Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Airmax Ultraszybki Internet

Airmax Ultraszybki Internet Opinie 5.0 (130)

Xawerego Dunikowskiego 16C
46-020
Opole
71 71 70 530
opinie Airmax Ultraszybki Internet

Informacje o Airmax Internet

Jesteśmy nowoczesnym, dynamicznie rozwijającym się operatorem z dużym doświadczeniem w dostarczaniu produktów i usług telekomunikacyjnych dla polskich przedsiębiorców, spółek kapitałowych, organów administracji państwowej, urzędów i instytucji.

Zapewniamy zaawansowane, elastyczne rozwiązania telekomunikacyjne, dopasowane do indywidualnych potrzeb klientów. Nasza oferta Airmax internet obejmuje m.in.:

  • Airmax Internet i usługi internetowe – naszym flagowym produktem jest szybki, stabilny i niezawodny światłowód, dostępny we Wrocławiu i innych miastach Dolnego Śląska,
  • dzierżawę łączy,
  • usługi głosowe,
  • usługi hostingowe,
  • kolokację serwerów i wynajem przestrzeni w serwerowni,

100% bezpieczeństwo i niezawodność pracy wdrożonej sieci teleinformatycznej oraz maksymalną stabilność i stałą dostępność łączy gwarantują:

  • zautomatyzowany, inteligentny system nadzoru,
  • zespół wykwalifikowanych inżynierów i doświadczonych techników,
  • liczne procedury bezpieczeństwa,
  • umowa SLA Airmax Internet – prawnie uregulowany poziom jakości usług przez cały okres współpracy,
  • data centers przygotowane na wszelkie zdarzenia.

W przypadku zgłoszenia lub zidentyfikowania jakichkolwiek problemów, reagujemy natychmiast, skutecznie rozwiązujemy usterkę i podejmujemy działania profilaktyczne, które zapobiegną podobnym zdarzeniom w przyszłości.

Tym, co odróżnia nas od innych operatorów działających w Polsce, w tym od dużo większej konkurencji, jest:

  • transfer na poziomie 10 Gb i większym - Airmax Internet dzięki bezpośredniemu wpięciu w globalne magistrale światłowodowe oraz skrajnie niski ping w Polsce i na całym świecie;
  • bezpłatny, 2-tygodniowy okres testowy – bez umowy przed podłączeniem i bez żadnych zobowiązań, testujesz, a potem decydujesz, czy chcesz kontynuować współpracę;
  • błyskawiczne podłączenie bez ograniczeń – zapewniamy szybkie wdrożenie usługi w dowolnych pomieszczeniach i budynkach;
  • nowoczesna i przyjazna pomoc techniczna – bez wirtualnych doradców na infolinii czy długiego oczekiwania na połączenie z wolnym konsultantem, zawsze rozmawiasz z człowiekiem, nie z maszyną;
  • dostępność usługi Airmax internet w najtrudniejszych lokalizacjach – z gwarancją pełnego pokrycia zasięgiem;
  • elastyczna oferta – zoptymalizowana pod kątem indywidualnych wymagań klienta i specyfiki jego wyzwań biznesowych;
  • wsparcie na każdym etapie – od pierwszego kontaktu, przez proces wdrażania, po eksploatację Internetu lub innej usługi.

Zapraszamy do kontaktu telefonicznego. Chętnie odpowiemy na pytania, porozmawiamy o dostępnych rozwiązaniach, doradzimy i przygotujemy ofertę Airmax Internet. Możesz rozpocząć bezpłatny okres testowy nawet dzisiaj.

speedtest
5.0
130
Opinii

Doskonale

5 / 5
2022-09-27 06:23:38
Blaszczi
Dla mnie definicją dobrego internetu jest to, że internetu nie trzeba konfigurować i grzebać w ustawieniach miliony lat, by działał tak jak powinien. Mając internet Airmax nie mam takich doświadczeń, raz zrobione co trzeba i wszystko śmiga mi do dziś, a jestem już użytkownikiem od ponad dwóch lat.
5 / 5
2022-09-18 12:44:51
Listian
Po pracy lubię sobie oglądnąć jakiś film dla odstresowania. Nie mam telewizora, to korzystam z przeróżnych serwisów w internecie, a do tego potrzebuję szybkiego łączą, by w trakcie seansu nie zacinał mi się film, nic mnie tak nie denerwuje jak to. Polecam internet, bo odkąd go mam od Airmax to nie mam tychże problemów.
5 / 5
2022-09-08 19:22:37
Wirtuoz
Internecik, że gra gitara
5 / 5
2022-09-05 19:34:30
tami
Jako klient czuję się zadowolony, że moje ciężko zarobione pieniądze nie idą na marne. Internet w moim domu jest używany na okrągło przez całą moją rodzinę i nikt nie skarżył się na jego działanie, a przynajmniej sobie tego nie przypominam :)
5 / 5
2022-09-04 16:09:13
Łuk
Dawno się nie spotkałem z równie miłą obsługą klienta, nie nastawioną na klienta jak na wroga. Zamiast tego doświadczyłem miłej i rzetelnej obsługi.
5 / 5
2022-09-03 17:38:15
Bartek
Bezpłatny okres testowy przekonał mnie do przetestowania internetu i sprawdzenia czy sprosta moim wymaganiom. Jeszcze nie podpisałem umowy na dłużej, ale po tygodniu stwierdzam, że jest wyjątkowo dobrze.
5 / 5
2022-09-01 19:24:05
Kartio
Na początku wziąłem internet na próbę. Po okresie testowym zdecydowałem się na wzięcie umowy na rok. Teraz kiedy umowa zbliża się do końca wezmę już umowę na dłużej, bo internet sprawdził się u mnie i chcę mieć już jedną umowę na dłużej :)
5 / 5
2022-08-25 19:17:39
Malta
Wysoki standard obsługi klienta, powiem nawet, że żyjąc w Polsce nie jest się do takiego standardu przyzwyczajonym.
5 / 5
2022-08-22 20:03:08
Razo
Firma dla klienta, a nie klient dla firmy. To się docenia!
5 / 5
2022-08-20 20:35:15
Radosław
Długo się zastanawiałem nad wyborem internetu do mieszkania. Z własnego doświadczenia wiem, że duże firmy oferujące internet reklamujące się w telewizji nie są często dobrym wyborem. W reklamie sami uśmiechnięci ludzie, co nie zawsze wygląda tak w rzeczywistości. W mniejszych firmach często jest podobnie, ale chciałem dać szansę jednej z takich firm. Wybrałem na chybił trafił Airmax i myślę, że nie trafiłem najgorzej. To co oczekiwałem to mam, internet dla mnie jest wystarczająco szybki i co ważniejsze nie ma przerw w działaniu. Co do ceny to nie mam zdania, wszystko w Polsce moim zdaniem jest drogie.
5 / 5
2022-08-17 19:41:15
HANU
Internet, który nie zawodzi w żadnej sytuacji. Nieporównywalnie lepiej pracuje mi się z domu na internecie Airmax, gdzie wiem, że będzie on działał przez cały dzień i przez całą noc, bez żadnych awarii.
5 / 5
2022-08-11 18:57:50
Wolverine
Szanuję jak ktoś dotrzymuje umowy. Chciałem nie mieć kłopotów z internetem i cieszyć się jego użytkowaniem i dokładnie dostałem to czego oczekiwałem. Tani internet o rozsądnej prędkości.
5 / 5
2022-08-11 18:49:30
Gramar
Lubię załatwiać sprawy szybko i tak też chciałem załatwić sobie internet, to znaczy bez zbędnego przedłużania i tak dalej udało mi się ogarnąć internet. Na okresie testowym przetestowałem co miałem przetestować i wziąłem internet na dłużej i do dziś mi służy.
5 / 5
2022-08-10 18:58:46
Szamek
Najlepszą rekomendacją może być fakt, że poleciłem ten internet znajomemu.
5 / 5
2022-08-07 19:11:30
Sher
Jak ktoś lubi sobie pograć to internet od Airmax jest przeznaczony dla niego. Na niskim pingu granie przez internet jest rozrywką na zupełnie innym poziomie. Poprzedni dostawca "zapewniał" mi ping w grach na poziomie 100-150 pingu, teraz mam 10-20. Różnica jest kolosalna na korzyść Airmaxu.
5 / 5
2022-08-06 19:36:05
Nitun
Jakbym wystawił nawet 6 gwiazdek to bym nie przesadził. Normalnie dawno nie byłem tak zadowolony z internetu. U poprzedniego dostawcy korzystanie z internetu przypominało ciągłą walkę z konfiguracją by w rezultacie było dalej tak samo źle. A tutaj wszystko działało i działa dalej od pierwszego dnia.
5 / 5
2022-08-04 18:31:43
Kindzi
Pierwszy dostawca internetu, który faktycznie mi dostarczył internet, a nie coś internetopodobnego.
5 / 5
2022-08-03 17:18:06
stwosz
Użytkuję internet Airmax od 8 miesięcy, zero problemów i zero kłopotów. Nieczęsto się zdarza by jakaś usługa działała przez tak długi okres czasu nienagannie.
5 / 5
2022-07-31 18:24:18
Garnek
Posiadanie bezawaryjnego internetu przywróciło moje chęci do grania online. Nie ma to jak maraton gier w weekendy przy dobrym jedzeniu. Innych cieszą imprezy, a mnie cieszą takie drobnostki jak ciekawa gra i działający internet. Umiem się dobrze bawić bez wielkich nakładów finansowych :D Polecam net!
5 / 5
2022-07-24 16:28:48
Aneta
Ja sobie chwalę internecik. Dawno nie wykupiłam dostępu do lepszej usługi. Telewizor z domu wyrzuciłam, zastąpiłam go telewizją internetową, oglądam kiedy chcę i do tego bez reklam!!!
5 / 5
2022-07-21 17:55:44
Daniela
Po przeprowadzce chciałam mieć w końcu internet spełniający moje oczekiwania. Nie były one wygórowane, ma działać i rachunki za niego nie mają pochłaniać znaczącej części domowego budżetu. Internet od Airmax spełnił oba warunki :)
5 / 5
2022-07-18 14:11:00
Mandarynka
Polecam internet, mogę wreszcie w spokoju oglądać moje ulubione seriale bez ciągłych przerw w trakcie seansu. Mój poprzedni internet z innej firmy fundował mi co jakiś czas przerwę w oglądaniu i konieczność odświeżenia strony, a jak to bywa, takie rzeczy dzieją się akurat wtedy, kiedy na ekranie jest coś interesującego...
1 / 5
2022-07-14 09:23:35
czy te opinie są coz warte?
Nie mam od nich internetu. Ciekawe czy ot tak mogę dodać opinę, która nic nie ma wspólnego z rzetelną oceną dostawcy. Jeśli tak to te wszsytkie opinie nie sa wiele warte.
5 / 5
2022-07-10 14:48:30
Elo
Przez długi czas grałem w gry wymagające połączenia sieciowego na pingu 100-150 i myślałem, że to normalne XD Po przesiadce na internet od Airmax ping spadł do 20-30 i dopiero teraz sobie zdałem sprawę jak to jest grać bez lagów. Polecam!
5 / 5
2022-07-10 10:54:35
Renata2
Moje zdanie mogę wyrazić stwierdzeniem, że jeszcze nie musiałam dzwonić na infolinię, wszystko mi działa :)
5 / 5
2022-07-03 19:15:01
Yuino
Internet jak to się mówi, że mucha nie siada! Dobra jakość to podstawa, a tutaj się o to dba.
5 / 5
2022-07-03 15:19:26
Alojzy
Lepszej oceny nie dam, bo zawsze jest coś do poprawy, no ale i tak jest to bardzo dobra firma
5 / 5
2022-06-26 19:15:22
koziolek
Internet działa elegancko, czegóż chcieć więcej. Do pomocy technicznej oraz cen nic nie mam. Infolinia pomocna, a cena jest dla mnie w sam raz.
5 / 5
2022-06-26 18:46:10
CLEO
Mimo tylu firm na rynku, próbę szukania podobnie rzetelnej firmy nazwałbym szukaniem igły w stogu siana :)
5 / 5
2022-06-19 13:11:54
Kuna
Najniższe ceny spośród firm w mojej okolicy. Rachunki za internet praktycznie nie obciążają mojego domowego budżetu.
5 / 5
2022-06-19 13:10:30
Dexter
Internecik śmiga szybciej, niż Formuła 1, której jestem wielkim fanem i oglądam ją na okrągło w internecie :)
5 / 5
2022-06-12 14:38:15
Klientka Airmax
Gdybym miała dziś ponownie podjąć decyzję od jakiego operatora wziąć internet bez wątpienia zdecydowałabym się ponownie na Airmax.
5 / 5
2022-06-12 13:36:28
Agz
Było umówione, że internet będzie działać i jest jak było ustalone!
5 / 5
2022-06-04 15:50:18
TOMAS
Mi w usługach najbardziej zależy na tym by działały bezproblemowo. Mam już internet od Airmax od dobrych kilku miesięcy i zero problemów.
5 / 5
2022-06-03 07:34:02
Rada
Gdyby tylko wszędzie była tak samo dobra obsługa klienta jak tu, to świat byłby o choć trochę lepszym miejscem
5 / 5
2022-05-29 10:39:39
kaga
Na okrągło oglądam filmy online, jestem filmomaniaczką :D Nie występują u mnie tak zwane ścinki podczas filmów. Polecam
5 / 5
2022-05-29 08:51:57
Sakuz
Po 2 latach użytkowania internetu mogę stwierdzić, że wydane pieniądze nie poszły w błoto. Przez 2 lata nie miałem większych problemów z użytkowaniem sieci, a jeśli pojawiły się problemy to szybko mogłem je załatwić na infolinii.
5 / 5
2022-05-22 17:30:30
Wacław
Od lat jestem ich klientem i nie miałbym nawet jednego powodu na zmianę tego stanu.
5 / 5
2022-05-22 17:24:56
Julian
Rzadko trafia się tak rzetelna firma.
5 / 5
2022-05-21 15:48:45
krych
Nawet nie mam co się rozpisywać, internet po prostu działa.
5 / 5
2022-05-15 16:14:18
Niclas
Fajnie, że infolinia nie stara się zbyć klienta zadającego pytania, tylko cierpliwie odpowiada i pomaga.
5 / 5
2022-05-15 15:47:17
Ireneusz
Za te pieniądze w życiu bym nie znalazł lepszego internetu
5 / 5
2022-05-08 18:15:29
Kajtek
Firma nie zostawia klienta na lodzie, jak potrzeba jakiejkolwiek pomocy technicznej.
5 / 5
2022-05-08 16:00:18
wojteczko
Mieszkając na odludziu nie ma się zbytnio wyboru dostawców internetu. Na szczęście Airmax nie tylko daje radę dostarczyć mi do mojego domu internet, ale i sam internet niczym nie różni się od tego co mają ludzie w mieście.
5 / 5
2022-05-01 21:51:35
Tytus
Gdybym miał teraz ponownie wybrać dostawcę internetu to jeszcze raz zdecydowałbym się na Airmax
5 / 5
2022-05-01 19:54:44
Centuś
Trochę się wahałem czy wziąć od nich internet, ale w końcu jest okres testowy. Po okresie testowym podpisałem umowę i jestem uradowany. Wydaję niewiele, a ile pieniędzy oszczędzam mając dostęp do sieci to już nie da się zliczyć :)
5 / 5
2022-04-24 18:58:16
Prezio
Różne się patrzy na dostawców internetu po własnych przygodach z internetem. Powiem tak, z Airmaxu mam jak dotąd najlepszy internet, zero problemów. W pracy mam wystarczającą prędkość na swobodne działanie i do przerw w działaniu nie mogę się doczepić, bo internet jest dostępny zawsze, nie przypominam sobie awarii, czy tym podobnych spraw.
5 / 5
2022-04-24 18:01:45
Taro
Prostota procesu instalacji powala. Chwila roboty i możemy cieszyć się z internetu unikając godzin mozolnych prób konfiguracji.
5 / 5
2022-04-17 19:41:05
Textu
Bardzo tani internet, praktycznie nie odczuwam miesięcznego abonamentu, a surfuje po sieci codziennie
5 / 5
2022-04-17 19:38:58
home office
O ile łatwiej się pracuje z domu wiedząc, że internet działa bezawaryjnie
5 / 5
2022-04-10 20:22:08
Walczak
Bezproblemowo poradziłem sobie z instalacją internetu, spodziewałem się trudności, jakie bywają zawsze, kiedy coś robimy. Poszło sprawnie, internet zaskoczył od razu i działa do dziś, POLECAM!
5 / 5
2022-04-10 17:51:31
Grad
Usługi na najwyższym, światowym poziomie
5 / 5
2022-04-03 18:40:25
Toncio
Niedawno stanąłem przed koniecznością wyboru internetu do mieszkania. Na celowniku miałem wiele firm, różne opinie o nich czytałem, ale jak się człowiek bardziej przyjrzy to są dobre i złe opinie o każdej firmie. Z wielu firm wybrałem Airmax, dałem szansę tej firmie i mogę powiedzieć, że nie zawiodłem się. Internet działa mi szybko, a brak przerw w działaniu tylko mnie skłania do podpisania umowy na dłużej.
5 / 5
2022-04-03 15:44:11
Antoni
Super firma, klient może liczyć na pomoc, także po podpisaniu umowy. Wydaje się, że powinno to być standardem, ale niestety w Polsce, często się zdarza, że firmy molochy delikatnie mówiąc nie interesują się klientem, gdy tylko złoży swój podpis.
5 / 5
2022-03-27 14:48:26
Carban
Ceny niskie, a już biorąc pod uwagę, że dostarczają internet do mojej wioski sporo oddalonej od miasta to są wręcz niziutkie.
5 / 5
2022-03-26 20:34:52
Boromir
Tyle narzeka się na polskie firmy w internecie, a jak już jakieś okazują się działać w tak zwanym europejskim standardzie to się o nich nie pisze. Dla mnie Airmax działa wedle najlepszych zachodnich standardów nie tylko w kwestiach technicznych, ale i w kwestii obsługi klienta.
5 / 5
2022-03-22 04:28:01
Marek W.
Bardzo przyjazna firma. Zupełnie inne podejście do klienta niż w przypadku dużych dostawców. Nie rozmawia się z konsultantem tylko z żywym pracownikiem firmy. Chętnie pomagają i są bardzo rzeczowi. Jak dla mnie to wielki plus, zwłaszcza po nieudanych próbach rozwiązania problemu na infolinii w dużej firmie komórkowej. Moim zdaniem takie ludzkie podejście do klienta jest bardzo ważne. Zdecydowanie polecam
5 / 5
2022-03-21 09:14:59
Henryk
Z firmą Airmax mam doczynienia od ponad roku. Mieszkam w małej miejscowości gdzie dostęp do internetu jest bardzo utrudniony nawet LTE ledwo działa. Za namową kolegi i poczytając opinie postanowiłem zaryzykować i odezwałem sie do Airmax. Był to strzał w 10-ke, dali mi możliwość przetestowania a nawet skorzystania z opcji bez umowy. Po pół roku czasu podpisałem umowe i wszystko działa jak należy. Nie spodziewałem się że w wiosce gdzie jest utrudniony dostęp do wszystkich mediów można mieć tak dobry internet. Polecam
5 / 5
2022-03-21 09:13:23
Dawid
Z racji specyfiki prowadzonej działalności potrzebujemy dobrego łącza: taka sama, wysoka prędkość pobierania i wysyłania danych — nawet do 1 Gbps. Duże pliki mogą być szybko przesyłane w obie strony, co jest ważne przy pracy nad złożonymi projektami. Dedykowane łącze tylko dla naszej firmy. SLA — gwarantowana stała dostępność usługi i błyskawiczna obsługa serwisowa. Wszystko to sprawia że oferta od Airmax.pl - jest dla Nas idealnym rozwiązanie. Polecamy wszystkim którzy potrzebują szybkiego symetrycznego stabilnego łącza . U nas sprawdza się od 6mcy nigdy nie zawiódł. Pozdrawiam
5 / 5
2022-03-20 14:56:08
Małgorzata
Nie zawsze mam czas na przyjście na mszę w moim kościele, ale dzięki kamerze od Airmax mogę uczestniczyć w niej na odległość. Nie jest to to samo co bycie osobiście w kościele, ale liczy się intencja!
5 / 5
2022-03-19 23:42:58
Airmax Internet Opinie
Pierwsza firma, która nie poległa na dostarczeniu internetu do mojej wioski :)
5 / 5
2022-03-13 21:54:23
Bodziarz
Błyskawiczna pomoc techniczna, to się docenia, jak się pomyśli na ile rzeczy czeka się korzystając z usług przeróżnych firm.
5 / 5
2022-03-13 21:42:11
Airmax Internet
Może i miejscowość w jakiej mieszkam nie jest typowym dużym miastem, nie mam dostępu do wielu rozrywek, ale za to mam przynajmniej szybki internet :D A mówi się, że nie można mieć szybkiego internetu mieszkając na prowincji
5 / 5
2022-03-06 16:09:58
Programista
Zależało mi na czasie i udało mi się tu załatwić internet "od ręki". Pracuję zdalnie i każda godzina bez airmax internet to dla mnie strata, dlatego dziękuję za szybką reakcję.
5 / 5
2022-03-06 12:11:44
Benio
Zachodnie standardy obsługi klienta, klient nie czuje się jak intruz co po podpisaniu umowy staje się niewidoczny dla firmy. Każda sprawa jaką zgłaszam jest załatwiana w szybkim tempie.
5 / 5
2022-02-27 20:32:37
Gorzaslo
Airmax Internet warty wydanych pieniędzy, a mógłbym nawet rzec, ze stosunek ceny do jakości jest powalająco korzystny.
5 / 5
2022-02-27 20:29:12
Justyn
Na wyróżnienie zasługuje pomoc klienta, działa szybko. Normalnie to w byle sprawie w wielu firmach nierzadko czeka się kilka dni na rozwiązanie trapiącego nas problemu, a tutaj pochylono się nad moją sprawą od razu po rozmowie telefonicznej :D Polecam Airmax internet!
5 / 5
2022-02-18 21:19:20
Ezio Airmax Internet Opinie
W wolnych chwilach nie powiem, lubię sobie przysiąść i pograć, szczególnie weekendami. Oprócz tego, że lubię grać to jest przynajmniej jedna rzecz, której nie lubię, a są nią lagi. Całkowicie odbierają przyjemność z rozgrywki. Dlaczego to piszę? Ponieważ lagi to dla mnie przeszłość, odkąd mam airmax internet od tego dostawcy odpalam gierę i gram w spokoju, nie myśląc o tym czy skoczy mi ping.
5 / 5
2022-02-18 21:16:43
Gustan
Rzadko kiedy cokolwiek działa naprawdę dobrze, a jeszcze rzadziej działa tak dobrze jak internet Airmaxu
5 / 5
2022-02-13 15:03:23
Bitcoin
Czas to pieniądz, airmax internet działa dobrze, nie tracę czasu na nieoczekiwanych awariach, to lubię!
5 / 5
2022-02-11 16:37:18
DarkMMO
Dużo gram na komputerze, średnio kilka godzin dziennie i airmax internet to rzecz, bez której nie mogę się obyć. Nie może być to też pierwszy lepszy airmax internet, musi on działać na tyle dobrze, by w grach nie pojawiały się tak zwane lagi. Skusiłem się na ofertę Airmaxu i wyszedłem na tym nie najgorzej. W grach mam stały niski ping i nic nie zakłóca mojej rozrywki.
5 / 5
2022-02-05 13:37:05
JÓZEF
Jako WYMAGAJĄCY klient wymagam szacunku do swojej osoby. W moim mniemaniu jeśli zawieram umowę na internet, to powinien on działać tak, bym nie miał żadnych obiekcji. Dotychczasowe firmy nie sprawdziły się, tylko Airmax na tym polu nie zawiódł. Airmax Internet Opinie mają moje dobre zdanie!
5 / 5
2022-02-03 16:51:57
Łuki Airmax Internet Opinie
Zazwyczaj nie piszę opinii o czymkolwiek, ale w tym przypadku napiszę. Internet mam już jakiś czas i dotychczas sprawdza się doskonale. Piszę o tym, ponieważ za dobrą robotę należy się dobre słowo, a w tym przypadku firma robi dobrą robotę. Gdyby wszystko tak w życiu działało... :)
5 / 5
2022-01-30 10:48:11
Hura
Niełatwo mi było znaleźć internet, który sprosta moim wymaganiom. Dużo pobieram, dużo gram w przeróżne gry online, od mniej do bardziej wymagających i nie mogę sobie pozwolić na choćby najmniejsze opóźnienia w grze. Firma stanęła na wysokości zadania i dostarczyła mi internet, który daje radę sprostać wszystkim moim wymaganiom. Normalnie wszystkim polecam!
5 / 5
2022-01-29 12:01:53
Gandalf
Po przygodach z innymi firmami, ta firma to prawdziwa ulga. Idzie się bez problemu dogadać na infolinii odnośnie kwestii technicznych dotyczących internetu, ktoś się tam zna na rzeczy. Sam internet mi działa, a do tego cena tylko zachęca mnie do przedłużenia znowu umowy. Myślę, że zostanę tu na długo. Airmax Internet Opinie potwierdzają moje słowa.
5 / 5
2022-01-20 10:12:43
Damian
2 lata naszej firmy szukaliśmy internetu mówię o sensownym internecie...najpierw przewijały się GSMy (ogólnie tragedia) notoryczne przerwy a tłumaczenie brakiem prądu od Taurona (co tez jest uciążliwe) potem 3 dużych operatorów - też nie za fajnie - fakt jesteśmy w kotlinie i teren ciężki. Ale udało nam się dogadać z lokalnym dostawcą i mamy 200/200Mb w bardzo dobrej cenie. Internet symetryczny to jest zupełnie inna jakość Polecamy
5 / 5
2022-01-13 03:35:34
Adam N.
NA firmę Airmax trafilismy przypadkowo  szukajać alternatywy na posiadane łącze od tmobile, na którym niestety nie dało się zdalnie pracować, dzieci nie mogły uczestniczyć w zajęćiac zdalnych, mimo, ze mieszkamy w mieście wojewódzkim internet z tmobile działał dramatycznie, decyzja była szybka, po 2 dniach od zgłoszenia mieliśmy już łącze od airmax, mimo, że byłem sceptycznie nastawiony, jesteśmy bardzo ale to bardzo m ocno pozytywnie zaskoczeni, co skłoniło mnie do napisania tego komentarza, by przedstawić Airmax Internet opinie, łącze posiadamy juz prawie 2 miesiące, nigdy ale to nigdy nie wystąpiła najmniejsza nawet minutowa przerwa, a łącze użwają dzieci ja i małżonka, tak więc z czystym sumieniem szczerze polecam tego operatora.
5 / 5
2022-01-04 03:03:07
Michał
Moja opinia nt internetu dla firm: podoba mi się, że instalacja jest wykonana przed podpisaniem umowy, bez żadnych warunków umownych, z dość długim okresem testowym (u mnie dwa tygodnie), który pozwala zorientować się co do parametrów internetu w każdych warunkach. Dobre doradztwo w doborze urządzeń sieciowych (routery, switche). Sam internet jest bardzo szybki, i jak do tej pory bezawaryjny, a umowa SLA gwarantuje b. wysoką dostępność. Mam nadzieję że tak profesjonalne parametry utrzymają się w dalszym ciągu.
5 / 5
2021-12-09 15:55:42
darek
Jak dla mnie sieć jest w porządku: dobra prędkość , pingi niskie, nie ma problemu, pracownicy w BOK są ogarnięci, technik infolinii kuma co gada . Aktywacja nie kosztowała mnie nic, zakupiłem tylko wcześniej w sklepie router - i to wszystko. Mam ponad 100Mb/s, stały adres, który pozwala mi podłączyć kamerkę z obrazem wejścia na posesję jak jadę na wczasy. Stabilnie i nie drogo
5 / 5
2021-11-23 14:35:56
Jaca
Jestem klientem od 14 lat i bardzo rzadko mam problemy z internetem. Jak coś jest nie tak można się szybko dodzwonić do technika który chętnie i kompetentnie pomaga, taka pomoc teraz to żadkość. Coś było nie tak z anteną, przyjechali po jednym dniu i założyli nową. Coś było nie tak z prędkością pierwszy raz po długim czasie, zrobili update firmware oraz restart anteny i wszystko śmiga (po zgłoszeniu trwało to jakieś 15 minut) Przez pandemię i home office darmowo bez zapytania zwiększyli prędkość wysyłania do 256mbit/s. do pracodawcy w Czechach mam 200/200mbit i ping 20ms. serdecznie polecam.
5 / 5
2021-10-27 10:12:07
Marcel
Internetu z firmy AirMAX używam od wielu lat, posiadamy go zarówno w do mu jak i w firmie, od początku nie było jakichkolwiek problemów, firma również zapewnia wsparcie techniczne odnoście konfiguracji fotovwoltaiki jak i kamer IP, dzięki adresowi publicznemu sama konfiguracja przy pomocy techników z Airmax, przebiega bardzo sprawnie, cały smart home, sterowanie, wszystko działa super bezpiecznie dzieki zastosowaniu połączeń VPN, serdecznie polecam firmę.
5 / 5
2021-10-11 04:13:03
Airmax Internet Opinie Marek
Jestem bardzo mile zaskoczony. Podłączyłem sobie u nich na próbę internet, a ponieważ wszystko działało dobrze, więc postanowiłem zawrzeć umowę. Zadzwoniłem, pytam o koszty, a konsultant mi mówi, że mogę negocjować abonament. Trochę mnie to zszokowało na początku, bo pierwszy raz spotkałem się z tak fajnym podejściem. Ogólnie wielki plus za tak indywidualne podejście do klienta, usługa też wysokiej jakości, naprawdę polecam.
5 / 5
2021-10-05 03:41:47
Norbert
Firma bardzo uczciwa, zamówiłem zestaw który dotarł do mnie na drugi dzień. Podłączyłem samemu co było mega proste i testowałem 2 tygodnie. Niestety nie mogłem dać anteny w dogodnym dla sygnału miejscu i było tylko 24 Mb a chciałem 96. Zwrot poszedł bardzo sprawnie i kasę dostałem w moment. Polecam za uczciwość Airmax Internet Opinie  
5 / 5
2021-10-01 03:25:05
Krystian
Mieszkam w małej miejscowości pod Radomskiem. Długo korzystałem z Internetu LTE ale limit kończył mi się w 7 dni i po tym czasie już nic nie dało się zrobić. Firmę AirMAX polecił mi znajmy mieszkający niedaleko. Po szybkiej i bezproblemowej instalacji testowałem łącze 150/12 Mb a umowę podpisałem na opcje 96 Mb więcej mi nie potrzeba. Brak limitów krótkie czasy w grze u dziecka, Netflix, czy CDA wszystko śmiga. Zdecydowanie polecam każdemu kto ma podobne problemy jak ja miałem.
5 / 5
2021-09-09 07:10:03
Airmax Internet Opinie Anatol
W naszej firmie testowaliśmy internet od wielu dostawców, Airmaxa mamy od 8 mcy i muszę powiedzieć że to chyba jedyny taki dostawca łącze symetryczne 200/200Mb niskie czasy, brak przerw nawet krótkich. Polecam każdemu kto ma problemy ze swoim obecnym dostawcą. My korzystamy również w domach. Pozdrawiamy Airmaxa
5 / 5
2021-08-16 08:44:14
Marcin
Jako osoba często zmieniająca miejsce zamieszkania na terenie Polski, usługa prepaida z www.airmax.pl okazała się dla mnie najlepszym rozwiązaniem, płacę kiedy chcę korzystać, nie musi być ciągłości, brak limitów danych, mam bardzo stabilne łącze niezbędne do mojej pracy, a co najważniejsze mam publiczny adres IP a do tego wszystkiego doskonałą cenę! Serdecznie polecam!
5 / 5
2021-08-10 04:26:04
Tadeusz
Długo szukałem dobrego dostawcy Internetu w mojej miejscowości. Wcześniejszy wielki operator mógł dostarczyć tylko 10/2 Mbps. To była tragedia żeby zobaczyć podgląd z kamer, czy wysłać większy załącznik z dokumentami. Od momentu telefonu do instalacji szybkiego łącza 100/100 Mbps w AirMAX-ie trwało 7 dni. Wszystko działa szybko i bezproblemowo kamery, Internet , telefony voip, niezależnie od pogody. Zdecydowanie polecam tą firmę zwłaszcza ze inni nie byli w stanie dostarczyć takiego łącza w mojej lokalizacji.
5 / 5
2021-06-08 06:48:48
Szymon
Najlepszy internet w okolicy 100/100 symetryczne od roku stabilnie bez żadnych przerw i strat. Działa wszystko zdalne pulpity, szkoła, kamery, vod. Także jak ktos ma problem z obecnym dostawcą polecam sprawdzić. My długo szukaliśmy i teraz wszyscy zadowoleni. Pozdrawiamy
5 / 5
2021-05-12 05:01:04
Airmax Internet Opinie Adam
Najlepszy internet jaki do tej pory mieliśmy. Nauka zdalna, praca ,filmy wszystko działa znakomicie. Żadnych przerw ani spowolnień. Z innymi dostawcami były cały czas różne problemy . Z Airmaxem jesteśmy ponad rok i żadnych problemów nie ma. Polecamy
5 / 5
2021-04-22 06:42:25
Marek
Bardzo dobry dostawca. Usługi na wysokim poziomie w rozsądnej cenie. Profesjonalna obsługa. Po zmianie usługodawcy na airmax skończyły się problemy z zajęciami online. Polecam
5 / 5
2021-04-19 08:37:10
FCZ Airmax Internet Opinie
Korzystaliśmy z usług Airmax ok 8 lat, do momentu kiedy wyjechaliśmy z kraju i umowę trzeba było przerwać. Po powrocie, rok temu, w czasie początków pandemii, potrzebowałam dostępu do internetu jak najszybciej. Dzięki super obsłudze, udało się to załatwić w ciągu niecałego dnia od telefonu. Umowa dostarczona bezkontaktowo pod drzwi mieszkania, fantastyczny kontakt z przedstawicielem firmy i znów miałam dostęp do Internetu. W ciągu tych ok. 9 lat problemy techniczne, przerwy pojawiły się naprawdę rzadko. Nawet nie robiliśmy rozeznania wśród innych dostawców internetu, ale nie mam potrzeby, bo nie można się do niczego przyczepić.
5 / 5
2021-03-10 06:18:05
Janusz
Bardzo dobry dostawca godny polecenia. Prędkość i jakość usługi na najwyższym poziomie, cenowo za tak wysokie prędkości wypada extra. Polecam
5 / 5
2021-02-24 04:29:17
Grzegorz
Potrzebowałem dobre łącze symetryczne do mojej firmy inni dostawcy nie byli w stanie do mojej lokalizacji takie dostarczyć. Dostałem informacje o AirMAX od znajomego, w przeciągu kilku dni mam stabilne łącze 100/100 Mbps w rozsądnej cenie. Zdecydowanie polecam
5 / 5
2020-11-23 04:19:24
Łukasz Matkowiak
Mieszkam pod Wrocławiem i ciężko z dobrym dostępem do sieci. Orange oferuje marną neostrade 8Mb/s. Przypadkiem kolega polecił mi Airmax. Zadzwoniłem i okazało się, że jest darmowy okres testowy, zamówiłem zestaw i zaczeły się testy, stabilna prędkość 900 MB, brak efektu wieczoru i w ten sposób stałem się użytkownikiem ich sieci. Jak dla mnie spełnia oczekiwania, podczas weekendów nie ma problemów. Jest dużo szybsze i dużo stabilniejsze niż lte od Tmobile. Polecam potestować.
5 / 5
2020-11-20 04:34:21
Airmax Internet Opinie AlicjaW
Serdecznie polecam, jesteśmy zadowoleni z obsługi, szybki i sprawny montaż. 900 Mb/s zupełnie wystarczające do pracy i nauki zdalnej, co teraz jest kluczowe :) no i to wszystko za niską, bardzo przystępną cenę
5 / 5
2020-10-29 16:32:13
Renata
Jak macie problemy z netem do zdalnego nauczania lub pracy ...my mieliśmy ogromne i to u kilku dostawców . To nie ma sie nad czym zastanawiać internet od Airmaxa po prostu działa tak jak trzeba i o to chodzi. Pozdrawiamy
5 / 5
2020-10-20 14:48:23
Airmax Internet Opinie Marcin
Współpraca z firmą Air MAX jest dla mnie prawdziwą przyjemnością. Sprawna obsługa, dobry kontakt, duża elastyczność i błyskawiczny termin realizacji przyłączenia szybkiego internetu dla mojej firmy, to niewątpliwe zalety dzięki którym chciałabym polecić tego operatora jako godnego partnera w biznesie, dla każdego, kto potrzebuje kompleksowej obsługi w zakresie telekomunikacji i internetu, w szczególności poza centrami dużych miast, gdzie trudno o dobrego dostawcę takich usług.
5 / 5
2020-10-19 13:24:43
IT Center
Profesjonalne rozwiązania dla biznesu z gwarancja szybkości - nie zauważyliśmy spadków mam nawet kilka % wyższą prędkość niż w umowie. Usługe mamy z SLA jak narazie 16mcy nie mieliśmy okazji sprawdzać ponieważ nie było żadnej przerwy. Łącze symetryczne 200/200 mega w bezkonkurencyjnej cenie . Testowaliśmy u kilku innych dostawców wszedzie były jakies problemy.(wysoki ping utrata pakietów, blokowane porty ,NAT). Rzadko piszemy opinie ale że minęło już sporo czasu i nie mamy najmniejszych problemów zdecydowaliśmy że napiszemy.
5 / 5
2020-10-06 17:33:19
Zuzia
Firme Airmax posiadam od 1,5 roku i jestem zadowolony w 100%. Brak jakichkolwiek wahań transferu, oraz niezawodność - brak przerw. Wykorzystuje go głównie do pracy w swojej firmie. Prędkość jaką mam to 24/24 i co najwazniejsze tyle mam. Wspaniałą rzeczą jest to że nie mają limitów. Adres IP zewnętrzny który dają jest bardzo przydatny wykorzysuje do monitoringu. Na początku nie wierzyłem w to co piszą ludzie a opiniach ale przekonałem sie do nich dzieki fachowej obsługi BOK, oraz możliwosci miesięcznego przetestowania łącza. Polecam
5 / 5
2020-09-22 16:42:16
Dawid
Najlepszy dostawca jak do tej pory, nic nie zwalnia,żadnych przerw. Szybkie pobieranie na poziomie 300 mega. Serwisy filmowe gry praca nauka wszystko na jednym porządnym internecie . Nawet monitoring a wszystko w rozsądnej cenie . Polecamy
5 / 5
2020-09-18 12:43:38
Lukasz
Bardzo dobry dostawca internetu, zero awarii , stabilny i solidny. Wsparcie techniczne na wysokim poziomie. Cenowo nie jest źle - prędkości mega wysokie. Polecam
5 / 5
2020-09-18 12:08:22
Sabina
Internet do pracy w domu idealny żadnych przerw (tak jak w Gsmach) VPN zdalny pulpit wszystko działa dodatkowo dzieciaki grają sobie ile chcą . A my wieczorkiem mozemy spokojnie obejrzeć każdy film. Wszystko działa znakomicie. Polecma Airmaxa każdemu
5 / 5
2020-09-15 12:58:02
Lucjan
Poczytałem na tej stronie Airmax Internet Opinie zamówiłem zestaw do testów zakładając, że może być słabo z zasiegiem taka okolica. Patrząc na reklamowane możliwości szybkości Internetu na stronie airmax wybrałem 96 Mb. Niestety najwięcej co mogłem wycisnąć to 80Mb , gdzie nadajnik mam 17 km od anteny. Jednak te 80Mb to jest dla mnie i tak super szybkość wczesniej miałem 1-2Mb. Teraz moge pracowac z domu ,zdalny puplpit ,uruchamiam CDA i wszystko smiga aż miło. Żadnych limitówi i spowolnień . Polecam
5 / 5
2020-09-03 12:30:06
Airmax Internet Opinie Jacek
Internet działa jak należy, porównując do poprzedniego operatora jakim był plusgsm to jest to przepaść na korzyść airmax, a co dla mnie najważniejsze doskonała pomoc techniczna w konfiguracji kamer i publicznego ip, ktorego poprzedni operator mi nie oferował, tak więć polecam wszystkim zainteresowanym bez 2 zdań! pozdrawiam
5 / 5
2020-08-25 16:06:18
Adam
Szukałem internetu w co prawda dość trudnej geograficznie lokalizacji. Wiele firm sie poddało. Ale nie Airmax. Łącze do firmy 100/100 w znakomitej cenie. Wszystko działa bardzo stabilnie i szybko. Monitoring zdalne pulpity chmura. Żadna inna firma nie sprostała. Pozdrawiamy całą ekipę Airmax. Adam
5 / 5
2020-08-19 10:04:44
Airmax Internet Opinie Marcin
Najlepsza sieć w Polsce. Oferuje niedrogi internet w ciekawych taryfach. Generalnie transfer bardzo OK. Nowoczesne urządzenia dostępowe i dobre, markowe routery. Obsługa klienta także jak najbardziej w porządku. Szczerze polecam! Na pewno nie zamierzam w niedługim czasie zmieniać sieci.
5 / 5
2020-08-11 14:13:01
Błażej
Mam internet firmowy w restauracji, był kiedys, raz incydent że internet trochę przerywał, w ten sam dzień rychło przyjechał technik internetowy, i wymienił jakieś urządzenie i od razu to naprawił. Nie czekałem nawet kilku godzin dosłownie był błyskawicznie, by pomóc. Polecam internet w tej firmie, niesamowite SLA i reakcja w zawrotnym tempie.
5 / 5
2020-07-29 14:14:19
DarAutoCAR
Mega polecamy firme Airmax, poprzedni operator nie był w stanie zapewnić stabilnego łącza, z kolei firma airmax, podłaczyła nas w 24h od zgłoszenia, łącze działą bardzo stabilnie, szybkości mamy zawsze te co zamówione po 150megabitów na testach prędkośći pokazuje nam bez względu na porę dnia. Pracujemy na 3 stanowiskach, częsti też wrzucamy firmy na nasz kanał youtubowy, nie ma problemu jakością, dlataego taki dostwca jest na wagę złota! Polecamy bez 2 zdań, najlepszy operator w naszej okolicy!
5 / 5
2020-07-14 13:24:01
Tomasz
Pierwszą styczność z firmą Airmax miałem w 2002roku, bylem zadowolony ale wyprowadziłem na studia do innego miasta, po wielu latach okazało się,że mają zasięg w Wrocławiu i skusiłem się ponownie na skorzystanie z ich usług jako, że wcześniej nie miałem zasstrzeżeń co do jakości, ale to co obecnie otrzymałem to przerosło moje najśmielsze oczekiwania, firma przez te prawie 20lat się rozwinęła bardzo, nie zdawałem sobie sprawy, że mozna w tej technologii uzyskać tak ogromne przepustowości a zarazem tak dobre czasu dostępu. Serdecznie z czystm sumieniem mogę polecić firmę Airmax każemu wymagającemu użytkownikowi. pozdrawiam
5 / 5
2020-07-13 13:08:17
Dawid
Jak do tej pory najlepszy internet jaki udało nam się podłączyć. Pracujemy zdalnie razem z żoną więc potrzebujemy stabilnego niezawodnego łącza. Do tego dzieci szkoła online i wiadomo jakieś gry i filmy. Dodatkowo syn udostępnia treści na YouTubie. Jako że nie oglądamy tv internet służy nam tez do obejrzenia filmu. Wszystko działa bardzo dobrze na tym internecie. Mogę go polecić z czystym sumieniem. Pozdrawiam
5 / 5
2020-07-07 13:21:08
Krzysztof
Łącze internetowe powinno spełniać dwa podstawowe założenia. Musi być stabilne i pod tym względem internet stacjonarny Airmax jest doskonałym wyborem. Musi także oferować wysokie prędkości pobierania oraz wysyłania danych. Taki właśnie jest internet z Airmax. Jest to świetny dostawca dla osób, które korzystają z gier online i streamują filmy oraz seriale. W AirMAX mamy do naszej dyspozycji osiągi wystarczająco dobre, bo jednocześnie grać w najbardziej wymagające gry online, a także oglądać ulubiony serial w wysokiej jakości. Świetnie sprawdzi się też w przypadku monitoringu lub prowadzenia małej/średniej firmy. Wszędzie tam gdzie szybki i niezakłócony dostęp do zasobów sieci gra kluczową rolę. Zdecydowanie polecam, nie zawiedziecie się Państwo.
5 / 5
2020-07-06 15:13:53
Dariusz K.
Prowadzę kanał na youtube.com, internet od Airmax to idealne do tego rozwiązanie, zapewnią ogromne stabilne prędkości, materiały w rozdzielczości 4k bardzo sprawnie się ładują. Do tego bardzo szybkie czasy reakcji do 10ms, co czyni jakość tego łącza o genialnych parametrach. Bardzo polecam operatora www.airmax.pl, szkoda tylko że wcześniej nie wiedziałem że maja pokrycie w naszej gminie. Polecam Wszystkim wymagającym bez limitowego internetu, stabilnego, szybkie, pewnego, idealnie nadającego się również do grania w gry online dzięki pingom sięgającym po 10m na polskich serverach.
5 / 5
2020-07-04 13:36:01
Tomek Airmax Internet Opinie
Bardzo dobry, stabilny i szybki internet. Umowę mam od 2013 roku. Przez te 7 lat może były 2-3 awarie. Pingi bardzo dobre gro poniżej 10 ms do głównych serwerów w Polsce. Cena przystępna, ale jak uwzględnić cena do jakość to jest bardzo dobrze. Jestem zadowolony i śmiało mogę polecić innych użytkownikom internetu. Od dłuższego czasu jest to światłowód. Ogólnie polecam.
5 / 5
2020-07-01 10:44:16
Frączek
Przykładowy ping do gazeta.pl (80.252.0.145): 56 data bytes 64 bytes from 80.252.0.145: icmp_seq=0 ttl=251 time=8ms tak więc jak dla mnie rewelacja, absolutnie 0 lagów w grach. Na 3 komputera 3 tabletach 4 smart TV i smart wszystko działa doskonale. Mama, tata siostry, wszyscy w końcu możemy korzystać z YT, bez stresu o giabajty, których ciągle nam brakowało z Polsacie cyfrowym, a nie wspomnę już o lagowaniu. Czemu tyle lat męczylśy się z polsatem cyfrowym:) nawet na tablecie w 4k YT leci jak należy. Łącze do tego operatora jest po prostu super. Serdecznie polecamy:)
5 / 5
2020-07-01 10:37:57
Marcin Michalak
Łącze od Airmax posiadam dokładnie 2 miesiące, wcześniej korzystałem z firmy z śląska gdzie t ylko zawiało to przerwane kable były i awarie po kilka dni. Teraz korzystam 2 miesiące mimo poważnych wiatrów, ulew, burze, nie zdarzyła się przerwa. Łącze działa stabilnie, nie ma zwolniej czy buforowania firlmów. Bardzo polecam wszystkim, szcególnie posiadaczom łączy z sieci gsm, bo to przepaść!
5 / 5
2020-06-24 16:56:55
Airmax Internet Opinie Marek
To naprawdę solidny dostawca. Nie przypominam sobie przerw w dostępie, a korzystam z ich usług już od ok 10 lat. Co więcej wraz z końcem umowy, zawsze proponują dużo lepsze warunki na kontynuację. W tym roku szczególnie się to przydało ze względu na moja pracę, którą wykonuję zdalnie i lekcje dzieciaków. Zwiększyłem sobie parametry łącza w airmaxie do 100 Mb i bez jakichkolwiek problemów ja mogę pracować i dzieci mogą uczestniczyć w zajęciach szkolnych. Bardzo dobra jakość plus super cena. Polecam.
5 / 5
2020-06-18 12:21:56
MartaG
Korzystam z łącza od Airmaxa już prawie 7 miesięcy i w zasadzie nigdy nie było problemów. Mieszkam w małej miejscowości i poza Orange nie miałem nic innego. Tam nie było możliwości poza przeglądaniem stron nic zrobić. Teraz praca onlinia podczas pandemii, oglądanie filmów , czy Youtube przez dzieci nie stanowi problemu. Ja zdecydowanie polecam usługę od nich, zwłaszcza że mają okres testowy i każdy może sprawdzić poziom ich usługi.
5 / 5
2020-05-25 13:42:15
Danek Wrocław
Zamówienia dokonaliśmy po przeczytaniu sporej ilości opinii, jako że potrzebne nam było łącze bardzo wysokiej jakość, zdecydowaliśmy się na Airmax-a, Oferta spełniała nasze oczekiwania jak i sama jakość usług. Pomoc techniczna na najwyższym poziome 24h/dobę co jest dla nas kluczowe, stabilnosć doskonała, pingi po 10ms,. Łacze mamy 3 miesiące nawet 1s przerwy nie było, tak więć bardzo polecamy usługi firmy Airmax.
5 / 5
2020-05-04 13:15:54
Robert Airmax Internet Opinie
Dziękuję firmie AirMAX w imieniu mojej 75 letniej mamy, za możliwość oglądania mszy św. z naszego małego kościoła. Ksiądz wcześniej nagrywał liturgie na telefon i wrzucał na fb czy YouTuba ale to było bardzo uciążliwe. Teraz przez całe Święta Wielkanocne i obecne msze w tym szalonym czasie mama może oglądać transmisję na tablecie w jakości HD na żywo płynnie i bez żadnych zaciąć. Dobra robota ;)
4 / 5
2020-04-30 22:35:42
AgnieszaC
Muszę się przyznać się do błędu a nie jest to łatwe. Nie mam jednak wyjścia i muszę to zrobić. 2 lata temu zrezygnowałam z usługi internetu światłowodowego Airmax narzekając na ciągłe przerwy. Nie trafiało do mnie to, że mieszkańcy bloku mówili, że im działa normalnie ani to, że konsultanci podejrzewali problem z moim ruterem, który kupiłam na wyprzedaży w Media Expert. Podpisałam 24miesięczną umowę z konkurencją z innym kablem tym razem miedziannym. Po miesiącu stwierdziłam: z deszczu pod rynnę, przerwy dalej, a jeszcze łącze wolne. No i wróciłam do Airmax, nie dość, że mieli rację co do rutera, bo to on był winny, to kupiłam polecany przez nich. Dostałam 6 miesięcy za pół ceny w umowie na 24 miesiące, internet śmiga jak szalony, na speedteście setki megabitów; wszyscy domownicy zadowoleni, bo usługa działa stabilnie. Szczerze polecam każdemu!
5 / 5
2020-04-28 09:19:50
Michał
Musiałem napisać opinię bo jestem naprawdę zadowolony i mile zaskoczony , internet działa bez zarzutu, prędkość dostępna całą dobę na nie zmiennym poziomie, stały niski ping. Dla mnie najważniejsza jest jednak obsługa klienta już po podpisaniu umowy czyli jak klamka zapadnie a w Airmax jest na wysokim poziomie i nie trzeba słuchać automatu infoliniowego na poczekanie bo odbierają telefon od razu i pomagają .Tak trzymajcie .Dziękuję.
5 / 5
2020-04-27 13:03:05
Szymon
Witam, mamy podłączone 4 oddziały firmy przez Airmaxa. Bardzo stabilne łącza wszystko działa bardzo dobrze. Vpn-y, zdalny pulpit jak również monitoring. W domu oczywiście tez korzystamy z Airmaxa. profesjonalne rozwiązania dla firm i nie tylko.Pozdrawiamy zespół Airmaxa
5 / 5
2020-04-26 22:19:08
Rafał Bartoszewski
Korzystam z internetu od Airmax już 12ty rok i przez ten czas może ze 2-3 razy miałem problem z połączeniem. Szybkość zgodnie z umową. Kontakt z serwisem bezproblemowy zarówno przy zgłaszaniu usterki jak i gdy potrzebowałem czegoś dopytać przy konfiguracji nowego routera. Miła obsługa przez telefon, uprzejmi i zorientowani ludzie.
5 / 5
2020-04-17 11:21:38
Piotr Wolski
Firme Airmax posiadam od 1,5 roku i jestem zadowolony w 100%. Brak jakichkolwiek wahań transferu, oraz niezawodność - brak przerw. Wykorzystuje go głównie do pracy w swojej firmie. Prędkość jaką mam to 24/24 i co najwazniejsze tyle mam. Wspaniałą rzeczą jest to że nie mają limitów. Adres IP zewnętrzny który dają jest bardzo przydatny wykorzysuje do monitoringu. Na początku nie wierzyłem w to co piszą ludzie a opiniach ale przekonałem sie do nich dzieki fachowej obsługi BOK, oraz możliwosci miesięcznego przetestowania łącza. Polecam
5 / 5
2020-04-08 12:38:39
Airmax Internet Opinie Adrian
Dobry stabilny internet, taryfy 900 Mb w opcji przedpłaty, bez umowy, prędkości dostępne całą dobę, nie ma efektu wieczornego zmulania jak w przypadku LTE. Polecam
5 / 5
2020-03-12 11:58:52
Tomek
Łącze zostało podłączone w przeciągu 24h od zgłoszenia. Wszystko funkcjonuje jak należy, brak lagowania, filmy 4k z YT działają doskonale, bez zacinania/buforowania.
4 / 5
2020-03-10 17:13:11
Milena
Dostawca godny polecenia na dobrym poziomie. Polecam
5 / 5
2020-03-09 15:17:12
Anna
Korzystam z internetu od Airmax już 7 rok i przez ten czas może nigdy nie miałam problemu z połączeniem. Szybkość zgodnie z umową. Kontakt z serwisem bezproblemowy zarówno przy zgłaszaniu zmian w umowie jak i gdy potrzebowałem czegoś dopytać przy konfiguracji nowego routera.
5 / 5
2020-03-09 14:28:37
Fornius
Łącze działa jak należy, ping krótki idealny do grania online, limitów brak, podłączenie w 1 dzień, wszystko jak należy, polecam!
5 / 5
2020-03-09 14:26:04
Dawid
Po wielu nie trafionych nareszcie internet który działa stabilnie cały czas 100Mb/100Mb a testowaliśmy wczesniej wiele... Biuro monitoring zdalny pulpit wszystko działa znakomicie . Pozdrawiamy obsługę Airmaxa

Rzetelne opinie o Airmax Ultraszybki Internet