Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AGDMAX

AGDMAX Opinie 4.7 (108)

Ul. Dąbrowskiego 21
43-100
TYCHY
32 227 66 00
opinie AGDMAX
4.7
108
Opinii

Dobrze

1 / 5
2021-11-22 12:02:21
Barbara
Mam przykre doświadczenie z tego sklepu, czuję się oszukana przez sprzedawcę,nigdy nic nie kupię w tym salonie, została mi sprzedana kuchenka z wystawy pomimo,że wcześniej zastrzegłam,że nie chcę towaru z wystawy,ponieważ uważam,że nie jest to pełnowartościowy towar, oczywiście reklamacja okazała się niemożliwa
5 / 5
2021-09-25 06:08:15
Monika
naprawdę bardzo fajny sklep ze sprzętem , kupiłam ekspres do kawy z którego jestem bardzo zadowolona!!! pozdrawiam
5 / 5
2021-08-21 02:21:17
Waldek
Wszystko super od początku do końca!!! Gorąco polecam sklep agdmax.
5 / 5
2021-04-16 15:47:22
Wojtas
Wszystko zgodnie z umową... miła atmosfera....
1 / 5
2020-02-03 15:33:40
Joanna
Sprzedawca poinformował mnie o braku przedmiotu, który kupiłam i prosił o numer konta do zwrotu pieniędzy. Do tej pory jeszcze nie otrzymałam zwrotu pieniędzy, sprzedawca nie odpowiada na maile. Nie polecam, więcej tam nic nie kupię.
5 / 5
2020-01-27 16:34:30
Luba
Towar zgodny z opisem, dostawa sprawna.
1 / 5
2019-12-16 14:03:01
Marcelina
Sklep anulował moje zamówienie bez podania powodu i choćby słowa skruchy. Na skrzynkę pocztową dotarła jedynie informacja o zmianie statusu
1 / 5
2019-06-27 22:01:39
Gustawa
Towar jest tylko w reklamach. W rzeczywistości -brak. Czekam na zwrot pieniędzy. Nie polecam.
1 / 5
2017-02-01 17:12:57
Kornelia
Fatalnie oceniam zakupy całkowity brak kontaktu posprzedażnego, nieetyczne i niezgodnie z dobrymi obyczajami zachowania wobec kupującego planowałam dokupić parę rzeczy ale dobrze że nie kupiłam od razu tylko zorientowałam się co ta firma , moim znajomym też będę zdecydowanie odradzać!!!!! NIGDY WIĘCEJ TEGO PANA odradzam
5 / 5
2013-12-29 12:09:44
Władysław
Witam Zdecydowanie mogę polecić zakupy w sklepie AGDMAX. Z pewną niepewnością ( zdecydowanie atrakcyjna cena + mało opinii o sklepie ) złożyłam zamówienie na interesujący mnie SUBWOOFER w środę wieczorem. Po chwili dostałem maila zwrotnego z prośbą o potwierdzenie zamówienia co uczyniłem. W czwartek cisza - żadnych mail... W piątek rano postanowiłem zadzwonić celem uzyskania jakichkolwiek informacji co z moim zamówieniem. Nie zdążyłem jednak bo mój telefon uprzedził kurier który zadzwonił z informacją, że ma przesyłkę. Uzgodniliśmy godzinne odbioru i już popołudniu rozpakowywałem paczkę. Wszystko oryginalnie zapakowane - rewelacja. Radość nie trwała jednak długo bo po podłączeniu głośnika stwierdziłem, że nie działa .... Na drugi dzień telefon do SKLEPU, mailowa reklamacji i natychmiastowa odpowiedź: " proszę odesłać". Zanim jednak odesłałem "pobawiłem się jeszcze" i głośnik ruszył. Okazało się, że dopóki nie dostanie sygnału ( trzeba trochę pogłośnić kino ) był w uśpieniu. Niestety ta niewiedza kosztowała mnie trochę frustracji i niepotrzebnie zgłoszoną reklamację. Grzecznie napisałem do SKLEPU że jest już ok i przeprosiłem za zamieszanie. Oczywiście otrzymałem zaraz odpowiedź, że jakby jednak coś się działo to proszą o kontakt. Podsumowując: 1. Towar zgodny z opisem w wyraźnie niższej cenie 2. Dostawa - niecałe 48h 3. Kontakt ze sklepem bezproblemowy POLECAM

Rzetelne opinie o AGDMAX