Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Agropol

Agropol Opinie 4.8 (64)

Mickiewicza 1
36-065
Dynów
166521623
opinie Agropol
speedtest
4.8
64
Opinii

Doskonale

5 / 5
2018-08-02 10:02:37
Ludwik
Sklep, myślę wywiązał się z transakcji.Jeszcze nie otrzymałem paczki
5 / 5
2018-06-28 12:18:49
Herbert
Sklep godny polecenia! Dobre ceny, super kontakt i szybka dostawa
3 / 5
2018-06-17 10:44:04
Rudolf
Sprzedawca nie do końca wie co sprzedaje. Zamówiłem kosę Kawasaki KHB 53, która w opisie sklepu ma moc 3,3 KM. Po otrzymaniu towaru na silniku widnieje oznaczenie Kawasaki TJ53E a ten według danych producenta ma moc maksymalną 2,68 KM (link do strony producenta:[...] ). Podsumowując towar nie do końca zgodny z opisem.
5 / 5
2018-04-25 17:59:21
Miłosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Wszystko super
5 / 5
2018-04-14 11:39:14
Radomir
Fachowa obsługa, możliwość negocjacji ceny, dodatkowe fanty. Polecam
5 / 5
2017-07-07 11:06:40
Kalina
Profesjonalna obsługa - polecam
5 / 5
2017-06-06 13:52:19
Dymitr
REWELACYJNA obsługa i kontakt polecam
5 / 5
2017-05-08 21:14:55
Kamil
Bardzo polecam sklep miła i sprawna obsługa
5 / 5
2017-04-26 11:44:38
Leopold
Serdecznie Polecam. Profesjonalizm i bardzo miła obsługa. Wyczerpująca informacja o towarze i bezkonkurencyjna jakość w stosunku do lipy z marketów. Traktorek dostarczony pod dom, szybkie szkolenie obsługi. Naprawde warto , po kilku porażkach z kosiarkami "jednorazowymi" z marketów już nigdy nie popełnię tego blędu.
4 / 5
2017-04-18 14:12:20
Wioletta
Potwierdzam dostarczenie Traktorka Snapper zgodnie z umową, Bardzo dziękuję za profesjonalną obsługę i terminową dostawę zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko. Sklep służył pomocą, gdy była taka potrzeba. Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat. Montaż przebiegał bez żadnych problemów, instrukcje były wewnątrz Niestety bez instrukcji montażu decka, / zespolu tnącego/ Ale sobie poradziliśmy:-0 Z Powazaniem Jerzy
5 / 5
2016-12-10 06:51:33
Bronisława
Polecam wszystkim. Sklep zapewnia fachową pomoc, można negocjować cenę.
4 / 5
2016-12-06 20:47:47
Longin
Sprzęt otrzymałem, jest ok lecz co do jego pracy jest za wcześnie by coś się wypowiedzieć, muszę troszkę dłużej nim popracować...
5 / 5
2016-09-13 13:25:43
Herbert
Transakcja przebiegła pomyślnie polecam
4 / 5
2016-08-16 09:55:22
Mieczysława
Mieli mało opinii, ale sklep wywiązał się na medal. Mogę polecić.
5 / 5
2016-08-05 19:17:35
Bogna
Sklep ma dobre ceny, kontakt bardzo dobry.
5 / 5
2016-07-05 20:49:06
Ryszard
Dobry kontakt szybko fachowo czyli tak jak być powinno
5 / 5
2016-07-01 15:34:00
Jowita
Polecam wszystkim zakupy w " agropoldynow.pl ". Fachowa obsługa, bezpłatna przesyłka, bardzo dobry kontakt a nawet instruktaż na miejscu. Nic tylko kupować !!!!!
5 / 5
2016-06-04 11:28:06
Marcin
Szybko sprawnie. Pomogli w doborze odpowiedniego sprzętu polecam
1 / 5
2016-06-03 17:36:12
Emil
Towar nie spełnia moich oczekiwań nie jest to w pełni oryginalny produkt
5 / 5
2016-05-31 00:38:10
Dymitr
Robiąc zakupy w agropoldynow.pl od początku miałem poczucie, że klient ma tu ważność, miło, krótko i konkretnie. Na duży plus zaliczam możliwość negocjacji ceny i szybką odowiedż.
5 / 5
2016-05-20 12:00:25
Sabina
Pilarka echo cs-420 szybko dostarczona z obiecanymi gratisami. Z pilarki jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2016-04-28 15:53:52
Władysław
Bardzo profesjonalna obsługa, miło się rozmawia, następny zakup także dokonam w tej placówce. Pozdrawiam kopiej.
5 / 5
2015-08-04 21:28:13
Małgorzata
Świetny sklep, szybka wysyłka a do tego ceny baaardzo konkurencyjne w porównaniu do innych sklepów!!!
5 / 5
2015-06-18 08:38:42
Karolina
Produkty są przedstawione z opcją elektronicznej negocjacji ceny, co bardzo przypadło mi do gustu. Ponadto dobry kontakt i błyskawiczna wysyłka.
5 / 5
2015-04-16 13:03:17
Milena
Przede wszystkim fachowy i cierpliwy doradca odbiera telefon,doradza a nie sprzedaje na siłę !
5 / 5
2015-03-25 23:05:01
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Bardzo rzetelna obsługa
5 / 5
2015-03-23 11:24:57
Emilia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-18 13:02:27
Daniel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-18 07:52:27
Jarosław
Wszystko szybko i sprawnie kontakt natychmiastowy i szybka realizacja
5 / 5
2015-02-20 18:30:27
Roma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. świetna obsługa i szybka realizacja.
5 / 5
2015-02-14 18:31:36
Franciszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-15 14:26:32
Sławomira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-14 19:42:37
Oskar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Towar bardzo dobrej jakości.
5 / 5
2014-12-16 08:37:34
Leon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-23 18:32:30
Klara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-17 21:34:20
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Jestem bardzo zadowolona zarówno z zakupu jak i z obsługi sklepu.
5 / 5
2014-05-27 09:52:06
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Błyskawiczna dostawa
5 / 5
2014-05-24 16:23:42
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo polecam.Dobry kontakt ze sprzedającym.
4 / 5
2014-05-22 11:49:08
Longin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-08 12:09:03
Teresa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-07 21:36:32
Edmund
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-01 13:11:52
Feliks
Transakcja rewelacyjna i przebiegła pomyślnie. Polecam.bo WARTO tu kupować
4 / 5
2014-04-28 09:45:49
Radomir
Transakcja przebiegła pomyślnie i byłoby wszystko doskonałe gdyby nie "małe" ale; zamówiona przeze mnie kosiarka była wyprodukowana w 2009 roku (konsultant nie raczył mnie o tym poinformować)a na moje pytanie o warunki gwarancji tenże sam konsultant poinformował mnie, że nie trzeba robić żadnych płatnych przeglądów warunkujących uprawnienia kupującego do otrzymania 3 letniej gwarancji a w rzeczywistości jest inaczej, gdyż gwarancja którą otrzymałem z zakupioną kosiarką zobowiązuje mnie do wykonania dwóch płatnych przeglądów w autoryzowanych punktach.
5 / 5
2014-03-21 09:57:04
Ida
Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność.Towar dostarczony w bardzo szybko.Komunikacja ze sprzedawcą wzorowa.Z czystym sumieniem mogę polecić tego sprzedawcę.
5 / 5
2014-03-21 08:42:34
Przemysław
Ekspresowe doręczenie przesyłki,fachowe doradztwo.miła obsługa sklepu.Polecam!
5 / 5
2014-03-19 12:36:51
Mariola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-28 11:57:36
Zbigniew
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-02-26 10:09:08
Magda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo fachowa, kompetentana obsługa Polecam.
5 / 5
2013-11-11 14:49:59
Wera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-15 11:21:34
Maksym
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Szybko,sprawnie, za pobraniem bez dodatkowych kosztów oraz wysyłka za darmo.
5 / 5
2013-10-06 21:19:35
Elżbieta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-24 15:05:33
Zdzisława
Profesjonalna obsługa i dobry kontakt ze sprzedawcą. Doradził porozmawiał i pomógł wybrać pilarkę. Tak powinno być zawsze kiedy człowiek szuka u sprzedawcy pomocy. Dodatkowo mieli najlepszą cene na rynku.
5 / 5
2013-07-30 10:14:02
Irma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Świetny sklep, super komunikacja można wszystko uzgodnić telefonicznie i uzyskać dodatkowe bonusy. Gdyby jeszcze była możliwość płatności online to byłby chyba najlepszym sklepem, w którym kupowałem. Bardzo polecam.
5 / 5
2013-07-11 21:43:52
Monika
Transakcja przebiegła pomyślnie.Negocjacje cenowe dość skromne no ale taki jest rynek i tak było najtaniej, dołożyli jeszcze olej do paliwa i zapasowy łańcuch - Polecam.
5 / 5
2013-07-04 13:35:26
Liliana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-09 23:04:30
Dominika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Przesyłka dostarczona na drugi dzień od złożenia zamówienia. Dużym plusem możliwość negocjacji ceny.
5 / 5
2012-07-18 08:05:19
Walenty
Kosiarka okazała się uszkodzona , ale bez problemu została zabrana na następny dzień i wymieniona na nową.
4 / 5
2012-05-20 15:56:19
Martyna
Moje zauważone nieprawidłowości mniejszego znaczenia: opakowanie nieoryginalne, dwa produkty wchodzące w skład wyposażenia pochodziły od innego producenta niż sam podstawowy produkt.Poza tym nie mam zastrzeżeń do samej transakcji zakupu.
5 / 5
2012-02-24 20:08:40
Ryszard
Już na wstępie zostałem bardzo mile zaskoczony propozycją sklepu "negocjuj cenę". Moja propozycja została skwitowana - OK. proszę złożyć zamówienie. Na początku nie dowierzałem więc jeszcze raz kontaktowałem się ze sklepem e-mailowo i telefonicznie. Zostałem zapewniony, że wszystko będzie zgodnie z zamówieniem. Złożyłem więc zamówienie i towar otrzymałem. przesyłka nie nadeszła szybko, została doręczona Expresowo, zgodnie ze wstępnymi ustaleniami i całą pulą wynegocjowanych gratisów. Bardzo dobry kontakt ze sklepem, myślę że będę ich stałym klientem - niskie ceny, fachowa i bardzo szybka oraz miła obsługa budzą zaufanie. Polecam innym kupującym.
5 / 5
2012-01-27 15:51:16
Rudolf
Witam. W tym sklepie kupiłem pilarkę i transakcja przebiegła wzorowo, ale to co mnie zaskoczyło to podejście do klienta przed zakupem, kiedy nie zadzwoniłem sprzedawca miał czas i anielską wręcz cierpliwość aby mi wszystko dokładnie wytłumaczyć i opisać, aż chce się kupować!!! Można się potargować co również mnie zaskoczyło. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2011-12-17 12:20:52
Oleg
Witam, Dokonałem dość odważnego zakupu w sklepie internetowym ze względu na wartość oraz wielkość towaru. Zakupiłem traktorek Snapper. Jestem bardzo zadowolony z przebiegu transakcji. Sprzedawca odpowiadał na moje wnikliwe pytania bardzo fachowo - widać że się zna na tym co oferuje. Przekonał mnie do siebie i do towaru więc zaufałem firmie AGROPOL. Po złożeniu zamówienia byłem na bieżąco informowany o stanie transakcji, a transport udało się ustalić co do minuty i to w sobotę rano. Polecam serdecznie wszystkim zakupy w sklepie AGROPOL.
5 / 5
2011-11-20 19:11:45
Szymon
Rewelacyjna obsługa. Towar przyszedł w mgnieniu oka :) Wszystko działa jak trzeba.. :) W pełni polecam sklep.:)
5 / 5
2011-11-18 21:57:42
Agata
Świetny zakup dokonany dzięki profesjonalnej obsłudze sklepu. Bardzo dobry kontakt mailowy i telefoniczny, szybka wysyłka i konkurencyjne ceny to czynniki, które powodują, że na pewno skorzystam jeszcze z usług tego sklepu:)
5 / 5
2011-09-26 21:10:11
Agata
wszystko sprawnie i szybko dobry kontakt

Rzetelne opinie o Agropol