Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję agneess

Agneess Opinie 4.8 (393)

Al. K.E.N. 36/47
02-791
Warszawa
22 436 56 77
opinie Agneess
speedtest
4.8
393
Opinii

Doskonale

5 / 5
2022-04-29 10:28:30
Marzena
Pierwszy raz zamówiłam i jestem bardzo zadowolona. Nie będę opisywać każdego produktu bo już znam ich działanie i sporo ich było. Zamówienie i dostawa bez zarzutu. Bardzo zaskoczyły mnie gratisy -to bardzo miłe ! Już zrobiłam kolejne zamowuenie. Troszkę mniejsze ale ceny i dostępność produktów suuuper 👌. Polecam
5 / 5
2020-02-17 18:04:57
Emilia
Bardzo dobry kontakt. Sklep skontaktował się kiedy okazało się, że była tylko 1 sztuka towaru, nawet dzwonili (niestety nie mogłam odebrać) szybko oddali pieniążki i zaraz wysłali paczuszkę. Jedna uwaga - mogliby zsynchronizować ilość dostępnych towarów ze stanem faktycznym w magazynie, bo na stronie była informacja, że jest bardzo duża ilość towaru.
5 / 5
2020-02-07 14:56:49
Ilona
Wszystko zgodnie z opisem, bardzo szybka wysyłka
5 / 5
2020-02-05 14:57:23
Krystian
Bardzo szybka dostawa, jasny czytelny przebieg przesyłki
5 / 5
2020-02-05 14:04:20
Bolesław
profesjonalna obsługa, produkt zgodny z oczekiwaniami
5 / 5
2020-02-03 10:59:25
Amelia
Towar zgodny z zamówieniem. Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2020-01-27 10:57:10
Arkadiusz
DUŻY ASORTYMENT, SZYBKA I SPRAWNA WYSYŁKA, POLECAM
5 / 5
2020-01-24 10:30:24
Stefania
Szybko, profesjonalnie, bardzo dobre ceny. Polecam!
5 / 5
2020-01-19 10:51:58
Wiesława
wszystko przebiegło jak należy
5 / 5
2019-12-05 14:01:37
Brunon
Polecam z całego serca. Jestem bardzo, bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-11-29 23:53:30
Michał
wszystko poszło sprawnie, bez problemów
5 / 5
2019-11-29 15:30:41
Klara
Wszystko w porządku, szybka realizacja zamówienia :)
5 / 5
2019-11-18 10:55:33
Justyna
Jestem bardzo zadowolona, dobre ceny, ekspresowa wysyłka. Polecam!
5 / 5
2019-11-16 08:41:04
Tomasz
Bardzo szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-10-02 19:18:42
Ferdynand
Wszystko dotarło w porządku i jestem zadowolona
5 / 5
2019-09-12 13:12:41
Paula
Bardzo szybki i sprawnie. Polecam gorąco.
5 / 5
2019-09-11 13:33:13
Zygmunt
Ma to czego potrzebują moje włosy 😊
5 / 5
2019-08-29 10:27:48
Józef
Profesjonalna obsługa klienta, polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-08-23 12:28:58
Luiza
Jestem stała klientka tego sklepu!
5 / 5
2019-08-12 11:42:35
Julian
Bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-07-13 09:11:22
Longin
Od dłuższego czasu korzystam z Agneess i jestem bardzo zadowolona
1 / 5
2019-06-15 09:36:36
Pola
Sprawnie działający sklep. Towar zgodny z ofertą. Dobra cena.
5 / 5
2019-06-04 21:56:56
Kornelia
dostawa zrealizowana bardzo szybko , bieżąca informacja o stanie realizacji zamówienia
4 / 5
2019-05-24 17:45:26
Grażyna
Wszystko przebiegło prawidłowo.
5 / 5
2019-05-15 13:11:40
Maksymilian
Profesjonalny sklep z oryginalnymi artykułami
5 / 5
2019-05-03 00:40:34
Nadia
Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-04-18 20:45:40
Elżbieta
Jestem zadowolona z szybkiej reakcji na zmianę statusu i szybką wysyłkę.
3 / 5
2019-04-17 16:38:19
Daniela
Produkty oki, ale obsługa niezbyt przyjazna. Zadajac normalne i wazne dla mnie pytania odpowiedzi zostaly udzielone w dziwnym tonie.
5 / 5
2019-04-09 19:49:53
Eryka
Lubię zakupy w agness-sklep.pl
2 / 5
2019-04-01 09:21:11
Oskar
Sklep wysłał mi paczkę, który był testerem w opakowaniu porwanym i widać że już' przeżył swoje', jeśli chodzi o szampon i odżywkę, wątpliwe jest to czy zawartość jest oryginalna pod korkami ścięte włosy, całość w opakowaniu w resztkach włosów, żenada za takie pieniądze, sklep nie odpowiada na email
5 / 5
2019-03-26 12:37:34
Włodzimierz
Bezproblemowa, ekspresowa realizacja zamówienia. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tym sklepem 😊
5 / 5
2019-03-07 12:06:41
Ernest
Zakupy wspaniałe, szybciutko.. Także serdecznie polecam
5 / 5
2019-02-20 11:24:32
Ewelina
profesjonalna i szybka obsługa
5 / 5
2019-02-14 12:38:49
Ada
Bardzo profesjonalny sklep. Kosmetyki w 100;% świeże i oryginalne.
5 / 5
2019-01-31 13:19:40
Martyna
Szybka wysyłka, dobry kontakt. Jestem bardzo zadowolona. Polecam!
5 / 5
2019-01-24 12:28:52
Dorota
Robię zakupy w sklepie Agneess już od jakiegoś czasu i zawsze jestem zadowolona. Sprawna i szybka realizacja zamówienia. Dostępność towarów i dobre ceny. Możliwość odbioru osobistego znacznie przyspiesza proces, do tego miła obsługa na miejscu:)Polecam!
5 / 5
2019-01-18 20:59:03
Zdzisława
szybkie załatwienie zamówienia
5 / 5
2019-01-09 11:36:15
Klaudiusz
Wszystko zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-01-07 17:54:26
Irma
Szybko, sprawnie, bardzo dobry kontakt telefoniczny. POLECAM!!!
5 / 5
2019-01-04 17:39:58
Eleonora
Wszystko o.k szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-01-03 10:00:28
Jonatan
Kontakt bardzo dobry,sprzedawca uprzejmy, szybka realizacja. Polecam!
5 / 5
2018-12-31 10:24:51
Aldona
Szybko, sprawnie, zgodnie z ofertą.
5 / 5
2018-12-26 11:32:14
Judyta
Od razu po zaksięgowaniu wpłaty zamówienie zostało wysłane.
5 / 5
2018-12-19 14:49:23
Manuela
Szybko, łatwo i przyjemnie. Polecam.
5 / 5
2018-12-18 13:05:17
Małgorzata
Polecam ten sklep. Szybko, sprawnie i profesjonalnie.
5 / 5
2018-12-18 12:36:28
Leopold
Wszystko bardzo sprawnie, polecam zakupy w sklepie.
5 / 5
2018-12-12 10:50:22
Daniel
Wszystko jak zwykle należycie.
5 / 5
2018-12-11 20:52:56
Kornel
Wszystko super. Szybka przesyłka. Polecam sprzedawcę.
5 / 5
2018-12-07 12:41:56
Magdalena
Dobra cena za Kerastase Elixir Ultime, zakupy bez problemu
5 / 5
2018-12-05 15:09:29
Rozalia
dobra obsługa. To nie jest pierwszy raz kiedy robilam zamówienie pszez ten sklep. Polecam
4 / 5
2018-12-04 12:36:43
Laura
Profesjonalna brak mi było bezpośredniego kontaktu mimo telefonowania
5 / 5
2018-11-28 14:50:09
Jan
Szybka wysyłka, towar dobrze zapakowany, wszystko zgodne z opisem. Jestem zadowolona z zakupów. Polecam
5 / 5
2018-11-28 14:42:35
Zdzisława
Szybko, sprawnie i z pełnym zaangażowaniem- zamówiony jeden z wielu przeze mnie produktów został wykupiony o czym Pani poinformowała mnie tel. szukając jednocześnie wspólnego dobrego rozwiązania - za produkt zostały mi zwrócone pieniążki. Reszta produktów dotarła bardzo szybko pięknie spakowane i z dużą ilością próbek na zniszczone i suche końcówki ( poprosiłam o takie w uwagach do sprzedającego) za co bardzo dziękuję agneess-sklep. Gorąco polecam - warto !!
5 / 5
2018-11-26 11:25:15
Paulina
Dobra informacja o stanie zamowienia, szybka dostawa zgodnie z zamowieniem
5 / 5
2018-11-19 10:03:11
Michalina
Produkty w dobrych cenach, szybka realizacja zamówień. Polecam!
3 / 5
2018-11-18 13:51:15
Lidia
Przesyłka bardzo szybka, niestety dostałam olejek inny niż zamawiałam. ( miąłam być olejek avocado i z pestek olivek) dostała arganowy. Ten też się okazałm ok
5 / 5
2018-11-17 10:08:35
Iwo
Super sklep z oryginalnymi kosmetykami w odpowiednich datach ważności
5 / 5
2018-11-16 23:27:21
Beniamin
Szybka wysyłka i w bardzo dobrej cenie.
5 / 5
2018-11-07 18:18:37
Gabriela
Szybka realizacja, kosmetyki oryginalne i w dobrej cenie. Do paczki czesto dodana jest próbka nowego produktu (najczęściej dostawałam z kerastase), co jest bardzo miłe, bo marka ta jest ekskluzywna i mozna sobie przestępstwać na włoskach drogi kosmetyk 🙂
5 / 5
2018-10-30 16:35:19
Zygmunt
Super, ekstra, bez problemów. Polecam :)
5 / 5
2018-10-29 09:50:59
Kacper
Bardzo szybka realizacja zamówienia, odbiór osobisty tego samego dnia
5 / 5
2018-10-27 13:03:47
Renata
Ekspresowa wysyłka. Polecam!!!
2 / 5
2018-10-09 09:24:26
Milena
Czekam na dostawę - z Warszawy do Warszawy już 5 dzień, a zapłaciłam za dostawę 21 zł :) Nie polecam!
5 / 5
2018-10-02 15:43:35
Teodor
Super ceny i bardzo szybka dostawa. POLECAM
5 / 5
2018-09-28 09:23:54
Inga
Szybka obsługa, oryginalne produkty.
5 / 5
2018-09-20 18:29:43
Sebastian
Bardzo dobry rzetelny i uczciwy sprzedawca. Błyskawicznie zrealizowane zamówienie i produkt zgodny z opisem w bardzo dobrej cenie.
1 / 5
2018-08-31 17:59:38
Sandra
Zamówiłam szampon, zapłaciłam i zero odzewu ze sklepu. Po moich mailach sklep pozostał głuchy, nie mam pieniędzy ani zamówionego produktu.
5 / 5
2018-08-30 18:16:15
Henryk
To moje kolejne zakupy w Agneess. Wybieram ten sklep z powodu dobrych cen i możliwości odbioru osobistego. Polecam :)
3 / 5
2018-08-21 13:14:30
Agnieszka
Dziwna konsystencje ma szampon jakby rozwodniony
5 / 5
2018-08-20 16:28:43
Wiesław
Jestem stałym, bardzo zadowolonym klientem.
5 / 5
2018-08-03 12:16:01
Klemens
Szybka dostawa. Atrakcyjne ceny produktów.
5 / 5
2018-07-16 11:22:32
Wiktor
Szybko i bezproblemowo, polecam!
5 / 5
2018-07-13 13:42:42
Edmund
Jestem bardzo zadowolona. Sprzedawca solidny i wiarygodny. Świetny kontakt, szybka przesyłka! Towar z wyższej polki.
5 / 5
2018-07-11 19:28:52
Grzegorz
Super sklep , szczerze polecam ! Wszystko zapięte na ostatni guzik ! Brawo!
5 / 5
2018-06-27 22:10:23
Seweryn
super szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2018-06-27 19:48:01
Grzegorz
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2018-06-22 06:56:34
Daniela
Szybko sprawnie i bez żadnych niespodzianek
5 / 5
2018-06-18 17:51:08
Julian
Profesjonalna obsługa. Na pewno wrócę z powtórnym zamówieniem do Państwa.
5 / 5
2018-06-18 10:29:28
Władysław
Szeroki wybór asortymentu super obsługa i kontakt
4 / 5
2018-06-06 21:52:21
Fabian
Dostałem to co zamówiłem.Bez uszkodzeń .
5 / 5
2018-06-06 18:40:16
Fryderyka
Sprawna obsługa, atrakcyjne ceny.Polecam!
5 / 5
2018-06-06 11:42:28
Jarosława
Wszystko przebiegło bez zarzutów. Polecam
5 / 5
2018-06-04 12:29:27
Sławomir
Sprawna realizacja zamówienia i rozsądne ceny. Super.
5 / 5
2018-05-23 19:15:30
Wacław
Szyba dostawa, znakomite produkty. Polecam.
5 / 5
2018-05-21 13:03:02
Dominika
Bardzo polecam ze względu na termin ważności produktów. Są bardzo świeże i w 199% oryginalne.
5 / 5
2018-05-18 17:50:34
Klementyna
Polecam. Paczka przyszła w wybranym terminie bez najmniejszych problemów. Na każdym etapie pełna informacja na temat statusu zamówienia. Do tego ceny zamówionych produktów konkurencyjne w porównaniu ze sklepami internetowymi z których usług korzystałam.
5 / 5
2018-05-11 12:59:21
Seweryn
Zawsze zamowienie dostarczane szybko i zgodnie ze specyfikacja
4 / 5
2018-05-10 14:48:56
Grażyna
Przesyłka doszła szybko. Pompka do szamponu brudna.
5 / 5
2018-04-24 17:59:56
Zdzisława
bardzo szybka wysyłka, polecam
5 / 5
2018-04-18 20:17:19
Stefania
Jestem w pełni zadowolona. Szybka realizacja,informacje o statusie zamówienia na bieząco. Produkty które zamówiłam były o niebo tansze niz w innych sklepach.Wszystko w nalezytym porządkuk, polecam.
5 / 5
2018-04-18 09:49:46
Henryk
Szybka wysyłka produkt zgodny z opisem . Dobrze opisane produkty
5 / 5
2018-04-05 11:17:35
Bernard
Błyskawiczna realizacja przesyłki. Towar zgodny zamówieniem.
4 / 5
2018-03-14 16:43:11
Alina
Polecam. Mega szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2018-02-12 22:40:18
Wacław
Szeroki wybór kosmetyków Kerastase, kupuje tylko w tym sklepie.
5 / 5
2018-01-19 15:13:22
Maria
sprawne zamówienie i konkurencyjna cena produktu
5 / 5
2018-01-17 07:49:02
Apoloniusz
Transakcja przebiegła bez zarzutu.
4 / 5
2017-12-29 13:07:17
Marta
Były to moje kolejne zakupy w tym sklepie, tym razem nie zostałam powiadomiona o możliwości odebrania przesyłki
5 / 5
2017-12-22 09:19:38
Karol
Polecam!!! Błyskawiczna wysyłka, towar dobrze zapakowany, klient jest na bieżąco informowany o statusie zamówienia.
5 / 5
2017-12-21 13:58:54
Lidia
Bardzo szybka, sprawna wysyłka :)
5 / 5
2017-12-21 08:04:28
Kaja
Sklep ok , ale opakowanie jednego z zamówionych produktów na wierzchu czymś umazane, ale dało się zmyć.
5 / 5
2017-12-19 13:27:57
Izydor
Super. Błyskawiczna przesyłka
5 / 5
2017-12-19 13:15:24
Jagoda
Wzorowa obsługa i ekspresowa realizacja
5 / 5
2017-12-15 21:05:56
Hanna
Wszystko przebiegło sprawnie.
2 / 5
2017-12-08 18:16:27
Ferdynand
Dostarczona paczka była źle zabezpieczona, wszystko latało w niej luzem. Opakowania na aerozole i pianki są powgniatane w wielu miejscach. Były przeznaczone na prezent, ale teraz nie nadają się do tego celu.
5 / 5
2017-12-04 13:54:46
Alfred
Bardzo sprawne zakupy , polecam !
5 / 5
2017-11-17 12:37:04
Sebastian
Bardzo sprawna i szybka obsługa, dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam
5 / 5
2017-11-10 13:16:31
Błażej
Szybko, niedrogo i profesjonalnie
5 / 5
2017-11-10 08:31:32
Waldemar
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2017-11-09 14:54:21
Klemens
bardzo profesjonalne podejście, np. skan potwierdzenia przelewu na mail bardzo przyspieszył proces realizacji zamówienia
5 / 5
2017-11-09 10:26:10
Bartosz
ekspresowa wysyłka, towar oryginalny polecam
5 / 5
2017-11-09 09:58:24
Alberta
Szybka realizacja zamówienia, dobre ceny. Polecam!
5 / 5
2017-11-08 21:44:24
Seweryn
zakupy przebiegły bez zarzutu
5 / 5
2017-11-02 10:49:11
Ferdynand
Super sklep pełny profesjonalizm, polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2017-10-27 09:40:52
Michał
Szybko i sprawnie, przesyłka na następny dzień
5 / 5
2017-10-25 11:28:55
Piotr
Szybka realizacja, atrakcyjne ceny.
5 / 5
2017-09-27 01:16:11
Lidia
Super!!! Zamówienie kompletne, w niedzielę zamówiłam we wtorek przed południem była przesyłka. Dotrzymali moich wytycznych zmiany danych kontaktowych. Szybko i rzetelnie bezproblemowo
5 / 5
2017-09-15 09:31:05
Klaudiusz
wszystko bezproblemowe, towar 1 klasa!
5 / 5
2017-09-07 20:42:44
Mariola
Profesjonalne produkty, profesjonalny personel
5 / 5
2017-08-24 15:23:35
Jagoda
Polecam ten sklep. Możliwość odbioru zamówienia w salonie fryzjerskim na Ursynowie już następnego dnia, a przede wszystkim - konkurencyjne ceny produktów z najwyższej półki!
2 / 5
2017-08-23 12:37:23
Sofia
Zamówiłam w ten sam dzien do koleżanka, zapłaciłam ok. 20 zł za przesyłkę. Koleżanka dostała po 24h, ja nadal czekam a minęły juz 72h
5 / 5
2017-07-21 10:34:22
Sandra
Współpraca na najwyższym poziomie, stały i miły kontakt. Jest to już moje któreś z kolei zamówienie i nigdy się nie zawiodłam. Polecam w 100% :)
5 / 5
2017-07-14 06:15:42
Bogdana
Szybko, tanio, profesjonalnie.
5 / 5
2017-07-12 15:25:00
Luba
Rewelacyjnie pod każdym względem.
5 / 5
2017-07-05 13:53:20
Bogusław
Bardzo lubię ten sklep- regularnie tam kupuję: sprawne, szybkie zakupy; dobre ceny, b.duży asortyment; bardzo również miła obsługa. Polecam
5 / 5
2017-07-05 13:53:20
Jędrzej
Bardzo lubię ten sklep- regularnie tam kupuję: sprawne, szybkie zakupy; dobre ceny, b.duży asortyment; bardzo również miła obsługa. Polecam
5 / 5
2017-06-26 22:24:20
Dorota
najtańsze profesjonalne kosmetyki do włosów. Polecam!
5 / 5
2017-06-19 13:35:33
Judyta
Szybka transakcja i wysyłka, świetna cena. Brak zastrzeżeń.
5 / 5
2017-06-01 10:41:51
Emilia
Przyjazne ceny, ekspresowa realizacja zamówienia. Polecam!
4 / 5
2017-05-09 12:15:42
Eleonora
Przebieg realizacji zamówienia bez zarzutu, szybko, terminowo , sprawnie . zastrzezenia pojawiaja sie przy samym odbiorze towaru , mi przyszlo czekac na odbior przygotowanej siatki z moim zamowieniem jakis czas, gdyz fryzjerka miala akurat klienta , na zapytanie za ile mam w takim razie podejsc - uslyszalam odp "nie wiem, bo nastepny juz czeka " kiedy zobaczylam siatke z moim zamowieniem i dotknelam z kartki z nazwiskiem mowiac do meza , spojrz to moje zamownie , uslyszalam ze mam " tam nie grzebac" obluga ponizej krytyki . Na szczescie druga pracownica uratowala sytuacje, gdyz sama wydawala sie byc lekko zazenowana zachowaniem kolezanki , tak wiec ogolnie na plus. Jednak niesmak pozostal , zamowienie za kilkaset zlotych a czlowiek czuje sie jak intruz i male dziecko , ktore "grzebie "
5 / 5
2017-04-20 09:58:38
Brunon
Produkty oryginalne zapakowane. Szybko dostarczona . Polecam .
5 / 5
2017-04-13 18:04:52
Luba
profesjonalnie, szybko, sprawnie, tak jak być powinno :)
5 / 5
2017-03-21 17:40:03
Klemens
Oryginalne produkty w konkurencyjnych cenach. Świetna obsługa sklepu, do większych zamówień zawsze jakieś fajne próbki do przetestowania.
5 / 5
2017-03-13 21:27:19
Ignacy
Bardzo dobry sklep, szybka realizacja zamówienia, oryginalne kosmetyki, fachowa obsługa i stały kontakt ze sklepem :) I ceny naprawdę konkurencyjne :) Polecam z czystym sumieniem
5 / 5
2017-03-11 18:41:25
Zuzanna
Zamówienie gotowe do odbioru tego samego dnia. Bardzo miły i pomocny kontakt telefoniczny - dzwoniłam z zapytaniem. To mój drugi zakup tu, polecam!
5 / 5
2017-02-06 10:15:42
Liwia
Zamówienie odbierałam osobiście. Wszystko dobrze. Polecam
5 / 5
2017-02-06 10:15:42
Łucja
Zamówienie odbierałam osobiście. Wszystko dobrze. Polecam
5 / 5
2017-02-02 13:08:58
Eleonora
Super szybka dostawa, dogodna płatność, przy odbiorze. Gorąco polecam
5 / 5
2017-01-31 16:19:35
Mikołaj
Zakup przebiegl bardzo sprawnie i szybko. 5/5
5 / 5
2017-01-23 23:21:33
Franciszka
Zgodnie z zamówieniem, szybko, polecam.
5 / 5
2016-12-22 22:25:38
Apoloniusz
pełna profeska... nic dodać nic ująć :)
5 / 5
2016-12-14 13:27:36
Ewelina
Świetny sklep godny polecenia. Duży asortyment produktów. Zamówienie złożyłam w piątek wieczorem, a już w sobotę rano było wysłane. Byłam pod ogromnym wrażeniem tego faktu. Na pewno jeszcze do nich wrócę :D
4 / 5
2016-12-04 18:37:03
Liwia
Jestem średnio zadowolona z obsługi sklepu. Zakupiłam 2 szampony - w pierwszej przesyłce była tylko jedna sztuka zamówionego towaru. A więc dodatkowe zamieszanie i strata czasu: telefony, powtórne oczekiwanie na kuriera. Na plus - towar zgodny z zamówieniem.
3 / 5
2016-11-26 16:07:23
Martyna
Sklep dziala szybko ale niestety zamiast szamponu dotarła odzywka
5 / 5
2016-11-23 09:09:48
Eryka
Wszystko dość szybko i sprawnie.
5 / 5
2016-11-11 15:04:44
Cecyl
Bardzo szybka obsluga - realizacja zgodna z zamowieniem
3 / 5
2016-10-25 22:50:07
Genowefa
fakt dostarczono przesyłkę zgodnie z zamówieniem, jednak nie zrobiono nic by zatrzymać mnie jako klienta (żadnych darmowych próbek, gratisów, bonów. pozdrawiam
5 / 5
2016-10-14 21:27:38
Jolanta
Będę korzystała i polecę znzjomym
5 / 5
2016-10-13 13:51:38
Grażyna
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Produkty otrzymałam następnego dnia po zamówieniu.
5 / 5
2016-10-13 08:53:38
Tobiasz
Bardzo wysoka jakość obsługi klienta, wszystko na czas
5 / 5
2016-10-10 11:21:29
Lucjan
Polecam wszystkim. Bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2016-09-16 21:24:47
Paweł
Wszystko zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2016-09-15 07:05:00
Honorata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
5 / 5
2016-09-02 07:02:34
Kacper
Gorąco polecam ten sklep. Produkty zgodne z opisem. Miły kontakt.
5 / 5
2016-08-14 23:57:55
Aurelia
Cudowne miejsce do zakupu rewelacyjnych kosmetyków.
5 / 5
2016-07-20 16:49:21
Klementyna
Bardzo polecam, dobre ceny, szybka realizacja. Super
5 / 5
2016-07-09 15:58:33
Bogusław
Super transakcja. Polecam bardzo.
5 / 5
2016-07-08 09:42:59
Bożena
Zawsze szybka realizacja i bardzo dobra współpraca, polecam!
5 / 5
2016-07-07 10:06:49
Wacław
Polecam. Szybka realizacja, dobre ceny, nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2016-06-30 12:45:15
Igor
Super towar za super cenę, realizacja błyskawiczna
5 / 5
2016-06-29 21:42:24
Felicja
obsługa na najwyższym poziomie; świetny kontakt.
5 / 5
2016-06-10 10:52:53
Łukasz
Bardzo dobry sklep, polecam wszystkim. Błyskawiczna realizacja zamówienia i dobre ceny.
5 / 5
2016-05-30 09:53:50
Adrian
Ekspresowa dostawa, świetny kontakt
5 / 5
2016-04-27 11:42:35
Jeremiasz
Błyskawiczna wysyłka. Towar zgodny z opisem. Z pewnością skorzystam kolejny raz.
4 / 5
2016-04-20 09:26:46
Roma
Cały proces zakup przebiegł bez problemu, polecam.
5 / 5
2016-04-06 10:14:22
Dawid
Wszystko ok, sprawnie szybko i bez problemów
5 / 5
2016-04-04 15:53:50
Alfred
Szybka dostawa, duży wybór produktów, przystępne ceny.
5 / 5
2016-03-29 12:38:50
Klara
Wszystko w porządku i na czas
5 / 5
2016-03-29 10:16:48
Oskar
bardzo miłe zaskoczenie produktami oraz obsługą klienta
5 / 5
2016-03-22 13:39:21
Aleksander
Bezproblemowo. Miła obsluga. Polecam
5 / 5
2016-03-09 15:16:31
Daria
Dobry kontrakt polecam produkt oryginalny zgodny z opisem
5 / 5
2016-03-07 10:25:43
Emanuel
Duży wybór kosmetyków w dobrych cenach. Dobry sklep.
5 / 5
2016-02-25 15:22:36
Janusz
szybko, profesjonalnie, polecam
5 / 5
2016-02-12 13:34:54
Wiesław
sklep oceniam bardzo dobrze, jedynie firma kurierska, która obsługuje zlecenia pozostawia wiele do życzenia.
5 / 5
2016-02-12 10:03:08
Leon
Polecam z czystym sumieniem. Tanio, profesjonalnie i ekspresowa wysyłka.
5 / 5
2016-01-22 11:13:18
Maksymilian
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2016-01-16 10:11:44
Roksana
Szybko,sprawnie,w dobrej cenie.Polecam!
5 / 5
2016-01-12 14:32:57
Ludwika
Polecam! To nie pierwszy zakup w tym sklepie. Zawsze jestem bardzo zadowolona. Zamówienie jest przyjęte do realizacji nawet w ciągu godziny i mogę tego samego dnia odebrać towar.
5 / 5
2016-01-03 19:15:43
Edmund
Swietny sprzedawca. Jeśteśmy bardzo zadowoleni.
5 / 5
2015-12-22 10:26:48
Walentyna
Dawno nie spotkałam się z tak profesjonalnym sklepem.
5 / 5
2015-12-17 13:26:41
Sebastian
Warto współpracować. Polecam
5 / 5
2015-12-15 12:58:49
Izabela
Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem. Przy kwocie zakupu ponad 300zł koszt przesyłki mógłby być za 0zł.
5 / 5
2015-12-02 09:54:20
Renia
Wysyłka bardzo szybka, towar bez zarzutu i dobrze opakowany.
5 / 5
2015-11-30 17:49:43
Dariusz
Na pewno w przyszlosci zrobie jeszcze u nich zakupy.
5 / 5
2015-11-30 13:53:31
Kamila
Lubię ten sklep i jestem stałą klientką 😊
5 / 5
2015-11-03 11:53:05
Kinga
Szybko, sprawnie i bez zarzutów :)
5 / 5
2015-10-29 22:45:58
Wacław
Jak zawsze bardzo dobra współpraca
5 / 5
2015-10-29 09:50:23
Maciej
Super kontakt ze sprzedawcą, szybka dostawa bo już następnego dnia. Jak najbardziej POLECAM!
5 / 5
2015-10-22 20:29:37
Bogdana
Szybka wysyłka, kunkurencyjne ceny 😊
5 / 5
2015-10-13 10:58:57
Kornel
Sklep godny zaufania , towar super jakości
5 / 5
2015-10-03 07:28:05
Maria
Polecam - zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko. Sklep służył pomocą, gdy była taka potrzeba. Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat.
5 / 5
2015-09-15 09:26:44
Sofia
zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o zamówieniu były przekazywane na bieżąco
5 / 5
2015-09-04 16:55:29
Adrian
Zakupy bardzo udane, w przyszłości również skorzystam z oferty tego sklepu.
3 / 5
2015-08-28 10:17:45
Teodor
Do dziś tj 6 dzień nie dostałem zamówienia
4 / 5
2015-08-21 12:06:14
Marina
Sprzedawca nie aktualizuje zdjęć produktów w sklepie przez co otrzymane produkty różniły się od tych ze strony.
5 / 5
2015-08-14 11:35:42
Amelia
Wszystko przebiegło pomyślnie. Polecam sklep. Pełen profesjonalizm i atrakcyjne ceny markowych produktów.
5 / 5
2015-07-20 22:34:25
Luba
POLECAM! Odbieram osobiście, nawet tego samego dnia zamówienie jest gotowe.
5 / 5
2015-07-03 13:43:54
Donata
To były już kolejne zakupy w agneess-sklep.pl, jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2015-07-03 11:38:38
Apolonia
Zamówienie dotarło szybko. Polecam w 100 procentach ten sklep.
5 / 5
2015-06-30 10:12:46
Zdzisław
solidna obsługa. Sklep uczciwy i godny polecenia
5 / 5
2015-06-26 11:33:26
Dalia
Sklep godny polecenia na pewno wrócę na zakupy do tego sklepu Super !!!!

Rzetelne opinie o agneess