Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AGDBOX - ZBYLAND

AGDBOX - ZBYLAND Opinie 4.8 (101)

Kościuszki
05-400
Otwock
506559311
opinie AGDBOX - ZBYLAND
speedtest
4.8
101
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-01-31 14:10:36
Krystian
Maszynka do strzyżenia Remington
4 / 5
2020-01-30 15:03:54
Klara
Towar dotarł dosyć późno, ale poza tym wszystko ok
5 / 5
2020-01-29 11:50:19
Filip
Nie było bezpośredniego kontaktu, wszystkie dane znalazłem w internecie i tam też zamówiłem towar,
5 / 5
2020-01-14 12:21:21
Jan
Sprawnie i szybko. Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2020-01-10 14:56:04
Lesław
Jestem bardzo zadowolona, przesyłka zamówiona przed świetami następnego dnia była już w paczkomacie. Polecam Agdbox.pl!
5 / 5
2020-01-01 10:01:30
Rafał
Polecam. Szybka wysyłka. Sprawne doręczenie.
5 / 5
2019-12-30 09:36:53
Izolda
Bardzo dobra współpraca wszystko bez zakłocen
5 / 5
2019-12-29 22:25:11
Apoloniusz
Szybko i sprawnie .Nawet w okresie przedświątecznym . Dziękuję
5 / 5
2019-12-27 09:41:15
Rudolf
Szybko i bezproblemowo, Strona czytelna. Polecam!
5 / 5
2019-12-19 15:43:06
Idzi
towar zgodny z opisem wszystko okey
5 / 5
2019-12-10 18:21:50
Alicja
Wszystko OK. Nie mam uwag. Oby wszyscy byli tak solidni. „Keep up the good work.” J.I.
5 / 5
2019-12-03 12:35:17
Igor
bardzo elastyczna obsługa. Wszystko w porządku. Dobry kontakt telefoniczny i e-mailowy.
5 / 5
2019-10-24 09:59:45
Lech
Wszystko przebiegło pomyślnie.
5 / 5
2019-10-19 20:50:14
Izabela
czytelna strona, towar zgodny z oczekiwaniem, błyskawiczna dostawa
5 / 5
2019-06-20 07:22:05
Aniela
Oceniam działalność agdbox bardzo dobrze.
5 / 5
2019-05-09 11:36:52
Alina
Szybka profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-04-15 17:03:57
Wojciech
sprawna transakcja towar w orginalnym opakowaniu zgodny z opisem
5 / 5
2019-04-13 18:42:34
Izydor
Opinia pozytywna. Szybka realizacja.
5 / 5
2019-04-02 12:52:53
Eliza
Szybko, solidnie zgodne z zamówieniem
5 / 5
2019-04-02 10:37:19
Franciszka
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2019-01-18 10:17:00
Stanisława
Super szybka przesyłka nawet w okresie przedświątecznym. Towar zgodny z opisem. Polecam!!!
5 / 5
2019-01-02 21:42:09
Zbyszko
Towar zgodny z opisem, szybka realizacja.
5 / 5
2018-12-31 17:39:03
Stanisław
W miarę szybko, bez problemów
5 / 5
2018-12-28 15:33:20
Marta
bardzo szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem , dobry kontakt meilowy z agdbox.pl, polecam
5 / 5
2018-11-03 22:57:14
Wioletta
Wszystko ok, alkomat działa bez zarzutow, szybka wysyłka.
5 / 5
2018-10-13 13:11:14
Milena
Polecam! Realizacja zamówienia przebiegła bezproblemowo.
5 / 5
2018-10-10 04:33:56
Matylda
super, polecam zakupy w agdbox.pl
5 / 5
2018-10-05 12:23:41
Róża
To już moje drugie zakupy w sklepie Agdbox.pl i ponownie, z czystym sumieniem, mogę wystawić najwyższą ocenę! Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, towar w pełni zgodny z opisem, starannie zapakowany i zabezpieczony na czas transportu. Mega szybka wysyłka i pełne informacje niezbędne dla monitorowania przesyłki. Cóż pozostaje mi tylko życzyć wszystkim nam kupującym tak profesjonalnych Sprzedawców :) Szczerze polecam!!
5 / 5
2018-09-18 10:50:21
Marzena
Szybko, sprawnie, bez problemów.
5 / 5
2018-09-13 20:57:05
Mieczysław
Szybko i sprawnie! Wszystko zgodnie z opisem!
5 / 5
2018-09-10 20:03:07
Izyda
Bardzo dobrze. Telefonicznie otrzymałam zawsze odpowiedź na moje pytania.
5 / 5
2018-09-04 17:19:44
Hanna
Bardzo szybka i sprawna obsługa. Jestem zadowolona :)
5 / 5
2018-08-26 10:23:44
Zbyszko
Polecam sklep ze względu na asortyment produktów i atrakcyjne ceny
5 / 5
2018-08-24 15:36:54
Michalina
Moja opinia jest bardzo dobra. Polecam sklep.
5 / 5
2018-08-22 11:27:25
Kazimiera
Dobry kontakt, szybka obsluga.
5 / 5
2018-07-23 10:59:02
Alicja
szybko, zgodnie z oczekiwaniami
4 / 5
2018-04-02 14:13:16
Bernard
Wszystko zgodne z opisem, prawami logiki i komiksami Kajko i Kokosz.
4 / 5
2018-03-27 11:52:38
Aga
Polecam. Dostawa bez zakłóceń
4 / 5
2018-03-12 22:23:12
Bogusława
Jestem zadowolony z zakupu. Bardzo dobrzd spakowane
4 / 5
2018-03-09 10:48:35
Feliks
Transakcji nic nie przeszkodziło, dotarła dość szybko.
5 / 5
2018-03-06 10:07:35
Sławomir
Pełen profesjonalizm. Szybko, konkretnie i bezproblemowo.
5 / 5
2018-02-27 12:49:34
Edyta
Oryginalne, fabrycznie zapakowane, akcesoria do golarki Braun. Bardzo przystępna cena, szybka realizacja zamówienia, błyskawiczna dostawa. Z zakupów jestem bardzo zadowolony. Szczerze polecam!
5 / 5
2018-02-26 17:36:19
Stanisława
Szybka i profesjonalna obsługa
5 / 5
2018-01-05 14:05:57
Bronisław
Bardzo dobrze, konkurencyjne ceny, szybka dostawa
1 / 5
2018-01-03 14:40:45
Zbigniew
Złożyłem zamówienie ale nie doczytałem, że trzeba zapłacić przelewem. Ok. moja wina, napisałem o anulowanie zamówienia, sklep odpisał, że może zmienić za pobraniem. To super, napisałem, że tak i nich doliczą opłatę za pobranie. No i po czasie przychodzi poczyta o zapłacie! Więc skoro ktoś pisze, że zmieni status na za pobraniem a później zapłać pan wreszcie ...
5 / 5
2017-12-29 18:35:04
Jarosława
Super profesjonalnie (szybko i zgodnie z zamówieniem pomimo okresu przedświątecznego).
5 / 5
2017-12-28 17:16:48
Teodor
Towar zgodny z zamówieniem, dobra cena, szybka realizacja, zdecydowanie polecam.
5 / 5
2017-12-24 22:38:07
Daniela
Jestem zadowolona. Osoba obdarowana też. Polecam.
5 / 5
2017-12-08 18:04:20
Felicjan
Szybko, profesjonalnie. Bardzo polecam
5 / 5
2017-11-23 16:41:13
Bartosz
Kompetentne,przyjazne i życzliwe załatwienie sprawy.
5 / 5
2017-11-22 12:19:23
Emanuela
Ok. Pewny sprzedawca. Polecam.
5 / 5
2017-10-23 15:00:07
Konstancja
Bardzo szybka realizacja zamówienia, na pewno jeszcze tutaj wrócę. Polecam!
4 / 5
2017-09-28 14:11:32
Honorata
Transakcja zrealizowana z należytą starannością. Kontakt ze sklepem poprawny.
5 / 5
2017-08-07 09:26:24
Bronisława
Szybki kontakt, szybka dostawa, towar w dobrze zapakowany. POLECAM
5 / 5
2017-08-04 21:51:56
Matylda
Produkt i obsługa zamówienia spełniły moje oczekiwania
4 / 5
2017-07-20 21:42:33
Lucjan
Całość transakcji przebiegła bez problemu
5 / 5
2017-07-04 12:02:24
Miłosz
Super - bardzo profesjonalna obsługa
5 / 5
2017-06-29 12:18:41
Jarosława
Suuuupeeeer info i zakup!! Pozdro.
5 / 5
2017-06-29 07:16:14
Apoloniusz
Bardzo szybka i sprawna wysyłka. Zdecydowanie pozytywne doświadczenie
5 / 5
2017-06-19 12:28:33
Albert
Otrzymałem towar zgodnie z moimi przewidywaniami.
5 / 5
2017-06-14 18:07:00
Lidia
zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco,
4 / 5
2017-06-09 07:46:11
Pola
Wszystko przebiegało prawidłowo.
5 / 5
2017-06-08 09:52:56
Konstancja
Szybka wysyłka, wszystko poprawnie.
5 / 5
2017-06-07 12:14:20
Beata
Szybka realizacja, niezłe ceny, szeroki asortyment
5 / 5
2017-05-30 20:28:17
Gracjan
Bardzo szybka przesyłka i dobry kontakt ze sklepem
4 / 5
2017-05-19 14:04:34
Ireneusz
Towar zgodny z zamówieniem ale trochę długo czekałem na paczkę (6 dni) i tylko dlatego 4 gwiazdki
5 / 5
2017-05-04 23:30:23
Arleta
Szybkie zamówienie i szybka dostawa towaru. Polecam ten sklep.
5 / 5
2017-04-28 11:32:24
Joanna
obsluga klienta b. dobra , polecam
5 / 5
2017-04-08 18:27:43
Aldona
Profesjonalnie, szybko i sprawnie. 100% zgodności zamówionego z otrzymanym.
5 / 5
2017-03-29 12:57:33
Oliwia
SUPER SZYBKA REALIZACJA I KOMUNIKACJA Z KLIENTEM
5 / 5
2017-03-08 12:59:57
Ewelina
Bardzo polecam sprzedawcę. Realizacja odbyła się naprawdę błyskawicznie. Złożyłam zamówienie i już mogłam go odebrać , a bardzo zależało mi na czasie i na jakości produktu. Nie zawiodłam się. Z czystym sumieniem mogę polecić niezdecydowany klientom. Naprawdę warto.
5 / 5
2017-02-08 11:57:47
Eugenia
Świetna firma szybka realizacja
2 / 5
2017-02-02 09:38:11
Eleonora
Wpłata dokonana 26 stycznia została zaksięgowana w firmie dopiero 1 lutego - z takim tempem pracy cieszcie się jak cokolwiek sprzedacie. Żegnam i nie polecam. Jedyny plus - zwrot pieniędzy nastąpił prawie natychmiast.
5 / 5
2017-01-30 13:45:57
Emilia
Bardzo dba o klienta, szybko rozwiązuje zaistniałe problemy.
5 / 5
2017-01-14 11:28:55
Bernard
żelazko bardzo funkcjonalne ekonomiczne . Sklep - obsługa fachowa towar bardzo ładnie zapakowany dość szybka dostawa
5 / 5
2016-12-30 20:54:58
Sonia
Szybka wysyłka i towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2016-12-20 22:45:22
Justyna
Idealnie. Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2016-12-13 17:04:23
Brunon
Bardzo dobra prezentacja produktu, szeroki opis, szybka dostawa
5 / 5
2016-12-09 10:14:34
Wanda
Bardzo szybka i zgodna z zamówieniem przesyłka. Polecam
5 / 5
2016-11-28 21:00:53
Klementyna
sklep godny polecenia, na pewno nie był to mój ostatni zakup w tym sklepie
5 / 5
2016-11-23 16:24:37
Wojciech
Konkretnie i rzeczowo, pełny profesjonalizm.
5 / 5
2016-11-21 13:19:02
Przemysław
SZYBKA I SKUTECZNA OBŁUGA.INFORMACJE NA BIEŻĄCO DROGĄ E-MAILOWĄ.
5 / 5
2016-10-27 12:38:00
Renia
Sprzęt oryginalny w b.dobrej cenie, błyskawiczny odbiór osobisty w punkcie Warszawa Ursynów już po 13h od zamówienia.
5 / 5
2016-10-24 09:40:18
Zofia
Super sklep!! Realizacja szybka i sprawna. Produkt zgodny z opisem i oryginalny. Polecam jak najbardziej! Mam nadzieję ,że jeszcze odwiedzę ten sklep!
5 / 5
2016-10-03 11:04:38
Izolda
Dobry, firmowy towar, wszystko zgodnie z zamówieniem.
4 / 5
2016-09-16 22:21:04
Robert
Zamówienie załatwione sprawnie.
5 / 5
2016-08-29 22:07:30
Manuela
szybko i sprawnie zrealizowano zamowienie
5 / 5
2016-08-12 09:05:03
Stefan
Dobra profesjonalna wspólpraca! Polecam!
4 / 5
2016-07-05 14:23:57
Apolonia
Było wszystko tak jak ustaliliśmy
5 / 5
2016-06-09 14:40:59
Sylwester
Terminowa dostawa. Mogłoby być jednak więcej takich punktów na terenie stolicy.
5 / 5
2016-03-26 14:45:12
Patryk
Polecam w 100% towar i sklep. Przesyłka czysta i odpowiednio zapakowana.
5 / 5
2016-02-25 15:33:24
Krystian
Witam serdecznie, kupiłem w tym sklepie wcześniej maszynkę do golenia BRAUN 7 generacji teraz wkłady do mycia. Wszystko przebiegło bez zbędnych tel. I naprawdę polecam wszystkim ten sklep.
5 / 5
2016-02-02 13:19:36
Dominika
Mistrzostwo Świata. Szybko , sprawnie . Produkt oryginalny , obsługa uprzejma i pomocna. Będę stałym klientem tego sklepu. Polecam wszystkim niezdecydowanym.
5 / 5
2016-01-28 12:08:42
Magda
bede miał potrzebe to tam wrócę :)
5 / 5
2016-01-27 19:31:01
Marcel
Błyskawiczna realizacja i wzorowy kontakt mailowy. Po zakupie zrealizowanym w niedzielę okazało się, iż na stronie jest komunikat o urlopie sprzedającego rozpoczynającym się od poniedziałku. Po napisaniu maila w niedzielę dostałem informację zwrotną, a w poniedziałek rano towar został wysłany. Szczerze polecam!
5 / 5
2016-01-25 22:47:12
Beata
Transakcja przebiegła szybko i w miłej atmosferze. Pełen profesjonalizm. Bardzo dobry kontakt z sympatyczną osobą. Serdeczne pozdrowienia.
4 / 5
2016-01-22 12:44:21
Arkadiusz
Daje tylko 4 gwiazdki, bo anulowałem zamówienie. Daję 4 gwiazdki bo nie było z tym problemu, wina anulowania była po mojej stronie. Nie daje 5 gwiazdek bo nie wiem jak zakup potoczył by się dalej.
5 / 5
2015-12-30 12:45:01
Patryk
Super obsługa, sprawnie, szybko, pełnowartościowy towar.
5 / 5
2015-12-21 15:26:16
Regina
Bardzo miła i pomocna obsługa, szybka realizacja
5 / 5
2015-12-17 12:22:33
Aga
Udana, satysfakcjonująca transakcja.
5 / 5
2015-12-14 20:35:30
Sabina
sklep godny polecenia. Skorzystam jeszcze nie raz.

Rzetelne opinie o AGDBOX - ZBYLAND