Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję agparty

Agparty Opinie 4.7 (62)

Piaskowa nr 29
08-441
Parysów
539974551
opinie Agparty
speedtest
4.7
62
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-19 22:02:36
Irma
Obsługa bardzo szybka, sklep bardzo dobrze zaopatrzony
5 / 5
2020-02-11 15:15:57
Eligiusz
Wszystko super, zgodne z opisem.
5 / 5
2020-02-11 15:15:57
Aniela
Wszystko super, zgodne z opisem.
2 / 5
2020-01-28 10:33:00
Nina
Zamawiałam hel cena nie mała a po napompowaniu balonów wieczorem już się nie unosily tylko opadły nie polecam jestem mega zawiedziona
5 / 5
2020-01-22 14:28:34
Stefania
Pełen profesjonalizm następnego dnia dostawa super asortyment
5 / 5
2020-01-20 05:58:16
Konstancja
Polecam z czystym sumieniem- zakupy przebiegły bez zarzutów. Balony piękne kolorystycznie, jeśli ktoś ma wizję dekoracyjną napewo może zaufać kolorom przedstawiony na zdjęciach. Trwałość również bez zarzutów po zakupie żelu balony silikonowe wytrzymały 3dni. Butla mała ,sprytna, można wszędzie przewieź. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy. Sklep służył pomocą, gdy była taka potrzeba. Podsumowując duży wybór i ceny też godne uwagi😉😊
5 / 5
2020-01-15 22:00:05
Zbyszko
Wszystko przebiegło bezproblemowo.
5 / 5
2020-01-14 13:50:28
Diana
Super , bardzo polecam , zamialam już dwa razy . Wszystko się zgadzało nawet dostałam gratisy , szybka dostawa , super kontakt ze sprzedawca!!😁
5 / 5
2020-01-10 15:49:06
Marta
Rzetelna firma, szybka wysyłka. Towar super !:)
5 / 5
2019-12-31 22:53:12
Inga
Polecam ten sklep! Bardzo szybka realizacja zamówienia, mimo okresu świątecznego otzrymałam przesyłkę następnego dnia. Niespodzianką były dodatkowe baloniki w przesyłce. Polecam!
1 / 5
2019-12-25 10:31:40
Eryka
Tragedia! Tak mogę ocenić Panswa usługę. Dzisiaj jest chrzest mojej córki i przysłali Państwo pusta butlę. Helu było na jeden balon tylko jeden balon. Masakra wydane ponad 100 zł w piach. Żona rozczarowana bo wymarzyla sobie na przyjęciu balony. Czekam na reakcję ale co to da jak przyjęcie jest dzisiaj
5 / 5
2019-12-23 17:50:34
Grzegorz
Szybka reakcja na zamówienie i wysyłka, na pewno skorzystam nie raz z zakupów w tej firmie
5 / 5
2019-12-12 12:54:49
Wacław
Bardzo szybko. Nim sie obejrzalam paczka czekala. Tomoje trzecie zakupy w tym sklepie. 8 na pewno bede wracac.
4 / 5
2019-12-10 15:28:46
Luiza
Polecam. Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-10-13 09:49:22
Iwona
Polecam, szybka realizacja zamówienia, szybkie dostarczenie przesyłki 😊napewno jeszcze kiedyś skorzystam z tego sklepu i będę polecać!😊
5 / 5
2019-10-07 16:32:10
Mariusz
Expresowa wysyłka, super jakość i przedewszystkim - tanio ! :)
5 / 5
2019-09-27 14:08:57
Wera
Świetny sklep, bardzo duży wybór towaru, ekspresowa dostawa już następnego dnia, REWELACJA!!!
5 / 5
2019-09-24 22:44:59
Aleksandra
Bardzo szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2019-09-19 16:26:26
Jolanta
Super. Fajny asortyment, szybka wysyłka.
5 / 5
2019-08-29 10:35:09
Ludmiła
Szybka wysyłka. Fajne produkty.
5 / 5
2019-08-28 12:36:21
Albert
Super kontakt ze sprzedawcą - godny polecenia
5 / 5
2019-08-23 14:29:46
Edyta
Świetny sklep, ceny konkurencyjne, duży wybór produktów, przesyłka zrealizowana expresowo
5 / 5
2019-08-21 13:06:57
Antonina
Jeszcze nie sprawdziłam towaru
5 / 5
2019-08-09 16:27:55
Michał
Bardzo szybka dostawa. Super sklep. Duży asortyment i dobre ceny.
5 / 5
2019-08-06 22:13:56
Włodzimierz
Bardzo dobry produkt. Świetnie zapakowany. Bardzo szybka wysyłka! Polecam!
4 / 5
2019-08-05 14:07:53
Dominik
Poprawa deklarowanych parametrów towaru.
5 / 5
2019-07-19 11:55:12
Elżbieta
Szybko, sprawnie bezproblemowo,
5 / 5
2019-07-14 11:59:20
Zygfryd
Produkty zgodne z opisem, szybka wysyłka Polecam
5 / 5
2019-07-05 13:07:58
Izabela
Rewelacyjny kontakt, szybka wysyłka, towar zgodny i bardzo dobrej jakości
5 / 5
2019-07-05 11:08:52
Tobiasz
Bardzo szybka wysyłka, już następnego dnia otrzymaliśmy zamówioną butle z helem.Super !w urodziny córka zadowolona z balonów. Polecam sklep w 100%
5 / 5
2019-07-04 15:46:10
Rozalia
Polecam. Bardzo szybko i starannie zapakowana paczka
5 / 5
2019-07-03 16:22:31
Paula
Bardzo dobry kontakt, sklep na bieżąco informuje o statusie zamówienia. Gorąco polecam
5 / 5
2019-07-02 16:22:24
Zygfryd
Towar zgodny z opisem przesyłka dobrze spakowana szybka wysyłka polecam
5 / 5
2019-07-02 12:22:26
Oksana
Bardzo dobra obsługa i szybka realizacja. Jestem zadowolona
5 / 5
2019-06-27 11:41:48
Wiktor
Super sprzedawca,świetna obsługa klienta.Polecam
5 / 5
2019-06-26 11:30:29
Liza
Rewelacja, szybko i przyjemnie:)
5 / 5
2019-06-24 14:37:32
Zdzisława
Towar zgodny z opisem i porządnie zapakowany. Przyszedł w stosunkowo krótkim czasie. Polecam :)
5 / 5
2019-06-10 11:33:28
Paula
Szybka wysyłka, zgodność z zamówieniem.polecam
1 / 5
2019-06-07 16:00:32
Róża
Słabo, anulowanie zamowienia bez kontsktu
5 / 5
2019-06-03 12:23:48
Lilianna
Super szybka przesyłka. Helu strczylo mi na ok 40balonow ale pewnie podpisałam więcej niż bylo podane w aukcji. Szybka transakcja.
4 / 5
2019-05-31 12:26:51
Zuzanna
Ceny mogłyby być nieco niższe
5 / 5
2019-05-30 11:33:52
Jeremiasz
Wszystko zgodnie z zamówienie
5 / 5
2019-05-23 12:27:03
Rafał
Polecam. Błyskawiczna wysyłka. Towar zgodnie z opisem. Paczka dobrze zabezpieczona
1 / 5
2019-05-15 18:24:20
Ryszard
Butla z helem niebyła pełna nadmuchała Ok 10 balonów. Porażka
5 / 5
2019-05-15 13:36:30
Aniela
szybko,sprawnie, a po dostarczeniu kontakt i wszelkie informacje dotyczące produktów dostępne od ręki. Jestem bardzo zadowolona i będę nadal korzystać z ich usług.
5 / 5
2019-04-26 23:30:18
Rozalia
Rewelacja!!! To nawet za mało. Zamówienie otrzymałam przed upływem 24 h. Kontakt super. Obsługa mega super. POLECAM !!!!
5 / 5
2019-04-26 16:54:19
Aleksander
wszystko ok przez ich strone zamowien
5 / 5
2019-04-19 05:44:52
Oksana
Szybka obsługa wspaniały kontakt
5 / 5
2019-04-03 17:47:57
Janina
Szybka realizacja, miła współpraca. Polecam.
5 / 5
2019-03-28 14:37:48
Helena
Wszystko przebiegło bez zarzutu.
5 / 5
2019-03-27 12:38:01
Paweł
Super :-) sprawnie i szybko POLECAM
5 / 5
2019-03-26 15:40:11
Robert
Polecam szybka i miła obsluga
5 / 5
2019-03-25 13:38:11
Julita
Współpraca bezproblemowa.kontakt telefoniczny że sprzedawca bez zarzutu.przesylka blyskawiczna.towar zgodny z opisem.polecam
5 / 5
2019-03-20 14:06:04
Cecylia
Transakcja przebiegła szybko, bezproblemowo, towar zgodny z opisem, pancernie zapakowany dzięki temu dotarł w idealnym stanie:)
5 / 5
2019-03-20 12:36:30
Sabina
Zamawiałam pierwszy raz i się nie zawiodłam :) przesyłka wysłana na kolejny dzień roboczy. Dostałam informacje zwrotna,ze zamówienie zostanie zrealizowane na czas (prosiłam o kontakt). W międzyczasie domowilam jedna rzecz z prośba o dołączenie jej do poprzedniego zamówienia,żeby uniknąć kolejnych kosztów przesyłki. Tak tez zostało zrobione. Także wszystko bez zarzutów. Szczerze polecam :)
5 / 5
2019-03-18 12:32:22
Gerard
Super szybka obsługa, zakupiony produkt zgodny z oczekiwaniami.
5 / 5
2019-03-11 16:22:17
Kornelia
Jestem bardzo zadowolona, bardzo szybko otrzymałam przesyłkę.
5 / 5
2019-03-10 17:41:58
Sergiusz
Super szybka dostawa, wszystko się zgadza!
5 / 5
2019-03-07 17:33:38
Łukasz
Bardzo szybko przygotowane zamowienie, bezproblemo przebieg transakcji. Zamowienie do paczkomatu do odbioru przez 48h.
5 / 5
2019-03-06 14:28:33
Dawid
szybka wysyłka, zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-03-04 14:14:35
Julita
Polecam. Bardzo szybka, przesyłka, dobry kontakt telefoniczny.
5 / 5
2019-03-04 10:29:17
Łukasz
Wszystko w najlepszym porządku, mega szybką wysyłka, widać profesjonalne podejście do klienta

Rzetelne opinie o agparty