Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AGDstyle

AGDstyle Opinie 4.7 (365)

Zagłoby 16d
02-495
Warszawa / Ursus
22 6674000
opinie AGDstyle
speedtest
4.7
365
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-20 20:26:16
Ada
Wszystko, od początku do końca było super. Polecam...
5 / 5
2020-02-19 23:50:55
Kajetan
Zlew FRANKE Pamira ROG 610-41 beżowy
5 / 5
2020-02-18 08:11:10
Henryka
Super kontakt bardzo konkurencyjne ceny
5 / 5
2020-02-11 17:09:29
Edyta
Taniej niż w innych sklepach, szybka dostawa. Wszystko fajnie!
5 / 5
2020-01-21 20:08:07
Klementyna
kolejny zakup, jestem zadowolona
5 / 5
2020-01-21 04:41:31
Edyta
Bez problemów, polecam ten sklep.
5 / 5
2020-01-07 14:00:07
Lucjan
Profesjonalna dorada i szybka dostawa.
1 / 5
2019-12-08 20:36:23
Julian
Sprzedają wirtualny towar, cena promocyjna okazała się fikcją
5 / 5
2019-12-08 15:03:03
Julian
Zamówienie przebiegło pozytywnie, towar dobrze zapakowany, pełna informacja na bieżąco. Polecam ten sklep
5 / 5
2019-11-18 12:56:34
Mariusz
Kolejne udane zakupy (poprzednio winiarka, teraz okap). W tym sklepie znalazlem najlepsze ceny. Na winiarke troche czekalem, okap zostal wyslany nastepnego dnia wiec sporo szybciej niz sie spodziewalem. Dobry kontakt ze sklepem.
5 / 5
2019-11-17 21:56:23
Eugenia
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2019-11-14 09:19:48
Igor
Zamówienie zrealizowane szybko i profesjonalnie.
5 / 5
2019-11-08 21:48:10
Roma
Profesjonalne i podejście do klienta.Szybka i skuteczna pomoc w doborze AGD ,którego na rynku jest bardzo dużo.Przemiła obsługa.Pani Ewa potrafi miło zaskoczyć.Każdemu polecam.Żadnych obaw z tą firmą zakupów przez internet
5 / 5
2019-11-08 13:11:13
Wincenty
Bez zastrzeżeń . Super kontakt tel. oraz za pośrednictwem poczty elektronicznej . Zamówiony towar : BLANCO METRA 5S ANTRACYT (513044) + syfon b. dobrze zabezpieczony . Otwory gratis wykonane perfekcyjnie !!!! Dostawa przedłużyła się ze w/g na Święta . POLECAM
5 / 5
2019-10-10 14:04:12
Eugenia
Gorąco polecam. Fachowa i konkretna pomoc przy telefonicznym ustaleniu dostępności produktu. Potwierdzenie zamówienia wraz z opisem terminu dostawy zgodny z faktyczną dostawą. Produkt dobrze zapakowany.
5 / 5
2019-09-30 11:12:02
Fryderyk
Generalnie nie mam zarzutów. Na każdym etapie byłem informowany. Uprzejmy kontakt i indywidualne podejście do klienta.
5 / 5
2019-08-26 23:51:20
Roma
Pozytywnie. Wszystko poszło dobrze.
5 / 5
2019-08-14 08:12:57
Szymon
Ok. Wszystko przebiegło tak, jak na początku zostałem poinformowany
5 / 5
2019-08-12 19:47:51
Ludmiła
Świetny kontakt, wszystko ok. Polecam zakupy u tego sprzedawcy!
5 / 5
2019-07-31 13:26:25
Marek
Polecam AGDstyle. Profesjonalna obsługa. Polecam innym.
5 / 5
2019-07-12 11:24:03
Sara
Sklep OK, cały zestaw odebrałam tego samego dnia.
5 / 5
2019-07-05 12:25:41
Bogna
Sklep pomocny. Doradził przy wyborze okapu który również zakupie u nich tylko po wypłacie :P
5 / 5
2019-06-17 14:46:57
Kornelia
Wszystko ok. Szybka realizacja.
5 / 5
2019-05-31 16:13:36
Wojciech
Jest ok, kontakt ok polecam płaciłem przelewem 1500 zł i bez problemu
5 / 5
2019-05-29 20:31:06
Emanuel
Polecam, sprzętu jeszcze nie mam okazji sprawdzić
5 / 5
2019-05-17 15:10:30
Aga
Polecam zakupy w AGDSTYLE. Towar zgodny z opisem. Transakcja przebiegła sprawnie i w miłej atmosferze. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym o wszystkich utrudnieniach byłam natychmiast informowana.
5 / 5
2019-05-15 18:02:59
Rozalia
Wszystko w jak najlepszym porzadku!!!! POLECAM!!!!
5 / 5
2019-05-14 16:24:22
Tadeusz
super sklep i mili sprzedający
5 / 5
2019-04-26 12:02:45
Sandra
BARDZO DOBRY SKLEP.SUPER CENY.REWELACYJNA OBSŁUGA.
5 / 5
2019-04-25 14:16:05
Franciszek
Bardzo dobry kontakt ze sklepem - bardzo pomocni przy wyborze :)
5 / 5
2019-03-25 21:48:59
Wanda
Realizacja bez zarzutu. Również udzielona informacja telefoniczna odbyła się w sposób zadowalający.
5 / 5
2019-03-25 14:39:46
Kazimiera
Profesjonalna i szybka obsługa
5 / 5
2019-03-22 10:39:19
Maciej
Szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie włącznie z darmową dodatkową usługą wycięcia otworu pod baterię.Polecam.
5 / 5
2019-03-19 14:09:39
Urszula
Wszystko zgodnie z opisem. Konkurencyjne ceny, szybka dostawa oraz dodatkowe usługi oferowane przez sprzedawcę. Polecam.
5 / 5
2019-02-27 15:10:36
Oliwia
Kolejne udane zakupy. Bardzo dobry kontakt z sklepem. Polecam
5 / 5
2019-02-21 06:05:17
Arleta
Najlepsza cena zlewozmywaka jaką znalazłam. Miły telefoniczny kontakt oraz obsługa zamówienia. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-02-20 08:57:27
Zbigniew
Można zaufać. Jeżeli zaistnieje taka konieczność na pewno w przyszłości skorzystam z usług firmy.
5 / 5
2019-02-15 17:27:58
Gerard
Polecam sprzedawcę jest słowny i kontaktowy.
5 / 5
2019-02-13 12:19:50
Krystian
Transakcja przebiegła prawidłowo
5 / 5
2019-01-29 13:40:29
Zdzisława
Moja ocena jest najwyższa. Przy zamówieniu telefonicznym Pani dołożyła wszelkich starań w znalezieniu tego czego szukam. Szukałam zlewozmywaka trzy miesiące a Pani znalazła mi go w czasie jednej rozmowy. Zlewozmywak firmy schock jest świetny, solidnie wykonany i świetnie współgra z resztą wyposażenia. Jestem mega zadowolona i z czystym sumieniem polecam ten sklep.
4 / 5
2019-01-24 11:14:28
Wera
Zamówienie otrzymałam dopiero po 3 tygodniach i telefonicznym upomnieniu się o towar. Po tym bardzo szybko został dostarczony. Poza tym nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2019-01-24 10:50:04
Milena
Bardzo dobrze robi się zakupy w tym sklepie. Jeśli czegoś nie ma akurat na stanie otrzyma się szybką informację o terminie uzupełnienia magazynu. Dostawa mozliwie szybka. Sklep stara się o zadowolenie klientów. Polecam.
5 / 5
2019-01-24 10:27:41
Cezary
Pełen profesjonalizm, po skontaktowaniu się z firmą poinformowano mnie o wszystkich aspektach, towar przyszedł dokładnie wtedy kiedy miał przyjść, cena też bardzo w porządku.
5 / 5
2019-01-02 11:22:47
Zdzisław
Bardzo sprawnie, dobry kontakt - pomocni.
5 / 5
2018-12-27 21:27:58
Antonina
Ponieważ zakupiona bateria kuchenna nie pasowała lorystycznie do pozostałych sprzętów, skorzystałam z opcji zwrotu towaru. Sprzedający nie robił żadnego problemu, a w ciągu kilku dni od odesłania towaru, otrzymałam zwrot pieniędzy.
4 / 5
2018-12-19 17:58:47
Lilianna
Gdyby nie spore opóźnienie w dostawie, to nie miałabym żadnych zastrzeżeń. Jak się komuś śpieszy to niech to weźmie pod uwagę.
5 / 5
2018-12-03 11:10:50
Kazimierz
Obsługa bardzo dobra , polecam sklep
5 / 5
2018-11-22 17:20:44
Sabina
Super sprzedawca, bardzo dobry kontakt i super szybkie wykonanie zamówienia
4 / 5
2018-11-18 12:28:58
Brunon
Jestem zadowolony z zakupu. Przesyłka została wysłana trochę później niż się spodziewałem podczas zakupu, ale sklep telefonicznie poinformował mnie o konieczności wydłużenia czasu dostawy. Zawartość przesyłki jak najbardziej w porządku. Polecam ten sklep.
5 / 5
2018-11-14 14:37:33
Tamara
Dobry kontakt ze sprzedajacym.
3 / 5
2018-11-14 13:54:14
Edward
przesyłka miała przyjść na palecie za co zostało zapłacone (70 zł) a zlew przyszedł w normalnym pudełku kartonowym (na szczęście nie uszkodzony) ale pieniądze zapłacone jak za paletę.
5 / 5
2018-11-13 10:28:17
Sylwia
wszystko bez problemu i sprawnie
5 / 5
2018-11-10 19:38:10
Konstancja
Bardzo dobra fachowa obsługa.
5 / 5
2018-11-10 07:26:25
Krystian
Jestem bardzo zadowolona. Szybka i sprawna obsługa na każdym etapie transakcji. Towar zgodny z opisem, dobrej jakości.
5 / 5
2018-11-08 10:22:16
Greta
polecam agdstyle 100 % profesjonalizm 0 % amatorki
5 / 5
2018-11-07 20:57:12
Helena
wszystko zgodnie z zamówieniem, szybko i sprawnie
5 / 5
2018-11-07 08:08:54
Mateusz
Polecam.Wszystko OK. Towar zgodny dobrze zapakowany.
5 / 5
2018-11-06 19:52:07
Wiesław
Młynek w cenie nawet niższej niż na ceneo
5 / 5
2018-11-06 19:00:47
Herbert
Produkt zamówiony został dostarczony na wyznaczony wcześniej dzień.
1 / 5
2018-11-06 14:09:49
Bronisława
Zamówiłam 2 krotnie zlew. Pierwszy okazał się wadliwy, były rysy na powłoce. Pani poinformowała mnie, że to niemożliwe zawsze oglądają towar przed wysyłką. Zamówiłam więc taki sam tylko z odbiorem osobistym, okazało się, że powłoka jest pęknięta. Tym razem usłyszałam, że nie powinnam się czepiać ponieważ i tak zniszczy się podczas użytkowania a wszystkie te zlewy przychodzą wadliwe a jakość jest marketowa. Szkoda, że nie otrzymałam takiej informacji przy 1 zamówieniu. Dodatkowo powinna być informacja na stronie, że sprzedawany towar może mieć wady. Stracony czas i pieniądze za dostawę.
5 / 5
2018-11-06 13:14:38
Gracjan
Fantastyczna obsługa. POLECAM!
5 / 5
2018-11-06 11:12:09
Paweł
Rewelacja! Opóźnienie wynikło z braku pozycji na magazynie, ale telefonicznie bardzo szybko doszliśmy do porozumienia i nawet na tym zyskałem.
5 / 5
2018-11-05 12:11:45
Bogdana
Sprawnie załatwiona sprawa, miła obsługa.
5 / 5
2018-11-05 10:00:37
Witold
BARDZO DOBRY KONTAKT, TOWAR BYŁ DOSTARCZONY W TERMINIE PÓŹNIEJSZYM, BO NIE BYŁO GO NA STANIE. JEDNAK TAK JAK PANI OBIECAŁA ZOSTAŁ DOSTARCZONY WEDŁUG USTALONEGO ZE MNĄ CZASU. WSZYSTKO PRZEBIEGŁO SPRAWNIE I BEZ KŁOPOTÓW. POLECAM
5 / 5
2018-11-05 08:32:48
Mariusz
dobra komunikacja, wszystko na czas.
1 / 5
2018-11-02 17:47:41
Ireneusz
Przy składaniu zamówienia sklep informował o 3 tygodniowym terminie realizacji. W ostatnim dniu terminu sklep poinformował o konieczności oczekiwania kolejnych 4 tygodni. Żenada... nie polecam... Dodam, że chodziło o markowy produkt firmy TEKA, jeżeli wina leży po stronie producenta (jak twierdzi sklep), to firmy TEKA również nie polecam.
5 / 5
2018-11-02 11:27:21
Władysław
Profesjonalny i miły sklepik z super obsługą.
5 / 5
2018-11-02 06:42:23
Kinga
Sklep godny polecenia. Solidna obsługa.
5 / 5
2018-10-30 14:53:12
Bartłomiej
Super jaj najbardziej polecam!!!
5 / 5
2018-10-29 22:48:21
Magdalena
Po raz kolejny skorzystałam ze sklepu, jestem zadowolona z obsługi.
5 / 5
2018-10-29 13:04:53
Kacper
Sklep uczciwy i wiarygodny z miłą, kompetentną obsługą.
5 / 5
2018-10-28 19:29:49
Radosław
Profesionalnie. Towar zgodny z opisem. Polecam. Pojemniki śliczne 😊
5 / 5
2018-10-26 10:18:43
Marta
Bardzo szybka wysyłka i kontakt ze sklepem.
5 / 5
2018-10-25 01:24:51
Klara
Przesympatyczne kontakt z pracownikami BOK. Bardzo przyjaźni i bardzo pomocni. Towar zgodny zgodny z opisem a nawet lepszy gdyż zdjęcia nie oddają dokładnie faktury i koloru . zakupiłam zlew kamienny + bateria.
5 / 5
2018-10-24 22:07:37
Miłosz
Sklep zaoferował mi towar w bardzo konkurencyjnej cenie, a sprzedawca poinformował mnie o tym, że towar jest już dostępny nawet szybciej niż w przewidywanym w momencie zakupu terminie. Polecam sklep agdstyle.pl każdemu, kto potrzebuje produkty z tego asortymentu.
5 / 5
2018-10-24 19:09:46
Fryderyk
Rzetelna firma , zakupy nie nastręczają kłopotu. Pracownicy udzielają wszystkich niezbędnych informacji.
5 / 5
2018-10-24 11:49:16
Jan
Bardzo dobry sklep z dobrymi cenami. Warty zaufania.
5 / 5
2018-10-23 09:56:19
Henryka
Rewelacja. Bardzo dobry kontakt mailowy - ekspresowe odpowiedzi na moje pytania. Dziękuję i polecam!!!
5 / 5
2018-10-22 13:11:10
Irma
Bardzo dobry sklep, a pasta jest rewelacyjna!!! Życie mi uratowała, jest chyba magiczna. Zlew jak nowy. BOMBA!!!!
5 / 5
2018-10-21 21:00:49
Wacław
Szybko, sprawnie i solidnie z dbałością o klienta.
5 / 5
2018-10-20 11:08:47
Monika
bARDZO SOLIDNY SKLEP INTERNETOWY. pRZEDMIOT ZGODNY Z OPISEM/. pOLCEAM
5 / 5
2018-10-15 20:40:09
Milena
Bardzo rzetelny sprzedawca. Pomógł skutecznie w zwrocie wadliwego produktu z wymianą za dopłatą na lepszy nowy model (który jest przedmiotem oceny).
5 / 5
2018-10-12 15:23:30
Konstanty
Super, wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo.
5 / 5
2018-10-12 06:42:33
Nina
Zdecydowanie polecam. Szybko i sprawnie. OK/
5 / 5
2018-10-11 21:31:59
Cecylia
Polecam zakupy w agdstyle.pl. Na towar musiałam zaczekać, ponieważ nie był dostępny od ręki, ale od początku było o tym wiadomo i tak zdecydowałam. Informacje na każdym etapie rzetelne, terminy dokładnie określone i zrealizowane. Dostawa także. To był kolejny zakup w tym sklepie i po raz kolejny bez zarzutu. Bez wahania polecam.
5 / 5
2018-10-11 15:26:29
Władysława
świetny kontakt, fachowa obsługa
5 / 5
2018-10-11 10:49:58
Ismena
Szybko, sprawnie, bezproblemowo
5 / 5
2018-10-09 11:40:01
Ludwika
Solidna firma.Super kontakt.Szybka wysyłka towaru.Polecam.
5 / 5
2018-10-04 20:28:39
Patrycja
jestem bardzo zadowolona z obsługi
5 / 5
2018-10-04 15:15:37
January
Od razu otrzymalam informację o czasie oczekiwania. Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Towar zgodny.
5 / 5
2018-10-04 10:16:28
Bronisław
Wszystko przebiegło bez zarzutu, towar dokładnie taki jak w opisie
5 / 5
2018-10-02 14:31:10
Magda
Kupiłam juz kilka rzeczy od AGDstyle i na pewno tu wróce. Polecam.
5 / 5
2018-10-02 14:31:10
Mieczysława
Kupiłam juz kilka rzeczy od AGDstyle i na pewno tu wróce. Polecam.
5 / 5
2018-10-01 12:54:00
Diana
polecam, szybka realizacja. ładnie zapakowany,
5 / 5
2018-09-27 15:04:36
Zygfryd
Pozytywnie. Jasny kontakt ze sklepem.
5 / 5
2018-09-27 12:15:02
Ksenia
Rzetelna, uczciwa informacja, dotrzymane terminy, deklaracje, które mają pokrycie z rzeczywistością i pomocni sprzedawcy. Warto kupować. Polecam.
5 / 5
2018-09-27 10:06:27
Inga
Polecam AGDstyle ponieważ kontakt ze sklepem jest bezproblemowy a towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-09-26 18:53:12
Zdzisława
Dobry kontakt ze sklepem, uprzejma i pomocna obsługa, transakcja bezproblemowa. Polecam
5 / 5
2018-09-25 21:21:08
Grażyna
Polecam! Szybko, sprawnie i profesjonalnie.
5 / 5
2018-09-25 11:43:28
Krystian
bardzo szybka obsluga, dobra cena zakupionego towary
4 / 5
2018-09-19 18:14:39
Wiesława
kupiony zlewozmywak okazał się daleki od zamówionego "czarny metalik"
5 / 5
2018-09-19 12:36:05
Jolanta
Współpraca ze sklepem znakomita, personel bardzo uprzejmy. Towary dotarły w uzgodniony terminie. A do tego po wynegkcjowanej cenie.
5 / 5
2018-09-18 12:40:20
Piotr
transakcja przebiegła bardzo szybko. Towar dostałem następnego dnia.
5 / 5
2018-09-17 23:16:41
Łucjan
Szybko sprawnie i zakup towaru w dobrej cenie
5 / 5
2018-09-17 21:04:59
Fryderyka
Polecam wszystko zgodnie z tym co powiedziano mi przez telefon
5 / 5
2018-09-17 10:29:15
Celestyn
Szybka dostawa, zgodnie z zamówieniem. Zlewozmywak wygląda i sprawdza się superowo.
5 / 5
2018-09-14 22:35:19
Oliwier
Bardzo udana transakcja. Towar bardzo dobrze zapakowany i zabezpieczony. Przesyłka dotarła szybko. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2018-09-14 12:33:20
Mieczysława
bardzo dobrze, jestem zadowolona z przebiegu realizacji zamówienia.
3 / 5
2018-09-14 11:18:36
Lucyna
Nie miałam wpływu na wybór firmy kurierskiej. agdestyle.pl wybrał najgorszą na rynku InPost. Wynikiem czego przesyłka jest uszkodzona. A InPost stara się nie wypłacić odszkodowania za uszkodzony zlewozmywak.
5 / 5
2018-09-13 12:45:30
Tamara
Szybko i zgodnie z oczekiwaniami
5 / 5
2018-09-12 12:53:50
Judyta
Bardzo fachowa obsluga, jestem zadowolony z doradztwa i obslugi.
5 / 5
2018-09-10 11:18:34
Józefina
Bez żadnych uwag.To co zamówione to dostarczone.
5 / 5
2018-09-07 20:54:18
Eliza
polecam,szybko i profesjonalnie
5 / 5
2018-09-07 19:25:28
Sara
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka :)
5 / 5
2018-09-07 12:14:55
Wiesława
Pełen profesjonalizm. Polecam
5 / 5
2018-09-07 11:50:25
Hanna
Wszystko Ok, w tym informacja telefoniczna.
1 / 5
2018-09-07 11:40:53
Walenty
Sklep zapewniał mnie o krótkim terminie dostawy a przesyłkę otrzymałem po 2 tygodniach i nie było powodu dlaczego tak długo. Dodatkowo zlew był fatalnie zapakowany - wszystko latało w środku. W ogóle nie był zabezpieczony i dlatego otrzymałem pęknięty zlew. Co prawda reklamacja uwzględniona ale było dużo załatwiania a kolejny zlew mógł do mnie dotrzeć za kolejne 2 tygodnie. Nie polecam dla kogoś kto nie ma miesiąca zapasu.
4 / 5
2018-09-06 15:21:28
Brygida
Prawie, że zakupy przebiegły bez zarzutu, jednak poza tym, że od zamówienia dostawa dotarła po 14-stu dniach, gdyż jak się okazało producent lodówek (Elektrolux) opóźnił dostawę do producenta mini kuchni PYRAMIS MK 120/60. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko. Sklep służył pomocą, szczególnie jedna z Pań, gdy była taka potrzeba, a była. Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat.
5 / 5
2018-09-05 23:57:24
Genowefa
Kontakk telefoniczny i mailowy z firmą bardzo dodry. Fachowa obsługa i doradztwo.
5 / 5
2018-09-04 11:19:09
Irena
profesjonalna informacja mailowa i telefoniczna; życzliwość i cierpliwość dla klienta; wysoka jakość zamawianego towaru
5 / 5
2018-09-03 16:16:19
Liwia
Polecam. Wszystko tak jak być powinno!
5 / 5
2018-09-03 13:31:38
Andrzej
SZYBKO I SPRAWNIE BIORĄC POD UWAGĘ ŻE SKLEP MUSIAŁ TOWAR SPROWADZIĆ Z CENTRALI
5 / 5
2018-08-30 14:09:24
Katarzyna
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Wysyłka zgodnie z ustaleniami które otrzymałam drogą mailową.
5 / 5
2018-08-30 12:23:59
Sara
Wszystko fachowo i sprawnie załatwione. Polecam.
5 / 5
2018-08-29 19:56:53
Aldona
Jestem bardzo zadowolony z przebiegu transakcji
5 / 5
2018-08-28 15:29:22
Róża
Szybko i sprawnie!!! Dziękuję
5 / 5
2018-08-28 15:20:34
Łukasz
Rzetelny sklep, dobra obsługa telefoniczna
5 / 5
2018-08-27 15:50:49
Karolina
Szybko sprawnie, zamówienie poprawnie zapakowane
5 / 5
2018-08-23 10:01:40
Helena
Zakupy przebiegły bez problemów, sprawnie i szybko. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-08-22 21:59:47
Benedykt
Nie doszło do realizacji zamówienia, z powodu braku towaru. Na bieżąco byłem informowany o czasie realizacji zamówienia i przeszkodach. Był to 3 sklep w którym zamawiałem przedmiotowy towar i obsługa była NAJLEPSZA. Polecam. Dwa wcześniejsze pomimo wielu pozytywnych rekomendacji grały na zwłokę, nie informując na bieżąco co się dzieje z zamówieniem, chociaż oferowały wysyłkę 24h co było nieprawdą, gdyż towaru faktycznie nie posiadały.
5 / 5
2018-08-20 10:26:53
Arkadiusz
Na zamówienie trochę czekałem, ale byłem informowany na bieżąco od zamówienia od zamówienia. Wszystko przebiegło pomyślnie i bezproblemowo, a domawiałem dodatkowe produkty. Polecam sklep.
5 / 5
2018-08-16 11:00:05
Jeremiasz
Dobry kontakt mailowy, przesyłka niezwłoczna, towar bez zastrzeżeń.
4 / 5
2018-08-16 07:25:45
Michał
Trochę długo trwało zamówienei aczkolwiek byłem o tym poinformowany.
5 / 5
2018-08-15 19:29:18
Dorota
Bardzo szybka i sprawna transakcja.
5 / 5
2018-08-15 19:14:22
Albert
Zamówienie zostało złożone telefonicznie. Po 2 dniach otrzymałem artykuł zgodnie ze złożonym zamówieniem i w bardzo dobrym stanie, Jestem zadowolony.
5 / 5
2018-08-15 12:56:09
Konrad
Robiłem u mich zakupy dwa razy. Bardzo fachowa obsługa (!) Nawet sami się ze mną kontaktowali, aby wyjaśnić sposób montarzu zakupionego artykułu.
5 / 5
2018-08-14 16:35:34
Donata
Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka.
3 / 5
2018-08-13 14:25:39
Mariola
Zamówienie zrealizowane w dość szybkim czasie, jednak nie została zrealizowana prośba o wycięciu otworów w zlewie (co sklep zaoferował w gratisie). Zapakowanie towaru nie oceniam najlepiej, pudełko w niektórych miejscach było porozrywane i to nie z winy firmy kurierskiej.
5 / 5
2018-08-13 12:14:54
Manuela
Wzorowa obsługa, informacja i bieżąca kontrola zamówienia.
5 / 5
2018-08-11 23:10:55
Ireneusz
Sympatyczna i sprawna obsługa, uwzględnili dodatkowe wymagania dotyczące przesyłki
5 / 5
2018-08-09 14:35:10
Jolanta
Zakupy przebiegły sprawnie i w miłej atmosferze. Polecam.
5 / 5
2018-08-08 15:23:03
Mariola
ok.poprawnie.bez zastrzerzeń.
5 / 5
2018-08-07 13:22:50
Jędrzej
Obsługa - mistrzostwo - wzór dla każdego sklepu internetowego!
5 / 5
2018-08-07 12:26:20
Rudolf
Umówiłem się na dany termin i w tym terminie towar dotarł. Wszystko na temat. Rzetelny sprzedawca.
5 / 5
2018-08-07 11:50:35
Roman
Sprawdzenie telefoniczne dostępności towaru , terminowe dostarczenie przesyłki , polecam
5 / 5
2018-08-06 17:59:01
Adam
Dobry kontakt ze sprzedającym, osoby pracujące na infolinii kompetentne, towar dotarł dokładnie po takim czasie, jak było ustalone.
5 / 5
2018-08-06 09:30:21
Albert
Bardzo dobry kontakt z obsługą wystąpiły problemy z dostępnoscia produktu sklep informował na bieżąco o stanie zamówienia i dostawa była opóźniona tylko o 2 dni polecam super obsługa
5 / 5
2018-08-02 19:34:39
Stanisława
To mój kolejny zakup w tym sklepie. Wszystko bez problemu
4 / 5
2018-08-02 17:37:01
Eugenia
Bardzo miły, sympatyczny kontakt telefoniczny ,szkoda że nie uprzedzono o przedłużonym terminie dostawy.
5 / 5
2018-07-31 15:32:54
Ryszard
Ok, towar zgodny z opisem. Dobrze zabezpieczony.
5 / 5
2018-07-31 14:14:24
Bernadeta
Zakup bez problemu. Towar dobrze zapakowany. Polecam.
3 / 5
2018-07-31 11:57:39
Dorota
Po zawirowaniach z zamówieniem i 2 telefonach otrzymałam towar. Nie było sprawnie, ale najlepszym może się zdarzyć.
5 / 5
2018-07-30 10:44:06
Milena
Bardzo miła i sprawna obsługa klienta. Towar dostarczony bez przeszkód. Zapakowany, Zostałam uprzedzona o długim czasie oczekiwania na produkt, co zdecydowanie wpłynęło na to, że nie zrezygnowałam z zamówienia. Poza tym prosiłam o przesłanie faktury VAT pocztą i również nie było z tym problemu. Zdecydowanie POLECAM! :)
5 / 5
2018-07-27 16:33:22
Alberta
bardzo dobrze bardzo miła i pomocna obsługa
5 / 5
2018-07-25 21:26:07
Romuald
Profesjonalne podejście do klienta
5 / 5
2018-07-25 13:25:59
Stefania
Polecam, towar zgodny z zamówieniem, szybka realizacja.
1 / 5
2018-07-23 21:02:06
Inga
Zero zrozumienia dla klienta. Raz po sprawdzeniu towaru przy kurierze towar był uszkodzony, drugi raz nie można było sprawdzić towaru przy kurierze. Zasłaniacie się regulaminami i innymi dziwnymi rzeczami. NIE POLECAM i DO NIE WIDZENIA.
5 / 5
2018-07-23 14:15:04
Piotr
Bardzo dobry i szybki kontakt ze sprzedawcą
5 / 5
2018-07-23 10:07:23
Jan
Polecam. Towar w konkurencyjnej cenie, w miarę szybka wysyłka, dobrze zapakowane
2 / 5
2018-07-20 10:40:03
Honorata
Polecam! Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu szybka wysyłka zamówienia. W agdstyle znalazłam produkt trudno dostępny, w znacznie niższej cenie niż w kilku innych sklepach.
4 / 5
2018-07-18 17:59:28
Iwo
Agdstyle.pl wywiązał się z umowy
5 / 5
2018-07-18 13:51:29
Bogusława
Pierwszy raz korzystałam z usług agdstyle i nie zawiodłam się.
5 / 5
2018-07-17 12:48:42
Iwo
Bardzo dobry, konkretny kontakt ze sklepem. W ramach zakupu produktu, dodatkowa usługa (wycinanie otworów w zlewie pod dozownik) "gratis". Polecam.
5 / 5
2018-07-15 09:32:13
Ludwik
Transakcja przebiegła pomyślnie .Polecam.
5 / 5
2018-07-12 12:59:57
Klaudiusz
Wszystko w porządku, polecam.
5 / 5
2018-07-12 10:56:03
Eliza
Firma jest bardzo profesjonalna, otwarta pozytywnie na klienta i jego pytania. Pomaga rozwiązać problemy np. wycięcie otworu pod baterie w zlewie - nigdzie nie chcą zrobić tej usługi. Gorąco polecam . nr 50251
5 / 5
2018-07-12 09:41:58
Genowefa
Szybko profesjonalnie ,miła ,uczynna obsługa. Polecam.
5 / 5
2018-07-12 08:35:44
Eugeniusz
Towar dostarczony zgodnie ze specyfikacją.
5 / 5
2018-07-11 08:09:04
Emil
Wszystko ok, dobry kontakt z firmą, polecam.
4 / 5
2018-07-08 11:28:44
Lidia
Sprawnie i zgodnie z opisem, choć wysyłka nieco trwała.
5 / 5
2018-07-08 09:20:48
Maksym
Bogata oferta; łatwy wybór, błyskawiczna dostawa. Polecam
5 / 5
2018-07-08 07:52:16
Władysław
Dobra i miła obsługa, pomocna i udziela wyczerpujących informacji.
5 / 5
2018-07-06 14:04:31
Faustyna
Bardzo dobry sprzedawca, polecam
5 / 5
2018-07-05 11:54:36
Roksana
Wszystko odbyło się zgodnie z ustaleniami. Polecam
5 / 5
2018-07-02 12:05:17
Izabela
super firma. skontaktowali sie sami, dobrze mi doradzili. wysylka natychmiastowa. towar dobrze zapakowany. POLECAM.
5 / 5
2018-07-02 07:39:49
Kacper
Rzetelna dostawa, profesjonalne doradztwo, życzliwa obsługa.
5 / 5
2018-07-01 10:22:37
Szymon
jestem zadowolony z realizacji zamówienia .pani z którą rozmawiałem telefonicznie była bardzo uprzejma i cierpliwa co do moich pytań .
5 / 5
2018-06-27 23:08:14
Beata
Firma rzetelna, obsługa miła
5 / 5
2018-06-27 16:21:37
Jacek
SKLEP WARTY POLECENIA SZYBKO I SPRAWNIE DZIAŁA NA KAŻDYM ETAPIE ZAMÓWIENIA.
1 / 5
2018-06-26 16:55:44
Klementyna
Towar niezgodny z opisem. Arogancka obsługa w dziale reklamacji. Problem z odzyskaniem pieniędzy. NIE POLECAM!
5 / 5
2018-06-25 22:48:05
January
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, pracownicy służą radą i pomocą.
1 / 5
2018-06-25 14:24:48
Olaf
Nie polecam ponieważ sprzedają towar którego nie posiadają . Przed zamówieniem towar obiecany był do 5 dni. Minęło 10 dni a towaru jak nie było tak nie ma . Czekanie na coś co nie wiadomo kiedy przyjdzie w dzisiejszych czasach nie powinno mieć miejsca. Zamawiany towar czyli zlewozmywak Franke był dostępny w fabryce Franke. Pani z Franke nie wie dlaczego sklepy internetowe tak spowalniają zakup tego towaru. Też była zdziwiona . Pozdrawiam
5 / 5
2018-06-23 11:48:35
Elżbieta
100 % satysfakcji, super kontakt szybka i dokładna realizacja zamówieniq
5 / 5
2018-06-20 13:29:56
Aleksandra
Wyjątkowo sprawnie i fachowo. Polecam
5 / 5
2018-06-20 00:29:24
Lilianna
Dobry kontakt, miła obsługa. Polecam
5 / 5
2018-06-19 16:28:54
Martyna
Wszystko ok. Dobry kontakt i obsługa. Szybka dostawa. Polecam sklep!
5 / 5
2018-06-15 12:44:44
Szymon
Dobry kontakt i ustalenia od razu po zakupie. Wszystko super.
4 / 5
2018-06-15 11:28:59
Grażyna
Polecam. Zamówienie przyszło wprawdzie z opóźnieniem ale z przyczyn od sklepu niezależnych ( jak zapewniano). Kontakt ze sklepem doskonały. Odpowiedź przyszła szybko na każde moje zapytanie.
5 / 5
2018-06-14 16:38:13
Albert
Wszystko OK. Miła obsługa, konkurencyjne ceny. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-06-14 09:35:30
Karol
Wszystko zgodnie z opisem - polecam
5 / 5
2018-06-14 07:52:16
Fryderyk
Świetny dostawca. O opóźnionej dostawie wiedziałem już na etapie zamówienia. POZDRAWIAM.
5 / 5
2018-06-12 19:41:23
Eryka
Rzetelny, kompetentny sklep, polecam.
5 / 5
2018-06-12 16:27:57
Marcelina
Wszystko zgodnie z opisem na stronie produktu. Świetny kontakt ze sprzedawcą. Dostarczone towary na czas w super stanie.
5 / 5
2018-06-12 13:57:29
Bogdan
Towar zgodny z opisem ,sklep polecam, szybko wszystkie informacje o statusie zakupionego towaru.
4 / 5
2018-06-11 10:10:06
Marzena
Wysylka miala nastapic w 2-3 dni robocze, potrzebowali na to 6 dni i przypomnienie o sprawie mailowo. Pomijajac opoznienie, wszystko ok. Towar bez zarzutu, mega plus za opcje dostawy paczkomatami.
5 / 5
2018-06-08 14:05:00
Marcelina
Dostawa szybka. Brakowało zaczepów do zlewozmywaka - reklamacja przebiegła błyskawicznie, po jednym dniu otrzymałam brakujące elementy.
5 / 5
2018-06-06 16:44:39
Jan
Wszystko OK. Czekam na montaż zlewu.
5 / 5
2018-06-05 22:33:31
Ksenia
KORZYSTAŁAM DOPIERO 2 RAZY, WSZYSTKO OK
5 / 5
2018-06-05 13:03:10
Lidia
Wszystko ok, zamówienie zrealizowane. Sklep rzetelny, polecam !
4 / 5
2018-06-03 07:59:59
Brygida
Ogólnie polecam. Fajnie byłoby gdyby Państwo tylko jeszcze czytali maile , które idą w trakcie robienia zamówienia.

Rzetelne opinie o AGDstyle