Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję agma24.pl

Agma24.pl Opinie 4.9 (113)

Sucha 15
80-531
Gdańsk
585731654
opinie Agma24.pl
speedtest
4.9
113
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-04 14:34:40
Krystian
sprawnie,towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2020-02-04 11:49:47
Teresa
kontakt perfekcyjny, towar zgodny z opisem i ekspresowa wysyłka ,gorąco polecam.
5 / 5
2019-12-05 12:43:35
Gustawa
Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-11-14 12:32:27
Malwina
Polecam. Wszystko sprawnie, bez problemu.
5 / 5
2019-10-28 11:02:01
Iwona
Transakcja przebiegła pomyślnie, przesyłka była do odbioru już następnego dnia. Polecam.
5 / 5
2019-10-10 12:22:22
Jędrzej
Transakcja bez zarzutu . Polecam
5 / 5
2019-07-16 20:24:21
Julita
Bardzo dobra i szybka obsługa.Polecam.
5 / 5
2019-06-19 12:47:05
Kazimiera
Jestem bardzo mile zaskoczony działaniem Firmy, od momentu złożenia zamówienia wszystko przebiegało w tępię ekspresowym. Informowano mnie na bieżąco za co serdecznie dziękuje. Pozdrawiam cały zespół ,tak trzymać.. Józek
5 / 5
2019-05-28 08:43:07
Gustaw
Bardzo profesjonalny sklep ,super podejście do klienta
5 / 5
2019-05-27 12:03:16
Karolina
Szybka wysyłka w 100% polecam!
5 / 5
2019-05-17 11:20:59
Manuela
Polecam!!! Super szybka dostawa!!!
5 / 5
2019-05-10 14:07:46
Robert
Towar zgodny z zamówieniem. Szybka wysyłka.
5 / 5
2019-01-09 12:47:11
Remigiusz
polecam, będę korzystać w przyszłości
4 / 5
2019-01-09 10:49:52
Roman
Otrzymałem zamówiony towar zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2018-12-19 18:45:29
Daniel
Bardzo rzetelny i profesjonalny sklep. Współpracuję z nimi od kilku miesięcy i mój poziom zadowolenia z ich obsługi ciągle rośnie :)
5 / 5
2018-12-05 21:10:15
Miłosz
Wszystko w najlepszym porządku.
4 / 5
2018-10-29 10:06:08
Teodor
Latarka nie ma ładowarki, ale nie było tego też w opisie....
5 / 5
2018-10-10 13:21:05
Wieńczysła
Ekspresowa wysłka, towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-10-03 10:05:17
Justyna
Rzetelna informacja, jasne komunikaty.
5 / 5
2018-09-12 16:33:41
Kacper
Polecam. szybka i fachowa obsługa.
5 / 5
2018-08-13 21:40:18
Cecylia
sprzedawca rzetelny, transakcja sprawna i szybka
5 / 5
2018-08-03 16:35:45
Herbert
Produkt i realizacja zamówienia spełnia moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2018-06-13 18:07:09
Eugeniusz
WSZYTKO OK.TOWAR ZAMÓWIONY OTRZYMAŁAM
4 / 5
2018-05-04 14:55:39
Maria
Polecam - większość oczekiwań została spełniona.
5 / 5
2018-04-13 15:10:12
Stanisław
Bardzo szybko, bardzo sprawnie, bardzo profesjonalnie.Polecam.
5 / 5
2018-04-13 11:17:12
Gustawa
Szybko, konkretnie, profesjonalnie
5 / 5
2018-04-02 15:54:50
Alicja
Super szybka przesyłka, wszystko O key.Polecam !
5 / 5
2018-03-03 12:02:08
Apolonia
Sprawna obsługa, dobra komunikacja z klientem.
5 / 5
2018-02-13 16:28:55
Nadia
Fachowa obsługa i błyskawiczna realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-02-06 11:08:37
Leopold
Bardzo szybkie zakupy, polecam
5 / 5
2018-01-12 15:39:41
Tadeusz
Szybka realizacja zamówienia, bardzo dobry asortyment
5 / 5
2017-12-04 10:18:13
Aurelia
Expresowo, profesjonalnie, polecam!!
5 / 5
2017-11-06 09:22:44
Kinga
Bardzo miła obsługa. Natychmiastowy wyjaśniający telefon. Bardzo polecam. Pozdrawiam Darek
5 / 5
2017-10-18 18:40:21
Sofia
Wysoka jakość obsługi klienta
4 / 5
2017-09-28 08:25:21
Michalina
Bardzo szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2017-09-08 14:46:56
Daria
Szybka realizacja zamówienia, doskonały kontakt.
5 / 5
2017-09-06 11:40:19
Izabela
Bardzo rzetelny sklep - szybko, tanio i bez zbędnych ceregieli - wart polecenia!
5 / 5
2017-08-30 10:43:55
Kamil
szybka przesyłka , profesjonalnie
5 / 5
2017-08-29 12:46:11
Angelika
polecam godny polecenia szybko sprawnie tak jak powinno byc. Czas to pieniadz a wiec POLECAM
5 / 5
2017-08-24 05:59:19
Emanuela
Bardzo dobry,rzetelny sklep.I to się ceni w dzisiejszych czasach.
5 / 5
2017-08-17 18:22:04
Bogusław
Super,sprawnie, szybko, bardzo polacem.
5 / 5
2017-08-17 10:52:24
Elwira
Bardzo szybka realizacja zamówienia, produkt zgodny z informacją na stronie.
5 / 5
2017-08-14 11:09:45
Sandra
Produkt zgodny z opisem,szybka dostawa, polecamy dostawcę!
5 / 5
2017-08-11 16:05:03
Alicja
REWELACJA, SZYBKO SPRAWNIE I BEZPROBLEMOWO. POLECAM BARDZO!
5 / 5
2017-08-08 11:44:12
Edmund
pełen profesjonalizm i błyskawiczna realizacja zamówienia
5 / 5
2017-08-07 13:40:09
Violetta
Sklep naprawdę godny polecenia!
5 / 5
2017-06-30 09:54:47
Marlena
wszystko sprawnie i bez problemów, polecam.
5 / 5
2017-06-28 14:33:30
Lesław
Szybko i profesjonalnie,tanio.
5 / 5
2017-06-20 08:14:41
Fryderyk
szybko, rzetelnie i profesjonalnie
5 / 5
2017-05-23 21:45:24
Brygida
Jest O.K. przez duże O! Pozdrawiam.E.D.
5 / 5
2017-05-10 13:44:30
Róża
Bardzo sprawnie. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2017-04-10 20:39:46
Bartosz
Wszystko ok, zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2017-03-08 21:16:39
Agata
Wzorowa obsługa oraz pomoc w wyborze właściwego produktu. Tak powinno być wszędzie.
5 / 5
2017-03-08 10:40:15
Leon
Bardzo szybka dostawa, szybki kontakt obsługi na zadane pytania, polecam.
5 / 5
2017-03-01 16:30:30
Edyta
NIE dam się zmusić do czegoś czego nie chcę wypełniać. Jeśli pojawisię jeszcze raz wymagalność wypełnienia pola nie wezmę w tym udziału.
5 / 5
2017-02-10 01:03:06
Zbyszko
W najlepszym porządku i świetne ceny
3 / 5
2017-01-26 14:32:38
Manuela
Niechlujnie zabezpieczona zawartosc przesylki, rolki porozrzucane w kopercie.
5 / 5
2017-01-17 12:56:52
Stefan
Wszystko jak należy. Polecam.
5 / 5
2016-12-29 19:40:25
Dawid
Sklep super, ekspresowa realizacją zamówienia, bardzo dobry kontakt i przede wszystkim bardzo dobre podejście do klienta, wszystko bezproblemowo.
5 / 5
2016-12-20 16:34:57
Stefan
Jako , że nie było oferowanych akumulatorów na stanie , zadzwoniono do mnie tego samego dnia i zaoferowano w zamian droższy zamiennik w tej samej cenie , towar bdb.
5 / 5
2016-11-22 21:19:46
Bronisław
Szybko, sprawnie. Towar zgodny z oczekiwaniami. Polecam.
5 / 5
2016-11-21 17:14:09
Juliusz
Szybko,sprawnie,wygodnie. Polecam
5 / 5
2016-11-21 16:23:24
Lilianna
Zakupy to sama przyjemność. Zostaje na dlużej z tym sklepem
5 / 5
2016-11-01 17:26:39
Grzegorz
Super sklep. Ekspresowa dostawa. Polecam wszystkim.
5 / 5
2016-10-24 21:00:00
Anita
Jedna transakcja - za wcześnie na ocenę
5 / 5
2016-10-07 15:13:28
Waldemar
polecam wszystkim którzy szukają dobrzej obsługi oraz dobrego towaru
5 / 5
2016-09-22 10:41:26
Liwia
Idealna współpraca. Sprawnie, szybki i profesjonalnie.
5 / 5
2016-09-05 09:36:24
Magda
Super sklep. Serdecznie polecam:-)
5 / 5
2016-09-02 11:42:53
Jan
Szybko i profesjonalnie. Polecam
5 / 5
2016-07-29 21:18:04
Wiesław
SZYBKA I MILA OBSŁUGA POLECAM
5 / 5
2016-06-06 15:27:58
Mariola
zakupy przebiegły bez zarzutu
3 / 5
2016-02-22 11:31:42
Dominika
Czas realizacji - b.dobry Informacja o statusie zamówienia-b. dobra Zapakowanie przesyłki-b. dobre Zapakowanie rolek kasowych po 10 szt- niewłaściwe. Przy wyjęciu z kartonu 2 opakowania rolek po 10 szt rozsypały się!
5 / 5
2016-01-12 20:12:30
Brygida
Polecam! Obsługa skontaktował się telefonicznie w celu wyjaśnienia wszelkich wątpliwości.
5 / 5
2015-12-07 13:09:11
Zdzisława
Szybko, sprawnie, bez zastrzeżeń. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2015-06-30 09:31:58
Malina
Sklep, na którym powinny wzorować się inne.
5 / 5
2015-06-12 17:01:02
Alicja
Ekspresowa wysyłka, towar bardzo dobrze zabezpieczony.
5 / 5
2015-06-01 07:19:37
Adam
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie, kontakt ze sklepem bez zarzutu, szybkość i jakość usługi wzorowa. Polecam.
5 / 5
2015-05-05 17:10:50
Klara
Wszystko w jak najlepszym porządku, obsługa błyskawiczna, a towar bardzo dobrej jakości :)
5 / 5
2015-03-02 17:43:48
Jeremiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-27 15:20:32
Albert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-16 13:57:23
Seweryn
Polecam sklep. Bardzo sprawna, szybka realizacja, żadnych problemów. Tak powinno być wszędzie.
4 / 5
2015-02-05 16:06:40
Maksymilian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-29 10:32:42
Sofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-11 11:15:25
Olga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-03 16:10:47
Jowita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-01 10:06:19
Lilianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-07 10:57:59
Patrycja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-05 09:40:45
Judyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-03 17:42:12
Inga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-24 12:23:41
Kazimiera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-24 11:37:27
Herbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-19 18:12:28
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-13 11:59:04
Manuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-03 11:34:42
Wera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-14 15:27:36
Bronisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-13 10:59:34
Emanuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-02 12:52:55
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-19 19:39:58
Tomasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-18 08:40:19
Jędrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-05 09:33:46
Lilianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-20 12:03:18
Seweryn
Bardzo dobry i miły kontakt i szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2013-11-15 09:30:35
Kornelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-13 10:31:42
Kazimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-06 18:33:44
Olaf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-17 09:27:26
Zbigniew
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-16 11:27:35
Mirosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-16 11:14:34
Rafał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-11 19:39:34
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-10 12:12:57
Irmina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-27 12:49:22
Nina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-24 10:05:01
Iwona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-23 10:06:01
Henryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-15 09:46:28
Waldemar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o agma24.pl