Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AGDRTV.NET

AGDRTV.NET Opinie 4.6 (331)

Świderska 121
03-128
Warszawa
(22) 88 44 114
opinie AGDRTV.NET
speedtest
4.6
331
Opinii

Dobrze

1 / 5
2018-11-05 09:48:38
Mikołaj
Niestety nie polecam tego sklepu. Zostałem przez sklep oszukany. Zamówiłem produkt który okazał się być niskiej jakości czytnikiem, nie działającym z moim urządzeniem, mimo deklaracji sprzedawcy. Czytnik odesłałem w ramach reklamacji. Sprzedawca podłączył czytnik do innego rodzaju urządzenia po czym stwierdził, że wszystko działa. Ta wybitna logika jaką kieruje się "profesjonalny" podmiot, w tracie rozpatrywania reklamacji nie tylko dowodzi braku profesjonalizmu ale i wskazuje kompletną ignorancję praw konsumenta. Pomimo wielokrotnej prośby o jakąkolwiek reakcję związaną z moją własnością "serwis" pozostaje głuchy. Wniosek jest jeden, zapłaciłeś, reklamowałeś, sprzętu nie zobaczysz. Aż strach kupić i u nich za kwotę wyższą niż 30 zł. Ostrzegam i odradzam.
1 / 5
2014-01-10 10:15:52
Wojciech
Sklep całkowicie godny pożałowania. Zamówienie z dnia 16 grudnia 2013 r. wciąż opatrzone jest statusem "w trakcie realizajci", przy czym za każdym razem w trakcie rozmowy telefonicznej słyszę, że "właśnie towar do nich dotarł" (a więc, jak już we wcześniejszych komentarzach się pojawia, sklep "sprzedaje" towar, którego fizycznie nie ma :) ). Zamówienie anulowałem kilka dni temu, dziś w rozmowie telefonicznej słyszę, że zostało to "przekazane do księgowości", a skoro nie dostałem pieniędzy z powrotem, to "zostanie tam przekazane jeszcze raz", a "szef jest na urlopie", więc "raczy Pan zrozumieć, że nie funkcjonujemy".
5 / 5
2013-12-18 03:17:58
Izabela
Ogólnie jestem bardzo zadowolona z mojego ostatniego zakupu. Akuratnie nie było kolejki, więc zostałam szybko obsłużona, aczkolwiek za mną stały dwie osoby, a pracowników było dwóch - tyle, że jeden zajęty był szukaniem czegoś w komputerze. Pracownik otworzył przy mnie pudełko, wyjął produkt i podłączył w celu sprawdzenia czy działa. Nie wiem od czego to zależy, ponieważ poprzednim razem kupowałam słuchawki i ten sam pan odmówił mi ich sprawdzenia. Przy kasie poczułam się jednak trochę zignorowana, ponieważ ekspedientki w najlepsze prowadziły między sobą rozmowę. Paczka doszła na czas, a produkt był nienaruszony. Byłam trochę zaniepokojona tyloma negatywnymi opiniami o tym sklepie, ale myślę, że to w dużej mierze zależy od nastroju pracownika w danym dniu (co oczywiście nie powinno wpływać na nic, a jednak ma duże znaczenie).
1 / 5
2013-11-05 16:34:36
Władysław
Czekałem,czekałem...Obiecywali,obiecywali....Minął miesiąc od zamówienia krajalnicy(po uprzednio wpłaconej zaliczce) i się nie doczekałem!!!!!Mam dość tej Firmy!!!!Zdecydowanie odradzam.Nie szanują klientów.
5 / 5
2012-09-18 12:18:59
Amelia
Sklep godny polecenia, wszystko poszło rewelacyjnie.
1 / 5
2012-09-05 16:39:31
Cecyl
Po potwierdzeniu telefonicznym dostępności towaru w AGDRTV.NET zamówiłem sprzęt, na drugi dzien dostałem informację "Informujemy o zmianie statusu Twojego zamówienia nr26788.Nowy status zamówienia to: Zamówienie anulowane" Niestety aktualnie nie posiadamy już na stanie zamówionego przez Pana towaru. Pozostawiam to bez szerszego komentarza.
5 / 5
2012-08-10 14:48:56
Renata
Obsługa kompetentna, szybka i uprzejma !! Mogę wyrazić o sklepie same superlatywy. Transakcja wzorowa.
5 / 5
2012-07-13 16:53:01
Eryka
Polecam. Szybko , sprawnie i bardzo dobra komunikacja. Zamówiłam produkty firmy Bianco, które w tym sklepie miały najlepszą cenę na rynku internetowym.
2 / 5
2012-07-11 13:36:52
Wanda
Zamówiłam sprzęt, który miał być wysłany w kilka dni, a sprzęt otrzymałam po 15 dniach. Wcześniej otrzymałam maila, że przesyłka została dostarczona, co oczywiście nie miało miejsca. Dopiero po mojej drugiej interwencji telefonicznej sprzęt został wysłany jeszcze tego samego dnia.
5 / 5
2012-07-07 12:26:25
Bogdana
Bardzo polecam dobry kontakt ze obsługa
5 / 5
2012-07-06 19:45:53
Kornelia
Zamówiony produkt ok. Przesyłka dobrze zapakowana. Szybka dostawa.Polecam
5 / 5
2012-06-21 13:12:10
Nadia
bardzo sprawnie i szybko załatwiono moje zamówienie.
2 / 5
2012-06-20 09:12:53
Gabriela
Zamówiłam sprzęt, potwierdzono, że jest on dostępny. Zapłaciłam. Po tygodniu zadzwoniłam z pytaniem kiedy mam się spodziewać kuriera. Poinformowano mnie, że sprzęt będzie we wtorek. We wtorek zadzwoniłam jeszcze raz, z zapytaniem czy kurier zadzwoni ciut wcześniej, bo cały czas nie siedzę w domu. Jakież ja zrobiłam zamieszanie... Po godzinie otrzymałam telefon, że mojego sprzętu nawet w magazynie nie mieli!!! Gdybym nie zadzwoniła, w dalszym ciągu bym czekała. Były przeprosiny, ale cóż z tego. Zmarnowałam 2 tygodnie oczekiwania i nerwy.
5 / 5
2012-06-15 16:59:18
Bogusław
Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Dostawa na czas. Polecam.
5 / 5
2012-06-01 17:26:53
Felicjan
dobrze opisany towar, szybka odpowiedź na zamówienie, towar zgodny z zamówionym. na pewno będę korzystał z tego sklepu w razie potrzeby. polecam serdecznie
5 / 5
2012-05-30 11:30:41
Mieczysława
RZETELNA GODNA POLECENIA FIRMA
5 / 5
2012-05-22 23:17:47
Bolesław
Pełen pozytyw, szybka dostawa, pełen monitoring przebiegu transakcji, produkt zgodny z opisem, szczerze POLECAM!!!
5 / 5
2012-05-22 23:01:08
Alfred
Bardzo dobry sklep, łatwy kontakt telefoniczny, miła obsługa i szybko dostarczona przesylka.
1 / 5
2012-05-22 16:58:34
Alicja
Nie polecam! Sklep oprócz tego, że fizycznie nie posiada sprzętu, który wystawia na sprzedaż, to raczej nie ma też do niego dostępu. Po złożeniu zamówienia i zapłaceniu za towar, otrzymaliśmy informację, iż termin realizacji wyniesie 2-3 tygodni. Po 4 tygodniach telefonicznie zapewniano nas kolejno, że towar będzie w następny poniedziałek, już za 3 dni, jednak nie dojechał i będzie w piątek itp.itd. Komunikacja na niskim poziomie, np. zdarzyło się, że cały dzień telefon był wyłączony, a na maile nikt nie odpowiadał. Firma przez kilka tygodni obraca pieniędzmi klienta, a spokojny głos Pana po drugiej stronie słuchawki wskazuje na fakt, iż firma odbiera taką ilość telefonów z zapytaniem o termin realizacji zamówień, że nie robi to nich żadnego wrażenia. ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!
1 / 5
2012-05-16 13:46:12
Klementyna
16 kwietnia złożyłam w tym sklepie zamówienie na okap Falmec, Zamówienie dostało status: Przetwarzane i tak trwało to przetwarzanie do 4 maja. Po wysłaniu zapytania jak długo jeszcze muszę czekać na realizację zamówienia (na stronie jest 7 dni) dostałam odpowiedź że okap jest na zamówienie, czeka się trzy-cztery tygodnie i wymagana jest zaliczka. W regulaminie sklepu nie ma informacji że przy zamówieniach wymagana jest jakakolwiek wpłata( można płacić przy odbiorze), po czym moje zamówienie 05.05 zostało anulowane, a ja dostałam informacje że zamówienie zostało złożone podwójnie i że to był żart! po czym zostałam wyrzucona z bazy klientów!!!! Sklep proponuje produkty których nie posiada ani nie ma dostępu, nie ma żadnej komunikacji ze strony obsługi, ogólnie sklep widmo! dokonuje się zamówienia i nic! nie polecam!!!!!! PS. Towar który zamówiłam kupiłam w innym sklepie i nie było problemu z dostępnością, tylko niestety nie w tak atrakcyjnej cenie jak w agdrtv.net!
5 / 5
2012-05-10 12:11:51
Julianna
Doskonała współpraca z ze sklepem, bardzo szybka dostawa, polecam.
5 / 5
2012-05-05 21:18:16
Rudolf
polecam.zmywarka zamówiona w czwartek- w poniedziałek była już dostarczona.
5 / 5
2012-04-17 13:32:07
Agata
Polecam w 100% ten sklep. szybko i solidnie przebiegła transakcja.
5 / 5
2012-04-12 23:30:32
Nadia
Wyjątkowo solidny sklep- gorąco polecam!!!! Skontaktowano się ze mną telefonicznie , ustalono szczegóły dostawy , towar dostarczony szybko ,sprawnie. Takich Sprzedawców powinno być więcej. Dziękuję i pozdrawiam .
5 / 5
2012-04-12 15:26:57
Andrzej
Transakcja przeprowadzona bardzo sprawnie - miałem pełne wsparcie pracownika sklepu za co dziękuję.
2 / 5
2012-04-12 14:24:45
Sandra
Chciałabym wyrazić negatywną opinie na temat współpracy z AGDRTV.NET Zamówiłam okap firmy Falmec -Aurora w owym sklepie ponieważ cena była dosyć konkurencyjna do tej którą mi zaoferowano w studiu mebli kuchennych, wybrałam opcje zapłaty za pobraniem bo taką oferuje sklep, a po za tym nie uśmiecha mi się płacić za coś czego nie widzę. Po czym dostałam odpowiedź ze sklepu iż mam wpłacić zaliczkę ponieważ i tu uwaga!!! muszą ten okap zamówić !? patrz a ja myślałam że produkują te okapy sami w garażu, i dodatkowo poinformowano mnie iż mam czekać 4 tyg , kiedy wiem że ten okap jest w magazynie Falmec-a w Polsce, bo dzwoniłam tam,i tak naprawdę mógłabym go otrzymać w max tydzień. Nie rozumiem po co ta szopka? pokazujecie produkt w dobrej cenie to go sprzedajcie a jak nie możecie to nie pokazujcie, niby proste ale jak widać nie dla wszystkich
2 / 5
2012-04-12 14:24:45
Bożena
Chciałabym wyrazić negatywną opinie na temat współpracy z AGDRTV.NET Zamówiłam okap firmy Falmec -Aurora w owym sklepie ponieważ cena była dosyć konkurencyjna do tej którą mi zaoferowano w studiu mebli kuchennych, wybrałam opcje zapłaty za pobraniem bo taką oferuje sklep, a po za tym nie uśmiecha mi się płacić za coś czego nie widzę. Po czym dostałam odpowiedź ze sklepu iż mam wpłacić zaliczkę ponieważ i tu uwaga!!! muszą ten okap zamówić !? patrz a ja myślałam że produkują te okapy sami w garażu, i dodatkowo poinformowano mnie iż mam czekać 4 tyg , kiedy wiem że ten okap jest w magazynie Falmec-a w Polsce, bo dzwoniłam tam,i tak naprawdę mógłabym go otrzymać w max tydzień. Nie rozumiem po co ta szopka? pokazujecie produkt w dobrej cenie to go sprzedajcie a jak nie możecie to nie pokazujcie, niby proste ale jak widać nie dla wszystkich
5 / 5
2012-04-06 18:20:12
Emilia
Towar zamówiłam we wtorek około południa, a w czwartek około południa był juz u mnie. Polecam bezapelacyjnie.
1 / 5
2012-03-29 08:09:23
Edmund
W porównywarce CENEO mają najlepszą cenę na ekspres Ariete 1329- 771zł. Złożyłem zamówienie i po kilku godzinach dostałem informację, że zamówienie zostało anulowane z powodu braku towaru. Zamówiłem ten sam ekspres w innym sklepie internetowym, który miał sporo wyższą cenę ale ekspres otrzymałem. Wynika z tego, że jest to sklep krzak bo ma tylko na stronie ale nie ma w magazynie. Obsługa oczywiście również pozostawia wiele do życzenia. Brak numeru telefonu, kontakt wyłącznie @.
5 / 5
2012-03-28 11:37:52
Nadia
Bardzo dobra informacja na temat realizacji zamówienia (zarówno mail jak i telefon), szybki czas realizacji, towar zgodny z opisem. Trochę wysoki koszt przesyłki, ale ogólnie polecam ten sklep. Być może jeszcze tu wrócę :)
5 / 5
2012-03-20 09:37:06
Maksymilian
Polecam bardzo! Czas dostawy expresowy, kontakt i porada jak mało w którym sklepie. Tak powinno się handlować inni niech się uczą.
5 / 5
2012-03-16 12:50:40
Cyprian
Obsługa w sklepie perfekcyjna, pomimo, że musiałem zmienić zawartość zamówienia, zmiana nastąpiła szybko i na drugi dzień towar był już w moich rękach. POLECAM !!!
1 / 5
2012-01-02 19:29:00
Jeremiasz
Odradzam towar został zakupiony, telefon z firmy ze przygotowany do wysyłki, 2 godziny póżniej ze jest nie dostępny w tej cenie. Ktoś się pomylił się z ceną i w ten sposób unikają sprzedaży.
5 / 5
2011-10-27 21:36:29
Wieńczysła
Sprawna i szybka wysyłka, kurier bardzo miły i cierpliwy ;). Jak najbardziej polecam!!!
5 / 5
2011-09-27 21:02:37
Mirosław
Proszę nie patrzeć na cenę podaną na CENEO przez sklep .. Podczas zapłaty za towar doliczana jest kwota za wydanie z magazynu i absurdalna kwota za płatność gotówką . To jest już lekka przesada , firmy udzielają rabatu około 3% przy płatności gotówką a w sklepie AGD-RTV mamy odwrotną sytuację - dopłatę w wysokości 20 zł za płatność gotówką . Pierwszy raz spotkałem się z taką formą sprzedaży. Totalny absurd. Co do terminu odbioru towaru , czasu realizacji zamówienia , kontakt ze sklepem oraz informacje przesyłane na adres e-mail - należy ocenić sklep na 5 (bardzo dobrze).
5 / 5
2011-07-03 19:49:35
Sabina
Z przyjemnością wystawiam jak najbardziej pozytywny komentarz. Niezwykły profesjonalizm,rzetelność i staranność w realizacji zamówienia.To wszystko robi wrażenie.Kupiłam zlew PYRAMIS SPARTA /100x50/ 1 1/2B 1D len
1 / 5
2011-05-13 17:31:50
Krzysztof
Odradzam wszystkim zakupy w tym sklepie. Przez ponad tydzień byłem zwodzony informacjami, że towar jest w magazynie centralnym, później dowiedziałem się, że towar wkrótce zostanie wysłany... I nic... Ta firma chyba tkwi w średniowieczu, jeśli chodzi o podejście do klientów. Na szczęście są również inne sklepy, które poważniej - uczciwe - podchodzą do klienta.
5 / 5
2011-04-13 10:31:38
Mariusz
Wszystko załatwione bardzo szybko i sprawnie. Paczka byla dostarczona juz nastepnego dnia po zamowieniu. Zamawialam termometr Braun IRT 4520. Wszystko dziala bez zarzutu, do produktu dołączona instrukcja w języku polskim. Jak najbardziej polecam tego sprzedawce.
5 / 5
2011-02-24 18:26:04
Lucjan
Polecam bardzo pozytywnie i szybko wszystko załatwione. Żadnych problemów.
5 / 5
2011-01-23 22:48:00
Kinga
Bardzo sprawny kontakt i wysyłka, jestem zadowolona z przebiegu transakcji.
5 / 5
2011-01-02 18:56:48
Ludwika
Kupiłam w AGD- RTV zlew Blanco Tipo 9E. Dostawa szybka, zlew zapakowany starannie, bez uszkodzeń. Bardzo ładnie prezentuje się w zabudowie. Bardzo podobała mi się inicjatywa pracowników sklepu; tuż przed wysłaniem paczki zadzwonili z zapytaniem czy nie chciałabym dokupić syfonu do instalacji tego zlewu i cierpliwie odpowiadali na wszystkie moje pytania. Zaoszczędzili mi zbędnego chodzenia i szukania pasującego syfonu w sklepach.
5 / 5
2010-12-17 13:56:29
Oksana
Kupiłam w tym sklepie baterię BLANCO LINUS. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie i jestem bardzo zadowolona z zakupu. Termin realizacji okazał się dłuższy, ale zostałam o tym od razu poinformowana i towar dotarł dokładnie w terminie, który był wcześniej określony. Po dostawie okazało się, że moja bateria ma wadę fabryczną i jeden telefon do firmy wystarczył, by wymienić bez problemu na nową. Nie spotkałam się jeszcze z tak uprzejmą i rzetelną obsługą. Świetny kontakt, miła obsługa i błyskawiczna reakcja na reklamację. Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie!!!
5 / 5
2010-11-04 14:39:03
Błażej
Kupiłem w tym sklepie ekspres do kawy SIEMENS'a. Jako jedyni chyba w Polsce mieli go na stanie i najtaniej w całym kraju. Od zamówienia do dostarczenia przesyłki upłynęło 24 godz. Znakomita obsługa i kontakt telefoniczny. Szczerze polecam.
5 / 5
2010-10-11 21:41:14
Laura
Błyskawiczna dostawa. Zamówiłam i zrobiłam wpłatę w piątek przed południem. Późnym popołudniem dostałam maila z info, że pieniążki wpłynęły i paczka wysłana, następnie dostałam maila od firmy kurierskiej, że otrzymam paczkę w poniedziałek. I tak było. Expresowo, solidnie. POLECAM ten sklep.
5 / 5
2010-08-23 13:01:00
Urszula
Wszystko jak najbardziej poprawnie. Doskonały kontakt ze sklepem. W rozmowie telefonicznej przed złożeniem zamówienia zostałam poinformowana o konieczności oczekiwania na towar. Zamówienie w małym stopniu "nietypowe" zostało zrealizowane bez zbędnych "ceregieli" - choć tu może większy ukłon w stronę Przedstawiciela Producenta. Dziękuję. Polecam.
5 / 5
2010-07-30 18:49:05
Konrad
Szybka i sprawna realizacja.Zamówiony towar dotarł do mnie w ciągu dwóch dni
5 / 5
2010-07-22 09:56:52
Bogdana
Bardzo miła komunikacja i obsługa ze sklepem,zamówiona bateria zlewozmywakowa po dwóch dniach dostarczona do domu.Przez cały okres realizacji dostawy na bieżąco maile o bieżącej sytuacji realizacji zamówienia ,sklep godny polecenia.
5 / 5
2010-07-19 11:47:22
Franciszek
Sklep jak najbardziej godny polecenia. Zlew, Bateria, Dozownik firmy Blanco dokładnie taki jaki zamówiłem, sprzęt sprawny nie uszkodzony. Kontakt sympatyczny. Obsługa bardzo profesjonalna, doradza i podpowiada. Dziękuję za udaną transakcję i pozdrawiam. Informacja dla Szefa Firmy - szczególne podziękowania dla Pana Wojtka, który reprezentuje firmę bardzo godnie. morgan16
5 / 5
2010-06-19 13:02:43
Beata
Ekspresowo , profesjonalnie i przede wszystkim towar zgodny z opisem. Polecam ten sklep internetowy!
1 / 5
2010-05-20 07:43:15
Bernard
Przed zakupem zadzwoniłem i ustaliłem wszystkie szczegóły, dostępność i koszty transportu. Pracownik sklepu powiedział abym złożył zamówienie, i tak zrobiłem w ciągu 10 min. Dostałem potwierdzenie z podsumowaniem zamówienia i do tej pory było wszystko ok. Za parę minut ten sam pracownik przysłał e-mail że koszt mojego zamówienia wzrasta o 265 zł. Na drugi dzień kupiłem ten sam produkt w [...] beż żadnych problemów, także omijajcie ten sklep.
1 / 5
2010-05-18 11:44:14
Sebastian
Moja próba zakupu w tym sklepie skończyła się bardzo szybko.Okazało się, że pobierają opłatę za odbiór własny!!!!!15zł!!!!Za wpłatę gotóeki przy odbiorze doliczają kolejne 1,75 zł!!!!!Gdy zadzwoniłem upewnić się i zapytałem, czy to jakis żart usłyszałem: jak się panu nie podoba, to pan nie musi u nas kupować. Fakt. Nie podoba mi się. Za to, że pofatyguję się przez pół miasta, zużyję benzyny za kolejne 20zł mam zapłacić kolejne 16,75zł?Na dodatek opłaty za przesyłkę kurierską biorą dwa razy więcej niż w innych sklepach internetowych.Uważam, źe to zdzierstwo.Co z tego, że towar mają w atrakcyjnych cenach jak próbują zarobek ukryć w usługach dodatkowych
5 / 5
2010-04-15 12:26:33
Marzena
Obsługa bardzo profesjonalna, doradza i podpowiada (nie tylko co do towaru, ale i obsługi, transportu, dostawy) Błyskawiczna dostawa, bardzo dobry kontakt, kulturalna obsługa (a to wbrew pozorom również ważne). Polecam sklep - b.pozytywne wrażenie wywarł na mnie.
5 / 5
2010-03-29 10:56:20
Stefania
Oby wszystkie sklepy internetowe tak pracowały - pierwszego dnia zamówienie , następnego odbiór , 4 informacje email, 1 telefon , towar zgodny z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2010-03-03 21:53:07
Lech
Bardzo sprawna i profesjonalna obsługa ,
5 / 5
2010-02-18 21:58:30
Amelia
Ekspresowo,produkt zakupiony przeze mnie zgodny z opisem, sprawny nie uszkodzony.Komunikacja ze sprzedawcą bardzo dobra. Sklep godny polecenia,warto.
5 / 5
2010-01-08 08:52:47
Aga
Obsługa bardzo szybka. Szybka dostawa. Moje zamówienie było realizowane bezbłędnie.
5 / 5
2009-12-17 13:55:19
Sandra
Sklep godny polecenia, ekspresowo zrealizowane zamowienie. Dopracowania wymaga ewentualnie komunikacja ze sklepem przy opcji zaplaty "platnosc z gory". Po zlozeniu zamowienia (w nocy), nie otrzymalem numeru konta do zaplaty. Na drugi dzien otrzymalem e-mail z informacj o numerze konta, ale zabraklo w nim numeru mojego zamowienia oraz kwoty do zaplaty, Zabraklo takze w nim numeru telefonu do sklepu. Musialem wiec wejsc na strone internetowa, znalezc numer telefonu, zadzwonic do sklepu, podajac nazwisko i towar jaki kupilem, poprosic o podanie kwoty (ktorej nie pamietalem) oraz numeru zamowienia (ktorego nie zapisalem) i dopiero wtedy mialem pelne dane do zrobienia przelewu. Tak czy inaczej polecam bo wszystko poszlo jak powinno.
5 / 5
2009-12-07 12:14:50
Marian
Z całą pewnością mogę polecic zakupy w tym sklepie- bezproblemowy kontakt zarówno telefoniczny jak i emailowy. Elestyczność wobec klienta- klika razy prosiłem o zmiane terminu dostawy - nie było zadnego problemu, towar został dostarczony dokłednie w tym dniu w którym sobię życzyłem. Obsługa profesjonalna, dziekuje.
5 / 5
2009-12-03 13:47:07
Gabriel
Sklep jak najbardziej godny polecenia. Zlew Teka dokładnie taki jaki zamówiłam. Kontakt sympatyczny. Ekspresowa wysyłka. Dziękuję za udaną transakcję i pozdrawiam :)
5 / 5
2009-12-03 12:22:15
Mieczysława
Bardzo szybka realizacja zamówienia, jesteśmy bardzo zadowoleni.
5 / 5
2009-12-03 12:14:05
Daniel
Zamówiłem różne artykuły AGD w tym sklepie. Otrzymywałem na bierząco informacje o statusie zamówienia i wysyłce towaru. Wszystko dotarło do mnie już na drugi dzień. Polecam wszystkim ten sklep!
5 / 5
2009-12-03 08:16:47
Herbert
Obsługa,kontakt na najwyższym poziomie,telefony od sprzedawców kiedy bedzie zrealizowane zamówienie,kiedy zostało wysłane,naprawdę super.Pozdrowienia dla Firmy AGD-RTV.NET.Tak trzymajcie.Zamówienie zrealizowane w dwa dni od złożenia zamówienia-jestem w szoku.że tak szybko.Pozdrawiam
5 / 5
2009-12-02 18:47:01
Gabriela
Zlewozmywak Teka Angular doszedł do mnie w ekspresowym tempie. Byłam praktycznie codziennie informowana na jakiem etapie jest moje zamówienie. Zlewozmywak zgdony z opisem. Polecam
5 / 5
2009-12-02 11:51:48
Albert
Osobiście nie mam żadnych zastrzeżeń do transakcji. Wszystko przebiegło w bardzo szybkim tempie i bez problemów. Błyskawiczna wysyłka i bdb kontakt z kurierem, a do tego super niska cena !!!
1 / 5
2009-11-16 20:28:10
Celestyna
Sklep oferuje towary, których nie ma w ofercie. Zamówiłam u nich toster, no i okazało się, że go nie ma i nie będzie. Sami sobie szkodzą!
1 / 5
2009-10-29 14:48:32
Daniela
Sklep oferuje towary, których w rzeczywistości nie posiada i mieć już nie będzie. Mimo tego zamówienie przyjmują do realizacji, a po paru dniach odsyłają informację, że jest anulowane. Kpina!
5 / 5
2009-10-22 09:10:50
Sebastian
Towar odbierałem osobiście. Nie miałem żadnych problemów. Polecam
5 / 5
2009-09-24 10:12:26
Gracjan
W poniedziałek w południe zamawiałem okap Teka CNL 2002 ,dotarł do mnie we wtorek po 16 dobrze zapakowany nawet filtry które zamówiłem były już wkręcone .Szczególne podziękowania dla pana Łukasza za pomoc i dopilnowanie sprawy. Polecam sklep szybko, fachowo ! Pozdrawiam Krzysiek z Gdańska.
1 / 5
2009-09-18 09:36:54
Monika
Oferowanego na stronie internetowej po prostu nie ma i nie wiadomo czy będzie.Mimo anulowania zamówienia,towar nadal pozostaje w ofercie na stronie internetowej!Nie polecam!!!
1 / 5
2009-09-04 13:18:48
Celestyna
NIE ZAMAWIAJCIE U NICH BO SZKODA WASZEGO CZASU, PAN MNIE WYPROWADZIŁ Z RÓWNOWAGI SWOIMI KPINIARSKIMI ODPOWIEDZIAMI NA KORESPONDENCJĘ!! Jak dla mnie to zero szacunku dla klienta, nieuczciwa konkurencja, wystawiają towar, ktorego nie mają, a nawet nie są w stanie sprowadzić. Znalazłam na ceneo lodówkę, super lodówka, najniższa oferowana cena, ucieszona kupuję... i co się okazuje - agd-rtv.net odpisuje na drugi dzień ze jej nie ma i nie może sprowadzić !!! Po co wystawiają coś czego nie ma, oczywiscie zasłony typu w regulaminie jest napisane ze towar moze być chwilowo niedostępny. Ok chwilowo , wiec pisze skoro chwilowo to ile ta chwila trwa, a oni mi na to, że nie wiadomo bo producent zawiesza produkcje i nie wiadomo co będize produkował na nastepny sezon!! Ok, tylko po co ta oferta, niska cena itp dla straty mojego czasu?? chyba tylko po to... JEDNYM SŁOWEM PODSUMOWUJĄC : AGD-RTV.NET - kolejny sklep totalna kpina z klienta i przykład nieuczciwej konkurencji.
5 / 5
2009-09-02 10:18:32
Bogna
Bardzo profesjonalna obsługa i super szybka dostawa!Super sklep,polecam gorąco!!!:)
5 / 5
2009-07-23 14:35:05
Zbigniew
Bardzo profesjonalnie i szybko. Polecam.
5 / 5
2009-07-21 23:14:56
Fabian
jestem bardzo zadowolona.Piekarnik dotarł w wyznaczonym przeze mnie terminie. Bardzo solidnie zapakowany, bez uszkodzeń. Mogę polecić ten sklep :)
2 / 5
2009-07-08 11:26:41
Urszula
Brak profesjonalizmu. Sklep chwali się jedną z niższych cen (lodówka AEG Santo 86378 KG), a po zamówiniu okazuje się, że cena jest mocno nieaktualna. Faktycznie należałoby dopłacić 250zł do ceny podawanej na stronie.Sklep tłumaczy się, że mają stronę w aktualizacji - no to co z tego. Wystarczyłoby zaznaczyć koniecznośc potwierdzenia ceny i nie byłoby takich zgrzytów. Jedyny plus to szybka informacja ze sklepu o zaistniałej sytuacji.
5 / 5
2009-07-03 23:29:18
Sławomira
Błyskawiczna obsługa. Zlewozmywaka nie było na stanie sklepu w środę, a już w czwartek, zgodnie z zapewnieniem sklepu, został do mnie wysłany i w piątek go już miałam. Miły kontakt telefoniczny, informacja mailowa i telefoniczna o wysyłce towaru. Informacje mailowe o przesyłce przesyłane na bieżąco. Zdecydowanie polecam!!!
5 / 5
2009-07-03 13:09:38
Sandra
ogólna ocena sklepu dobra z tendencją do bardzo dobra. wszystko od potwierdzenia ceny i zamówienia do otrzymania przesyłki odbyło się bezproblemowo.
5 / 5
2009-07-03 09:53:57
Cecylia
Gorąco polecam sklep :) Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt, błyskawiczna przesyłka (2 dni robocze). Pozdrawiam
5 / 5
2009-06-10 10:48:58
Ksenia
Szybko, bezproblemowo. Pełne zadowolenie.
1 / 5
2009-05-05 19:51:51
Leszek
Kolejny przypadek kiedy sklep jest na pierwszych miejscach jeżeli chodzi o cenę produktu, a produktu nie ma i nie wiadomo kiedy będzie. Za to oferuje inny droższy.
5 / 5
2009-04-28 08:49:00
Janusz
Szybka dostawa i bardzo dobry kontakt z obsługą (mailowy i telefoniczny). Co prawda okap przyszedł lekko uszkodzony (z wyglądu wada fabryczna - lekkie rozwarstwienie drewna na obudowie okapu) ale po kontakcie telefonicznym szybkie i sprawne rozwiązanie problemu. Pełen profesjonalizm - polecam. Żeby wszyscy handlowcy w sieci działali tak jak ten sklep.
5 / 5
2009-04-23 11:32:51
Luiza
Dobry kontakt! Szybka realizacja! Polecam!
5 / 5
2009-04-22 10:59:27
Rudolf
Szybka i profesjonalna obsługa. Towar zgodny z zamówieniem, szybka dostawa. POLECAM
1 / 5
2009-03-16 20:20:34
Teodor
Skandal czlowiek traci czas skalda zamowienie i dostaje emaila od obslugi ze zostalo anulowane bo towaru brak, ani slowa kiedy bedzie ani przepraszam nic. Moim zdaniem to zwykle naciagactwo a my tracimy czas.
5 / 5
2009-03-14 20:45:49
Damian
Przelew wieczorem, a dostawa następnego dnia rano (pewnie dlatego że bank ten sam). Towar zgodny z zamówieniem. Kontakt email i telefoniczny. Polecam!
1 / 5
2009-03-12 17:17:25
Ksenia
... i tyle. Chcialam zamówi prostwonice ES3 i odpowiedzieli ze nia maja jej a stanie i dopiero z tygodniowym opóxnieniem mi dostarczą. jak zastrzeglam ze zgodze sien a takie warunki tylko waunkem miał byc takize cena ma nie ulec zmiane to odpisali ze niestety tego towaru nie są w stanie mi sprzedac i anulowali zamówienie .. porażka ...
5 / 5
2009-02-16 08:40:10
Celestyn
polecam sklep.bardzo szybka dostawa .wszystko zgodnie z moim zamówieniem
1 / 5
2009-02-03 10:21:49
Cyprian
Po przyjęciu zamówienia poinformowano mnie beztrosko, że je anulują bo producent właśnie podwyższył ceny oraz nie wiedzą w jakiej cenie mogą to sprzedać !?. Poprosili o złożenie zamówienia za "kilka" dni
5 / 5
2009-01-30 17:13:23
Adam
Błyskawiczna dostawa,wczoraj w poludnie zamowilam, a dzisiaj juz mam super okap, bardzo dobry kontakt telefoniczny i meilowy,SKLEP GODNY POLECENIA!!!!!
5 / 5
2009-01-29 20:51:01
Sara
100% satysfakcji i zadowolenia.Błyskawiczna odpowiedz na zamówienie , przesyłka natychmiastowa no i firma kurierska O.K.Gorąco polecam zakupy w tym sklepie.Pełen profesjonalizm.
5 / 5
2009-01-08 17:37:15
Aleksander
Błyskawiczny kontakt i pewna przesyłka na drugi dzień.
5 / 5
2009-01-06 18:15:23
Adam
Bardzo dobry kontakt , błyskawiczna dostawa (mały minus za różnicę w cenie - ponieważ okazało się , że towar zakupiony w cenie promocyjnej jest , ale już nie w promocji), ale ogólnie sympatyczne zakupy .
5 / 5
2008-12-29 16:05:24
Stefania
Zamówiłam zmywarkę firmy Bosch, otrzymałam ją w ciągu 2 dni. Obsługa szybka , fachowa i kompetentna. Super, polecam.
5 / 5
2008-12-18 22:33:32
Joanna
Rewelacyjny kontakt ze sklepem, super szybka dostawa, towar zgodny z opisem, pełen profesjonalizm. Szczerze polecam.
5 / 5
2008-12-12 11:21:33
Witold
Bardzo szybka realizacja zamówienia.Byłem cały czas informowany o stanie mojego zamówienia. Polecam.
5 / 5
2008-12-04 09:58:33
Eugeniusz
Właśnie dokonałem pierwszego zakupu i uważam że obsługa i informowanie na bieżąco klienta o wybranym towarze na b.wysokim poziomie.
5 / 5
2008-12-03 18:21:58
Szymon
Sprawdzona i szybka dostawa - polecam wszystkim ten sklep.
5 / 5
2008-12-03 18:20:40
Mateusz
Wszystko ok - sprawnie i na temat :)
5 / 5
2008-12-03 18:19:41
Apolonia
Znakomita obsługa, natychmiastowa dostawa - niecałe 2 h, pracują sympatyczne, pomocne, otwarte osoby. Bardzo dobra informacja i doradztwo.
5 / 5
2008-12-03 18:17:25
Iwona
Kupuję drugi raz i drugi raz jestem bardzo zadowolona, tym razem nawet bardziej, bo czas oczekiwania na paczkę wyniósł 2 dni. Towar oczywiście zgodny z zamówieniem. Sklep rewelacja
5 / 5
2008-12-02 16:49:49
Magda
Szybka i profesjonalna obsługa. Właśnie składam kolejne zamówienia. Na moją prośbę indywidualnie podeszli do zamówienia (chodziło mi o przyspieszenie wysyłki).
5 / 5
2008-12-02 16:44:41
Henryka
Kupiłam krajalnicę. Prawdopodobnie najtańsza na rynku :-) Zakupy przebiegły bez problemów. Dostawa kurierem. Szybko, sprawnie
5 / 5
2008-12-02 16:42:30
Róża
transakcja szybko i sprawnie zrealizowana wielki pozytyw
5 / 5
2008-12-02 16:39:08
Sergiusz
Kupiłem w sklepie www.agd-rtv.net patelnię i pokrywkę. Nie dość, że cena była bardzo atrakcyjna, to dodatkowo sklep oferuje pełne info na temat stanu zamówienia, a sama przesyłka dotarła do mnie z prędkością błyskawicy.
5 / 5
2008-12-02 13:17:36
Sonia
100% zadowolenia z zakupu.Szybka,fachowa obsługa.Pełen profesjonalizm.Polecam wszystkim ten sklep!!!
5 / 5
2008-12-02 13:15:20
Halina
Wszystko szybko i sprawnie. profesjonalne podejście do klienta. Towar zgodny z opisem bez ukrytych wad fabrycznie nowy. Jestem bardzo zadowolony na pewno będę korzystał z oferty tego sklepu.
5 / 5
2008-12-02 13:13:05
Anna
Fachowa obsługa i szybkość dostawy w połączeniu z niską ceną sprawia że sklep jest godny polecenia.
5 / 5
2008-12-02 13:09:31
Apolonia
Polecam gorąco!!pierwszy zakup to zlew, przesylka dotara terminowo SUPER,W drugiej kolejności bateria i tez bez problemów aż milo.Z czystym sumieniem moge polecic kazdemu ten sklep i jakość obslugi. nie napotkalem ani jednego problemu ze strony sklepu i kurierów, czego nie moge powiedziec o 3 innych e-sklepach!
5 / 5
2008-12-02 13:05:42
Marcin
Sklep godny polecenia!towar zgody z opisem,szybki i sprawny kontakt,produkt porządnie zapakowny i szybko dostarczony!Duży PLUS:)
5 / 5
2008-12-02 13:03:58
Błażej
Sklep na najwyższym poziomie.Towar solidnie zapakowany.Pralka pracuje już miesiąc i jestem z niej bardzo zadowolony.Polecam wszystkim :-)
5 / 5
2008-12-02 12:59:23
Benedykt
Szybko, fachowo skutecznie. Sklep godny zaufania i polecenia.
5 / 5
2008-12-02 12:54:36
Marcin
Obsługa - szybko, sprawnie i bezproblemowo, a sprzęt rewelacja, jak zawsze :) polecam :)
1 / 5
2008-12-02 10:30:22
Wanda
Osoba z obsługi najpierw przyjęła moje zamówienie (zlew Franke) i obiecała, że informację o konkretnym terminie dostawy otrzymam po tygodniu. W umówionym terminie nikt się ze mną nie skontaktował, więc przez dwa dni próbowałam sama dowiedzieć się, kiedy dotrze do mnie zamówiony towar. Po moim kolejnym telefonie do sklepu (mój e-mail z tym samym pytaniem pozostał bez odpowiedzi) dowiedziałam się, że zlew w ogóle nie dotarł od producenta i będzie dostępny za kolejny tydzień. Odradzam zakupy w tym sklepie! Stracony czas, cierpliwość i pieniądze na telefony - i brak efektów.
5 / 5
2008-12-01 17:52:09
Kajetan
Kontakt ze sklepem bardzo dobry, szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem, pełen profesjonalizm. Szczerze polecam.
5 / 5
2008-11-30 12:54:53
Wieńczysła
Profesjonalna obsługa, terminowa dostawa, serdecznie polecam.
5 / 5
2008-11-29 19:27:03
Łucjan
Bardzo dobry sklep. Miła i profesjonalna obsługa. Polecam
5 / 5
2008-11-27 12:59:29
Zygmunt
Kontakt i dostawa na terenie Warszawy błyskawiczna. Polecam.
5 / 5
2008-11-26 10:04:12
Izolda
zamowiłam robotka w niedziele wieczorem a we wtorek rano już się nim cieszyłam, złożyłam zapytanie w czasie jego zamówienia gdzie w poniedzialek rano miałam odpowiedz. rewelacja godny polecenia :)
5 / 5
2008-11-23 14:41:23
Ewelina
Bardzo szybka realizacja zamówienia, nie musiałam sie z nikim kontaktowac w sprawach dotyczących reazlizacji zamówienia, ponieważ wszystko było na moim koncie. Konkurencyjne ceny bardzo mnie zaskoczyły i napewno nie jeden raz wrócę do zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2008-11-23 14:40:08
Arnold
Co tu dużo pisać? Fachowa, szybka obsługa, ceny konkurencyjne. Polecam
5 / 5
2008-11-23 14:38:35
Helena
wszystko po raz kolejny w jak najlepszym porządku. Polecam zakupy
5 / 5
2008-11-23 14:37:01
Bernadeta
Wszystko szybko,sprawnie i bez zarzutu. Polecam
5 / 5
2008-11-23 13:51:21
Walenty
Transakcja bardzo sprawna i szybka. Bardzo dobra cena. Towar bez zastrzeżeń
5 / 5
2008-11-23 13:47:06
Beata
Realizacja zamówienia wzorowa. Szybko i sprawnie. Sklep zasługuje w pełni na miano najlepszego pod kazdym względem.
2 / 5
2008-11-20 22:18:18
Emilia
Sklep(isko) w swoim regulaminie informuje, iż do cen doliczony jest podatek jak we wszystkich moich dotychczasowych zakupach w sieci,a przy dostarczeniu okazuje się, że ... na rachunku DOLICZAJĄ JESZCZE PODATEK VAT!!!
5 / 5
2008-11-19 22:26:52
Bożena
Wszystko w najlepszym porządku gorąco polecam
5 / 5
2008-11-18 21:08:37
Celestyn
W piątek złożyłem zamówienie a we wtorek mam towar w domu. Kurier z UPS zadzwonił przed dostawą. Ogólnie OK, polecam
5 / 5
2008-11-17 21:37:30
Justyna
POLECAM WSZYSTKIM. BŁYSKAWICZNA WYSYŁKA TOWAR ZGODNY Z OCZEKIWANIEM. PEŁEN PROFESJONALIZM.
5 / 5
2008-11-14 14:33:31
Julianna
super cena, szybka dostawa, wszystkim polecam ten sklep
5 / 5
2008-11-14 14:18:19
Łucjan
Wszystko szybko i sprawnie. Towar świetny. Polecam ten sklep.
5 / 5
2008-11-14 14:16:06
Sandra
Super sklep. Szybko, bezpiecznie i możliwość porady. Szczerze polecam zakupy w agd-rtv.net
5 / 5
2008-11-14 14:14:05
Roma
Chyba najlepszy sklep internetowy w Polsce.Bardzo dokładna informacja o realizacji zamówienia.Towar najwyższej jakości.Natychmiastowa wysyłka.Bardzo dobra cena - nawet w przypadku mniej atrakcyjnej warto zapłacić więcej i być profesjonalnie obsłużonym!!!
5 / 5
2008-11-14 14:10:11
Wincenty
transakcja przebiegała prawidłowo, towar dostarczono w terminie, współpraca przebiegała bez zastrzeżeń. Polecam.
5 / 5
2008-11-13 15:25:29
Idzi
Polecam tem sklep. Mają bardzo niskie ceny. Kilkakrotnie kupowałem różne rzeczy i przesyłka prawie zawsze była u mnie na drugi dzień. Polecam, polecam.
5 / 5
2008-11-13 15:20:45
Hubert
Fachowa obsługa i profesjonalne podejście do klienta i transakcji. Bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie szybkość dostarczenia towaru. Gorąco polecam !!!
5 / 5
2008-11-13 15:13:12
Olga
FACHOWO PRZEPROWADZONA TRANZAKCJA> DOBRA CENA. POLECAM!
5 / 5
2008-11-13 15:10:44
Greta
super cena, fachowa obsługa i towar na czas, jestem zadowolona, dzięki temu nie mam obaw przed kolejnymi zakupami przez internet. polecam
5 / 5
2008-11-13 15:08:37
Tadeusz
Przesyłka dostarczona zgodna z opisem jestem zadowolony polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2008-11-13 15:07:03
Angelika
cała tranzakcja przebiegała celująco,sklep działa bardzo profesjonalnie
5 / 5
2008-11-13 15:05:22
Helena
dobra cena, od zamówienia do przyjazdu kuriera 3 dni, sprawna obsługa , wszystko O.K.
5 / 5
2008-11-13 15:03:24
Waldemar
Wszystko przebiegło ok .Gorąco polecam ten sklep.
5 / 5
2008-11-13 15:01:51
Agata
Polecam ten serwis! Dokonałam tutaj zakupu na produkt AGD i jestem bardzo zadowolona z usług sklepu agd-rtv.net. Sprzęt dotarł bardzo szybko i spełnił moje oczekiwania. Gorąco polecam!
5 / 5
2008-11-13 14:58:35
Olga
Kontakt ze sklepem był dobry i szybki, dostawa również. Towar działa bez zarzutu.
5 / 5
2008-11-07 15:35:03
Emilia
Zakup przebiegł sprawnie. Dobry kontakt, informacja o przesyłce na bieżąco. Polecam.
5 / 5
2008-11-07 15:30:53
Róża
wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2008-11-07 15:27:26
Romana
Super szybki termin realizacji zamówienia:) sprzet ok. a cena b. konkurencyjna.
5 / 5
2008-11-07 15:08:40
Barbara
Wszystko szybko tanio i solidnie .
5 / 5
2008-11-07 15:02:58
Jan
Bardzo udany zakup i to w atrakcyjnej cenie w stosunku do innych sklepów internetowych jeżeli chodzi o ten sam rodzaj towaru jestem zadowolony, polecam innym w 100%. Fachowość i pełen profesjonalizm.
5 / 5
2008-11-07 14:50:44
Dalia
Zamowienie przyszlo po 2 dniach od zlozenia. Towar przyszedl bez uszkodzen, a wiec jestem b. zadowolony z realizacji.
5 / 5
2008-11-07 14:47:52
Piotr
OK TOWAR OTRZYMAŁEM W TERMINIE I W CAŁOŚCI .Możliwość śledzenia przesyłki.
5 / 5
2008-11-07 12:58:27
Edmund
Bardzo profesjonalna obsługa, szybka dostawa dwa dni po wpłacie na konto. Poprzednio kupiłem w tym sklepie zmywarke i też wsztstko było ok. GORĄCO POLECAM.
5 / 5
2008-11-07 11:20:23
Zbigniew
Bardzo porządny sklep - powiem tak - najlepszy na rynku. Bardzo tanio, przesyłka na czas (może nawet szybciej niż się spodziewałem). Gorąco polecam.
5 / 5
2008-11-07 11:17:26
Klara
Polecam ten sklep. Jasny i czytelny system zamawiania oraz monitorowania zamówienia. Szybka wysyłka.
5 / 5
2008-11-06 21:51:18
Henryka
JEST TO BARDZO PROFESJONALNY SKLEP.JESTEM ZADOWOLONY Z PRZEBIEGU TRANSAKCJI.TAK POWINNO BYĆ W KAŻDYM SKLEPIE WZÓR DO NAŚLADOWANIA
5 / 5
2008-11-06 12:47:30
Oskar
Pierwszy raz kupuje on-line i jestem zaskoczony jakością usługi.Fachowość i kompetencja pracowników na najwyższym poziomie. Bardzo dobry kontakt.Towar w/g zamówienia , otrzymałem na drugi dzień po wpłacie. Tylko kupować. Polecam ten sklep !!!
5 / 5
2008-11-06 12:45:48
Sabina
to kolejny mój zakup w tej firmie i wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2008-11-05 18:19:00
Eryk
Zamówienie zostało zrealizowane sprawnie, towar zgodny z opisem i tańszy, niż gdzie indziej.
5 / 5
2008-11-04 17:49:26
Waldemar
Doskonały sklep z bardzo dobrymi cenami. Zmywarkę dostarczyli błyskawicznie. Polecam - kupujcie bez obaw.
5 / 5
2008-11-04 17:43:36
Cecylia
Cóż...mogę napisać tylko wielki plus dla sklepu oraz dostawcy UPS. Towar super i w dobrej cenie.
5 / 5
2008-11-04 17:37:36
Karolina
Transakcja przebiegła bardzo szybko i sprawnie. Dostawa również bez zbędnych opóźnień. Zdecydowanie polecam robienie w nim zakupów.
5 / 5
2008-11-04 17:36:25
Julita
Polecam wszystkim!!! doskonały kontakt bardzo szybka realizacja zamówienia !!!
5 / 5
2008-11-04 17:34:46
Julita
Bardzo miła profesjonalna obsługa wszystko szybciutko - polecam
5 / 5
2008-11-04 17:33:16
Leokadia
Przesylka dotarla w nienaruszonym stanie i nie zawiodla moich oczekiwan, polecam ten sklep wszystkim internautom,sa konkurencyjne ceny i mila obsluga.
5 / 5
2008-11-04 17:03:37
Luiza
błyskawiczna transakcja, w poniedziałek zamówiłem, w środę wieczorem już testowałem, tania dostawa.
5 / 5
2008-11-04 17:00:40
Kornelia
Zakupilem w agd-rtv.net sprzęt za ponad 10tys i powiem szczerze ze nie mialem zadnych obaw. Po wplaceniu pieniedzy na konto potwierdzenie dostalem zanim przyszedlem do domu. Produkt otrzymalem wczesniej niz powiedzieli. Gdy bede kupowal następny produkt włacze komuter i udam sie na stronę www.agd-rtv.net -prawdziwy profesjonalizm.
5 / 5
2008-11-04 16:55:35
Dymitr
Bardzo szybka reakcja, super szybka dostawa, to mój drugi zakup u nich, gorąco polecam
5 / 5
2008-11-04 16:52:40
Herbert
Tanio, profesjonalnie, szybko...naprawdę warto!
5 / 5
2008-11-04 16:50:58
Edmund
Bardzo dobry kontakt, na bieżąco informacja o statusie zamówienia, oczywiście wszystko zgodne z zamówieniem. I to wszystko w bardzo korzystnych cenach :)
5 / 5
2008-11-04 16:48:01
Wiktoria
Bardzo profesjonalne podejście do klientów. Szybki kontakt no i ceny niższe niż w serwisach aukcyjnych. Polecam jak najbardziej!!!
5 / 5
2008-11-04 16:46:14
Gabriel
Wiele razy kupowałem przez internet, ale to jest przykład perfekcyjnego podejścia sprzedawcy do klienta - niska cena, miła obsługa i szybka wysyłka. Jedna doba starczyła aby zamówienie zostało w pełni zrealizowane i przesyłka była na miejscu. Pogratulować!!!
5 / 5
2008-11-04 16:44:58
Genowefa
Zakup naprawdę tani, szybki i zgodny z oczekiwaniem. Polecam.
5 / 5
2008-11-04 16:42:51
Bożena
Bardzo solidni sprzedawcy.Błyskawiczna dostawa kurierem, pomoc telefoniczna opiekuna zakupów. Słowem - PROFESJONALNIE !!!
5 / 5
2008-11-04 16:38:39
Regina
godny polecenia, szybka fachowa obsług
5 / 5
2008-11-04 16:37:07
Adam
Rewelacja. Towar otrzymałem po 2 dniach. Gorąco polecam wszystkim ten sklep.
5 / 5
2008-11-04 16:34:56
Anita
BARDZO WYSOKI POZIOM USLUGI. BARDZO SZYBKA DOSTAWA. WSZYSTKO ZGODNIE Z USTALENIAMI Z KONSULTANTEM. DLA MNIE PERFEKCJA. POLECAM ZAKUPY U TEGO SPRZEDAWCY. POZDRAWIAM !!!
5 / 5
2008-11-04 16:31:55
Jerzy
wszystko jak najbardziej wporzadku polecam w 100%
5 / 5
2008-11-04 16:11:01
Walenty
Błyskawiczna dostawa , rewelacyjna cena. Sklep godny zaufania i polecenia. Gorąco polecam zakupy w tym sklepie bez obawy o pieniądze oraz jakość towaru.W przyszłości również skorzystam z usług tego sklepu.
5 / 5
2008-11-04 16:09:12
Apolonia
Polecam! Solidnie i terminowo zrealizowana transakcja. Towar był u mnie po 3 dniach od złożenia zamówienia.
5 / 5
2008-11-04 16:05:54
Wieńczysła
Już nie pierwsze zakupy w tym sklepie!! po prostu rewelacja. PEŁEN PROFESJONALIZM i czyta przyjemność z zakupów!!! PPPOOOLLLEEECCCAAAMMMMM!!!!
5 / 5
2008-11-04 16:02:55
Krystian
Szybko,konkretnie i skutecznie!!!Polecam
5 / 5
2008-11-04 16:00:57
Michał
polecam , sklep solidny dostawa szybka to nie ostatni moj zakup w tym sklepie
5 / 5
2008-11-04 15:59:22
Justyna
Rewelacyjna obsługa klienta. Super szybka przesyłka. 100% satysfakcji
5 / 5
2008-11-04 15:57:36
Arlena
bardzo szybka przesyłka ,dobry kontakt
5 / 5
2008-11-04 15:54:20
Filip
Szybka i profesjonalna obsługa, bardzo szybka dostawa towaru, sklep również profesjonalnie zorganizowany. Zdecydowanie polecam zakupy w agd-rtv.net.
5 / 5
2008-11-04 15:51:48
Rudolf
POLECAM- PROFESJONALNA OBSŁUGA, TOWAR ZGODNY Z OPISEM
5 / 5
2008-11-04 15:48:42
Magda
Rewelacyjny kontakt z opiekunem klienta. Szybka dostawa na dogodnych warunkach.Dobra cena. Miła i sprawna obsługa po przywiezieniu towaru do domu. Napewno będę tu robić zakupy w przyszłości. POLECAM!
5 / 5
2008-11-04 15:39:19
Arnold
świetny sklep, bardzo dobra oferta!! szybko, sprawnie bez problemów i zbędnych operacji
5 / 5
2008-11-04 15:35:04
Zofia
To nie pierwszy mój zakup i nadal będę korzystał z jego usług.
5 / 5
2008-11-04 15:29:56
Marta
Jestem bardzo zadowolona z obsługi i z czasu realizacji.Sklep godny polecenia!!!!super!!!!
5 / 5
2008-11-04 15:27:53
Wiola
Rewelacyjny sklep internetowy. Profesjonalna i miła obsługa.Towar sprawny,zgodny z opisem. POLECAM!
5 / 5
2008-11-04 15:23:28
Nina
Transakcja przebiegła bez problemów, paczka zabezpieczona, zamówiony towar zgodny z opisem, ceny rewelacyjne! Zamówiłam już kolejne produkty w agd-rtv.net i polecam ten sklep wszystkim niezdecydowanym!
5 / 5
2008-11-04 15:16:21
Jerzy
Bardzo jestem zadowolona z obsługi sklepu www.agd-rtv.net .Termin realizacji bardzo szybki. Konkurencyjna cena. Życzę firmie wiele dobrego i dużo sukcesów.
5 / 5
2008-11-04 15:09:37
Marcel
Jestem mile zaskoczony! Kupuje przez internet już kilka lat i musze przyznać że zostałem zaskoczony szybkościa dostawy. Lodówka, doszła w 2 dni. Zapakowana profesjonalnie. Najlepsza cena! Polecam wszystkim!
5 / 5
2008-11-04 15:04:42
Krystian
Jestem bardzo zadowolony. Szybka przesyłka dobra cena. Polecam!
5 / 5
2008-11-04 15:02:40
Grażyna
W pełni profesjonalne podejście do klienta. Proste i jasne zasady. Szybka dostawa. Jestem w pełni zadowolony z zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2008-11-04 15:00:06
Natalia
Po raz drugi tu kupowałam w tym sklepie i jestem bardzo zadowolony z obsługi. Szybka dostawa i super sprzęt!
5 / 5
2008-11-04 14:54:51
Bożena
Transakcja w sklepie www.agd-rtv.net przebiegła bezproblemowo,paczka odpowiednio zabezpieczona, zamówiony towar zgodny z opisem,a cena rewelacyjna!
5 / 5
2008-11-04 14:44:33
Albert
Pierwszy raz kupowałem w sklepie internetowym. Miałem duże obawy, jednak wszystko poszło gładko. Przesyłka bardzo szybka, odpowiednio zapakowana no i najlepsza cena. Czyli sklep godny polecenia!!!
5 / 5
2008-10-08 20:50:52
Radosław
Świetne ceny, bardzo dobry kontakt, terminowa przesyłka!!!!
5 / 5
2008-10-08 14:15:17
Wiktoria
Nie miałam do końca zaufania do formy sprzedaźy internetowej. Teraz będę korzystać z tego typu sklepów częściej. Zakup był samą przyjemnością, obsługa cierpliwie odpowiadała nam szczegółowo na nasze zapytania techniczne (w sumie trzy telefony).Po podjęciu przez nas decyzji od momentu przelewu do dnia dostawy minęły 3 dni, w tym weeckend.Kierowca, który przywiózł sprzęt był bardzo uprzejmy i z dużym wysiłkiem wtaszczył go do domu (120kg).Bez słowa protestu rozpakował wszystkie kartony i osłony w celu sprawdzenia kompletności dostawy.Po stwierdzeniu, że nie ma żadnych uszkodzeń kierowca zabrał zbędne opakowania ze sobą - co jest ważne jeśli mieszka się w domu jednorodzinnym.Jestem zbudowana solidnością firmy.
5 / 5
2008-10-02 19:38:41
Roma
KONTAKT ZE SKLEPEM -SAMA PRZYJEMNOSC,TOWAR SUPER (PROCZ CENY)NATOMIAST CO DO KURIERA MAM MALE ZASTRZEZENIA-SZYBKO SIE ZMYL KIEDY CHCIALAM SPRAWDZIC W JEGO OBECNOSCI SPRAWNOSC SOKOWIROWKI

Rzetelne opinie o AGDRTV.NET