Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AGRO-LAN Anteny do modemów ZTE i Huawei

AGRO-LAN Anteny do modemów ZTE i Huawei Opinie 4.7 (23)

Tuchomko 54
77-133
Tuchomie
509617737
brak obrazu
speedtest
4.7
23
Opinii

Dobrze

2 / 5
2017-09-25 21:34:15
Joachim
Towar przereklamowany. Przy najbliższej okazji zdejmę tą antenę i wyrzucę do lamusa.
5 / 5
2016-09-29 00:00:02
Aleksandra
otrzymany towar zgodny z zamówieniem. Bardzo szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2016-04-19 09:59:02
Dominika
szybko sprawnie profesjionalnie
5 / 5
2015-11-09 17:34:12
Longin
Sklep godny zaufania, przesyłka bardzo szybka, towar zgodny z opisem, Polecam!!!
5 / 5
2015-05-08 21:57:41
Łucjan
Dobry kontakt, towar zgodny z opisem, opis towaru jasny i zrozumiały. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2015-02-13 15:28:51
Henryka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-26 22:18:41
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-17 09:48:57
Izolda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-16 11:37:38
Arlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-09-19 11:36:55
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. szkoda tylko, że nie mam możliwosci śledzenia realizacji przesyłki
5 / 5
2014-09-04 11:09:29
Przemysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-02 15:12:24
Julian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-22 11:17:52
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-19 10:21:25
Andrzej
towar otrzymałem w ciągu 24 h na czym bardzo mi zależało za co wielkie dzięki no i polecam z czystym sumieniem
5 / 5
2014-08-18 09:20:31
Paulina
Jestem bardzo zadowolona z zakupu w AGRO-LAN. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar dobrze zapakowany. Dziękuję.
5 / 5
2014-08-05 14:08:34
Felicjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Jestem mile zaskoczony szybkością zrealizowania transakcji mimo weekendu.
5 / 5
2014-06-28 12:50:30
Aleksander
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-16 18:04:27
Dawid
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-10 05:28:12
Ignacy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-02-16 07:45:15
Michalina
Przyzwoity czas realizacji, dobre zapakowanie.
5 / 5
2014-01-23 18:53:29
Janusz
Zakupiłem antenę do HSPA+, opis na stronie producenta zgadza się z rzeczywistymi parametrami produktu. Polecam!
5 / 5
2014-01-23 15:47:29
Gustaw
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-21 11:14:13
Fryderyk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o AGRO-LAN Anteny do modemów ZTE i Huawei