Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AGDMAX

AGDMAX Opinie 4.7 (108)

Ul. Dąbrowskiego 21
43-100
TYCHY
32 227 66 00
opinie AGDMAX
speedtest
4.7
108
Opinii

Dobrze

1 / 5
2021-11-22 12:02:21
Barbara
Mam przykre doświadczenie z tego sklepu, czuję się oszukana przez sprzedawcę,nigdy nic nie kupię w tym salonie, została mi sprzedana kuchenka z wystawy pomimo,że wcześniej zastrzegłam,że nie chcę towaru z wystawy,ponieważ uważam,że nie jest to pełnowartościowy towar, oczywiście reklamacja okazała się niemożliwa
5 / 5
2021-09-25 06:08:15
Monika
naprawdę bardzo fajny sklep ze sprzętem , kupiłam ekspres do kawy z którego jestem bardzo zadowolona!!! pozdrawiam
5 / 5
2021-08-21 02:21:17
Waldek
Wszystko super od początku do końca!!! Gorąco polecam sklep agdmax.
5 / 5
2021-04-16 15:47:22
Wojtas
Wszystko zgodnie z umową... miła atmosfera....
1 / 5
2020-02-03 15:33:40
Joanna
Sprzedawca poinformował mnie o braku przedmiotu, który kupiłam i prosił o numer konta do zwrotu pieniędzy. Do tej pory jeszcze nie otrzymałam zwrotu pieniędzy, sprzedawca nie odpowiada na maile. Nie polecam, więcej tam nic nie kupię.
5 / 5
2020-01-27 16:34:30
Luba
Towar zgodny z opisem, dostawa sprawna.
1 / 5
2019-12-16 14:03:01
Marcelina
Sklep anulował moje zamówienie bez podania powodu i choćby słowa skruchy. Na skrzynkę pocztową dotarła jedynie informacja o zmianie statusu
1 / 5
2019-06-27 22:01:39
Gustawa
Towar jest tylko w reklamach. W rzeczywistości -brak. Czekam na zwrot pieniędzy. Nie polecam.
1 / 5
2017-02-01 17:12:57
Kornelia
Fatalnie oceniam zakupy całkowity brak kontaktu posprzedażnego, nieetyczne i niezgodnie z dobrymi obyczajami zachowania wobec kupującego planowałam dokupić parę rzeczy ale dobrze że nie kupiłam od razu tylko zorientowałam się co ta firma , moim znajomym też będę zdecydowanie odradzać!!!!! NIGDY WIĘCEJ TEGO PANA odradzam
5 / 5
2013-12-29 12:09:44
Władysław
Witam Zdecydowanie mogę polecić zakupy w sklepie AGDMAX. Z pewną niepewnością ( zdecydowanie atrakcyjna cena + mało opinii o sklepie ) złożyłam zamówienie na interesujący mnie SUBWOOFER w środę wieczorem. Po chwili dostałem maila zwrotnego z prośbą o potwierdzenie zamówienia co uczyniłem. W czwartek cisza - żadnych mail... W piątek rano postanowiłem zadzwonić celem uzyskania jakichkolwiek informacji co z moim zamówieniem. Nie zdążyłem jednak bo mój telefon uprzedził kurier który zadzwonił z informacją, że ma przesyłkę. Uzgodniliśmy godzinne odbioru i już popołudniu rozpakowywałem paczkę. Wszystko oryginalnie zapakowane - rewelacja. Radość nie trwała jednak długo bo po podłączeniu głośnika stwierdziłem, że nie działa .... Na drugi dzień telefon do SKLEPU, mailowa reklamacji i natychmiastowa odpowiedź: " proszę odesłać". Zanim jednak odesłałem "pobawiłem się jeszcze" i głośnik ruszył. Okazało się, że dopóki nie dostanie sygnału ( trzeba trochę pogłośnić kino ) był w uśpieniu. Niestety ta niewiedza kosztowała mnie trochę frustracji i niepotrzebnie zgłoszoną reklamację. Grzecznie napisałem do SKLEPU że jest już ok i przeprosiłem za zamieszanie. Oczywiście otrzymałem zaraz odpowiedź, że jakby jednak coś się działo to proszą o kontakt. Podsumowując: 1. Towar zgodny z opisem w wyraźnie niższej cenie 2. Dostawa - niecałe 48h 3. Kontakt ze sklepem bezproblemowy POLECAM
2 / 5
2013-08-08 13:57:55
Arnold
Po zakupie golarki przez internet, paczkę dostałem w ciągu 2 dni także dość szybko przebiegła realizacja zamówienia i to jest jedyny plus tej transakcji. Po wyjęciu pudełka z opakowania kuriera okazało się, że jest ono strasznie sfatygowane, początkowo myślałem że to wina kuriera, ale plomba z opakowania również była zerwana, a paragon w środku. Zatem osoba, która ją pakowała widziała w jakim jest stanie, golarka była zapakowana niedbale w folie, na której również była zerwana plomba producenta... Golarka miała być prezentem, ale biorąc pod uwagę jej stan nie nadawała się... Zabrałem więc maszynkę i pojechałem 40km do tego sklepu, maszynka została wymieniona na "normalnie zapakowaną". I to powinien być koniec tej historii, ale bezczelność obsługi przerosła moje wyobrażenia. Początkowo starali się zrzucić winę na kuriera, który rzekomo zniszczył opakowanie, a następnie wmówić mi, że plomba na maszynce nie jest zerwana ([...] Osobista wizyta w tym sklepie zdenerwowała mnie bardziej niż widok tej "sfatygowanej" golarki.. Nie polecam.
5 / 5
2012-01-04 13:15:55
Alberta
Bardzo profesjonalnie i co najważniejsze bardzo szybko. Towar dostarczony do domu 24h po potwierdzeniu zamówienia, oczywiście wszystko zgodne z opisem. Wszystkim zainteresowanym polecam ten sklep.
5 / 5
2011-12-21 19:55:47
Faustyna
Polecam szybka wysyłka doskonały kontakt . I bardzo dobra cena
5 / 5
2011-06-13 12:47:01
Kalina
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, widać że pracują tam kompetentni pracownicy. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Wszystkie informacje wysyłane są od razu na maila. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2011-03-08 15:26:51
Otylia
Profesjonalna obsluga klienta, znakomite ceny, szybka dostawa.
5 / 5
2011-03-02 16:21:13
Kacper
Szybko sprawnie i na temat. Zero problemów !!! Polecam sklep !!!!
5 / 5
2011-02-17 15:43:51
Mariola
Bardzo sprawna realizacja, świetny kontakt i super zorganizowana transakcja. Zakupiony towar był u mnie już na drugi dzień. Polecam! Pozdrawiam
5 / 5
2011-02-04 16:40:49
Dorota
Kupiłam parowar Philips.Szybko, sprawnie i profesjonalnie.Polecam!!!
5 / 5
2011-02-03 14:46:14
Walentyna
Super kontakt!!! Błyskawiczna wysyłka!!! Po prostu pełna profeska POLECAM !!!!
5 / 5
2011-01-20 08:45:03
Damian
Wahałem się z zakupem w najtańszym sklepie internetowym ale niepotrzebnie, cena najniższa, wysyłka w ciągu jednego dnia także polecam w moim przypadku przebiegło wszystko idealnie.
5 / 5
2011-01-18 23:21:12
Lucyna
Transakcja zrealizowana szybko i sprawnie. Sprzęt dobrze zapakowany. Ogólnie super. No i jeszcze bardzo atrakcyjna cena! Ogólnie polecam
5 / 5
2011-01-18 19:02:45
Klementyna
Transakcja szybka i bezproblemowa. Towar zgodny z opisem, ceny znacznie korzystniejsze niż u innych sprzedawców. Polecam zakupy w sklepie AGDMAX. Pozdrawiam.
5 / 5
2011-01-16 09:40:40
Herbert
Pełen profesjonalizm. Transakcja szybka i bezproblemowa. Towar zgodny z opisem. Polecam zakupy w sklepie AGDMAX, będziecie Państwo na pewno zadowoleni.Pozdrawiam
5 / 5
2011-01-03 16:35:52
Elżbieta
Cena korzystna, znacznie korzystniejsza niż u innych sprzedawców. Towar zgodny z opisem, oryginalnie zapakowany. Dostawa dość szybka, aczkolwiek mogłaby być szybsza, ale biorę pod uwagę okres przedświąteczny..
5 / 5
2010-12-31 01:41:17
Lidia
Zakupiłam młynek do kawy tydzień przed świętami. Następnego dnia rano (piątek) zadzwoniłam żeby potwierdzić dostępność towaru i poprosiłam o szybką wysyłkę. Pani mówiła, że nie obiecuje wysyłki jeszcze tego samego dnia bo mają bardzo dużo zamówień. Jakie było moje zdziwienie kiedy JUŻ następnego dnia (w sobotę) pojawił się u mnie kurier z przesyłką!! Byłam szczerze zachwycona i bardzo mile zaskoczona! BARDZO DZIĘKUJĘ i gorąco POLECAM! :)
5 / 5
2010-12-24 09:33:55
Bogdana
rewelacyjna obsługa, gorąco polecam, w okresie przedświątecznym zamówiłam produkty w 4 różnych sklepach i zamówiony produkt w tym sklepie dotarł najszybciej, kontakt ze sklepem rewelacja, produkt dobrze zapakowany
5 / 5
2010-12-21 20:52:23
Anastazja
Ocena bardzo dobra. W piątek rano złożyłam zamówienie na grzejnik olejowy, prosiłam o pilne potwierdzenie czy jest w magazynie ponieważ w innych sklepach nie było. AGDMAX Tychy jest daleko ode mnie- ja mieszkami w Koszalinie a chciałam aby towar był dostarczony do Torunia i myślam, że znajdę sklep bliżej bo wydawało mi się się szybkiej dostarczą. W piątek szybko potwierdzili ,że mają towar, wysłałam pieniądze ponieważ nie chciałam aby syn student płacił, wysłałam potwierdzenie przelewu. W poniedziałek dostałam zawiadomienie, że towar wysłany. We wtorek syn dzwonił, że grzejnik dotarł. Moim zdaniem wszystko bardzo sprawnie się odbyło i opłata za przesyłkę była tania - 15 zł, w innym sklepie kosztowała 39 zł. Brawo.
5 / 5
2010-12-17 21:20:26
Irena
Jestem bardzo zadowolona. Wczoraj przesyłka została wysłana a dziś już mogłam się cieszyć zakupem. Zadowolona jestem z zakupu i wszystkim polecam ten sklep. POZDRAWIAM
5 / 5
2010-12-14 16:25:51
Klementyna
super szybko, towar zgodny z zamówieniem. polecam wszystkim
5 / 5
2010-12-14 14:44:48
Lucjan
Mogę jedynie wyrazić swoje zdziwienie, że istnieją jeszcze firmy tak solidne i rzetelne oraz podziękować kierownictwu i obsłudze sklepu AGDMAX za doskonałą organizację pracy, wspaniały klimat i kontakt z klientem. Gorąco polecam tego sprzedawcę. Solidny, rzetelny i uczciwy. Towar zamówiłem jednego dnia, a niespełna 22 godziny później kurier dzwonił do moich drzwi z przesyłką (pomimo, iż od siedziby sklepu dzieliły nas setki kilometrów, a zima okazała się szczególnie dokuczliwa)
5 / 5
2010-12-04 14:31:42
Romana
Transakcja przebiegła bez większych zakłóceń - jedynym w sumie to była pogoda. Informacja na bieżąco co sie dzieje z paczką i jaki jest status zamówienia. Towar dobrze opakowany do wysyłki no i co najważniejsze zgodny z zamówieniem. Muszę przyznać , że jak za ten konkretny zestaw klocków to naprawdę bardzo dobra cena , polecam ten sklep.
5 / 5
2010-11-27 13:40:04
January
Szybko i profesjonalnie. Polecam wszystkim ten sklep i na pewno będę tu w przyszłości robić zakupy.
5 / 5
2010-11-23 22:12:08
Józefina
Szybko i profesjonalnie polecam wszystkim klientom.
5 / 5
2010-11-23 19:39:43
Patrycja
W skali 1-10 przyznaję 10. Bardzo dobry kontakt, miła obsługa, a co najważniejsze to b.szybka przesyłka. Naprawdę konkurencyjne ceny i dostępność towaru.
5 / 5
2010-11-17 18:26:28
Jagoda
Transakcja wzorowa.Szybka i miła profesjonalna obsługa zamówienia. Polecam!!!!
5 / 5
2010-10-28 20:20:00
Krystian
Zakupy przebiegły wzorowo. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar OK. Gorąco polecam!
5 / 5
2010-10-27 15:44:13
Kinga
25.X .godzina 15.50 potwierdzenie mego zamówienia przez sklep. 27.X. godzina 12 dostarczono zamówiony towar do domu. informacja o towarze jego wysłaniu wyczerpująca. polecam ten sklep.
5 / 5
2010-10-21 13:15:33
Zdzisław
Szybko i profesjonalnie. Polecam wszystkim ten sklep i na pewno będę tu w przyszłości robić zakupy.
5 / 5
2010-10-19 10:44:47
Irmina
Transakcja, gdyby nie weekend trwałaby od zamówienia do dostawy mniej niż dobę. Sprzęt dotarł sprawny, cena zgodna z zamówieniem, obsługa bardzo kompetentna i życzliwa.
5 / 5
2010-10-15 18:57:59
Nadia
Sklep (obsługa jego)mimo małej ilości opinii,ale wszystkie opinie z górnej półki, zaimponował mi miłą,rzetelną i fachową wiedzą na temat asortymentu, który mnie interesował oraz ceną produktu! Towar wczoraj zamówiony dziś już u mnie w domu! Wszystkim przyszłym klientom polecam go z całego serca, a pracowników pozdrawiam i dziękuję za szybkość działania.
5 / 5
2010-10-15 08:57:09
Nina
Obsługa szybka, skuteczna, w rozmowie telefonicznej zostałam o wszystkich interesujących mnie sprawach poinformowana! Polecam z całą odpowiedzialnością ten sklep!
5 / 5
2010-10-07 07:14:27
Maksymilian
Bardzo sprawna obsługa. Towar wysłany został nazajutrz po zamówieniu. Miałem pełne informacje o losach przesyłki. Jeżeli będę robił jeszcze zakupy sprzętu AGD to na pewno skorzystam z oferty tego sklepu. Pozdrawiam pracowników i bardzo dziękuję.
5 / 5
2010-10-05 09:55:37
Felicjan
Towar w porządku, paczka przyszła bardzo szybko. Ja jestem zadowolony
5 / 5
2010-09-30 21:04:39
Joanna
TRANZAKCJA PRZEPROWADZONA WZOROWO
5 / 5
2010-09-30 18:31:03
Herbert
Paczka szybko dostarczona, komunikacja ze sklepem bez problemu. Duży pozytyw.
5 / 5
2010-09-28 22:57:28
Celina
Polecam wszystkim.Bardzo miła i fachowa obsługa.Przesyłka została dostarczona w 2 dni !!!
5 / 5
2010-09-23 12:18:28
Łukasz
Polecam wszystkim, szybka przesyłka, dobra komunikacja. Wszystko szybko i sprawnie
5 / 5
2010-09-17 17:31:55
Tadeusz
Zamówienie moje zostało zrealizowane bardzo szybko. Nawet się nie spodziewałam tak szybkiej dostawy, ponieważ odległość jest b. duża. Towar taki jak w ofercie, czyli super suszarka do grzybów firmy Niewiadów, i cóż więcej trzeba ... :)
5 / 5
2010-09-16 21:04:32
Olga
wszystko w jak najlepszym porządku polecam sklep
5 / 5
2010-09-16 20:04:51
Iwona
Przesyłka zgodna z zamówieniem, 24h od zamowienia już była u mnie,polecam.
5 / 5
2010-09-16 18:42:33
Henryka
Bardzo szybka i sprawna transakcja. Informacje mailowe o stanie zamówienia. Przesyłka dostała następnego dnia po info o jej wysłaniu
5 / 5
2010-09-11 15:01:20
Tomasz
Profesjonalizm i rzetelność to cechy wyróżnaijce firmę, szybka dostawa, miły kontkt, polecam Bogna
5 / 5
2010-09-10 17:19:40
Mariola
Szybko, sprawnie. Tak trzymać
5 / 5
2010-09-08 21:56:56
Pola
W poniedziałek wieczorem po 22 złożyłam zamówienie na blender 6550 M FP HC a w środę po pracy otrzymałam przesyłkę, Obsługa, kontakt, dostawa i sprzęt rewelacja !!!!!!, Szczerze polecam sklep AGDMAX.
5 / 5
2010-09-04 11:14:26
Aniela
bardzo zależało mi na szybkiej dostawie ( prezent) i tak było. polecam ten sklep
4 / 5
2010-09-03 14:56:32
Benedykt
bez większych zastrzeżeń; jedyna uwaga to brak informacji o wysyłce (nr przesyłki)
5 / 5
2010-09-02 11:10:38
Antonina
polecam, polecam, polecam. Przesyłkę dostałam przed upływem 24 h. świetna komunikacja!!!
5 / 5
2010-08-18 12:59:21
Bernadeta
transakcja zrealizowana szybko i sprawnie. Polecam.
5 / 5
2010-08-13 08:37:51
Damian
Szybka realizacja, bezproblemowy profesjonalny kontakt. Przesyłka dotarła w dwa dni a zamówienie składałem w weekend. Gratuluję organizacji!
5 / 5
2010-08-11 08:02:53
Julian
Polecam sklep. Błyskawiczna wysyłka, cena produktu może nie najniższa, ale za to z kosztami dostawy (uczciwie naliczane) wychodzi najtaniej :))
5 / 5
2010-08-10 15:04:54
Jeremiasz
W poniedziałek zamówiony zestaw patelni,we wtorek na obiad smarzyłem na nich schabowego. Profesjonalnie,szybko,sprawnie.Brawo!! Szkoda, że szereg towarów jest niestety droższych niż w innych sklepach bo kupowałbym tu wszystko,a wydaję średnio 5tys rocznie.
5 / 5
2010-08-06 11:14:13
Franciszek
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie.Towar dostałem w ciągu 2 dni od daty zamówienia.
5 / 5
2010-08-05 22:52:05
Roman
Jestem zadowolona, również z tego powodu, że informowano mnie na bierząco, co się dzieje z zamówieniem.
5 / 5
2010-08-05 19:25:48
Wincenty
Pierwszy raz robiłem zakupy w AGDMAX i polecam tą firmę.Wysyłka zrealizowana bardzo szybko i sprawnie.Tak trzymać!!!
5 / 5
2010-08-05 10:49:11
Teodor
Bardzo szybka realizacja i korzystna cena. Polecam sklep w 100%.
5 / 5
2010-08-04 10:35:51
Łucja
Wysylka blyskawiczna. Polecam.
5 / 5
2010-07-24 12:58:04
Lesław
Jestem bardzo zadowolony z obsługi, ceny towaru, czasu dostarczenia. Polecam sklep!
5 / 5
2010-07-23 22:34:42
Janusz
Bardzo szybka i udana transakcja. Dobry i miły kontakt e-mailowy i telefoniczny. Zakupiony towar został bardzo szybko dostarczony. Polecam sklep AGD MAX wszystkim zainteresowanym tanią i pomyślną transakcją
5 / 5
2010-07-22 15:14:19
Anna
Transakcja przeprowadzona bardzo sprawnie i profesjonalnie. Pełna kontrola nad przebiegiem transakcji i dostawą. Szczerze polecam.
5 / 5
2010-07-22 15:02:09
Wiktor
Polecam każdemu komu zależy na błyskawicznej przesyłce (przesyłkę otrzymałem niecały dzień po zamówieniu towaru), dobrym kontakcie i pełnym profesjonalizmie :) Wszystko super!!!
5 / 5
2010-07-19 13:45:01
Gracjan
Kupowałem wentylator. Obsługa transakcji błyskawiczna i całkowicie elektroniczna. Duży plus to brak konieczności zakładania konta i możliwość podglądu statusu zamówienia om-line. Cała transakcja trwała (od momentu zakupu do odbierania przesyłki) 5 dni. Jedyny drobny minus to, że kolor wentylatora jaki dostałem nie zgadzał się z tym jaki widniał na zdjęciu w opisie produktu, ale akurat dla mnie nie miało to zbyt dużego znaczenia.
5 / 5
2010-07-15 15:48:29
Zygmunt
Jestem bardzo bardzo zadowolona z tego sklepu!!!. towar zgodny z opisem,realizacja expresowa!!!!! polecam
5 / 5
2010-07-15 13:34:25
Andrzej
Polecam. Bardzo szybka wysyłka. Zamówiony towar zgodny z opisem i moimi oczekiwaniami. Częsty kontakt mailowy.
5 / 5
2010-07-08 19:09:20
Tymon
Przesyłka dotarła bardzo szybko taka jaką zamówiłem.
5 / 5
2010-07-08 11:14:48
Romuald
Transakcja przebiegła sprawnie. Na bieżąco informacje o postępach w wysyłce. Towar również w porządku. Polecam.
5 / 5
2010-07-07 16:51:39
Barbara
Wszystko przeprowadzone sprawnie i szybko,dobry kontakt.Polecam do robienia zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2010-07-07 09:19:38
Manuela
Procedura zamawiania prosta, potwierdzenie dostępności towaru dostałam już pół godziny po zamówieniu towaru. Towar wysłano kurierem w dniu zaksięgowania wpłaty, dodatkowo plus za przystępną cenę przesyłki kurierskiej. Od zamówienia do dostawy towaru przy płatności przelewem minęło niecałe 48 godzin. Towar ma wszystkie niezbędne instrukcje, karty gwarancyjne i dowód sprzedaży, przesyłka była dobrze zabezpieczona przed szkodzeniem w transporcie. Z czystym sumieniem mogę polecić sklep AGDMAX.
5 / 5
2010-07-06 14:28:54
Magdalena
Do zakupu w tym sklepie zachęciła mnie konkurencyjna cena produktu, ponieważ był to pierwszy zakup w tym sklepie wybrałam opcję płatności za pobraniem. Jestem zachwycona szybkością realizacji zamówienia. Zamówienie złożyłam w niedzielę, w poniedziałek potwierdzono mój zakup a paczkę otrzymałam we wtorek około południa. Produkt nowy w oryginalnym opakowaniu z zabezpieczeniami. Na pewno nie był to ostatni zakup. Dziękuję.
5 / 5
2010-06-25 13:02:34
Włodzimierz
transakcja bez zarzutów, szybka realizacja zamówienia, towar bez zarzutu, kontakt telefoniczny dobry, polecam !!! miła obsługa i co ważne szybka wysyłka i
5 / 5
2010-06-20 18:20:42
Kornel
Pozytywnie ;) szybka dostawa, produkt zadowalający bez zastrzeżeń
5 / 5
2010-06-18 12:32:40
Marina
świetna obsługa, błyskawiczna realizacja! polecam ten sklep wszystkim zainteresowanym!
5 / 5
2010-06-16 22:03:34
Stefania
polecam! jednego dnia wpłaciłam pieniądze a drugiego przyszedł już towar:)
5 / 5
2010-06-16 17:57:33
Zygfryd
Zamówiłem robot Zelmer w sklepie i udało się mam go . polecam wszystkim zakupy w tym sklepie . Po dokonaniu przedpłaty towar otrzymałem . Czas realizacji zamówienia trzy dni robocze . Jestem zadowolony bo cena jest przystępna a kontakt z klientem dobry . Polecam ten sklep.
5 / 5
2010-06-13 21:18:30
Witold
kupiłem zabawkę dla dziecka, jedyny sklep z tak niską ceną zabawki. Dobry kontakt ze sklepem i bardzo szybka wysyłka
5 / 5
2010-06-09 15:42:49
Michał
Bardzo gorąco polecam zakupy w firmie AGDMAX. Bardzo mily rzeczowy kontakt, szybka przesyłka, towar dobrze zapakowany i zgodny z opisem. Pozdrawiam
5 / 5
2010-06-08 13:51:22
Leopold
Polecam serdecznie zakupy w tym sklepie. Jestem w 100% zadowolona z zamawianego produktu. Ponadto szybka przesyłka. Firma godna zaufania!
5 / 5
2010-06-05 10:44:41
Tymon
Profesjonalne podejście do klienta oraz szybka obsługa.
5 / 5
2010-06-03 11:38:16
Dalia
Towar zakupiony w niedzielę, we wtorek dostarczony kurierem (za pobraniem). Wszystko sprawnie. Polecam
5 / 5
2010-05-30 16:59:18
Danuta
Zakupiłam matę edukacyjną. Cena najniższa na rynku. Towar kupiłam w piątek wieczorem, a we wtorek już odbierałam. Co bardzo istotne - nie musiałam dzwonić do sklepu i dopytywac o szczegóły dostawy bowiem otrzymałam 3 maile: jeden z potwierdzeniem zamówienia, drugi z dostępnością towaru i trzeci informujący o wysyłce towaru. Oczywiście paczka została przysłana w nienaruszonym stanie. Pełny profesjonalizm.
5 / 5
2010-05-27 07:07:59
Piotr
Polecam. Zakupiłem u nich Lumix'a. Cena najniższa na rynku. Wybrałem za pobraniem, bo mi tak wygodniej. Cena pobrania również była najniższa. Towar kupiłem w poniedziałek po południu; we wtorek wysłali; w środę kurier przywiózł do biura. Gdybym kupił przed południem, to prawdopodobnie przyszłoby na drugi dzień. Jeszcze jedno: nie musiałem nigdzie dzwonić: przyszły dwa maile, że jest ok. i że wysłali i tyle - to mi się podoba.
5 / 5
2010-05-26 08:35:49
Kornel
polecam gorąco !! świetny kontakt, przesyłka ekspresowa a towar rewelacja :)
5 / 5
2010-05-19 16:16:42
Karol
zamówienie - odbiór towaru 2 dni . cena za towar bardzo dobra , nawet wyjątkowo . najwidoczniej wiele się zmieniło od tamtych niepochlebnych opinii. jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2010-05-17 08:40:43
Kazimierz
Sprzedający bardzo kompetentny. Miła obsługa i szybki kontakt. Paczuszka doszła w nienaruszonym stanie i bardzo szybko. Szczerze polecam tego kontrahenta. Godny zaufania. W przyszłości zrobię u niego jeszcze zakupy :-)
5 / 5
2010-05-01 09:58:52
Fabian
W poniedziałek zamówiłem we wtorek orzymałem zamówiony towar. Polecam sklep !
5 / 5
2010-04-21 20:22:53
Eryk
Szybka przesyłka, towar ok, ogólnie żadnych zastrzeżeń - tak powinna wyglądać sprzedaż internetowa.
5 / 5
2010-04-20 12:42:16
Aldona
Wszystko sprawnie,Dobry Kontakt!! Polecam!
5 / 5
2010-04-19 14:18:21
Franciszka
Miałam obawy przed zakupami w jakich kolwiek sklepach interentowych. sklep AGDMAX wszystkie je rozwiał. Jestem bardzo mile zaskoczona szybkością dostawy ,kontaktem telefonicznym, a przede wszystkim jakością zakupionego towaru.
5 / 5
2010-04-15 20:11:22
Roksana
Realizacja transakcji i dostarczenie zakupionego towaru odbyło się sprawnie i terminowo. Brakowało mi możliwości elektronicznych płatności typu mTransfer, itp.
5 / 5
2010-02-05 09:27:06
Irma
bezproblemowo, wysyłka natychmiastowa - następnego dnia rano towar dostarczony, kontakt telefoniczny rzeczowy miły, polecam.
1 / 5
2009-12-11 18:34:49
Violetta
Zdecydowanie odradzam zakupów w tym sklepie. Po złożonym zamówieniu otrzymałam telefon że towar dostępny. Jechałam po niego 2 h. po czym okazało sie że towaru jednak nie ma a panowie chcieli sprzedać mi co innego. Kazano mi czekać kolejne dni... Zrezygnowałam z zakupu ponieważ sprzedawca nie szaluje czasu klienta! Dzwoni że towar dostępny, nieupewniając sie uprzednio czy rzeczywiście jest to prawdą ! ZDECYDOWANIE ODRADZAM
2 / 5
2009-12-07 14:33:14
Zygfryd
Kupiłem w tym sklepie mikro wieżę, dostępną od ręki. Niestety - nie wybrałem opcji za pobraniem. Zrobiłem przedpłatę na konto sklepu, tydzień czekałem aż sprawdzą, że przelew doszedł. Po tygodniu i wydzwanianiu do sklepu obiecali, że wieżę wyślą następnego dnia. Następnego dnia wysłałem maila z prośbą o podanie numeru listu przewozowego. Niestety sklep na maile niechętnie odpowiada. Zadzwoniłem - okazało się, że wieża nie została wysłana i nie wiedzą, kto mi obiecywał wysyłkę następnego dnia. Generalnie - towar ok, zgodny z opisem, dobrze zapakowany. Kontakt telefoniczny - ok. Kontakt mailowy - na 10 maili dostałem odpowiedź na 2.
5 / 5
2009-11-26 17:32:03
Jędrzej
Jednego dnia zostało złożone zamówienie, drugiego sprzęt został sprowadzony. Wszystko sprawnie i bardzo miła obsługa:). Polecam.
5 / 5
2009-11-26 15:15:14
Hubert
polecam ten sklep jak najbardziej. konkretnie, bez problemów a przede wszystkim bardzo szybko. zamówilem golarke o 15 i o 15 nastepnego dnia mialem ja u siebie. w obecnosci kuriera sprawdzilem sprzet ktory oczywiscie byl ok wiec jeszcze raz polecam
5 / 5
2009-11-19 19:25:49
Jan
Bardzo dobra komunikacja ze sklepem. towar wysłany w ciągu 24h. Sklep jest nowy, ma mało sprzedanych rzeczy ale nie oszukuje! pełen profesjonalizm! jak najbardziej polecam!!!!
5 / 5
2009-11-19 16:22:00
Wera
Kupiłam nawilżacz powietrza Philips Avent, jest super. Jednego dnia zapłaciłam a drugiego już zamówiony towar był u mnie. Super kontakt ze strony sklepu, informacja o stanie zamówienia na bieżąco. Profesjonalny i uczciwy sprzedawca.
5 / 5
2009-10-25 18:11:18
Cezary
Kupiłem tutaj golarkę Braun 560 Series 5. Pieniążki przelałem w czwartek o 15, a w piątek kurier już był u mnie przed 12;) Jak dla mnie totalny szok (oczywiście na wielki PLUS), paczuszka zrobiła ok 500km. Druga sprawa jaka jest dla mnie ważna to miła obsługa;) Po prostu REWELACJA!!!! Moja ocena to 10/10. Polecam każdemu zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2009-10-23 09:40:28
Waldemar
Polecam ten sklep, ze względu na błyskawiczne reakcje handlowe, korespondencja emailowa krótka, zwięzła z linkami kontrolnymi. Super szybka wysyłka towaru bez zbędnej zwłoki. Aktualne stany magazynowe w sklepie internetowym nie wprowadzają w błąd przy zakupie. Firma godna rozpowszechnienia za skuteczność działań handlowych. Diękuję!
5 / 5
2009-10-14 11:39:23
Grzegorz
Błyskawiczna wysyłka , towar z kartą gwarancyjną , fakturką dostawa na drugi dzień po wpłacie polecam

Rzetelne opinie o AGDMAX