Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Agrotex

Agrotex Opinie 4.8 (115)

Aleje Armii Krajowej 9
22-650
Łaszczów
84 6611666
opinie Agrotex
speedtest
4.8
115
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-04-26 01:57:38
rolnik
Profesjonalna obsługa klienta!
5 / 5
2019-10-23 15:41:35
Helena
Nie rozumiem poprzedniego pytania: zrealizowane to znaczy wysłane czy dostarczone do mnie,jeżeli to pierwsze to w poprzednim pytaniu dobrze zaznaczyłem,jeżeli to drugie to po trzech dniach.Ale myślę ,że to pierwsze ,bo kiedy dostaję towar zależy też od firmy kurierskiej.Jeżeli chodzi o agrotex wszystko było ok!
5 / 5
2019-06-25 10:27:52
Roksana
Działają bez zbędnej zwłoki.
5 / 5
2019-06-24 20:26:27
Tobiasz
Bardzo szybka obsługa zamowienia polecam wszystkim!
5 / 5
2019-06-08 08:53:35
Arkadiusz
super szybko i profesjonalnie gorąco polecam
5 / 5
2019-05-14 20:34:14
Oleg
Bardzo dobry sprzedawca-polecam
5 / 5
2019-03-04 11:15:46
Ignacy
Polecam sklep załogę i prostownik GEKO G 80007, jestem ZADOWOLONY
5 / 5
2019-02-12 09:16:18
Jeremiasz
zamówienie zrealizowane polecam
5 / 5
2018-11-14 13:50:52
Helena
Super podchodzą do klienta. szybka wysyłka. polecam
5 / 5
2018-08-12 17:01:30
Ksenia
jestem zadowolony z realizacji zamowienia
5 / 5
2018-08-01 14:55:34
Krystyna
Sprawnie i szybko. Napewno wrócę do tej firmy
5 / 5
2018-07-25 17:50:24
Janusz
Jestem bardzo zadowolony ,przesylke otrzymalem na czas . Polece wasza firme znajomym i rodzinie .
5 / 5
2018-07-09 22:07:40
Julianna
Do sklepu nic nie mam, wszystko było ok. Ale mam uwagi do producenta, bo żyłka była źle nawinięta oraz zacina się przycisk gazu. Muszę pójść do serwisu. Kolega zmówiła taką samą podkaszarkę w innym miejsciu i otrzymał więcej dodatków.
5 / 5
2018-06-29 20:34:40
Oksana
Jestem bardzo zadowolona z obsługi i towaru.
5 / 5
2018-06-21 21:22:30
Mieczysław
Super,szybko ,konkretnie ,fachowo.
5 / 5
2018-05-16 15:07:50
Kazimierz
Jestem zadowolony z zakupow, polecam. Jedynue droga wysylka przy drobnych zakupach
1 / 5
2018-05-16 12:38:18
Marcelina
Zatím se mi nikdo neozval 🤔
5 / 5
2018-05-09 18:06:39
Diana
solidna firma,jestem zadowolony z zakupu w tej firmie.Moim zdaniem na 5.
5 / 5
2018-05-09 11:20:30
Romana
Bardzo sprawnie i szybko towar bardzo dobrej jakości.
5 / 5
2018-05-08 10:44:59
Joachim
Polecam. Nie używałem jeszcze sprzętu.
5 / 5
2018-04-26 11:48:02
Kornel
Zakupy w Państwa sklepie spełniły moje oczekiwania, natomiast firma kurierska obsługująca Państwa zlecenia przez 3 dni pozostawiała przesyłkę w swoim magazynie, po interwencji telefonicznej nikt z FedEX nie potrafił powiedzieć dlaczego tak się dzieje. Sklep ok, natomiast firma kurierska pozostawia wiele do życzenia.
4 / 5
2018-04-25 14:36:02
Karolina
udany zakup. towar spełnia wymagania. szybka dostawa
5 / 5
2018-04-17 15:29:02
Kornel
Jestem zadowolona z obsługi, firma godna polecenia.
3 / 5
2018-04-10 21:45:37
Kaja
Zamowienie oplacone jeszcze do mnie nie dotarlo. Firma kurierska odebrala paczke i zwrocila ja do bazy ! To jakis zarcik !
5 / 5
2018-04-09 12:53:26
Arlena
polecam korzystać z usług agrotex
5 / 5
2018-03-30 17:39:57
Dawid
Super sklep ,polecam serdecznie.
4 / 5
2018-03-28 21:59:54
Arkadiusz
towar szybko przygotowany do wysyłki. Dotarł fabrycznie zapakowany. Niestety łuparka nie działa w pełni poprawnie więc zobaczymy jak firma AGROTEX załatwi reklamację
5 / 5
2017-11-17 17:03:24
Michalina
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2017-11-14 18:13:04
Marlena
super sklep super szybka wysyłka
5 / 5
2017-10-21 20:12:02
Ignacy
duży wybór w towarze.Zamówienie szbko i sprawnie.
5 / 5
2017-10-12 11:36:13
Zofia
Informacja telefoniczna na bardzo dobrym poziomie, dostawa w ekspresowym tempie. Polecam ten sklep wszystkim zainteresowanym asortymentem z tego sklepu.
5 / 5
2017-10-02 20:33:33
Sławomira
Bardzo szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2017-09-26 09:53:18
Daniela
szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2017-09-23 16:32:44
Jagoda
Wszystko było w porządku. Gdy będę potrzebował na pewno skorzystam.
5 / 5
2017-08-30 16:45:10
Walenty
Szybka wysyłka. Solidny sprzęt.
5 / 5
2017-08-29 13:45:27
Bolesław
Szybka dostawa bez zastrzeżeń. Polecam.
5 / 5
2017-08-28 16:16:08
Liliana
Wiarygodna firma która posiada w swoim asortymencie towar z najwyższej półki za rozsądną cenę. Kontakt ze sprzedającym doskonały, towar dotarł bardzo szybko w stanie nienaruszonym.
5 / 5
2017-07-17 14:36:29
Hanna
Jestem bardzo zadowolona z zakupów, zakupiony przedmiot dostałam dokładnie wtedy kiedy prosiłam, polecam
5 / 5
2017-06-29 21:05:36
Daniel
Bardzo profesjonalny sklep, szybka obsługa, dostawa terminowa.
5 / 5
2017-06-28 14:01:44
Matylda
Polecam sklep szybko i solidnie
1 / 5
2017-06-13 18:11:08
Julianna
Obsługa rzetelna, towar dostarczony w terminie
5 / 5
2017-06-02 22:11:24
Roksana
Szybka wysyłka towar zgodny z opisem Polecam!
5 / 5
2017-05-29 21:44:44
Michalina
Świetny sklep, mieli kosiarkę tańszą niż u konkurencji i do tego wysyłka była szybka i darmowa. Polecam z czystym sumieniem!
4 / 5
2017-05-17 16:08:37
Jonatan
Realizacja zamówienia przebiegła bez problemów.
5 / 5
2017-05-12 08:24:40
Fryderyka
Bardzo solidny sklep, którego można polecić wszystkim
5 / 5
2017-05-10 21:56:58
Renata
Transakcje przebiegła profesjonalnie
5 / 5
2017-05-05 21:11:28
Robert
Firma godna polecenia.Wszystko na oky.100 PROCENT POLECENIA
5 / 5
2017-05-05 11:11:47
Cecyl
Sklep na 6+, błyskawiczna realizacja zamówienia, zgodnie z opisem, a kosiarki jeszcze nie używałem, bo pada deszcz.
4 / 5
2017-05-02 16:10:24
Cecylia
Zakup przebiegł bez problemu.
5 / 5
2017-04-27 08:36:12
Filip
Urządzenie zgodne z zamówieniem, dostarczone idealnie o czasie,działa, dziękuję!
5 / 5
2017-04-19 07:00:01
Roma
polecam, duży wybór, świetnie zapakowany
5 / 5
2017-04-11 15:34:39
Bogusław
Dobry wybór szybka realizacja
5 / 5
2017-04-05 19:01:01
Władysława
sklep spełnił moje oczekiwanie.
5 / 5
2017-03-29 12:08:37
Żaneta
solidny sklep, błyskawiczna dostawa, porządnie zapakowana przesyłka, polecam
5 / 5
2017-03-29 07:44:17
Hubert
Szybko, sprawnie i w dobrej cenie.
5 / 5
2017-03-28 11:18:36
Kornel
Profesjonalnie,solidnie ,bezproblemowo.Od chwili zapłaty za towar - przesyłka w ciągu 20 godzin.
5 / 5
2017-03-27 18:55:20
Rozalia
bardzo dobrze, to już kolejne moje zakupy, sprawdzony i solidny, towar dobrze zapakowany
5 / 5
2017-03-23 13:29:12
Beata
Zakupu można dokonać bardzo sprawnie. Zajmuje to tylko kilka minut. Ceny są konkurencyjne w porównaniu z innymi firmami.
5 / 5
2017-02-08 18:01:19
Ferdynand
Otrzymałem towar zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2017-01-31 20:02:44
Szymon
Bardzo dobrze zrealizowane zamówienie
5 / 5
2016-11-26 15:19:28
Sławomir
Profesjonalna obsługa. Towar bezbłędnie opisany. Zdjęcia produktów duże i dobrej jakości. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Profesjonalna pomoc sprzedawcy w doborze towaru.
5 / 5
2016-11-07 19:06:29
Mieczysława
Bardzo dobrze - jestem zadowolony.
5 / 5
2016-10-31 17:12:43
Sebastian
Jestem bardzo zadowolona że udało mi się trafić na tak rzetelna firmę, dzięki szczegółowym opisom zamieszczonym na stronie internetowej, idealnie dobralam sprzęt do potrzeb.
5 / 5
2016-10-20 11:27:36
Sławomir
jasne warunki sprzedaży, bezproblemowa obsługa klienta
5 / 5
2016-10-14 10:04:07
Waldemar
fachowa obsługa,towar zgodny z opisem - jestem zadowolona
5 / 5
2016-10-13 11:04:24
Alberta
Fachowa i pomocna obsługa sklepu. Towar dobrej jakości w dobrej cenie. Paczka następnego dnia dotarła bez problemów. Solidny i profesjonalny sklep dbający o swoich klientów.
5 / 5
2016-10-13 10:48:41
Aurelia
Super sklep ! Towar dokładnie opisany. Duża ilość rzeczywistych zdjęć przedmiotu oraz dobrej jakości. Obsługa sklepu fachowa. Jestem bardzo zadowolony z zakupów.
5 / 5
2016-09-21 14:36:53
Jonatan
Szybka realizacja zamówienia, dobrze zapakowane i darmowa wysyłka. Mogę polecić.
5 / 5
2016-09-09 06:16:40
Matylda
Szybkie, łatwe i bezproblemowe kupowanie. Opisy przedmiotów na stronie wystarczające. Szybki firma kurierska FedEx!
5 / 5
2016-08-29 21:55:51
Anita
Zakupy udane, szybko i bez problemów. Polecam.
1 / 5
2016-08-28 14:27:29
Beniamin
fatalna firma po 1 dniu zepsula sie kosiarka
5 / 5
2016-08-24 12:02:36
Irmina
Profesjonalna i rzetelna firma.
5 / 5
2016-08-22 17:41:46
Daniela
wszystko przeszło bez żadnych przeszkód polecam Warto robić tam zakupy
5 / 5
2016-08-16 21:35:30
Celestyn
Super sklep i Super Obsługa !!!
5 / 5
2016-08-16 11:45:56
Apoloniusz
sprawność rzetelność atrakcyjne ceny
5 / 5
2016-08-09 19:00:11
Stanisław
Solidna firma oferująca b. dobre produkty w dobrej cenie, przy tym błyskawicznie realizująca zamówienie
5 / 5
2016-08-09 14:00:56
Damian
Szybko, solidnie, profesjonalne podejście do klienta. POLECAM
5 / 5
2016-07-28 10:21:21
Robert
Bardzo udane zakupy w tym sklepie! Za kosiarkę zapłaciłem z dodatkowym upustem. Polecam serdecznie.
5 / 5
2016-07-21 22:01:48
Lech
Profesjonalna, kompetentna, uprzejma obsługa sklepu internetowego. Szczerze polecam.
5 / 5
2016-07-15 11:54:39
Jonatan
polecam sklep atrakcyjne ceny szybka i miła obsługa
5 / 5
2016-07-09 20:18:22
Dominik
firma godna uwagi, obsługa profesjonalna, a materiały wysokiej klasy
5 / 5
2016-06-26 17:59:48
Beniamin
Bardzo porządna firma, polecam
5 / 5
2016-06-16 14:09:16
Klementyna
Tranzakcja przebiegła pozytwnie. Polecam.
5 / 5
2016-05-31 19:07:27
Stanisława
Bardzo szybko, sprawnie, rzetelnie.
5 / 5
2016-05-30 12:48:29
Walenty
Pierwszy zakup .Jestem zadowolony
5 / 5
2016-05-29 20:32:47
Gabriel
Pierwsze u nich zakupy i bardzo sprawnie. Oby wszyscy tak działali.😊
5 / 5
2016-05-25 11:39:22
Nina
Sumienny, rzetelny kontrahent godny polecenia
5 / 5
2016-05-23 19:31:16
Kamil
idealny partner handlowy dla kupujących
5 / 5
2016-05-06 13:09:41
Idzi
Szybko, profesjonalnie, sprawnie. Miła obsługa.
5 / 5
2016-04-22 13:06:04
Idzi
Sklep godny polecenia - obsługa profesjonalna, grzeczna i skuteczna.
5 / 5
2016-04-21 10:32:06
Inga
super jestem zadowolona z zakupu
5 / 5
2016-04-21 00:58:36
Urszula
Jestem zadowolony z zakupu wszysto przebiegło bezproblemowo
5 / 5
2016-04-18 20:24:21
Seweryn
Polecam firmę .Dostawa ku mojemu zaskoczeniu była bardzo szybka .Zakupiony sprzęt super/
5 / 5
2016-04-17 21:33:32
Sławomir
Firma godna polecenia. Szybko i profesjonalnie.
5 / 5
2016-04-12 12:49:30
Sonia
gdyby nie męczące maile z prośbą o ocenienie, jak przebiegł proces zakupu, byłoby naprawdę super
5 / 5
2016-03-28 20:41:04
Beniamin
Jestem pozytywnie zaskoczony szybkością realizacji zamówienia
5 / 5
2016-03-19 13:12:13
Renia
Sklep warty zainwestowania swoich pieniędzy
5 / 5
2016-03-16 15:36:00
Bartłomiej
polecam zakupy w sklepie agrotex
5 / 5
2016-03-08 13:28:43
Oksana
bardzo szybko i sprawnie polecam
5 / 5
2016-03-04 18:38:21
Damian
Wzór sprzedawcy POLECAM WSZYSTKIM KUPUJĄCYM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2016-02-26 19:38:20
Brygida
Wszystko ,od zamówienia do realizacji przebiegało bardzo sprawnie
5 / 5
2016-02-25 18:29:44
Stefan
Ocena b.dobra towar dostarczony bardzo szybko.
5 / 5
2016-02-21 12:08:05
Zuzanna
Bardzo dobry towar i szybka wysyłka
5 / 5
2016-02-12 11:30:35
Teodor
Ok jest bardzo dobrze z maleńki minusem. Po dokonaniu przelewu nie otrzymałem zwrotnej informacji o przyjęciu zamówienia do realizacji
5 / 5
2016-02-12 10:07:44
Ksenia
Profesjonaliści - bez zbędnych pytań dostarczają towar zamówiony
5 / 5
2016-02-08 12:24:19
Gerard
Solidna i konkretna firma, bardzo dobra relacja ceny do jakości. Polecam
5 / 5
2016-01-01 19:55:05
Sebastian
polecam, transakcja przebiegła pomyślnie
4 / 5
2015-12-28 12:19:15
Feliks
Kompresor był najtańszy w tym sklepie z całego internetu i to jest na pewno na + Szybka wysyłka i dobry kontakt też na + Prosiłem o dobre zapakowanie produktu. Niestety kompresor nie był dobrze zabezpieczony ponieważ wylał się z niego prawie cały olej. Przesyłka przyszła pod wieczór i było już ciemno. Po opakowaniu nie było tego widać. Jednak po otwarciu cała folia w której był kompresor się kleiła, na spodzie była spora plama oleju i cały kompresor był zalany olejem. Sporo czasu zajęło mi czyszczenie kompresora z tego oleju. Poza tym ok.
5 / 5
2015-12-09 10:59:09
Albert
Świetna organizacja,super rabaty profesjonalne podejście do klienta!!Polecam w 1000%
5 / 5
2015-12-02 18:50:21
Arlena
zamówienie dotarło błyskawicznie,jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2015-11-23 20:38:03
Joanna
Transakcja przebiegła pomyślnie-jestem zadowolony.
5 / 5
2015-11-23 11:33:03
Radosław
WSZYSTKO SUPER !!!! GORĄCO POLECAM!!!!
5 / 5
2015-11-17 12:18:43
Bogna
Polecam sklep i firmę dostawczą.
5 / 5
2015-11-16 10:57:53
Grażyna
Sklep profesjonalny wszystko na najwyższym poziomie:)
5 / 5
2015-11-04 19:21:27
Joanna
Wszystko sprawnie towar pierwsza klasa

Rzetelne opinie o Agrotex