Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Agdbest.pl

Agdbest.pl Opinie 4.8 (279)

Głogowska 216
60-104
Poznań
504309292
opinie Agdbest.pl
speedtest
4.8
279
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-22 00:06:08
Juliusz
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2020-02-21 21:27:53
Malwina
Bardzo dobra obsługa. Zabrakło zestawu, który zamówiłam, ale reakcja sklepu była błyskawiczna i po kontakcie telefonicznym otrzymałam zestaw droższych garnków w cenie mojego zakupu. Towar dotarł błyskawicznie. Jakość usług godna polecenia!
3 / 5
2020-02-18 08:32:53
Wacław
towar ok ,ale brak zamówionej faktury pomimo kontaktu telefonicznego
5 / 5
2020-02-12 10:14:13
Felicjan
Najlepsza cena na żelazko z pozostałych sklepów. Szybka przesyłka. Tylko takich sklepów nam potrzeba:-)
5 / 5
2020-02-10 13:09:07
Celestyn
transakcja bez zarzutu, polecam sklep
5 / 5
2020-02-07 17:50:39
Tamara
Sklep godny polecenia transakcja przebiegła szybko i zgodnie z zamówieniem.
2 / 5
2020-02-07 15:05:21
Cecylia
Otrzymany towar był pognieciony i bardzo źle zapakowany, tabletek miało być 30 (3 pudelka po 10) a przyszło 29. Pudełka były pootwierane i wyglądały jakby zostały ze śmietnika wyciągnięte. Nie polecam nikomu tego sklepu, pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją.
2 / 5
2020-02-04 21:30:41
Wiktor
Bardzo wolno działają. Zrezygnowałem z zamówienia. Wpłatę zwrócili.
5 / 5
2020-01-30 00:27:36
Adrian
Wszytko zgodne z opisem. Naklejka na garnku bardzo trudna do usunięcia.
5 / 5
2020-01-27 10:45:27
Karina
Wszystko tak jak powinno być.
4 / 5
2020-01-23 13:54:19
Laura
Kontakt ze sklepem mailowy Jestem zadowolony z dokonanego zakupu Odbiór osobisty w paczkomacie dobty wybor
5 / 5
2020-01-22 14:59:10
Franciszka
Bardzo miła obsługa uspokajacz ultradźwiękowy został dostarczony na drugi dzień od zamówienia jestem z niego bardzo zadowolona na mojego psa działa idealnie na inne bywa rożnie to znaczy że niektóre z nich nie szczekają ale patrzą ze zdziwieniem a niektóre wręcz że strachu uciekają POLECAM każdemu kto ma problem z nadmiernym szczekaniem psa
5 / 5
2020-01-21 14:08:54
Witold
Towar dokladnie taki jak w opisie. Obsluga super, zamowienie express!!! Bardzo polecam!!!
5 / 5
2020-01-21 12:46:38
Dorota
bardzo szybko są super Dziękuję
5 / 5
2020-01-18 00:16:35
Pola
Bardzo sprawnie i o czasie. Towar zgodny z opisem. Polecam
4 / 5
2020-01-17 14:45:29
Mariusz
jestem zadowolony z zakupionego towaru ( szynkowar ). Wędzarki jeszcze nie sprawdziłem. Za krótki czas od otrzymania towaru. Brak informacji o przesyłce oraz śledzenia przesyłki jak u innych sprzedawców. takie info otrzymywałem zawsze na maila z linkiem do kuriera. Sklep nie oferuje darmowej przesyłki.
5 / 5
2020-01-15 09:09:31
Żaneta
Polecam gorąco . Spoko sklepik
5 / 5
2020-01-13 20:27:20
Sara
Sklep oceniam na 4.5 gwiazdki, spory asortyment, bardzo dobre ceny, mały minusik za lakoniczność udzielanych odpowiedzi, potrzebowałam porady w sprawie wyboru produktu i niestety musiałam poradzić sobie sama, a szkoda. Natomiast cała reszta bez zarzutu, sklep odpisuje na maile, towar bardzo solidnie zapakowany (blok na noże ma lekkie pęknięcie, ale to już wina producenta, noże były zapakowane fabrycznie), przesyłkę otrzymałam piątego dnia od momentu zamówienia. Jestem bardzo zadowolona i polecam.
5 / 5
2020-01-02 09:29:04
Józefina
Duży wybór produktów i wszystko na miejscu
4 / 5
2020-01-02 02:11:43
Krystyna
Transakcja przebiegła szybko,tylko wpisano zły adres dostawy Paczka dotarła dopiero po ponownym wysłaniu na prawidłowy adres
5 / 5
2020-01-01 12:42:53
Leokadia
Super obsługa, szybka wysyłka mimo że był to czas tuż przed świętami, dobra cena
5 / 5
2019-12-30 14:50:01
Sylwester
Kupiłem prasę. Towar zgodny z opisem. Wszystko ok.
5 / 5
2019-12-29 11:44:08
Eleonora
Pozytywnie i polecam innym klientom zakupy w waszym sklepie .
5 / 5
2019-12-23 13:59:05
Kornelia
Wszystko w porządku. Dobre ceny i szybka wysyłka
5 / 5
2019-12-19 16:52:04
Zenon
Pierwszy raz korzystałem z usług Waszej firmy. Jestem w pełni usatysfakcjonowany jakością usługi
5 / 5
2019-12-18 19:56:38
Grażyna
Bardzo szybko i sprawnie, szczególnie że jest okres świąteczny.
5 / 5
2019-12-18 19:56:38
Monika
Bardzo szybko i sprawnie, szczególnie że jest okres świąteczny.
5 / 5
2019-12-17 09:59:56
Jeremiasz
Wszystko w należytym porządku.
5 / 5
2019-12-13 19:41:07
Mateusz
Szybka profesjonalna obsługa. Polecam
5 / 5
2019-12-12 16:40:14
Kaja
Super szybka dostawa. Towar ok.
5 / 5
2019-12-10 10:39:52
Roma
Dobry towar, szybka dostawa. Polecam.
5 / 5
2019-12-09 11:52:34
Ludwik
Wszystko ok, tak jak obiecywali.
5 / 5
2019-12-05 17:21:12
Leokadia
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2019-12-04 20:31:55
Tadeusz
szybka dostawa zgodna z ofertą
5 / 5
2019-12-04 11:43:31
Oskar
obsługa wspaniała i krótki czas oczekiwania na przesyłkę
5 / 5
2019-11-27 21:19:05
Judyta
Wszystko w porządku i sprawnie
5 / 5
2019-11-14 12:06:04
Nastazja
Wszystko tak jak powinno być- bardzo szybka wysyłka jeszcze tego samego dnia co zamówienie, dostawa też bardzo szybka
5 / 5
2019-11-13 20:04:58
Zygmunt
Dobra obsługa,szybka dostawa.
5 / 5
2019-11-12 13:59:24
Elżbieta
Sklep godny polecenia cała transakcja przebiegła książkowe.
5 / 5
2019-11-11 17:09:06
January
jak najlepsza opinia. Polecam!!!!
5 / 5
2019-11-06 21:28:10
Cezary
Dobry sklep.Solidna i rzeczowa informacja oraz obsługa.
5 / 5
2019-11-06 18:49:09
Marek
Szybko, sprawnie, tanio. Polecam
5 / 5
2019-11-05 14:38:59
Arkadiusz
Nieznany mi dotąd sklep, a znalazłem interesujący mnie sprzęt w najlepszej cenie i dostałem go następnego dnia. Super.
5 / 5
2019-10-25 21:33:07
Mirosław
Szybka realizacja zgodnie z zamówieniem, polecam.
5 / 5
2019-10-17 14:59:26
Longin
Super,polecam w 100% ,ekspresowa wysyłka i bardzo dobry kontakt ze sprzedającym
5 / 5
2019-10-15 12:08:12
Fabian
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Polecam
5 / 5
2019-10-14 21:30:02
Dalia
Obsługa sprawna, rzeczowa, szybka i na temat.
4 / 5
2019-10-14 13:38:25
Witold
zamówienie zrealizowane zgodnie z oczekiwaniem.
5 / 5
2019-10-14 11:17:12
Fryderyka
Nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2019-10-10 15:21:48
Lilianna
Realizacja zamówienia godna polecenia.Szybko fachowo .pozdrawiam,
5 / 5
2019-10-08 22:24:34
Gustawa
Szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie.
3 / 5
2019-09-27 10:19:24
Ryszard
Przesyłka zapakowana niestarannie, moim zdaniem niewystarczająco zabezpieczona. Patelnia dotarła z drobnym obiciem na krawędzi.
5 / 5
2019-09-26 13:15:06
Małgorzata
Jedna transakcja to trochę mało na wyważoną opinię, ale nie mam zarzutu do jej realizacji.
5 / 5
2019-09-24 09:42:20
Mariusz
Transakcja przebiegła w ekspresowym tempie z czego jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2019-09-19 20:02:18
Teresa
Super sprzedawca, towar zgodny z oczekiwaniami i ekspresowa przesyłka kurierska
5 / 5
2019-09-19 17:30:10
Kinga
Bardzo dobry kontakt telefoniczny ze sklepem. Towar zgodny z opisem na stronie. Polecam
4 / 5
2019-09-12 16:46:54
Kamil
brak maila zwrotnego potwierdzającego zamówienie, reszta OK
5 / 5
2019-08-29 21:53:31
Stanisława
Usługa wykonana wzorowo. Polecam robienie zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2019-08-28 07:10:31
Maksymilian
To były moje pierwsze zakupy w tym sklepie i nie mam absolutnie żadnych uwag. Polecam wszystkim.
5 / 5
2019-08-23 12:52:49
Kajetan
Wszystko ok. Kosiarka Skil dotarła kurierem na czas. Zakupu dokonany bez zakładania konta i logowania w sklepie - nie otrzymałem na maila żadnego potwierdzenia zakupu ani listu przewozowego, jedynie potwierdzenie zapłaty z Przelewy24. Ale poza tym wszystko szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-08-08 13:26:43
Sławomir
Przesyłka dotarła bardzo szybko. Produkt najtańszy ze wszystkich dostępnych stron
5 / 5
2019-08-06 10:57:38
Marina
Szybko i sprawnie. Produkt zgodny z opisem
5 / 5
2019-08-02 22:31:47
Amelia
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Bardzo miła i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-07-29 15:52:47
Urszula
Jestem bardzo zadowolona. Towar dotarł szybko i zgodnie z zamówieniem. Wędzarnia już została wypróbowana i sprawdza się. Polecam.
5 / 5
2019-07-18 23:49:59
Sabina
Szybka realizacja, produkt dobrej jakości
5 / 5
2019-07-18 18:06:48
Kajetan
Bardzo dobry sklep. Polecam!!!
5 / 5
2019-07-10 17:04:23
Sara
gorąco polecam pełen profesjonalizm
4 / 5
2019-07-10 16:05:23
Weronika
W porządku, ale nie miałam najpierw informacji, ze zamówienie dotarło, po prostu przyszła paczka
5 / 5
2019-07-04 11:45:26
Ludmiła
Wszystko ok , zgodne z zamówieniem.
5 / 5
2019-06-26 14:26:54
Oleg
Super Firma Polecam Pozdrawiam Mariola 😊
4 / 5
2019-06-25 14:18:43
Maksymilian
Wszystko w porządku, poza tym, że w czasie zakupu nie ma możliwości wyboru do którego paczkomatu trafi przesyłka.
5 / 5
2019-06-06 11:38:22
Lilianna
Mega pozytyw !!!! Wzór jak wzorzec metra w Sevr !!!
4 / 5
2019-06-05 20:51:20
Stefania
jak na pierwszy raz to nawet ok ...
1 / 5
2019-06-03 10:28:21
Leopold
Oczekiwałem na mejla z potwierdzeniem zamówienia. Tydzień oczekiwania nie przyniósł nic nowego tylko tą ankietę. Dla tego zrezygnowałem z zakupów w tym sklepie i nikomu nie polecam.
5 / 5
2019-06-02 11:02:13
Stanisław
Towar zgodny zopisem.Przesyłka dotarła szybko.Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-06-01 23:25:26
Ida
Moja opinia pozytywna, polecam ten sklep innym kupującym
5 / 5
2019-05-23 20:20:39
Wiola
Jestem bardzo zadowolona z zakupu i ze sklepu.
5 / 5
2019-05-21 11:21:11
Celestyna
super, tak szybko jeszcze nie otrzymałam żadnej przesyłki
5 / 5
2019-05-18 01:13:47
Teresa
jestem zadowolony z zakupow.polecam ten sklep
5 / 5
2019-05-17 13:43:42
Piotr
Bardzo solidny sklep,miła obsługa .Polecam
5 / 5
2019-05-15 13:59:13
Ignacy
Transakcja przebiegła bez zarzutu, polecam
5 / 5
2019-05-14 11:34:58
Jagoda
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam Sprzedawcę.
5 / 5
2019-05-12 13:31:09
Klaudiusz
Agdbst godny polecenia. Przesyłka zgodna z zamówieniem.
5 / 5
2019-05-11 23:18:41
Wioletta
Moje oczekiwania zostały w pełni spełnione
5 / 5
2019-05-10 13:29:36
Witold
Polecam. Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem i termino.
5 / 5
2019-05-08 13:31:47
Aldona
Bardzo dobre ceny, bardzo szybka wysyłka i obsługa klienta na wysokim poziomie. Sklep bardzo szybko odpisywał na moje e-maile. Polecam
5 / 5
2019-05-07 11:25:41
Romuald
Obsługa bardzo szybka ekspresową dostawa
5 / 5
2019-05-06 14:16:28
Grzegorz
bardzo dobry sklep szybka i sprawna realizacja zamówienia
5 / 5
2019-04-29 16:40:03
Mieczysława
Jak najbardziej pozytywna opinia o sklepie agdbest.pl
4 / 5
2019-04-18 21:37:05
Jagoda
Transakcja ok. Gorzej z kurierem DPD. Nie dzwoni przed przyjazdem.
5 / 5
2019-04-12 22:24:04
Wiesław
Jestem zadowolona ze wszystkich produktów, uważam, że ceny są korzystne.
5 / 5
2019-04-12 13:55:39
Ksenia
Tak powinna przebiegać każda realizacja zamówienia przez internet . Sprawnie, z informacją na bieżąco, zamówienie w pełni wykonane. Widać że to firma z Poznania! Gratulacje.
5 / 5
2019-04-12 13:12:29
Szczepan
Wszystko ok, szybka przesyłka, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-04-12 08:21:35
Leokadia
Wszystko w Wszystko w porządku, Polecam! porządku, Polecam!
5 / 5
2019-04-11 13:09:35
Witold
Szybko, sprawnie, towar zgodny z zamowieniem. Gorąco polecam!
5 / 5
2019-04-09 15:49:36
Izabela
Mam bardzo dobre zdanie o sklepie.
4 / 5
2019-04-08 12:41:46
Ada
Szukałam odstraszaczy na krety, tu były w sensownej cenie
5 / 5
2019-04-07 17:51:25
Roma
SKLEP MOŻNA ŚMIAŁO POLECIĆ.
5 / 5
2019-04-03 11:24:16
Dymitr
Towar zgodny z opisem . Polecam sklep.
5 / 5
2019-04-03 09:53:23
Wincenty
Sprawnie i skutecznie. Nie mam uwag.
5 / 5
2019-03-29 12:23:12
Lucjan
Jest na prawdę wiarygodny i polecam
5 / 5
2019-03-29 11:06:33
Julita
Bardzo sprawnie działający sklep z ciekawymi i różnorodnymi artykułami
5 / 5
2019-03-28 13:22:11
Regina
Zakupy udane , spuźnil się z wysyłkom ale zrekompensowali fajnym gratisem . Polecam
5 / 5
2019-03-28 07:50:58
Sylwia
Sprawnie, pozytywnie załatwiona reklamacja, polecam
5 / 5
2019-03-22 22:20:39
Wiesław
Zakup i transport przebiegły sprawnie. Cena tez była korzystna.
5 / 5
2019-03-22 10:26:19
Emanuela
Bardzo porządna firma i ceny przystępne. polecam z czystym sumieniem.
5 / 5
2019-03-17 15:05:00
Celestyna
Polecam. Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa.
5 / 5
2019-03-16 22:59:55
Klemens
Dobre ceny, wybór. Sprawna obsługa.
5 / 5
2019-03-15 11:21:49
Tomasz
Bardzo szybko i sprawnie. Napewno wrócę do tego sklepu.
5 / 5
2019-03-15 07:04:42
Daniel
Świetny sprzedający.... przesyłka dotarła bez problemów Polecam
5 / 5
2019-03-14 11:44:06
Izolda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z zamówieniem. Szybko i bezproblemowo.
5 / 5
2019-03-07 19:57:01
Dariusz
super polecam sklep jak najbardziej
5 / 5
2019-03-07 11:52:30
Stefania
wzorowa realizacja zamówienia
5 / 5
2019-03-06 11:20:16
Violetta
Profesjonalnie przeprowadzona transakcja.
5 / 5
2019-03-05 18:38:44
Stanisław
Wszystko super;towar,dostawa. Gorąco polecam
5 / 5
2019-03-05 10:47:59
Liza
Mily Sprzedawca, szybka realizacja, super.
5 / 5
2019-03-02 13:02:41
Justyna
Obsługa super. Nie znam jeszcze skuteczności odstraszaczy.
4 / 5
2019-02-27 19:52:24
Józefina
POLECAM - większość oczekiwań została spełniona.
5 / 5
2019-02-24 19:16:09
Elwira
Szybka i sprawna realizacja. Towar zgodny z opisem, solidnie zapakowany. Polecam
5 / 5
2019-02-23 22:39:23
Paulina
Dobry kontakt, szybka obsługa. Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-02-22 14:03:22
Julita
Z usługi jestem zadowolona w 100%. Dlatego ponownie wracam do tego sklepu. Dziękuję za zadowalającą usługę. Jadwiga.
5 / 5
2019-02-21 15:19:29
Józefina
Sklep oceniam bardzi dobrze pod względem obsługi i uczciwości.
5 / 5
2019-02-19 13:32:50
Olga
Jestem zadowolony z zamówienia, wywiązali się bardzo dobrze-mogę polecić !!!
5 / 5
2019-02-18 09:43:00
Daniel
Szybko, bez problemu, jakość taka jaka powinna być :-)
5 / 5
2019-02-13 11:00:36
Oliwier
szybka realizacja zamówienia ,produkty dobrej jakości
5 / 5
2019-02-11 11:02:37
Franciszek
Wszystko w porządku. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-02-10 16:32:16
Liliana
dobry sklep w przyszłości będę zamawiać
5 / 5
2019-02-07 21:51:04
Cyprian
bardzo polecam, ekspresowo otrzymałem towar taki jak oczekiwałem
5 / 5
2019-02-07 21:04:49
Celina
Profesjonalny Sprzedawca. Polecam
5 / 5
2019-02-06 14:24:16
Jarosława
Całkiem porządna obsługa, szybko i konkretnie.
3 / 5
2019-02-05 15:23:35
Rudolf
Zrealizowane, tylko długie czekanie!
5 / 5
2019-02-04 14:07:44
Julianna
termometr już wypróbowany. Jestem bardzo zadowolona. Sklep działa bez zarzutu. Trochę długo czekałam na dostawę. To jedyny minus.
5 / 5
2019-02-01 12:15:41
Wincenty
Polecam kupującym w tym sklepie.
5 / 5
2019-01-31 20:49:50
Luiza
Nie mam najmniejszych zastrzeżeń.
5 / 5
2019-01-31 13:14:06
Krystyna
Szybka i sprawna wysyłka. Zamówienie z niedzieli (opłacone w niedzielę) z poniedziałek w południe zostało wysłane.
5 / 5
2019-01-31 12:42:47
Dorota
Szybka i profesjonalna obsługa
5 / 5
2019-01-30 13:14:34
Szymon
Wszystko szybko i sprawnie,bez najmniejszych problemów.
5 / 5
2019-01-25 20:46:36
Eryk
Bardzo polecam! Szybko, solidnie, a szynkowar super!!
5 / 5
2019-01-25 20:46:36
Waldemar
Bardzo polecam! Szybko, solidnie, a szynkowar super!!
2 / 5
2019-01-24 10:21:21
Jonatan
Opakowanie woreczków w zamówionym zestawie było otwarte i zamiast 20 szt. było 19.
5 / 5
2019-01-23 21:06:00
Izydor
Sprawna realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-01-23 11:16:53
Leopold
Super sprzedawca. Szybko sprawnie i towar bez zarzutu.
5 / 5
2019-01-23 08:13:07
Wanda
Bez zarzutów , sprawna obsługa
5 / 5
2019-01-22 17:41:43
Wera
Fajny sklep,ciekawy wybor,polecam
5 / 5
2019-01-21 06:42:08
Dominika
O profesjonalizmie sklepu najlepiej świadczy sposób rozwiązywania reklamacji. Ten sklep stanął na wysokości zadania. Polecam
3 / 5
2019-01-17 16:47:01
Natasza
Szybka i sprawna transakcja.Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-01-16 11:49:42
Angelika
rzetelna firma - karta gwarancyjna podbita i podpisana także gorąco polecam !!! :-)
5 / 5
2019-01-16 10:04:56
Włodzimierz
Towar w dobrej cenie . Szybka wysyłka .
5 / 5
2019-01-15 14:16:45
Dalia
Życzę wszystkim kupującym takiego sprzedawcy.
5 / 5
2019-01-15 11:50:22
Jędrzej
Polecam wszystko przebiegło bardzo sprawnie, towar zgodny z opisem!!!
5 / 5
2019-01-14 19:20:00
Mateusz
Super sprzedawca. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-01-14 12:27:28
Dawid
Błyskawiczna dostawa- 36 godzin, mimo że zamówienie zostało złożone ok. 23.30. Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2019-01-10 09:42:05
Daniela
Idealny kontakt ze sklepem. Polecam ten sklep wszystkim kupującym
5 / 5
2019-01-07 17:59:02
Mariola
Nie mam zastrzeżeń, wszystko ok.
5 / 5
2019-01-07 17:39:14
Kajetan
Polecam, towar zgodny z opisem w zamówieniu:-)
5 / 5
2019-01-07 14:00:46
Karolina
Działają szybko i to jest w dzisiejszych czasach bardzo ważne
5 / 5
2019-01-04 12:51:59
Marcel
Dostawa wcześniej niż zadeklarowana mimo okresu świątecznego
5 / 5
2019-01-04 10:35:17
Luba
pozytywna ocena, dobra współpraca, rzetelność
5 / 5
2019-01-03 18:50:02
Cecylia
Wszystko ok, troszkę długo ale był ostatni tydzień przed świętami
5 / 5
2019-01-03 13:22:39
Zygfryd
wszystko w najlepszym porzadku
5 / 5
2018-12-28 08:27:39
Ada
Polecam i jeszcze raz polecam!!!
4 / 5
2018-12-26 21:12:45
Antoni
Czasami trafiają się pomyłki
5 / 5
2018-12-24 12:45:05
Kornelia
Błyskawiczna realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-12-21 11:27:05
Celestyna
Przesyłka dotarła jednak mogli by je nieznacznie szybciej nadawać ;)
5 / 5
2018-12-21 07:05:21
Beniamin
Bardzo dziękuję za wysyłkę przed świętami i mocno polecam.
5 / 5
2018-12-20 19:57:58
Marcelina
Spoko. Szybka dostawa. Jestem zadowolony z produktu
4 / 5
2018-12-19 14:43:34
Ignacy
Brak informacji o wysyłce i linku do śledzenia paczki po za tym ok
5 / 5
2018-12-18 14:25:51
Marek
Towar zgodny z zamówieniem, polecam.
5 / 5
2018-12-18 13:30:46
Daniela
Firma jak najbardziej ok, bez zastrzeżeń. Polecam!!!
5 / 5
2018-12-18 10:06:08
Kornel
Bardzo dobry sklep. Szybka wysyłka, towar zapakowany wzorowo.
5 / 5
2018-12-14 17:48:51
Wiktor
Wszystko ok - polecam, kolejne zakupy w sklepie udane.
5 / 5
2018-12-11 18:29:17
Tamara
Szybko i dokładnie z zamówienien
4 / 5
2018-12-07 16:21:23
Lucjan
Opłaciłem i otrzymałem zamówiony towar. W tym samym czasie zamówiłem w innych sklepach towary. Otrzymałem je w po dwóch dniach roboczych.
5 / 5
2018-12-07 13:43:42
Hubert
Zaskakująco szybko dostałem powiadomienie o możliwości odbioru paczki z InPost. Bardzo żałuję, że agdbest pracuje w tak krótkich godzinach, bo gdybym mógł odebrać produkty u nich, z pewnością kupiłbym coś więcej... ale wrażenie zrobiła na mnie jakość produktu i szybkość obsługi. Max.ocena!
5 / 5
2018-12-07 12:29:07
Witold
Polecam, wszystko sprawnie i ok
5 / 5
2018-12-07 11:00:49
Eugenia
Solidna, rzetelna, profesjonalna....
5 / 5
2018-12-07 08:35:48
Lesław
dobre produkty , szybka obsługa
5 / 5
2018-12-05 18:51:05
Sandra
Super obsługa, super szybkość,super dostawa
4 / 5
2018-12-05 14:00:04
Adrian
Wszystko spoko, bez zarzutów, produkt (akcesorium ciśnieniomierza) zgodny z opisem
5 / 5
2018-11-28 09:29:39
Olaf
Super obsługa w sklepie. Moją pomyłkę wyjaśniono błyskawicznie. Nowe zamówienie zrealizowano bez problemów. Polecam!!!
5 / 5
2018-11-27 13:35:44
Weronika
Po raz pierwszy korzystałam z oferty tegoż sklepu internetowego.Jestem zadowolona.
5 / 5
2018-11-23 21:33:20
Błażej
szybko i sprawnie . godny polecenia.
5 / 5
2018-11-23 12:41:25
Edward
Szybka wysyłka. Towar - filtry do oczyszczacza powietrza zgodne z opisem. Polecam sklep :)
4 / 5
2018-11-23 07:17:24
Elżbieta
dostawa szybka towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2018-11-17 17:08:04
Mieczysława
Bezproblemowa transakcja. Towar oryginalny w dobrej cenie
5 / 5
2018-11-15 10:06:52
Zbyszko
Super szybka przesyłka, towar oryginalny, firmowy, firma jak najbardziej godna polecenia.
5 / 5
2018-11-15 09:54:54
Kornel
Jak mogę podsumować ocenę sklepu, skoro jeszcze nie otrzymałem ale towaru
5 / 5
2018-11-14 12:24:20
Teresa
Towar zgodny z opisem, wszystko szybko sprawnie w przyzwoitej cenie. Gorąco polecam.
5 / 5
2018-11-13 22:06:48
Walentyna
Bez problemów zakupiłam interesujący mnie produkt, którego prezentacja była dostatecznie precyzyjna.
5 / 5
2018-11-13 04:55:15
Adam
Miła, perfekcyjna i fachowa obsługa. Towar dobrej jakości. Natychmiastowa realizacja. Towar dobrze zapakowany i szybko przesłany. Jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2018-11-12 10:00:13
Daniel
Polecam, szybka i rzetelna obsługa. towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-11-05 16:46:24
Aleksander
Zakup przebiegl bardzo sprawnie. Polecam
5 / 5
2018-11-03 20:49:19
Laura
Profesjonalne podejście do klienta. Rzetelnie i z dużym zaangazowaniem rozwiązywane są wszelkie trudności. Polecam kupującym.
5 / 5
2018-11-02 16:14:36
Radomir
Błyskawiczna wysyłka .Szybko i sprawnie.
5 / 5
2018-11-02 16:02:55
Konstanty
Jestem zadowolony z przebiegu tansakcji
5 / 5
2018-10-31 16:46:29
Lech
Bardzo dobry sklep. Towar wysłany bardzo szybko. Polecam.
5 / 5
2018-10-29 20:32:37
Stanisława
super sprzeawca ,sprzet pracował juz na drugi dzien, polecam skill właśnie u tego sprzedawcy >>agdbest<<
5 / 5
2018-10-29 10:36:35
Przemysław
Jestem zadowolona z zakupu polecam
5 / 5
2018-10-26 10:01:17
Eugenia
Polecam sklep..bardzo profesjonalna obsługa.
5 / 5
2018-10-26 09:37:58
Natasza
Transakcja przebiegała pomyślnie polecam.

Rzetelne opinie o Agdbest.pl