Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję agiwo

Agiwo Opinie 4.6 (36)

Ślęzany 17
42-235
Lelów
48343214420
brak obrazu
speedtest
4.6
36
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-01-24 10:17:16
Faustyna
Przesyłka zrealizowana blyskawicznie
5 / 5
2018-12-30 21:17:48
Mateusz
Pełny profesjonalizm. Szybka, sprawna dostawa. Tapeta w bardzo dobrym gatunku, dobra cena. Dziękuję i polecam.
4 / 5
2018-11-10 09:41:35
Przemysław
Mała dostępność towaru na stronie internetowej ale wybrałem z tego co było i towar dotarł w trzeci dzień od złożenia zamówienia. Oceniam na cztery gwiazdki chodź irytujące było to że folder fototapety był ale brak dostępności. Ogólnie polecam
5 / 5
2018-10-24 14:16:39
Walenty
Polecam! Dobry kontakt przez email!
5 / 5
2018-09-17 09:13:08
Leokadia
Szybko bez problemow, towar w pacze solidnie zapakowany
5 / 5
2018-02-15 12:04:47
Marcelina
Polecam, wszystko sprawnie i szybko towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-01-24 10:52:37
Roman
super sprzedawca z cala pewnoscia polecam!!!
5 / 5
2017-11-16 23:05:44
Hubert
Bardzo szybko i profesjonalnie ,bardzo polecam.
5 / 5
2017-09-08 14:45:27
Franciszka
Super sklep tylko nie wiedziałam na jakim etapie jest realizacja dopóki nie dostałam maila od kuriera
5 / 5
2017-09-05 16:05:34
Luba
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie, nie mam żadnych uwag co do obsługi ani towaru. Polecam.
5 / 5
2017-07-25 13:26:23
Sara
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2017-05-08 10:30:52
Malina
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam wszystkim
5 / 5
2017-04-26 12:20:10
Ferdynand
Wszystko w porządku Gorąco polecam
5 / 5
2017-04-09 12:42:17
Krystian
Dobry kontakt, uprzejma i rzeczowa obsługa, szybka wysyłka.
5 / 5
2017-03-30 10:40:28
Teodor
Sklep baaardzo solidny i godny polecenia:)
3 / 5
2017-03-21 10:45:10
Radomir
Sklep wysłał towar kurierem, źle zaadresowane zapomnieli o nr lokalu wpisali tylko nr budynku, towar przez to dotarł z opóżnieniem, poza tym komar fabrycznie do tuby z tą tapeta dorzucał klej gratis, ja nie miałem ( nie wiem kto ale ktoś go zajumał)
5 / 5
2016-12-19 00:54:21
Jędrzej
Super sklep, super obsługa, szybka przesyłka, dokładna informacja ...
5 / 5
2016-12-17 10:50:55
Beata
Dobrze zorganizowany sklep. W razie niejasności oddzwania aby wyjaśnić szczegóły dotyczące zakupu
5 / 5
2016-10-31 17:08:00
Danuta
Jestem bardzo zadowolony. Szybkość realizacji, bardzo przyjemna obsługa telefoniczna
5 / 5
2016-06-18 15:42:21
Jonatan
Rzetelna firma godna polecenia
5 / 5
2016-05-19 18:43:08
Edward
tempo expressowe, towar wysokiej jakości, polecam
5 / 5
2016-05-06 16:42:26
Marcin
Polecam , świetny kontakt i obsługa na najwyższym poziomie !!
4 / 5
2016-04-09 17:16:38
Violetta
zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko. Sklep służył pomocą, gdy była taka potrzeba. Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat.
4 / 5
2016-04-08 12:42:36
Eligiusz
Sklep godny polecenia, kontakt szybki i profesjonalny.
5 / 5
2016-04-03 10:51:40
Regina
Bardzo dobry i uczciwy sprzedawca, polecam innym. Dziękuję.
5 / 5
2016-03-25 13:28:36
Krzysztof
Szybko, sprawnie, zgodnie z oczekiwaniami. Szczerze, naprawdę godny polecenia. Jestem bardzo zadowolona.
4 / 5
2015-04-27 09:53:35
Iga
fajnie szybko i na temat tylko ankieta Ceneo powinna mieć w punkcie 8 no i może w 7 sformułowanie nie dotyczy
5 / 5
2015-03-12 10:04:51
Bronisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-19 10:54:12
Wioletta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-12 09:57:55
Hanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-27 20:49:43
Remigiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-11-19 11:20:08
Ziemowit
Zakupiłem w tym sklepie biurko które oczywiście żeby móc je kupić musi była stanie. Zakupiłem biurko zapłaciłem od razu wybierając przesyłkę kurierską. Jak się okazuje dzwonie na drugi dzień by się dowiedzieć z czystej ciekawości czy przesyłka została wysłana. Pani mnie poinformowała że biurka nie mają na stanie i dopiero będzie przy kolejnej dostawie. Czyli tydzień po tym jak zamówiłem. Jak się okazuje najwcześniej biurko dostanę za półtorej tygodnia ponieważ ma być dostarczone może w piątek czyli najwcześniej w poniedziałek będzie wysłane a we wtorek będzie i mnie. I to wszystko że może będzie w piątek. Czyli nadal nie mam pewności kiedy będzie biurko. Gdyby nie to że zapłaciłem od razu wycofał bym się z transakcji. Przyznam że bardzo jestem rozczarowany zakupem w tym sklepie.
5 / 5
2014-11-12 14:53:43
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-06 13:59:14
Zbyszko
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-27 21:09:39
Emil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2014-09-24 12:38:16
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o agiwo