Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AGDhome.pl

AGDhome.pl Opinie 4.3 (356)

Ul. Sławęcińska 8, Macierzysz
05-850
Ożarów Mazowiecki
(22) 877 77 77
opinie AGDhome.pl
speedtest
4.3
356
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-21 17:03:49
Bogna
Jestem zadowolona z Państwa sklepu ,dziękuję i pozdrawiam
5 / 5
2020-02-21 11:35:47
Rozalia
Asortyment w porządku, dobre ceny, szybka wysyłka.
5 / 5
2020-02-19 21:15:01
Felicjan
Sprawnie i bez problemu. Polecam
5 / 5
2020-02-19 18:44:50
Martyna
Bardzo dziękuję za zakupy w Państwa sklepie. Profesjonalne podejście do klienta szybka i fachowa obsługa.
4 / 5
2020-02-19 18:07:35
Bogdana
Kontakt dosyć zdawkowy, inne informacje o odbiorze osobistym były na stronie sklepu inne otrzymałam w mailu, sklep usilnie chciał wmowic mi że źle patrze.
5 / 5
2020-02-19 15:25:49
Kacper
Wszystko bez problemu. Polecam.
5 / 5
2020-02-18 19:32:49
Remigiusz
duży wybór asortymentów , możliwość negocjacji ceny , duża wiarygodność
5 / 5
2020-02-14 20:06:05
Faustyna
Wszystko sprawnie i bez problemów
4 / 5
2020-02-14 14:13:40
Zbigniew
brak informacji że trzeba czekać na produkt
5 / 5
2020-02-13 09:17:44
Jadwiga
Wszystko zgodnie z opisem.Polecam
5 / 5
2020-02-12 20:10:02
Barbara
Płyta indukcyjna i piekarnik Whirlpool nie były dostępne od ręki - trzeba było cekać na dostawę od producenta. Jak tylko towar był dostępny sklep skontaktował się ze mną i zrealizował dostawę następnego dnia.
5 / 5
2020-02-11 09:27:29
Kalina
Bardzo pomocni pracownicy sklepu i magazynu, przesyłka odebrana późno, ale to z powodu udzielanych rat. Problemy z kredytodawcą i przeglądarką, ale zażegnane dość szybko. Polecam AGDHome. Sprzęt odebraliśmy osobiście, bez uszkodzeń działa jak trzeba. Super!
4 / 5
2020-02-10 19:11:20
Celina
Kuchenka tańsza jak w innych sklepach
5 / 5
2020-02-10 14:06:10
Malina
Zakupy szybko i profesjonalnie, towar zgodny z opisem solidnie zapakowany.
5 / 5
2020-02-10 08:24:53
Jacek
Szybko ,konkretnie bez uszkodzeń jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2020-02-05 22:42:01
Joachim
Jestem bardzo zadowolony. Wszystko zgodnie z umową, a nawet dostałem dodatkowy rabat.
5 / 5
2020-02-04 19:56:55
Wieńczysła
Kontakt dobry, obsluga bez zarzutu, możliwość bezpłatnego dostarczenia przesyłki
5 / 5
2020-02-04 14:49:05
Apoloniusz
Wszystko ok. Towar otrzymałem w wyznaczonym terminie. Dobry kontakt. Polecam
5 / 5
2020-02-04 14:49:05
Lech
Wszystko ok. Towar otrzymałem w wyznaczonym terminie. Dobry kontakt. Polecam
5 / 5
2020-02-03 15:44:08
Katarzyna
Dobry kontakt, możliwość negocjowania ceny. Polecam.
5 / 5
2020-02-03 13:55:24
Katarzyna
Wszystko OK.Szybko i sprawnie.
5 / 5
2020-02-03 09:10:02
Leokadia
Zlew Franke- szybka dostawa, rzetelny sprzedawca. Dostaliśmy dodatkowy rabat. Polecam sklep
1 / 5
2020-01-31 16:16:28
Renia
Piekarnik został uszkodzony w transporcie. Wada została zauważona dopiero przy rozpakowaniu. Szyba wewnętrzna została zbita. Sklep nie chce wymienić piekarnika na nowy wolny od wad. Tylko wymiana szyby i to jeszcze we własnym zakresie, gdzie szyba poprzednia rozbiła się na drobny maczek i jest wewnątrz piekarnika. Sama ma usunąć szkło i zamontować nowe- żenada!!!
5 / 5
2020-01-30 12:18:34
Inga
Dobry kontakt ,fajny gratis do zamówienia za małe opóźnienie .Polecam
5 / 5
2020-01-29 14:20:26
Jerzy
Solidny sprzedawca zakupy bez zarzutu
5 / 5
2020-01-28 09:45:05
Tamara
Towar super cała obsługa też
5 / 5
2020-01-27 10:04:35
Sandra
Wszystko odbyło sie szybko, profesjonalnie
5 / 5
2020-01-24 09:51:53
Leszek
Jestem z Białorusi. To był mój pierwszy zakup i jestem bardzo zadowolony. Planuję kontynuować zakupy z tobą.
1 / 5
2020-01-23 16:57:27
Rozalia
Towar przyszedl uszkodzony. Na rozpatrzenie reklamacji czekam ponad 2 tyg
5 / 5
2020-01-23 13:08:24
Robert
Towar wg opisu, kontakt i przesyłka ok.
5 / 5
2020-01-23 13:08:24
Kornel
Towar wg opisu, kontakt i przesyłka ok.
5 / 5
2020-01-22 09:39:54
Oskar
Towar był dobrze zapakowany ,przesyłka doszła w idealnym stanie jestem bardzo zadowolona z zakupu
1 / 5
2020-01-21 20:07:26
Ireneusz
Co mam ocenić jak sklep miał wystawiony towar w ofercie którego już dawno nie ma
1 / 5
2020-01-21 20:07:26
Wacław
Co mam ocenić jak sklep miał wystawiony towar w ofercie którego już dawno nie ma
5 / 5
2020-01-21 13:03:04
Oskar
Wszystko w najlepszym porządku. od momentu zamówienia realizacja była w ciągu 3 dni roboczych
4 / 5
2020-01-20 21:07:44
Michał
Miło i sprawnie. Kurier - pełen profesjonalizm. Polecam sklep.
5 / 5
2020-01-20 20:12:08
Marlena
Polecam zakupy w AGDHOME.Rzetelna obsługa , konkurencyjne ceny, otrzymałam rabat.Dziękuję pozdrawiam.
5 / 5
2020-01-17 08:10:53
Wojciech
Zamówienie zostało bardzo szybko wysłane. Produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-15 19:34:45
Wiesława
Szybko i sprawnie towar dostarczony następnego dnia
5 / 5
2020-01-15 11:14:45
Leszek
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, przy większym zmówieniu atrakcyjny rabat, co było problemem u takich sieciowych gigantów jak MM i ME. Do tego w przeciwieństwie do sieciówek, czuło się dbałość ze strony firmy o klienta. Gdybym miała jeszcze kiedykolwiek kupić sprzęt, wybrałabym tego sprzedawcę, bo poza atrakcyjną ceną można też liczyć na fachową pomoc i poradę. Jak najbardziej polecam.
4 / 5
2020-01-15 10:42:52
Rudolf
Bardzo długi czas oczekiwania na dostawę. Być może ze względów na okres świąteczny.
5 / 5
2020-01-14 17:02:11
Luiza
szybko i sprawnie zgodnie z oczekiwaniem
5 / 5
2020-01-14 12:44:03
Lucjan
Wszystko przebiegło w jak najlepszym porządku. Jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2020-01-14 12:21:58
Bernadeta
Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy
5 / 5
2020-01-14 12:09:08
Wojciech
Polecam, współpraca przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2020-01-10 15:48:38
Mieczysława
Wszystko ok. Żadnych problemów.
5 / 5
2020-01-09 18:22:27
Iga
Szybko sprawnie i bardzo miła obsługa .
5 / 5
2020-01-09 17:14:51
Walentyna
Bardzo byłam zadowolona z przebiegającej transakcji.
5 / 5
2020-01-08 21:36:26
Cyprian
Bardzo dobry sklep. Szybka wysyłka. Bez zarzutów. Jestem zadowolony.
5 / 5
2020-01-08 21:36:26
Maria
Bardzo dobry sklep. Szybka wysyłka. Bez zarzutów. Jestem zadowolony.
5 / 5
2020-01-07 23:38:12
Elżbieta
Tak dobrej I miłej obsługi nigdy nie miałam. Po drugiej stronie telefonu osoba która zna się na rzeczy i pomaga dobrać akcesoria pasujące. Plus kurier zamówiony przez firmę pierwsza klasa. Można było się umówić tak by wszystkim pasowało.
5 / 5
2019-12-31 13:39:39
Milena
W pełni profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-12-31 00:47:40
Jerzy
Bardzo profesjonalna sprzedaż. Kontakt telefoniczny bez problemowy. Towar zgodny z opisem.
4 / 5
2019-12-30 13:12:55
Pola
polecam. Moje oczekiwania zostały spelnione.
5 / 5
2019-12-24 13:38:51
Albert
bardzo pozytywnie! działają dla klienta, jeśli potrzeba - kontaktuja się by spełnić oczekiwania!!!
5 / 5
2019-12-23 14:45:13
Henryk
Jestem zadowolony, dostałem dodatkowy rabat, byłem na bieżąco informowany.
1 / 5
2019-12-23 13:01:45
Henryka
Nie wiedzą co mają w magazynie
5 / 5
2019-12-23 09:06:36
Renia
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka zamówionego produktu. Ocena jak najbardziej pozytytwna.
5 / 5
2019-12-21 10:12:51
Ryszard
Przede wszystkim znalazłem towar, którego nie moglem znaleźć w innych sklepach, konkretną chlodziarko-zamrazarkę. Obsługa konkretna i pomocna. Montażysci sprawni i pomocni. Polecam
5 / 5
2019-12-20 21:09:52
Łucja
Wszystko ok, szybko i bez problemów, towar dobrze zapakowany
5 / 5
2019-12-20 10:18:30
Ireneusz
Transakcja przebiegła bez zarzutu. W wyniku pomyłki magazyniera otrzymałem nie ten towar. Po zgłoszeniu reklamacji już następnego dnia otrzymałem prawidłowe zamówienie.
5 / 5
2019-12-19 15:29:25
Maksym
Superlatywy. Błyskawiczna dostawa za niską cenę, dobry i sympatyczny kontakt telefoniczny, towar zgodny z opisem. Polecam zdecydowanie.
4 / 5
2019-12-19 10:58:53
Honorata
Wszystko OK oprócz dostawy, ale to chyba wina firmy kurierskiej. Wzięli za wniesienie kuchenki gazowej na I piętro 69 zł i przysłali samego kierowce, który mordował się z wniesieniem kuchenki i trzeba było mu pomóc
5 / 5
2019-12-19 10:54:30
Beata
Bardzo fajne zachowanie, przy reklamacji usług kurierski wykazali się szybkim działaniem i wyrozumiałością.
1 / 5
2019-12-18 09:52:37
Wioletta
Zmuszono mnie do opinii , wieloma przypominającym mailami. Ten sklep według mnie nie zasługuje nawet na odrobinę uwagi. Powiem delikatnie.
5 / 5
2019-12-14 10:05:05
Jan
Bardzo profesjonalna obsługa, szybka i tania przesyłka, bardzo sprawny montaż zakupionego sprzętu AGD.
4 / 5
2019-12-13 09:12:50
Radomir
błedem jest umieszczanie informacji o dostępnośći towaru jeżeli go nie ma w sklepie inne powinno być sformułowanie
5 / 5
2019-12-07 23:53:21
Genowefa
Świetna bez problemowa profesjonalna obsługa. Bezproblemowym podejściem do klienta i współpracą z czystym sumieniem polecam tą firmę. Sama chętnie w przyszłości jeszcze będę korzystać z ich usług. A zaznaczam iż nie byłam standardowym klientem i wiele innych firm polskich mnie zbyło jako klienta zagranicznego.
5 / 5
2019-12-06 22:39:56
Kinga
Kupiłam suszarkę BOSCH. Jestem bardzo zadowolona i suszarką,i zakupami w sklepie, i dostawą. Cena-najniższa w Polsce, zadzwoniłam i umówiłam się o dostawie na pasujący dzień. Dziękuję bardzo AGD HOME.
5 / 5
2019-12-05 15:03:54
Aldona
Szybka bezproblemowa realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2019-12-04 08:04:28
Marina
100% profesjonalnego podejścia do klienta - Szczerze POLECAM!!!
5 / 5
2019-12-02 11:30:12
Malina
Szczerze polecam, szybki i bezproblemowy zakup!
5 / 5
2019-11-29 10:30:23
Jakub
Transakcja bez zarzutu, bardzo miła obsługa, idealny kontakt ze sklepem, cenę naprawdę można negocjować:) Polecam każdemu
5 / 5
2019-11-29 10:16:32
Angelika
Profesjonalna i bardzo rzetelna obsługa!!!!sklep godny polecenia!!!
5 / 5
2019-11-28 10:49:42
Sofia
TRANSAKCJA PRZEBIEGŁA POMYŚLNIE.POLECAM!
5 / 5
2019-11-27 13:42:43
Norbert
Robię zakupy internetowe od wielu lat ale z tak profesjonalnym podejściem do klienta nie spotkałem się nigdy. Nie będę opisywał sytuacji bo nie w tym rzecz. Rzecz w tym, że są PROFESJONALISTAMI pod każdym względem i traktują klienta bardzo wyjątkowo. Tomasz
5 / 5
2019-11-25 17:50:27
Dominika
Perfekcyjna pomoc i doradztwo.
5 / 5
2019-11-22 11:41:40
Witold
Dostawa zgodnie z informacja otrzymaną przy zamówieniu. Dostawa zrealizowana sprawnie.
2 / 5
2019-11-21 13:02:30
Zygmunt
złożone zamówienie zaginęło w sklepie, kontakt telefoniczny utrudniony, pracownicy odsyłają jeden do drugiego, nie oddzwaniają, prośba o dostarczenie towaru po godzinie 17 nie została przekazana firmie spedycyjnej, ostatecznie zamówiony towar dotarł z opóźnieniem.
5 / 5
2019-11-20 13:12:56
Fryderyka
Dostawa szybciej niż pierwotnie podali. Poalecam
4 / 5
2019-11-18 14:07:48
Brunon
Towar na Ceneo miał być od ręki. Następnego dnia po wpłaceniu pieniążków miałem tel , czy czekamy ? Czas sprowadzenia do 7 dni. Zgodziłem się. Faktycznie po 7 dniach towar miałem w domu. Firma na terenie Warszawy świadczy swój transport. Myślę, że mogę polecić ten sklep.
2 / 5
2019-11-18 12:59:30
Angelika
Sklep oferuje towar, którego nie posiada w swoim magazynie, umieszczając mylną informację na stronie produktu - "dostępny". Dla Sklepu określenie "dostępny" znaczy, że jest w stanie ściągnąć go z rynku, np. z magazynów producenta. Tyle, że to przekłada się na mega długi okres oczekiwania, nawet kilka tygodni. Plus dla Sklepu, że chociaż zwrot pieniędzy jest w miarę sprawny.
5 / 5
2019-11-18 09:45:11
Eliza
szybka wysylka, wszystko w porzadku
5 / 5
2019-11-15 12:53:40
Elwira
Dziękuję za współpracę polecam
5 / 5
2019-11-14 17:03:07
Aldona
Polecam, zamówienie bez problemów, towar zgodny z opisem
1 / 5
2019-11-14 13:35:54
Jagoda
Wystawiają towar , którego nie posiadają. Odradzam, jeżeli komuś zależy na szybkiej dostawie.
5 / 5
2019-11-13 19:00:36
Sara
Sklep profesjonalny,obsługa miła.Kontakt telefoniczny dobry, jedynie poczta z jakiegoś powodu lądowała w spamie, ale raczej to nie wina sklepu.
4 / 5
2019-11-13 14:51:14
Sławomira
Mogłoby być wszystko zapakowane razem. Każda paczka była osobno nawet bareria.
4 / 5
2019-11-06 06:38:18
Ziemowit
Dobry kontakt ze sklepem. Chętnie pomogli w wyborze sprzętu sprawdzając parametry techniczne.
5 / 5
2019-11-04 22:34:52
Beniamin
Dobry kontakt i elastyczność spowodowały, że to co miałem kupić w kilku sklepach kupiłem w w sklepie agdhome.pl i nie przepłaciłem. Polecam.
5 / 5
2019-11-03 10:38:21
Luiza
Długo zastanawiałam się nad zakupami w sklepie agdhome.pl, przez dużą ilośc negatywnych opinii, ale zaryzykowałam i nie żałuję. Cała transakcja przebiegła pomyślnie, a towar dostałam w oryginalnym opakowaniu, wszystko wg opisu. Polecam sklep agdhome.pl.
3 / 5
2019-11-01 12:34:49
Remigiusz
Sklep oferuje towar od ręki a okazuje się że na wysyłkę trzeba czekać ponad tydzień.
4 / 5
2019-11-01 09:36:15
Emil
Dostępność towaru nie zawsze odpowiada rzeczywistości i musiałem czekać na zamówiony okap dłużej.
5 / 5
2019-11-01 06:02:52
Kajetan
Polecam towar dobrze zapakowany, realizacja zamówienia bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-10-31 12:11:38
Agata
POLECAM SPRZEDAWCE. WSZYSTKO KONKRETNIE WYKONANE
5 / 5
2019-10-31 12:05:11
Herbert
Zakup towaru przebiegł łatwo i bez zarzutów
5 / 5
2019-10-30 11:37:50
Mirosław
Sklep zrealizował zamówienie szybko. Jestem zadowolona z usług sklepu.
4 / 5
2019-10-29 21:28:11
Emil
Mimo, że w opisie towar dostępny od ręki to długi czas realizacji.
5 / 5
2019-10-29 19:31:41
Ludmiła
Kupiłam trzy sprzęty agd. Jeden nie spełniał moich oczekiwań co do funkcjonalności w mojej kuchni. Ze zwrotem nie było żadnych problemów.
5 / 5
2019-10-28 09:26:14
Kazimiera
Pełen profesjonalizm zarówno w doradztwie jak i w dostawie.
1 / 5
2019-10-28 09:23:54
Eugeniusz
Sklep nie posiadał towaru, który na stronie oznaczony był jako dostępny. Anulowano zamówienie, nie proponując innego rozwiązania. Nie polecam.
1 / 5
2019-10-27 22:08:31
Radomir
Sklep ma regulamin niezgodny z Polskim prawem. Żąda 10% prowizji przy odstapieniu od umowy. Uzgodnienia z infolinią nie są wiążące. Nie oczekujcie odpowiedzi jeśli już dokonaliście zakupu. Odmawiają odbioru towaru nawet za dodatkową opłatą!
5 / 5
2019-10-24 20:08:04
Władysława
Znakomita transakcja świadczy o dobrej firmie.
3 / 5
2019-10-23 17:18:05
Mieczysława
zbyt długi czas oczekiwania i problem z komunikacją informacyjną
5 / 5
2019-10-23 00:01:34
Bożena
Bardzo bobra współpraca, polecam
5 / 5
2019-10-22 12:34:59
Arlena
Duży wybór, korzystne ceny , sprawna obsługa
5 / 5
2019-10-21 10:33:31
Krzysztof
Transakcja przebiegła bardzo szybko i jestem bardzo zadowolona.
1 / 5
2019-10-16 22:15:32
Monika
Zamówienie zostało anulowane podobno z braku towaru u dystrybutora, ale na stronie sklepu nadal jest w ofercie
5 / 5
2019-10-15 23:36:09
Brygida
Ze strony agdhome.pl wszystko przebiegało prawidłowo.
5 / 5
2019-10-15 19:41:38
Leopold
Posiadali modez suszarki bębnowej , której szukałem a inni nie mieli.
5 / 5
2019-10-15 13:17:28
Waldemar
Bardzo dobra współpraca, miły kontakt, szybka dostawa. Polecam.
5 / 5
2019-10-14 13:08:33
Jarosław
Wszystko bardzo dobrze i sprawnie.
3 / 5
2019-10-10 15:36:17
Laura
TOWAR OK,CZAS PRZESYŁKI PONAD TYDZIEN
2 / 5
2019-10-10 09:49:57
Marcel
Sprzedaja towar którego nie ma nawet w fabryce, czekałem 3 tygodnie na przesyłkę a okazało się że towaru nie ma i zamówienie anulowano.
4 / 5
2019-10-08 13:59:59
Maciej
Dobry kontakt ze sklepem, niestety na zamówienie był dłuższy czas oczekiwania niż mnie informowano (miało być do 7 dni, a na wysłanie czekalam 12)
4 / 5
2019-10-06 22:52:00
Szczepan
Polecam, transakcja bezproblemowa.
1 / 5
2019-10-04 21:58:46
Joanna
Sklep oferuje jako dostępny sprzęt AGD, który nie jest dostępny i nie wiadomo kiedy będzie. Nie fatyguje się, żeby o tym poinformować, narażając w ten sposób niedoszłych klientów na straty finansowe związane z wcześniejszym umówieniem ekipy instalacyjnej. Strata czasu i pieniędzy.
5 / 5
2019-10-03 12:03:13
Zofia
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, indywidualne podejście do klienta, bardzo dobry kontakt. Gorąco polecam!
5 / 5
2019-10-03 10:39:11
Klementyna
Solidny sprzedawca godny polecenia
5 / 5
2019-10-02 10:13:19
Mirosław
przejrzysta oferta, szybka i klarowna komunikacja do klienta, w razie pytań natychmiast odpowiadają na czacie, sami też proaktywnie informują, dostałem telefon z informacją kiedy będzie przesyłka i jak się skontaktować z kierowcą. Dla mnie absolutnie bez zarzutu.
5 / 5
2019-10-01 22:20:21
Brunon
Zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie.
3 / 5
2019-09-30 22:21:44
Jan
Sklep nie posiadał towaru, który zamówiłem. Powinny bardziej się starać aby aktualizować asortyment. Poza tym wszystko ok, komunikacja ze sklepem ok.
5 / 5
2019-09-30 16:25:09
Felicja
Bardzo dobry sklep. Super obsługa.
5 / 5
2019-09-25 21:23:49
Iwona
Transakcja przebiegła bez zarzutu. Transakcja zrealizowana szybko.
5 / 5
2019-09-20 11:45:04
Tadeusz
Sklep godny polecenia. Pełen profesjonalizm.
3 / 5
2019-09-19 21:53:48
Wanda
TOWAR ZOSTAŁ DOSTARCZONY PO 13 DNIACH OD ZAMÓWIENIA
5 / 5
2019-09-19 16:24:06
Sławomira
To moje drugie zakupy i wszystko ok
5 / 5
2019-09-19 12:25:49
Roma
Drugi raz kupuję i jest wszystko w porządku.
5 / 5
2019-09-19 12:21:20
Amelia
Poprosiłam o szybką dostawę i w ciągu paru dni roboczych otrzymałam towar.
4 / 5
2019-09-19 10:11:15
Krystyna
Cudowna i sprawna obsługa na infolinii, bardzo pomocna.
5 / 5
2019-09-19 10:04:14
Sławomira
Bardzo profesjonalna i życzliwa obsługa.
5 / 5
2019-09-18 17:47:14
Weronika
dobra fachowa obsługa . polecam
5 / 5
2019-09-18 15:52:11
Faustyna
Pelen profesjonalizm, towar pierwsza liga !
5 / 5
2019-09-18 09:20:59
Zygmunt
Wszystko sprawnie i bezproblemowo
5 / 5
2019-09-17 09:37:56
Karina
Zamówienie zostało szybko zrealizowane. Wszystko przyszło na czas i w odpowiednim stanie. Polecam.
1 / 5
2019-09-16 19:11:25
Brunon
Sklep anulował opłacone zamówienie, pomijając fakt, iż na stronie produkt był dostępny. Otrzymałem informację o zwrocie środków na moje konto. Po 3 dniach od zlecenia zwrotu środków, na koncie nadal ich nie było. Kontaktując się telefonicznie, Pani z obsługi nie potrafiła mi udzielić informacji, czy ten przelew został zrealizowany czy nie. Po tygodniu i po raz trzeci dzwoniąc do tego sklepu, miły Pan w końcu próbował się skontaktować z działem księgowości i udało się załatwić zwrot pieniążków pomyślnie. Tak więc, sklep jest ok, ale procesy komunikacji na niskim poziomie, a zwrot środków po 10 dniach.
5 / 5
2019-09-16 12:44:58
January
Obsługa bez zastrzeżeń .Polecam.
3 / 5
2019-09-15 20:09:42
January
Kuchenka mikrofalowa gorenie miala byc do 15 wrzesnia
3 / 5
2019-09-12 15:12:05
Eligiusz
Towar otrzymałem , uszkodzony element reklamowałem i do tej pory nie otrzymałem nieuszkodzonego
4 / 5
2019-09-12 13:48:51
Genowefa
Prosze o kontakt w sprawie dostawy
5 / 5
2019-09-11 10:11:30
Edward
Profesjonalne, pomocne podejście do klienta. Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Pełny profesjonalizm.
5 / 5
2019-09-09 09:53:15
Oskar
Poza czasem dostawy, na którym akurat mi nie zależało, wszystko przebiegło idealnie od zamówienia do odbioru osobistego.
3 / 5
2019-09-08 10:46:14
Marina
Bardzo słaby kontakt ze strony sklepu. Początkowo dostałam informację, że zamówienie zostanie zrealizowane do 5 dni roboczych. Po tym terminie zamówienia nie ma, brak jakiejkolwiek informacji ze sklepu. Gdybym sama nie zadzwoniła to nie dowiedziałabym się o opóźnieniu. Ponad to sklepi nieelastyczny w stosunku do potrzeb klienta. Złożyłam dość duże zamówienie na firmę. Jeden produkt okazał się niewłaściwy. Sklep nie przyjmie zwrotu- przy takim zamówieniu mogliby ustawić się bardziej frontem do klienta
5 / 5
2019-09-06 15:19:41
Luiza
Profesjonalnie działający sklep , darmowa dostawa dobry kontakt ze sklepem . Kupować i nie zastanawiać się jak cena produktu jest w sklepie atrakcyjna.
5 / 5
2019-09-06 11:25:39
Apoloniusz
Profesjonalnie podeszli do tematu, a zamówienie małe nie było
5 / 5
2019-09-04 13:26:19
Kalina
Szybko i zgodnie z zamówieniem. Polecam!
5 / 5
2019-09-04 11:51:57
Aneta
Bardzo profesjonalna obsluga, pomocni ludzie, totalnie zero problemów. Kompletnie nie rozumiem niektórych złych oponii. Ja na pewno skorzystam z ich usług kolejny raz jesli będę czegoś potrzebował.
5 / 5
2019-09-03 21:39:40
Donata
Doskonały kontakt z klientem natychmiastowa reakcja na wszelkie uwagi, nawet dotyczące konserwacji urządzenia, wielka dbałość o zadowolenie klienta. Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-09-03 16:08:31
Henryka
Wszystko dobrze, pan Krzysztof bardzo pomocny. Polecam
5 / 5
2019-09-02 13:09:06
Romuald
Sprawna i kompetentna obsługa
5 / 5
2019-09-02 09:43:35
Bogusława
firma kurierska mogła to dostarczyć dzień wcześniej, cos tam ktoś zawalił. Ale ogólnie wszystko ok.
5 / 5
2019-08-28 10:13:35
Daniel
Polecam, towar bez żadnych uszkodzeń, czy zarysować, dostarczony w terminie, płyta gazowa bardzo dobra .
5 / 5
2019-08-27 10:55:57
Karina
Nie mam żadnych zastrzeżeń co do realizacji zamówienia, szybkości i samego towaru
1 / 5
2019-08-26 14:45:34
Adrian
Lodówka Teka wystawiona, po zakupie okazało się, że jest niedostępna.
1 / 5
2019-08-26 12:59:04
Jeremiasz
Sklep sprzedaje towar którego nie posiada na stanie
5 / 5
2019-08-24 09:19:08
Kornel
Polecam zakupy w sklepie. Realizacja zamówienia na każdym etapie bardzo szybka i sprawna.
1 / 5
2019-08-22 11:37:51
Gustawa
Sprzedają towar, którego nie mają. Po opiniach zamówiłam za pobraniem. Zaczęłam drążyć (bo nie dostałam informacji) kiedy dostanę towar i okazało się, że nie dostanę w ogóle, bo nastąpiła pomyłka i oni tego odkurzacza nie mają w sklepie.
4 / 5
2019-08-22 10:46:39
Iwona
Większość oczekiwań została spełniona. Na minus koszt płatności - opłata za przelewy online i płatności kartą.
5 / 5
2019-08-18 17:10:10
Stefania
Sklep bez uwag, każdy etap zamówienia był sygnalizowany mailem. Polecam sklep.
5 / 5
2019-08-18 11:03:23
Miłosz
Zamówienie dotyczyło 7 AGD. Podczas pierwszego kontaktu dowiedziałem się jaki jest czas oczekiwania (5 dni roboczych) i termin dostawy został dotrzymany. Na każde zapytanie mailowe otrzymywałem odpowiedź, tak że na cały czas wiedziałem co dzieje się z przesyłką. Obsługa konkretna i bezproblemowa. Polecam.
4 / 5
2019-08-16 22:05:37
Bogna
dostawa i jakość zgodna z zamówieniem
5 / 5
2019-08-16 21:25:38
Piotr
Jestem bardzo zadowolony z czasu w jakim dostałem towar plus prezent.
5 / 5
2019-08-16 15:25:32
Hubert
Zamawiałem pierwszy raz - kontakt super (głównie mailowy, ale również i telefoniczny). Wszystko zgodnie z moimi informacjami. Towaru nie było na stanie, więc była informacja z zapytaniem, czy mimo wszystko chcę zrealizować zamówienie (duży +). Zostałem poinformowany o czasie realizacji (kolejny +). Zastrzegłem sobie, żeby ktoś poinformował mnie, jak będą nadawać paczkę kurierem, bo muszę zapewnić kogoś do odbioru paczki ... i skontaktował się :) (kolejny mega duży +). Ogólnie polecam!
4 / 5
2019-08-15 21:38:44
Kamila
Wszystko zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-08-15 21:36:53
Jarosława
Wszystko zgodnie z zamówieniem.
3 / 5
2019-08-14 14:30:21
Maciej
Otrzymałem towar uszkodzony. Reklamacja została uwzględniona ale ten produkt musiałem zamówić ponownie u innego dostawcy ponieważ nie mieli już takiego na stanie.
5 / 5
2019-08-14 12:25:30
Genowefa
Polecam. Towar szybko gotowy do odbioru. Zgodny z opisem.
5 / 5
2019-08-13 12:54:08
Maksym
B. dobry kontakt i komunikacja. Szybka realizacja zamówienia pomimo braku towaru w magazynie
5 / 5
2019-08-09 13:39:18
Barbara
Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-08-08 21:03:12
Władysław
Polecam sklep. Szybko i sprawnie
5 / 5
2019-08-08 13:51:55
Jakub
Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam
5 / 5
2019-08-05 16:20:31
Wiesław
Obsługa na wysokim poziomie, Pani prowadząca zamówienie udzieliła wyczerpujących odpowiedzi odnośnie zamawianego zlewu,bez pospiechu i cierpliwie. Polecam firmę
5 / 5
2019-08-05 16:06:48
Krystian
Wszystko zgodne z ustaleniami nie było żadnych problemów z realizacją zamówienia
5 / 5
2019-08-05 16:06:48
Irmina
Wszystko zgodne z ustaleniami nie było żadnych problemów z realizacją zamówienia
5 / 5
2019-08-05 10:34:23
Oliwier
Same pozytywy + pomoc przy zmianie zamówienia :) dziękuje
1 / 5
2019-08-01 21:57:45
Dymitr
Porażka!! Wystawiają towar a potem mówią że będzie dostępny za 1,5 miesiąca. Po czym pytają jaka decyzja, czekam czy wybieram inny produkt. Śmiech na sali.
5 / 5
2019-07-30 19:34:01
Apoloniusz
Informacja po 2 dniach że towaru nie ma i nie będzie
2 / 5
2019-07-26 22:54:38
Apolonia
Przed dokonaniem przelewu,coś tknęło mnie poczytać opinie.Przeraziłam się czytając negatywy.Wysłałam maila z prośbą o anulowanie zamówienia.Rano zadzwonił pan,który próbował przekonać mnie jednak do dokonania zakupu.Po dłuższej rozmowie,kiedy nadal nie zmieniłam zdania,pan przestał być miły i zakończył rozmowę zdaniem:"nie mamy o czym więcej rozmawiać ".Nie prosiłam jego o telefon,a jedynie zgłosiłam rezygnację z zamówienia.Teraz nie żałuję,bo za dwa dni,za tą samą cenę z gwarancją piecioletnią,a nie dwuletnią jak proponował mi pan z AGDhome odebrałam okap z renomowanego sklepu bez problemu.Nie polecam po negatywnych opiniach znajomych i w internecie !
5 / 5
2019-07-25 10:29:32
Iwona
Super obsluga telefoniczna oraz mailowa. Bardzo dziekuje za kompetentna pomoc i szybka wysylke.
4 / 5
2019-07-25 07:24:39
Bogdan
Na zamówiony sprzęt czekałem 8 dni tj. dokładnie tyle ile deklarował sklep w opisie przedmiotu zamówienia co nie stanowiło dla mnie problemu. ... Nie rejestrowałem się w sklepie i być może dlatego nie miałem możliwości śledzenia losów zamówienia ale ostatecznie o dostępności towaru zostałem poinformowany telefonicznie co pozwoliło mi swobodnie i elastycznie wybrać dzień i godzinę doręczenia sprzętu pod wskazany adres . Pralka jest rewelacyjna .
3 / 5
2019-07-24 18:02:03
Włodzimierz
Niestety powszechnie obecnie, handlujemy towarem jakiego niema na stanie, ceneo twierdzi że towar od ręki AGD twierdzi 24 godzin po zakupie że czas oczekiwania od 5 do 8 dni roboczych, dotarlo po 9....
5 / 5
2019-07-24 13:33:45
Żaneta
Jestem bardzo zadowolona, szybko, sprawnie i profesjonalnie.
5 / 5
2019-07-22 14:13:56
Julian
Wszystko przebiegło O.K. Pan Krzysztof był bardzo pomocny przy zakupach, dziękuję :)
5 / 5
2019-07-22 11:56:58
Iga
Polecam, sprzedawca jest ok. Pan Piotr jest super gość.
1 / 5
2019-07-19 12:57:46
Hubert
Towar na stronie dostępny, złożone zamówienie. W kolejnym dniu od zamówienia telefon z info o braku dostępności towaru. Zamówienie anulowane
5 / 5
2019-07-19 11:31:52
Faustyna
Sprawna obsługa, to nie pierwsze moje zakupy. AGDHome zawsze na czas i bez uszkodzeń :)
3 / 5
2019-07-18 20:15:08
Celestyn
Długo czekałem na dostarczenie towaru
1 / 5
2019-07-18 16:54:47
Marcel
Na stronie info że posiadają produkty. Zakup. Przelew..... a na magazynie brak. Długi okres oczekiwania.
5 / 5
2019-07-17 14:17:46
Daniel
Dostawa bez problemów, jeszcze dodatkowo dostałem prezent.
5 / 5
2019-07-16 21:50:19
Eleonora
Wszystko przebiegło bardzo dobrze, do zakupu dołączony był fajny czajnik w prezencie. Polecam!
5 / 5
2019-07-16 21:21:11
Genowefa
Sklep działa sprawnie, profesjonalnie, można się decydować na zakupy
5 / 5
2019-07-16 15:26:37
Seweryn
Duży wybór towarów,przystępne ceny, dobry kontakt, szybka transakcja.
5 / 5
2019-07-15 11:43:39
Paula
Polecam, wszystko przebiegło sprawnie. Doskonały kontakt telefoniczny oraz mailowy.
5 / 5
2019-07-11 19:47:39
Manuela
Zakupy i realizacja zamówienia szybko i sprawnie . Z zakupionego towaru zrezygnowałam . zwrot towaru i pieniędzy również bez żadnych problemów.
5 / 5
2019-07-11 17:36:16
Inga
Reklamowałam zlew, bo po wyjęciu z opakowania okazało się, że byłpęknięty. Bardzo szybko rozpoznano reklamacje i wymieniono na nowy zlew.
5 / 5
2019-07-11 14:27:23
Patryk
Rewelacja - sprzęt miał być dostarczony końcem lipca a otrzymałem go miesiąc wcześniej.
5 / 5
2019-07-11 12:35:54
Gabriela
Solidny sklep, duży wybór towarów, przystępne ceny, szybka i bezproblemowa transakcja.
5 / 5
2019-07-09 11:03:20
Marian
Ekspresowa wysyłka. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-07-08 12:21:27
Wincenty
Bardzo szybko i profesjonalnie.
4 / 5
2019-07-05 22:01:14
Ludmiła
Ogólnie wszystko ok! Gdyby nie fakt ,że towar dostępny od ręki otrzymuje się po 10 dniach.

Rzetelne opinie o AGDhome.pl