Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Agmat Meble

Agmat Meble Opinie 4.5 (175)

Zacisze 1A/3
63-600
Kępno
790 344 333
opinie Agmat Meble
speedtest
4.5
175
Opinii

Dobrze

5 / 5
2022-11-17 02:16:50
Aneta G.
Łóżko jest cudowne. Kolor idealny, bo wcześniej otrzymałam próbki materiałów, dzięki którym dobrałam odpowiedni kolor do salonu. Kontakt super, dostawa w tydzień. Dziękuję!
1 / 5
2022-10-05 03:46:11
Jacek
Kupiłem łóżko, Palermo przyszło po 70 dniach, mokre, brudne, połamane elementy i nie wtym kolorze co zamówiłem, teraz nie mogę odzyskać pieniędzy, czekam prawie trzy tygodnie żeby ktoś chciał łóżko zabrać, ale nikt się nie śpieszy bo kasa przecież jest w ich kieszeni a dziadostwo w moim domu. Nie polecam, będę informował rzecznika praw konsumenta
5 / 5
2022-08-02 08:42:21
DAWID
Z czystym sumieniem polecam!
5 / 5
2022-07-29 06:11:11
Karina Mielcarz
Przepiękne łóżko palermo. Ledy, które są dołączone i oświetlają dół łóżka robią taką robotę, że każdy się zachwyca. Pomoc przy wyborze tkaniny- nieoceniona. Wszystko da się dogadać. Naprawdę całość zamówienia przebiegła perfekcyjnie, tak samo można powiedzieć o jakości łóżka. Po prostu idealne.
5 / 5
2022-07-29 06:08:48
Jacek.
Porządne łóżko tokio 180. Bardzo solidne i świetnie wykonane. Posłuży Nam na pewno długie lata.
5 / 5
2022-07-28 05:35:36
Łukasz M.
Ogromne i bardzo wygodne łóżko. Polecam wszystkim. Najlepsze jakie dotychczas mieliśmy. Kontakt też rewelacyjny. Zawsze uzyskałem odpowiedź na każde pytanie
5 / 5
2022-07-27 09:47:23
Kamila
Piękne łóżko. Pianki dużo, grube, solidne
5 / 5
2022-07-22 05:41:04
Daria Michalak
Przepiekne lozko palermo. Oswietlenie na dole robi ogromne wrazenie. Zaglowek gruby i solidny
5 / 5
2022-07-22 05:38:09
Marcin
Jestem zadowolony z jakości łóżka. Materiał odporny. Użytkujemy już ok roku i wszystko w porządku. Łózko ciągle wygląda jak nowe.
5 / 5
2022-07-21 07:34:54
Paulina
Polecam łóżko bari. Widoczne przeszycia, gruby zagłówek. Naprawdę bardzo ładne.
5 / 5
2022-07-20 09:19:40
Michał
Polecam w 100%
5 / 5
2022-07-18 09:55:57
JAROSŁA A.
bardzo dziękuje za tak profesjonalne podejście i tak idealne łóżko
5 / 5
2022-07-18 09:55:07
Natalia
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Takiego łóżka nawet w sklepie stacjonarnym nie dostaniecie. Ciężko znaleźć tak dobre łóżko w tak przystępnej cenie. Zakupiłam łóżko tokio, które idealnie pasuje do nowoczesnego pomieszczenia.
5 / 5
2022-07-18 09:53:02
POLA
BARDZI MI SIE PODOBA ŁOZKO. MEGA POLECAM. NAJWYZSZA JAKOS. PRZEMILA OBSLUGA.
5 / 5
2022-07-18 09:16:34
Łukasz
Polecam z czystym sumieniem. Świetna jakość
5 / 5
2022-07-15 08:30:12
Katarzyna
łóżko bardzo ładnie wykonane, dobrej jakości materiały, jestem bardzo zadowolona z zakupu.
5 / 5
2022-07-15 08:29:16
Paulina Z.
Polecam w 100%. Produkt solidny, porządnie spakowany.
5 / 5
2022-07-15 08:28:10
Kamila
Stolik przepiękny, a obsługa bardzo profesjonalna i miła. Polecam z całego serca :)
5 / 5
2022-07-13 07:13:21
Janusz
Sprawna obsługa. Jakość bardzo mnie zadowala
5 / 5
2022-07-07 09:32:55
michał
łóżko bardzo ładnie wykonane , dobrej jakości materiały , jestem bardzo zadowolony z tego zakupu
5 / 5
2022-07-07 08:41:39
AGATA
Wygodne łóżko milano tapicerowane, uwagę przyciąga zagłówek z półką, która jest podświetlana i stwarza przytulny nastrój w sypialni,dla miłośników czytania książek półeczka jest bardzo funkcjonalna
5 / 5
2022-06-30 10:48:04
Oliwia
Jestem bardzo zaskoczona jakością mebla. Łóżko prezentuje się pięknie . Zdecydowaliśmy się na wersje premium z podnośnikami gazowymi . Materiał ekoskórą czarna i wejście USB oraz led w 16 kolorkach i z czystym sumieniem polecam !! Nigdy nie widziałam tak pięknego i nowoczesnego łóżka. Dziękuje
5 / 5
2022-06-29 09:40:43
Ula
Super kontakt, super jakość !
5 / 5
2022-06-29 09:40:01
Mateusz
Polecam łózko palermo. Ponadczasowe i idealnie pasuje do każdego wnętrza.
5 / 5
2022-06-29 09:38:56
Kazimiera
Jestem w szoku jak piękne łóżko dostaliśmy. Pianka jest tak gruba, przeszycia tak ślicznie wyglądają, że nie mogę wyjść z podziwu. PIEKNE!! POLECAM!
5 / 5
2022-06-27 09:33:02
Janusz J.
DZIĘKUJE ZA TRANSAKCJĘ. PRZEBIEGŁA POMYŚLNIE. JAKOŚĆ JEST BARDZO ZADAWALAJĄCA. POZDRAWIAM JANUSZ J.
5 / 5
2022-06-27 05:33:16
Paulina
jestem bardzo zadowolona. Przepiękne łóżko bari. Gruby zagłówek. Materiał cudo
5 / 5
2022-06-27 05:32:39
Natalia Ciesielska
"Nie jest to Nasz pierwszy zakup w tym sklepie! Jakość jest CUDOWANA. Stolik idealnie pasuje do łóżka TOKIO, które zakupiliśmy wcześniej. Dopełnia aranżację i wygląda wszystko obłędnie. POLECAM w 100%!"
5 / 5
2022-06-23 09:48:30
dawid
wszystko w porządku
5 / 5
2022-06-23 09:48:08
Kamil
Jestem zadowolony z łóżka. SOLIDNE. POLECAM DOKUPIĆ STELAŻ METALOWY. SUPER SIĘ UŻYTKUJE
5 / 5
2022-06-23 09:47:30
DANUTA
Bardzo przyjemna transakcja. Wszystko przebiegło wyśmienicie. Jakość mebal pierwsza klasa
5 / 5
2022-06-22 04:52:41
justyna
Pełen profesjonalizm, łóżko super
5 / 5
2022-06-22 04:52:01
Paulina
Bardzo rzetelna firma. Nie ma problemu z kontaktem. Kontakt szybki i przyjemny. Polecam
5 / 5
2022-06-21 09:56:36
Rafik
Nic dodać nic ując. TAKIE JAK NA ZDJĘCIU
5 / 5
2022-06-21 09:55:57
Karina
Jak dla mnie wszystko w 100% spełnione. Piękne łózko palermo i obsługa super.
5 / 5
2022-06-21 09:55:15
Justynka
Pełen profesjonalizm, łóżko super
5 / 5
2022-06-20 07:43:25
Mirosław
Wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2022-06-20 05:16:49
Kasia
łóżko palermo- córka jest zachwycona oświetleniem led. Wszystko jej koleżanki chcą takie łóżko. Piekne, stabilne, gruba pianka. Cudowne.
5 / 5
2022-06-20 05:15:45
Kamila Jasińska
Dziękuje bardzo za realizację mojego zamówienia. Kupiłam łóżko tokio , w ekoskórze. Użytkujemy ponad miesiąc. Na chwilę obecną nic się nie dzieje. Piękne i nowoczesne łóżko. Bardzo polecam.
5 / 5
2022-06-17 08:58:08
Natalia
Wszystko w jak najlepszym porządku. MATERIAŁ ODPOWIEDNI, GUBY, NIE PRZECIERA SIĘ, A UŻYTKUJEMY JUŻ JAKIŚ CZAS. SUPER
5 / 5
2022-06-17 05:41:45
Agnieszka
Nie ma się naprawdę do czego przyczepić. Wszystko ok
5 / 5
2022-06-17 05:41:43
Agnieszka
Nie ma się naprawdę do czego przyczepić. Wszystko ok
5 / 5
2022-06-17 05:41:04
Julia
jestem bardzo zadowolona z zakupu. Jakość bardzo na plus! Łóżko naprawdę solidne. Kontakt zawsze, gdy tego potrzebowałam.
5 / 5
2022-06-15 08:29:40
Rafał
Bardzo udany zakup
5 / 5
2022-06-14 04:33:03
Milena
Jestem zachwycona jakością. Gruby, miękki zagłówek. Każde pikowanie widoczne. Obawiałam się zamawiać przez internet, ale niepotrzebnie. Oby jak najwięcej takich sprzedających, którzy mają taką jakość produktu.
5 / 5
2022-06-14 04:31:35
Justyna
Jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2022-06-13 05:06:19
Ewa
Polecam. Ewa
5 / 5
2022-06-13 05:06:18
Ewa
Polecam. Ewa
5 / 5
2022-06-10 03:09:23
Agata
Polecam serdecznie w tej cenie łóżko bardzo solidne ładnie wykonane
5 / 5
2022-06-10 03:08:42
Karol
Miałem obawy czy kupować przez internet. Lepszego łóżka w tej cenie nie kupicie. Ja jestem zadowolony. Solidnie wykonany produkt. Polecam producenta
5 / 5
2022-06-09 03:10:59
Damian
Wszystko zgodne z opisem. Żadnych braków. Wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2022-06-09 03:10:08
Cezary
Łóżko zgodne z ofertą, dość proste w montażu, wszystko pasuje jak należy. Materiał dobrej jakości. Obsługa klienta bardzo miła.
1 / 5
2022-06-08 14:40:43
Artur
Łóżko solidnie wykonane. Lecz czas oczekiwania stanowczo dłuższy niż w opisie dodatkowo wysłane niekompletne brakuje części. Mimo iż sprzedający zapewnił że po 2 dniach zostaną dostarczone brakujące elementy po dwóch tygodniach nadal ich brak. Komunikacja na poziomie zerowym. Jeżeli komuś zależy na szybkiej dostawie i kompletnym łóżku to stanowczo nie polecam bo niedługo minie 2 miesiące a ja nadal nie moge z niego korzystać. Jedyny plus to wykonanie ale oczywiście nie mogę uwzględnić w tym brakujących części których nie posiadam do dnia dzisiejszego.
5 / 5
2022-06-08 07:56:12
Jadwiga
Łóżko sypialniane spełniło moje oczekiwania na 100% , sam sprzedawca jest super odpowiada na każde moje pytanie przy czym rozwiał moje wszelkie wątpliwości, dziękuję i polecam
5 / 5
2022-06-08 07:55:18
Justyna
Super sprzedawca, łatwy kontakt i wysyłka w czasie wyznaczonym
5 / 5
2022-06-08 07:54:53
Konrad
Bardzo udana transakcja
5 / 5
2022-06-07 05:57:56
Władek
Wszystko ok. Bardzo nam się podoba łózko palermo, ledy na dole łóżka robia super efekt.
5 / 5
2022-06-07 05:56:55
Robert
Wszystko przebiegło tak jak powinno. Czas realizacji 4 tygodnie. Pomocna obsługa i jakość ok.
5 / 5
2022-06-06 09:35:33
Ilona
Bardzo rzetelna firma. Obsługa skrupulatna i pomocna. Jakość mebla na najwyższym poziomie- zmawiałam łóżko BARI
5 / 5
2022-06-03 09:58:29
Kinga
Bardzo porządnie wykonane łóżko tokio. Wzięliśmy wersję premium i jesteśmyy zachwyceni. Usb spełnia swoją funkcję, kolorowe ledy nadają niepowtarzalnego wyglądu, a stelaż metalowy nadaje sabilności. ŁOŻKO NA LATA!!!
5 / 5
2022-06-03 09:31:44
KATARZYNA
POLECAM. CALA TRANSAKCJA NA WIELKI PLUS I DODATKOWO PIEKNE LOZKO
5 / 5
2022-06-03 08:33:20
alicja
Wszystko w porządku. Zagłówek pięknie pikowany przy łóżku bari. Polecam z czystym sumieniem. Obsługa na najwyższym poziomie.
5 / 5
2022-06-03 07:10:52
Beata
Wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo wysoka jakość produktu. Łóżko Palermo bardzo Nam się podoba.
5 / 5
2022-06-03 05:58:33
Rafal
Bardzo dobra jakosc przedmiotu. SUPER. Mam nadzieje, że nie raz skorzystam jeszcze z usług.
5 / 5
2022-06-03 03:55:43
Dominik i Klaudia
łóżko bardzo wygodne i solidne. Polecam. Piątka z plusem :)
5 / 5
2022-06-03 03:53:50
Mikolaj
Bardzo rzetelna firma. Używają dobrych jakosciowo materialow wykonanie elementow super i montaz fajny. wszystko fajnie dopasowane.
5 / 5
2022-06-02 09:56:49
Damian
szybko i sprawnie polecam. jakosc najlepsza
5 / 5
2022-06-02 09:52:45
Agnieszka
Sprzedający rewelacyjny
5 / 5
2022-06-02 05:28:29
Ewelina
Łóżko jest bardzo wygodne, solidnie wykonane. Polecam!!!
5 / 5
2022-06-02 04:42:26
Grzegorz
Super kontakt ze sprzedającym, łóżko niesamowicie efektowne i super wykonane
5 / 5
2022-06-02 04:37:08
KRZYSZTOF
WSZYSTKO W JAK NAJLEPSZYM PORZĄDKU. ŚWIETNA JAKOŚĆ. ŁÓZKO DUBAJ SIĘ SPRAWDZA W 100%
5 / 5
2022-06-02 02:52:31
Klara
Polecam w 100%!!!!! Kupiłam łóżko tokio. Tkanina ekoskróra.
5 / 5
2022-06-02 02:51:06
Karol Marczyniak
Wszystko w porządku. Całość transakcji na plus i super jakość łóżka palermo. Gruby zagłówek, miękki. Na tym mi zależało.
5 / 5
2022-06-01 08:40:56
Marianna
Jesteśmy zadowoleni. Zamówiliśmy łóżko bari. Piękny zagłówek. Pikowania widoczne. Solidne łóżko na lata. Bardzo miła obsługa.
5 / 5
2022-06-01 08:34:20
Młgorzata
Wszystko w porządku. Transakcja przebiegła pomyślnie. JAKOŚ PREMIUM!!!
5 / 5
2022-06-01 03:03:23
justyna
Kupilismy lozko tokio z usb i ledami. Super sprawa. Bardzo nowoczesne lozko, a usb przydaje sie caly czas
5 / 5
2022-06-01 03:02:10
Dominika.
Polecam. Transakcja przebiegła pomyślnie. Jestem zadowolona z zakupu.
5 / 5
2022-05-31 09:16:10
ARTUR
BARDZO POLECAM LOZKO PALERMO. PIEKNE, SOLIDNE, WYGODNE. KUPILISMY RAZEM Z MATERACEM, KTORY DORADZILA NAM PANI I SIE NIE ZAWIEDLISMY. OBY WIECEJ TAKICH SPRZEDAJACYCH
5 / 5
2022-05-31 08:09:25
Ewelina
Łóżko jest bardzo wygodne, solidnie wykonane. Polecam
5 / 5
2022-05-31 08:03:51
RAFAL
wszystko w jak najlepszym porzadku . polecam
5 / 5
2022-05-31 06:57:07
JOLANTA KOWALCZYK
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Pierwszy raz się zdecydowałam na zakup internetowy i jest oczarowana, zarówno jakością mebla, jak i obsługą. Dziękuje i pozdrawiam.
5 / 5
2022-05-31 06:56:01
pawel
polecam z czystym sumieniem. jakos pierwsza klasa, obsluga pierwsza klasa :)
5 / 5
2022-05-31 06:55:26
Kamil
wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2022-05-27 09:52:27
Mateusz
lozko wyglada super i jest bardzo wygodnie i spektakularne. Dobor kolorow duzy, pomoc w wyborze rowniez duza.
5 / 5
2022-05-27 09:01:00
NATALIA
BARDZO ŁADNE I SOLIDNE. DZIĘKUJE
5 / 5
2022-05-27 08:41:34
Paulina
Jestem zadowolona z jakości i obsługi. Łóżko PALERMO
5 / 5
2022-05-27 08:02:18
ADAM
WSZYSTKO PRZEBIEGLO POMYSLNIE
5 / 5
2022-05-27 07:33:24
Agnieszka
Zmówiliśmy łóżo tokio. Fenomenalny pomysł z USB i oświetleniem. Doradzono nam w doborze tkaniny. Łozko wyglada bardzo elegancko. nie zastanawiac się tylko kupować.
5 / 5
2022-05-27 07:31:17
irena
jestem bardzo zaskoczona jakoscia. Wszystko na 5!
5 / 5
2022-05-27 07:30:46
ADA
ZAKUP UWAZAM ZA UDANY. NAWET BARDZO
5 / 5
2022-05-27 04:49:01
dawid
Jestem bardzo zadowolony. Czekalismy jakis miesiac , ale zostalismy o tym poinformowani, takze wszystko na najwyzszym poziomie- od jakosci po obsluge
5 / 5
2022-05-25 09:23:11
Jasiek
ładne i na lata. obsługa super
5 / 5
2022-05-25 08:46:24
Rafał K.
jestem bardzo zadowolony
5 / 5
2022-05-25 08:45:17
Kamilka
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2022-05-25 08:13:23
ola
ok. wszystko w porządku
5 / 5
2022-05-25 06:59:49
Katarzyna
my mamy to lozko z ledem , tokio, i jest super. wzielismy usb - w dzisiejszych czasach mysle ze bardzo przydatna rzecz. material nam pomogla dobrac pani i jest idealny. wyglada bardzo elegancko lozko i przykuwa uwage
5 / 5
2022-05-25 06:47:12
pawel
pierwszy i nie ostatni raz skorzystałem z ofert. jakosc premium
5 / 5
2022-05-25 06:46:26
ANIA
Jesteśmy zachwyceni. W nowym mieszkaniu, nowe, piękne, solidne łóżko. Polecam dopłatę do stelaża metalowego. Łatwo się otwiera pojemnik, który jest duży i pojemny
5 / 5
2022-05-25 04:15:30
LIMA
OK. NIC DODAC NIC UJAC. SUPER
5 / 5
2022-05-25 04:14:57
JAGODA
PRZECUDOWNE ŁÓŻKO BARI. PIKOWANIA PIĘKNE. ZAGLOWEK GRUBY. WSZYSTKO W JAK NAJLEPSZYM PORZADKU. OBSLUGA TEZ SUPER.
1 / 5
2022-05-25 04:14:33
JAGODA
PRZECUDOWNE ŁÓŻKO BARI. PIKOWANIA PIĘKNE. ZAGLOWEK GRUBY. WSZYSTKO W JAK NAJLEPSZYM PORZADKU. OBSLUGA TEZ SUPER.
5 / 5
2022-05-25 04:13:34
marcel
ok wszystko
5 / 5
2022-05-25 04:13:07
ONiOna
Łóżko Palermo bardzo ladne i wygodne. kazdemu sie podoba
5 / 5
2022-05-25 04:12:19
Janusz Lerka
Łóżka spełnia moje oczekiwania. Zamówiłem łózko tokio w eko skórze i naprawdę jest super
5 / 5
2022-05-24 09:31:57
Karola
JESTEM ZADOWOLONA
1 / 5
2022-05-20 09:37:11
Natalia
WOW, WOW, WOW! Przepiękne łóżko palermo
5 / 5
2022-05-20 09:35:53
Jowita
Wszystko tak jak powinno być
5 / 5
2022-05-20 06:45:46
PAULINA
Zamówiłam łóżko OSLO - super sprawa! córka jest zachwycona , bo pasuje do jej ulubionego stylu <3 Dziękuje bardzo i polecam!!!!!
5 / 5
2022-05-20 05:39:44
Świątkowie
Razem z żoną bardzo się cieszymy, że zdecydowaliśmy się na zakup w tym sklepie
5 / 5
2022-05-20 05:13:50
Dawid
dla mnie wszystko ok
5 / 5
2022-05-20 04:42:06
JUSTYNA
JAKOŚĆ PIERWSZA KLASA.
5 / 5
2022-05-20 04:41:32
Karina Kuźnik
Jestem bardzo zadowolona i zaskoczona jakością produktu. Łóżko TOKIO polecam w 100%. Kontakt wyśmienity. Naprawdę warto czekać na taki mebel. Pozdrawiam
5 / 5
2022-05-19 07:43:33
Bożena
Polecam każdemu
1 / 5
2022-05-19 07:43:06
JUSTYNA
BEZ PROBLEMU. JAKOŚĆ PIERWSZA KLASA
5 / 5
2022-05-19 07:23:06
Tomek
WSZYSTKO W OK
5 / 5
2022-05-19 02:26:20
Julian
ok, wszystko w porządku
5 / 5
2022-05-18 12:47:10
Rafał
Wszystko ok
5 / 5
2022-05-18 10:34:04
Kinga
Łóżko Oslo - styl skandynawski, boho. Sypialnia od razu nabrała niepowtarzalnego efekty
5 / 5
2022-05-18 10:25:37
Klaudia
Transakcja przebiegła szybko i bez komplikacji. Produkt bardzo dobrej jakości. Jestem zadowolona z obsługi, napewno nie jest to mój ostatni zakup.
5 / 5
2022-05-18 09:57:27
Patrycja
Rewelacyjny kontakt , a co za tym idzie i rewelacyjne łóżko TOKIO. Wzięliśmy ze stelażem metalowym i jesteśmy zachwyceni . Łatwo się otwiera , pojemnik na pościel duży , a łóżko robi ogromne wrażenie. Poleca na 100%. I będę polecać każdemu 😁
5 / 5
2022-05-18 09:40:35
Kazimierz Mielcarz
Zamowienie przebiegło bez problemu. Jakoś odpowiednia .
5 / 5
2022-05-18 09:39:52
Klaudia
Cudowne łóżko
1 / 5
2022-05-14 05:44:09
Michał
Firma tragiczna okłamująca drwiąca z klienta nie chcąca zwrócić pieniędzy za kanapę która przyjechała w fatalnym stanie podarta poszarpana. Kanapa zamówiona 12.12.22 i dostarczona dopiero 24.01.22 w tragicznym stanie. Proszenie sprzedającego o zwrot pieniędzy ale na marne ponieważ on nie zwróci tylko może naprawić uszkodzoną. 31 dni czekania na zabranie uszkodzonej po wielu telefonach i mailach. Następne 2 miesiące czekania na przywóz naprawionej kanapy która po wyładowaniu z busa i ściągnięciu foli oraz kartonu zabezpieczającego była uszkodzona. Wykonanie telefonu do sprzedającego że kanapa przyjechała uszkodzona kolejny raz i reakcja kierowcy że próbujemy WYŁUDZIĆ OD NIEGO PIENIĄDZE które same mu daliśmy . Obietnica firmy że pieniądze będą zwrócone w ciągu 3 dni bo tyle trwa procedura . Po 3 dniach brak pieniędzy i kontaktu ze strony firmy co się dzieje. Jest 14.05.22 i nadal jest brak pieniędzy kanapy i kontaktu z strony firmy. Cała sprawa trwa już prawie PÓŁ ROKU. Zastanówcie się parę razy zanim coś od nich kupicie.
1 / 5
2022-05-13 17:19:15
Elżbieta
Nie polecam .od 12grudnia jestem oszukiwana przez właściciela nie mam towaru ani pieniędzy ,więc zanim ktoś coś zamówi niech dobrze się zastanowi ,bo towar w dobrej jakości z tej niby firmy jest znikomy ,przez telefon ładnie pięknie ,a jak dostanie pieniądze to miłe zachowanie się kończy .Jest straszenie i kontakt jest wtedy jak się uda dodzwonić i nic z tego nie wynika ,widoczni lubi sprawy sądowe bo może trochę grać z czasem .wiec ostrzegam czytajcie opinie ,bo będziecie musieli swoje pieniądze odzyskiwać sądownie .
5 / 5
2022-04-28 17:01:21
Anula
Łóżko jest przepiękne. Na żywo wygląda zdecydowanie jeszcze lepiej. Każdy szczegół idealnie jest dopracowany. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i szczerze polecam wszystkim.
5 / 5
2022-04-24 06:07:33
PAWEŁ PYCH
Ja bardzo polecam firmę, wiem, że są producentami lozek tapicerowanych i takie też zamówiłem, a dokładnie Tokio 200x200 stelaż metal, łóżko świetnie wykonane, po otwarciu paczek wraz z żoną byliśmy bardzo zadowoleni. Świetna jakość!! Nie rozumiem komentarza Pani poniżej, najwyraźniej z nią jest coś nie tak. Kontakt super, wszystko sprawnie i rzeczowo! Polecam i jeszcze raz polecam!
1 / 5
2022-04-11 15:01:02
Elżbieta
Jak ktoś ma problem z zamówieniem ,to do Rzecznika i do sądu ,bo sprzedawca lekcewarzy każdą wiadomość tylko gra na zwłokę .taka moja opinia ,wiem bo moje zamówienie od 12.12 2021r.do tej pory nie zostało zrealizowane.
1 / 5
2022-04-11 14:31:52
Elżbieta
OSZUSTWO,OSZUSTWO I JESZCZE RAZ OSZUSTWO.
1 / 5
2022-04-11 14:16:25
Elżbieta
UWAGA. Słuchajcie napisałam maila do sprzedawcy jak zwykle żadnego odzewu ,CISZ bo chodzi o moje pieniądze ,myśle ,że coś z tym sprzedawcą jest niewporządku.
1 / 5
2022-04-11 12:55:35
Elżbieta
Ciekawe kto pisze temu Panu pozytywne opinie napewno nie klienci ,po każdym negatywnej opnini pojawia się pozytywna opinia ,daje do myślenia ,takich jak ja jest więcej ,więc nie dajcie się nabrać na pozytywne opinie ,dorabia się czyimś kosztem ,zawsze czymś się wykręca .
1 / 5
2022-04-11 12:42:18
Elżbieta
Ciekawajestem czy urząd skarbowy wie jak ten Pan traktuje klientów i jak ich oszukuje.
1 / 5
2022-04-11 12:39:20
Elżbieta
Ostrzegam sklep Agmat to porażka ,pod żadnym pozorem nie można się dogadać .TEN Pan robi z klientów kretynów ani towaryu ani pieniędzy,nigdy nie skontaktował się pierwszy ,trzeba upominać się za każdym razem .Kanapa zamówiona była 12 grudnia 2021r. do tej pory nie dostarczona a pieniądze zapłacone UWAGA
1 / 5
2022-04-11 08:14:37
Elżbieta
Odradzam , odbiera Pan towar od producentow , przetrzymują w jakiś firmach transportowych w magazynach . Nie wiadomo ci się przez ten czas dzieje z tym towarem i do klientów przyjeżdżają śmieci do wyrzucenia . Niczym się nie przejmują. Najważniejsza jest kasa tego Pana. Żeby się wszystko zgadzało tylko klientowi się nie zgadza ani kasa ani towar.
1 / 5
2022-04-11 08:07:57
Ania
TRAGEDIA, TRAGEDIA I JESZCZE RAZ TRAGEDIA . Jeszcze takiej firmy to w życiu nie widziałam !!!
1 / 5
2022-04-11 08:06:27
Elżbieta
Odradadzam zakup w tej firmie czegokolwiek . Wykonanie łóżka tragedia , transport tragedia. Łóżko ponoć naprawione . Już od tygodnia w firmie tranposrtowej .Firma transportowa łóżka nie przywozi BO NIE MA CZYM !!!!! Zamówienie było złożone 12 grudia 2021 roku, kanapa była dostarczona 21 lutego 2022 . W tragicznym stanie do zwrotu . Po miesiącu została zabrana. Teraz stoi w firmie transportowej i dalej nie ma I NIE MAJĄ CZTM PRZYWIEŹĆ!!!! Pan jak się do niego dzwoni to wszystko w porządku, ale wcale nie jest odpowiedzialny, traktuje mnie jak śmiecia. Nie załatwia nic żeby kanapa była dostarczona. Nie wiadomo kto wydał pozwolenie temu panu na prowadzenie firmy . KOMPLETNY BRAK KOMPETENCJI. Jakby chciał coś zrobić dla klienta żeby było dobrze to transport by załatwił . Ode mnie pobrał opłatę , a sam trzesie się na każdą złotówkę, żeby jak najtańszym kosztem był przewóz i najlepiej powiedzieć ŻE NIE MA TRANSPORTU!!!!
1 / 5
2022-03-21 14:03:47
Amelia
Świetny kontakt i święta łóżko . Polecam z czystym sumieniem
5 / 5
2022-03-21 13:40:33
Natalia
Jestem zachwycona. Solidna robota. Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo. Bardzo polecam.
5 / 5
2022-03-21 13:28:46
Kamila
Polecam w 100% firmę . Łóżko przepiękne . Nie spodziewałam się aż takiego efektu wizualnego . Poszło szybko, sprawnie i bez żadnego problemu. Obsługa na najwyższym poziomie!
5 / 5
2022-03-20 18:33:54
Polecam, wszystko w porzadku
Polecam czytelna instrukcja
5 / 5
2022-03-20 18:33:53
Polecam, wszystko w porzadku
Polecam czytelna instrukcja
5 / 5
2022-03-20 18:32:41
Kasia
Łóżka w Agmat super jakościowo łóżko i bardzo dobrze zapakowane. Wszystko na piątkę, polecam.
1 / 5
2022-03-19 11:41:26
Damian
Zdecydowanie odradzam! Od zakupu łóżka do jego ostatecznego dostarczenia minęło prawie 3 miesiące! Za pierwszym razem, po ponad miesiącu od zamówienia, łóżko przyjechało w fatalnym stanie, niedostatecznie zapakowane i przez to zniszczone. Na wymianę uszkodzonego elementu czekałem znowu ponad miesiąc, przyjechało tak samo źle zapakowane, na szczęście już z mniejszymi uszkodzeniami. Pan z którym wielokrotnie rozmawiałem przez telefon jest niesłowny i niekompetentny. Oczywiście podczas rozmowy telefonicznej wszystko wygląda pięknie, ale w rzeczywistości jest zupełnie inaczej. Jeżeli ktoś ma wątpliwości, czy dokonać zakupu to radzę sobie odpuścić.
5 / 5
2022-03-17 11:31:34
Maria Kopacka
Bardzo polecam sklep Agmat, są rzetelni i wszystko dotarło na czas. Łóżko przerosło moje oczekiwania. Polecam!
5 / 5
2022-03-17 11:24:08
Karol
Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam
5 / 5
2022-03-09 19:37:34
Dezelka
Łóżko solidne kontakt ze sprzedającym bardzo dobry transport fachowy polecam :) zakup allegro
5 / 5
2022-03-09 19:36:00
Karol
Bardzo ładna komoda, dobrze wykonana, bezproblemowy montaż. Dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam
5 / 5
2022-03-09 19:34:58
ABRAM
Wszystko super zabezpieczone i zapakowane plusem jest stelaż do samodzielnego złożenia. Jedyna sugestia z mojej strony jest taka że kabel od USB mógłby być dłuższy
5 / 5
2022-03-09 19:34:24
ABRAM
Wszystko super zabezpieczone i zapakowane plusem jest stelaż do samodzielnego złożenia. Jedyna sugestia z mojej strony jest taka że kabel od USB mógłby być dłuższy
5 / 5
2022-03-07 10:09:17
Arleta Kos
Jestem bardzo zadowolona. Narożnik jest genialny. Wygląda zjawiskowo. Dzięki super obsłudze wybrałam kolor tkaniny jaki chciałam . 1000%zadowolenia. Jedyna moja obawa była taka, że jak przyjdzie taki jak na zdjęciu i kolor będzie taki jak chciałam, to znaczy, że coś z nim nie tak i przyjdzie badziew. Nic bardziej mylnego. Idealny. Polecam. Kontakt z klientem super.
5 / 5
2022-03-07 10:09:02
Arleta Kos
Jestem bardzo zadowolona. Narożnik jest genialny. Wygląda zjawiskowo. Dzięki super obsłudze wybrałam kolor tkaniny jaki chciałam . 1000%zadowolenia. Jedyna moja obawa była taka, że jak przyjdzie taki jak na zdjęciu i kolor będzie taki jak chciałam, to znaczy, że coś z nim nie tak i przyjdzie badziew. Nic bardziej mylnego. Idealny. Polecam. Kontakt z klientem super.
5 / 5
2022-03-07 10:08:38
Arleta Kos
Jestem bardzo zadowolona. Narożnik jest genialny. Wygląda zjawiskowo. Dzięki super obsłudze wybrałam kolor tkaniny jaki chciałam . 1000%zadowolenia. Jedyna moja obawa była taka, że jak przyjdzie taki jak na zdjęciu i kolor będzie taki jak chciałam, to znaczy, że coś z nim nie tak i przyjdzie badziew. Nic bardziej mylnego. Idealny. Polecam. Kontakt z klientem super.
5 / 5
2022-03-07 10:08:24
Arleta Kos
Jestem bardzo zadowolona. Narożnik jest genialny. Wygląda zjawiskowo. Dzięki super obsłudze wybrałam kolor tkaniny jaki chciałam . 1000%zadowolenia. Jedyna moja obawa była taka, że jak przyjdzie taki jak na zdjęciu i kolor będzie taki jak chciałam, to znaczy, że coś z nim nie tak i przyjdzie badziew. Nic bardziej mylnego. Idealny. Polecam. Kontakt z klientem super.
5 / 5
2022-03-07 10:08:15
Arleta Kos
Jestem bardzo zadowolona. Narożnik jest genialny. Wygląda zjawiskowo. Dzięki super obsłudze wybrałam kolor tkaniny jaki chciałam . 1000%zadowolenia. Jedyna moja obawa była taka, że jak przyjdzie taki jak na zdjęciu i kolor będzie taki jak chciałam, to znaczy, że coś z nim nie tak i przyjdzie badziew. Nic bardziej mylnego. Idealny. Polecam. Kontakt z klientem super.
5 / 5
2022-03-07 10:08:04
Arleta Kos
Jestem bardzo zadowolona. Narożnik jest genialny. Wygląda zjawiskowo. Dzięki super obsłudze wybrałam kolor tkaniny jaki chciałam . 1000%zadowolenia. Jedyna moja obawa była taka, że jak przyjdzie taki jak na zdjęciu i kolor będzie taki jak chciałam, to znaczy, że coś z nim nie tak i przyjdzie badziew. Nic bardziej mylnego. Idealny. Polecam. Kontakt z klientem super.
5 / 5
2022-03-07 10:06:54
Arleta Kos
Jestem bardzo zadowolona. Narożnik jest genialny. Wygląda zjawiskowo. Dzięki super obsłudze wybrałam kolor tkaniny jaki chciałam . 1000%zadowolenia. Jedyna moja obawa była taka, że jak przyjdzie taki jak na zdjęciu i kolor będzie taki jak chciałam, to znaczy, że coś z nim nie tak i przyjdzie badziew. Nic bardziej mylnego. Idealny. Polecam. Kontakt z klientem super.
1 / 5
2022-03-04 12:17:29
Elżbieta
Niepolecam.Tragiczna kanapa,w nastepnym tygodniu wyślę filmik każdą część kanapy w jakim stanie dostałam za 2200zł.
1 / 5
2022-03-03 02:44:08
Elżbieta
Niepolecam .Dostałam kanape za 2200zł.zużytą do tej pory nie odebrana.
5 / 5
2022-03-03 00:11:25
Patrycja
Bardzo miły i profesjonalny kontakt. Mogę polecić z czystym sumieniem.
5 / 5
2022-03-03 00:05:40
Piotr M.
Jestem bardzo zadowolona. Narożnik jest genialny. Wygląda zjawiskowo. Dzięki super obsłudze wybrałam kolor tkaniny jaki chciałam . 1000%zadowolenia. Jedyna moja obawa była taka, że jak przyjdzie taki jak na zdjęciu i kolor będzie taki jak chciałam, to znaczy, że coś z nim nie tak i przyjdzie badziew. Nic bardziej mylnego. Idealny. Polecam. Kontakt z klientem super.
5 / 5
2022-03-02 16:20:17
Adam
Wszystko super, łóżko pierwsza klasa !
1 / 5
2022-03-02 03:23:52
Anna
Nie polecam sprzedawcy ,nie można się dodzwonić .
1 / 5
2022-03-02 01:05:38
Elżbieta
Jak wcześniej pisałam ,kanapa w tragicznym stanie od 21.02 2022r.nie została zabrana.Nie polecam tego sprzedawcy.
1 / 5
2022-02-28 07:34:59
Elżbieta
Tragedia i katastrofa ,przestrzegam od kogo kupujecie jaki kolwiek mebel ,bo możecie być tak oszukani jak ja .Zamówiłam kanape czekałam 2,5miesiaca żadnej reakcji ze strony sprzedającego ,musiałam sama upominać się o przesyłke .jak juz dostałam to po 10minutach zadzwoniłam ,kanapa była po przecierana podarta ,jak by ktoś używał jej na działce albo jakimś magazynie do odpoczynku .aproponował mi włściciel 500zł.i podartą kanape jako rekompensate lub połatanie tej zużytej której nawet nie złżyłam .Należy mi się zwrot gotówki lp nowa kanapa ale właściciel niby firmy jak się reklamuje niema zamiaru zwrócić gotówki ani nowej kanapy i kontakt sie urwał ,muszę dochodzić swoich praw inną drogą ,więc zastanówcie się od kogo kupujeci nie dajcie nabrać się na ładną reklamę ,jest dużo firm naprawde uczciwych co dbają o klienta a nie tylko jak dostaną zapłate to ich nic więcej nie interesuje ,jeszcze raz ostrzegam przed tym sprzedawcą
5 / 5
2022-02-08 02:07:27
Sandra
Wszystko ok! Widać, że wiedzą co robią, wszystko jest do dogadania. Pozdrawiam
5 / 5
2022-01-03 23:07:38
Aldona Król
Serdecznie polecam! Ładne komody
5 / 5
2021-10-27 07:23:24
Paweł
Nienaganny kontakt. Solidne łóżko. Wystawiam 5 gwiazdek.
5 / 5
2021-09-27 08:06:06
Marta K.
Dzień dobry, bardzo się cieszę, że natrafiłam na ten sklep. Łóżko OSLO to strzał w dziesiątkę. Starannie wykonane, a tkanina przepięknie się prezentuje na całości. Bardzo polecam, na pewno jeszcze wrócę po szafę.
5 / 5
2021-08-13 06:53:32
Mariusz Skał
Kupiłem łóżko Oslo jest świetne i Pan sprzedający znający się na rzeczy. Wszystko bezproblemowo, na łóżko czekałem 3 tygodnie.
5 / 5
2021-07-28 10:12:06
KasiaWOŚ
Polecam sprzedawce!
5 / 5
2021-07-01 04:46:34
Szubercik
Dzień dobry, kupiłem w Agmat szafę, czas realizacji do 2 tygodni. Szafe przywiózł Pan z firmy Nowak Trans, który podjechał pod same drzwi. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam szafę viviane.
5 / 5
2021-06-10 15:19:37
KsiądzProboszcz
Serdecznie polecam zakupy w Agmat, sprawny kontakt, mimo mojej dociekliwości uzyskałem odpowiedzi na każde z pytań. Solidnie zapakowana szafa i fajna jakość w stosunku do ceny.
5 / 5
2021-05-14 12:41:00
Sergiej
Lozko bardzo ladne. Polecam sprzedawce.
5 / 5
2021-04-29 14:23:32
Anna
Zakupiłam w firmie zestaw tj. stół oraz krzesła. Czas oczekiwania na przesyłkę 3 tygodnie. Meble piękne, polecam!
5 / 5
2021-03-02 03:56:55
Krzysztof
Swoje łóżko zakupiłem w Agmat Meble w grudniu 2020r. Był to okres przedświąteczny, bardzo mi zależo aby łóżko dotarło do Świąt, firma super się z tego wywiązała. Kontakt jest świetny, nie byłem zdecydowany co do koloru łóżka i Pani zaproponowała wysłać próbki materiałów, po otrzymaniu ich mogłem ze spokojną głową zamówić łóżko. Łóżko dotarło do mnie w 4 paczkach do samodzielnego montażu, załączona instrukcja (montaż banalny). Łóżko pięknie wykonane, a materac wygodny. Bardzo polecam i nie mam żadnych zastrzeżeń do firmy. Pozdrawiam!
1 / 5
2021-02-13 06:27:15
Xxx
Na pierwszy rzut oka było ok. Łóżko piękne. Dopiero jak zaczęliśmy użytkować łóżko TOKIO 180X200 okazało się że siłowniki gazowe bardzo kiepskiej jakości . Takiej skrzyni często się nie podnosi a po roku użytkowania nie trzymały ramy łóżka po podniesieniu. Drugą rzeczą jest to że płyta do której nóżki łóżka są przymocowane jest tak cienka że się złamała podczas siadania na róg łóżka i wpadła do środka. Ledy nie mają żadnej osłony i gdy się leży w łóżku rażą w oczy. Złożyliśmy reklamację na siłowniki i nóżkę. Odpowiedź brzmiała: siłowniki wysyłamy do państwa ale nóżkę możemy zrobić za 250 zł bo źle użytkujecie łóżko i gwarancja tego nie obejmuje. Szlag mnie trafił. Nie polecam tego łóżka i tego sprzedawcy bo na początku w trakcie kupna są super dla klienta a potem to róbta co chceta.

Rzetelne opinie o Agmat Meble