Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Agmat Meble

Agmat Meble Opinie 4.6 (10)

Zacisze 1A/3
63-600
Kępno
790 344 333
opinie Agmat Meble
4.6
10
Opinii

Dobrze

5 / 5
2021-10-27 07:23:24
Paweł
Nienaganny kontakt. Solidne łóżko. Wystawiam 5 gwiazdek.
5 / 5
2021-09-27 08:06:06
Marta K.
Dzień dobry, bardzo się cieszę, że natrafiłam na ten sklep. Łóżko OSLO to strzał w dziesiątkę. Starannie wykonane, a tkanina przepięknie się prezentuje na całości. Bardzo polecam, na pewno jeszcze wrócę po szafę.
5 / 5
2021-08-13 06:53:32
Mariusz Skał
Kupiłem łóżko Oslo jest świetne i Pan sprzedający znający się na rzeczy. Wszystko bezproblemowo, na łóżko czekałem 3 tygodnie.
5 / 5
2021-07-28 10:12:06
KasiaWOŚ
Polecam sprzedawce!
5 / 5
2021-07-01 04:46:34
Szubercik
Dzień dobry, kupiłem w Agmat szafę, czas realizacji do 2 tygodni. Szafe przywiózł Pan z firmy Nowak Trans, który podjechał pod same drzwi. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam szafę viviane.
5 / 5
2021-06-10 15:19:37
KsiądzProboszcz
Serdecznie polecam zakupy w Agmat, sprawny kontakt, mimo mojej dociekliwości uzyskałem odpowiedzi na każde z pytań. Solidnie zapakowana szafa i fajna jakość w stosunku do ceny.
5 / 5
2021-05-14 12:41:00
Sergiej
Lozko bardzo ladne. Polecam sprzedawce.
5 / 5
2021-04-29 14:23:32
Anna
Zakupiłam w firmie zestaw tj. stół oraz krzesła. Czas oczekiwania na przesyłkę 3 tygodnie. Meble piękne, polecam!
5 / 5
2021-03-02 03:56:55
Krzysztof
Swoje łóżko zakupiłem w Agmat Meble w grudniu 2020r. Był to okres przedświąteczny, bardzo mi zależo aby łóżko dotarło do Świąt, firma super się z tego wywiązała. Kontakt jest świetny, nie byłem zdecydowany co do koloru łóżka i Pani zaproponowała wysłać próbki materiałów, po otrzymaniu ich mogłem ze spokojną głową zamówić łóżko. Łóżko dotarło do mnie w 4 paczkach do samodzielnego montażu, załączona instrukcja (montaż banalny). Łóżko pięknie wykonane, a materac wygodny. Bardzo polecam i nie mam żadnych zastrzeżeń do firmy. Pozdrawiam!
1 / 5
2021-02-13 06:27:15
Xxx
Na pierwszy rzut oka było ok. Łóżko piękne. Dopiero jak zaczęliśmy użytkować łóżko TOKIO 180X200 okazało się że siłowniki gazowe bardzo kiepskiej jakości . Takiej skrzyni często się nie podnosi a po roku użytkowania nie trzymały ramy łóżka po podniesieniu. Drugą rzeczą jest to że płyta do której nóżki łóżka są przymocowane jest tak cienka że się złamała podczas siadania na róg łóżka i wpadła do środka. Ledy nie mają żadnej osłony i gdy się leży w łóżku rażą w oczy. Złożyliśmy reklamację na siłowniki i nóżkę. Odpowiedź brzmiała: siłowniki wysyłamy do państwa ale nóżkę możemy zrobić za 250 zł bo źle użytkujecie łóżko i gwarancja tego nie obejmuje. Szlag mnie trafił. Nie polecam tego łóżka i tego sprzedawcy bo na początku w trakcie kupna są super dla klienta a potem to róbta co chceta.

Rzetelne opinie o Agmat Meble