Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Agdpromo

Agdpromo Opinie 3.7 (25)

Modlińska 191
05-135
Wieliszew
502256559
brak obrazu
speedtest
3.7
25
Opinii

Umiarkowanie

2 / 5
2012-11-02 08:39:05
Marian
Transakcja przebiegła pomyślnie ale był bardzo długi proces realizacji, zerowy kontakt telefoniczny i brak powiadomienia o realizacji zamówienie.
1 / 5
2012-03-03 10:02:01
Karina
Zamówiłam okap Falmec 22.02 ( zamówienie nr 238) i zostało przez sklep agdpromo.pl przezneczone do realizacji, klepnięta cena+ usługa kurierska z informacją że w ciągu kilku najbliższych dni towar zostanie dowieziony do domu. po moim zapytaniu (24.02) na jakim etapie jest zamówienie otrzymałam odpowiedź (27.02) że towar przyjedzie za 2-3 tyg i mam zapłacić 30% zaliczki. W regulaminie sklepu ani przy zamówieniu nie było żadnej info o zaliczce!Sklep nie odpowiada na e-maile ani nie odbiera telefonów. Zapewne wystawił towar do którego nie ma dostępu, zdecydowanie odradzam zakupy, montaż kuchni zaczyna się za trzy dni a okapu nie ma.....
5 / 5
2011-05-15 19:28:42
Urszula
Transakcja przebiegła bez problemów. Moge spokojnie polecić sklep.
1 / 5
2011-03-21 15:18:06
Lilianna
LUDZIE Z DALEKA OD ZAKÓPOW W TYM SKLEPIE!!!! ZAMOWILEM WAGE KUCHENNA SENCOR SKS 6000 DNIA 16.02.2011 PRZYSZEDL EMAIL POTWIERDZAJACY WPLACILEM 167 ZL PRZELEWEM I CO?? DZWONILEM WIELE RAZY!! A TO ZE WAGA NA ZAMOWIENIE,A TO ZE KURIER DOSTARCZYL POTUCZONĄ I CZEKAJA NA NASTEPNA!! OD TYGODNIA NIE MOGE DO NICH JUZ WOGOLE SIE DODZWONIC TRAGEDIA
5 / 5
2011-02-07 12:38:46
Brygida
Bardzo miła obsługa, znają sie na rzeczy. Nie musiałam czekać na informacje odnośnie produktu. Towar dostepny od ręki. Szybka wysyłka .
4 / 5
2011-01-24 18:30:17
Mieczysława
+ Szybka i żetelna realizacja zamówienia. - słaby kontakt telefoniczny
1 / 5
2011-01-23 10:24:48
Edward
Zamówiony towar miał dotrzeć w ciągu 2 dni roboczych, minęło 9 dni i towaru nie ma, kontakt zerowy - nikt nie odbiera telefonu, nie odpowiada na e-maile. NIE POLECAM.
1 / 5
2011-01-22 09:28:20
Janina
Cena zakupu towaru była bardzo korzystna, ale czas realizacji zamówienia nie do przyjęcia - 2 tygodnie od zamówienia. Poza tym bardzo słaba informacja ze strony sklepu o realizacji zamówienia. Informacja w stylu zamówienie jest w trakcie realizacji po 2 tygodniach czekania niewiele wyjaśnia.
1 / 5
2011-01-08 01:03:01
Konrad
Jeśli uda Wam się skontaktować ze sklepem (e-mail,telefon), to może warto spróbować. Mnie się nie udało .....
5 / 5
2011-01-06 23:32:13
Matylda
Gorąco polecam ten sklep. Super, że można odebrać osobiście, tak lubię kupować przez internet.
5 / 5
2010-12-15 21:10:38
Adrian
Sprawnie, szybko, fachowo. Polecam.
5 / 5
2010-12-06 13:35:20
Daniela
Polecam ten sklep, szybka, fachowa obsługa, miły kontakt.
4 / 5
2010-11-24 17:46:27
Iwona
GODNA POLECENIA FIRMA - JESTEM ZADOWOLONA.
4 / 5
2010-11-22 18:24:24
Marta
Wszystko ok. Polecam zakupy w tym sklepie.
4 / 5
2010-11-19 16:07:44
Zygfryd
Zakup udany. Nieznaczne problemy z komunikacją przez komórkę. Odbiór we własnym zakresie sprawny.
4 / 5
2010-11-16 18:15:57
Arnold
Zamówiony towar został mi dostarczony w stanie idealnym i jest zgodny z opisem. Dobra obsługa i krótki termin realizacji zamówienia. Jeśli będę szukała sprzętu AGD kolejny raz, z pewnością sprawdzę ofertę AGD PROMO! Kontrahent godny zaufania. Polecam!
5 / 5
2010-11-15 09:20:14
Kalina
Zawrotne tempo! Zakupu dokonałam we środę, a w piątkowe popołudnie lodówka była już u mnie! Gorąco polecam!
5 / 5
2010-11-05 11:38:43
Monika
Polecam prawdziwego handlowca poznaje się po sposobie załatwiania reklamacji (wina producenta) Dobry kontakt uprzejma obsługa
5 / 5
2010-10-29 18:21:10
Alicja
Zamówiłam okap w tej firmie, okazało że zabrakło kilka śrubek w pudełku, odrazu zadzwoniłam i pan bardzo miły najpierw kazał sprawdzic w środku okapu jak się okazało że nie było ich, to pan powiedział odrazu bez dluższej dyskusji że zostaną wysłane. Także firma jak najbardziej profesjonalna, polecam :)
5 / 5
2010-10-19 21:06:30
Jowita
Pełen profesjonalizm, dbałość o jakość towaru i zadowolenie klienta.
5 / 5
2010-10-15 11:28:46
Magdalena
Szybka obsługa miły kontakt. POlecam!!!
4 / 5
2010-10-10 09:24:00
Ludwik
Komunikacja ze sklepem dobra. Okazało się jednak, że producent dostarczył zły towar z symbolem towaru który zamawiałem co wydłużyło czas dostawy. Jednakże o wszystkim byłem informowany na bieżąco więc mogę spokojnie powiedzieć, że jestem zadowolony.
4 / 5
2010-10-05 20:19:56
Anna
Ciężko było się skontaktować ze Sklepem oraz dostałam błędne informacje na temat mojego zakupionego produktu, to w ramach przeprosin towar został dostarczony do domu w gratisie. Zostałam poinformowana o produkcie i dostałam wyczerpujące odpowiedzi na zadane przeze mnie pytania (np. odnośnie gwarancji itp.). Polecam innym zakupy w tym Sklepie.
5 / 5
2010-09-15 18:56:32
Maksymilian
Zamówiłem w tym tygodniu ekspres do kawy Elektroluksa. Pan Waldek dostarczył sprzęt o dogodnej porze doradził przy montażu i jeszcze dorzucił jakieś środki do odkamieniania ekspresu. Nic wielkiego takie gratisy ale zawsze coś. osobiście polecam.
2 / 5
2010-08-23 21:03:30
Waldemar
Doslownie pare dni temu kupilam okap ,pan ze sklepu przyslal mi e-maila z zamowieniem ,w e-meilu niema podanego koloru tylko typ po przyslaniu okazalo sie ze jest to okap bialy a ja chcialam srebrny.Dzwonie wiec do tego sklepu z grzecznym zapytaniem czy jest mozliwosc wymiany na inny ,pan mi odpowiedzial zebym zadzwonila pozniej,wiec dzwonie raz ,drugi, trzeci nikt nie odbiera gdy sie dodzwonilam pan przemowil dwa slowa trudno go bylo zrozumiec i sie rozlaczyl i tak dwa razy.Mysle ze tak sie spraw nie zalatwia z klientem jesli sklep jest uczciwy,szczerze niepolecam tego sklepu!!!

Rzetelne opinie o Agdpromo