Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AGROMEN.PL

AGROMEN.PL Opinie 4.1 (316)

17 Stycznia 38a
64-940
Bojanowo
65 546 7505
opinie AGROMEN.PL
speedtest
4.1
316
Opinii

Dobrze

2 / 5
2022-11-25 06:29:41
Anna
Obsluga niekompetentna, roiac zakupy na Shopee mialam miec darmowa przesylke. Z jakiejs przyczyny nie moglam zrobic zakupw na 3 produkty razem i obsluga sklepu wyraznie mnie poinformowala, ze mam to rozbic na 3 osobne zamowienia (???!!!) i nadal nie zaplacce za przesylke. Tak zrobilam, w konsekwencji pierwsza przesylka byla gratis a za obie pozostale, musialam zaplacic, mimo ze po kolejne rozmowie okazalo sie ze podobno jendak cena musi byc co najmniej 40 zl. Byla ponad 50 zl. Takze brak kompetencj i wprowadzanie w blad.
1 / 5
2022-04-06 04:09:58
Maria K.
BTAK KONTAKTU Z FIRMA PO ZŁOŻENIU ZAMOWIENIA I OPŁAT Ą
1 / 5
2021-09-21 00:55:15
Jozek
Naciągacze
1 / 5
2021-06-17 09:40:22
Mariola
na zamówiony towar czekam 2 tyg. przysłano mi jedno z 4 zamówień. nie można dodzwonić się do tej firmy.Nie polecam
5 / 5
2020-02-21 09:02:47
Kacper
Bardzo sprawnie i profesjonalnie.
5 / 5
2020-02-20 10:01:18
Ferdynand
Jestem b.zadowolony..przesyłkę otrzymałem błyskawicznie.
5 / 5
2020-02-18 19:51:11
Szczepan
Przesyłka dotarła na stępnego dnia, super szybko. Zapakowana bardzo dobrze. Towar zgodny z opisem. Polecam sklep.
1 / 5
2020-02-18 13:47:55
Włodzimierz
Dramat, ręce opadają. Zamówiłem towar pt. "Pożegnanie z komarem" a dostałem "Pożegnanie z kretem". Niestety otworzyłem przesyłkę zbyt późno bo po kilku godzinach więc tą oczywistą omyłkę zauważyłem zbyt późno i zrezygnowałem z reklamowania i "użerania" z bandą niekompetentnych ludzi. Nie polecam nikomu tego serwisu.
5 / 5
2020-02-13 14:54:42
Wieńczysła
Szybko i zgodnie z zamówieniem. Polecam :-)
5 / 5
2020-02-12 22:10:29
Mieczysława
Towar w dobrej cenie, wygląda OK.
5 / 5
2020-02-07 14:17:41
Ludwik
Zamówienie przyjęte,dobre ceny,szeroki asortyment.
5 / 5
2020-02-05 16:44:35
Marina
Wszystko przebieglo dobrze. Jestem zadowolony.
5 / 5
2020-01-31 09:06:11
Natalia
POLECAM, SPRAWNIE , SZYBKO , PEŁEN PROFESJONALIZM, POLECAM
5 / 5
2020-01-27 15:41:42
Paweł
Wszystko w porządku, polecam.
5 / 5
2020-01-24 23:16:59
Wera
Profesjonalne usługi, wszystko na najwyższym poziomie! Będę korzystać z usług firmy! Polecam!!!
5 / 5
2020-01-24 13:09:00
Łukasz
Wybrany towar otrzymałem jestem zadowolony szybka obsługa i dostawa
5 / 5
2020-01-24 13:09:00
Bartosz
Wybrany towar otrzymałem jestem zadowolony szybka obsługa i dostawa
5 / 5
2020-01-24 00:33:06
Sebastian
Bardzo sprawnie i szybko otrzymałem zamówiony towar
5 / 5
2020-01-23 18:07:31
Gustaw
Szybko, zgodnie z oferta, polecam
5 / 5
2020-01-22 09:57:56
Matylda
transakcja przebiegła szybko i pomyślnie. polecam
5 / 5
2020-01-21 15:17:28
Jakub
Wszytsko poszło zgodnie z planem, jestem zadowolona
5 / 5
2020-01-18 12:53:35
Leon
Wszystko w jaknajlepszym porządku
5 / 5
2020-01-02 13:01:15
Bernardeta
Polecam zakupy, przebiegły bezproblemowo.
5 / 5
2019-12-19 12:33:42
Agnieszka
W porządku - dobra cena. Dobrze zabezpieczona przesyłka.
2 / 5
2019-12-18 18:29:05
Franciszka
Sprzedają towar którego nie mają.
5 / 5
2019-12-18 10:10:21
Zdzisława
dostawa dobra tylko trochę droga. Ale w sumie jak się zgodziłam to zapłaciłam.
4 / 5
2019-11-28 16:56:24
Aurelia
Profesjonalna obsługa zamówienia, przystępna cena produktu,atrakcyjna cena przesyłki.
5 / 5
2019-11-22 14:06:22
Faustyna
Towar zgodny z zamówieniem - superior
5 / 5
2019-11-20 10:21:03
Błażej
Towar dostarczony szybko. Polecam.
5 / 5
2019-11-19 12:39:44
Eliza
Bardzo zadowolona wszystko szybko i sprawnie
5 / 5
2019-11-15 13:25:41
Klaudia
Wszystko szybko i bardzo sprawnie polecam!
1 / 5
2019-11-13 01:10:30
Helena
FATALNIE.DOSTAWA PO 10 DNIACH.DO TEGO JESZCZE W MNIEJSZEJ ILOSCI NIZ ZAMAWIALEM !!!
5 / 5
2019-10-31 11:09:54
Paweł
Bardzo dobrze. Wszystko bez zarzutu.
5 / 5
2019-10-29 22:39:33
Beniamin
Brak możliwości zamówienia telefonicznie telefon non stop zajęty, .nie każdy ma lub umie posługiwać się komputerem.
5 / 5
2019-10-29 20:50:18
Klementyna
Szybko zrealizowane zamówienie i zgodne z opisem
5 / 5
2019-10-28 10:39:00
Gabriela
Świetna organizacja. Szybka i dobra obsługa. Polecam
5 / 5
2019-10-25 16:38:58
Aleksandra
Pierwszy zakup i pierwszy pozytywny komentarz można napisać.Polecam.
5 / 5
2019-10-25 14:27:37
Bartosz
Jestem bardzo zadowolona .Bardzo polecam -profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-10-24 13:05:09
Patrycja
Polecam sklep. A co z tego wyrośnie to się okaże.
5 / 5
2019-10-23 07:28:36
Teresa
wszystko jest w najlepszym porzadku
5 / 5
2019-10-08 20:19:34
Liliana
Szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem. Idealnie zapakowany i zabezpieczony. Polecam
5 / 5
2019-10-03 12:19:25
Kacper
Oczywiście polecam! Towar zabezpieczony, o długości realizacji zostałem poinformowany. Transakcja bez żadnych problemów.
5 / 5
2019-09-27 16:28:33
Wieńczysła
Wszystko jak należy. Polecam.
4 / 5
2019-09-27 13:08:16
Jagoda
jak na małe zamówienie nieco długi czas oczekiwania, ale ogólnie jestem zadowolony
5 / 5
2019-09-24 21:17:59
Marzena
Dostawca godny polecenia. Towar wysokiej jakości.
4 / 5
2019-09-19 20:46:39
Herbert
Troszkę za długi czas realizacji , poza tym bez zarzutów.
5 / 5
2019-09-11 21:04:23
Norbert
Szybko i bez żadnych problemów. Polecam
5 / 5
2019-09-11 11:39:59
Ignacy
Przesyłka dostała z opóźnieniem, ale zostałem o tym wcześniej poinformowany, więc ogólnie ocena współpracy bardzo dobra.
4 / 5
2019-09-09 16:45:01
Julian
Zbyt długi czas oczekiwania na przesyłkę.
5 / 5
2019-09-06 19:33:36
Beniamin
Goraco polecam.Bezproblemowe zakupy.
5 / 5
2019-09-05 14:42:38
Maria
OK. Towar poprawnie zapakowany i dostarczony do drzwi przez kuriera.
3 / 5
2019-09-04 15:09:53
Bartłomiej
Zamówiłem agrowłókninę w rolce 160cm szer. i 50m dł. Otrzymałem 80cm szer. i 100m dł. Niby nic gdyż metry kwadratowe się zgadzają tyle tylko że ja celowo chciałem 50m bo grubsza rolka(100m) nie wejdzie mi do filtra . Tak więc narobili mi kłopotu z przewijaniem. Kupując agrowłókninę nie jest powiedziane że musi być konkretnie wykorzystana w celu do którego została wyprodukowana czyt. ogrodnictwo. Nie robię z tego problemu gdyż w grę wchodzą śmieszne kwoty - poprostu mam nauczkę na przyszłość . Marian
5 / 5
2019-08-29 12:41:14
Jarosława
Wszystko w najlepszym porządku. Trawa była na drugi dzień. Polecam.
3 / 5
2019-08-28 09:35:47
Eligiusz
Do teraz nie otrzymałem faktury zakupowej . pomimo podania swoich danych
5 / 5
2019-08-27 14:48:27
Mieczysława
Interesy z tą firmą to przyjemnośç
4 / 5
2019-08-27 12:37:43
Matylda
Całkiem nieźle, gdyby jeszcze działał spryskiwacz
5 / 5
2019-08-27 09:55:12
Beniamin
Brawo!!!!👏👏👏oby tak było zawsze, czego oczywiście życzę. Trawa już wschodzi a ja jeszcze nawet nie zdążyłem napisać opinii.
4 / 5
2019-08-16 16:18:31
Krzysztof
Towar zgodny z opisem, lecz dostawa trwa za długo od przelania pieniędzy na konto.
4 / 5
2019-08-14 11:56:07
Justyna
Wszystko w porządku - polecam ten sklep :)
4 / 5
2019-08-13 12:37:20
Mikołaj
Pozytywnie. Ze względu na sezon urlopowy wysyłka po 3 dniach od złożenia zamówienia
3 / 5
2019-08-12 05:58:08
Ludwika
Uwaga dotyczy zabezpieczenia do transportu. Paczka ze szkodliwymi środkami (Difenor na krety i Snacol ma ślimaki) nie została zabezpieczona przed uszkodzeniem w czasie transportu. Brak jakichkolwiek oznakowań paczki spowodowało, że paczka przyszła zgnieciona a opakowania jednostkowe Difenoru, po zdjęciu folii, się rozpadły a opakowanie tekturowe Snacolu zostało uszkodzone.
5 / 5
2019-08-07 18:48:52
Alfred
Bez uwag. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie.
3 / 5
2019-08-07 18:47:29
Joachim
Zbyt długie oczekiwanie na wysyłkę, brak odpowiedzi na wiadomości email.
5 / 5
2019-08-07 14:14:27
Apolonia
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie! w 100% polecam
1 / 5
2019-08-02 14:24:33
Dorota
12 dni czekania, liczne interwencje. Mam nadzieję, ze towar chociaż będzie dobry.
5 / 5
2019-08-02 12:59:43
Klaudiusz
Potrzebowałem nasion "na wczoraj" i dzięki uprzejmości sklepu dostawa została zrealizowana w błyskawicznym czasie,
5 / 5
2019-08-01 13:31:16
Otylia
Czas realizacji zamówienia troche długi, ale poza tym ok.
1 / 5
2019-07-27 07:04:04
Seweryn
Czekam na towar drugi tydzień i cisza. Mail bez odpowiedzi.
5 / 5
2019-07-25 13:15:02
Mateusz
Sprawne, byłem informowany o stanie na każdym etapie
5 / 5
2019-07-24 06:10:10
Brunon
pierwszy raz korzystałem z usług, więc nie mogę mieć wyrobionego zdania.
5 / 5
2019-07-18 17:24:05
Klaudiusz
Firma spełniła moje oczekiwania i mimo komplikacji z towarem przesyłka przyszła prawidłowo.
5 / 5
2019-07-18 14:27:05
Izyda
Bardzo dobry kontakt.Na przesyłkę czekałam kilka dni, ale dobra cena produktów była wystarczającą rekompensatą.
4 / 5
2019-07-16 23:22:19
Joachim
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Natomiast z trzech towarów, które zamówiłem (nawóz do trawników, siewnik ręczny do nawozów, sekator), co do jednego mam jednak zastrzeżenia: na stronie sklepu, w opisie siewnika do nawozów Gardena, brak jest informacji (którą odczytałem dopiero z opakowania otrzymanego towaru), że siewnik nie nadaje się do nawozów żelazowych, czyli akurat do takiego, który zakupiłem do trawnika...
5 / 5
2019-07-12 07:16:22
Eleonora
Materiał bardzo dobrze zabezpieczony, sadzonki dotarły żywe i mają sę dobrze w moim ogrodzie
5 / 5
2019-07-09 11:33:20
Wiesława
Kupuję tam zawsze trawę. Nie dość że najtaniej to w dodatku realizacja bez zarzutu.
4 / 5
2019-07-07 13:55:13
Longin
ok. nie było jednej rzeczy na stanie trzeba było dłużnej czekać ale była możliwość zrezygnowania z zamówienia o czym poinformowali
1 / 5
2019-07-05 17:30:18
Natasza
Dostarczony towar niezgodny z zamówieniem, wyższa kwota.
5 / 5
2019-07-04 14:21:59
Otylia
Świetny sklep ceny bardzo dobre
1 / 5
2019-07-03 05:55:31
Celina
Nie polecam. Brak towaru, brak odpowiedzi że sklepu, praktycznie brak kontaktu
1 / 5
2019-07-02 13:02:36
Arleta
Nie polecam. Po tygodniu oczekiwania na zamówienie skontaktowałam się ze sklepem (wiele prób telefonicznych nim ktoś odebrał; próby mailowe nie przynosiły efektu) - uzyskałam informację, od osoby która odebrała, że nie zajmuje się zamówieniami internetowymi (jedyny numer telefonu podany na stronie sklepu internetowego). Oczywiście nie ma możliwości podania numeru do osoby która się tym zajmuje. Zostałam poinformowana że ktoś się ze mną skontaktuje. Oczywiście nikt się nie skontaktował. Po kolejnych mailach otrzymuję informację że towar zostanie wysłany. Oczywiście produkty nie zostały wysłane. Po ponad jednym dniu otrzymuję informację że nie mają towaru. Zrezygnowałam z zamówienia. Sklep oddał pieniądze na szczęście. Jednakże 2 tygodnie moje obracali moimi pieniędzmi nie realizując zamówienia ani nie kontaktując się ze mną. Nie polecam.
2 / 5
2019-07-01 20:56:24
Zbyszko
Brak informacji o przesyłce,kiedy będzie wysłana,kiedy dotrze do odbiorcy. Kiepsko!!!
4 / 5
2019-07-01 12:47:05
Irmina
Realizacja zamówienia bez problemów
1 / 5
2019-07-01 11:20:43
Miłosz
Zamowiony towar był uszkodzony spakowany tak ze to nie była wina kuriera tylko sklepu. Nawóz zawierał duże bryły wygląda na to jakby był niepoprawnie składowany w sklepie
5 / 5
2019-07-01 09:54:10
Zygfryd
Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-06-28 13:07:51
Rafał
Jestem zadowolony z zakupów w tym e-sklepie.
5 / 5
2019-06-26 14:14:01
Joachim
Tak właśnie wyobrażam sobie zakupy internetowe. Zdecydowanie polecam i pozdrawiam sprzedawcę.
5 / 5
2019-06-26 13:41:55
Ludmiła
Profesjonalny sklep gorąco polecam.
5 / 5
2019-06-26 12:29:19
Juliusz
Jestem zadowolony z obsługi ponieważ nie miałem żadnych problemów związanych z rezygnacją z zamówienia.
5 / 5
2019-06-26 11:53:32
Aleksandra
Z przyczyn niezależnych od sklepu zamówienie nie mogło być zrealizowane w terminie. Kolejny termin dostawy był zbyt odległy i dlatego musiałam zrezygnować z zamówienia. Do sklepu nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2019-06-26 10:10:29
Jerzy
szybka realizacja, towar zgodny z zamówieniem
4 / 5
2019-06-26 08:28:58
Kaja
Nie mam zastrzeżeń, towar zamówiony otrzymałem, jestem zadowolony
3 / 5
2019-06-26 07:07:04
Marcel
bardzo długie oczekiwanie- kompletowanie zamówienia?
5 / 5
2019-06-25 22:28:06
Regina
na bieżąca śledzenie losów przesyłki, szybko i solidnie
1 / 5
2019-06-25 12:25:08
Wiktor
Zamówiony towar okazał się niedostępny. Brak informacji o braku towaru.
5 / 5
2019-06-25 10:17:04
Żaneta
Wydłużenie terminu dostawy wynikało ze święta Boże Ciało.
1 / 5
2019-06-24 14:48:06
Karol
Złożenie zamówienia w tym sklepie to wielka porażka.
2 / 5
2019-06-24 11:43:15
Jarosława
Jak na razie to czekam ciągle na towar...
2 / 5
2019-06-24 10:53:23
Władysław
Za długi czas realizacji zamówienia
5 / 5
2019-06-24 10:18:17
Konstancja
Zamówienie w szczycie sezonu ogrodniczego, więc czas oczekiwania lekko wydłuzony. Wysłane początkowo bez jednego z zamówionych elementów. Po zasygnalizowaniu problemu dostawca natychmiast dosłał brakujący element.
2 / 5
2019-06-23 18:52:58
Wanda
Sklep robił wrażenie solidnego, pan który odebrał telefon nie bardzo chciał rozmawiać i przekierował rozmowę do działu reklamacji, czyli jak się za chwilę okazało do siebie, obiecał, że oddzwonią w ciągu pół godziny a mija już trzeci tydzień a telefonu jak nie było tak nie ma. To były ostatnie zakupy w tym sklepie
5 / 5
2019-06-22 11:42:27
Bogdana
wszystko poszło super jestem zadowolona jak najbardziej polecam
5 / 5
2019-06-21 17:41:29
Irena
Transakcja została zrealizowana pozytywnie
4 / 5
2019-06-21 09:04:25
Regina
Czas wysyłki znacznie dłuższy niz podany na stronie
5 / 5
2019-06-19 06:23:08
Daria
OK, szybko zareagowali na zgłoszone uwagi
1 / 5
2019-06-18 21:10:21
Mariola
jestem nie zadowolona dzis 5 dzień jak zrobiłam przelw i przesylka nadal nie wysłana
1 / 5
2019-06-18 11:31:34
Alfred
Bardzo długi czas oczekiwania na przesyłkę
2 / 5
2019-06-18 09:13:03
Jędrzej
8 dni od wplaty i dalej czekam na produkt
1 / 5
2019-06-17 16:07:21
Malina
Zamówienie ma być wysłane jutro - po 9 dniach od zamówienia. Moim zdaniem to stanowczo zbyt długo. Ponadto sklep niczego nie komunikuje w sprawie wysyłki. Dziś dzwoniłam do agromen.pl i bez podania przyczyny czy przeprosin, poinformowano mnie jedynie, że przesyłka zostanie nadana jutro.
1 / 5
2019-06-15 11:02:34
Liwia
Wszystko było ok do momentu wykonania płatności. Potem okazało sie że wysyłka towaru może nastąpić dopiero w 2-3 dniu od dokonania płatności. Oczywiście wcześniej takiej informacji nie było. Informacja ze strony to kurier inpst 24 H. telefonu oczywiscie w firmie Agromen nikt nie odbiera wiec nawet nie można dostać informacji na jakim etapie jest zamówienie. Dzisiaj mija 5 dień od dokonania płatności i nie ma ani zamówieonego towaru ani nawet informacji o nadaniu przesyłki. Absolutnie nie polecam tej firmy.
1 / 5
2019-06-15 07:13:26
Iwo
Towar zamowilam w poniedziałek 10.06 w przekonaniu ze wysla go w ciagu 24h tak jak to pisza na stronie.. oczywiscie po zakupach przyszedl mail ze wysylka nastapi w ciagu 2-3 dni roboczych. Towar byl mi potrzebny na piatek wiec mysle ok do piatku powinnam dostac paczke. Tymczasem w czwartek status zamówienia wcale sie nie zmienil i po mojej interwencji oyrzymalam wiadomosc ze niestety ale nie maja towaru mimo ze na stronie podaja duze ilosci... kazalam anulowac zamowienie i teraz od czwartku czekam na zwrot pieniedzy, ktory tez widze ze idzie opornie.. pierwszy i ostatni raz zrobilam zakupy w tym sklepie.. wiele rzeczy kupowalam przez internet i pierwszy raz spotkalam sie z taka firma.. jezeli czegos nie ma na stanie to nalezy klienta odrazu informowac o tym a nie go zwodzic... gdyby nie moja interwencja to do dzis bym czekala na paczke z nadzieja ze moze jednak dotrze. Nie polecam
3 / 5
2019-06-14 10:22:38
Anita
Narazie czekam trzeci dzień na towar.
4 / 5
2019-06-11 18:38:07
Ismena
Firma czyni starania w celu doskonalenia obsługi.Klient może liczyć na życzliwe podejście do potrzeb w trakcie jak i po realizacji dostawy.
5 / 5
2019-06-11 12:42:56
Brygida
Bardzo dziękuję, szybko. Bez najmniejszego problemu. Polecam
5 / 5
2019-06-10 13:36:38
Bernardeta
szybka wysyłka, mimo sezonu w pełni
1 / 5
2019-06-08 17:11:16
Anita
Niestety towar który otrzymałam jest fatalnej jakości ,zamówiłam matę słomianą na ogrodzenie . Mata wykonana jest z połówek słomy powiązanych bardzo słabym drutem ,po godzinie od założenia na ogrodzeniu już się rozłazi . drut którym jest powiązana pęka z niewyjaśnionej przyczyny. Nie ma wiatru, ani deszczu. Matę przymocowałam do ogrodzenia zgodnie z instrukcją znalezioną w internecie
5 / 5
2019-06-07 16:59:05
Róża
Bardzo jestem zadowolona. Szybka i sprawna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2019-06-07 13:36:38
Aurelia
Super. Uprzedzali, że poczekam 2-5 dni zaraz po złożeniu zamówienia. Wszystko szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-06-05 07:04:42
Bronisława
Gorąco polecam Profesjonalne podejście do klienta
3 / 5
2019-06-04 16:15:08
Fabian
ptrzysłano wąż w ilości 25mb pomimo że zamawiałem emeilem 50m, po telefonicznej interwencji po 3 dniach przysłano 50 mb
5 / 5
2019-05-31 22:15:44
Wera
Wszystko poszło sprawnie. Czekałam 3 dni ( w innym sklepie powiedziano, że będę czekać do tygodnia), ale w te trzy dni wchodziła niedziela.
5 / 5
2019-05-31 09:46:19
Genowefa
Dobry sklep internetowy , można polecić innym.
5 / 5
2019-05-29 13:24:30
Eugenia
Profesjonalna obsługa, zamówiony towar zgodny z zamówieniem dobrze zapakowany bez uszkodzeń.Polecam współpracę z tą firmą.
5 / 5
2019-05-28 20:47:05
Lilianna
sklep jak najbardziej ok, wszystko zgodnie z zamówieniem i sprawnie
5 / 5
2019-05-27 22:29:17
Marian
Firma bez zarzutu. Sprzęt dostarczny zgodny z opisem
5 / 5
2019-05-27 11:18:45
Dominika
super sklep, polecam wszystkim
5 / 5
2019-05-25 14:21:21
Emanuela
Bardzo fajny sklep, szeroki asortyment i rozsądne ceny, szybka wysyłka
5 / 5
2019-05-24 12:04:45
Natasza
Sklep informuje na bieżąco o statusie zamówienia. Ceny przystępne, wysyłka szybka. Nie jest to pierwszy ani ostatni zakup w tym sklepie. Polecam.
5 / 5
2019-05-23 20:49:53
Izyda
Jestem zadowolona. Jak na dostawę w sezonie poszło sprawnie, ceny też w miarę, polecam!
5 / 5
2019-05-23 13:38:11
Stefania
jest ok towar przyjechał porządnie zapakowany lecz opakowanie samego produktu pękło i nawóz wysypał się
1 / 5
2019-05-23 11:28:09
Sergiusz
Zamówienie złożone tydzień temu. Po dwóch dniach otrzymałem informację ze zrealizują w ciągu 2-3 dni. Czekam nadal choć termin minął. Zamówienie dotyczy tylko jednej pozycji.
1 / 5
2019-05-23 10:55:08
Adam
Kolejny mail w tej sprawie. To skandal, że Państwo nie odzywacie się w tej sprawie. Kilka dni temu zapłaciłem i nie wiem kiedy towar przyjdzie. Wystawiam bardzo negatywną opinię bo nie mogę się z Państwem w inny sposób skontaktować. To ciekawe, że prośba o opinię już do mnie przyszła, a nie ma żadnej reakcji z Państwa strony.
5 / 5
2019-05-23 10:13:21
Eligiusz
Wszystko przebiegło pozytywnie.Polecam dostawcę.
5 / 5
2019-05-22 21:18:06
Monika
Zamowione produkty otrzymalem po dwoch dniach roboczych jestem zadowolony z zakupow oraz oraz obslugi pozdrawiam Sławek
5 / 5
2019-05-22 20:21:50
Oliwier
Bardzo udane zakupy. Wszystko odbyło się bez najmniejszego problemu. Polecam.
5 / 5
2019-05-22 14:32:32
Ksenia
Jestem zadowolona z zakupu. Wszystko przebiegło sprawnie i szybko.
2 / 5
2019-05-20 18:29:34
Daria
Przy zamawianiu jest informacja że wysyłka w 24 godziny. Po zamówieniu przychodzi informacja że w związku z okresem wiosennym są opóźnienia.
4 / 5
2019-05-20 12:16:59
Zygmunt
Przesyłka dobrze opakowana, zawartość zgodna z zamówieniem. Serwis bez zarzutu.
5 / 5
2019-05-20 08:24:59
Liwia
Dobry sklep o opóźnieniu zostałam poinformowana(dni wolne od pracy)
5 / 5
2019-05-19 22:29:37
Krystyna
Sklep szybko zrealizował zamówienie ,towar zgodny z opisem dobrze zapakowany.Polecam.
5 / 5
2019-05-19 18:39:45
Manuela
Zakupy przebiegały prawidłowo, towar nie uszkodzony, zgodny z zamówieniem.
3 / 5
2019-05-18 08:29:35
Jan
Towar został dostarczony dopiero po ośmiu dniach, po kilkakrotnym dzwonienia a dodzwonić się to też sztuka.
5 / 5
2019-05-17 20:07:33
Anna
Wysoka jakość wykonywanych usług . Sklep godny polecenia
5 / 5
2019-05-17 11:30:52
Marian
Bardzo dobra firma. Gorąco polecam , dziękuję bardzo.
5 / 5
2019-05-17 11:25:58
Janina
Jestem bardzo zadowolony Wszystko było ok.
1 / 5
2019-05-16 14:38:38
Maksymilian
od tygodnia nic się nie dzieje z zamówieniem
5 / 5
2019-05-15 07:13:00
Donata
Wszystko sprawnie i bez zarzutów. Polecam
5 / 5
2019-05-14 13:59:02
Konrad
Sklep godny polecenia jeśli chodzi o wysyłkę. Co do zakupionej trawy nie mogę się jeszcze wypowiedzieć. Czekam az wyrośnie
5 / 5
2019-05-14 13:01:56
Arnold
Transakcja przebiegła zgodnie z oczekiwaniem.
4 / 5
2019-05-13 18:44:46
Bogna
Korzystałam z firmy po raz pierwszy więc trudno opisać, spełnione zostało moje zamówienie.
5 / 5
2019-05-13 14:34:13
Władysława
Profesjonalna obsługa. Polecam
4 / 5
2019-05-13 12:44:09
Tamara
Polecam, choć czas wysyłki mógłby być zdecydowanie krótszy
5 / 5
2019-05-12 08:13:29
Maciej
Jestem bardzo zadowolona z zakupów.
5 / 5
2019-05-10 13:51:18
Benedykt
Wszystko ok.Szybka wysyłka, świetny kontakt.
5 / 5
2019-05-08 19:02:51
Stefan
wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2019-05-07 15:37:03
Paula
Polecam ten sklep.Termin dostawy 3-4dni
5 / 5
2019-05-06 14:15:53
Dariusz
Polecam sklep , szybko sprawnie , towar dobrze zabezpieczony. Profesjonalne podejście.
5 / 5
2019-05-06 09:32:54
Joachim
Bardzo dobry sklep internetowy, szybka dostawa 🚚
3 / 5
2019-05-03 16:24:23
Władysław
Produkt który został zamówiony nie był dostarczony w pełnym komplecie.
5 / 5
2019-05-02 12:21:06
Ada
Bardzo dobry kontakt..Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-05-02 12:16:13
Mieczysława
Bardzo dobry kontakt. Przesyłka wysłana natychmiast.Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-05-01 18:58:46
Marcelina
Sklep jest bardzo dobry, można korzystać bez obaw.
3 / 5
2019-04-30 22:45:37
Wojciech
słabo zapakowany nawóz w plastikowych wiaderkach . w każdej paczce jedno na trzy było uszkodzone .
4 / 5
2019-04-29 21:28:34
Zbyszko
kupiłem jedną rzecz, ale jestem zadowolony.
5 / 5
2019-04-29 20:03:40
Ksenia
Jestem bardzo zadowolona ,jest super
5 / 5
2019-04-27 22:31:08
Julianna
Wszystko w porządku, towar zgodny zamówieniem. Szybka realizacja.
5 / 5
2019-04-27 18:47:53
Bogdana
Jestem zadowolona z zakupu, na przesyłkę musiałam trochę poczekać, ale zostałam o tym poinformowana.
5 / 5
2019-04-27 16:35:15
Laura
Dłuższy czas oczekiwania , poza tym wszystko w porządku.
5 / 5
2019-04-27 12:03:06
Jowita
Bardzo dobry kontakt e-mailowy, szybka reakcja na ewentualne zastrzeżenia, sugeruję zastosowanie bardziej mocnych opakowań......???
5 / 5
2019-04-26 08:06:11
Stanisław
Pomimo sezonu wiosennego otrzymałem towar na czas. Bardzo dobre wsparcie i porada.
5 / 5
2019-04-26 00:18:55
Ireneusz
szybko , sprawnie profesjonalnie. Polecam
5 / 5
2019-04-25 21:46:22
Lucyna
solidna firma,towar rewelacja.firma godna polecenia
4 / 5
2019-04-25 13:40:24
Alfred
Termin realizacji nieco długi. Zaproponowano mi zwrot środków za część zamówionych produktów (nawozy) ze względu na niedostępność, ale po krótkiej korespondencji zamieniono na takie same o większej wadze bez dopłaty.
5 / 5
2019-04-24 17:45:54
Robert
OK....................................................
5 / 5
2019-04-24 10:30:35
Cecylia
szybko, reakcja na meila natychmiastowa, polecam
5 / 5
2019-04-23 21:37:21
Kacper
SZYBKA WYSYŁKA, DOBRY KONTAKT, POLECAM!
5 / 5
2019-04-23 13:22:23
Piotr
Bardzo solidna i fachowa obsługa
4 / 5
2019-04-23 11:43:36
Wiktoria
Długo czekałam na realizację zamówienia. Jeszcze przed wysyłką dostałam monit o wystawienie opinii o sklepie co jest niepoważne. Sama przesyłka OK - kompletna i zgodna z zamówieniem.
5 / 5
2019-04-19 15:34:54
Dariusz
Przesylka dostarczona zgodnie z zamowieniem. Odpowiednio zapakowana i zabezpieczona przed uszkodzeniem. Dobra cena w stosunku do konkurencji.
2 / 5
2019-04-18 17:06:25
Fryderyka
Na stronie informacja że wysyłka 24 h a na towar czekałam tydzień. Słaby chwyt marketingowy.
3 / 5
2019-04-17 12:49:33
Iwo
Zamówiony towar ok, bardzo dlugi czas oczekiwania na dostawę
3 / 5
2019-04-16 15:10:36
Magda
Brak informacji, brak kontaktu, nie sposób się dodzwonić..
5 / 5
2019-04-16 14:05:24
Bartłomiej
Transakcja przebiegła bezproblemowo, wszystko w porządu. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2019-04-16 11:42:21
Oliwier
Wszystko w porządku. Polecam.
5 / 5
2019-04-16 08:07:52
Dawid
Sklep wiarygodny, szybka dostawa ,towar jak na stronie internetowej
1 / 5
2019-04-15 20:19:26
Bronisława
Zamierzam zrezygnować z zamówienia ile można czekać, zero odzewu ze strony sklepu. NIE POLECAM.
5 / 5
2019-04-15 18:55:59
Dariusz
Sprawdzony sklep. Mimo, że w pierwszej paczce brakowało jednego towaru a drugi był uszkodzony to po reklamacji otrzymałem kompletne zamówienie plus coś ekstra. Polecam
5 / 5
2019-04-15 14:43:45
Krystyna
Jestem zadowolona, jeszcze na pewno nie raz skorzystam z oferty sklepu.
5 / 5
2019-04-15 12:55:29
Cezary
Sprzedawca powiadomił o opóżnionej dostawie towaru.Wszystko ok
2 / 5
2019-04-15 12:24:10
Aleksander
Towar ok ale bardzo długo trwało całe zamówienie
4 / 5
2019-04-15 06:42:19
Herbert
Wszystko ok z wyjątkiem dość długiego oczekiwania na zamówienie ale zostałem uprzedzony ze z uwagi na rozpoczęcie sezonu wiosennego termin realizacji może buc wydłużony.
5 / 5
2019-04-13 11:03:27
Aniela
Można zaufać, jestem zadowolona, pomimo,że pomylono towar, ale szybko został zamieniony.
5 / 5
2019-04-12 13:49:20
Sandra
Realizacja ok . Zobaczymy jak trawa wzejdzie :D
5 / 5
2019-04-12 12:41:43
Justyna
Wszystko ok, jestem zadowolona.
4 / 5
2019-04-12 11:24:32
Wiesława
W sezonie wiosennym czas oczekiwania stosunkowo długi. Moje zamówienie realizowano od piątku do czwartku. Poza tym wszystko OK.
4 / 5
2019-04-12 11:24:32
Elwira
W sezonie wiosennym czas oczekiwania stosunkowo długi. Moje zamówienie realizowano od piątku do czwartku. Poza tym wszystko OK.
5 / 5
2019-04-12 01:11:38
Iwo
Produkty dobrze zabezpieczone, zgodne z opisem i atrakcyjne cenowo. Dostawa również nie trwała długo. Jedno zastrzeżenie jakie mam do firmy Agromen dotyczy tego, że wrzucono towar do pudełek po nawozie do roślin (śladowe ilości jeszcze były w kartonach). Otworzyłem paczkę w domu i później - z tego powodu - musiałem szybko ją wynieść do piwnicy. Mam nadzieję, że osoby odpowiedzialne za wysyłkę przeczytają tę opinię i już będą wysypywać resztki nawozu z pudełek!
4 / 5
2019-04-11 11:33:21
Kornel
Dostawa bez problemów, o możliwości opóźnienia zostałem uprzedzony. Polecam sprzedawcę.
4 / 5
2019-04-11 11:33:21
Oliwier
Dostawa bez problemów, o możliwości opóźnienia zostałem uprzedzony. Polecam sprzedawcę.
1 / 5
2019-04-10 21:42:24
Gabriela
nigdy wiecej nic tam nie zamówie, czas oczekiwania na przesyłkę masakra, tydzień czekam i jeszcze paczka do mnei nie dojechała, mimo ze dzwoniłam i prosiłam o pilną wysyłkę, codziennie mi obiecywano ze towar wyjdzie i nie wyszedł, nigdy wiecej tam nic nie zamówie
1 / 5
2019-04-10 21:42:24
Danuta
nigdy wiecej nic tam nie zamówie, czas oczekiwania na przesyłkę masakra, tydzień czekam i jeszcze paczka do mnei nie dojechała, mimo ze dzwoniłam i prosiłam o pilną wysyłkę, codziennie mi obiecywano ze towar wyjdzie i nie wyszedł, nigdy wiecej tam nic nie zamówie

Rzetelne opinie o AGROMEN.PL