Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Agdmix24.pl

Agdmix24.pl Opinie 4.2 (28)

Zakładowa 5
55-114
Szewce
796-381-139
opinie Agdmix24.pl
speedtest
4.2
28
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-01-07 21:40:15
Emanuela
Wszystko w pełni profesjonalnie.
5 / 5
2019-11-07 09:21:07
Ksenia
polecam, szybka realizacja, towar dobrze zabezpieczony, dobrej jakości i zgodny z ofertą na stronie. Uczciwy sprzedawca.
5 / 5
2019-10-14 07:51:14
Oliwier
Szybko, sprawnie i dobrej jakości, przesyłka dobrze zabezpieczona. Polecam
5 / 5
2019-05-28 14:04:10
Kornel
paczuszka dotarła bez jakichkolwiek uszkodzen. wszystko ok. pojemniki na żywność bardzo fajne solidne i hermetycznie zamykane o to chodziło.
5 / 5
2019-05-27 14:07:52
Marina
Transakcja przebiegła sprawnie. Towar zgodny z oczekiwaniem. Polecam zakupy w sklepie.
5 / 5
2019-05-04 06:27:27
Zdzisław
Polecam szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-04-27 08:07:25
Damian
Kontakt ze sprzedającym bardzo dobry.Zamówienie przyjechało kompletne. Gorąco polecam !!!
5 / 5
2019-04-15 13:14:05
Ludmiła
bardzo dobrze, kontakt z firmą świetny polecam
5 / 5
2019-04-12 16:18:48
Gustaw
Wszystko super. Niskie ceny, dobra jakość.
4 / 5
2019-04-08 21:30:57
Kajetan
Szybka dostawa zgodna z zamówieniem, dodrze zapakowana. Polecam.
4 / 5
2019-04-03 18:24:26
Wiesław
Większość oczekiwań została spełniona. Zamówiony towar otrzymałem zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2017-05-12 15:05:33
Jeremiasz
Wszystko w porząku. Miły kontakt ze sprzedającym. Sklep godny polecenia.
4 / 5
2017-05-11 19:26:24
Otylia
Towar zgodny z zamówieniem. jednak trzeba było długo czekać na realizację zamówienia. Niestety część towaru przyszła uszkodzona. Nie było problemu z reklamacją, która została rozpatrzona pozytywnie, a uszkodzony towar został wymieniony na pełnowartościowy bez dodatkowych kosztów. Jedyny minus to czas oczekiwania na przesyłkę.
5 / 5
2016-12-20 09:37:34
Mieczysław
Wszystko jak najbardziej w porządku. Polecam.
1 / 5
2016-11-19 23:48:44
Marlena
Paczki źle pakowane, pojemniki które zamówiłam za pierwszym razem 1/3 połamana a za drugim wgniecione i wysłane po wielokrotnym dzwonieniu
5 / 5
2016-08-19 11:51:46
Tobiasz
Wszystko przebiegło sprawnie.
1 / 5
2016-04-09 10:20:07
Radosław
Fatalnie nie polecam dzisiaj jest 8.04 a ja od 17 marca nie otrxymalsm towaru zero informacji ze strony sklepu ani zadnej odpowiedxi na e-maile czkam
1 / 5
2016-03-15 19:12:40
Lidia
5 pojemników rollbox na kółkach z pokrywą 62L - tak wbite jeden w drugi, że kółka uszkodziły sąsiedni pojemnik. Pokrywki tak samo " spakowane " - 2 uszkodzone . Dwukrotne zgłoszenia mailowe, 3 telefony - obietnica ustna wymiany - 4 tydzień i nic. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM.
5 / 5
2016-03-06 21:40:19
Krystian
Produkt dotarł szybko, zgodny z zamówieniem starannie zapakowany, zabezpieczony przed uszkodzeniem.
5 / 5
2016-02-12 22:43:51
Ewelina
Polecam sprzedawcę ! Towar zgodny z opisem ;)
4 / 5
2016-01-14 19:08:18
Lucyna
bardzo dobra współpraca z firmą,na bieżąco miałam informację o statusie mojego zamówienia
3 / 5
2015-12-17 19:56:10
Marina
Przesyłka dostarczona na czas, jednak jeden z zamówionych pojemników "Pojemnik do przechowywania Curver PIXXEL " został przesłany z rozerwaną pokrywą. Myślę, że pakując towar ( 2 pojemniki ) można było sprawdzić czy są wolne od wad, dlatego dałam tylko 3 gwiazdki.
5 / 5
2015-10-01 11:10:02
Jowita
Szybko, bez problemów, zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2015-08-28 23:44:15
Albert
Jak najbardziej polecam. Błyskawiczna wysyłka. Zamówienie złożyłem po 11, a po 12 otrzymałem email, że towary zostały wysłane. Kurier zjawił się następnego dnia :) Produkt był dobrze zapakowany, nie zniszczył się w czasie transportu.
5 / 5
2015-08-25 22:32:58
Arleta
Szybka, fachowa obsługa. Poza tym, że jeden z pojemników otrzymałam podrapany, wszystko przebiegło bez zarzutu. Ceny konkurencyjne. Ogólnie polecam.
4 / 5
2015-07-14 13:51:04
Katarzyna
Zamówienie nie zostało zrealizowane, gdyż okazało się, że produkt w zamawianym kolorze jest niedostępny. Pracownik sklepu skontaktował się w tej sprawie telefonicznie, zapłata została szybko zwrócona na konto
4 / 5
2015-07-06 16:46:13
Żaneta
Trochę dłuższy okres oczekiwania na zamówiony towar . Spodziewałam się krótszej realizacji zamówienia. Ale za to otrzymałam bonus , który mi to zrekompensował.
4 / 5
2015-06-12 10:25:36
Beata
Wszystko ok, szybko, tanio. Komunikacja z klientem szwankuje, ale nie było źle.

Rzetelne opinie o Agdmix24.pl