Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Agro-Metal

Agro-Metal Opinie 4.7 (371)

Inwalidów Wojennych 5
07-410
Ostrołęka
(29) 764 10 50
opinie Agro-Metal
4.7
371
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-22 09:53:17
Dominika
Jest to już kolejny zakup w firmie Agro-Metal. Jak zawsze firma wywiązuje się z transakcji znakomicie. Wszystko na bieżąco i na czas. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Mogę tylko polecić tę firmę.
5 / 5
2020-02-19 20:03:30
Marcel
Bezproblemowo i błyskawicznie.
5 / 5
2020-02-19 13:41:32
Juliusz
Polecam, super sklep, błyskawiczna obsługa, bardzo dobry kontakt, towar w 100% zgodny, :)
5 / 5
2020-02-12 08:25:36
Arleta
Dobry kontakt doradcą. Fachowa pomoc
5 / 5
2020-02-06 11:30:00
Lucyna
kontakt ze sprzedawcą bardzo należyty i kompetentny sprzedawca w pełni wyczerpująco wyjaśnił mi wszystkie wątki które mnie interesowały
4 / 5
2020-02-04 13:48:58
Oliwia
zakupy jak wszystkie zlozylem zamowienie otrzymalem potwierdzenie i po kilku dniach otrzymalem towar.
5 / 5
2020-01-31 14:11:39
Bogusław
Dzięki za dobry zakup. Sprzęt jest wyśmienity.
5 / 5
2020-01-29 19:19:24
Seweryn
szybko i zgodnie z zamówieniem. Polecam
5 / 5
2020-01-11 13:44:16
Ferdynand
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Polecam ten sklep i tą szlifierkę.
2 / 5
2020-01-02 09:58:25
Ismena
Bardzo niegrzeczna i arogancka obsługa ze strony sprzedawcy Pana Mateusza
5 / 5
2019-12-31 10:41:15
Kacper
Sklep agro-metal polecam wszystkim
5 / 5
2019-12-25 12:59:42
Karina
Bardzo dobry sprzedawca sprzedaż przebiegła szybko i skutecznie bezproblemowo godny polecenia
5 / 5
2019-12-24 14:14:56
Sandra
Szybko, sprawnie z informacją na każdym etapie realizacji. Polecam w 100%.
4 / 5
2019-12-24 11:44:05
Aldona
Polecam. Sprawnie, szybko a co najważniejsze dobry kontakt ze sklepem. Pragnę zaznaczyć, że towar zamawiamy w okolicach świąt, gdzie dostawa często wydłuża się że względu na nawał pracy, który w tym okresie maja firmy kurierskie. Towar doszedł po 2 dniach.
5 / 5
2019-12-21 19:11:49
Edyta
Dobry kontakt. Duży wybór produktów.
5 / 5
2019-12-18 20:15:32
Malwina
pierwszy zakup i jak na razie udany
5 / 5
2019-12-13 09:13:02
Bernardeta
Pomocna obsługa, bezproblemowy kontakt.
5 / 5
2019-12-11 19:33:17
Wojciech
Towar dostarczony po deklarowanym terminie NIE Z WINY AGRO-METAL. a z winy firmy kurierskiej. Dariusz Kucharski
3 / 5
2019-12-03 13:27:29
Zbigniew
Dotychczas nie otrzymałem żadnej informacji o terminie dostawy zamówionego produktu!!!! Z tego powodu jest mi przykro!!!!!!!
1 / 5
2019-11-28 19:18:54
Antoni
Zamierzając wydać 10 tys. za kosiarkę-traktorek oczekuję większego "zaangażowania" ze strony sklepu bo stwierdzenie "że owijamy na palecie streczem i zawsze dochodzi" wcale mnie nie przekonuje zwłaszcza na odległość, płacąc z góry za towar...A jeśli Kolego kwitujesz, znudzony drugą rozmowę tel. słowami "nie mogę rozmawiać, to trudno..." sam sobie wystawiasz ocenę i sygnalizujesz "szacunek do klienta" w przypadku problemów... Tak na marginesie: ten sam model, w tej samej cenie będzie dostarczony przez inny sklep ich transportem, a płatność gotówką dopiero po sprawdzeniu wszystkiego, bez wcześniejszych zaliczek itp. więc można.
5 / 5
2019-11-28 14:55:31
Tadeusz
Na tym etapie realizacji zamówienia mogę napisać, że kontakt ze sprzedającym jest bardzo dobry.
5 / 5
2019-11-27 09:09:16
Aneta
Zamówienie zrealizowane w iście expresowym czasie.
3 / 5
2019-11-26 07:53:01
Juliusz
Okazało się że towaru nie było na stanie magazynu, sprzedawca nie wiedząc czemu skłamał mówiąc że towar jest uszkodzony i trzeba czekać 10 dni żeby przysłali dobre części. Po 10 dniach kontakt się urwał. Trochę dziwne postępowanie.
5 / 5
2019-11-22 17:01:19
Stefania
Profesjonalizm + szacunek do każdego klienta
5 / 5
2019-11-18 15:01:47
Wioletta
Bardzo sprawna obsługa, ekspresowa wysyłka towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-11-14 14:35:15
Waldemar
super, kontakt, szybka wysyłka, najniższa cena
5 / 5
2019-11-12 21:20:05
Herbert
Paczka bardzo dobrze zabezpieczona. Sprzęt działa , wszystko gra. polecam
5 / 5
2019-11-05 11:03:22
Eligiusz
Super super super gorąco polecam wielkie dzięki Panie Arturze👍👍
4 / 5
2019-11-04 09:27:34
Aniela
Sklep ok, wszytko sprawnie wysłali ale firma logistyczna dostarczała prawie tydzień
1 / 5
2019-11-03 12:52:54
Antoni
Fatalna obsługa i podejście do klienta. Miałem kilka pytań w związku z zakupem wewnątrzwspólnotowym. Sprzedawca nie potrafił udzielić informacji czy taki zakup jest u nich w ogóle możliwy. Na pytanie dlaczego do mnie nie oddzwania powiedział, że on na zagraniczny numer telefonu nie będzie oddzwaniał, gdyż to generuje koszta. Finalnie dokonałem standardowego zakupu poprzez sklep internetowy. W sklepie kupowałem 3 sztuki towaru. Przez pomyłkę jeden produkt został przeze mnie dodany do koszyka dwukrotnie. Po 10min od złożenia zamówienia poinformowałem mailowo sklep o zaistniałej sytuacji. Towar mimo wszystko został wysłany. Wypełniłem dokumenty dotyczące zwrotu towaru i odesłałem towar zgodnie z informacja na stronie. Sklep zażądał ode mnie wysłania oryginału paragonu, gdyż w innym wypadku zwrot nie zostanie zaakceptowany, ponieważ ich księgowa potrzebuje oryginału. Gdy zapytałem sprzedającego czy zatem dostanę nowy dokument zakupu odpowiedział, że chyba żartuję. Na pytanie dlaczego zatem wysłali również omyłkowo dodany przeze mnie towar mimo wysłanej informacji sprzedawca poinformował mnie, że oni nie mają kontaktu z biurem :) Po wysłaniu maila z informacją odnośnie przepisów regulujących wydawanie paragonów zwrot został dokonany.
5 / 5
2019-10-31 11:52:35
Wacław
Szybko, sprawnie, towar zgodny z zamówieniem....polecam!
5 / 5
2019-10-28 20:59:36
Felicjan
Oceniam bardzo dobrze szybka realizację p zesylki
5 / 5
2019-10-22 14:20:50
Celina
Super sklep. Wysyłka natychmiastowa. Miła obsługa i odpowiedni kontakt tel
5 / 5
2019-10-22 11:58:37
Zuzanna
Firma sumienną. Sprzedawca przesłał całą dokumentację maszyny. Polecam
5 / 5
2019-10-21 20:11:30
Adrian
Firma godna polecenia kontakt bezproblemowy. Fachowe doradztwo. Zdecydowanie polecam współpracę z tą firmą. Wysyłka maszyny tego samego dnia. Polecam!!!
5 / 5
2019-10-19 16:01:44
Igor
Można negocjować cenę, warto u Nich kupować, polecam
5 / 5
2019-10-18 20:04:43
Fabian
Nie mam uwag negatywnych wszystko jest ok.
5 / 5
2019-10-15 19:00:14
Norbert
Transakcja bardzo sprawna. Towar zgodny z zamówieniem. Dodatkowo dostałem sporo informatorów i katalogów z produktami. Widać,że firmie zależy na klientach
5 / 5
2019-10-15 05:39:47
Lesław
Super, szybko , sprawnie , towar bardzo dobrze zabezpieczony i na palecie ..
5 / 5
2019-10-10 13:06:01
Janina
Bardzo dobrze zorganizowana sprzedaż i dostawa, polecam!
5 / 5
2019-10-07 19:07:55
Cecylia
Sprzedający wykazał się dużą pomocą i zaangażowaniem przy wyborze glebogryzarki. Bardzo miła i fachowa obsługa.
5 / 5
2019-10-06 23:04:23
Sławomir
Dostałem to co zamówiłem, kupiłem za cenę która zaproponowałem, jestem bardzo zadowolony i mogę szczerze polecić. Urządzenia jeszcze nie wypróbowałam, będę testowal dopiero na wiosnę.
5 / 5
2019-09-30 22:11:44
Iwona
Bardzo jestem zadowolony z przesyłki
5 / 5
2019-09-24 05:24:34
Malina
Produkt zgodny z opisem. Dobre rozwiązanie zabezpieczenia przed uruchomieniem. Porównując z poprzednimi spalinowymi wybrałbym ponownie elektryczna.
5 / 5
2019-09-23 22:01:35
Sara
transakcja przebiegła wzorcowo.Firma godna polecenia.
5 / 5
2019-09-23 11:48:30
Kazimierz
Bardzo dobry sklep. Szybka dostawa zgodna z zamówieniem.
5 / 5
2019-09-17 14:34:38
Arkadiusz
Bardzo dobry sklep internetowy.
5 / 5
2019-09-13 14:07:40
Lucjan
Zostałem załatwiony zgodnie z oczekiwaniami i błyskawicznie. Przesyłkę otrzymałem następnego dnia. Oby więcej takich firm. Polecam.
5 / 5
2019-09-04 20:59:41
Wanda
BARDZO DOBRY KONTAKT,MILA I PROFESJONALNA OBSLUGA. TOWAR ZGODNY Z OPISEM. POLECAM!!!
5 / 5
2019-08-27 13:33:04
Władysława
TOWAR W STU PROCENTACH ZGODNY Z OPISEM, SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA, BARDZO DOBRY KONTAKT Z PRACOWNIKIEM SKLEPU
5 / 5
2019-08-23 14:50:09
Joachim
Świetny sklep , szybka wysyłka .
5 / 5
2019-08-23 09:32:35
Herbert
Super. Rzeczowo terminowo i sprawnie. Polecam
5 / 5
2019-08-21 12:51:49
Robert
Jestem bardzo zadowolona z obsługi
5 / 5
2019-08-20 21:23:18
Bernadeta
Wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2019-08-19 14:28:12
Lilianna
Jestem bardzo zadowolony z zakupów.
5 / 5
2019-08-14 12:52:54
Michalina
Szybka wysyłka, wszystko zgodnie z opisem.
5 / 5
2019-08-13 08:35:04
Stanisława
Dobra oferta i szybka wysyłka gratis a towar ponad 80kg
5 / 5
2019-08-12 16:56:34
Malina
Dobry kontakt, szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2019-08-10 11:46:25
Liwia
Wszystko super!!! Moja druga transakcja w ciągu dwóch lat i serwis niezmiennie sprawny.
5 / 5
2019-08-09 13:26:11
Agata
Wszystko ok. Trochę mało precyzyjny opis produktu
5 / 5
2019-08-08 13:05:19
Zofia
Szybko, sprawnie, towar solidnie zapakowany, info dokładne, polecam
5 / 5
2019-08-05 15:31:08
Janusz
Bardzo profesjonalna obsługa klienta. Jestem mega zadowolona. Zamówiony towar dotarł bardzo dobrze zapakowany i dostarczony przez profesjonalnego kuriera. Brawo. Polecam zakupy w tym sklepie. Dziękuję.
5 / 5
2019-07-25 14:03:40
Wera
Jestem zadowolony z tego zakupu
5 / 5
2019-07-24 12:49:29
Arleta
Sklep na piątkę - miła obsługa i ekspresowa realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-07-21 19:54:20
Katarzyna
Wszystko OK. Błyskawiczna realizacja zamówienia.
4 / 5
2019-07-19 19:02:44
Michał
Dobry sklep tylko nie wiem zjakiego powodu nie mogłem nabyć towaru z telefonu.
5 / 5
2019-07-18 20:45:31
Kamil
Zakup bez problemów - sklep polecam.
5 / 5
2019-07-05 12:49:49
Alina
super kontakt towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-07-03 21:50:19
Danuta
Szybko, sprawnie, dobra cena, super sprzęt.
5 / 5
2019-07-03 20:39:42
Klara
Sprzedawca godny zaufania. Polecam.
5 / 5
2019-07-03 16:29:34
Emilia
Bardzo dobra współpraca - polecamy! Realizacja zakupu maszyny zgodna z terminami, ustaleniami oraz dobrą ceną.
1 / 5
2019-07-01 10:00:36
Bogusław
przedstawiciel firmy jest opryskliwy, na fakturę czekam 3dni po wielokrotnych prośbach o wysłanie faktury przedstawiciel odpowiedział "wkrótce dojdzie "
5 / 5
2019-06-29 16:38:28
Kamil
Bardzo solidna firma ! Przed wysyłką skontaktowali się osobiście - równocześnie służą doradztwem ! Super ! Polecam!
5 / 5
2019-06-29 10:45:12
Stefania
Polecam w 100% szybka dostawa, kontakt bezproblemowy. :)
5 / 5
2019-06-29 08:33:17
Krystian
zdecydowanie TAK godny polecenia
1 / 5
2019-06-28 07:54:04
Edward
TOWAR NIE JEST PRZEZNACZONY DO NAWOŻENIA TRAWY JAK WIDNIEJE NA STRONIE A NA ULOTCE PRODUCENTA JEST WYRAŹNIE NAPISANE SIEWNIK DO PIACHU, SOLI I NASION TRAWY! ZERO ODZEWU ZE SKLEPU!
5 / 5
2019-06-27 16:10:10
Malwina
Szybka wysyłka, towar zgodny z zamówionym, dodatkowy plus - płatność przy odbiorze bez dodatkowych kosztów i darmowa przesyłka.
5 / 5
2019-06-25 11:53:37
Nastazja
POLECAM Szybko, sprawnie bez zarzutów.
5 / 5
2019-06-25 09:53:23
Jagoda
Sklep OK lecz informacja na temat usługi kurierskiej (program śledzenia z linku nie działał)
5 / 5
2019-06-20 18:08:55
Felicjan
Perfekcja obsługa, towar wart polecenia
5 / 5
2019-06-18 21:54:52
Stefania
szybko przeprowadzona transakcja
3 / 5
2019-06-18 14:12:23
Marcelina
Do chwili zakupu kontakt poprawny. Po zakupie towaru pracownicy ignorują maile. Wsparcie pozakupowe na poziomie zero.
5 / 5
2019-06-13 21:37:56
Dalia
Super kosiarka,super kontakt.Profesionalnie!!!!.Pozdrawiam
4 / 5
2019-06-13 18:29:38
Celestyn
trochę wysyłka szła, ale dotarła i jest ok
5 / 5
2019-06-12 15:59:08
Wiola
Bardzo sprawnie, cały proces bez żadnych zastrzeżeń
5 / 5
2019-06-12 12:26:26
Amelia
Solidnie , profesjonalnie, rzeczowo, Polecam.
5 / 5
2019-06-10 19:54:15
Władysława
Polecam. Towar zgodny z ofertą i szybka dostawa
5 / 5
2019-06-08 08:43:57
Cyprian
Bardzo dobrze, wszystko przebiegło sprawie i bez problemu, polecam
5 / 5
2019-06-07 15:00:14
Ksenia
Wszystko ok.Polecam tego sprzedawce
5 / 5
2019-06-06 14:38:58
Edward
Przyjemna współpraca na każdym etapie.Duży plus za rabacik! Towar zgodny z opisem,serdecznie polecam.
4 / 5
2019-06-05 20:54:35
Ismena
Długo czekałam na zamówiony towar, ale po mojej interwencji realizacja zamówienia była bardzo szybka. Dodatkowo sklep do zamówionej przeze mnie kosiarki dorzucił gratis olej. Zamówiona kosiarka sprawdza sie bardzo dobrze nawet na nierównym terenie. Jestem zadowolona z zakupu i polecam sklep.
1 / 5
2019-06-05 13:59:34
Lucjan
Zapłacone w sobotę, dziś środa - nie ma towaru, ani informacji o dostawie. Kupiłem towar w lokalnym sklepie stacjonarnym.
5 / 5
2019-06-04 21:27:55
Fabian
Kosiarka Hondy : Solidna , dobrze zapakowana itp.Polecam
5 / 5
2019-05-31 17:11:56
Celestyn
Jestem zadowolony z otrzymanego produktu
4 / 5
2019-05-31 12:40:27
Daniela
Super sklep.Ceny nie dość że są niższe niż na allegro, to jeszcze można je negocjować. Mi się udało. Więcej takich sklepów
5 / 5
2019-05-30 09:51:18
Michał
Wszystko przebiegło bardzo dobrze.
5 / 5
2019-05-29 19:59:47
Aleksander
Bardzo polecam . Wszystko perfekcyjnie i profesjonalnie zapakowane .
1 / 5
2019-05-22 19:59:39
Tymon
Towar otrzymałem z dwu tygodniowym opóźnieniem. Tak że jeżeli komuś zależy na czasie to nie polecam
5 / 5
2019-05-17 20:06:12
Lidia
Na etapie oczekiwania opinia jest mało użyteczna w tym momencie
5 / 5
2019-05-14 14:19:17
Anita
Na każdym etapie bardzo dobry kontakt ze sklepem, szybka realizacja zamówienia. Pełny profesjonalizm.
5 / 5
2019-05-10 15:08:13
Renata
Super kontakt, szybko, sprawnie! Gorąco plecam!
5 / 5
2019-05-09 16:42:26
Dawid
Fachowa obsługa, produkt zgodny z planem. Polecam!
5 / 5
2019-05-07 14:15:33
Longin
Zamówienie przyjęte, lecz czas realizacji jak dla mnie długi.
5 / 5
2019-05-01 17:05:52
Emanuel
Towar zgodny z zamówieniem, na czas.
5 / 5
2019-04-28 10:43:39
Maciej
Profesjonalne podejście do handlu. Polecam sprzedającego
5 / 5
2019-04-24 15:16:27
Wiktor
Polecam szybko i sprawnie działają
5 / 5
2019-04-23 10:27:17
Liwia
zakup przebiegł bardzo sprawnie, w dniu zakupu około godziny 13.00 , po kontakcie ze sklepem wysyłka nastąpiła tego samego dnia. około godziny 11.00 dnia następnego towar był na miejscu.
1 / 5
2019-04-19 22:21:00
Izolda
Problem z towarem. Konsultant twierdzi doreguluj sobie pan. Kosiarka bez regulacji... Sprawdzal na zdjeciu. Bravo.
4 / 5
2019-04-17 19:37:15
Róża
Po skompletowaniu zamówienia wysyłka natychmiastowa.Podczas rozmowy telefonicznej zostałam poinformowana o kilkudniowym oczekiwaniu na brakujące elementy. BARDZO polecam
1 / 5
2019-04-17 08:17:22
Rafał
Towar zamówiony zgodnie z ustaleniami co do ceny. Potwierdzenie wysłania towaru już nie zawierało dokonanych ustaleń - zawyżono cenę towaru.
5 / 5
2019-04-15 22:28:20
Helena
Profesjonalna firma. Każdemu polecam
5 / 5
2019-04-12 13:08:50
Sara
Szybka i bezproblemowa dostawa. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-04-12 12:27:33
Amelia
polecam szczerze,szybka wysyłka
5 / 5
2019-04-11 16:27:04
Julianna
Super sprzedawca szybko i sprawnie .Polecam
5 / 5
2019-04-10 13:04:22
Magda
Bardzo miła i konkretna obsługa telefoniczna. Towar super, na drugi dzień był już u mnie. Dobrze zapakowany na czas transportu. Po prostu jestem bardzo zadowolony i usatysfacjonowany z zakupu w fimie "Agro-metal".
5 / 5
2019-04-09 12:52:17
Eleonora
Mieszkam w małej osadzie na pomorzu i z tego powodu często korzystam z zakupów na odległość. Zatem mam doświadczenie stałego klienta i mogę z czystym sumieniem polecić sklep Agro-Metal.pl, jako profesjonalistę.
5 / 5
2019-04-05 21:22:14
Roman
Bardzo profesjonalnie podchodzą do zamówień. Polecam
5 / 5
2019-04-04 13:24:42
Franciszek
Szybka dostawa, obsługa na wysokim poziomie. Polecam zakupy.
5 / 5
2019-04-02 23:35:54
Lucjan
Szeroki asortyment, dobry kontakt ze sklepem.
5 / 5
2019-04-02 23:07:59
Władysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Zamówiony sprzęt otrzymałem szybko . Dobry kontakt telefoniczny ze sprzedawcą. Jestem zadowolony.
5 / 5
2019-04-02 15:09:37
Maksym
Bardzo dobry sklep oraz dobry kontakt ze sprzedajacym.
5 / 5
2019-04-02 14:56:25
Grażyna
Wszystko szybko, towar zamówiony dotarł bez problemu.
5 / 5
2019-04-02 13:38:51
Dominik
produkt spełnił moje oczekiwania jak najbardziej. Przesyłka została zagubiona podczas transportu i sklep musiał wysyłać raz jeszcze ale odbyło się to bardzo sprawnie.
5 / 5
2019-04-01 19:54:05
Sylwester
Super kontakt, wszystko zgodnie z ustaleniami, pełen profesjonalizm - zakłóciło brak polskiej instrukcji do otrzymanego modelu. Dostarczona była z innego.
4 / 5
2019-03-29 11:09:41
Wacław
Znakomite działanie sklepu internetowego, błyskawiczna wysyłka. Niestety nie otrzymałem razem z kosiarką pojemnika z olejem do silnika do jego pierwszego zalania, co mi obiecano podczas rozmowy telefonicznej.
5 / 5
2019-03-27 14:29:11
Franciszka
Transacja przebiegła bez zastrzeżeń. Polecam
5 / 5
2019-03-26 13:55:55
Lech
Super sklep super obsługa robić tutaj zakupy to czysta przyjemność
5 / 5
2019-03-26 10:59:24
Daniela
Doskonała firma do obsługi, świetne ceny poparte jeszcze lepszą obsługą i komunikacją
5 / 5
2019-03-25 20:31:51
Igor
SUPER KONTAKT !!!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2019-03-23 16:28:50
Gustaw
szybko, sprawnie, miło i profesjonalnie
5 / 5
2019-03-22 21:05:21
Łucjan
Kontakt w razie problemu ze zrealizowaniem zamowienia .Dobra komunikacja jest OK.
5 / 5
2019-03-21 14:42:32
Krystian
bardzo polecam, Szybka i sprawna dostawa.
5 / 5
2019-03-19 22:34:41
Kacper
Sklep zadziałał sprawnie i przesyłka dotarła szybko. Bardzo polecam!!!
3 / 5
2019-03-16 07:32:16
Kinga
arogancka obsługa niesympatyczny Pan który jakby pracował z przymusem
5 / 5
2019-03-15 19:12:42
Ziemowit
Doskonale.Towar dotarł po ok.40 godzinach od zamówienia,chociaż to nie jest tak blisko bo ponad 300km.Na razie nie uruchamiałem jeszcze wertykulatora ale paczka była nieuszkodzona i kompletna więc myślę,że będzie dobrze. Jedyny minus-instrukcje obsługi urządzenia i silnika Hondy w kilku językach tylko nie w polskim.
5 / 5
2019-03-14 12:01:46
Oleg
sprawna obsługa /dobry kontakt telefoniczny,
5 / 5
2019-03-13 12:46:44
Kazimiera
Dogłębna wiedza sprzedawcy o towarze, bardzo szybka wysyłka, sklep naprawdę godny polecenia....gdy będę potrzebował kolejnego sprzętu ogrodniczego na pewno skorzystam z usług sklepu.
5 / 5
2019-03-11 21:56:46
Sabina
Szybko sprawnie i perfekcyjnie. Polecam zdecydowanie.
5 / 5
2019-03-08 09:21:50
Gabriela
Tranzakcja przebiegła szybko ,sprawnie dostawa towaru na miejsce bez zarzutów towar zgodny z opisem działa jeszcze nie przetestowany ponieważ jest to kosiarka do trawy wiec czekam na sezon -polecam sklep.
5 / 5
2019-03-05 13:23:21
Waldemar
Zamówienie przebiegło sprawnie, towar zgodny z opisem, jestem zadowolony z zakupów, polecam ten sklep majsterkowiczom ;)
4 / 5
2019-02-26 12:45:50
Sabina
wszystko było dobrze tylko przesyłka moim zdaniem trochę późno nadana. Przez telefon pan zapewniał że wyślą jak najszybciej się da a w realu było trochę później
5 / 5
2019-02-23 17:25:14
Izabela
Szybka dostawa,bez problemów,polecam wszystkim
5 / 5
2019-02-21 10:31:17
Cyprian
Profesjonalna obsluga i fachowe porady. Jastem mile zaskoczony rozmowa z przedstawicielem. Czulem rzeczywista troske o klienta.
5 / 5
2019-02-21 06:49:03
Leon
Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem !! polecam
5 / 5
2019-02-20 13:35:19
Gabriela
szybka realizacja,towar zgodny z zamowieniem sklep godny polecenia
5 / 5
2019-02-15 13:20:50
Herbert
Szybka sprawna miła obsługa.
5 / 5
2019-02-14 09:43:14
Kazimierz
rewelacja , na najwyższym poziomie
5 / 5
2019-02-06 10:50:37
Hubert
Na podstawie tak krótkiego kontaktu mogę napisać tylko, że transakcję zrealizowano zaskakująco szybko, towar otrzymałem ten, o który mi chodziło. Żadnych kłopotów. Tylko kupować. Dziękuję.
5 / 5
2019-02-05 13:25:45
Iwo
Jestem w pełni zadowolony, kupowałem po raz pierwszy i otrzymałem rabat. POLECAM
5 / 5
2019-02-04 10:08:40
Izabela
Bardzo dobry kontakt i opis produktu
5 / 5
2019-02-03 10:18:41
Feliks
Było trochę nieporozumienia po otrzymaniu przesyłki ale co jest istotne problem został załatwiony przez sprzedającego uczciwie, szybko i sprawnie. Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-01-31 11:09:29
Jolanta
Dobry sklep z dobrymi cenami. Obsługa szybka i bezproblemowa. Nie ma się do czego przyczepić ;)
5 / 5
2019-01-29 11:39:00
Tobiasz
Realizacja zamówienia przebiegła bardzo szybko. w rozmowie telefonicznej udzielono niezbędnych odpowiedzi na temat zamawianego sprzętu. Możliwość negocjacji cen. Bezpłatna realizacja zamówienia.
3 / 5
2019-01-25 08:12:18
Emil
Kontakt i czas wysylki porazka
5 / 5
2019-01-23 23:40:13
Cyprian
Całkiem dobre narzędzia i spory wybór , polecam.
5 / 5
2019-01-18 11:45:14
Konstancja
Profesjonalne podejście do klienta.Polecam błyskawiczna realizacja.
1 / 5
2019-01-14 12:49:57
Kaja
Nie moge podsumowac opinii bo nic nie zostalo zrobione.
5 / 5
2019-01-10 13:23:46
Mieczysław
Polecam -otrzymałem towar -wcześniej zostałem poinformowany o terminie dostawy.
4 / 5
2019-01-10 10:16:21
Arleta
Jestem zadowolony z realizacji zamówienia.
2 / 5
2019-01-09 17:32:37
Judyta
Do tej pory nie mam informacji o moim zamówieniu brak kontaktu ze sprzedawcą właściwie to nie wiem czy otrzymam towar czy nie
5 / 5
2019-01-07 14:05:33
Bogdana
wszystko odbyło się sprawnie
4 / 5
2019-01-04 17:55:55
Grażyna
szkoda ze kiedy prosilem o pakiet Sprzedawca nie sprzedał mi drutu do migomatu razem z migomatem .
5 / 5
2019-01-02 16:07:47
Nastazja
Polecam sklep, towar zgodny z opisem, cena dobra.
5 / 5
2018-12-28 06:14:14
Izolda
Kompetentna obsługa, polecam.
5 / 5
2018-12-19 21:33:15
Felicjan
Bardzo profesjonalna i miła obsługa - tak trzymać !!!
5 / 5
2018-12-19 07:03:52
Eleonora
Super,szybko, sprawnie i zgodnie z opisem
5 / 5
2018-12-18 11:59:32
Dominika
Polecam , szybko taniej niż na innych stronach A towar bez zarzutów:)
5 / 5
2018-12-18 11:56:13
Leszek
szybko i sprawnie. Już w tym samym dniu towar został wysłany
5 / 5
2018-11-28 13:12:25
Matylda
W skali od do 10 daje 12 wszystko na medal.
4 / 5
2018-11-21 14:25:05
Lucjan
Jestem zadowolony w porównaniu z innym sklepem ,który po 3tygodniach namalował moje zam. Dowiedziałem się o tym dzwonisz do nich
4 / 5
2018-11-19 13:22:51
Celina
Długi okres wysyłki, ale poza tym nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2018-11-15 12:45:01
Kalina
Dobry kontakt z sprzedającym, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-11-14 19:00:25
Grzegorz
Szybko i sprawnie-profesjonalnie.Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-11-13 16:25:30
Elżbieta
Polecam wszystkim zainteresowanym w 100%
5 / 5
2018-11-07 17:13:08
Laura
Błyskawiczna realizacja zamówienia. Konkurencyjne ceny. Polecam.
5 / 5
2018-11-06 08:28:21
Grzegorz
Poświęciłem 4 minuty i zamówienie miałem następnego dnia w domu. Bardzo polecam
5 / 5
2018-11-05 18:33:16
Aleksandra
Informację o produkcie uzyskałam w trakcie rozmowy telefonicznej i była prawdziwa , co mogłam stwierdzić przeglądając produkt w momencie dostawy. Czas oczekiwania na odebranie telefonu przez sklep zadowalająco krótki.
4 / 5
2018-11-05 08:43:36
Radosław
Rzetelne podejście i fachowe doradztwo 👍
4 / 5
2018-11-05 08:43:36
Henryka
Rzetelne podejście i fachowe doradztwo 👍
5 / 5
2018-11-02 15:01:21
Róża
Długość oczekiwania została zrekompensowana przez dostawcę.. Super.
3 / 5
2018-10-31 18:54:47
Gustaw
Na chwilę obecną tzn. po jednym dniu użytkowania kosiarka wydaje się być bardzo fajna. Miłem trawę dość wysoką na około 10 cm i dała radę bez problemu. Fajnie wyrzuca trawę Co do dalszego użytkowania zobaczymy mam nadzieję że wytrzyma z 5 lat zbyt krótko użytkowałem żeby moja opinia była miarodajna
5 / 5
2018-10-29 11:01:18
Bogna
Towar zgodny z zamówieniem. Polecam
5 / 5
2018-10-26 17:26:14
Justyna
Super sprzedawca towar na czas polecam
4 / 5
2018-10-23 08:50:08
Aniela
Wszystko zgodnie szybka wysyłka idealnie zabezpieczona paczka.
5 / 5
2018-10-17 13:42:13
Klaudiusz
Jestem zadowolona zakupionego towaru. Transakcja przebiegła pomyślnie.Szybka realizacja zamówienia.
3 / 5
2018-10-10 19:51:41
Mirosław
Witam . Generalnie nie mam zarzutów . Natomiast cena zakupionego towaru wynosiła 430 zł plus przesyłka 20 , łącznie 450 . A dziś dostałem emaila ze muszę zapłacić 470 zł . Z niewiadomych przyczyn , nie mam zamiaru dzwonić i się kłócić . Bo są to nie wielkie pieniądze i zależy mi na czasie odebrac towar . Także moja ocena jest 3+
3 / 5
2018-10-09 06:05:34
Łukasz
Produkt zgodny z informacją, natomiast paczkę dostałem po niespełna 2 tygodniach.
5 / 5
2018-09-29 09:13:13
Eugeniusz
Solidna firma. Szybka dostawa towaru. polecam
5 / 5
2018-09-27 12:58:05
Jonatan
Zamówienie zgodnie z zamówieniem Firma Godna poleceni
5 / 5
2018-09-21 12:46:42
Marzena
Proces zakupu przebiegł bardzo sprawnie.
5 / 5
2018-09-12 19:08:39
Marian
Świetny kontakt, mili ludzie, towar w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2018-09-12 12:16:59
Ziemowit
Polecam, bardzo sprawna i szybka obsługa!
5 / 5
2018-09-10 13:44:33
Gustawa
Wszystko zgodnie z ofertą w internecie. Polecam.
5 / 5
2018-09-07 10:16:18
Damian
W porządku obsługa, szybka dostawa, towar na razie spełnia moje oczekiwania
5 / 5
2018-09-07 07:02:47
Elwira
Jeżeli chodzi o sklep. Pełen profesjonalizm. Bardzo dobra i intuicyjna strona internetowa. Nic dodać, nic ująć. Tylko kupować. Będąc pewnym doskonałej obsługi. Gorąco polecam.
5 / 5
2018-09-06 18:16:54
Sebastian
Oceniam bardzo wysoko - polecam.
5 / 5
2018-09-06 10:09:14
Jowita
Bardzo szybka realizacja zamówienia, klient jest na bieżąco informowany o stanie swojego zamówienia. Zdecydowanie polecam.
4 / 5
2018-09-06 09:49:51
Rozalia
Napiszę w późniejszym terminie jak sprawdzę towar
5 / 5
2018-09-03 15:03:37
Kornelia
Wszystko przebiegło zgodnie z planem
5 / 5
2018-08-29 15:19:09
Grzegorz
Dobry sprzedawca, wszystko poszło sprawnie

Rzetelne opinie o Agro-Metal