Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Airmax Ultraszybki Internet

Airmax Ultraszybki Internet Opinie 4.8 (4547)

Xawerego Dunikowskiego 16C
46-020
Opole
71 71 70 530
opinie Airmax Ultraszybki Internet

Informacje o Airmax Internet

Jesteśmy nowoczesnym, dynamicznie rozwijającym się operatorem z dużym doświadczeniem w dostarczaniu produktów i usług telekomunikacyjnych dla polskich przedsiębiorców, spółek kapitałowych, organów administracji państwowej, urzędów i instytucji.

Zapewniamy zaawansowane, elastyczne rozwiązania telekomunikacyjne, dopasowane do indywidualnych potrzeb klientów. Nasza oferta Airmax internet obejmuje m.in.:

  • Airmax Internet i usługi internetowe – naszym flagowym produktem jest szybki, stabilny i niezawodny światłowód, dostępny we Wrocławiu i innych miastach Dolnego Śląska,
  • dzierżawę łączy,
  • usługi głosowe,
  • usługi hostingowe,
  • kolokację serwerów i wynajem przestrzeni w serwerowni,

100% bezpieczeństwo i niezawodność pracy wdrożonej sieci teleinformatycznej oraz maksymalną stabilność i stałą dostępność łączy gwarantują:

  • zautomatyzowany, inteligentny system nadzoru,
  • zespół wykwalifikowanych inżynierów i doświadczonych techników,
  • liczne procedury bezpieczeństwa,
  • umowa SLA Airmax Internet – prawnie uregulowany poziom jakości usług przez cały okres współpracy,
  • data centers przygotowane na wszelkie zdarzenia.

W przypadku zgłoszenia lub zidentyfikowania jakichkolwiek problemów, reagujemy natychmiast, skutecznie rozwiązujemy usterkę i podejmujemy działania profilaktyczne, które zapobiegną podobnym zdarzeniom w przyszłości.

Tym, co odróżnia nas od innych operatorów działających w Polsce, w tym od dużo większej konkurencji, jest:

  • transfer na poziomie 10 Gb i większym - Airmax Internet dzięki bezpośredniemu wpięciu w globalne magistrale światłowodowe oraz skrajnie niski ping w Polsce i na całym świecie;
  • bezpłatny, 2-tygodniowy okres testowy – bez umowy przed podłączeniem i bez żadnych zobowiązań, testujesz, a potem decydujesz, czy chcesz kontynuować współpracę;
  • błyskawiczne podłączenie bez ograniczeń – zapewniamy szybkie wdrożenie usługi w dowolnych pomieszczeniach i budynkach;
  • nowoczesna i przyjazna pomoc techniczna – bez wirtualnych doradców na infolinii czy długiego oczekiwania na połączenie z wolnym konsultantem, zawsze rozmawiasz z człowiekiem, nie z maszyną;
  • dostępność usługi Airmax internet w najtrudniejszych lokalizacjach – z gwarancją pełnego pokrycia zasięgiem;
  • elastyczna oferta – zoptymalizowana pod kątem indywidualnych wymagań klienta i specyfiki jego wyzwań biznesowych;
  • wsparcie na każdym etapie – od pierwszego kontaktu, przez proces wdrażania, po eksploatację Internetu lub innej usługi.

Zapraszamy do kontaktu telefonicznego. Chętnie odpowiemy na pytania, porozmawiamy o dostępnych rozwiązaniach, doradzimy i przygotujemy ofertę Airmax Internet. Możesz rozpocząć bezpłatny okres testowy nawet dzisiaj.

speedtest
4.8
4547
Opinii

Doskonale

5 / 5
2022-11-27 18:10:30
Warorka
Ludzie chodzą do galerii handlowych, do kin czy teatrów mając wolny czas. Ja natomiast wolę spokojnie pograć sobie w zaciszu domowym w moje ulubione gry, większość z nich polega na rozgrywce sieciowej, dlatego dla mnie tak ważny jest internet. Airmax zapewnia mi ten komfort, że mając wolny czas wiem, że internet będzie dostępny, to znaczy, nie uświadczę braku internetu w postaci awarii. Pod względem szybkości działania to powiem, że nie miałem jeszcze szybszego neta.
5 / 5
2022-11-21 19:53:32
Migdał
Miałem farta, że trafiłem na Airmax. W końcu po miesiącach walki z byłym operatorem o to, by nareszcie doprowadził, by internet zaczął działać dałem sobie spokój i zdecydowałem się na zmianę. Nie spodziewałem się fajerwerków, ale kurczę, muszę przyznać, że ten nowy internet z Airmaxu to działa jak trzeba!
5 / 5
2022-11-20 20:37:57
Quero
Jak najbardziej internet godny polecenia pod każdym względem
5 / 5
2022-11-19 20:24:51
Gumiś
Internet hula aż miło :)
5 / 5
2022-11-14 21:33:45
Kłos
Pierwszy raz spotkałem się z na tyle ogarniętą firmą, że nie było problemu wprowadzić specjalnie dostosowanych pode mnie rozwiązań, które potrzebne mi były w moim biznesie.
5 / 5
2022-11-13 20:05:20
Jezek
Kiedy tylko zachodzi potrzeba, wiem, że na infolinii uzyskam pomoc. To dużo znaczy, bo biorąc pod uwagę jak konsultanci w Polsce zazwyczaj traktują klientów, to przez przed wyborem internetu zwracam uwagę na to jak działa support, a nie patrzę tylko na same parametry.
5 / 5
2022-11-13 18:43:41
Konrad
W rankingu firm, z którymi miałem do czynienia, Airmax stoi na pewno na jednej z najwyższych pozycji. Świadczone przez Airmax usługi sprawdzają się podczas prowadzenia mojego biznesu, a korzystam z nich na okrągło. Lepiej by było na rynku, gdyby więcej firm miało takie podejście do udzielanych przez siebie usług.
5 / 5
2022-11-12 23:11:07
Gindos
Rzadko kiedy internet działa tak dobrze jak ten od Airmaxu. Czuję różnicę w porównaniu do tego co oferował mi poprzedni operator.
5 / 5
2022-11-03 21:45:34
Stino
Jakość usług na niespotykanym na rynku poziomie, oczywiście w pozytywnym znaczeniu. Cały proces zakupu internetu jest prosty i przyjemny, najpierw okres testowy, umowa i nie pozostaje nic innego, jak tylko korzystać do woli! Na wyróżnienie zasługuje także miła obsługa klienta.
5 / 5
2022-11-02 22:10:06
Tolek
Firma przeze mnie sprawdzona i godna polecenia. Wywiązują się, ze wszystkiego co było mi obiecane, a mianowicie miałem mieć szybki internet i powiem, że mam nawet BARDZO szybki internet :D
5 / 5
2022-10-30 18:13:40
Domownik
Bez dwóch zdań, jest to internet, jaki chyba każdy z nas chciałby mieć u siebie w domu. Nic nie przerywa, wręcz przeciwnie, wszystko śmiga na najwyższych obrotach.
5 / 5
2022-10-27 21:00:35
Asola
Wszystko działa tak jak powinno działać i to mi wystarcza
5 / 5
2022-10-22 13:20:08
Rysiek
Wcześniej miałem niezbyt szybki internet z innej firmy i nie byłem jakoś przekonany do tej całej sieci. Do wykupienia lepszego internetu namówiła mnie córka, korzysta ona znacznie więcej, niż ja i był to dla niej problem. Po przewertowaniu różnych ofert mój wybór padł na Airmax. Teraz wiem, dlaczego wcześniej nie lubiłem tak bardzo korzystać z sieci, jak się miało wolny internet to to była żadna przyjemność.
5 / 5
2022-10-16 18:09:44
Kitku
W żadnym razie nie mogę powiedzieć, że się zawiodłem na internecie. Usługa jest świadczona dokładnie tak, jak chciałem.
5 / 5
2022-10-09 18:00:37
Biska
Współpracujemy z firmą Airmax od pewnego czasu i mogę powiedzieć, że z tej współpracy jesteśmy zadowoleni. Wywiązują się, że wszystkich ustaleń na umowie.
5 / 5
2022-10-07 19:54:03
Alfred
Mam wysokie wymagania co do jakości dostarczanych usług i jestem więcej, niż zadowolony. Dla moich potrzeb internet sprawdzał się dotychczas idealnie i mam nadzieję, że pozostanie tak na zawsze :)
5 / 5
2022-10-05 04:33:32
Paweł Koroluk
Z operatorem Airmax działam już od ponad 7 lat, więc mogę chyba trochę napisać o ich internecie. Łącze zrealizowano wyjątkowo szybko - bez niepotrzebnych przewodów wiszących nad posesją, które utrudniają wjazd samochodów. Umowę przedłużałem już 4 razy, a teraz znów przyszła wiadomość e-mail, że włączono nam jeszcze wyższą przepustowość całkiem nieodpłatnie. Wcześniej wiele lat szukałem dostawcy, który dałby mi stabilny internet, ale dopiero tutaj mam 7letni okres bez ani jednej awarii. Super airmax internet opinie. Po zwiększeniu przepustowości mam teraz ulra szybki dostęp do Internetu bez limitu danych. Miałem nieduże niedogodności początkowo, lecz serwisant Airmax natychmiast ustalił błędy i ustabilizował dostęp do Internetu , problem leżał po stronie mojego własnego routera wifi. Od tej pory internet działa znakomicie, nie przycina.  Poskutkowało to tym mam idealny transfer w we wszystkich pomieszczeniach. Najwięksi na polskim rynku dostawcy telekomunikacyjni wypadają dalece nijako na tle usług Airmax. Jeśli chcesz mieć niezawodny internet dla biznesu, to bez wahania polecam.
5 / 5
2022-09-27 06:23:38
Blaszczi
Dla mnie definicją dobrego internetu jest to, że internetu nie trzeba konfigurować i grzebać w ustawieniach miliony lat, by działał tak jak powinien. Mając internet Airmax nie mam takich doświadczeń, raz zrobione co trzeba i wszystko śmiga mi do dziś, a jestem już użytkownikiem od ponad dwóch lat.
5 / 5
2022-09-18 12:44:51
Listian
Po pracy lubię sobie oglądnąć jakiś film dla odstresowania. Nie mam telewizora, to korzystam z przeróżnych serwisów w internecie, a do tego potrzebuję szybkiego łączą, by w trakcie seansu nie zacinał mi się film, nic mnie tak nie denerwuje jak to. Polecam internet, bo odkąd go mam od Airmax to nie mam tychże problemów.
5 / 5
2022-09-08 19:22:37
Wirtuoz
Internecik, że gra gitara
5 / 5
2022-09-05 19:34:30
tami
Jako klient czuję się zadowolony, że moje ciężko zarobione pieniądze nie idą na marne. Internet w moim domu jest używany na okrągło przez całą moją rodzinę i nikt nie skarżył się na jego działanie, a przynajmniej sobie tego nie przypominam :)
5 / 5
2022-09-04 16:09:13
Łuk
Dawno się nie spotkałem z równie miłą obsługą klienta, nie nastawioną na klienta jak na wroga. Zamiast tego doświadczyłem miłej i rzetelnej obsługi.
5 / 5
2022-09-03 17:38:15
Bartek
Bezpłatny okres testowy przekonał mnie do przetestowania internetu i sprawdzenia czy sprosta moim wymaganiom. Jeszcze nie podpisałem umowy na dłużej, ale po tygodniu stwierdzam, że jest wyjątkowo dobrze.
5 / 5
2022-09-01 19:24:05
Kartio
Na początku wziąłem internet na próbę. Po okresie testowym zdecydowałem się na wzięcie umowy na rok. Teraz kiedy umowa zbliża się do końca wezmę już umowę na dłużej, bo internet sprawdził się u mnie i chcę mieć już jedną umowę na dłużej :)
5 / 5
2022-08-25 19:17:39
Malta
Wysoki standard obsługi klienta, powiem nawet, że żyjąc w Polsce nie jest się do takiego standardu przyzwyczajonym.
5 / 5
2022-08-22 20:03:08
Razo
Firma dla klienta, a nie klient dla firmy. To się docenia!
5 / 5
2022-08-20 20:35:15
Radosław
Długo się zastanawiałem nad wyborem internetu do mieszkania. Z własnego doświadczenia wiem, że duże firmy oferujące internet reklamujące się w telewizji nie są często dobrym wyborem. W reklamie sami uśmiechnięci ludzie, co nie zawsze wygląda tak w rzeczywistości. W mniejszych firmach często jest podobnie, ale chciałem dać szansę jednej z takich firm. Wybrałem na chybił trafił Airmax bo miał airmax internet opinie dobre i myślę, że nie trafiłem najgorzej. To co oczekiwałem to mam, internet dla mnie jest wystarczająco szybki i co ważniejsze nie ma przerw w działaniu. Co do ceny to nie mam zdania, wszystko w Polsce moim zdaniem jest drogie.
5 / 5
2022-08-17 19:41:15
HANU
Internet, który nie zawodzi w żadnej sytuacji. Nieporównywalnie lepiej pracuje mi się z domu na internecie Airmax, gdzie wiem, że będzie on działał przez cały dzień i przez całą noc, bez żadnych awarii.
5 / 5
2022-08-11 18:57:50
Wolverine
Szanuję jak ktoś dotrzymuje umowy. Chciałem nie mieć kłopotów z internetem i cieszyć się jego użytkowaniem i dokładnie dostałem to czego oczekiwałem. Tani internet o rozsądnej prędkości.
5 / 5
2022-08-11 18:49:30
Gramar
Lubię załatwiać sprawy szybko i tak też chciałem załatwić sobie internet, to znaczy bez zbędnego przedłużania i tak dalej udało mi się ogarnąć internet. Na okresie testowym przetestowałem co miałem przetestować i wziąłem internet na dłużej i do dziś mi służy.
5 / 5
2022-08-10 18:58:46
Szamek
Najlepszą rekomendacją może być fakt, że poleciłem ten internet znajomemu.
5 / 5
2022-08-07 19:11:30
Sher
Jak ktoś lubi sobie pograć to internet od Airmax jest przeznaczony dla niego. Na niskim pingu granie przez internet jest rozrywką na zupełnie innym poziomie. Poprzedni dostawca "zapewniał" mi ping w grach na poziomie 100-150 pingu, teraz mam 10-20. Różnica jest kolosalna na korzyść Airmaxu.
5 / 5
2022-08-06 19:36:05
Nitun
Jakbym wystawił nawet 6 gwiazdek to bym nie przesadził. Normalnie dawno nie byłem tak zadowolony z internetu. U poprzedniego dostawcy korzystanie z internetu przypominało ciągłą walkę z konfiguracją by w rezultacie było dalej tak samo źle. A tutaj wszystko działało i działa dalej od pierwszego dnia.
5 / 5
2022-08-04 18:31:43
Kindzi
Pierwszy dostawca internetu, który faktycznie mi dostarczył internet, a nie coś internetopodobnego.
5 / 5
2022-08-03 17:18:06
stwosz
Użytkuję internet Airmax od 8 miesięcy, zero problemów i zero kłopotów. Nieczęsto się zdarza by jakaś usługa działała przez tak długi okres czasu nienagannie.
5 / 5
2022-07-31 18:24:18
Garnek
Posiadanie bezawaryjnego internetu przywróciło moje chęci do grania online. Nie ma to jak maraton gier w weekendy przy dobrym jedzeniu. Innych cieszą imprezy, a mnie cieszą takie drobnostki jak ciekawa gra i działający internet. Umiem się dobrze bawić bez wielkich nakładów finansowych :D Polecam net!
5 / 5
2022-07-24 16:28:48
Aneta
Ja sobie chwalę internecik. Dawno nie wykupiłam dostępu do lepszej usługi. Telewizor z domu wyrzuciłam, zastąpiłam go telewizją internetową, oglądam kiedy chcę i do tego bez reklam!!!
5 / 5
2022-07-21 17:55:44
Daniela
Po przeprowadzce chciałam mieć w końcu internet spełniający moje oczekiwania. Nie były one wygórowane, ma działać i rachunki za niego nie mają pochłaniać znaczącej części domowego budżetu. Internet od Airmax spełnił oba warunki :)
5 / 5
2022-07-18 14:11:00
Mandarynka
Polecam internet, mogę wreszcie w spokoju oglądać moje ulubione seriale bez ciągłych przerw w trakcie seansu. Mój poprzedni internet z innej firmy fundował mi co jakiś czas przerwę w oglądaniu i konieczność odświeżenia strony, a jak to bywa, takie rzeczy dzieją się akurat wtedy, kiedy na ekranie jest coś interesującego...
1 / 5
2022-07-14 09:23:35
czy te opinie są coz warte?
Nie mam od nich internetu. Ciekawe czy ot tak mogę dodać opinę, która nic nie ma wspólnego z rzetelną oceną dostawcy. Jeśli tak to te wszsytkie opinie nie sa wiele warte.
5 / 5
2022-07-10 14:48:30
Elo
Przez długi czas grałem w gry wymagające połączenia sieciowego na pingu 100-150 i myślałem, że to normalne XD Po przesiadce na internet od Airmax ping spadł do 20-30 i dopiero teraz sobie zdałem sprawę jak to jest grać bez lagów. Polecam!
5 / 5
2022-07-10 10:54:35
Renata2
Moje zdanie mogę wyrazić stwierdzeniem, że jeszcze nie musiałam dzwonić na infolinię, wszystko mi działa :)
5 / 5
2022-07-03 19:15:01
Yuino
Internet jak to się mówi, że mucha nie siada! Dobra jakość to podstawa, a tutaj się o to dba.
5 / 5
2022-07-03 15:19:26
Alojzy
Lepszej oceny nie dam, bo zawsze jest coś do poprawy, no ale i tak jest to bardzo dobra firma
5 / 5
2022-06-26 19:15:22
koziolek
Internet działa elegancko, czegóż chcieć więcej. Do pomocy technicznej oraz cen nic nie mam. Infolinia pomocna, a cena jest dla mnie w sam raz.
5 / 5
2022-06-26 18:46:10
CLEO
Mimo tylu firm na rynku, próbę szukania podobnie rzetelnej firmy nazwałbym szukaniem igły w stogu siana :)
5 / 5
2022-06-19 13:11:54
Kuna
Najniższe ceny spośród firm w mojej okolicy. Rachunki za internet praktycznie nie obciążają mojego domowego budżetu.
5 / 5
2022-06-19 13:10:30
Dexter
Internecik śmiga szybciej, niż Formuła 1, której jestem wielkim fanem i oglądam ją na okrągło w internecie :) Daję dla airmax internet opinie korzystną!
5 / 5
2022-06-12 14:38:15
Klientka Airmax
Gdybym miała dziś ponownie podjąć decyzję od jakiego operatora wziąć internet bez wątpienia zdecydowałabym się ponownie na Airmax.
5 / 5
2022-06-12 13:36:28
Agz
Było umówione, że internet będzie działać i jest jak było ustalone!
5 / 5
2022-06-04 15:50:18
TOMAS
Mi w usługach najbardziej zależy na tym by działały bezproblemowo. Mam już internet od Airmax od dobrych kilku miesięcy i zero problemów.
5 / 5
2022-06-03 07:34:02
Rada
Gdyby tylko wszędzie była tak samo dobra obsługa klienta jak tu, to świat byłby o choć trochę lepszym miejscem
5 / 5
2022-05-29 10:39:39
kaga
Na okrągło oglądam filmy online, jestem filmomaniaczką :D Nie występują u mnie tak zwane ścinki podczas filmów. Polecam
5 / 5
2022-05-29 08:51:57
Sakuz
Po 2 latach użytkowania internetu mogę stwierdzić, że wydane pieniądze nie poszły w błoto. Przez 2 lata nie miałem większych problemów z użytkowaniem sieci, a jeśli pojawiły się problemy to szybko mogłem je załatwić na infolinii.
5 / 5
2022-05-22 17:30:30
Wacław
Od lat jestem ich klientem i nie miałbym nawet jednego powodu na zmianę tego stanu.
5 / 5
2022-05-22 17:24:56
Julian
Rzadko trafia się tak rzetelna firma.
5 / 5
2022-05-21 15:48:45
krych
Nawet nie mam co się rozpisywać, internet po prostu działa.
5 / 5
2022-05-15 16:14:18
Niclas
Fajnie, że infolinia nie stara się zbyć klienta zadającego pytania, tylko cierpliwie odpowiada i pomaga.
5 / 5
2022-05-15 15:47:17
Ireneusz
Za te pieniądze w życiu bym nie znalazł lepszego internetu
5 / 5
2022-05-08 18:15:29
Kajtek
Firma nie zostawia klienta na lodzie, jak potrzeba jakiejkolwiek pomocy technicznej.
5 / 5
2022-05-08 16:00:18
wojteczko
Mieszkając na odludziu nie ma się zbytnio wyboru dostawców internetu. Na szczęście Airmax nie tylko daje radę dostarczyć mi do mojego domu internet, ale i sam internet niczym nie różni się od tego co mają ludzie w mieście. Airmax internet opinie w porządku.
5 / 5
2022-05-01 21:51:35
Tytus
Gdybym miał teraz ponownie wybrać dostawcę internetu to jeszcze raz zdecydowałbym się na Airmax
5 / 5
2022-05-01 19:54:44
Centuś
Trochę się wahałem czy wziąć od nich internet, ale w końcu jest okres testowy. Po okresie testowym podpisałem umowę i jestem uradowany. Wydaję niewiele, a ile pieniędzy oszczędzam mając dostęp do sieci to już nie da się zliczyć :)
5 / 5
2022-04-24 18:58:16
Prezio
Różne się patrzy na dostawców internetu po własnych przygodach z internetem. Powiem tak, z Airmaxu mam jak dotąd najlepszy internet, zero problemów. W pracy mam wystarczającą prędkość na swobodne działanie i do przerw w działaniu nie mogę się doczepić, bo internet jest dostępny zawsze, nie przypominam sobie awarii, czy tym podobnych spraw.
5 / 5
2022-04-24 18:01:45
Taro
Prostota procesu instalacji powala. Chwila roboty i możemy cieszyć się z internetu unikając godzin mozolnych prób konfiguracji.
5 / 5
2022-04-17 19:41:05
Textu
Bardzo tani internet, praktycznie nie odczuwam miesięcznego abonamentu, a surfuje po sieci codziennie
5 / 5
2022-04-17 19:38:58
home office
O ile łatwiej się pracuje z domu wiedząc, że internet działa bezawaryjnie
5 / 5
2022-04-10 20:22:08
Walczak
Bezproblemowo poradziłem sobie z instalacją internetu, spodziewałem się trudności, jakie bywają zawsze, kiedy coś robimy. Poszło sprawnie, internet zaskoczył od razu i działa do dziś, POLECAM!
5 / 5
2022-04-10 17:51:31
Grad
Usługi na najwyższym, światowym poziomie
5 / 5
2022-04-03 18:40:25
Toncio
Niedawno stanąłem przed koniecznością wyboru internetu do mieszkania. Na celowniku miałem wiele firm, różne opinie o nich czytałem, ale jak się człowiek bardziej przyjrzy to są dobre i złe opinie o każdej firmie. Z wielu firm wybrałem Airmax, dałem szansę tej firmie i mogę powiedzieć, że nie zawiodłem się. Internet działa mi szybko, a brak przerw w działaniu tylko mnie skłania do podpisania umowy na dłużej. Airmax internet opinie mam dużo bardziej pozytywne niż negatywne.
5 / 5
2022-04-03 15:44:11
Antoni
Super firma, klient może liczyć na pomoc, także po podpisaniu umowy. Wydaje się, że powinno to być standardem, ale niestety w Polsce, często się zdarza, że firmy molochy delikatnie mówiąc nie interesują się klientem, gdy tylko złoży swój podpis.
5 / 5
2022-03-27 14:48:26
Carban
Ceny niskie, a już biorąc pod uwagę, że dostarczają internet do mojej wioski sporo oddalonej od miasta to są wręcz niziutkie.
5 / 5
2022-03-26 20:34:52
Boromir
Tyle narzeka się na polskie firmy w internecie, a jak już jakieś okazują się działać w tak zwanym europejskim standardzie to się o nich nie pisze. Dla mnie Airmax działa wedle najlepszych zachodnich standardów nie tylko w kwestiach technicznych, ale i w kwestii obsługi klienta.
5 / 5
2022-03-22 04:28:01
Marek W.
Bardzo przyjazna firma. Zupełnie inne podejście do klienta niż w przypadku dużych dostawców. Nie rozmawia się z konsultantem tylko z żywym pracownikiem firmy. Chętnie pomagają i są bardzo rzeczowi. Jak dla mnie to wielki plus, zwłaszcza po nieudanych próbach rozwiązania problemu na infolinii w dużej firmie komórkowej. Moim zdaniem takie ludzkie podejście do klienta jest bardzo ważne. Zdecydowanie polecam
5 / 5
2022-03-21 09:14:59
Henryk
Z firmą Airmax mam doczynienia od ponad roku. Mieszkam w małej miejscowości gdzie dostęp do internetu jest bardzo utrudniony nawet LTE ledwo działa. Za namową kolegi i poczytając opinie postanowiłem zaryzykować i odezwałem sie do Airmax. Był to strzał w 10-ke, dali mi możliwość przetestowania a nawet skorzystania z opcji bez umowy. Po pół roku czasu podpisałem umowe i wszystko działa jak należy. Nie spodziewałem się że w wiosce gdzie jest utrudniony dostęp do wszystkich mediów można mieć tak dobry internet. Polecam
5 / 5
2022-03-21 09:13:23
Dawid
Z racji specyfiki prowadzonej działalności potrzebujemy dobrego łącza: taka sama, wysoka prędkość pobierania i wysyłania danych — nawet do 1 Gbps. Duże pliki mogą być szybko przesyłane w obie strony, co jest ważne przy pracy nad złożonymi projektami. Dedykowane łącze tylko dla naszej firmy. SLA — gwarantowana stała dostępność usługi i błyskawiczna obsługa serwisowa. Wszystko to sprawia że oferta od Airmax.pl - jest dla Nas idealnym rozwiązanie. Polecamy wszystkim którzy potrzebują szybkiego symetrycznego stabilnego łącza . U nas sprawdza się od 6mcy nigdy nie zawiódł. Pozdrawiam
5 / 5
2022-03-20 14:56:08
Małgorzata
Nie zawsze mam czas na przyjście na mszę w moim kościele, ale dzięki kamerze od Airmax mogę uczestniczyć w niej na odległość. Nie jest to to samo co bycie osobiście w kościele, ale liczy się intencja!
5 / 5
2022-03-19 23:42:58
Airmax Internet Opinie
Pierwsza firma, która nie poległa na dostarczeniu internetu do mojej wioski :)
5 / 5
2022-03-13 21:54:23
Bodziarz
Błyskawiczna pomoc techniczna, to się docenia, jak się pomyśli na ile rzeczy czeka się korzystając z usług przeróżnych firm.
5 / 5
2022-03-13 21:42:11
Airmax Internet
Może i miejscowość w jakiej mieszkam nie jest typowym dużym miastem, nie mam dostępu do wielu rozrywek, ale za to mam przynajmniej szybki internet :D A mówi się, że nie można mieć szybkiego internetu mieszkając na prowincji
5 / 5
2022-03-06 16:09:58
Programista
Zależało mi na czasie i udało mi się tu załatwić internet "od ręki". Pracuję zdalnie i każda godzina bez airmax opole internet to dla mnie strata, dlatego dziękuję za szybką reakcję.
5 / 5
2022-03-06 12:11:44
Benio
Zachodnie standardy obsługi klienta, klient nie czuje się jak intruz co po podpisaniu umowy staje się niewidoczny dla firmy. Każda sprawa jaką zgłaszam jest załatwiana w szybkim tempie.
5 / 5
2022-02-27 20:32:37
Gorzaslo
Airmax Opole internet warty wydanych pieniędzy, a mógłbym nawet rzec, ze stosunek ceny do jakości jest powalająco korzystny.
5 / 5
2022-02-27 20:29:12
Justyn
Na wyróżnienie zasługuje pomoc klienta, działa szybko. Normalnie to w byle sprawie w wielu firmach nierzadko czeka się kilka dni na rozwiązanie trapiącego nas problemu, a tutaj pochylono się nad moją sprawą od razu po rozmowie telefonicznej :D Polecam Airmax internet!
5 / 5
2022-02-18 21:19:20
Ezio Airmax
W wolnych chwilach nie powiem, lubię sobie przysiąść i pograć, szczególnie weekendami. Oprócz tego, że lubię grać to jest przynajmniej jedna rzecz, której nie lubię, a są nią lagi. Całkowicie odbierają przyjemność z rozgrywki. Dlaczego to piszę? Ponieważ lagi to dla mnie przeszłość, odkąd mam airmax internet od tego dostawcy odpalam gierę i gram w spokoju, nie myśląc o tym czy skoczy mi ping. Jedynie ciepłe airmax internet opinie w głowie :)
5 / 5
2022-02-18 21:16:43
Gustan
Rzadko kiedy cokolwiek działa naprawdę dobrze, a jeszcze rzadziej działa tak dobrze jak internet Airmaxu
5 / 5
2022-02-13 15:03:23
Bitcoin
Czas to pieniądz, airmax internet działa dobrze, nie tracę czasu na nieoczekiwanych awariach, to lubię!
5 / 5
2022-02-11 16:37:18
DarkMMO
Dużo gram na komputerze, średnio kilka godzin dziennie i airmax internet to rzecz, bez której nie mogę się obyć. Nie może być to też pierwszy lepszy airmax internet, musi on działać na tyle dobrze, by w grach nie pojawiały się tak zwane lagi. Skusiłem się na ofertę Airmaxu i wyszedłem na tym nie najgorzej. W grach mam stały niski ping i nic nie zakłóca mojej rozrywki.
5 / 5
2022-02-05 13:37:05
JÓZEF
Jako WYMAGAJĄCY klient wymagam szacunku do swojej osoby. W moim mniemaniu jeśli zawieram umowę na internet, to powinien on działać tak, bym nie miał żadnych obiekcji. Dotychczasowe firmy nie sprawdziły się, tylko Airmax na tym polu nie zawiódł. Airmax Internet Opinie mają moje dobre zdanie!
5 / 5
2022-02-03 16:51:57
Łuki Airmax Internet Opinie
Zazwyczaj nie piszę opinii o czymkolwiek, ale w tym przypadku napiszę. Internet mam już jakiś czas i dotychczas sprawdza się doskonale. Piszę o tym, ponieważ za dobrą robotę należy się dobre słowo, a w tym przypadku firma robi dobrą robotę. Gdyby wszystko tak w życiu działało... :)
5 / 5
2022-01-30 10:48:11
Hura
Niełatwo mi było znaleźć internet, który sprosta moim wymaganiom. Dużo pobieram, dużo gram w przeróżne gry online, od mniej do bardziej wymagających i nie mogę sobie pozwolić na choćby najmniejsze opóźnienia w grze. Firma stanęła na wysokości zadania i dostarczyła mi internet, który daje radę sprostać wszystkim moim wymaganiom. Normalnie wszystkim polecam!
5 / 5
2022-01-29 12:01:53
Gandalf
Po przygodach z innymi firmami, ta firma to prawdziwa ulga. Idzie się bez problemu dogadać na infolinii odnośnie kwestii technicznych dotyczących internetu, ktoś się tam zna na rzeczy. Sam internet mi działa, a do tego cena tylko zachęca mnie do przedłużenia znowu umowy. Myślę, że zostanę tu na długo. Airmax Internet Opinie potwierdzają moje słowa.
5 / 5
2022-01-20 10:12:43
Damian
2 lata naszej firmy szukaliśmy internetu mówię o sensownym internecie...najpierw przewijały się GSMy (ogólnie tragedia) notoryczne przerwy a tłumaczenie brakiem prądu od Taurona (co tez jest uciążliwe) potem 3 dużych operatorów - też nie za fajnie - fakt jesteśmy w kotlinie i teren ciężki. Ale udało nam się dogadać z lokalnym dostawcą i mamy 200/200Mb w bardzo dobrej cenie. Internet symetryczny to jest zupełnie inna jakość Polecamy
5 / 5
2022-01-13 03:35:34
Adam N.
NA firmę Airmax trafilismy przypadkowo  szukajać alternatywy na posiadane łącze od tmobile, na którym niestety nie dało się zdalnie pracować, dzieci nie mogły uczestniczyć w zajęćiac zdalnych, mimo, ze mieszkamy w mieście wojewódzkim internet z tmobile działał dramatycznie, decyzja była szybka, po 2 dniach od zgłoszenia mieliśmy już łącze od airmax, mimo, że byłem sceptycznie nastawiony, jesteśmy bardzo ale to bardzo m ocno pozytywnie zaskoczeni, co skłoniło mnie do napisania tego komentarza, by przedstawić Airmax Internet opinie, łącze posiadamy juz prawie 2 miesiące, nigdy ale to nigdy nie wystąpiła najmniejsza nawet minutowa przerwa, a łącze użwają dzieci ja i małżonka, tak więc z czystym sumieniem szczerze polecam tego operatora.
5 / 5
2022-01-04 03:03:07
Michał
Moja opinia nt internetu dla firm: podoba mi się, że instalacja jest wykonana przed podpisaniem umowy, bez żadnych warunków umownych, z dość długim okresem testowym (u mnie dwa tygodnie), który pozwala zorientować się co do parametrów internetu w każdych warunkach. Dobre doradztwo w doborze urządzeń sieciowych (routery, switche). Sam internet jest bardzo szybki, i jak do tej pory bezawaryjny, a umowa SLA gwarantuje b. wysoką dostępność. Mam nadzieję że tak profesjonalne parametry utrzymają się w dalszym ciągu.
5 / 5
2021-12-09 15:55:42
darek
Jak dla mnie sieć jest w porządku: dobra prędkość , pingi niskie, nie ma problemu, pracownicy w BOK są ogarnięci, technik infolinii kuma co gada . Aktywacja nie kosztowała mnie nic, zakupiłem tylko wcześniej w sklepie router - i to wszystko. Mam ponad 100Mb/s, stały adres, który pozwala mi podłączyć kamerkę z obrazem wejścia na posesję jak jadę na wczasy. Stabilnie i nie drogo
5 / 5
2021-11-23 14:35:56
Jaca
Jestem klientem od 14 lat i bardzo rzadko mam problemy z internetem. Jak coś jest nie tak można się szybko dodzwonić do technika który chętnie i kompetentnie pomaga, taka pomoc teraz to żadkość. Coś było nie tak z anteną, przyjechali po jednym dniu i założyli nową. Coś było nie tak z prędkością pierwszy raz po długim czasie, zrobili update firmware oraz restart anteny i wszystko śmiga (po zgłoszeniu trwało to jakieś 15 minut) Przez pandemię i home office darmowo bez zapytania zwiększyli prędkość wysyłania do 256mbit/s. do pracodawcy w Czechach mam 200/200mbit i ping 20ms. serdecznie polecam.
5 / 5
2021-10-27 10:12:07
Marcel
Internetu z firmy AirMAX używam od wielu lat, posiadamy go zarówno w do mu jak i w firmie, od początku nie było jakichkolwiek problemów, firma również zapewnia wsparcie techniczne odnoście konfiguracji fotovwoltaiki jak i kamer IP, dzięki adresowi publicznemu sama konfiguracja przy pomocy techników z Airmax, przebiega bardzo sprawnie, cały smart home, sterowanie, wszystko działa super bezpiecznie dzieki zastosowaniu połączeń VPN, serdecznie polecam firmę.
5 / 5
2021-10-11 04:13:03
Airmax Internet Opinie Marek
Jestem bardzo mile zaskoczony. Podłączyłem sobie u nich na próbę internet, a ponieważ wszystko działało dobrze, więc postanowiłem zawrzeć umowę. Zadzwoniłem, pytam o koszty, a konsultant mi mówi, że mogę negocjować abonament. Trochę mnie to zszokowało na początku, bo pierwszy raz spotkałem się z tak fajnym podejściem. Ogólnie wielki plus za tak indywidualne podejście do klienta, usługa też wysokiej jakości, naprawdę polecam.
5 / 5
2021-10-05 03:41:47
Norbert
Firma bardzo uczciwa, zamówiłem zestaw który dotarł do mnie na drugi dzień. Podłączyłem samemu co było mega proste i testowałem 2 tygodnie. Niestety nie mogłem dać anteny w dogodnym dla sygnału miejscu i było tylko 24 Mb a chciałem 96. Zwrot poszedł bardzo sprawnie i kasę dostałem w moment. Polecam za uczciwość Airmax Internet Opinie
5 / 5
2021-10-01 03:25:05
Krystian
Mieszkam w małej miejscowości pod Radomskiem. Długo korzystałem z Internetu LTE ale limit kończył mi się w 7 dni i po tym czasie już nic nie dało się zrobić. Firmę AirMAX polecił mi znajmy mieszkający niedaleko. Po szybkiej i bezproblemowej instalacji testowałem łącze 150/12 Mb a umowę podpisałem na opcje 96 Mb więcej mi nie potrzeba. Brak limitów krótkie czasy w grze u dziecka, Netflix, czy CDA wszystko śmiga. Zdecydowanie polecam każdemu kto ma podobne problemy jak ja miałem.
5 / 5
2021-09-09 07:10:03
Airmax Internet Opinie Anatol
W naszej firmie testowaliśmy internet od wielu dostawców, Airmaxa mamy od 8 mcy i muszę powiedzieć że to chyba jedyny taki dostawca łącze symetryczne 200/200Mb niskie czasy, brak przerw nawet krótkich. Polecam każdemu kto ma problemy ze swoim obecnym dostawcą. My korzystamy również w domach. Pozdrawiamy Airmaxa
5 / 5
2021-08-16 08:44:14
Marcin
Jako osoba często zmieniająca miejsce zamieszkania na terenie Polski, usługa prepaida z www.airmax.pl okazała się dla mnie najlepszym rozwiązaniem, płacę kiedy chcę korzystać, nie musi być ciągłości, brak limitów danych, mam bardzo stabilne łącze niezbędne do mojej pracy, a co najważniejsze mam publiczny adres IP a do tego wszystkiego doskonałą cenę! Serdecznie polecam!
5 / 5
2021-08-10 04:26:04
Tadeusz
Długo szukałem dobrego dostawcy Internetu w mojej miejscowości. Wcześniejszy wielki operator mógł dostarczyć tylko 10/2 Mbps. To była tragedia żeby zobaczyć podgląd z kamer, czy wysłać większy załącznik z dokumentami. Od momentu telefonu do instalacji szybkiego łącza 100/100 Mbps w AirMAX-ie trwało 7 dni. Wszystko działa szybko i bezproblemowo kamery, Internet , telefony voip, niezależnie od pogody. Zdecydowanie polecam tą firmę zwłaszcza ze inni nie byli w stanie dostarczyć takiego łącza w mojej lokalizacji.
5 / 5
2021-06-08 06:48:48
Szymon
Najlepszy internet w okolicy 100/100 symetryczne od roku stabilnie bez żadnych przerw i strat. Działa wszystko zdalne pulpity, szkoła, kamery, vod. Także jak ktos ma problem z obecnym dostawcą polecam sprawdzić. My długo szukaliśmy i teraz wszyscy zadowoleni. Pozdrawiamy
5 / 5
2021-05-12 05:01:04
Airmax Internet Opinie Adam
Najlepszy internet jaki do tej pory mieliśmy. Nauka zdalna, praca ,filmy wszystko działa znakomicie. Żadnych przerw ani spowolnień. Z innymi dostawcami były cały czas różne problemy . Z Airmaxem jesteśmy ponad rok i żadnych problemów nie ma. Polecamy
5 / 5
2021-04-22 06:42:25
Marek
Bardzo dobry dostawca. Usługi na wysokim poziomie w rozsądnej cenie. Profesjonalna obsługa. Po zmianie usługodawcy na airmax skończyły się problemy z zajęciami online. Polecam
5 / 5
2021-04-19 08:37:10
FCZ Airmax Internet Opinie
Korzystaliśmy z usług Airmax ok 8 lat, do momentu kiedy wyjechaliśmy z kraju i umowę trzeba było przerwać. Po powrocie, rok temu, w czasie początków pandemii, potrzebowałam dostępu do internetu jak najszybciej. Dzięki super obsłudze, udało się to załatwić w ciągu niecałego dnia od telefonu. Umowa dostarczona bezkontaktowo pod drzwi mieszkania, fantastyczny kontakt z przedstawicielem firmy i znów miałam dostęp do Internetu. W ciągu tych ok. 9 lat problemy techniczne, przerwy pojawiły się naprawdę rzadko. Nawet nie robiliśmy rozeznania wśród innych dostawców internetu, ale nie mam potrzeby, bo nie można się do niczego przyczepić.
5 / 5
2021-03-10 06:18:05
Janusz
Bardzo dobry dostawca godny polecenia. Prędkość i jakość usługi na najwyższym poziomie, cenowo za tak wysokie prędkości wypada extra. Polecam
5 / 5
2021-02-24 04:29:17
Grzegorz
Potrzebowałem dobre łącze symetryczne do mojej firmy inni dostawcy nie byli w stanie do mojej lokalizacji takie dostarczyć. Dostałem informacje o AirMAX od znajomego, w przeciągu kilku dni mam stabilne łącze 100/100 Mbps w rozsądnej cenie. Zdecydowanie polecam
5 / 5
2020-11-23 04:19:24
Łukasz Matkowiak
Mieszkam pod Wrocławiem i ciężko z dobrym dostępem do sieci. Orange oferuje marną neostrade 8Mb/s. Przypadkiem kolega polecił mi Airmax. Zadzwoniłem i okazało się, że jest darmowy okres testowy, zamówiłem zestaw i zaczeły się testy, stabilna prędkość 900 MB, brak efektu wieczoru i w ten sposób stałem się użytkownikiem ich sieci. Jak dla mnie spełnia oczekiwania, podczas weekendów nie ma problemów. Jest dużo szybsze i dużo stabilniejsze niż lte od Tmobile. Polecam potestować.
5 / 5
2020-11-20 04:34:21
Airmax Internet Opinie AlicjaW
Serdecznie polecam, jesteśmy zadowoleni z obsługi, szybki i sprawny montaż. 900 Mb/s zupełnie wystarczające do pracy i nauki zdalnej, co teraz jest kluczowe :) no i to wszystko za niską, bardzo przystępną cenę
5 / 5
2020-10-29 16:32:13
Renata
Jak macie problemy z netem do zdalnego nauczania lub pracy ...my mieliśmy ogromne i to u kilku dostawców . To nie ma sie nad czym zastanawiać internet od Airmaxa po prostu działa tak jak trzeba i o to chodzi. Pozdrawiamy
5 / 5
2020-10-20 14:48:23
Airmax Internet Opinie Marcin
Współpraca z firmą Air MAX jest dla mnie prawdziwą przyjemnością. Sprawna obsługa, dobry kontakt, duża elastyczność i błyskawiczny termin realizacji przyłączenia szybkiego internetu dla mojej firmy, to niewątpliwe zalety dzięki którym chciałabym polecić tego operatora jako godnego partnera w biznesie, dla każdego, kto potrzebuje kompleksowej obsługi w zakresie telekomunikacji i internetu, w szczególności poza centrami dużych miast, gdzie trudno o dobrego dostawcę takich usług.
5 / 5
2020-10-19 13:24:43
IT Center
Profesjonalne rozwiązania dla biznesu z gwarancja szybkości - nie zauważyliśmy spadków mam nawet kilka % wyższą prędkość niż w umowie. Usługe mamy z SLA jak narazie 16mcy nie mieliśmy okazji sprawdzać ponieważ nie było żadnej przerwy. Łącze symetryczne 200/200 mega w bezkonkurencyjnej cenie . Testowaliśmy u kilku innych dostawców wszedzie były jakies problemy.(wysoki ping utrata pakietów, blokowane porty ,NAT). Rzadko piszemy opinie ale że minęło już sporo czasu i nie mamy najmniejszych problemów zdecydowaliśmy że napiszemy.
5 / 5
2020-10-06 17:33:19
Zuzia
Firme Airmax posiadam od 1,5 roku i jestem zadowolony w 100%. Brak jakichkolwiek wahań transferu, oraz niezawodność - brak przerw. Wykorzystuje go głównie do pracy w swojej firmie. Prędkość jaką mam to 24/24 i co najwazniejsze tyle mam. Wspaniałą rzeczą jest to że nie mają limitów. Adres IP zewnętrzny który dają jest bardzo przydatny wykorzysuje do monitoringu. Na początku nie wierzyłem w to co piszą ludzie a opiniach ale przekonałem sie do nich dzieki fachowej obsługi BOK, oraz możliwosci miesięcznego przetestowania łącza. Polecam
5 / 5
2020-09-22 16:42:16
Dawid
Najlepszy dostawca jak do tej pory, nic nie zwalnia,żadnych przerw. Szybkie pobieranie na poziomie 300 mega. Serwisy filmowe gry praca nauka wszystko na jednym porządnym internecie . Nawet monitoring a wszystko w rozsądnej cenie . Polecamy
5 / 5
2020-09-18 12:43:38
Lukasz
Bardzo dobry dostawca internetu, zero awarii , stabilny i solidny. Wsparcie techniczne na wysokim poziomie. Cenowo nie jest źle - prędkości mega wysokie. Polecam
5 / 5
2020-09-18 12:08:22
Sabina
Internet do pracy w domu idealny żadnych przerw (tak jak w Gsmach) VPN zdalny pulpit wszystko działa dodatkowo dzieciaki grają sobie ile chcą . A my wieczorkiem mozemy spokojnie obejrzeć każdy film. Wszystko działa znakomicie. Polecma Airmaxa każdemu
5 / 5
2020-09-15 12:58:02
Lucjan
Poczytałem na tej stronie Airmax Internet Opinie zamówiłem zestaw do testów zakładając, że może być słabo z zasiegiem taka okolica. Patrząc na reklamowane możliwości szybkości Internetu na stronie airmax wybrałem 96 Mb. Niestety najwięcej co mogłem wycisnąć to 80Mb , gdzie nadajnik mam 17 km od anteny. Jednak te 80Mb to jest dla mnie i tak super szybkość wczesniej miałem 1-2Mb. Teraz moge pracowac z domu ,zdalny puplpit ,uruchamiam CDA i wszystko smiga aż miło. Żadnych limitówi i spowolnień . Polecam
5 / 5
2020-09-03 12:30:06
Airmax Internet Opinie Jacek
Internet działa jak należy, porównując do poprzedniego operatora jakim był plusgsm to jest to przepaść na korzyść airmax, a co dla mnie najważniejsze doskonała pomoc techniczna w konfiguracji kamer i publicznego ip, ktorego poprzedni operator mi nie oferował, tak więć polecam wszystkim zainteresowanym bez 2 zdań! pozdrawiam
5 / 5
2020-08-25 16:06:18
Adam
Szukałem internetu w co prawda dość trudnej geograficznie lokalizacji. Wiele firm sie poddało. Ale nie Airmax. Łącze do firmy 100/100 w znakomitej cenie. Wszystko działa bardzo stabilnie i szybko. Monitoring zdalne pulpity chmura. Żadna inna firma nie sprostała. Pozdrawiamy całą ekipę Airmax. Adam
5 / 5
2020-08-19 10:04:44
Airmax Internet Opinie Marcin
Najlepsza sieć w Polsce. Oferuje niedrogi internet w ciekawych taryfach. Generalnie transfer bardzo OK. Nowoczesne urządzenia dostępowe i dobre, markowe routery. Obsługa klienta także jak najbardziej w porządku. Szczerze polecam! Na pewno nie zamierzam w niedługim czasie zmieniać sieci.
5 / 5
2020-08-11 14:13:01
Błażej
Mam internet firmowy w restauracji, był kiedys, raz incydent że internet trochę przerywał, w ten sam dzień rychło przyjechał technik internetowy, i wymienił jakieś urządzenie i od razu to naprawił. Nie czekałem nawet kilku godzin dosłownie był błyskawicznie, by pomóc. Polecam internet w tej firmie, niesamowite SLA i reakcja w zawrotnym tempie.
5 / 5
2020-07-29 14:14:19
DarAutoCAR
Mega polecamy firme Airmax, poprzedni operator nie był w stanie zapewnić stabilnego łącza, z kolei firma airmax, podłaczyła nas w 24h od zgłoszenia, łącze działą bardzo stabilnie, szybkości mamy zawsze te co zamówione po 150megabitów na testach prędkośći pokazuje nam bez względu na porę dnia. Pracujemy na 3 stanowiskach, częsti też wrzucamy firmy na nasz kanał youtubowy, nie ma problemu jakością, dlataego taki dostwca jest na wagę złota! Polecamy bez 2 zdań, najlepszy operator w naszej okolicy!
5 / 5
2020-07-14 13:24:01
Tomasz
Pierwszą styczność z firmą Airmax miałem w 2002roku, bylem zadowolony ale wyprowadziłem na studia do innego miasta, po wielu latach okazało się,że mają zasięg w Wrocławiu i skusiłem się ponownie na skorzystanie z ich usług jako, że wcześniej nie miałem zasstrzeżeń co do jakości, ale to co obecnie otrzymałem to przerosło moje najśmielsze oczekiwania, firma przez te prawie 20lat się rozwinęła bardzo, nie zdawałem sobie sprawy, że mozna w tej technologii uzyskać tak ogromne przepustowości a zarazem tak dobre czasu dostępu. Serdecznie z czystm sumieniem mogę polecić firmę Airmax każemu wymagającemu użytkownikowi. pozdrawiam
5 / 5
2020-07-13 13:08:17
Dawid
Jak do tej pory najlepszy internet jaki udało nam się podłączyć. Pracujemy zdalnie razem z żoną więc potrzebujemy stabilnego niezawodnego łącza. Do tego dzieci szkoła online i wiadomo jakieś gry i filmy. Dodatkowo syn udostępnia treści na YouTubie. Jako że nie oglądamy tv internet służy nam tez do obejrzenia filmu. Wszystko działa bardzo dobrze na tym internecie. Mogę go polecić z czystym sumieniem. Pozdrawiam
5 / 5
2020-07-07 13:21:08
Krzysztof
Łącze internetowe powinno spełniać dwa podstawowe założenia. Musi być stabilne i pod tym względem internet stacjonarny Airmax jest doskonałym wyborem. Musi także oferować wysokie prędkości pobierania oraz wysyłania danych. Taki właśnie jest internet z Airmax. Jest to świetny dostawca dla osób, które korzystają z gier online i streamują filmy oraz seriale. W AirMAX mamy do naszej dyspozycji osiągi wystarczająco dobre, bo jednocześnie grać w najbardziej wymagające gry online, a także oglądać ulubiony serial w wysokiej jakości. Świetnie sprawdzi się też w przypadku monitoringu lub prowadzenia małej/średniej firmy. Wszędzie tam gdzie szybki i niezakłócony dostęp do zasobów sieci gra kluczową rolę. Zdecydowanie polecam, nie zawiedziecie się Państwo.
5 / 5
2020-07-06 15:13:53
Dariusz K.
Prowadzę kanał na youtube.com, internet od Airmax to idealne do tego rozwiązanie, zapewnią ogromne stabilne prędkości, materiały w rozdzielczości 4k bardzo sprawnie się ładują. Do tego bardzo szybkie czasy reakcji do 10ms, co czyni jakość tego łącza o genialnych parametrach. Bardzo polecam operatora www.airmax.pl, szkoda tylko że wcześniej nie wiedziałem że maja pokrycie w naszej gminie. Polecam Wszystkim wymagającym bez limitowego internetu, stabilnego, szybkie, pewnego, idealnie nadającego się również do grania w gry online dzięki pingom sięgającym po 10m na polskich serverach.
5 / 5
2020-07-04 13:36:01
Tomek Airmax Internet Opinie
Bardzo dobry, stabilny i szybki internet. Umowę mam od 2013 roku. Przez te 7 lat może były 2-3 awarie. Pingi bardzo dobre gro poniżej 10 ms do głównych serwerów w Polsce. Cena przystępna, ale jak uwzględnić cena do jakość to jest bardzo dobrze. Jestem zadowolony i śmiało mogę polecić innych użytkownikom internetu. Od dłuższego czasu jest to światłowód. Ogólnie polecam.
5 / 5
2020-07-01 10:44:16
Frączek
Przykładowy ping do gazeta.pl (80.252.0.145): 56 data bytes 64 bytes from 80.252.0.145: icmp_seq=0 ttl=251 time=8ms tak więc jak dla mnie rewelacja, absolutnie 0 lagów w grach. Na 3 komputera 3 tabletach 4 smart TV i smart wszystko działa doskonale. Mama, tata siostry, wszyscy w końcu możemy korzystać z YT, bez stresu o giabajty, których ciągle nam brakowało z Polsacie cyfrowym, a nie wspomnę już o lagowaniu. Czemu tyle lat męczylśy się z polsatem cyfrowym:) nawet na tablecie w 4k YT leci jak należy. Łącze do tego operatora jest po prostu super. Serdecznie polecamy:)
5 / 5
2020-07-01 10:37:57
Marcin Michalak
Łącze od Airmax posiadam dokładnie 2 miesiące, wcześniej korzystałem z firmy z śląska gdzie t ylko zawiało to przerwane kable były i awarie po kilka dni. Teraz korzystam 2 miesiące mimo poważnych wiatrów, ulew, burze, nie zdarzyła się przerwa. Łącze działa stabilnie, nie ma zwolniej czy buforowania firlmów. Bardzo polecam wszystkim, szcególnie posiadaczom łączy z sieci gsm, bo to przepaść!
5 / 5
2020-06-24 16:56:55
Airmax Internet Opinie Marek
To naprawdę solidny dostawca. Nie przypominam sobie przerw w dostępie, a korzystam z ich usług już od ok 10 lat. Co więcej wraz z końcem umowy, zawsze proponują dużo lepsze warunki na kontynuację. W tym roku szczególnie się to przydało ze względu na moja pracę, którą wykonuję zdalnie i lekcje dzieciaków. Zwiększyłem sobie parametry łącza w airmaxie do 100 Mb i bez jakichkolwiek problemów ja mogę pracować i dzieci mogą uczestniczyć w zajęciach szkolnych. Bardzo dobra jakość plus super cena. Polecam.
5 / 5
2020-06-18 12:21:56
MartaG
Korzystam z łącza od Airmaxa już prawie 7 miesięcy i w zasadzie nigdy nie było problemów. Mieszkam w małej miejscowości i poza Orange nie miałem nic innego. Tam nie było możliwości poza przeglądaniem stron nic zrobić. Teraz praca onlinia podczas pandemii, oglądanie filmów , czy Youtube przez dzieci nie stanowi problemu. Ja zdecydowanie polecam usługę od nich, zwłaszcza że mają okres testowy i każdy może sprawdzić poziom ich usługi.
5 / 5
2020-05-25 13:42:15
Danek Wrocław
Zamówienia dokonaliśmy po przeczytaniu sporej ilości opinii, jako że potrzebne nam było łącze bardzo wysokiej jakość, zdecydowaliśmy się na Airmax-a, Oferta spełniała nasze oczekiwania jak i sama jakość usług. Pomoc techniczna na najwyższym poziome 24h/dobę co jest dla nas kluczowe, stabilnosć doskonała, pingi po 10ms,. Łacze mamy 3 miesiące nawet 1s przerwy nie było, tak więć bardzo polecamy usługi firmy Airmax.
5 / 5
2020-05-04 13:15:54
Robert Airmax Internet Opinie
Dziękuję firmie AirMAX w imieniu mojej 75 letniej mamy, za możliwość oglądania mszy św. z naszego małego kościoła. Ksiądz wcześniej nagrywał liturgie na telefon i wrzucał na fb czy YouTuba ale to było bardzo uciążliwe. Teraz przez całe Święta Wielkanocne i obecne msze w tym szalonym czasie mama może oglądać transmisję na tablecie w jakości HD na żywo płynnie i bez żadnych zaciąć. Dobra robota ;)
4 / 5
2020-04-30 22:35:42
AgnieszaC
Muszę się przyznać się do błędu a nie jest to łatwe. Nie mam jednak wyjścia i muszę to zrobić. 2 lata temu zrezygnowałam z usługi internetu światłowodowego Airmax narzekając na ciągłe przerwy. Nie trafiało do mnie to, że mieszkańcy bloku mówili, że im działa normalnie ani to, że konsultanci podejrzewali problem z moim ruterem, który kupiłam na wyprzedaży w Media Expert. Podpisałam 24miesięczną umowę z konkurencją z innym kablem tym razem miedziannym. Po miesiącu stwierdziłam: z deszczu pod rynnę, przerwy dalej, a jeszcze łącze wolne. No i wróciłam do Airmax, nie dość, że mieli rację co do rutera, bo to on był winny, to kupiłam polecany przez nich. Dostałam 6 miesięcy za pół ceny w umowie na 24 miesiące, internet śmiga jak szalony, na speedteście setki megabitów; wszyscy domownicy zadowoleni, bo usługa działa stabilnie. Szczerze polecam każdemu!
5 / 5
2020-04-28 09:19:50
Michał
Musiałem napisać opinię bo jestem naprawdę zadowolony i mile zaskoczony , internet działa bez zarzutu, prędkość dostępna całą dobę na nie zmiennym poziomie, stały niski ping. Dla mnie najważniejsza jest jednak obsługa klienta już po podpisaniu umowy czyli jak klamka zapadnie a w Airmax jest na wysokim poziomie i nie trzeba słuchać automatu infoliniowego na poczekanie bo odbierają telefon od razu i pomagają .Tak trzymajcie .Dziękuję.
5 / 5
2020-04-27 13:03:05
Szymon
Witam, mamy podłączone 4 oddziały firmy przez Airmaxa. Bardzo stabilne łącza wszystko działa bardzo dobrze. Vpn-y, zdalny pulpit jak również monitoring. W domu oczywiście tez korzystamy z Airmaxa. profesjonalne rozwiązania dla firm i nie tylko.Pozdrawiamy zespół Airmaxa
5 / 5
2020-04-26 22:19:08
Rafał Bartoszewski
Korzystam z internetu od Airmax już 12ty rok i przez ten czas może ze 2-3 razy miałem problem z połączeniem. Szybkość zgodnie z umową. Kontakt z serwisem bezproblemowy zarówno przy zgłaszaniu usterki jak i gdy potrzebowałem czegoś dopytać przy konfiguracji nowego routera. Miła obsługa przez telefon, uprzejmi i zorientowani ludzie.
5 / 5
2020-04-17 11:21:38
Piotr Wolski
Firme Airmax posiadam od 1,5 roku i jestem zadowolony w 100%. Brak jakichkolwiek wahań transferu, oraz niezawodność - brak przerw. Wykorzystuje go głównie do pracy w swojej firmie. Prędkość jaką mam to 24/24 i co najwazniejsze tyle mam. Wspaniałą rzeczą jest to że nie mają limitów. Adres IP zewnętrzny który dają jest bardzo przydatny wykorzysuje do monitoringu. Na początku nie wierzyłem w to co piszą ludzie a opiniach ale przekonałem sie do nich dzieki fachowej obsługi BOK, oraz możliwosci miesięcznego przetestowania łącza. Polecam
5 / 5
2020-04-08 12:38:39
Airmax Internet Opinie Adrian
Dobry stabilny internet, taryfy 900 Mb w opcji przedpłaty, bez umowy, prędkości dostępne całą dobę, nie ma efektu wieczornego zmulania jak w przypadku LTE. Polecam
5 / 5
2020-03-12 11:58:52
Tomek
Łącze zostało podłączone w przeciągu 24h od zgłoszenia. Wszystko funkcjonuje jak należy, brak lagowania, filmy 4k z YT działają doskonale, bez zacinania/buforowania.
4 / 5
2020-03-10 17:13:11
Milena
Dostawca godny polecenia na dobrym poziomie. Polecam
5 / 5
2020-03-09 15:17:12
Anna
Korzystam z internetu od Airmax już 7 rok i przez ten czas może nigdy nie miałam problemu z połączeniem. Szybkość zgodnie z umową. Kontakt z serwisem bezproblemowy zarówno przy zgłaszaniu zmian w umowie jak i gdy potrzebowałem czegoś dopytać przy konfiguracji nowego routera.
5 / 5
2020-03-09 14:28:37
Fornius
Łącze działa jak należy, ping krótki idealny do grania online, limitów brak, podłączenie w 1 dzień, wszystko jak należy, polecam!
5 / 5
2020-03-09 14:26:04
Dawid
Po wielu nie trafionych nareszcie internet który działa stabilnie cały czas 100Mb/100Mb a testowaliśmy wczesniej wiele... Biuro monitoring zdalny pulpit wszystko działa znakomicie . Pozdrawiamy obsługę Airmaxa

Rzetelne opinie o Airmax Ultraszybki Internet

Agnieszczyn Amandów Amelin Andrzejów Annapol Annolesie Annopole Nowe Antonin Antoniów Antopol Augustynów Babi Las Babice Babin Baborów Bachorzew Bagieniec Balcarzowice Baldwinowice Baranów Barcinek Barczkowice Bardo Bartoszowa Bartoszów Baszków Batorów Bądzów Bąkowice Bąków Bednary Bełsznica Beniaminów Benice Bernacice Bernacice Górne Bestwin Będkowo Biadacz Biała Biała Biała Nyska Biała Rządowa Biała-Kopiec Białków Białołęka Białowieża Biały Kościół Biały Ług Biechów Biedrzychowice Biedrzychowice Biedrzychów Bielany Wrocławskie Bielawa Bielawa Bielawki Bielejewo Bielice Bielice Bieniec Bieniowice Bieńkowice Bierdzany Biernatów Bierutów Bierzów Bierzyn Biestrzyków Bilew Bilew-Kolonia Biskupice Biskupice Biskupice Biskupice Biskupice Biskupice Ołoboczne Biskupin Biskupów Bliszczyce Blok Dobryszyce Błażejowice Błażejowice Dolne Błonie Błotnica Strzelecka Bobolice Boboluszki Boboszów Bobrowa Bobrowniki Bobrów Boczków Bodzanów Bodzów Bogacica Bogdanowice Bogdanów Boguchwałów Bogusławice Boguszyce Boguszyce Boguszyce Bojanice Bojanów Bojanów Bolechów Bolesław Bolesławice Bolesławice Bolesławiec Bolesławiec-Chróścin Boleścin Bolkowice Bolków Boreczek Borek Borek Borek Borek Strzeliński Borki Borki Borkowice Borkowice Borków Nowy Borowice Borów Borszewice Borszyn Mały Borucin Borzęcice Borzęcin Borzęckie Borzygniew Bożacin Bożanów Bożejowice Bożków Bożnów Bralin Branice Braszowice Bratowice Brochocin Brochocin Brochocin Brodno Brodziszów Broniszowice Browiniec Polski Brudzew Brukalice Bruny Bryłów Bryłówek Brynica Brynica Brzeg Brzeg Głogowski Brzezia Łąka Brzezie Brzezie Brzezie k. Sulechowa Brzezimierz Brzezina Brzezina Brzezina Brzeziniec Brzezinka Brzezinki Brzezinki Brzeziny Brzeziny Brzeziny Kolonia Brzeziny Nowe Brzeźce Brzeźnica Brzeźnica Brzęczkowice Brzostów Brzoza Brzoza Brzoza Brzóski Brzózki Brzózki Brzyszów Bucze Budy Nosalewickie Budziaki Budzieszowice Budziska Budziszów Mały Budziszów Wielki Budziwojów Budzów Bujnice Bujniczki Bujnów Bukowa Śląska Bukowie Bukowiec Bukowina Bukowna Buków Buków Bukówka Bukwica Buława Burgrabice Burkatów Burzenin Bychowo Bycz Byczyna Bykowice Byków Bystrzyca Bystrzyca Dolna Bystrzyca Górna Bystrzyca Kłodzka Bytkowice Bytków Bytnik Bytom Odrzański Bzinica Stara Ceber Cesarzowice Cesarzowice Chałupki Chałupy Charbielin Charłupia Mała Charłupia Wielka Chelstówek Chełmiec Chmieleń Chmielowice Chobanin Chocianowice Chociemyśl Chocieszów Chociwel Chojęcin Chojnów Chomiąża Chorula Chościszowice Chotów Chotów Chróstnik Chrósty Chróścice Chróścielów Chróścina Chróścina Chrzanów Chrząstawa Mała Chrząstawa Wielka Chrząstowice Chrząszczyce Chrzelice Chrzowice Chudoba Chwalibożyce Chwalimierz Chwałów Ciechów Cielce Cielcza Cienia Cienkowice Cieplice Śląskie-Zdrój Ciepłowody Cieszanowice Cieszęcin Cieszowa Cieszów Cieszów Cieszyce Cisów Ciświca Cyprzanów Czachory Czaple Stare Czarna Czarnków Czarnocin Czarnolas Czarnowąsy Czarny Bór Czechy Czechy Czekanów Czepielowice Czerna Czernica Czernikowice Czerńczyce Czerwonków Czeska Wieś Czesławice Częstochowa Częstocice Czyżowice Czyżowice Czyżówek Dalków Dalków Dalnie Damianowice Dankowice Dankowice Drugie Dankowice Pierwsze Dankowice Trzecie Danków Darnowiec Dąbie Dąbrowa Dąbrowa Dąbrowa Dąbrowa Dąbrowa Dąbrowica Dąbrówka Dolna Dąbrówka Górna Dąbrówka Łubniańska Debrzyca Dębianka Dębie Dębie Dębina Dębiniec Dębnica Dębniki Dębno Polskie Dębowa Dębowa Łęka Dębska Kuźnia Dionizów Długie Nowe Długie Stare Długołęka Długomiłowice Długopole Górne Długopole Zdrój Dmenin Dobiercice Dobieszowice Dobieszów Dobieszów Dobijacz Doboszowice Dobra Dobra Dobra Dobrocin Dobrodzień Dobrogoszcz Dobrosławice Dobroszewice Dobroszowice Dobroszów Dobroszów Wielki Dobroszyce Dobrzejowice Dobrzenice Dobrzeń Mały Dobrzeń Wielki Dobrzykowice Dobrzyków Dobrzyń Dolina Dolna Dolnik Domanice Domaniowice Domaniów Domaradz Domaradzka Kuźnia Domasław Domasłów Domaszczyn Domaszkowice Domaszków Domaszowice Domecko Donaborów Droglowice Drogomil Drogoszów Drożków Drożów Drożyna Dryżyna Dubidze Dubidze-Kolonia Duczów Mały Duczów Wielki Dunino Durzyn Duszniki Duszniki-Zdrój Duża Wólka Dworki Dworszowice Kościelne Dworzyszcze Dylaki Dylów Rządowy Dzbanów Dzbańce Dziećmarów Dziećmiarowice Dziedzice Dziekaństwo Dzielawy Dzielice Dzielow Dzielów Dziepółć Dzierlin Dzierzków Dzierżkowice Dzierżoniów Dzierżysław Dzierżysławice Dzietrzkowice Dzietrzniki Dziewkowice Dzigorzew Dzikowa Dzikowiec Dzików Dziwiszów Fabianów Fałkowice Folwark Folwark Franklinów Frącki Frydrychów Gadzowice Gaiki Gaj Oławski Gajewniki Gajewniki-Kolonia Gajków Gajnik Gajówka Galowice Garbce Garbów Gaszyn Gaworzyce Gębczyce Gębice Gęsice Gęsiniec Giebułtów Giebułtówek Gierałcice Gierałcice Gierałcice Małe Gierałtowice Gierczyn Gliniany Glinica Glinica Glinica Glinka Głębinów Głębock Głogów Głogówek Głogówko Głubczyce Głubczyce-Sady Głuchołazy Głuszyna Gniechowice Gniewków Gniewomierz Gniewomirowice Gnojna Godków Godzikowice Godzinowice Godziszowa Gogolin Gogółów Gola Gola Gola Gola Górowska Gola Grodkowska Golanka Dolna Golanka Górna Golczowice Golczowice Golina Goliszów Gołębice Gołogłowy Gołuszowice Goraszowice Gorzanowice Gorzanów Gorzesław Gorzędów Gorzkowice Gorzkowiczki Gorzupia Gorzyce Gorzyce Wielkie Gorzyczki Gosławice Gostomia Gostyń Goszcz Goszczowice Goszczyna Goszowice Gościce Gościejowice Gościęcice Goświnowice Gotartów Gozdnica Góra Góra Góra Góra Św. Anny Górczyna Góreczno Górka Prudnicka Górka Sobocka Górka Wieruszowska Górki Góry Górzec Górzna Grabary Grabia Trzecia Grabie Grabik Grabik Grabina Grabostów Grabowiec Grabowno Wielkie Grabów Gracze Granica Granica Granice Graniczna Grądy Grądzik Grębanin Grębień Grębocice Gręboszów Grobla Groble Grobniki Grobniki Widok Grocholub Grochotów Grochowa Grochowice Grochowiska Grodczany Grodków Grodowiec Grodziec Grodziec Grodziec Mały Grodzisko Grodziszcze Grodziszcze Gródczanki Grudynia Wielka Gruszczyce Gruszewnia Gryfów Śląski Gryzów Grzebień Grzegorzów Grzegorzów Grzeszyn Grzybiany Grzybki Grzymaczew Gułów Guzice Guzowice Hajduki Hanuszów Henryków Henryków Henryków Henryków Hilarów Holendry Paprockie Huby Huta Drewniana Huta Stara Idzikowice Igłowice Iława Iłowa Imbramowice Iwanowice Duże Iwanowice Małe Iwiny Iwiny Izabelów Duży Izabelów Mały Izbice Izbicko Jabłonna Jaczkowice Jaczków Jaczów Jadwisin Jagodnik Jaksonów Jakubikowice Jakubowice Jakubowice Jakubowice Jakubów Jakubów Jakubów Jakuszów Jałowiec Janików Janiszewice Janiszów Jankowice Jankowice Małe Jankowice Wielkie Jankowy Janków Janowa Janowice Duże Janowiczki Janowiec Janowo Janów Janówek Janówka Januszkowice Jarnołtów Jarocin Jarosław Jarostów Jaroszówka Jasienica Dolna Jasienica Górna Jasienie Jasiona Jasiona Jaskółki Jastrzębia Jastrzygowice Jaszkotle Jaszkowa Dolna Jaszkowa Górna Jaśkowice Jaśkowice Legnickie Jawor Jaworek Jawornica Jaworów Jaworzyna Śląska Jaźwina Jedlice Jedlno Jegłowa Jelenia Góra Jelenin Jelitów Jełowa Jemielnica Jenkowice Jenkowice Jerzmanice Zdrój Jerzmanowa Jerzmanowice Jeszkowice Jezierzany Jezierzyce Wielkie Jeziorko Jeziory Jeżowa Jeżów Sudecki Jędrzychowice Jędrzychów Joanka Jodłownik Jodłów Jordanów Śląski Józefina Józefków Józefów Józefów Jugowiec Jugów Jurków Jutrków Jutrzyna Kaczorów Kaczów Kadłub Kadłub Turawski Kadłubia Kadłubiec Kadziak Kalina Kalinowa Kalinowice Kalinów Kalisz Kalno Kalsk Kałków Kałużna Kały Kamienica Kamieniec Kamieniec Wrocławski Kamieniec Ząbkowicki Kamienna Góra Kamień Kamień Kamień Śląski Kamieńczyk Kamieńsk Kamiona Kamionek Kamionka Kamionna Kamyk Kanclerzowice Kaniów Karczowice Karczyn Karłowice Karłowice Karłowiczki Karnice Karolew Karolina Karpacz Karpniki Karski Karsy Karsznice Karszów Kartowice Karwiniec Katarzynów Kawęczyn Kawice Kazanów Kazimierz Kaźmierzów Kątna Kąty Kąty Kąty Kąty Wrocławskie Kędzierzyn-Koźle Kędzierzyn-Koźle (Rogi) Kępa Kępino Kępnica Kępno Kęszyce Kiełczów Kiełczówek Kiełczyn Kierpień Kierzno Kietlice Kietlin Kietrz Kije Kijowice Kijów Kilianów Klasak Kleśniska Klęka Klępina Kliny Klisino Kliszkowice Małe Kluczbork Klucze Kluczowa Kłaczyna Kłady Kłobuck Kłobuczyn Kłocko Kłoda Kłoda Górowska Kłodzko Kłosów Kobiele Małe Kobiele Wielkie Kobierno Kobierzyce Kobyla Głowa Kobyla Góra Kobylice Kobylno Kochcice Kochłowice Kocilew Koconia Koiszków Kojęcin Kokanin Kokorzyce Kolanowice Kolejka Kolnica Kolnowice Kolonia Fryderyka Kolonia Gorzędów Kolonia Jaśkowice Kolonia Kołłątaja Kolonia Ligocka Kolonia Plucice Kolonia Strzałkowska Kolonowskie Kołątajew Komarno Komorniki Komorniki Komorniki Komorno Komorowice Komorowice Komorowo Komorów Komprachcice Konarzew Kondratowice Konin Żagański Konradowa Konradowo Konradów Konradów Konradówka Konstantynów Kopacz Kopalina Kopaniec Kopanina Koperniki Kopice Kopydłów Korczew Korfantów Kornice Korytno Korytów Korzekwice Kosorowice Kostomłoty Kostrzyca Kostrzyna Koszęcin Kościelec Kościeliska Kościelna Wieś Kościelniki Dolne Kościelniki Średnie Kościerzyce Kościuszków Kotla Kotlina Kotowice Kotórz Mały Kotulin Kowalowice Kowalów Kowalskie Kowary Koza Wielka Kozice Kozie Doły Koziniec Kozłów Kozłówki Kozów Kozuby Koźlice Koźniewice Kórnica Krajanów Krajków Krapkowice Krasiejów Kraskowiec Krasków Krasna Góra Krasowa Kraszewice Kraszkowice Kraśnik Górny Krążkowy Kręczków Krępice Krępna Krężoły Krobanów Krobanówek Krobielowice Krobusz Krogulec Kromnów Kromolin Krosnowice Krościna Mała Krośnica Krotoszyce Krotoszyn Krotoszyn Krowiarki Królikowice Królowe Kruków Kruplin-Parcela Kruszowice Kruszyn Kruszyna Kruszyna Kryniczno Krzanowice Krzczonów Krzeczyn Wielki Krzekotów Krzekotówek Krzelków Krzepice Krzepice Krzepielów Krzeptów Krzewie Wielkie Krzydlina Mała Krzydlina Wielka Krzyków Krzywa Krzywiczyny Krzywizna Krzyworzeka Krzyżanowice Krzyżanowice Krzyżkowice Krzyżowa Krzyżowa Krzyżowa Dolina Krzyżowice Krzyżowice Krzyżowniki Książnica Księginice Księginice Księginice Księginice Małe Księginice Wielkie Księże Pole Księży Las Księżyce Kubice Kucharzowice Kudowa-Zdrój Kujakowice Dolne Kujakowice Górne Kujawy Kuklice Kulów Kunice Kunice Żarskie Kuniów Kunów Kuny Kup Kurczów Kuropas Kuropatnik Kurowice Kurów Kurów Mały Kurzawka Kurznie Kuźnia Domaradzka Kuźnia Raciborska Kuźnica Dąbrowska Kuźnica Ligocka Kuźnica Skakawska Kwiatkowice Kwiatków Kwiatków Kwiatoniów Kwiatów Kwielice Lamki Landzmierz Langowo Laski Laskowice Laskowice Laskowiec Lasocice Lasocice Lasowice Lasowice Lasowice Małe Latkowa Latowice Lądek-Zdrój Legnica Legnickie Pole Lekartów Lenartowice Leszczyniec Leszno Leszno Dolne Leszno Górne Leśnica Leśnik Lewin Brzeski Lewkowiec Leziona Lędziny Libidza Lichynia Ligota Ligota Bialska Ligota Czamborowa Ligota Dolna Ligota Górna Ligota Mała Ligota Piękna Ligota Prószkowska Ligota Toszecka Ligota Tułowicka Ligota Turawska Ligota Wielka Ligota Wołczyńska Ligotka Lipce Lipie Lipin Lipiny Lipna Lipnica Lipowa Lipowa Lipowa Lisie Kąty Lisiec Lisięcice Lisowice Lizawice Lubań Lubawka Lubcz Lubczyna Lubecko Lubiatów Lubiatów Lubiąż Lubieszów Lubin Lubków Lubliniec Lubnów Lubnów Lubnów Lubomyśl Luboszyce Lubotyń Lubrza Lubsza Ludmierzyce Ludów Śląski Lutogniew Lutomia Dolna Lutomia Górna Lutomierz Lutrowskie Lwowiany Lwowska Ładza Łagiewniki Łagiewniki Średzkie Łagoszów Mały Łagoszów Wielki Łambinowice Łaszczyn Łaszew Łaszew Rządowy Ławica Łaziska Łazy Łażany Łączkowice Łącznik Łąka Łąka Prudnicka Łąki Kozielskie Łęka Opatowska Łężce Łobodno Łomnica Łosieniec Łosiów Łowicz Łowkowice Łowkowice Łowoszów Łubna-Jakusy Łubniany Łubnice Łukaszowice Łukaszów Łukowice Brzeskie Łuszczanów Łyskornia Machnice Maciejowice Maciejów Maciowakrze Magnice Magnuszewice Magnuszowice Majaczewice Makowice Makowice Maków Malczyce Malerzowice Małe Malin Malnia Mała Kamienica Małków Małujowice Małusy Małe Małuszów Małuszów Małuszyn Maniów Maniów Maniów Mały Maniów Wielki Mańczyce Mańkowice Marcelów Marcinkowice Marcinowice Marcinów Marczyce Marianka Rędzińska Marianów Marianówka Markotów Duży Markowice Marszowice Maryszewice Marżynek Masłowice Masłowo Maszków Mazurowice Mączniki Mąkolice Mąkoszyce Mątewki Mechnice Mesznary Meszno Męcinka Mędłów Michałkowice Michałowice Michałowice Michałowice Michałów Michałów Michałówek Michów Miechowice Oławskie Miechów Mieczków Miejsce Miejskie Pola Mielnik Mienice Mierzyce Mieszkow Mieszków Mieszków Mietków Międzylesie Międzyrzecze Miękinia Miklesz Mikolin Mikołajewice Mikołajów Mikoszowa Mikowice Milejowice Milikowice Milin Miłkowice Miłków Miłochów Miłoszyn Miłowice Miłowice Mionów Mirków Mirosławice Mirsk Mleczna Młodawin Dolny Młodawin Górny Młodnik Młodoszowice Młynarka Mnichowice Mnichowice Mnichów Mochów Modlęcin Modlikowice Modła Mojków Mokra Mokre Mokronos Dolny Mokronos Górny Mokrsko Mokrsko Rządowe Mokry Dwór Mokrzeszów Molestowice Molna Morawa Morów Moskorzyn Mostki Moszna Moszowice Moszyce Mościsko Motyczyn Mozów Mroczeń Mroczkowa Mroczkowice Mrokocin Mrowiny Mrozów Mszaniec Mściwojów Muchowiec Mucków Murów Muszkowice Muszyn Myjomice Mysłakowice Mysłów Myszowice Myślibórz Nadolice Małe Nadolice Wielkie Nadziejów Nagodzice Nakło Namysłów Napoleon Narok Nasale Nasiedle Nasławice Natolin Nędzerzew Niedamirów Niedoradz Niedźwiady Niedźwiedzice Niegoszów Niekazanice Nielubia Niemil Niemodlin Niemysłowice Nieradowice Niesiebędowice Niewodniki Niwa Niwiska Dolne Niwki Niwki Garbarskie Niwnica Niwnik Nosalewice Nosków Nowa Brzeźnica Nowa Cerekwia Nowa Jabłona Nowa Kopernia Nowa Kuźnia Nowa Łomnica Nowa Ruda - Słupiec Nowa Sól Nowa Świdnica Nowa Wieś Nowa Wieś Nowa Wieś Nowa Wieś Kącka Nowa Wieś Legnicka Nowa Wieś Mała Nowa Wieś Wrocławska Nowa Wieś Złotoryjska Nowa Wioska Nowaki Nowe Budkowice Nowe Drzewce Nowe Gołuszowice Nowe Kamienice Nowe Kotkowice Nowe Skalmierzyce Nowe Żabno Nowica Nowice Nowizna Nowogród Bobrzański Nowosiedlice Nowy Dwór Nowy Dwór Nowy Dwór Prudnicki Nowy Dzikowiec Nowy Folwark Nowy Jaworów Nowy Kromolin Nowy Las Nowy Miłków Nowy Rożnów Nowy Świat Nowy Świętów Nysa Obiszów Objazda Obłotne Obora Obórki Ochocice Ochodze Ochraniew Ociąż Odrowąż Odrowąż Ogiernicze Ogonów Ogorzelec Ogorzelec Ogrodnica Ogrodzisko Okmiany Okopy Okrajszów Okup Wielki Olbrachcice Olbrachcice Olbrachcice Wielkie Olbrachtów Olesno Oleszka Oleśnica Oleśnica Mała Oleśniczka Olszanica Olszanka Olszany Olszowa Olszowa Olszowiec Olszyna Dolna Olszynka Oława Ołdrzychowice Kłodzkie Opatowice Opatowiec Opatów Opatów Opiesin Opoczka Opole Orłowice Orzechówek Osetnica Osiek Osiek Osiek Osiek Osiek Osiek Duży Osiny Osiny Osła Osowa Sień Ostroszowice Ostrowąsy Ostrożnica Ostrów Wielkopolski Ostrówek Ostrówek Ostrówiec Osusz Otmice Otmuchów Otok Otok Otoki Otyń Owczary Owiesno Owsianka Ozimek Ozorowice Ozorzyce Ożarów Ożary Paczków Pakosławice Pakosławsko Pakoszów Paniowice Panków Panoszów Paprotnia Paruszowice Paryż Parzewnia Parzęczew Parzymiechy Pasieczna Pasterka Pasterzowice Pastuchów Paszowice Patoka Pawłowice Pawłowice Pawłów Pawłów Pawłów Trzebnicki Pawłówek Pawonków Paździorno Pągów Pątnów Pątnów Pełcznica Pełczyce Perzów Perzyce Pęcław Pęcz Pęgów Piaski Piaski Piastowice Piastów Piaszczyce Pichorowice Piechocice Piechowice Piecowice Pieczyska Pielaszkowice Pielgrzymowice Pieńki Pieńki Dworszowskie Pieńki Stolarskie Piersna Pierwoszów Pieszyce Pietna Pietraszyn Pietrowice Małe Pietrowice Wielkie Piękne Kąty Pilszcz Piława Piława Dolna Piława Górna Piotrkowiczki Piotrków Borowski Piotroniowice Piotrowa Piotrowice Piotrowice Piotrowice Piotrowice Nyskie Piotrowice Świdnickie Piotrówek Piotrówek Pisaczów Pisary Pisarzowice Pisarzowice Pisarzowice Pisarzowice Piskorzyna Pleśnica Plucice Pławnica Płonina Płoszów Pniewie Pobiedna Poborszów Pociękarb Podbolesławiec Podgaj Podgórzyn Podkamień Podkrosno Podolany Podzamcze Pogórze Pokój Pokrzywnica Polakowice Polanica-Zdrój Polanowice Polków Polska Nowa Wieś Polwica Pomianów Górny Ponikwa Popielarnia Popielów Popowice Popowice Poręba Poręby Posadówka Posucice Potarzyca Potoczek Potoczek Potworów Poznowice Pożarzyce Pożarzysko Pólko Prażmów Prężyna Prężynka Proszkowice Proszków Proszów Proszówek Proszówka Proszyce Proślice Prószków Prudnik Prusice Prusice Prusinowice Prusy Prusy Pruszków Przechód Przecza Przecznica Przedborowa Przedbórz Przedmoście Przedmoście Przedwojów Przesieczna Przesieka Przezdrowice Przyborów Przyborów Przybyszewo Przybyszów Przyczyna Dolna Przyczyna Górna Przydatki Przybyszowskie Przydroże Wielkie Przygorzele Przygórze Przylesie Przylesie Dolne Przyłęgów Przyłęk Przysiecz Przywory Przywóz Psary Psary Pszeniczna Pszenno Ptakowice Ptaszkowice Ptaszków Pucnik Pustków Pustków Wilczkowski Pustków Żurawski Puszyna Pyskowice Pyszczyn Pytowice Rachów Raciborowice Dolne Raciborowice Górne Raciborów Racibórz Racibórz (Brzezie) Racibórz (Markowice) Racibórz (Obora) Racławice Śląskie Racławiczki Raczkowa Raczyce Radków Radlin Radliniec Radłów Radochów Radocin Radogoszcz Radomierowice Radomierz Radomina Radomsko Radosław Radostów Dolny Radostów Górny Radostów Średni Radostynia Radoszowice Radoszowy Radwanice Radwanice Radziechów Radziejów Radzikowice Radzimowice Rakowice Rakowice Raków Raków Raszków Raszowa Raszowa Raszów Rataje Ratno Dolne Ratnowice Ratowice Rawicz Rączka Regulice Reńska Wieś Reńska Wieś Retków Rędziny Rędziny Kolonia Ręków Rochowice Rochy Rogoż Rogożany Rogów Górowski Rogów Legnicki Rogów Opolski Rogów Sobócki Rojków Rokitki Rokitnica Romanów Rosochata Rostkowice Roszkowice Roszkowice Roszków Roszkówko Roszyce Rozkochów Rozmierka Roztocznik Roztoki Rozumice Rozwadza Rożenno Rożniątów Rożnów Równa Równe Różana Różaniec Różyna Różyniec Ruda Rudnik Rudniki Rudno Ruja Rusinowice Rusko Ruszowice Ruszowice Rybnica Rybno Rychnów Rychtal Rynarcice Rysiowice Ryszardów Rzechta Rzeczka Rzeczyca Rzeczyca Rzepcze Rzeplin Rzędzina Rzyce Rzymkowice Sadogóra Sadowie Sadowiec-Niwy Sadowiec-Wrzosy Sadów Sadurczyce Sady Sady Dolne Salnia Samborowice Samborz Sarnowice Sarnówka Sarny Sarny Małe Sarny Wielkie Sądrożyce Schodnia Serby Sędraszyce Sędzimirów Sędzisław Sękowice Sępów Sidzina Siecieborowice Siedlce Siedlec Siedlec Siedlemin Siedlimowice Siedliska Siedliska Siedlisko Siedlnica Siekierzyce Siemianów Siemysłów Sieniawa Żarska Sieradz Sierakowo Sieraków Sieraków Śląski Sieroszewice Siestrzechowice Skalice Skałągi Skarbimierz Osiedle Skarbiszowice Skarżyce Skidniów Składowice Skomlin Skorochów Skorogoszcz Skoroszów Skoroszyce Skowronki Skrzypiec Skrzypnik Sławęcice Sławice Sławięcin Sławniowice Słoćwina Słoków Słone Słoszów Słowik Słupia pod Bralinem Słupia pod Kępnem Słupsko Smarchowice Wielkie Smardy Dolne Smardy Górne Smardzew Smardzów Smereczyna Smogorzów Smolarnia Smolec Smolice Smolnik Snowidza Sobakówek Sobczyce Sobieszów Sobocisko Sobótka Sokola Góra Sokolec Sokolica Sokolniki Solec Solna Solniki Małe Sołtysy Sosnowa Sosnówka Sosnówka Sowin Sowina Spalona Sprzęcice Srebrna Góra Staniszcze Małe Staniszów Stanki Stanowice Stanowice Stany Stara Brzeźnica Stara Bystrzyca Stara Góra Stara Jamka Stara Kamienica Stara Łomnica Stara Obra Stara Rzeka Starczów Stare Budkowice Stare Drzewce Stare Jaroszowice Stare Kotkowice Stare Olesno Stare Serby Stare Siołkowice Starków Starokrzepice Starościn Starowice Starowice Dolne Stary Górnik Stary Grodków Stary Henryków Stary Jaworów Stary Kromolin Stary Łom Stary Otok Stary Paczków Stary Waliszów Stary Węgliniec Stary Wiązów Stary Wielisław Stary Wołów Stary Zamek Starygród Stawiska Stawiszcze Steblów Stefanów Sternalice Stęgosz Stobiecko Szlacheckie Stobrawa Stok Nowy Stok Polski Stolec Stoszowice Strachów Stramnice Strąkowa Strobice Stróża Strugi Strumiany Strumienna Strupice Strużnica Strzałki Strzałków Strzebin Strzeganowice Strzegom Strzegomiany Strzegowa Strzegów Strzelce Strzelce Namysłowskie Strzelce Opolskie Strzeleczki Strzelin Strzeszów Strzyżewice Studnica Sucha Sucha Górna Sucha Psina Suchoczasy Suchodaniec Suchowice Suchy Dwór Sudół Sulechów Sulikowice Sulisławice Sulisławice Sułków Sułoszów Sułoszyn Surowina Suszka Suszkowice Suszyna Swędzieniejewice Syców Szalejów Górny Szalonka Szarocin Szczawin Szczawno Szczawno-Zdrój Szczedrzyk Szczedrzykowice Szczedrzykowice-Stacja Szczepanek Szczepankowice Szczepanowice Szczepanów Szczepanów Szczepina Szczodre Szczodrowice Szczukocice Szczyglice Szczytna Szczytnica Szczytniki Małe Szczyty Szewce Szklana Huta Szklarka Szklarka Mielęcka Szklarnia Szklarska Poręba Szlichtyngowa Szonów Szosa Turecka Szprotawa Sztoszowice Szukalice Szum Szybowice Szydłowice Szydłowiec Szymanowo Szymanów Szymanów Szymanów Szymiszów Szymocin Szymonków Ściborzyce Wielkie Ścibórz Ściegny Ścigów Ścinawa Ścinawa Mała Ścinawa Nyska Ścinawa Polska Ścinawka Dolna Ścinawka Górna Ścinawka Średnia Ślęza Śliwice Śliwniki Ślizów Śmiałowice Śmicz Śmieciak Śrem Środa Śląska Świątniki Świba Świdnica Świebodzice Świeligów Świeradów Zdrój Świercowskie Świercze Świerczów Świerczów Świerki Świerkle Świerzyny Święciany Święciechowa Święte Święty Marek Świniary Małe Świniary Wielkie Świnobród Świny Tabor Wielki Taczalin Taczów Mały Tarce Targowica Tarnica Tarnowiec Tarnów Tarnów Bycki Tarnów Grodkowski Tarnów Opolski Tłustomosty Tłustoręby Tokarów Tomaszów Tomaszów Bolesławiecki Tomice Tomkowa Tomkowice Tomnice Toplin Topola Topola Mała Topolice Toporów Trębaczew Trkusów Trzebce Trzebień Trzebień Trzebieszowice Trzebina Trzebiny Trzebnica Trzebnik Trzeboszowice Tułowice Tułowice Małe Tuły Turawa Turkowy Turów Turów Turów Turza Śląska Turze Twardawa Twardogóra Twardów Tworków Tworzyjanów Tylewice Tymienice Tyniec Legnicki Tyniec Mały Ubocze Uchylsko Uciechowice Uciechów Ucieszków Ujazd Ujazd Dolny Ujazd Górny Ujeździec Ujów Ulanowice Ulesie Ulianówka Uniegoszcz Unikowice Uników Uraz Urbanowice Uskorz Wielki Uszyce Wabienice Wachów Wadochowice Walce Walenczyzna Waleńczów Wałbrzych Wałbrzych (góra Chełmiec) Warkocz Warmątowice Warszówka Warta Warta Bolesławiecka Wasiłowice Wawelno Wawrzeńczyce Wawrzyńcowice Wągrodno Wąsice Wąsosz Dolny Wąsosz Górny Wąwolnica Wesoła Wesołówka Węglewo Węgliniec Węgry Węgry Węgrzce Węgrzynów Węża Wężowice Wiadrów Wiatraczyn Wiązów Wichernik Wichrów Wielgomłyny Wielka Wieś Wielkie Łąki Wielmierzowice Wielołęka Wielowieś Wieluń Wieruszów Wierzbica Dolna Wierzbica Górna Wierzbice Wierzbie Wierzbie Wierzbie Wierzbięcice Wierzbna Wierzbnica Wierzbnik Wierzbno Wierzbno Wierzbowiec Wierzch Wierzchowice Wierzchownia Wieściszów Wietszyce Wieża Więcki Więcmierzyce Większyce Wilamowa Wilamowice Wilczkowice Wilczków Wilczy Las Wilczyce Wilczyce Wilczyn Wilczyniec Wilkanów Wilkowice Wilkowice Wilkowyja Wilków Wilków Wilków Wilków Wilków Wilkszyn Winiary Winna Góra Winów Wińsko Wisznia Mała Witanowice Witaszczyki Witaszyce Witków Witków Witostowice Witoszyce Witowice Witów Włocin-Kolonia Włocin-Wieś Włodków Włodowice Włodzienin Kolonia Włostowa Włóki Wodników Górny Wojanów Wojciechów Wojciechów Wojciechów Wojciechówka Wojcieszyce Wojkowice Wojków Wojnarowice Wojnowice Wojnowice Wojnowice Wojnowiczki Wojsław Wojsławice Wojszyn Wojtkowice Wola Książęca Wola Kuźniewska Wola Przedborska Wolany Wolbromek Wolenice Wolibórz Wolica Pusta Wolimierz Wolny Wołczyn Wołów Woskowice Małe Wódka Wójcice Wójcin Wólka Wojsławska Wrocław Wrocław (Fabryczna) Wrocław (Klecina) Wrocław (Krzyki) Wrocław (Leśnica) Wrocław (Muchobór) Wrocław (Psie Pole) Wróblew Wróblin Wróblin Głogowski Wróblowice Wróżewy Wrząca Wrzesiny Wrzoski Wrzosowa Wrzosy Wschowa Wszemiłowice Wszemirów Wtórek Wybłyszczów Wydrowice Wydrzynów Wygiełzów Wygoda Wygwizdów Wymysłów Wyskok Wysocko Małe Wysocko Wielkie Wysogotówek Wysoka Wysoka Wysoka Wysoka Wyszanów Wyszanów Wyszki Wyszkowice Wyszków Śląski Zabardowice Zabiele Zabierzów Zabłocie Zabłocie Zabłoto Zabornia Zaborów Zabrodzie Zacharzyce Zachełmie Zacisze Zacisze Zagajew Zagrodno Zagródki Zagwiździe Zajączki Drugie Zajączki Pierwsze Zajączków Zakrzew Zakrzów Zakrzów Zakrzów Zakrzów Turawski Zakrzówek Szlachecki Zalesie Załęcze Zamienice Zamysłów Zapolice Zapusta Zaręba Zawada Zawadzkie Zawiszów Zawiść Ząbkowice Śląskie Zbica Zborowice Zbrojewsko Zduny Zduńska Wola Zdzieszowice Zębowice Zgorzelec Zielenice Zieleniec Zielęcice Zielina Zielona Góra Zielonkowice Ziemiełowice Ziemnice Ziębice Zimna Brzeźnica Zimnice Małe Zimnice Wielkie Zimnowoda Złoczew Złotniki Złotno Złotoryja Złoty Potok Złoty Stok Zmyślona Zmyślona Słupska Zopowy Zrąbiec Zubrzyce Zwanowice Zwierzyniec Pierwszy Zwrócona Zybiszów Źlinice Żabice Żagań Żarów Żary Żelazna Żelazno Żelisław Żelisław-Kolonia Żeliszów Żelowice Żerniki Małe Żerniki Wielkie Żerniki Wrocławskie Żerzuszyce Żłobizna Żmigród Żmigródek Żołędnica Żórawina Żuchowice Żukowice Żuków Żurawiniec Żydów Żyrowa Żywocice