Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AGDMAX24

AGDMAX24 Opinie 4.8 (642)

Os. Niepodległości 3
31-861
Kraków
+48530203330
opinie AGDMAX24
speedtest
4.8
642
Opinii

Doskonale

5 / 5
2018-12-17 12:31:18
Apolonia
Polecam. Szybko i profesjonalnie.
5 / 5
2018-12-06 12:01:58
Eugenia
Kontakt i wysyłka bardzo sprawna, polecam sklep
5 / 5
2018-08-12 16:51:01
Ireneusz
warto zamawiać towar w Waszym sklepie. polecam.
5 / 5
2018-07-19 17:59:20
Jarosława
Produkt zgodny z opisem, dostarczony szybko,sprawnie. Mam nadzieję, że sokownik długo mi posłuży. Dziękuję
5 / 5
2018-06-07 12:40:24
Bronisława
Proces zakupowy bez zarzutu. OK
5 / 5
2017-03-06 14:35:22
Janusz
Polecam ekspresowa wysyłka, super kontakt, towar dostępny od ręki bardzo miła i pomocna obsługa. POLECAM POLECAM POLECAM :))
5 / 5
2014-01-28 17:59:43
Kornelia
dostawa ekspresowa , sklep godny polecenia
5 / 5
2013-12-10 20:32:36
Nastazja
Wzorowa realizacja zamówienia . Perzesyłka szybka.
5 / 5
2013-12-09 11:56:44
Radomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-07 17:51:40
Leokadia
Wszystko ok, bardzo szybka wysyłka.
5 / 5
2013-12-05 19:57:26
Cecyl
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-04 18:43:54
Eliza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-02 12:44:44
Zuzanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-02 12:37:03
Kajetan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-29 15:55:08
Wanda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-29 11:45:49
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-27 13:56:22
Mieczysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-26 09:41:46
Lidia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-25 10:49:16
Radosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-25 09:40:41
Sławomira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-22 12:18:55
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-21 12:02:44
Szymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-20 12:37:47
Zygfryd
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-18 09:50:04
Krystian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-15 10:44:17
Sebastian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-14 20:33:35
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-13 09:16:58
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-12 11:45:43
Daniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-08 10:44:43
Lucyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-07 12:03:12
Jędrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-11-07 09:45:51
Bogna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-11-06 08:42:40
Jowita
Ogolnie polecam sklep, kontakt bardzo dobry, trochę dlugi czas oczekiwania ( 10 dni ) przeoczono przelew ale po interwencji szybka reakcja, pomyłka ludzka rzecz.Co do zakupionego towaru ( mlynek krups ) na razie wszystko ok! czas pokaże resztę.
5 / 5
2013-11-05 15:51:53
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-31 09:51:15
Igor
Super Transakcja.Sklep kontaktował się ze mną, i uzgodniliśmy czas dostarczenia przesyłki, jak i koloru towaru. POLECAM!!!
5 / 5
2013-10-29 12:06:03
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-29 10:34:54
Regina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-16 14:07:13
Stefania
Blyskawiczna dostawa - zamowilem towar o 12 -tej a nastepnego dnia rano przesylka zostala mi dostarczona. Polecam.
4 / 5
2013-09-10 12:57:33
Agata
Ogólnie bardzo polecam ten sklep,choć dostawa mogła być trochę szybciej.Poza tym super!!
5 / 5
2013-09-10 09:57:16
Klara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Żadnych problemów - super!
5 / 5
2013-09-05 17:54:44
Ida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-03 10:37:55
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-08-28 21:50:01
Bartłomiej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-27 20:30:07
Aleksandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-27 18:23:32
Laura
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-27 12:21:25
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-22 08:57:35
Feliks
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-21 17:53:57
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-08-12 17:31:23
Kaja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Zrobiłam przelew w piątek, w środę wieczorem paczkę przyniósł mi.. sąsiad. Całe szczęście, że jej sobie nie zatrzymał. To jednak jest wina kuriera, który nawet nie zadzwonił, by upewnić się, czy jestem w domu.
5 / 5
2013-08-01 06:07:56
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie, zadowolenie 100% ,jak nejwiecej takich sklepów
5 / 5
2013-07-24 22:38:37
Celestyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-20 01:49:52
Małgorzata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-01 10:51:52
Ada
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-26 09:04:09
Daniel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-24 14:27:52
Konstanty
Transakcja przebiegła pomyślnie.Szybko bez problemu Polecam.
4 / 5
2013-06-18 21:37:46
Aldona
Transakcja przebiegła pomyślnie.Jedyny problem to godziny dostarczenia przesyłki przez firmę kurierską maksymalnie do godz. 16-tej. Przesyłkę musieli odebrac następnego dnia sąsiedzi ponieważ wracam z pracy między 17 a 18 i kurier chciał odesłac przesyłkę z powrotem. Po za tym jestem bardzo zadowolona.Polecam.
2 / 5
2013-06-17 23:28:58
Wacław
Kupiłem dwa dni temu, w tym sklepie IRYGATOR BRAUN ORAL-B MD 20 OXYJET 4 DYSZE ! . Sprawdzam w domu a woda cieknie wszystkimi otworami. Zadzwoniłem do sklepu z reklamacją pod nr 509598716. Miła pani mówi, że to nie jest sprawa sklepu i żebym poszukał sobie serwisu. Pieniądze wziąć pieniądze tak pomocy żadnej.
5 / 5
2013-06-14 22:59:52
Miłosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-06-14 18:14:25
Robert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-06-13 18:28:05
Aneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-06-11 21:51:14
Gustawa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-11 20:15:51
Stanisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-11 11:00:36
Wacław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-09 21:03:59
Monika
Moja pierwsza transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam sobie,i znajomym :)
4 / 5
2013-06-06 10:03:50
Ilona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-04 09:56:34
Jędrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-01 12:23:58
Sylwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-29 14:19:43
Jarosława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.100% zadowolenia!!!
5 / 5
2013-05-28 21:24:17
Ida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-28 17:11:20
Tomasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-27 21:48:35
Bartłomiej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Profesjoinalna obsługa klienta. Polecam.
5 / 5
2013-05-24 13:53:32
Rudolf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Szok kompletny dostawa fimą kurierską "7" w ciagu niespełna 22 godzin, kurier dotarł o 7,45. !!! Co za czasy ? Oby tak dalej. Tak trzymać. W pwłni zadowolony !!!
5 / 5
2013-05-23 10:12:43
Olaf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-21 13:08:23
Fabian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-20 12:38:25
Marlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-16 18:08:41
Mariola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-14 09:52:50
Regina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-05-13 19:47:35
Marta
Zakupiony towar do mnie nie dotarl,kurier przyjeżdżał do południa kiedy jestem w pracy i nie zostawił aviza,mimo podania numeru telefonu nikt ze mną sie nie komunikować. Interweniowalam w sklepie,ale Pan który ze mną rozmawiał twierdził ,ze nie może mi pomoc. Odradzam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2013-05-10 12:47:59
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-10 10:09:34
Waldemar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-08 15:32:45
Dymitr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-05-07 18:43:54
Karolina
Towar otrzymałam z opóźnieniem, miałam otrzymać w piątek, obiecano mi, a przyszedł w poniedziałek i na dodatek uszkodzony. Nie polecam.
5 / 5
2013-05-06 17:54:20
Wiola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-30 20:15:30
Gracjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-29 09:08:22
Olaf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-04-28 19:26:22
Anna
Transakcja przebiegła pomyślnie.Produk spełnił moje oczekiwania. Polecam.
5 / 5
2013-04-26 23:23:15
Jowita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-26 22:08:00
Sylwester
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-26 00:23:53
Magda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-25 23:24:49
Dymitr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-25 12:08:06
Manuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-04-25 12:01:36
Rozalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-25 09:52:20
Cyprian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-04-25 09:51:12
Bronisława
Nie polecam. Zamówiłam ten sam towar w innym sklepie na 2 dzien był u mnie.
3 / 5
2013-04-22 12:50:03
Maksymilian
Transakcja dokonana bardzo sprawnie. Towar po dwóch dniach u mnie. Dla mnie minusem jest jednak brak powiadomienia o wysłaniu towaru/dacie dostarczenia oraz brak kontaktu od kuriera. Tym razem przeżyłem po prostu radosne zaskoczenie, ale innym razem mogłoby to oznaczać trudność w odbiorze.
5 / 5
2013-04-22 10:39:33
Franciszek
TransakcjA przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-20 20:48:15
Daria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Jestem mile zaskoczony szybkością realizacji zamówienia. Polecam.
5 / 5
2013-04-20 12:57:40
Emanuel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-16 21:29:38
Konstanty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-16 20:40:26
Klemens
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-16 20:11:58
Luiza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-04-16 19:44:49
Honorata
Dostałam ze sklepu informację pocztą el. że zamówienie zostało zrealizowane, kiedy zamówionego produktu jeszcze nie otrzymałam. Powinno być chyba tak : zamówienie zostało PRZEKAZANE firmie kurierskiej.... i posiada numer przesyłki....Firma kurierska też żadnej informacji nie przekazała, nic tylko czekać w domu cały dzień lub dwa,bo może ktoś przyjedzie,ale kto? jak nie wiadomo czy w ogóle jedzie. Ot taki mały szczegół, poza nim żadnych uwag nie mam,i polecam ten sklep.
5 / 5
2013-04-16 17:30:45
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-16 12:01:17
Sławomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-16 10:06:46
Romana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-11 20:40:37
Aneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-04-10 18:50:07
Juliusz
Moje zamówienie zostało anulowane bez podania przyczyny. Kilka dni później pracownik sklepu skontaktował się ze mną telefonicznie - powiedział, że pracownik magazynu się pomylił, a zamawiany produkt jednak jest dostępny i czy nadal jestem zainteresowany zakupem w Agdmax. Do czasu otrzymania telefonu nie wiedziałem, z jakiego powodu moje zamówienie zostało anulowane. Zaś powolna reakcja sklepu zmusiła mnie do dokonania zakupu w innym sklepie.
5 / 5
2013-04-10 11:23:28
Ludmiła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-09 19:18:23
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-04 18:19:54
Zuzanna
Transakcja przebiegła pomyślnie.Przesyłka szybka.Bardzo polecam.
5 / 5
2013-04-04 10:53:37
Elwira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-04 09:10:36
Remigiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-03 11:54:03
Emilia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-03 09:28:25
Romuald
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-29 05:41:39
Roksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-27 03:37:19
Daniel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-26 04:15:52
Jolanta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-03-25 12:17:28
Sebastian
Sklep pomimo braku na stanie wybranego produktu ani nie umieścili żadnych informacji na stronie, ani przy rozmowie telefonicznej nie powiadomili, ani nie skontaktowali się ze mną. Dopiero zaniepokojony brakiem progresu w zamówieniu sam zostalem zmuszony do kontaktu
5 / 5
2013-03-25 09:08:24
Alfred
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-25 08:12:59
Oliwia
Transakcja przebiegła pomyślnie, Sprzedający ma świetny kontakt z Klientem, gwarantuje szybką wysyłkę. Jeżeli będzie potrzeba z pewnością powrócę do zakupów w sklepie AGDMAX24.PL Polecam wszystkim :)
5 / 5
2013-03-23 08:20:58
Sergiusz
Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Poinformowałem, że zależy mi na szybkiej dostawie i tak się stało. W przeciągu 24 godzin od wpłaty miałem produkt w domu. POLECAM!
5 / 5
2013-03-22 07:27:38
Gustaw
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-19 08:22:00
Romana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-03-17 13:08:14
Angelika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-16 20:45:52
Wera
Przesyłka została dostarczona, po upłynięciu krótkiej ilości czasu. Nie było żadnych problemów. Polecam
5 / 5
2013-03-14 15:54:05
Hanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-24 08:54:16
Lech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-24 08:54:00
Monika
Transakcja przebiegła pomyślnie, chociaż firma kurierska zawaliła jakość dostawy, ale sklep pomógł w problemach. Polecam.
5 / 5
2013-02-18 21:04:34
Kaja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-17 13:43:42
Paula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-16 20:11:42
Arlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-16 09:37:58
Sławomir
Jestem zaskoczona szybkością z jaką została zrealizowana transakcja! Sprzęt zgodny z opisem. Wszystko naprawdę w jak najlepszym porządku. Polecam zakupy w AGDMAX24.PL, bo naprawdę warto! Nieduże pieniądze, oryginalny sprzęt, mega szybka wysyłka i kontakt ze sprzedawcą też nie zawiódł! :)
5 / 5
2013-02-14 10:45:43
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-14 09:35:29
Adrian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-12 22:47:28
Eryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-12 15:42:38
Halina
transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo
5 / 5
2013-02-12 10:56:12
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-12 07:25:39
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-11 18:24:27
Marzena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-11 18:11:20
Urszula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-11 17:03:27
Judyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-11 08:34:11
Jędrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-11 07:51:54
Łukasz
Transakcja wzorcowa. Gorąco polecam.
5 / 5
2013-02-10 16:49:45
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-10 14:25:09
Kornelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-02-10 12:52:04
Klara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem.POLECAM :)
5 / 5
2013-02-07 22:12:22
Franciszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-07 15:12:42
Eryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-06 10:25:40
Sylwester
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-05 18:59:31
Milena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-05 17:56:09
Jacek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-05 10:24:24
Amelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-05 09:54:59
Donata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-05 09:28:59
Bartłomiej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-04 16:20:09
Roksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-04 13:21:31
Greta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-03 15:21:54
Mikołaj
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka realizacja oraz bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam.
5 / 5
2013-01-29 15:28:55
Klemens
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-29 13:23:11
Edmund
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-29 08:39:14
Dawid
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-29 08:22:11
Hanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-01-28 15:28:23
Michał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-01-28 10:40:21
Diana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-28 08:58:41
Karolina
Kupiłam w sklepie odkurzacz Zelmer Aquawelt 919.OST. Moja córka ma astmę i po pokazie przedstawiciela odkurzacza z separatorem obiecałam sobie, że już nigdy nie odkurzę zwykłym odkurzaczem. Tamten odkurzacz był bardzo drogi (7 tys.) i nie był mnie stać, ale postanowiłam poszukać jakiegoś na podobnej zasadzie. Zelmer spełnił wszystkie moje oczekiwania. Odkurzam na funkcji filtra wodnego. Kurzu w domu jest całe mnóstwo, co dopiero teraz widać doskonale. Odkurzam wszystko: dywany (turboszczotką), meble (małą okrągłą końcówką), panele. Wierzę, że pomogę tym mojej córce. Nie odkurzajcie zwykłymi odkurzaczami, bo to zabójstwo dla alergików i astmatyków! Aquawelt łatwo się obsługuje. Po sprzątaniu wystarczy wylać brudną wodę, wypłukać i wysuszyć pojemnik. Polecam wszystkim. Dodam, że w tym sklepie był najtańszy w necie.
5 / 5
2013-01-26 14:18:12
Dalia
Transakcja przebiegła pomyślnie -szybko i fachowo. Polecam.
5 / 5
2013-01-26 13:47:54
Irma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-26 12:45:03
Janusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Szybka wysyłka,stały kontakt - i szybkie doręczenie. W 100% polecam
5 / 5
2013-01-24 12:22:31
Adrian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-01-24 08:04:21
Aldona
Transakcja przebiegła pomyślnie ale nie została dostarczona instrukcja montażu i karta gwarancyjna Po interwencji telefonicznej otrzymałam pocztą tylko instrukcję obsługi.
5 / 5
2013-01-23 20:02:55
Jarosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-23 08:57:38
Daniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-21 22:26:16
Zuzanna
Wszystko super i w najlepszym porządku a garnki zapokowane tak że wystarczyło że zapakowałam w papier ozdobny i prezent gotowy :)
5 / 5
2013-01-21 22:02:24
Henryk
Po 2 próbach zakupu robota kuchennego w innych sklepach internetowych, zakończonych anulowaniem złożonego zamówienia, [...] przyjęło, błyskawicznie zrealizowało i dostarczyło zamówienie. Brawo. Tak szybko, że 2 dni po złożeniu zamówienia, ku mojemu zaskoczeniu dostałem telefon od kuriera z pytaniem kiedy można przywieźć przesyłkę. Mały minus za brak wcześniejszej informacji o terminie dostawy. Zdecydowanie Polecam.
5 / 5
2013-01-21 11:02:55
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-21 08:53:39
Andrzej
Jestem bardzo zadowolony z transakcji. Towar zgodny z opisem. Wszystko działa tak jak należy. Ekspres robisz świetną kawę. Jestem zadowolony z zakupów. Polecam sprzedawcę.
5 / 5
2013-01-20 14:46:30
Michał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-20 08:34:26
Lucyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-18 19:06:11
Stefan
Profesjonalnie i szybko. Polecam.
5 / 5
2013-01-18 17:02:26
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar był szybko dostarczony w nienaruszonym stanie. Jestem bardzo zadowolona... Polecam!!!
5 / 5
2013-01-17 09:03:44
Radomir
Zamówienie przyszło ekspresowo szybko. Bardzo dobra transakcja. Serdecznie polecam!!!!
5 / 5
2013-01-17 09:03:18
Joachim
Transakcja przebiegła pomyślnie.Zaskoczyła mnie szybkość, wystarczyła doba od zamówienia do dostarczenia.Polecam.
5 / 5
2013-01-15 09:26:16
Aleksander
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-14 19:20:58
Bogusława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-13 10:38:04
Herbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-13 09:03:30
Kalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-12 14:55:54
Edmund
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-11 09:54:51
Jonatan
Jestem zadowolona szybko bez żadnych problemów rzetelna firma.Polecam
4 / 5
2013-01-09 21:26:44
Eligiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-09 20:12:30
Bolesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam, szybko i zgodnie z zamówieniem
1 / 5
2013-01-09 19:21:45
Łucjan
Witam. W odpowiedzi na Waszego maila z dnia 07.12.2012 r. w sprawie dokonania oceny zakupów w sklepie Agdmax24.pl informuję, jak niżej. W dniu 01.12.2012 r. dokonałem zakupu Szybkowara Tefal Clipso Control P41107 w sklepie internetowym Agdmax24.pl. W tym też dniu stosowną kwotę przelałem na konto w/w sklepu, na dowód czego z mojego banku dostałem potwierdzenie. W tym samym dniu (01.12.2012 r.) otrzymałem ze sklepu maila, potwierdzającego, że zamówienie zostało złożone i mam dokonać przelewu na wskazane konto (przelew już został dokonany, lecz nie był jeszcze widoczny na koncie sklepu). W związku z powyższym cierpliwie czekałem na zamówiony towar do dnia 06.12.2012 r. (szybkowar miał być prezentem Mikołajowym). W dniu 07.12.2012 r. otrzymałem maila z [email protected] o treści: "Serdecznie dziękujemy za dokonanie zakupu w naszym sklepie. Opinie naszych Klientów są dla nas bardzo ważne – dlatego zwracamy się do Ciebie z prośbą o wypełnienie krótkiej ankiety. Twoja ocena będzie również cenną wskazówką dla innych kupujących - jako anonimowa wypowiedź zostanie opublikowana w serwisie [...] W związku z powyższym, mając na uwadze 6-cio dniowy upływ czasu od dnia złożenia zamówienia oraz brak zamówionego szybkowara, w tym samym dniu przeprowadziłem rozmowę telefoniczną z Panią Majda (sklep Agdmax24.pl), w czasie której dowiedziałem się, że szybkowar nie został wysłany, gdyż dotarł do w/w sklepu z hurtowni bez timera. Jednocześnie dowiedziałem się, że mogę dalej oczekiwać na towar przez bliżej nieokreślony czas lub prosić o zwrot gotówki. Na moją prośbę o zwrot gotówki za nie sfinalizowany zakup szybkowara dowiedziałem się, że w tej sprawie muszę ponownie zadzwonić do koleżanki, która z Panią Majdą mnie połączyła w sprawie złożenia reklamacji (?!). Tak też zrobiłem. Oczekując na zwrot gotówki, w dniu 10.12.2012 r. zostałem mile zaskoczony mailem ze sklepu Agdmax o treści: "Witaj, Krzysztof Stan Twojego zamówienia nr 535 z dnia 2012-12-01 11:30:00 uległ zmianie. Aktualny stan to zrealizowane. Pozdrawiamy, F.H.U. Agdmax". Podbudowany w/w mailem, przez trzy kolejne dni cierpliwie czekałem na kuriera. A tu nic! W dniu 13.12.2012 r. wykonałem więc kolejny telefon do Agdmax24.pl (rozmowa z Panem Rojkiem). Przedstawiciel sklepu nie był w stanie sprawdzić mojego zamówienia bezpośrednio podczas rozmowy telefonicznej, lecz obiecał, że za kilka minut oddzwoni. Trochę byłem zaskoczony tym, że podając wszystkie szczegóły zamówienia, w tym numer „535” nadany przecież przez sklep, przedstawiciel tegoż sklepu nie potrafił mi od razu udzielić konkretnej odpowiedzi: co się dzieje z moim zamówieniem, które zgodnie z mailem z 10.12.2012 r. zostało zrealizowane (?!). Po godzinnym oczekiwaniu Pan Rojek oddzwonił i powiedział, że zaistniała pomyłka, szybkowar nie został wysłany i wysłany nie będzie, bo nie ma w nim timera, natomiast mail informujący o zrealizowaniu zamówienia wysłany został pomyłkowo z powodu błędu systemu. Po raz kolejny więc zażądałem zwrotu gotówki, na potwierdzenie czego w tym samym dniu (13.12.2012 r.) wysłałem do Agdmax24.pl maila opisującego po raz kolejny całą zaistniałą sytuację, wzywając jednocześnie po raz ostatni do zwrotu pieniędzy na moje konto, informując jednocześnie, że w przeciwnym wypadku o całej sprawie powiadomię organa Policji. Na mojego maila w tym samym dniu otrzymałem odpowiedź ze sklepu Agdmax24.pl o treści: "Witam Kasę przelaliśmy w dniu dzisiejszym. Przepraszam za całą sytuację która stała spowodowana dużą sprzedażą a w pana przypadku brakiem taimera w nowym szybkowarze. Pozdrawiam !!! Piotr Kopeć [...] e-mail: [email protected] [email protected] I rzeczywiście pieniądze dotarły na moje konto w tym samym dniu. Okazałem się chyba „dobrym klientem”, gdyż w dniu 14.12.2012 r. sklep wysłał do mnie kolejnego maila o treści: "Witam Prosze kontaktować się pod numerem reklamacyjnym 509598716. Pozdrawiam". Do dnia dzisiejszego nie miałem jednak ochoty na ponowny kontakt z „Panem Anonimem Sklepem”. Kończąc chcę za Waszym pośrednictwem OSTRZEC innych klientów przed zakupem towarów w Agdmax24.pl, nawet za cenę droższych towarów w innym sklepie. Mam nadzieję, że mój szczegółowy mail w wystarczający sposób wskazuje na całkowity brak profesjonalizmu, ignorancji klienta oraz brak sprawnego systemu komputerowego podczas obsługi klienta, a także jego totalne lekceważenie. Myślę też, że w obecnym czasie walki o pozyskanie każdego klienta, o każdą wydaną złotówkę, a także mając na uwadze coraz większą rzeszę ludzi poszukujących pracy, dyrekcja Agdmax24.pl wyciągnie odpowiednie wnioski z zaistniałej sytuacji, o której prawdopodobnie nawet nie ma pojęcia. Na dodatek pragnę podać, że wymarzony szybkowar w identycznej cenie zamówiłem w dniu 13.12.2012 r. około godzin południowych w Przedsiębiorstwie „SHARK” z Wałbrzycha, a 15.12.2012 r. w godzinach południowych już go miałem w domu!!! (oczywiście wcześniej dostałem maila o wpłacie na konto oraz o wysyłce towaru). Dlatego też za pośrednictwem Waszego serwisu GORĄCO POLECAM sklep „SHARK” z Wałbrzycha. Przepraszam za opóźnienie w odpowiedzi na Waszego maila, ale wcześniej nie miałem ani czasu, ani też chęci powrotu do tematu. Z poważaniem: KA
5 / 5
2013-01-09 18:36:20
Martyna
W pełni profesjonalnie, szybko i sprawnie. Transakcja przebiegła pomyślnie mimo okresu noworocznego. Polecam wszystkim którym spieszy się z zakupem.
5 / 5
2013-01-09 17:37:57
Zbigniew
Jestem mega zadowolony szybko i solidnie. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-09 08:59:06
Marcel
Transakcja przebiegła standardowo (tzn. jak dla mnie to powinien być standard, niestety zdarzają się jeszcze sklepy, gdzie nie jest tak "różowo"), czyli wybrałem towar, zamówiłem, zapłaciłem i towar został do mnie wysłany. W pełni sprawny, nie poobijany przez kuriera, z czytelnie podpisaną kartą gwarancyjną. Polecam zakupy w agdmax24.
5 / 5
2013-01-08 16:22:35
Beata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-01-08 09:45:37
Ida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-01-06 15:44:33
Maciej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-01-05 13:37:43
Bartłomiej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-01-04 21:43:06
Roma
Najpierw dotarła do mnie informacja, że zakup został zrealizowany, dopiero następnego dnia dotarł kurier-troszke mnie to zaskoczyło, ale ogólnie bardzo szybka przesyłka i wszystko w najlepszym porządku. Polecam :)
4 / 5
2013-01-04 09:07:09
Oliwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-03 20:19:23
Ludmiła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Profesjonalna obsługa.
5 / 5
2013-01-03 17:09:10
Oskar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o AGDMAX24