Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Agdoutlet

Agdoutlet Opinie 4.0 (76)

Św. Jana 71,Okocim
32-800
Brzesko
12 312 52 16
opinie Agdoutlet
speedtest
4.0
76
Opinii

Dobrze

1 / 5
2020-05-12 19:00:40
Zbigniew
Kupiony robot do ciasta zepsuł się dwa razy.Za drugim razem nie uwzględniono reklamacji (mieszanie za gęstego ciasta) Za zwrot zepsutego miksera żądają 15 zł.Szkoda pieniędzy i zdrowia.Nie polecam tej firmy (zero gwiazdek)
5 / 5
2020-02-12 10:31:19
Wera
Wszystko w porządku. Polecam!
5 / 5
2020-02-09 09:14:18
Izabela
Wszystko przebiegło sprawnie. Towar mimo, ze bez opakowania oryginalnego był bardzo dobrze zapakowany.
5 / 5
2020-01-31 23:09:02
Bronisława
Maszyna do chleba Lakeland 16147 530W 11 programów
5 / 5
2020-01-29 12:06:26
Dominika
kontakt b. dobry. dodatkowo został udzielony rabat. towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-01-15 13:17:58
Idzi
Drogi formularzu opiniotwórczy: jakbyś nie wymagał tak szczegółowego opisywania naszej opinii, to pewnie tych opinii byłoby więcej. Nie każdy ma czas ani aż tak wielką wdzięczność czuje za pomyślną transakcję coby tyle tego czasu tracić. Think about it.
5 / 5
2019-12-31 10:23:42
Paulina
Polecam.Jeśli chodzi o transakcje - bezproblemowo. Na razie nie mam potrzeby reklamacji ale ufam że w racie problemów też się nie zawiodę.
5 / 5
2019-12-27 10:40:41
Teodor
fantastyczny towar - przesyłka była tak szybko, że aż trudno w to uwierzyć.
5 / 5
2019-12-27 10:12:39
Emanuela
Bardzo sprawne dostarczenie towaru, żadnych problemów przy oddawaniu. Jedyny minus to niedostarczenie wtyczki - przejściówki, która miała być dodana do zamówienia, ale podejrzewam, że to z uwagi na przedświąteczny chaos.; ale też nie wymagano jej oddania.
1 / 5
2019-12-23 09:57:34
Leokadia
Sprzęt przyszedł w stanie tragicznym, nie wspomne już o jego zapakowaniu! Wrzucony byle jak i przykryty papierem... Tragedia
1 / 5
2019-12-14 11:09:10
Bernardeta
brak tłumaczenia opisu produktu w języku polskim jest- w języku angielskim -przepisy i instrukcja obsługi
2 / 5
2019-12-09 12:26:30
Marlena
Towar suszarka LAKELAND przyszedł niekompletny o czym nie było w opisie (było o ewentualnych rysach, obtarciach). Brakowało wieszaka na wtyczkę oraz gratisowej przejściówki wtyczki angielskiej na polską. Reklamacja zgłoszona telefonicznie i na stronie w zakładce po zalogowaniu. Miłe Panie nawijają makaron na uszy, na stronie brak jakiejkolwiek zmiany w statusie reklamacji oraz numeru listu przewozowego. Obiecanki-cacanki, przejściówka zaraz będzie wysłana, a wieszaka nie ma w magazynie, nie mogą wyjąć z innej paczki i szukają go już tydzień. Tak minęły dwa tygodnie, na szczęście suszarka działa.
5 / 5
2019-10-30 18:11:04
Ada
Pełen profesjonalizm! 100% zadowolenia!
5 / 5
2019-10-10 20:17:22
Teodor
Wszystko sprawnie, bez uwag. Polecam, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-08-29 21:34:07
Agata
Wszystko ok.Sprawnie i fachowo.
3 / 5
2019-07-31 16:00:44
Bożena
Zamówiłam mikser,którego nie okazało się na stanie.
5 / 5
2019-07-23 15:32:03
Przemysław
Fajne, uczciwe podejście. Zamówiony przeze mnie produkt był uszkodzony, więc zaproponowano mi inny, na który się zgodziłem. Blender był pełnowartościowy, z angielską wtyczką i przejściówką. Polecam!
5 / 5
2019-06-30 15:13:42
Agnieszka
Bardzo fajny sklep internetowy. Sprawnie odpowiadają na wiadomości. W poniedziałek wysłali towar- we wtorek miałam już w paczkomacie !!!! Kupiłam wentylator kolumnowy który jest bardzo fajny . Nie dmucha mocno jak zwykły wiatrak ze wszystko fruwa.. fakt cudów nie zdziała ale jeśli ktoś nie ma możliwości i chce się ochłodzić choć troszkę a w dodatku ma dzieci to polecam !!!!
1 / 5
2019-05-27 10:52:49
Ludwik
Sklep nie oddał mi pieniędzy za odesłanie niezamówionego towaru, który przysłał mi przez swoją pomyłkę.
1 / 5
2019-05-21 16:13:06
Aldona
Stacja parowa została wysłana bez jakichkolwiek dokumentów. Na maila dokumenty również nie zostały przesłane.
4 / 5
2019-03-14 20:05:33
Karina
bardzo szybka obsługa. Polecam
5 / 5
2019-03-05 19:20:01
Zygfryd
Super sklep ,fachowa i przemiła obsługa. Mały minus, że nie dołączono instrukcji obsługi suszarki.Brak też karty gwarancyjnej,ale myślę ,że sprzęt nie będzie się psuł.
5 / 5
2019-03-02 18:15:18
Wioletta
Wszystko w porządku.Towar zgodny z opisem
3 / 5
2019-02-27 14:47:58
Natalia
Średnio z wysłaniem towaru miała być wysyłka wykonana w ciągu 24 godzin prosiłam 5 dni o wysłanie towaru.
5 / 5
2018-12-26 19:20:26
Marcin
Wszystko ok. Polecam jak najbardziej...
1 / 5
2018-12-11 13:47:39
Tamara
Sklep tragedia. Zamowilam rondel teflonowy z firmy Tefal, przyszedl do mnie rondel metalowy. Po interwencji telefonicznej Pani powiedziala, ze magazyn zle zapakowal. Przyjechal kurier zabral i miała nastapic zamiana. Czekalam ok 1 tygodnia. Przyjechal do mnie zamieniony rondel ten za to uszodzony . Podrapany... Po telefonie do sklepu Pani poinformowala mnie ze cytuje to" przeciez to outlet wiec rzeczy sa nie uzywane ale posiadaja uszkodzenia. A poza tym to on z wierzchu jest podrapany a nie w srodku wiec gotowac mozna..." O ile dobrze mi wiadomo sklepy outletowe maja koncowki kolekcji a nie uszkodzone produkty. Przestrzegam przed oszustami Porazka
2 / 5
2018-12-06 23:48:00
Robert
Już 10 dni od wpłaty czekam na zamówienie (1 rzecz) i nic... KIEPSKO!
5 / 5
2018-09-21 16:02:29
Marian
Mikser planetarny, który zamówiłem jest zgodny z opisem sprzedającego i jestem zadowolony z zakupu tego urządzenia.
4 / 5
2018-09-19 16:00:09
Damian
Troche to trwało, ale skończyło się dobrze. Właściciel zaproponował lepszy model w promocyjnej cenie. Jestem zadowolona.
5 / 5
2018-08-19 01:04:05
Kazimiera
Wszystko ok. Dobry kontakt. Produkt zgodny z opisem.
4 / 5
2018-07-26 12:05:05
Lech
Towar otrzymałem w trzecim dniu roboczym. Na stronie sklepu (zarejestrowany klient) nie było informacji o aktualnym statusie przesyłki. Nie otrzymałem razem z towarem instrukcji obsługi. Napisałem mejla w tej sprawie. Czekam na odpowiedź. Generalnie zakup oceniam na tym etapie dobrze.
1 / 5
2018-07-05 20:14:58
Weronika
Na stronie sklepu jest napisane, ze realizacja zamówienia w ciągu dwóch dni. Otrzymałam ostatnia i jedyna informacje w dniu 29 czerwca 2018. Od tej pory nic nie wiem co z moim zamówieniem .
4 / 5
2018-07-05 11:20:55
Konstancja
troche długo ... ale skończyło się ok.
3 / 5
2018-07-02 18:52:42
Izydor
Sklep sprzedaje towar, którego nie ma w danej chwili na stanie choć na stronie podana jest informacja o dużej ilości produktu na ma gazynie. Plus należy się za szybki zwrot pieniędzy.
5 / 5
2018-06-26 10:39:27
Edward
transakcja bez zastrzeżeń, towar zgodny z opisem i bardzo solidnie opakowany do transportu
5 / 5
2018-06-13 14:36:25
Konstancja
Towar zgodny z opisem, bezproblemowa dostawa
3 / 5
2018-05-26 00:00:05
Szymon
Mam wrażenie, że nie ogarniają tego co sprzedają. Dostałem urządzenie, które zamówiłem, choć znalazłem w pudełku kartkę, że dostałem inne, ale spełniające funkcje zamówionego. Była dodatkowo nie zamawiana wyciskarka do cytrusów, ale nie pasuje do tego modelu. Pewne elementy robota kuchennego były nowe, natomiast niektóre dość znacznie przechodzone. Akurat moje zamówienie trafiło na tydzień pierwszy majowy, więc czekałem na realizację zamówienia ponad 10 dni.
5 / 5
2018-05-02 03:01:16
Antonina
PO PIERWSZYM ZAKUPIE JESTEM ZADOWOLONY
3 / 5
2018-04-19 12:22:44
Kacper
Towar przyszedł uszkodzony i odpowiedzią ze strony właściciela na proces reklamacyjny były zarzuty wobec mojej osoby o próbę wyłudzenia zamiany uszkodzonego elementu na sprawny. Co prawda elemenr został przesłany - lecz właściciel nadal próbował mi wmówić że wysłał zestaw kompletny i sprawny. Zero kultury wobec klienta i foch na każdym kroku w cyklu wyjasniania wadliwej przesyłki. NIE POLECAM - CHYBA ŻE KTOŚ JEST MASOCHISTĄ.
5 / 5
2018-04-01 22:16:46
Tamara
super sympatyczny. 100% zadowolenia
5 / 5
2018-03-29 11:28:34
Brunon
Dobra obsługa, pomóc na bieżąco
5 / 5
2018-02-01 21:17:37
Barbara
zamówienie zrealizowane zgodnie z oczekiwaniem, terminowo. Przesyłka dotarła uszkodzona, ale po jej odesłaniu, otrzymałam niezwłocznie sprzęt sprawny i nieuszkodzony
5 / 5
2018-01-11 11:39:10
Julita
Realizacja zamówienia przebiegła bez zarzutu. Zamówienie zostało wysłane wg informacji z opcją śledzenia przesyłki. Skorzystałam z darmowej wysyłki do punktu odbioru na poczcie. Wszystko przebiegło sprawnie bez dodatkowych kosztów. Owszem pudełko w pakiecie mogłoby być dodatkowo owinięte folią bąbelkową lub zostać wyłożone papierem - ale z zamówionym sprzętem było wszystko w porządku, pudełko również nieuszkodzone (paragon, dokumenty - wszystko załączone). Mogę zdecydowanie polecić zakupy w tym sklepie.
2 / 5
2018-01-10 14:14:38
Mariusz
Dostałem informację że towar jest uszkodzony i do mnie nie wyślą. Nie chcieli nic mi innego zaproponować, Po prostu - przepraszamy nie wyślemy do pana towaru, nic innego nie możemy panu zaproponować, do widzenia. Nie poprawne podejście biznesowe. Nie polecam
1 / 5
2018-01-04 11:45:30
Sonia
Dla mnie fatalnie, odezwali się po to żeby poinformować, że zamówiony odkurzacz, który był w dwóch cenach ( zamówiłam tańszy z ekspozycji) jest uszkodzony, po czym na stronie wystawili go za cenę o 300 zł wyższą, podnieśli również opcję droższą. Zrobili ze mnie idiotkę, nie polecam!!!
1 / 5
2017-12-21 16:10:34
Tadeusz
Towar po roku reklamowany 4 razy na tę samą usterkę. Pracownicy sklepu nie są zorientowani w temacie reklamowania towaru. Po stracie 110zł za nadanie przeze mnie towaru i czekanie na nie odebranie jego po czym ponowne wysłanie straciłem miesiąc użytkowania towaru, którego nie uznali reklamacji. Dzisiaj mija drugi dzień drugiego miesiąca od kiedy reklamuję odkurzacz i czekam na zwrot nie sprawnego towaru. Sklep może dobry, póki nie zacznie się psuć. Nie polecam, a wręcz odradzam.
5 / 5
2017-12-16 19:11:00
Krystian
Pełen profesjonalizm. Klient na bieżąco informowany o etapach realizacji zamówienia. Błyskawiczna wysyłka. Towar dobrze zabezpieczony i pełnowartościowy. Polecam.
1 / 5
2017-11-30 12:22:41
Luiza
Otrzymałam uszkodzony sprzęt - popękana główna misa robota i niedziałający blender kielichowy. Odesłałam sprzęt i czekam na zwrot pieniędzy. Nie skorzystam już zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2017-11-22 14:04:49
Mariola
Wszystko w porządku. Produkt zgodny z opisem. Sprawny. Jedynie mały element jest odrobinę ułamany. Nie posiada on wpływu na nic. W ofercie było zaznaczone, iż jest to produkt z 2 poziomu outlet.
5 / 5
2017-11-18 07:06:28
Żaneta
Wszystko zgodnie z opisem produktu. Bez uszkodzeń i sprawne.
5 / 5
2017-11-06 18:54:43
Joanna
Bardzo szybko i sprawnie wysłany towar zgodny z opisem. Dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem
4 / 5
2017-10-25 12:21:12
Eryka
Bardzo dobrze za wyjątkiem, że w przesyłce zabrakło miarki do oleju ( na filmach widzę znormalizowaną łyżkę). Proszę również o podawanie gabarytów poszczególnych towarów. Pozdrawiam
2 / 5
2017-10-18 10:03:41
Żaneta
Kupiłam w sklepie ekspres do kawy przelewowy AEG KAM 300, przesyłka dotarła szybko i na ty kończą się dobre wieści. Ekspres był brudny, musiałam go odkamienić .Ponieważ nie wysypano kawy znajdowała się we wszystkich przewodach. Wieczko od młynka jest nieszczelne i wilgoć wchodzi do środka. Podobno ekspres miał być sprawdzony przez specjalistów. Jestem zawiedziona
5 / 5
2017-10-16 11:43:19
Joanna
Szybko i sprawnie. Oddałam sprzet bo zamówiłam za duży gabarytowo. Ale na pewno zamówie jeszcze raz coś mniejszego
5 / 5
2017-10-05 13:39:36
Eryka
Dobry kontakt z klientem, polecam zakupy w agdoutlet
1 / 5
2017-10-04 14:16:07
Grażyna
Zakupiony sprzęt nie posiada instrukcji obsługi. Złożenie sprzętu zajęło nam sporo czasu. Została jedna część, która nie wiemy do czego służy. Zrobiła zdjęcie tej część i wysłałam w mailu jako załącznik. Od około 10 dni nie ma odpowiedzi. Dodam, że malakser zakupiony prze zemnie nie jest chyba zbyt popularnym modelem, brak jest instrukcji w internecie.
5 / 5
2017-09-25 11:54:53
Cecyl
Rewelacyjna jakość i obsługa klienta. Polecam.
5 / 5
2017-09-22 14:58:12
Alfred
Bardzo pozytywnie, towar choć powystawowy, w stanie bardzo dobrym, szybko otrzymałem zamówienie.
5 / 5
2017-08-31 09:33:03
Wanda
Transakcja przebiegła błyskawicznie i bezproblemowo. Polecam gorąco i pozdrawiam
5 / 5
2017-08-16 10:19:08
Ferdynand
Kazdy etap przebiegl bardzo dobrze. Swietny kontakt ze sprzedajacym. Towar zgodny z opisem. Ekspresowa dostawa.
5 / 5
2017-07-04 08:03:44
Oliwier
W pełni profesjonalny sprzedawca
5 / 5
2017-05-29 08:06:22
Zuzanna
Gorąco polecam. Wybrałam sprzęt klasy 2 i się nie zawiodłam. Wygląda prawie jak nowy, wszystko sprawne.
5 / 5
2017-05-26 11:47:11
Sonia
Wszystko przebieglo spawnie Jestem zadowolony Polecam
5 / 5
2017-05-18 13:15:08
Klaudiusz
Bardzo dobra obsługa. Dziekuje
5 / 5
2017-05-10 18:45:23
Małgorzata
Zgodnie z opisem mimo moich obaw co do sprzętu z outletu
5 / 5
2017-05-10 18:45:23
Maksym
Zgodnie z opisem mimo moich obaw co do sprzętu z outletu
5 / 5
2017-05-03 13:15:09
Stefania
Produkty w 2 klasie w fantastycznym stanie. Nie widzę nawet śladów użytkowania. W przypadku jednego produktu byl karton zastępczy- rzecz bez znaczenia. 24 miesięczna gwarancja powoduje że na pewno sprzętu agd będę w pierwszej kolejności w tym sklepie poszukiwała. Do robota brakowało jednej części- wystarczył tel do sklepu i w ciągu 24 h otrzymalam ją
5 / 5
2017-04-14 08:09:36
Sara
Czytelna strona, łatwość wyboru i zamówienia
3 / 5
2017-04-11 13:26:27
Dorota
Opakowanie nienaruszone i dobrze owinięte, ale po otwarciu okazało się że jeden element wewnątrz sprzętu jest uszkodzony. Uszkodzenie nie mogło powstać w trakcie przesyłki bo by było widać po kartonie. Element sklejony i działa.
5 / 5
2017-04-04 22:09:35
Janusz
Jestem bardzo zadowolona z ceny, szybkości realizacji zamówienia oraz możliwości domówienia części, których nie miałabym szansy kupić w innym sklepie. Polecam
5 / 5
2017-04-04 12:14:40
Greta
Super firma towar jak nowy w okazyjne cenie.
5 / 5
2017-03-31 21:20:16
Kornel
Polecam agdoutlet.eu każdemu ze względu na szybką obsługę i towar, który jest zgodny z ofertą.
5 / 5
2017-03-29 12:39:55
Robert
Szybko, sprawnie i bez niespodzianek
3 / 5
2017-03-28 12:38:48
Wioletta
z zakupu zrezygnowałam, ponieważ zamówiony towar bardzo odbiegał od moich oczekiwań - mimo że celowo zamawiałam towar outletowy, jednak mogę polecić kontakt ze sklepem, czas przesyłki oraz szybkość realizacji rezygnacji z umowy i zwrotu zapłaconej ceny
5 / 5
2017-03-23 09:35:30
Ksenia
TOWAR ZGODNY Z OPISEM. WARUNKI WYSYŁKI TAKŻE
5 / 5
2017-03-19 19:31:36
Natalia
Sklep oceniam bardzo dobrze . Zamówienie zrealizowane tego samego dnia

Rzetelne opinie o Agdoutlet