Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Airmax Ultraszybki Internet

Airmax Ultraszybki Internet Opinie 4.8 (12097)

Xawerego Dunikowskiego 16C
46-020
Opole
71 71 70 530
opinie Airmax Ultraszybki Internet

Informacje o Airmax Internet

Jesteśmy nowoczesnym, dynamicznie rozwijającym się operatorem z dużym doświadczeniem w dostarczaniu produktów i usług telekomunikacyjnych dla polskich przedsiębiorców, spółek kapitałowych, organów administracji państwowej, urzędów i instytucji.

Zapewniamy zaawansowane, elastyczne rozwiązania telekomunikacyjne, dopasowane do indywidualnych potrzeb klientów. Nasza oferta Airmax internet obejmuje m.in.:

  • Airmax Internet i usługi internetowe – naszym flagowym produktem jest szybki, stabilny i niezawodny światłowód, dostępny we Wrocławiu i innych miastach Dolnego Śląska,
  • dzierżawę łączy,
  • usługi głosowe,
  • usługi hostingowe,
  • kolokację serwerów i wynajem przestrzeni w serwerowni,

100% bezpieczeństwo i niezawodność pracy wdrożonej sieci teleinformatycznej oraz maksymalną stabilność i stałą dostępność łączy gwarantują:

  • zautomatyzowany, inteligentny system nadzoru,
  • zespół wykwalifikowanych inżynierów i doświadczonych techników,
  • liczne procedury bezpieczeństwa,
  • umowa SLA Airmax Internet – prawnie uregulowany poziom jakości usług przez cały okres współpracy,
  • data centers przygotowane na wszelkie zdarzenia.

W przypadku zgłoszenia lub zidentyfikowania jakichkolwiek problemów, reagujemy natychmiast, skutecznie rozwiązujemy usterkę i podejmujemy działania profilaktyczne, które zapobiegną podobnym zdarzeniom w przyszłości.

Tym, co odróżnia nas od innych operatorów działających w Polsce, w tym od dużo większej konkurencji, jest:

  • transfer na poziomie 10 Gb i większym - Airmax Internet dzięki bezpośredniemu wpięciu w globalne magistrale światłowodowe oraz skrajnie niski ping w Polsce i na całym świecie;
  • bezpłatny, 2-tygodniowy okres testowy – bez umowy przed podłączeniem i bez żadnych zobowiązań, testujesz, a potem decydujesz, czy chcesz kontynuować współpracę;
  • błyskawiczne podłączenie bez ograniczeń – zapewniamy szybkie wdrożenie usługi w dowolnych pomieszczeniach i budynkach;
  • nowoczesna i przyjazna pomoc techniczna – bez wirtualnych doradców na infolinii czy długiego oczekiwania na połączenie z wolnym konsultantem, zawsze rozmawiasz z człowiekiem, nie z maszyną;
  • dostępność usługi Airmax internet w najtrudniejszych lokalizacjach – z gwarancją pełnego pokrycia zasięgiem;
  • elastyczna oferta – zoptymalizowana pod kątem indywidualnych wymagań klienta i specyfiki jego wyzwań biznesowych;
  • wsparcie na każdym etapie – od pierwszego kontaktu, przez proces wdrażania, po eksploatację Internetu lub innej usługi.

Zapraszamy do kontaktu telefonicznego. Chętnie odpowiemy na pytania, porozmawiamy o dostępnych rozwiązaniach, doradzimy i przygotujemy ofertę ultraszybkiego internetu Airmax. Możesz rozpocząć bezpłatny okres testowy nawet dzisiaj. Airmax internet zestaw do internetu możesz zamówić na bezpłatny okres testowy pod numerem infolinii, bądź zakupić takowy samodzielnie i skorzystać z darmowego okresu testowego.

4.8
12097
Opinii

Doskonale

Czy klienci Airmax są zadowoleni ze swojego dostawcy?

Klienci operatora internetowego Airmax mają wiele dobrego do powiedzenia na jego temat. Większość klientów jest zadowolona z szybkiego i niezakłóconego połączenia, które dostarczają, a także z wysokiej jakości usług wsparcia technicznego, które oferują. Klienci również chwalą Airmax za przystępne ceny, które pozwalają im na dostęp do szybkiego i niezawodnego łącza internetowego bez wydawania dużych pieniędzy. Wiele osób również doceniło Airmax za zaangażowanie w ochronę środowiska naturalnego, co wyróżnia tego operatora na tle innych dostawców.

5 / 5
2024-02-27 19:42:30
Wrocek
Pełna kultura we wszystkim, internet miał działać niezawodnie i tak jest, nie były to tylko puste zapewnienia
5 / 5
2024-02-25 17:18:28
Pysia
Chciałabym żeby obsługa na słuchawce była wszędzie choćby w 50% tak rzetelna i pomocna jak tutaj. Osoby tu pracujące widać, że przykładają się do tego co robią.
5 / 5
2024-02-22 19:21:19
Hefalump
Dzięki SZYBKIEMU internetowi mogę pracować zdalnie, co znacząco poprawiło moją równowagę między życiem zawodowym a prywatnym. Jestem bardziej produktywny i mam więcej czasu dla siebie i rodziny. Nie muszę spędzać czasu w korkach, a dzieci tylko na tym korzystają :)
5 / 5
2024-02-18 18:24:11
Tycjan
Obsługa klienta zasługuje na pochwałę. Zadzwoniłem po południu i moje sprawa została załatwiona jeszcze tego samego dnia. Dobrze, że komuś jeszcze zależy na zadowoleniu klientów.
5 / 5
2024-02-17 20:31:03
Baltazar
Niesamowite, jak dużą różnicę może zrobić dobry internet w codziennym użytkowaniu. Wcześniej to człowiek siadał z kubkiem kawy i przeglądał internet czekając co chwilę, aż się załadują strony. Teraz to się czuję jak król, klikam po portalach informacyjnych i wszystko pojawia się od razu... :) To jest luksus
5 / 5
2024-02-07 19:11:57
Adrian
Wszystko od A do Z udało się załatwić w rekordowym czasie, kiedy z powodów ode mnie niezależnych musiałem na szybko szukać nowego dostawcy. Lepiej chyba trafić nie mogłem.
5 / 5
2024-02-03 09:56:10
Chan
Jest git, umowa jest na tyle elastyczna, że korzystam z tego co chcę i to mi wystarcza. Możliwość ogarnięcia w umowie tylko tego co potrzebuję jest dla mnie niezwykle korzystne.
5 / 5
2024-01-30 10:21:19
Adam Szuwarów
Moje o airmax.pl opinie jako klienta sieci, korzystającego z usług Airmaxa od grudnia 2022 😊. Warto podkreśli kilka ważnych spraw:, to przede wszystkim efektywność i łatwość aktywacji usługi. Nawet osoba bez specjalistycznego doświadczenia czy wiedzy technicznej poradzi sobie z uruchomieniem i konfiguracją. Jeśli pojawią się jakiekolwiek kwestie, zawsze można skorzystać z profesjonalnej pomocy technicznej, dostępnej przez całą dobę (co najmniej tak było w chwili podpisywania umowy). Obsługa telefoniczna charakteryzuje się wysokim poziomem kultury, elementem humorystycznym, a jednocześnie profesjonalizmem. To pierwsze doświadczenie, gdzie rozmowa z konsultantem firmy była nie tylko efektywna, ale także przyjemna 😉. Przy procesie podpisywania umowy istnieje możliwość negocjacji korzystniejszych warunków, dostosowania prędkości łącza, a także skorzystania z bezpłatnego okresu testowego. Nie ukrywam, że żałuję, iż nie zdawałem sobie wcześniej sprawy z istnienia Airmaxa, bo mogłem korzystać z doskonałego internetu już dawno temu! Serdecznie polecam!
5 / 5
2024-01-25 19:57:30
Valencia
Wyrażam pozytywną opinie o tej firmie. Mogę powiedzieć, że wszystko co powinno działać według umowy działa w 100%. Prędkość jest stabilna, nie ma różnic podczas korzystania o różnych porach dnia. Dzięki takiemu wywiązywaniu się ze swoich obowiązków mają we mnie wierną klientkę.
5 / 5
2024-01-21 19:52:40
Hollin
Nie jestem zbytnio obeznany z techniką, a poradziłem sobie z konfiguracją internetu w myślę w dobrym czasie. Wydawało się to trudne, ale jednak da się to wszystko zrobić tak by działało na lata :-)
5 / 5
2024-01-16 19:32:41
Lokusz
Nie minęło dużo czasu od zamówienia od nich internetu do otrzymania w pełni działającej usługi. Jak komuś zależy na czasie to pod tym względem da się ich polecić.
5 / 5
2024-01-13 21:02:01
Wiesław
Uwielbiam elastyczność planów, jakie oferuje ta firma. Znalazłem idealną opcję, która pasuje do moich potrzeb i budżetu, bez żadnych ukrytych kosztów.
5 / 5
2024-01-11 19:06:23
Midas
Zero januszerki, szybki internet w nawet rozsądnej cenie. Nie wahałem się długo, od razu po okresie testowym wziąłem na rok, wychodzę z założenia, że jak coś działa to za to warto zapłacić.
5 / 5
2024-01-07 17:29:27
Damian
To, co naprawdę cenię w ich podejściu to personalizacja usług. Czuję, że moje indywidualne potrzeby są zawsze brane pod uwagę. Oferują różnorodne opcje dostosowania planów, co pozwala mi wybrać dokładnie to, czego potrzebuję, bez przepłacania za niepotrzebne dodatki. To pokazuje, że firma naprawdę słucha swoich klientów i stara się dostarczać usługi na miarę. Nie jestem zmuszony do ponoszenia niepotrzebnych kosztów.
5 / 5
2024-01-05 20:19:49
Janusz
Warto skorzystać z ich usług. Rzetelność w dostarczaniu internetu według mnie jest na wysokim poziomie. W przeciągu kilku miesięcy nie doświadczyłem ANI jednej przerwy co jest dla mnie dobrym wynikiem. Tak to można planować rzeczy na przyszłość, wiedząc, że internet kolokwialnie mówiąc nie nawali
5 / 5
2024-01-02 19:57:40
Słonek
Zależało mi na stabilnym internecie, a prędkość nie była dla mnie tak istotna przy wyborze oferty. Jednak po kilku już latach bycia klientem i po obserwacjach tego co mają znajomi od innych firm to uważam, że internet jest i szybki i stabilny. Człowiek często patrzy tylko na samą prędkość, znajomi niby mają kosmicznie szybkie internety, tylko co z tego jak co drugi dzień mają przerwy w dostawie...
5 / 5
2023-12-28 19:34:40
Rzeczmistrz
Stabilnie działający internet zarówno na okresie testowym jak i już na umowie. To jest akurat często niedoceniane, ponieważ zazwyczaj dostawcy internetu na okresie testowym zapewniają wszystko co najlepsze, ale już używając internetu na umowie to okazuje się, że z szybkiego internetu robi się wolny. Tutaj działa równie dobrze, niezależnie od tego czy testujemy, czy już korzystamy na umowie.
5 / 5
2023-12-23 20:01:56
na deadline
Polecam za szybkie ogarnięcie tematu, bardzo zależało mi na czasie, bo zostałem na lodzie bez internetu. Nie obchodziło mnie za bardzo czy to będzie szybki czy wolny internet, ponieważ nie miałem żadnego, a miałem jeszcze kupę spraw do ogarnięcia przed świętami. Ostatecznie udało mi się wszystko załatwić i dlatego zostaję klientem na stałe!
5 / 5
2023-12-18 18:52:14
Kordian
Ten internet chodzi doskonale, nie jest to jakieś dziadostwo co ma często miejsce przy tego typu usługach. Po wielu nieudanych próbach w końcu trafiłem na firmę, która zapewnia to co ma zapewniać i nie leci ze mną w kulki. Jednym albo dwoma słowami, szybki i niezawodny internet. Szkoda, że tak nie jest wszędzie...
5 / 5
2023-12-06 18:59:30
Gacio
Powiem tyle, że jest nieźle, lepiej, niż sądziłem, że będzie. Internet jest w miarę szybki, a już biorąc pod uwagę niską cenę to w ogóle miodzo. Nawet instalacja nie była jakoś wybitnie trudna, co dla mnie osoby nietechnicznej wydawało się wcześniej to dużym wyzwaniem, a poszło łatwo.
5 / 5
2023-12-04 19:15:52
Prezel
Z internetu korzystam przez 10-12 godzin dziennie o rożnych porach i mogę powiedzieć, że jest na tyle dobrze, że gdybym miał się do czegoś przyczepić i znaleźć jakiekolwiek wady to byłoby ciężko. No bo skoro internet działa i to nawet osiągając przyzwoitą prędkość to czego więcej mogę oczekiwać. Nawet pod względem przerw w dostawie nie jest źle, bo ostatnia chwilowa przerwa była tak dawno, że nie pamiętam nawet kiedy, a klientem jestem od około 5 lat.
1 / 5
2023-12-04 11:46:32
Nikodem
Te wszystkie opinie to chyba pisane przez pracownikow. Ten internet to niesmieszny zart i zwykla kpina. Meczu nie da sie obejrzec bo przedkosc intetnetu spada PONIZEJ 1 MB/S
5 / 5
2023-12-03 17:18:18
Roman
Nie omijają mniejszych miejscowości, widać, że zależy im na każdym kliencie. Przechodząc do konkretów, u mnie na wsi osiągam w pełni porównywalną prędkość do tego co miałem jeszcze przed przeprowadzką z miasta. Jest tak samo dobrze i w zasadzie niczego więcej mi nie trzeba.
5 / 5
2023-11-26 15:49:46
Juliusz
Jestem zachwycony szybkością internetu od tego dostawcy! Streaming w 4k to jest teraz standard, a nie marzenie nie do spełnienia. To doceniam!
5 / 5
2023-11-19 17:07:48
Borys
I to jest Internet przez duże I. Pierwsza rzecz, która jest od razu do zauważenia to fakt, że internet działa. Wydawać się to może dziwne, ale miałem już podłączony internet od dwóch ogólnopolskich firm i internet często nie działał. Sama frustracja z powodu niedziałającego internetu była wielka, bo ile razy to przychodziłem do domu po pracy i zamiast porobić coś na komputerze to widziałem tylko komunikat brak połączenia z internetem. Miałem tego dość, bo nie dość, że płaciłem to miałem usługę, która nie działała!!! A tutaj kurczę elegancko działa WSZYSTKO. I tyle mi wystarczy, nic więcej nie chcę.
5 / 5
2023-11-14 16:44:05
Władysław
Wystarczająco szybki internet do wszystkiego co potrzebuję. Mogę na nim polegać przez cały okres trwania umowy i jego bezawaryjność spowodowała, że nawet nie rozglądam się za innymi ofertami. Dopóki internet będzie działał tak dobrze to będę dalej klientem Airmaxu.
5 / 5
2023-11-06 17:48:44
Grosik
Tani i szybki internet, jestem dość skąpym człowiekiem i nie wydawałabym pieniędzy na coś co by nie działało perfekcyjnie. Tutaj działa wszystko.
5 / 5
2023-11-01 19:54:05
Samanta
Niedawno przeprowadziliśmy się i mieliśmy problem z wyborem nowego dostawcy internetu. Zdecydowaliśmy się na Airmax i muszę przyznać, że to była świetna decyzja. Instalacja przebiegła płynnie i od pierwszego dnia internet działa bez zarzutu. Nasze dzieci mogą swobodnie korzystać z internetu do nauki online, a my bez problemu pracujemy z domu.
5 / 5
2023-10-22 18:55:06
Janusz Tracz
Airmax dostarcza naprawdę solidny i szybki internet, który nigdy mnie nie zawodzi. Od momentu podpisania umowy z nimi, moje doświadczenia związane z korzystaniem z sieci stały się znacznie bardziej pozytywne. Obsługa klienta jest zawsze pomocna i uprzejma, gotowa odpowiedzieć na wszelkie pytania i rozwiązać ewentualne problemy w mgnieniu oka. Należą się podziękowania za świetny produkt i profesjonalne podejście do klienta. Polecam każdemu, kto szuka niezawodnego dostawcy internetu, bo w obecnych czasach podobnych dostawców to ze świecą szukać...
5 / 5
2023-10-15 19:06:21
Konrad
Najważniejszą rzeczą dla mnie jest niezawodność, a Airmax spełnia te wymagania w stu procentach. To pozwala mi na bezproblemowe korzystanie z internetu zarówno w pracy, jak i w życiu codziennym. Nie byłbym w stanie pracować z domu, jeśli mój internet nie chodziłby na 100% prędkości!
5 / 5
2023-10-08 17:51:27
Rudy
Ogarnięta firma, spełniła wszystkie moje potrzeby. Za sam internet wystawiam najwyższą możliwą ocenę, ale nie mogę zapomnieć o obsłudze klienta. Na infolinii da się dowiedzieć wszystkiego co trzeba i to się ceni :)
5 / 5
2023-10-04 19:56:14
Juki
Szybki internet to dziś niezbędność, a ten dostawca oferuje go w atrakcyjnej cenie. To dla mnie idealne połączenie prędkości i oszczędności. Trudno cokolwiek dzisiaj robić bez pewnego połączenia z siecią, nie mówiąc już o tym ile sieć otwiera przed nami możliwości. Od polepszenia zarobków i kwalifikacji po zwykłą rozrywkę :)
5 / 5
2023-09-19 18:45:11
AsKier
Podoba mi się fakt, że firma nie spoczywa na laurach, ale inwestuje w rozwój. Widzę to po swoim internecie, który z miesiąca na miesiąc jest lepszy :)
5 / 5
2023-09-17 18:23:01
Bokki
Internet działa lepiej, niż mogłem się tego spodziewać, szczególnie, że skończył się mi się okres próbny, a zazwyczaj bywa tak, że na okresie próbnym internet od każdej firmy działa super i magicznie po upłynięciu terminu wszystko spowalnia. Tutaj jednak było inaczej i jestem nadwyraz zadowolony.
5 / 5
2023-09-13 19:56:09
Drukin
Jestem użytkownikiem usług dostawcy internetowego Airmax od wielu lat i mogę stwierdzić, że jeszcze nigdy mnie nie zawiedziono. Ich stabilne połączenie i niskie opóźnienia są doskonałe dla moich potrzeb, konkretnie dla potrzeb gracza, dla którego niski ping w grach jest niezbędny!
5 / 5
2023-08-29 12:44:04
Jakub
W mojej poprzedniej firmie dostawczej często doświadczałem przerw w połączeniu w najmniej odpowiednim momencie. Od kiedy zdecydowałem się na Airmax, jestem mile zaskoczony ich niezawodnością. Nawet w trudnych warunkach pogodowych, gdy inni narzekają na problemy z siecią, mój internet działa bez zarzutu. Widać, że dbają o infrastrukturę i inwestują w nowoczesne rozwiązania.
5 / 5
2023-08-28 18:50:25
Wiktor
Nie muszę się martwić o to, ile danych zużyję w danym miesiącu. Stała opłata, brak ukrytych kosztów i zero stresu związanego z przekroczeniem limitu - to jest to, czego szukałem. Mało która firma oferuje podobne warunki.
5 / 5
2023-08-27 17:10:36
Ktoś
Podczas burzy miałem obawy o przerwę w dostępie do internetu, ale moje połączenie działało bez zakłóceń. Czuję, że płacę za jakość i niezawodność, której potrzebuję. Jak się prowadzi sklep internetowy to dobrze być dostępnym praktycznie 24h na dobę :)
4 / 5
2023-08-22 08:22:23
Marek
Firma Airmax Internet zasługuje na pozytywną opinię. Ich usługi dostępu do internetu są solidne i niezawodne. Prędkość połączenia zwykle spełnia oczekiwania, umożliwiając komfortowe korzystanie z różnych aplikacji online. Obsługa klienta wydaje się być skuteczna i reaguje na zgłaszane problemy w stosunkowo krótkim czasie. Choć czasami mogą wystąpić drobne przestoje, są one sporadyczne i nie wpływają znacząco na ogólną jakość usługi. Cena usług jest odpowiednia do oferowanych możliwości, co sprawia, że Airmax Internet jest godnym rozważenia dostawcą internetu.
5 / 5
2023-08-20 17:09:12
Pracuś ze wsi
Bez internetu nie wiem jak mógłbym pracować sobie zdalnie ze wsi. Doceniam fakt, że Airmax stara się dostarczyć swój internet wszystkim dookoła, a nie tylko patrzy na wielkie ośrodki miejskie. Dzięki temu mam możliwość życia na łonie natury i jednocześnie pracy za godziwe pieniądze z dala od miasta :)
5 / 5
2023-08-20 16:40:43
Regis
Na tej firmie zawsze da się polegać. Męczył mnie pewien problem natury technicznej i nie wahałem się długo przed próbą zadzwonienia na infolinię. Nie lubię dzwonić do firm, bo zazwyczaj konsultanci mają człowieka w poważaniu, ale przyznam, że tutaj miło się zaskoczyłem. Krótko mówiąc zostałem należycie obsłużony, a mój problem został rozwiązany.
5 / 5
2023-08-15 19:29:17
kajetan
Ostatnio miałem niewielki problem z połączeniem. Zadzwoniłem do wsparcia technicznego i byłem zdumiony, jak szybko zajęli się moją sprawą. Zanim zdążyłem się zorientować, problem został rozwiązany. Takiej efektywności nie spotkałem u żadnego innego dostawcy!
5 / 5
2023-08-06 18:25:36
Arek
Korzystałem już z wielu dostawców internetowych, ale ten konkretny wyróżnia się stabilnością połączenia, nawet w trudnych warunkach pogodowych. Nie ma tak, że jak jest burza to nie ma połączenia. Niezależnie od pogody mogę sobie spokojnie korzystać z internetu.
5 / 5
2023-07-26 17:00:59
Rudolf
Mieszkam w malowniczym miasteczku i jestem klientem firmy Airmax. Ich lokalna obecność i wysoka jakość usług zapewniają doskonałe połączenie, co jest istotne, zwłaszcza teraz, gdy pracuję zdalnie. Cenię ich za konsekwencję i skuteczność. Gdybym nie miał takiego internetu musiałbym się przeprowadzić do miasta co wiązałoby się ze znacznymi wydatkami, a tak oszczędzam sporą kwotę co miesiąc.
5 / 5
2023-07-19 19:29:48
Zurek
Nigdy nie doświadczyłem tak stabilnego połączenia internetowego. Bez względu na pogodę czy porę dnia, zawsze mogę liczyć na stałą, szybką prędkość internetu. Wcześniejszy internet od innego dostawcy to była loteria, raz działał, a raz nie. Tak się nie dało nic robić, ani pracować, ani nawet odpoczywać przed komputerem...
5 / 5
2023-07-17 20:52:06
Bigens
Dostawca jest zawsze na czele najnowszych trendów i technologii w branży. Regularnie oferuje nowe usługi i produkty, które ułatwiają klientom korzystanie z internetu. Podoba mi się to, że usługi są rozwijane, a nie, że firma spoczywa na laurach.
5 / 5
2023-07-13 19:24:27
Rosomak
Mega fajnie, że liczy się dla Airmaxu każdy klient. Do mojego domu na wsi praktycznie żadna firma nie chciała dostarczyć internetu lub kręciła nosem. No dobra, mieszkam trochę od miasta, ale to jeszcze nie powód, by w XXI wieku nie mieć dostępu do internetu, no bez przesady. Jedynie Airmax podjął się tego zadania i jak dotąd wzorowo wywiązuje się ze swoich obowiązków. Internet działa bardzo poprawnie i liczę, że będzie tak zawsze.
5 / 5
2023-07-10 20:10:19
pracazdomu
Jako osoba pracująca zdalnie, mogę z pełnym przekonaniem stwierdzić, że ten dostawca internetowy zmienił moje codzienne życie zawodowe. Internet jest niezawodny i szybki, co pozwala mi na sprawną i efektywną pracę, bez obaw o problemy z połączeniem. Bez względu na to, czy prowadzę wideokonferencję, udostępniam duże pliki czy korzystam z wielu aplikacji naraz, zawsze mogę polegać na stabilnym i szybkim połączeniu. Aplikacje potrafią nieźle obciążyć łącze, ale mimo to daje ono radę! Ponadto, obsługa klienta jest zawsze gotowa pomóc i rozwiać wszelkie wątpliwości.
5 / 5
2023-07-10 18:26:21
Pan Marcinowiec
Poczucie komfortu, które daje ten dostawca internetowy, jest niewiarygodne. Moje doświadczenie z nimi jest jednym z najlepszych, jakie miałem z jakąkolwiek firmą obsługującą klienta. Ich prędkość internetu jest zawsze na najwyższym poziomie, nawet podczas godzin szczytu, co jest rzadkością w branży. I na wypadek problemów, zawsze mogę liczyć na ich wsparcie - są bardzo pomocni, a przy tym szybcy i efektywni. Dlatego z całego serca polecam tego dostawcę każdemu, kto szuka solidnego, niezawodnego i przyjaznego dla użytkownika dostawcy internetowego.
5 / 5
2023-07-05 19:36:34
Rotunda
Nasz lokalny dostawca internetu to prawdziwy bohater naszych czasów. Wiarygodność i stabilność ich sieci to coś, co powinno być wzorem dla innych. Internet osiąga prędkość światła, a wsparcie techniczne jest zawsze gotowe do pomocy. Internet to podobno zwykła usługa, ale jak działa świetnie to pomaga w codziennym życiu w niebagatelny sposób.
5 / 5
2023-07-01 19:55:33
Crafter
Granie w gry przez internet w godzinach szczytu to teraz dla mnie żaden problem. Gram w swoje ulubione gry o każdej porze dnia lub nocy i mam pewność, że internet nie tylko mi nie nawali, ale i nie spowolni swojego działania. Daję od siebie maksymalną ocenę, bo jest za co!
5 / 5
2023-06-26 20:13:14
Martini
Jednym słowem internet jest szybki, wszystko działa błyskawicznie. Po zmianie operatora internetowego na Airmax ciężko mi się przyzwyczaić, że wszystkie strony internetowe ładują mi się od razu po wejściu na nie. Wcześniej to musiałem czekać kilka sekund! Od razu przeglądanie internetu stało się o wiele bardziej sympatyczną czynnością.
5 / 5
2023-06-25 19:35:30
Biurowy
Niezawodność tego dostawcy internetowego to klucz do mojego sukcesu w dzisiejszym dynamicznym świecie online. Niezależnie od tego, czy pracuję z domu, czy korzystam z usług rozrywkowych, mogę polegać na niezawodnym i stabilnym połączeniu, które dostarcza. To przekłada się na zwiększoną wydajność i efektywność w mojej pracy oraz na nieograniczoną rozrywkę bez żadnych przestojów. Wiele bym dał, żeby wcześniej trafić na tego dostawcę.
5 / 5
2023-06-19 15:50:55
Lesław
To prawdziwa przyjemność korzystać z usług tego dostawcy internetowego. Niezawodność i wysoka prędkość internetu w połączeniu z profesjonalną obsługą klienta przekroczyły moje oczekiwania. Takie usługi to ja mogę każdemu rekomendować.
5 / 5
2023-06-18 19:28:53
Faktoś
Ten dostawca internetowy zdecydowanie przekroczył moje oczekiwania. Internet jest szybki, a usługa jest bezproblemowa. Jestem bardzo zadowolony i nie wyobrażam sobie powrotu do poprzedniego dostawcy. Tutaj czuję się jak w domu :D
5 / 5
2023-06-08 20:24:18
RocheWit
Airmax zrobił na mnie wielkie wrażenie swoimi usługami. Prędkość internetu Airmax jest nie do pobicia - strony wczytują się niemal natychmiast, a pobieranie plików odbywa się w zaledwie kilka sekund. Ponadto, ich połączenie jest niezawodne, a ja nie pamiętam, kiedy ostatnio doświadczyłem jakiejkolwiek awarii.
5 / 5
2023-06-03 20:25:06
Byku
Mój dostawca internetowy to absolutny lider na rynku. Od momentu, kiedy zdecydowałem się na ich usługi, doświadczam wyjątkowego połączenia internetowego. Niezawodność jest ich mocną stroną - nie pamiętam, kiedy ostatnio miałem przerwę w działaniu internetu. Co więcej, prędkość ich połączenia jest niesamowita. Pobieranie plików czy oglądanie filmów online odbywa się w mgnieniu oka. Dodatkowo, doceniam fakt, że ich usługa jest łatwa w instalacji i obsłudze. Nie musiałem się martwić żadnymi skomplikowanymi procedurami.
5 / 5
2023-05-31 19:46:17
Marlej
Airmax, z którym współpracuję, zdecydowanie zasługuje na moje pochwały. Ich usługa jest niezawodna i niezwykle stabilna. Nie pamiętam, kiedy ostatnio miałem problemy z połączeniem. To naprawdę sprawia, że mogę się skoncentrować na swojej pracy i czerpać przyjemność z korzystania z internetu w każdej chwili. Co więcej, oferta cenowa jest bezkonkurencyjna, a różne dostępne plany umożliwiają mi wybór opcji, która najlepiej odpowiada moim potrzebom. Jestem również mile zaskoczony szybkością i profesjonalizmem obsługi klienta. Odpowiadają na moje zapytania szybko i skutecznie, zawsze dbając o moje zadowolenie. Dla mnie, ten dostawca internetowy to absolutny lider na rynku i zdecydowanie polecam go każdemu, kto szuka niezawodnego dostawcy.
5 / 5
2023-05-31 19:37:06
Janusz
Dostawca internetowy, z którym współpracuję, zdecydowanie zasługuje na moje pochwały. Ich usługa jest niezawodna i niezwykle stabilna. Nie pamiętam, kiedy ostatnio miałem problemy z połączeniem. To naprawdę sprawia, że mogę się skoncentrować na swojej pracy i czerpać przyjemność z korzystania z internetu w każdej chwili. Co więcej, oferta cenowa jest konkurencyjna, a różne dostępne plany umożliwiają mi wybór opcji, która najlepiej odpowiada moim potrzebom. Jestem również mile zaskoczony szybkością i profesjonalizmem obsługi klienta. Odpowiadają na moje zapytania szybko i skutecznie, zawsze dbając o moje zadowolenie. Dla mnie, ten dostawca internetowy to absolutny lider na rynku i zdecydowanie polecam go każdemu, kto szuka niezawodnego dostawcy.
5 / 5
2023-05-15 19:24:23
Łanedi
Nie mógłbym być bardziej zadowolony z wyboru mojego dostawcy internetowego. Ich usługi są nie tylko technologicznie zaawansowane, ale także idą krok dalej, aby zapewnić mi pełne zadowolenie jako klientowi. Ich dedykowany zespół obsługi klienta jest zawsze gotowy do udzielenia pomocy i rozwiązania wszelkich problemów. Wielokrotnie korzystałem z ich pomocy i zawsze byłem pod wrażeniem profesjonalizmu i zaangażowania, z jakim podchodzą do każdej sytuacji
5 / 5
2023-05-08 18:25:36
Umikin
Firma jest fenomenalna pod każdym względem. Obojętnie co wezmę pod uwagę, szybkość internetu, pomoc techniczną, bezawaryjność, wszystko jest jak najlepsze. Najbardziej wydajne łącze, jakie miałem do tej pory.
5 / 5
2023-05-07 15:33:16
Robeff
Internet działa bez żadnych przestojów już od wielu miesięcy. Dla mnie to zdecydowało o przedłużeniu umowy, ponieważ w mojej pracy nie ma opcji, by internet był niedostępny choćby na chwilę. Każdemu polecam natrafić na podobną firmę.
5 / 5
2023-05-03 20:13:50
Sebastian
Firma dostarczająca internet zapewnia nie tylko szybkie i stabilne połączenie, ale również co jest niezmiernie istotne, dobry zasięg, który sięga do nawet najbardziej oddalonych zakątków kraju. Airmax potrafi dostarczyć internet wszędzie tam, gdzie jest potrzebny.
5 / 5
2023-05-01 20:18:11
Arkadiusz
Krótko mówiąc, nie mógłbym być bardziej zadowolony, niż jestem. Dzięki usługom tej firmy moje korzystanie z internetu stało się znacznie łatwiejsze i wygodniejsze. Polecam go każdemu, kto potrzebuje szybkiego i niezawodnego połączenia.
5 / 5
2023-04-28 20:43:48
Rekin
Bezproblemowo korzystam jednocześnie z wielu aplikacji wymagających połączenia z siecią. Wszystko mi śmiga, na tyle, że mogę uznać internet z Airmaxu za najlepszy, przynajmniej w moim odczuciu.
5 / 5
2023-04-25 20:10:45
Golcio
Mam internet Airmax od około 8 miesięcy. W tym czasie przekonałem się jak szybki potrafi być internet od tego dostawcy. Nie owijając w bawełnę, ten internet to prawdziwa ulga dla tych, co mają dość wiecznych awarii internetu. 0 awarii, słownie zero awarii w przeciągu 8 miesięcy!!! To jest to.
5 / 5
2023-04-25 20:03:44
Magdalena
Mocny punkt tej firmy to infolinia. Wszystkiego idzie się dowiedzieć i nie trzeba na niej wisieć godzinami. Gorąco polecam takie podejście do każdego klienta.
5 / 5
2023-04-21 19:31:35
Luk
Airmax zapewnia mi to, że nie muszę się martwić, czy podczas pracy zdalnej będę miał internet. Zawsze mam go "pod ręką" i dzięki temu na nowo nabrałem ochoty do pracy i przekonałem się, że praca zdalna jest dla mnie wprost wymarzona.
5 / 5
2023-04-18 22:08:07
Bartek
Od lat w mojej okolicy firma Airmax to gwarancja szybkiego internetu. Niskie ceny i rzetelna obsługa klienta dają idealne połączenie, które dla klienta jest bardzo komfortowe. Można się bawić i uczyć przy pomocy internetu za grosze bez żadnych zmartwień.
5 / 5
2023-04-18 21:02:27
Rafauu
Po kilku miesiąc użytkowania jestem w stanie stwierdzić, że firma stała się dla mnie synonimem niezawodności i szybkiego działania. Nic więcej od dostawcy internetu nie oczekuję :)
5 / 5
2023-04-12 20:06:08
RAGNAR
Ta firma dostarczająca internet to prawdziwy lider na rynku. Ich internet jest niesamowicie szybki i niezawodny, a ich zespół obsługi klienta jest bardzo pomocny i przyjazny. To wszystko sprawiło, że jestem już ich wieloletnim klientem :)
5 / 5
2023-04-10 20:31:09
Mienis
Najlepsza firma dostarczająca internet, z jaką kiedykolwiek miałem do czynienia. Internet jest szybki, powiem nawet, że jest BARDZO SZYBKI. Napomknę także, że internet działa u mnie już od ponad roku i w tym okresie nie zaobserwowałem ani jednej awarii :)
5 / 5
2023-04-09 17:47:00
Sizix
Przetestowałem internet z Airmaxu na okresie testowym i byłem na tyle zadowolony, że zdecydowałem się na przedłużenie współpracy. Wysoka prędkość pobierania i wysyłania to już nie jest dla mnie rzadkość, ale codzienność!
5 / 5
2023-04-05 20:22:12
Legolas
Instalacja internetu poszła gładko, powiedziałbym nawet, że bardzo szybko się z tym uwinąłem, a to dobrze świadczy o cały procesie instalacyjnym. Na wszelkie pytanie obsługa klienta odpowiada niemal natychmiastowo i nie ma problemu zapytać się o cokolwiek.
5 / 5
2023-04-05 19:12:26
Narwia
Super internet, dzięki niemu mam tak zwane okno na świat. Telewizji od lat nie używam i pozostaje mi tylko, albo nawet aż przeglądanie sieci by być na bieżąco z tym co dzieje się na świecie. Za żadne skarby już bym z niego zrezygnował.
5 / 5
2023-03-28 09:57:43
Klient Airmax
Airmax to jeden z najlepszych dostawców internetu w południowo-zachodniej Polsce. Firma ta wyróżnia się nie tylko bardzo szybkim i niezawodnym internetem, ale również wysokiej jakości obsługą klienta oraz elastycznymi warunkami współpracy. Dzięki wykorzystaniu innowacyjnych technologii, takich jak technologia Airfiber, Airmax może zaoferować swoim klientom internet o prędkościach nawet kilkaset megabitów na sekundę. Jest to rozwiązanie, które cieszy się dużą popularnością wśród klientów, którzy oczekują nie tylko szybkiego, ale również niezawodnego połączenia z siecią. Dlatego też zdecydowanie polecam usługi Airmax każdemu, kto szuka dostawcy internetu o najwyższej jakości.
5 / 5
2023-03-25 10:23:03
Marek Staszewski
Jako klient korzystający z usług AirMAX od ponad dwóch lat, chciałbym podzielić się swoją opinią na temat tego dynamicznego operatora telekomunikacyjnego. AirMAX zdecydowanie zasługuje na uznanie za swoje zaangażowanie w dostarczanie usług na najwyższym, europejskim poziomie. AirMAX, jako nowoczesny i dynamicznie rozwijający się operator, oferuje szeroki wachlarz usług dla klientów biznesowych, administracji państwowej, samorządowej i wielu innych odbiorców. Ich elastyczność i zdolność do dostosowywania się do indywidualnych potrzeb klientów jest bez wątpienia ich mocną stroną. Jako przedsiębiorca, cenię sobie niezawodność i szybkość oferowanych przez AirMAX usług. Ich infrastruktura telekomunikacyjna jest niezawodna i sprawia, że mogę pracować bez żadnych przeszkód. Ponadto, obsługa klienta AirMAX jest zawsze pomocna, rzetelna i profesjonalna, co ułatwia rozwiązywanie wszelkich problemów.
5 / 5
2023-03-15 10:34:12
Paweł Matysiak
Moja przygoda z Airmaxem Opole zaczęła się ponad rok temu. Wcześniej przeglądałem różne fora na ten temat. Interesuje mnie przede wszystkim Internet Airmax, ponieważ moja okolica jest raczej niefajna pod względem zasięgu. Niestety nie znalazłem żadnych rzetelnych informacji na temat zasięgu internetu Airmaxa, więc postanowiłem zaryzykować. Szczerze mówiąc, nie jest to ryzyko, ponieważ początkowo kupiłem telefon internetowy Airmax, z opcją przedpłaty, czyli bez zobowiązań, 4 miesiące. Włączyłem internet Airmax z telefonu i okazało się, że mogę najpierw rozpocząć 1-dniowy bezpłatny okres próbny, jeśli dobrze pamiętam. To wielka zaleta! Obecnie mam internet Airmax w telefonie a firma ma internet światłowodowy. Jeśli chodzi o koszt usługi Internet Airmax, cena jest naprawdę atrakcyjna. Polecam już teraz kupić sobie np na Allegro zestaw Internetowy Airmax z routerem. Do sieci Airmax, można podłączyć różnego rodzaju zestawy. Posiadam zestaw działający w standardzie 802.11a - 5GHz tak jak został zalecany dla klientów z Opola
5 / 5
2023-03-08 17:48:29
Belinden
Trudno liczyć, że w mojej miejscowości mógłbym oczekiwać lepszego internetu. W zasadzie miałem wybór tylko wśród kilku operatorów internetu, a jak wybór jest niewielki to firmy to wiedzą i nie muszą się starać dostarczać rzetelnej usługi. Przekonałem się jednak, że to nie zawsze musi być reguła, Airmax stanął na wysokości zadania ;)
5 / 5
2023-03-02 19:47:24
Ferdek
Ja używam internetu głównie rano, by przeczytać poranne wiadomości na największych ogólnopolskich portalach, telewizji nie mam, więc internet zostaje mi jako moje główne okno na świat. Do przeglądania internetu w zupełności wystarcza mi oferowana prędkość :)
5 / 5
2023-03-01 19:23:01
Grafik
W biznesie nie ma miejsca na sentymenty, u mnie w pracy internet musi działać, bo od tego wiele zależy. Nie wytłumaczę klientom, że nie da się czegoś zrobić, ponieważ akurat w tym momencie nie mam dostępu do sieci :) Airmax jak dotychczas sprawdza się u mnie i nie nawalił, wtedy kiedy był potrzebny
5 / 5
2023-02-23 11:16:17
NejSiup
Giga fest elo benc!
5 / 5
2023-02-17 06:07:10
Grazia
Powiedziałabym, że to najlepszy internet pod słońcem i nie byłoby to wielką przesadą. Każdy kto korzystał z wielu firm dostarczających firm wie jak to wygląda, raz internet działa, a raz nie. Dzwonienie na infolinię nie zmienia nic, poza zapewnieniami, że już zaraz internet będzie działał. W Airmaxie działa mi jak do tej pory wszystko i nie chciałabym, by się to zmieniło :)
5 / 5
2023-02-15 03:17:42
Sławomir
Analizując dostępnie w sieci Airmax Internet Opinie 2023, firma pozostaje jedną z wiodących marek telekomunikacyjnych w Polsce. Spotkałem się też z negatywnymi opiniami na airmax.pl, ale wydaje mi się, że większość z nich pochodzi od konkurencji. Wiem, bo od dłuższego czasu korzystam z internetu światłowodowego AirFiber w okolicy Airmax i gdybym miał kogoś z województwa dolnośląskiego polecić kabel światłowodowy, Airmax jako pierwszy by go polecił. Prędkości przesyłania danych pozostały na poziomie średnio 15 Gb i nie było potrzeby stosowania kabli.
5 / 5
2023-02-13 02:46:07
Czesław
Powiem wam, że jeszcze kilka miesięcy temu nie wiedziałem, czym jest airmax. Nigdy wcześniej nie słyszałem o takim ISP. Postanowiłem więc poczytać opinie na temat airmax i teraz (jako klient) uważam, że wcale nie są przesadzone. W podanej wycenie obiecano mi pełne pokrycie i tak było. Zaznaczam, że nie mieszkam w dużym mieście (Bolesławiec). Airmax zawsze działa bez zarzutu w Bolesławcu. Szybkość łącza odpowiada również umowie, którą od czasu do czasu testuję na tej stronie. Połączenie internetowe airmax jest szybkie. Polecam Airmax Bolesławiec, aby mieć do niego darmowy dostęp po długim czasie.
5 / 5
2023-02-10 17:52:17
Ignacy
Mega spoko opcja dla osób mieszkających na wsi, gdzie innym firmom nawet się nie chce próbować dostarczyć usługi, którą dałoby się nazwać internetem na miarę 21 wieku. Działa mi ten internet na wiosce lepiej od wszystkich poprzednich.
5 / 5
2023-02-10 05:00:07
Fryderyk
Opinie o Airmaxach w internecie są całkiem niezłe, przekonam się jak jest naprawdę za jakiś tydzień, bo na razie korzystam z bezpłatnego okresu próbnego, ale internet kręci się jak szalony. Finansowo też jest świetnie. Myślę, że recenzja włókna Airmax ma dodatkowe ...
5 / 5
2023-02-09 19:30:14
Koleś
Rzadko wypowiadam się, a właściwie oceniam dany produkt lub usługę w internecie, ale tym razem pokuszę się o krótką recenzję. Internet jest szybki, powiem nawet więcej, tak szybkiego internetu nie miałem jeszcze nigdy wcześniej, ale dla mnie to nie jest najistotniejszy argument przemawiający za tym internetem. Ten internet jest przede wszystkim STABILNY, zero nieprzewidzianych awarii podczas pracy to jest potężna zaleta, szczególnie jeśli ktoś pracuje zdalnie. Co do minusów, to praktycznie żadnych nie stwierdziłem.
5 / 5
2023-02-08 03:22:09
Cyprian
Zamówiłem od Airmax internet światłowodowy. Jestem inżynierem i pracuję na home office, potrzebuję do pracy wielu urządzeń i nie widzę negatywnego wpływu na jakość korzystania ze światłowodu. Usługa bez porównania z największymi dostawcami światłowodu na naszym rynku. Zalecam poczytać na oficjalnej stronie dostawcy, jak działa internet Airmax, a jeśli macie ochotę sprawdzić o Airmax opinie, tych rzetelnych zalecam szukać wyłącznie tutaj. P.S. Warto przed podpisaniem umowy poprosić o możliwość bezpłatnego i niezobowiązującego przetestowania internetu. Ja zapytałem.
5 / 5
2023-02-06 03:08:34
Arnold
Polecam sieć Airmax! Niezależne testy prędkości mówią same za siebie. Jeśli mogę coś doradzić, myślę, że warto poprosić airmax o bezpłatny okres testowy przed rozpoczęciem współpracy, aby przetestować rozwiązanie za darmo, przynajmniej wiesz, że nie ma żadnych zobowiązań. W moim przypadku nie było to nic wielkiego – przed zarejestrowaniem się testowałem sieć przez około pół miesiąca za darmo. Na koniec dodam, że w domu korzystam z internetu Airmax, ale myślę, że w pracy też się sprawdza.
5 / 5
2023-02-03 03:32:09
Henryk
Mniej więcej rok temu używałem usługi z Airmax Internet Solutions bez umowy (prepaid) i nie miałem żadnych skarg. Po prostu nie wierz w to, co ludzie piszą w Internecie. Uważam, że prawie wszystko jest kłamstwem pochodzącym od faceta, który prawdopodobnie nigdy w życiu nie korzystał z internetu Airmax. Jeśli naprawdę interesujesz się internetem, fora Airmax (zwłaszcza te anonimowe) nie są zbyt dobrym źródłem informacji.
5 / 5
2023-02-01 04:25:56
Błażej
W Airmax nasza pięcioosobowa rodzina korzysta z błyskawicznego internetu światłowodowego. W weekendy zawsze coś pobieramy lub przesyłamy strumieniowo — Netflix, inne platformy VOD… co tylko chcesz. Więc naturalnie, wybierając dostawcę usług internetowych, mieliśmy bardzo wysokie oczekiwania. Okazało się, że Airmax Internet spełnił je wszystkie! Poza tym obsługa klienta to prawdziwa przyjemność - zawsze są bardzo pomocni i mili. Co więcej, ich ceny wyróżniają się na tle konkurencji; szczególnie teraz liczy się każdy grosz. Jeśli szukasz niezawodnego dostawcy DSL z najwyższą szybkością połączenia i usługami po bezkonkurencyjnych stawkach, nie szukaj dalej niż Airmax Internet! Z naszej rodziny w Bolesławcach nie możemy wystarczająco polecić!
5 / 5
2023-01-31 18:46:14
Jevvvi
Podoba mi się, że tu wszystko działa, no bajka. Normalnie to różne usługi raz działają lepiej, a raz gorzej, ale w Airmaxie zawsze jest dobrze. Mijają lata, a ja dalej jestem ich klientką i nie zamierzam rezygnować!
5 / 5
2023-01-30 02:50:07
Oskar
Gorąco polecamy wszystkim router internetowy AIRMAX WIFI 300Mbit / ETHERNET 1Gbit. Możemy śmiało zapewnić, że szybkość dostarczana przez tego usługodawcę nie ma sobie równych. W AIRMAX Opole znajdziesz nie roboty, ale prawdziwych ludzi, którzy zawsze służą pomocą w każdej sprawie, czy to przez telefon, czy po zalogowaniu się na e-BOK. Ponadto każdy użytkownik ma swój unikalny login internetowy AIRMAX podany w umowie. Nie pożałujesz wypróbowania tej usługi!
5 / 5
2023-01-26 05:22:35
Wojtek
Szybki i niezawodny internet, nic więcej od niego nie wymagam. Do tego atrakcyjna cena zachęciła mnie do dalszego przedłużenia umowy, teraz już na lata, bo patrząc po tym jak wszystko drożeje, to internet jest rzeczywiście bardzo tani.
5 / 5
2023-01-26 03:16:43
Karol
Rok temu zaryzykowałem i zdecydowałem się na usługę Airmax Opole i nie żałuję tego. Niestety, przed podjęciem decyzji brakowało mi informacji dotyczących jego zasięgu w mojej lokalizacji, ale postanowiłem spróbować. Na początku nabyłem Airmax internet na telefon w opcji prepaid i otrzymałem 1-dniowe bezpłatne korzystanie z usługi w ramach weryfikacji. Teraz mam poza tym internet stacjonarny dostarczany do domu. Z cenami usług Airmax internet jestem bardzo zadowolony, oferta ta obejmuje także różne typy zestawów routerów. Gorąco polecam!
5 / 5
2023-01-24 02:49:14
Stanisław
Airmax Wrocław zapewnia zoptymalizowany dostęp do Internetu w konkurencyjnych cenach, co czyni je najlepszym wyborem zarówno dla klientów indywidualnych, jak i biznesowych. W sieci krążą różne opinie na temat Airmax, więc jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o ich usługach, polecam zajrzeć do ich cennika na stronie internetowej firmy. Ponadto, jeśli zasięg jest dla Ciebie głównym problemem, ten dostawca ma stale rozwijającą się sieć nadajników, o czym świadczy ich mapa nadajników. Dla tych, którzy potrzebują najszybszego możliwego połączenia, mogę zaświadczyć, że zarejestrowanie się w Airmax Internet za pomocą testu prędkości Internetu okazało się korzystne; był niezawodny i przyzwoicie wyceniony z niezwykłą prędkością
5 / 5
2023-01-15 18:27:43
Mors
Tyle się mówi, jaka to wysoka jest jakość usług świadczonych przez wielkie firmy reklamowane w telewizji, a jak przyszło co do czego i potrzebowałem poprawy łącza to delikatnie mówiąc zbywano mnie bez słowa. Teraz mam internet od Airmaxu i różnica jest od razu. Cokolwiek potrzebuję to dzwonię na infolinię i pytam czy da się to załatwić. Zupełnie inne podejście do klienta!
5 / 5
2023-01-11 21:30:36
Rafau
Internet daje radę nawet w trudnych warunkach, a wnioskuję to po tym, że nie widzę różnicy pomiędzy tym co miałem w mieście, a tym co mam teraz po przeprowadzce na wsi. Jak się mieszka z dala od miasta to wygląda na to, że posiadanie szybkiego internetu nie jest problemem :)
5 / 5
2023-01-10 20:44:31
Walerio
Spoko, że internet jaki mam u siebie działa nieprzerwanie od lat. Żeby nie było, korzystam z internetu praktycznie przez cały dzień, rano podczas pracy zdalnej, a wieczorem w ramach odpoczynku gram w gry online lub oglądam seriale w internecie. Jak wiadomo, granie i oglądanie seriali, a przede wszystkim praca zdalna wymaga nienagannego łącza, które nie przerywa, ani nie traci na prędkości w trakcie działania. Z internetu Airmax jestem więcej, niż zadowolony, bo oprócz tego, że internet jest w miarę tani to jeszcze nie mam z nim żadnych problemów :)
1 / 5
2023-01-08 08:23:10
Zorro
Nie jestem z airmaxem od 4 lat i nie żałuje. Ciągłe usterki na ich pośrednich antenach zazwyczaj po wichurach. I traktowanie na zasadzie zresetuj modem, antenę etc. A po naprawach zero informacji o tym. Nie miło wspominam współpracę z tą firmą.
5 / 5
2023-01-02 21:09:33
worpg
Postanowiłem ogarnąć do mieszkania lepszy internet, bo ten co miałem wołał o pomstę do nieba. Zamiast marnować czas i wybierać w nieskończoność wziąłem pierwszy lepszy internet. Padło na Airmax i ku mojemu zaskoczeniu okazało się, że wybór był nie najgorszy. Internet niczego sobie i do tego cena zbytnio nie odstrasza.
5 / 5
2023-01-01 20:43:20
Skidi
Firmy, które szanują swojego klienta to jeszcze niestety nie jest codzienność w naszym kraju. Na szczęście Airmax zalicza się do firm, gdzie współpraca przebiega w normalnych warunkach i nic nie staje na przeszkodzie w utrzymaniu długiej relacji biznesowej.
5 / 5
2022-12-28 20:38:38
StandardTOP
Myślę, że tej firmie zależy na klientach. Miałem małą sprawę i udało się rozwiązać sprawę w ekspresowym tempie. Nie przypominam sobie takiego podejścia do pracy w żadnej firmie, z której usług miałem przyjemność korzystać.
5 / 5
2022-12-20 21:08:02
Suzor
Dałbym i więcej gwiazdek, jakby była taka możliwość
5 / 5
2022-12-11 19:19:38
GoAorB
W grach 0nline liczą się przede wszystkim umiejętności, no ale jednak sprzęt do grania też powinien być dobry. Gry są coraz bardziej wymagające i na komponentach komputerowych nie da się zaoszczędzić. Nie da się także zaoszczędzić na internecie, sprzęt to jedno, umiejętności to drugie, ale stabilne łącze to trzecie :D Niski ping w grach robi ogromną różnicę, a od czasu, gdy mam internet z Airmaxu w grach mam zazwyczaj niski lub nawet bardzo niski ping, co pozytywnie wpływa na moje doznania w grach i pozwala mi polepszyć swoje umiejętności. Jak ktoś gra w strzelanki to wie, jak ważny jest internet :D
5 / 5
2022-12-11 19:13:54
Pan Nikodem
Na internet nie szkoda mi pieniędzy, gdy wiem, że dostarczana usługa jest najlepszą usługą, z jakiej miałem do tej pory okazję korzystać
5 / 5
2022-12-07 22:12:56
Błażej
Ze świecą szukać drugiej podobnej firmy. W żadnej firmie dotąd nie spotkałem się jeszcze choćby z namiastką tak profesjonalnej obsługi klienta!
5 / 5
2022-12-04 19:55:41
Napoli
Nie piszę opinii o usługach, z jakich korzystam zbyt często, ale tutaj czuję się niejako wywołany do tablicy. Jestem na tyle zadowolony, że chcę wyróżnić tę firmę za jakość dostarczanej usługi, internet jest szybki, a nawet szybszy od tego co jest standardem na rynku. To są usługi na jakie zasługuje każdy konsument.
5 / 5
2022-12-04 19:33:11
Kendo
Firma, z którą można związać się na lata, a wiem to z doświadczenia. Od kilku już dobrych lat korzystam z internetu Airmax i nie miałem z nim problemu w żadnej kwestii.
5 / 5
2022-12-02 22:08:43
Franek
Firma udowodniła mi, że mogę polegać na oferowanych przez nią rozwiązaniach. Łącze internetowe jest potrzebne w moim biznesie i musi być niezawodne przez cały czas!!! I jak na razie Airmax wywiązuje się z tego na piątkę!
5 / 5
2022-11-27 18:10:30
Warorka
Ludzie chodzą do galerii handlowych, do kin czy teatrów mając wolny czas. Ja natomiast wolę spokojnie pograć sobie w zaciszu domowym w moje ulubione gry, większość z nich polega na rozgrywce sieciowej, dlatego dla mnie tak ważny jest internet. Airmax zapewnia mi ten komfort, że mając wolny czas wiem, że internet będzie dostępny, to znaczy, nie uświadczę braku internetu w postaci awarii. Pod względem szybkości działania to powiem, że nie miałem jeszcze szybszego neta.
5 / 5
2022-11-21 19:53:32
Migdał
Miałem farta, że trafiłem na Airmax. W końcu po miesiącach walki z byłym operatorem o to, by nareszcie doprowadził, by internet zaczął działać dałem sobie spokój i zdecydowałem się na zmianę. Nie spodziewałem się fajerwerków, ale kurczę, muszę przyznać, że ten nowy internet z Airmaxu to działa jak trzeba!
5 / 5
2022-11-20 20:37:57
Quero
Jak najbardziej internet godny polecenia pod każdym względem
5 / 5
2022-11-19 20:24:51
Gumiś
Internet hula aż miło :)
5 / 5
2022-11-14 21:33:45
Kłos
Pierwszy raz spotkałem się z na tyle ogarniętą firmą, że nie było problemu wprowadzić specjalnie dostosowanych pode mnie rozwiązań, które potrzebne mi były w moim biznesie.
5 / 5
2022-11-13 20:05:20
Jezek
Kiedy tylko zachodzi potrzeba, wiem, że na infolinii uzyskam pomoc. To dużo znaczy, bo biorąc pod uwagę jak konsultanci w Polsce zazwyczaj traktują klientów, to przez przed wyborem internetu zwracam uwagę na to jak działa support, a nie patrzę tylko na same parametry.
5 / 5
2022-11-13 18:43:41
Konrad
W rankingu firm, z którymi miałem do czynienia, Airmax stoi na pewno na jednej z najwyższych pozycji. Świadczone przez Airmax usługi sprawdzają się podczas prowadzenia mojego biznesu, a korzystam z nich na okrągło. Lepiej by było na rynku, gdyby więcej firm miało takie podejście do udzielanych przez siebie usług.
5 / 5
2022-11-12 23:11:07
Gindos
Rzadko kiedy internet działa tak dobrze jak ten od Airmaxu. Czuję różnicę w porównaniu do tego co oferował mi poprzedni operator.
5 / 5
2022-11-03 21:45:34
Stino
Jakość usług na niespotykanym na rynku poziomie, oczywiście w pozytywnym znaczeniu. Cały proces zakupu internetu jest prosty i przyjemny, najpierw okres testowy, umowa i nie pozostaje nic innego, jak tylko korzystać do woli! Na wyróżnienie zasługuje także miła obsługa klienta.
5 / 5
2022-11-02 22:10:06
Tolek
Firma przeze mnie sprawdzona i godna polecenia. Wywiązują się, ze wszystkiego co było mi obiecane, a mianowicie miałem mieć szybki internet i powiem, że mam nawet BARDZO szybki internet :D
5 / 5
2022-10-30 18:13:40
Domownik
Bez dwóch zdań, jest to internet, jaki chyba każdy z nas chciałby mieć u siebie w domu. Nic nie przerywa, wręcz przeciwnie, wszystko śmiga na najwyższych obrotach.
5 / 5
2022-10-27 21:00:35
Asola
Wszystko działa tak jak powinno działać i to mi wystarcza
5 / 5
2022-10-22 13:20:08
Rysiek
Wcześniej miałem niezbyt szybki internet z innej firmy i nie byłem jakoś przekonany do tej całej sieci. Do wykupienia lepszego internetu namówiła mnie córka, korzysta ona znacznie więcej, niż ja i był to dla niej problem. Po przewertowaniu różnych ofert mój wybór padł na Airmax. Teraz wiem, dlaczego wcześniej nie lubiłem tak bardzo korzystać z sieci, jak się miało wolny internet to to była żadna przyjemność.
5 / 5
2022-10-16 18:09:44
Kitku
W żadnym razie nie mogę powiedzieć, że się zawiodłem na internecie. Usługa jest świadczona dokładnie tak, jak chciałem.
5 / 5
2022-10-09 18:00:37
Biska
Współpracujemy z firmą Airmax od pewnego czasu i mogę powiedzieć, że z tej współpracy jesteśmy zadowoleni. Wywiązują się, że wszystkich ustaleń na umowie.
5 / 5
2022-10-07 19:54:03
Alfred
Mam wysokie wymagania co do jakości dostarczanych usług i jestem więcej, niż zadowolony. Dla moich potrzeb internet sprawdzał się dotychczas idealnie i mam nadzieję, że pozostanie tak na zawsze :)
5 / 5
2022-10-05 04:33:32
Paweł Koroluk
Z operatorem Airmax działam już od ponad 7 lat, więc mogę chyba trochę napisać o ich internecie. Łącze zrealizowano wyjątkowo szybko - bez niepotrzebnych przewodów wiszących nad posesją, które utrudniają wjazd samochodów. Umowę przedłużałem już 4 razy, a teraz znów przyszła wiadomość e-mail, że włączono nam jeszcze wyższą przepustowość całkiem nieodpłatnie. Wcześniej wiele lat szukałem dostawcy, który dałby mi stabilny internet, ale dopiero tutaj mam 7letni okres bez ani jednej awarii. Super airmax internet opinie. Po zwiększeniu przepustowości mam teraz ulra szybki dostęp do Internetu bez limitu danych. Miałem nieduże niedogodności początkowo, lecz serwisant Airmax natychmiast ustalił błędy i ustabilizował dostęp do Internetu , problem leżał po stronie mojego własnego routera wifi. Od tej pory internet działa znakomicie, nie przycina.  Poskutkowało to tym mam idealny transfer w we wszystkich pomieszczeniach. Najwięksi na polskim rynku dostawcy telekomunikacyjni wypadają dalece nijako na tle usług Airmax. Jeśli chcesz mieć niezawodny internet dla biznesu, to bez wahania polecam.
5 / 5
2022-09-27 06:23:38
Blaszczi
Dla mnie definicją dobrego internetu jest to, że internetu nie trzeba konfigurować i grzebać w ustawieniach miliony lat, by działał tak jak powinien. Mając internet Airmax nie mam takich doświadczeń, raz zrobione co trzeba i wszystko śmiga mi do dziś, a jestem już użytkownikiem od ponad dwóch lat.
5 / 5
2022-09-18 12:44:51
Listian
Po pracy lubię sobie oglądnąć jakiś film dla odstresowania. Nie mam telewizora, to korzystam z przeróżnych serwisów w internecie, a do tego potrzebuję szybkiego łączą, by w trakcie seansu nie zacinał mi się film, nic mnie tak nie denerwuje jak to. Polecam internet, bo odkąd go mam od Airmax to nie mam tychże problemów.
5 / 5
2022-09-08 19:22:37
Wirtuoz
Internecik, że gra gitara
5 / 5
2022-09-05 19:34:30
tami
Jako klient czuję się zadowolony, że moje ciężko zarobione pieniądze nie idą na marne. Internet w moim domu jest używany na okrągło przez całą moją rodzinę i nikt nie skarżył się na jego działanie, a przynajmniej sobie tego nie przypominam :)
5 / 5
2022-09-04 16:09:13
Łuk
Dawno się nie spotkałem z równie miłą obsługą klienta, nie nastawioną na klienta jak na wroga. Zamiast tego doświadczyłem miłej i rzetelnej obsługi.
5 / 5
2022-09-03 17:38:15
Bartek
Bezpłatny okres testowy przekonał mnie do przetestowania internetu i sprawdzenia czy sprosta moim wymaganiom. Jeszcze nie podpisałem umowy na dłużej, ale po tygodniu stwierdzam, że jest wyjątkowo dobrze.
5 / 5
2022-09-01 19:24:05
Kartio
Na początku wziąłem internet na próbę. Po okresie testowym zdecydowałem się na wzięcie umowy na rok. Teraz kiedy umowa zbliża się do końca wezmę już umowę na dłużej, bo internet sprawdził się u mnie i chcę mieć już jedną umowę na dłużej :)
5 / 5
2022-08-25 19:17:39
Malta
Wysoki standard obsługi klienta, powiem nawet, że żyjąc w Polsce nie jest się do takiego standardu przyzwyczajonym.
5 / 5
2022-08-22 20:03:08
Razo
Firma dla klienta, a nie klient dla firmy. To się docenia!
5 / 5
2022-08-20 20:35:15
Radosław
Długo się zastanawiałem nad wyborem internetu do mieszkania. Z własnego doświadczenia wiem, że duże firmy oferujące internet reklamujące się w telewizji nie są często dobrym wyborem. W reklamie sami uśmiechnięci ludzie, co nie zawsze wygląda tak w rzeczywistości. W mniejszych firmach często jest podobnie, ale chciałem dać szansę jednej z takich firm. Wybrałem na chybił trafił Airmax bo miał airmax internet opinie dobre i myślę, że nie trafiłem najgorzej. To co oczekiwałem to mam, internet dla mnie jest wystarczająco szybki i co ważniejsze nie ma przerw w działaniu. Co do ceny to nie mam zdania, wszystko w Polsce moim zdaniem jest drogie.
5 / 5
2022-08-17 19:41:15
HANU
Internet, który nie zawodzi w żadnej sytuacji. Nieporównywalnie lepiej pracuje mi się z domu na internecie Airmax, gdzie wiem, że będzie on działał przez cały dzień i przez całą noc, bez żadnych awarii.
5 / 5
2022-08-11 18:57:50
Wolverine
Szanuję jak ktoś dotrzymuje umowy. Chciałem nie mieć kłopotów z internetem i cieszyć się jego użytkowaniem i dokładnie dostałem to czego oczekiwałem. Tani internet o rozsądnej prędkości.
5 / 5
2022-08-11 18:49:30
Gramar
Lubię załatwiać sprawy szybko i tak też chciałem załatwić sobie internet, to znaczy bez zbędnego przedłużania i tak dalej udało mi się ogarnąć internet. Na okresie testowym przetestowałem co miałem przetestować i wziąłem internet na dłużej i do dziś mi służy.
5 / 5
2022-08-10 18:58:46
Szamek
Najlepszą rekomendacją może być fakt, że poleciłem ten internet znajomemu.
5 / 5
2022-08-07 19:11:30
Sher
Jak ktoś lubi sobie pograć to internet od Airmax jest przeznaczony dla niego. Na niskim pingu granie przez internet jest rozrywką na zupełnie innym poziomie. Poprzedni dostawca "zapewniał" mi ping w grach na poziomie 100-150 pingu, teraz mam 10-20. Różnica jest kolosalna na korzyść Airmaxu.
5 / 5
2022-08-06 19:36:05
Nitun
Jakbym wystawił nawet 6 gwiazdek to bym nie przesadził. Normalnie dawno nie byłem tak zadowolony z internetu. U poprzedniego dostawcy korzystanie z internetu przypominało ciągłą walkę z konfiguracją by w rezultacie było dalej tak samo źle. A tutaj wszystko działało i działa dalej od pierwszego dnia.
5 / 5
2022-08-04 18:31:43
Kindzi
Pierwszy dostawca internetu, który faktycznie mi dostarczył internet, a nie coś internetopodobnego.
5 / 5
2022-08-03 17:18:06
stwosz
Użytkuję internet Airmax od 8 miesięcy, zero problemów i zero kłopotów. Nieczęsto się zdarza by jakaś usługa działała przez tak długi okres czasu nienagannie.
5 / 5
2022-07-31 18:24:18
Garnek
Posiadanie bezawaryjnego internetu przywróciło moje chęci do grania online. Nie ma to jak maraton gier w weekendy przy dobrym jedzeniu. Innych cieszą imprezy, a mnie cieszą takie drobnostki jak ciekawa gra i działający internet. Umiem się dobrze bawić bez wielkich nakładów finansowych :D Polecam net!
5 / 5
2022-07-24 16:28:48
Aneta
Ja sobie chwalę internecik. Dawno nie wykupiłam dostępu do lepszej usługi. Telewizor z domu wyrzuciłam, zastąpiłam go telewizją internetową, oglądam kiedy chcę i do tego bez reklam!!!
5 / 5
2022-07-21 17:55:44
Daniela
Po przeprowadzce chciałam mieć w końcu internet spełniający moje oczekiwania. Nie były one wygórowane, ma działać i rachunki za niego nie mają pochłaniać znaczącej części domowego budżetu. Internet od Airmax spełnił oba warunki :)
5 / 5
2022-07-18 14:11:00
Mandarynka
Polecam internet, mogę wreszcie w spokoju oglądać moje ulubione seriale bez ciągłych przerw w trakcie seansu. Mój poprzedni internet z innej firmy fundował mi co jakiś czas przerwę w oglądaniu i konieczność odświeżenia strony, a jak to bywa, takie rzeczy dzieją się akurat wtedy, kiedy na ekranie jest coś interesującego...
1 / 5
2022-07-14 09:23:35
czy te opinie są coz warte?
Nie mam od nich internetu. Ciekawe czy ot tak mogę dodać opinę, która nic nie ma wspólnego z rzetelną oceną dostawcy. Jeśli tak to te wszsytkie opinie nie sa wiele warte.
5 / 5
2022-07-10 14:48:30
Elo
Przez długi czas grałem w gry wymagające połączenia sieciowego na pingu 100-150 i myślałem, że to normalne XD Po przesiadce na internet od Airmax ping spadł do 20-30 i dopiero teraz sobie zdałem sprawę jak to jest grać bez lagów. Polecam!
5 / 5
2022-07-10 10:54:35
Renata2
Moje zdanie mogę wyrazić stwierdzeniem, że jeszcze nie musiałam dzwonić na infolinię, wszystko mi działa :)
5 / 5
2022-07-03 19:15:01
Yuino
Internet jak to się mówi, że mucha nie siada! Dobra jakość to podstawa, a tutaj się o to dba.
5 / 5
2022-07-03 15:19:26
Alojzy
Lepszej oceny nie dam, bo zawsze jest coś do poprawy, no ale i tak jest to bardzo dobra firma
5 / 5
2022-06-26 19:15:22
koziolek
Internet działa elegancko, czegóż chcieć więcej. Do pomocy technicznej oraz cen nic nie mam. Infolinia pomocna, a cena jest dla mnie w sam raz.
5 / 5
2022-06-26 18:46:10
CLEO
Mimo tylu firm na rynku, próbę szukania podobnie rzetelnej firmy nazwałbym szukaniem igły w stogu siana :)
5 / 5
2022-06-19 13:11:54
Kuna
Najniższe ceny spośród firm w mojej okolicy. Rachunki za internet praktycznie nie obciążają mojego domowego budżetu.
5 / 5
2022-06-19 13:10:30
Dexter
Internecik śmiga szybciej, niż Formuła 1, której jestem wielkim fanem i oglądam ją na okrągło w internecie :) Daję dla airmax internet opinie korzystną!
5 / 5
2022-06-12 14:38:15
Klientka Airmax
Gdybym miała dziś ponownie podjąć decyzję od jakiego operatora wziąć internet bez wątpienia zdecydowałabym się ponownie na Airmax.
5 / 5
2022-06-12 13:36:28
Agz
Było umówione, że internet będzie działać i jest jak było ustalone!
5 / 5
2022-06-04 15:50:18
TOMAS
Mi w usługach najbardziej zależy na tym by działały bezproblemowo. Mam już internet od Airmax od dobrych kilku miesięcy i zero problemów.
5 / 5
2022-06-03 07:34:02
Rada
Gdyby tylko wszędzie była tak samo dobra obsługa klienta jak tu, to świat byłby o choć trochę lepszym miejscem
5 / 5
2022-05-29 10:39:39
kaga
Na okrągło oglądam filmy online, jestem filmomaniaczką :D Nie występują u mnie tak zwane ścinki podczas filmów. Polecam
5 / 5
2022-05-29 08:51:57
Sakuz
Po 2 latach użytkowania internetu mogę stwierdzić, że wydane pieniądze nie poszły w błoto. Przez 2 lata nie miałem większych problemów z użytkowaniem sieci, a jeśli pojawiły się problemy to szybko mogłem je załatwić na infolinii.
5 / 5
2022-05-22 17:30:30
Wacław
Od lat jestem ich klientem i nie miałbym nawet jednego powodu na zmianę tego stanu.
5 / 5
2022-05-22 17:24:56
Julian
Rzadko trafia się tak rzetelna firma.
5 / 5
2022-05-21 15:48:45
krych
Nawet nie mam co się rozpisywać, internet po prostu działa.
5 / 5
2022-05-15 16:14:18
Niclas
Fajnie, że infolinia nie stara się zbyć klienta zadającego pytania, tylko cierpliwie odpowiada i pomaga.
5 / 5
2022-05-15 15:47:17
Ireneusz
Za te pieniądze w życiu bym nie znalazł lepszego internetu
5 / 5
2022-05-08 18:15:29
Kajtek
Firma nie zostawia klienta na lodzie, jak potrzeba jakiejkolwiek pomocy technicznej.
5 / 5
2022-05-08 16:00:18
wojteczko
Mieszkając na odludziu nie ma się zbytnio wyboru dostawców internetu. Na szczęście Airmax nie tylko daje radę dostarczyć mi do mojego domu internet, ale i sam internet niczym nie różni się od tego co mają ludzie w mieście. Airmax internet opinie w porządku.
5 / 5
2022-05-01 21:51:35
Tytus
Gdybym miał teraz ponownie wybrać dostawcę internetu to jeszcze raz zdecydowałbym się na Airmax
5 / 5
2022-05-01 19:54:44
Centuś
Trochę się wahałem czy wziąć od nich internet, ale w końcu jest okres testowy. Po okresie testowym podpisałem umowę i jestem uradowany. Wydaję niewiele, a ile pieniędzy oszczędzam mając dostęp do sieci to już nie da się zliczyć :)
5 / 5
2022-04-24 18:58:16
Prezio
Różne się patrzy na dostawców internetu po własnych przygodach z internetem. Powiem tak, z Airmaxu mam jak dotąd najlepszy internet, zero problemów. W pracy mam wystarczającą prędkość na swobodne działanie i do przerw w działaniu nie mogę się doczepić, bo internet jest dostępny zawsze, nie przypominam sobie awarii, czy tym podobnych spraw.
5 / 5
2022-04-24 18:01:45
Taro
Prostota procesu instalacji powala. Chwila roboty i możemy cieszyć się z internetu unikając godzin mozolnych prób konfiguracji.
5 / 5
2022-04-17 19:41:05
Textu
Bardzo tani internet, praktycznie nie odczuwam miesięcznego abonamentu, a surfuje po sieci codziennie
5 / 5
2022-04-17 19:38:58
home office
O ile łatwiej się pracuje z domu wiedząc, że internet działa bezawaryjnie
5 / 5
2022-04-10 20:22:08
Walczak
Bezproblemowo poradziłem sobie z instalacją internetu, spodziewałem się trudności, jakie bywają zawsze, kiedy coś robimy. Poszło sprawnie, internet zaskoczył od razu i działa do dziś, POLECAM!
5 / 5
2022-04-10 17:51:31
Grad
Usługi na najwyższym, światowym poziomie
5 / 5
2022-04-03 18:40:25
Toncio
Niedawno stanąłem przed koniecznością wyboru internetu do mieszkania. Na celowniku miałem wiele firm, różne opinie o nich czytałem, ale jak się człowiek bardziej przyjrzy to są dobre i złe opinie o każdej firmie. Z wielu firm wybrałem Airmax, dałem szansę tej firmie i mogę powiedzieć, że nie zawiodłem się. Internet działa mi szybko, a brak przerw w działaniu tylko mnie skłania do podpisania umowy na dłużej. Airmax internet opinie mam dużo bardziej pozytywne niż negatywne.
5 / 5
2022-04-03 15:44:11
Antoni
Super firma, klient może liczyć na pomoc, także po podpisaniu umowy. Wydaje się, że powinno to być standardem, ale niestety w Polsce, często się zdarza, że firmy molochy delikatnie mówiąc nie interesują się klientem, gdy tylko złoży swój podpis.
5 / 5
2022-03-27 14:48:26
Carban
Ceny niskie, a już biorąc pod uwagę, że dostarczają internet do mojej wioski sporo oddalonej od miasta to są wręcz niziutkie.
5 / 5
2022-03-26 20:34:52
Boromir
Tyle narzeka się na polskie firmy w internecie, a jak już jakieś okazują się działać w tak zwanym europejskim standardzie to się o nich nie pisze. Dla mnie Airmax działa wedle najlepszych zachodnich standardów nie tylko w kwestiach technicznych, ale i w kwestii obsługi klienta.
5 / 5
2022-03-22 04:28:01
Marek W.
Bardzo przyjazna firma. Zupełnie inne podejście do klienta niż w przypadku dużych dostawców. Nie rozmawia się z konsultantem tylko z żywym pracownikiem firmy. Chętnie pomagają i są bardzo rzeczowi. Jak dla mnie to wielki plus, zwłaszcza po nieudanych próbach rozwiązania problemu na infolinii w dużej firmie komórkowej. Moim zdaniem takie ludzkie podejście do klienta jest bardzo ważne. Zdecydowanie polecam
5 / 5
2022-03-21 09:14:59
Henryk
Z firmą Airmax mam doczynienia od ponad roku. Mieszkam w małej miejscowości gdzie dostęp do internetu jest bardzo utrudniony nawet LTE ledwo działa. Za namową kolegi i poczytając opinie postanowiłem zaryzykować i odezwałem sie do Airmax. Był to strzał w 10-ke, dali mi możliwość przetestowania a nawet skorzystania z opcji bez umowy. Po pół roku czasu podpisałem umowe i wszystko działa jak należy. Nie spodziewałem się że w wiosce gdzie jest utrudniony dostęp do wszystkich mediów można mieć tak dobry internet. Polecam
5 / 5
2022-03-21 09:13:23
Dawid
Z racji specyfiki prowadzonej działalności potrzebujemy dobrego łącza: taka sama, wysoka prędkość pobierania i wysyłania danych — nawet do 1 Gbps. Duże pliki mogą być szybko przesyłane w obie strony, co jest ważne przy pracy nad złożonymi projektami. Dedykowane łącze tylko dla naszej firmy. SLA — gwarantowana stała dostępność usługi i błyskawiczna obsługa serwisowa. Wszystko to sprawia że oferta od Airmax.pl - jest dla Nas idealnym rozwiązanie. Polecamy wszystkim którzy potrzebują szybkiego symetrycznego stabilnego łącza . U nas sprawdza się od 6mcy nigdy nie zawiódł. Pozdrawiam
5 / 5
2022-03-20 14:56:08
Małgorzata
Nie zawsze mam czas na przyjście na mszę w moim kościele, ale dzięki kamerze od Airmax mogę uczestniczyć w niej na odległość. Nie jest to to samo co bycie osobiście w kościele, ale liczy się intencja!
5 / 5
2022-03-19 23:42:58
Krzysiek
Pierwsza firma, która nie poległa na dostarczeniu internetu do mojej wioski :)
5 / 5
2022-03-13 21:54:23
Bodziarz
Błyskawiczna pomoc techniczna, to się docenia, jak się pomyśli na ile rzeczy czeka się korzystając z usług przeróżnych firm.
5 / 5
2022-03-13 21:42:11
Tadzik
Może i miejscowość w jakiej mieszkam nie jest typowym dużym miastem, nie mam dostępu do wielu rozrywek, ale za to mam przynajmniej szybki internet :D A mówi się, że nie można mieć szybkiego internetu mieszkając na prowincji
5 / 5
2022-03-06 16:09:58
Programista
Zależało mi na czasie i udało mi się tu załatwić internet "od ręki". Pracuję zdalnie i każda godzina bez airmax opole internet to dla mnie strata, dlatego dziękuję za szybką reakcję.
5 / 5
2022-03-06 12:11:44
Benio
Zachodnie standardy obsługi klienta, klient nie czuje się jak intruz co po podpisaniu umowy staje się niewidoczny dla firmy. Każda sprawa jaką zgłaszam jest załatwiana w szybkim tempie.
5 / 5
2022-02-27 20:32:37
Gorzaslo
Airmax Opole internet warty wydanych pieniędzy, a mógłbym nawet rzec, ze stosunek ceny do jakości jest powalająco korzystny.
5 / 5
2022-02-27 20:29:12
Justyn
Na wyróżnienie zasługuje pomoc klienta, działa szybko. Normalnie to w byle sprawie w wielu firmach nierzadko czeka się kilka dni na rozwiązanie trapiącego nas problemu, a tutaj pochylono się nad moją sprawą od razu po rozmowie telefonicznej :D Polecam Airmax internet!
5 / 5
2022-02-18 21:19:20
Ezio Airmax
W wolnych chwilach nie powiem, lubię sobie przysiąść i pograć, szczególnie weekendami. Oprócz tego, że lubię grać to jest przynajmniej jedna rzecz, której nie lubię, a są nią lagi. Całkowicie odbierają przyjemność z rozgrywki. Dlaczego to piszę? Ponieważ lagi to dla mnie przeszłość, odkąd mam internet od tego dostawcy odpalam gierę i gram w spokoju, nie myśląc o tym czy skoczy mi ping.
5 / 5
2022-02-18 21:16:43
Gustan
Rzadko kiedy cokolwiek działa naprawdę dobrze, a jeszcze rzadziej działa tak dobrze jak internet Airmaxu
5 / 5
2022-02-13 15:03:23
Bitcoin
Czas to pieniądz, internet działa dobrze, nie tracę czasu na nieoczekiwanych awariach, to lubię!
5 / 5
2022-02-11 16:37:18
DarkMMO
Dużo gram na komputerze, średnio kilka godzin dziennie i airmax to rzecz, bez której nie mogę się obyć. Nie może być to też pierwszy lepszy internet, musi on działać na tyle dobrze, by w grach nie pojawiały się tak zwane lagi. Skusiłem się na ofertę Airmaxu i wyszedłem na tym nie najgorzej. W grach mam stały niski ping i nic nie zakłóca mojej rozrywki.
5 / 5
2022-02-05 13:37:05
JÓZEF
Jako WYMAGAJĄCY klient wymagam szacunku do swojej osoby. W moim mniemaniu jeśli zawieram umowę na internet, to powinien on działać tak, bym nie miał żadnych obiekcji. Dotychczasowe firmy nie sprawdziły się, tylko Airmax na tym polu nie zawiódł. Airmax Internet Opinie mają moje dobre zdanie!

Rzetelne opinie o Airmax Ultraszybki Internet

Agnieszczyn Amandów Amelin Andrzejów Annapol Annolesie Annopole Nowe Antonin Antoniów Antopol Augustynów Babi Las Babice Babin Baborów Bachorzew Bagieniec Balcarzowice Baldwinowice Baranów Barcinek Barczkowice Bardo Bartoszowa Bartoszów Baszków Batorów Bądzów Bąkowice Bąków Bednary Bełsznica Beniaminów Benice Bernacice Bernacice Górne Bestwin Będkowo Biadacz Biała Biała Biała Nyska Biała Rządowa Biała-Kopiec Białków Białołęka Białowieża Biały Kościół Biały Ług Biechów Biedrzychowice Biedrzychowice Biedrzychów Bielany Wrocławskie Bielawa Bielawa Bielawki Bielejewo Bielice Bielice Bieniec Bieniowice Bieńkowice Bierdzany Biernatów Bierutów Bierzów Bierzyn Biestrzyków Bilew Biskupice Biskupice Biskupice Biskupice Biskupice Biskupice Ołoboczne Biskupin Biskupów Bliszczyce Blok Dobryszyce

Błażejowice Błażejowice Dolne Błonie Błotnica Strzelecka Bobolice Boboluszki Boboszów Bobrowa Bobrowniki Bobrów Boczków Bodzanów Bodzów Bogacica Bogdanowice Bogdanów Boguchwałów Bogusławice Boguszyce Boguszyce Boguszyce Bojanice Bojanów Bojanów Bolechów Bolesław Bolesławice Bolesławice Bolesławiec Bolesławiec-Chróścin Boleścin Bolkowice Bolków Boreczek Borek Borek Borek Borek Strzeliński Borki Borki Borkowice Borkowice Borków Nowy Borowice Borów Borszewice Kościelne Borszyn Mały Borucin Borzęcice Borzęcin Borzęckie Borzygniew Bożacin Bożanów Bożejowice Bożków Bożnów Bralin Branice Braszowice Bratowice Brochocin Brochocin Brochocin Brodno Brodziszów Broniszowice Browiniec Polski Brudzew Brukalice Bruny Bryłów Bryłówek Brynica Brynica Brzeg Brzeg Głogowski Brzezia Łąka Brzezie Brzezie

Brzezie k. Sulechowa Brzezimierz Brzezina Brzezina Brzezina Brzeziniec Brzezinka Brzezinki Brzezinki Brzeziny Brzeziny Brzeziny Nowe Brzeziny-Kolonia Brzeźce Brzeźnica Brzeźnica Brzęczkowice Brzostów Brzoza Brzoza Brzoza Brzóski Brzózki Brzózki Brzyszów Bucze Budy Nosalewickie Budziaki Budzieszowice Budziska Budziszów Mały Budziszów Wielki Budziwojów Budzów Bujnice Bujniczki Bujnów Bukowa Śląska Bukowie Bukowiec Bukowina Bukowna Buków Buków Bukówka Bukwica Buława Burgrabice Burkatów Burzenin Bychowo Bycz Byczyna Bykowice Byków Bystrzyca Bystrzyca Dolna Bystrzyca Górna Bystrzyca Kłodzka Bytkowice Bytków Bytnik Bytom Odrzański Bzinica Stara Ceber Cesarzowice Cesarzowice Chałupki Chałupy Charbielin Charłupia Mała Charłupia Wielka Chełmiec Chełstówek Chmieleń Chmielowice Chobanin Chocianowice Chociemyśl Chocieszów

Chociwel Chojęcin Chojnów Chomiąża Chorula Chościszowice Chotów Chotów Chróstnik Chrósty Chróścice Chróścielów Chróścina Chróścina Chrzanów Chrząstawa Mała Chrząstawa Wielka Chrząstowice Chrząszczyce Chrzelice Chrzowice Chudoba Chwalibożyce Chwalimierz Chwałów Ciechów Cielce Cielcza Cienia Cienkowice Cieplice Śląskie-Zdrój Ciepłowody Cieszanowice Cieszęcin Cieszowa Cieszów Cieszów Cieszyce Cisów Ciświca Cyprzanów Czachory Czaple Stare Czarna Czarnków Czarnocin Czarnolas Czarnowąsy Czarny Bór Czechy Czechy Czekanów Czepielowice Czerna Czernica Czernikowice Czerńczyce Czerwonków Czeska Wieś Czesławice Częstochowa Częstocice Czyżowice Czyżowice Czyżówek Dalków Dalków Dalnie Damianowice Dankowice Dankowice Drugie Dankowice Pierwsze Dankowice Trzecie Danków Darnowiec Dąbie Dąbrowa Dąbrowa Dąbrowa Dąbrowa

Dąbrowa Dąbrowica Dąbrówka Dolna Dąbrówka Górna Dąbrówka Łubniańska Debrzyca Dębianka Dębie Dębie Dębina Dębiniec Dębnica Dębniki Dębno Polskie Dębowa Dębowa Łęka Dębska Kuźnia Dionizów Długie Nowe Długie Stare Długołęka Długomiłowice Długopole Górne Długopole-Zdrój Dmenin Dobiercice Dobieszowice Dobieszów Dobieszów Dobijacz Doboszowice Dobra Dobra Dobra Dobrocin Dobrodzień Dobrogoszcz Dobrosławice Dobroszewice Dobroszów Dobroszów Wielki Dobroszyce Dobrzejowice Dobrzenice Dobrzeń Mały Dobrzeń Wielki Dobrzykowice Dobrzyków Dobrzyń Dolina Dolna Dolnik Domanice Domaniowice Domaniów Domaradz Domaradzka Kuźnia Domasław Domasłów Domaszczyn Domaszkowice Domaszków Domaszowice Domecko Donaborów Droglowice Drogomil Drogoszów Drożków Drożów Drożyna Dryżyna Dubidze Dubidze-Kolonia Duczów Mały Duczów Wielki Dunino Durzyn Duszniki Duszniki-Zdrój

Duża Wólka Dworki Dworszowice Kościelne Dworzyszcze Dylaki Dylów Rządowy Dzbanów Dzbańce Dziećmarów Dziećmiarowice Dziedzice Dziekaństwo Dzielawy Dzielice Dzielów Dziepółć Dzierlin Dzierzków Dzierżkowice Dzierżoniów Dzierżysław Dzierżysławice Dzietrzkowice Dzietrzniki Dziewkowice Dzigorzew Dzikowa Dzikowiec Dzików Dziwiszów Fabianów Fałkowice Folwark Folwark Franklinów Frącki Frydrychów Gadzowice Gaiki Gaj Oławski Gajewniki Gajewniki-Kolonia Gajków Gajnik Gajówka Galowice Garbce Garbów Gaszyn Gaworzyce Gębczyce Gębice Gęsice Gęsiniec Giebułtów Giebułtówek Gierałcice Gierałcice Gierałcice Małe Gierałtowice Gierczyn Gliniany Glinica Glinica Glinica Glinka Głębinów Głębock Głogów Głogówek Głogówko Głubczyce Głubczyce-Sady Głuchołazy Głuszyna Gniechowice Gniewków Gniewomierz Gniewomirowice Gnojna

Godków Godzikowice Godzinowice Godziszowa Gogolin Gogołów Gola Gola Gola Gola Górowska Gola Grodkowska Golanka Dolna Golanka Górna Golczowice Golczowice Golina Goliszów Gołębice Gołogłowy Gołuszowice Goraszowice Gorzanowice Gorzanów Gorzesław Gorzędów Gorzkowice Gorzkowiczki Gorzupia Gorzyce Gorzyce Wielkie Gorzyczki Gosławice Gostomia Gostyń Goszcz Goszczowice Goszczyna Goszowice Gościce Gościejowice Gościęcice Goświnowice Gotartów Gozdnica Góra Góra Góra Góra Św. Anny Górczyna Góreczno Górka Prudnicka Górka Sobocka Górka Wieruszowska Górki Góry Górzec Górzna Grabary Grabia Trzecia Grabie Grabik Grabik Grabina Grabostów Grabowiec Grabowno Wielkie Grabów Gracze Granica Granica Granice Graniczna Grądy Grądzik Grębanin Grębień Grębocice Gręboszów Grobla Groble

Grobniki Grocholub Grochotów Grochowa Grochowice Grochowiska Grodków Grodowiec Grodziec Grodziec Grodziec Mały Grodzisko Grodziszcze Grodziszcze Gródczanki Gródczany Grudynia Wielka Gruszczyce Gruszewnia Gryfów Śląski Gryzów Grzebień Grzegorzów Grzegorzów Grzeszyn Grzybiany Grzybki Grzymaczew Gułów Guzice Guzowice Hajduki Hanuszów Henryków Henryków Henryków Henryków Hilarów Holendry Huby Huta Drewniana Huta Stara Idzikowice Igłowice Iława Iłowa Imbramowice Iwanowice Duże Iwanowice Małe Iwiny Iwiny Izabelów Izabelów Mały Izbice Izbicko Jabłonna Jaczkowice Jaczków Jaczów Jadwisin Jagodnik Jaksonów Jakubikowice Jakubowice Jakubowice Jakubowice Jakubów Jakubów Jakubów Jakuszów Jałowiec Janików Janiszewice Janiszów Jankowice Jankowice Małe Jankowice Wielkie Jankowy Janków Janowa

Janowice Duże Janowiczki Janowiec Janowo Janów Janówek Janówka Januszkowice Jarnołtów Jarocin Jarosław Jarostów Jaroszówka Jasienica Dolna Jasienica Górna Jasienie Jasiona Jasiona Jaskółki Jastrzębia Jastrzygowice Jaszkotle Jaszkowa Dolna Jaszkowa Górna Jaśkowice Jaśkowice Legnickie Jawor Jaworek Jawornica Jaworów Jaworzyna Śląska Jaźwina Jedlice Jedlno Pierwsze Jegłowa Jelenia Góra Jelenin Jelitów Jełowa Jemielnica Jenkowice Jenkowice Jerzmanice-Zdrój Jerzmanowa Jerzmanowice Jeszkowice Jezierzany Jezierzyce Wielkie Jeziorko Jeziory Jeżowa Jeżów Sudecki Jędrzychowice Jędrzychów Joanka Jodłownik Jodłów Jordanów Śląski Józefina Józefków Józefów Józefów Jugowiec Jugów Jurków Jutrków Jutrzyna Kaczorów Kaczów Kadłub Kadłub Turawski Kadłubia Kadłubiec Kadziak Kalina Kalinowa Kalinowice Kalinów Kalisz Kalno

Kalsk Kałków Kałużna Kały Kamienica Kamieniec Kamieniec Wrocławski Kamieniec Ząbkowicki Kamienna Góra Kamień Kamień Kamień Śląski Kamieńczyk Kamieńsk Kamiona Kamionek Kamionka Kamionna Kamyk Kanclerzowice Kaniów Karczowice Karczyn Karłowice Karłowice Karłowiczki Karnice Karolew Karolina Karpacz Karpniki Karski Karsy Karsznice Karszów Kartowice Karwiniec Katarzynów Kawęczyn Kawice Kazanów Kazimierz Kaźmierzów Kątna Kąty Kąty Kąty Kąty Wrocławskie Kędzierzyn-Koźle Kędzierzyn-Koźle (Rogi) Kępa Kępino Kępnica Kępno Kęszyce Kiełczów Kiełczówek Kiełczyn Kierpień Kierzno Kietlice Kietlin Kietrz Kije Kijowice Kijów Kilianów Klasak Kleśniska Klęka Klępina Kliny Klisino Kliszkowice Małe Kluczbork Klucze Kluczowa Kłaczyna Kłady Kłobuck

Kłobuczyn Kłocko Kłoda Kłoda Górowska Kłodzko Kłosów Kobiele Małe Kobiele Wielkie Kobierno Kobierzyce Kobyla Głowa Kobyla Góra Kobylice Kobylno Kochcice Kochłowice Kocilew Koconia Koiszków Kojęcin Kokanin Kokorzyce Kolanowice Kolejka Kolnica Kolnowice Kolonia Bilew Kolonia Fryderyka Kolonia Gorzędów Kolonia Jaśkowice Kolonia Kołłątaja Kolonia Ligocka Kolonia Plucice Kolonia Strzałkowska Kolonowskie Kołątajew Komarno Komorniki Komorniki Komorniki Komorno Komorowice Komorowice Komorowo Komorów Komprachcice Konarzew Kondratowice Konin Żagański Konradowa Konradowo Konradów Konradów Konradówka Konstantynów Kopacz Kopalina Kopaniec Kopanina Koperniki Kopice Kopydłów Korczew Korfantów Kornice Korytno Korytów Korzekwice Kosorowice Kostomłoty Kostrzyca Kostrzyna Koszęcin Kościelec Kościeliska Kościelna Wieś Kościelniki Dolne Kościelniki Średnie Kościerzyce Kościuszków

Kotla Kotlina Kotowice Kotórz Mały Kotulin Kowalowice Kowalów Kowalskie Kowary Koza Wielka Kozice Kozie Doły Koziniec Kozłów Kozłówki Kozów Kozuby Koźlice Koźniewice Kórnica Krajanów Krajków Krapkowice Krasiejów Kraskowiec Krasków Krasna Góra Krasowa Kraszewice Kraszkowice Kraśnik Górny Krążkowy Kręczków Krępice Krępna Krężoły Krobanów Krobanówek Krobielowice Krobusz Krogulec Kromnów Kromolin Kromolin Nowy Kromolin Stary Krosnowice Krościna Mała Krośnica Krotoszyce Krotoszyn Krotoszyn Krowiarki Królikowice Królowe Kruków Kruplin-Parcela Kruszowice Kruszyn Kruszyna Kruszyna Kryniczno Krzanowice Krzczonów Krzeczyn Wielki Krzekotów Krzekotówek Krzelków Krzepice Krzepice Krzepielów Krzeptów Krzewie Wielkie Krzydlina Mała Krzydlina Wielka Krzyków Krzywa Krzywiczyny Krzywizna Krzyworzeka Krzyżanowice

Krzyżanowice Krzyżkowice Krzyżowa Krzyżowa Krzyżowa Dolina Krzyżowice Krzyżowice Krzyżowniki Książnica Księginice Księginice Księginice Księginice Małe Księginice Wielkie Księże Pole Księży Las Księżyce Kubice Kucharzowice Kudowa-Zdrój Kujakowice Dolne Kujakowice Górne Kujawy Kuklice Kulów Kunice Kunice Żarskie Kuniów Kunów Kuny Kup Kurczów Kuropas Kuropatnik Kurowice Kurów Kurów Mały Kurzawka Kurznie Kuźnia Raciborska Kuźnica Dąbrowska Kuźnica Ligocka Kuźnica Skakawska Kwiatkowice Kwiatków Kwiatków Kwiatoniów Kwiatów Kwielice Lamki Landzmierz Langowo Laski Laskowice Laskowice Laskowiec Lasocice Lasocice Lasowice Lasowice Lasowice Małe Latkowa Latowice Lądek-Zdrój Legnica Legnickie Pole Lekartów Lenartowice Leszczyniec Leszno Leszno Dolne Leszno Górne Leśnica Leśnik Lewin Brzeski Lewkowiec Leziona Lędziny Libidza Lichynia

Ligota Ligota Bialska Ligota Czamborowa Ligota Dolna Ligota Górna Ligota Mała Ligota Piękna Ligota Prószkowska Ligota Toszecka Ligota Tułowicka Ligota Turawska Ligota Wielka Ligota Wołczyńska Ligotka Lipce Lipie Lipin Lipiny Lipna Lipnica Lipowa Lipowa Lipowa Lisie Kąty Lisiec Lisięcice Lisowice Lizawice Lubań Lubawka Lubcz Lubczyna Lubecko Lubiatów Lubiatów Lubiąż Lubieszów Lubin Lubków Lubliniec Lubnów Lubnów Lubnów Lubomyśl Luboszyce Lubotyń Lubrza Lubsza Ludmierzyce Ludów Śląski Lutogniew Lutomia Dolna Lutomia Górna Lutomierz Lutrowskie Lwowiany Lwowska Ładza Łagiewniki Łagiewniki Średzkie Łagoszów Mały Łagoszów Wielki Łambinowice Łaszczyn Łaszew Łaszew Rządowy Ławica Łaziska Łazy Łażany Łączkowice Łącznik Łąka Łąka Prudnicka Łąki Kozielskie Łęka Opatowska Łężce Łobodno Łomnica Łosieniec

Łosiów Łowicz Łowkowice Łowkowice Łowoszów Łubna-Jakusy Łubniany Łubnice Łukaszowice Łukaszów Łukowice Brzeskie Łuszczanów Łyskornia Machnice Maciejowice Maciejów Maciowakrze Magnice Magnuszewice Magnuszowice Majaczewice Makowice Makowice Maków Malczyce Malerzowice Małe Malin Malnia Mała Kamienica Małków Małujowice Małusy Małe Małuszów Małuszów Małuszyn Maniów Maniów Maniów Mały Maniów Wielki Mańczyce Mańkowice Marcelów Marcinkowice Marcinowice Marcinów Marczyce Marianka Rędzińska Marianów Marianówka Markotów Duży Markowice Marszowice Maryszewice Marżynek Masłowice Masłowo Maszków Mazurowice Mączniki Mąkolice Mąkoszyce Mątewki Mechnice Mesznary Meszno Męcinka Mędłów Michałkowice Michałowice Michałowice Michałowice Michałów Michałów Michałówek Michów Miechowice Oławskie Miechów Mieczków Miejsce Miejskie Pola

Mielnik Mienice Mierzyce Mieszków Mieszków Mietków Międzylesie Międzyrzecze Miękinia Miklesz Mikolin Mikołajewice Mikołajów Mikoszowa Mikowice Milejowice Milikowice Milin Miłkowice Miłków Miłochów Miłoszyn Miłowice Miłowice Mionów Mirków Mirosławice Mirsk Mleczna Młodawin Dolny Młodawin Górny Młodnik Młodoszowice Młynarka Mnichowice Mnichowice Mnichów Mochów Modlęcin Modlikowice Modła Mojków Mokra Mokre Mokronos Dolny Mokronos Górny Mokrsko Mokrsko Rządowe Mokry Dwór Mokrzeszów Molestowice Molna Morawa Morów Moskorzyn Mostki Moszna Moszowice Moszyce Mościsko Motyczyn Mozów Mroczeń Mroczkowa Mroczkowice Mrokocin Mrowiny Mrozów Mszaniec Mściwojów Muchowiec Mucków Murów Muszkowice Muszyn Myjomice Mysłakowice Mysłów Myszowice Myślibórz

Nadolice Małe Nadolice Wielkie Nadziejów Nagodzice Nakło Namysłów Napoleon Narok Nasale Nasiedle Nasławice Natolin Nędzerzew Niedamirów Niedoradz Niedźwiady Niedźwiedzice Niegoszów Niekazanice Nielubia Niemil Niemodlin Niemysłowice Nieradowice Niesiebędowice Niewodniki Niwa Niwiska Dolne Niwki Niwki Garbarskie Niwnica Niwnik Nosalewice Nosków Nowa Brzeźnica Nowa Cerekwia Nowa Jabłona Nowa Kopernia Nowa Kuźnia Nowa Łomnica Nowa Ruda - Słupiec Nowa Sól Nowa Świdnica Nowa Wieś Nowa Wieś Nowa Wieś Nowa Wieś Kącka Nowa Wieś Legnicka Nowa Wieś Mała Nowa Wieś Wrocławska Nowa Wieś Złotoryjska Nowa Wioska Nowaki Nowe Budkowice Nowe Drzewce Nowe Gołuszowice Nowe Kamienice Nowe Kotkowice Nowe Skalmierzyce Nowe Żabno Nowica Nowice Nowizna Nowogród Bobrzański Nowosiedlice Nowy Dwór Nowy Dwór Nowy Dwór Prudnicki Nowy Dzikowiec Nowy Folwark Nowy Jaworów Nowy Las Nowy Miłków Nowy Rożnów Nowy Świat Nowy Świętów Nysa Obiszów Objazda Obłotne

Obora Oborniki Śląskie Obórki Ochocice Ochodze Ochraniew Ociąż Odrowąż Odrowąż Ogiernicze Ogonów Ogorzelec Ogorzelec Ogrodnica Ogrodzisko Okmiany Okopy Okrajszów Okup Wielki Olbrachcice Olbrachcice Olbrachcice Wielkie Olbrachtów Olesno Oleszka Oleśnica Oleśnica Mała Oleśniczka Olszanica Olszanka Olszany Olszowa Olszowa Olszowiec Olszyna Dolna Olszynka Oława Ołdrzychowice Kłodzkie Opatowice Opatowiec Opatów Opatów Opiesin Opoczka Opole Orłowice Orzechówek Osetnica Osiek Osiek Osiek Osiek Osiek Osiek Duży Osiny Osiny Osła Osowa Sień Ostroszowice Ostrowąsy Ostrożnica Ostrów Wielkopolski Ostrówek Ostrówek Ostrówiec Osusz Otmice Otmuchów Otok Otok Otoki Otyń Owczary Owiesno Owsianka Ozimek Ozorowice Ozorzyce Ożarów Ożary

Paczków Pakosławice Pakosławsko Pakoszów Paniowice Panków Panoszów Paprotnia Paruszowice Paryż Parzewnia Parzęczew Parzymiechy Pasieczna Pasterka Pasterzowice Pastuchów Paszowice Patoka Pawłowice Pawłowice Pawłów Pawłów Pawłów Trzebnicki Pawłówek Pawonków Paździorno Pągów Pątnów Pątnów Pełcznica Pełczyce Perzów Perzyce Pęcław Pęcz Pęgów Piaski Piaski Piastowice Piastów Piaszczyce Pichorowice Piechocice Piechowice Piecowice Pieczyska Pielaszkowice Pielgrzymowice Pieńki Pieńki Dworszowskie Pieńki Stolarskie Piersna Pierwoszów Pieszyce Pietna Pietraszyn Pietrowice Małe Pietrowice Wielkie Piękne Kąty Pilszcz Piława Piława Dolna Piława Górna Piotrkowiczki Piotrków Borowski Piotroniowice Piotrowa Piotrowice Piotrowice Piotrowice Piotrowice Nyskie Piotrowice Świdnickie Piotrówek Piotrówek Pisaczów Pisary Pisarzowice Pisarzowice Pisarzowice

Pisarzowice Piskorzyna Pleśnica Plucice Pławnica Płonina Płoszów Pniewie Pobiedna Poborszów Pociękarb Podbolesławiec Podgaj Podgórzyn Podkamień Podkrosno Podolany Podzamcze Pogalewo Małe Pogalewo Wielkie Pogórze Pokój Pokrzywnica Polakowice Polanica-Zdrój Polanowice Polków Polska Nowa Wieś Polwica Pomianów Górny Ponikwa Popielarnia Popielów Popowice Popowice Poręba Poręby Posadówka Posucice Potarzyca Potoczek Potoczek Potworów Poznowice Pożarzyce Pożarzysko Pólko Prażmów Prężyna Prężynka Proszkowice Proszków Proszów Proszówek Proszówka Proszyce Proślice Prószków Prudnik Prusice Prusice Prusinowice Prusy Prusy Pruszków Przechód Przecza Przecznica Przedborowa Przedbórz Przedmoście Przedmoście Przedwojów Przesieczna Przesieka Przezdrowice Przyborów Przyborów Przybyszewo Przybyszów

Przyczyna Dolna Przyczyna Górna Przydatki Przybyszowskie Przydroże Wielkie Przygorzele Przygórze Przylesie Przylesie Dolne Przyłęgów Przyłęk Przysiecz Przywory Przywóz Psary Psary Pszeniczna Pszenno Ptakowice Ptaszkowice Ptaszków Pucnik Pustków Pustków Wilczkowski Pustków Żurawski Puszyna Pyskowice Pyszczyn Pytowice Rachów Raciborowice Dolne Raciborowice Górne Raciborów Racibórz Racibórz (Brzezie) Racibórz (Markowice) Racibórz (Obora) Racławice Śląskie Racławiczki Raczkowa Raczyce Radków Radlin Radliniec Radłów Radochów Radocin Radogoszcz Radomierowice Radomierz Radomina Radomsko Radosław Radostów Dolny Radostów Górny Radostów Średni Radostynia Radoszowice Radoszowy Radwanice Radwanice Radziechów Radziejów Radzikowice Radzimowice Rakowice Rakowice Raków Raków Raszków Raszowa Raszowa Raszów Rataje Ratno Dolne Ratnowice Ratowice Rawicz Rączka Regulice Reńska Wieś

Reńska Wieś Retków Rędziny Rędziny-Kolonia Ręków Rochowice Rochy Rogoż Rogożany Rogów Górowski Rogów Legnicki Rogów Opolski Rogów Sobócki Rojków Rokitki Rokitnica Romanów Rosochata Rostkowice Roszkowice Roszkowice Roszków Roszkówko Roszyce Rozkochów Rozmierka Roztocznik Roztoki Rozumice Rozwadza Rożenno Rożniątów Rożnów Równa Równe Różana Różaniec Różyna Różyniec Ruda Rudnik Rudniki Rudno Ruja Rusinowice Rusko Ruszowice Ruszowice Rybnica Rybno Rychnów Rychtal Rynarcice Rysiowice Ryszardów Rzechta Rzeczka Rzeczyca Rzeczyca Rzepcze Rzeplin Rzędzina Rzyce Rzymkowice Sadogóra Sadowie Sadowiec-Niwy Sadowiec-Wrzosy Sadów Sady Sady Dolne Salnia Samborowice Samborz Sarnowice Sarnówka Sarny Sarny Małe Sarny Wielkie Sądrożyce

Schodnia Serby Sędraszyce Sędzimirów Sędzisław Sękowice Sępów Sidzina Siecieborowice Siedlce Siedlec Siedlec Siedlemin Siedlimowice Siedliska Siedliska Siedlisko Siedlnica Siekierzyce Siemianów Siemysłów Sieniawa Żarska Sieradz Sierakowo Sieraków Sieraków Śląski Sieroszewice Siestrzechowice Skalice Skałągi Skarbimierz-Osiedle Skarbiszowice Skarżyce Skidniów Składowice Skomlin Skorochów Skorogoszcz Skoroszów Skoroszyce Skowronki Skrzypiec Skrzypnik Sławęcice Sławęcin Sławice Sławniowice Słoćwina Słoków Słone Słoszów Słowik Słupia pod Bralinem Słupia pod Kępnem Słupsko Smarchowice Wielkie Smardy Dolne Smardy Górne Smardzew Smardzów Smereczyna Smogorzów Smolarnia Smolec Smolice Smolnik Snowidza Sobakówek Sobczyce Sobieszów Sobocisko Sobótka Sokola Góra Sokolec Sokolica Sokolniki Solec Solna Solniki Małe Sołtysy

Sosnowa Sosnówka Sosnówka Sowin Sowina Spalona Sprzęcice Srebrna Góra Staniszcze Małe Staniszów Stanki Stanowice Stanowice Stany Stara Brzeźnica Stara Bystrzyca Stara Góra Stara Jamka Stara Kamienica Stara Łomnica Stara Obra Stara Rzeka Starczów Stare Budkowice Stare Drzewce Stare Jaroszowice Stare Kotkowice Stare Olesno Stare Serby Stare Siołkowice Starków Starokrzepice Starościn Starowice Starowice Dolne Stary Górnik Stary Grodków Stary Henryków Stary Jaworów Stary Łom Stary Otok Stary Paczków Stary Waliszów Stary Węgliniec Stary Wiązów Stary Wielisław Stary Wołów Stary Zamek Starygród Stawiska Stawiszcze Steblów Stefanów Sternalice Stęgosz Stobiecko Szlacheckie Stobrawa Stok Nowy Stok Polski Stolec Stoszowice Strachów Stramnice Strąkowa Strobice Stróża Strugi Strumiany Strumienna Strupice Strużnica Strzałki Strzałków Strzebiń Strzeganowice Strzegom Strzegomiany Strzegowa Strzegów Strzelce

Strzelce Strzelce Opolskie Strzeleczki Strzelin Strzeszów Strzyżewice Studnica Sucha Sucha Górna Sucha Psina Suchoczasy Suchodaniec Suchowice Suchy Dwór Sudół Sulechów Sulikowice Sulisławice Sulisławice Sułków Sułoszów Sułoszyn Surowina Suszka Suszkowice Suszyna Swędzieniejewice Syców Szadurczyce Szalejów Górny Szalonka Szarocin Szczawin Szczawno Szczawno-Zdrój Szczedrzyk Szczedrzykowice Szczedrzykowice-Stacja Szczepanek Szczepankowice Szczepanowice Szczepanów Szczepanów Szczepina Szczodre Szczodrowice Szczukocice Szczyglice Szczytna Szczytnica Szczytniki Małe Szczyty Szewce Szklana Huta Szklarka Szklarka Mielęcka Szklarnia Szklarska Poręba Szlichtyngowa Szonów Szosa Turecka Szprotawa Szukalice Szum Szybowice Szydłowice Szydłowiec Szymanowo Szymanów Szymanów Szymanów Szymiszów Szymocin Szymonków Ściborzyce Wielkie Ścibórz Ściegny Ścigów Ścinawa Ścinawa Mała

Ścinawa Nyska Ścinawa Polska Ścinawka Dolna Ścinawka Górna Ścinawka Średnia Ślęza Śliwice Śliwniki Ślizów Śmiałowice Śmicz Śmieciak Śrem Środa Śląska Świątniki Świba Świdnica Świebodzice Świeligów Świeradów-Zdrój Świercowskie Świercze Świerczów Świerczów Świerki Świerkle Świerzyny Święciany Święciechowa Święte Święty Marek Świniary Małe Świniary Wielkie Świnobród Świny Tabor Wielki Taczalin Taczów Mały Tarce Targowica Tarnica Tarnowiec Tarnów Tarnów Bycki Tarnów Grodkowski Tarnów Opolski Tłustomosty Tłustoręby Tokarów Tomaszów Tomaszów Bolesławiecki Tomice Tomkowa Tomkowice Tomnice Toplin Topola Topola Mała Topolice Toporów Trębaczew Trkusów Trzebce Trzebień Trzebień Trzebieszowice Trzebina Trzebiny Trzebnica Trzebnik Trzeboszowice Tułowice Tułowice Małe Tuły Turawa Turkowy Turów Turów Turów Turza Śląska

Turze Twardawa Twardogóra Twardów Tworków Tworzyjanów Tylewice Tymienice Tyniec Legnicki Tyniec Mały Ubocze Uchylsko Uciechowice Uciechów Ucieszków Ujazd Ujazd Dolny Ujazd Górny Ujeździec Ujów Ulanowice Ulesie Ulianówka Uniegoszcz Unikowice Uników Uraz Urbanowice Uskorz Wielki Uszyce Wabienice Wachów Wadochowice Walce Walenczyzna Waleńczów Wałbrzych Wałbrzych (góra Chełmiec) Warkocz Warmątowice Warszówka Warta Warta Bolesławiecka Wasiłowice Wawelno Wawrzeńczyce Wawrzyńcowice Wągrodno Wąsice Wąsosz Dolny Wąsosz Górny Wąwolnica Wesoła Wesołówka Węglewo Węgliniec Węgry Węgry Węgrzce Węgrzynów Węża Wężowice Wiadrów Wiatraczyn Wiązów Wichernik Wichrów Widok Wielgomłyny Wielka Wieś Wielkie Łąki Wielmierzowice Wielołęka Wielowieś Wieluń Wieruszów Wierzbica Dolna Wierzbica Górna Wierzbice Wierzbie

Wierzbie Wierzbie Wierzbięcice Wierzbna Wierzbnica Wierzbnik Wierzbno Wierzbno Wierzbowiec Wierzch Wierzchowice Wierzchownia Wieściszów Wietszyce Wieża Więcki Więcmierzyce Większyce Wilamowa Wilamowice Wilczkowice Wilczków Wilczy Las Wilczyce Wilczyce Wilczyn Wilczyniec Wilkanów Wilkowice Wilkowice Wilkowyja Wilków Wilków Wilków Wilków Wilków Wilkszyn Winiary Winna Góra Winów Wińsko Wisznia Mała Witanowice Witaszyce Witaszyczki Witków Witków Witostowice Witoszyce Witowice Witów Włocin-Kolonia Włocin-Wieś Włodków Włodowice Włodzienin-Kolonia Włostowa Włóki Wodników Górny Wojanów Wojciechów Wojciechów Wojciechów Wojciechówka Wojcieszyce Wojkowice Wojków Wojnarowice Wojnowice Wojnowice Wojnowice Wojnowiczki Wojsław Wojsławice Wojszyn Wojtkowice Wola Książęca Wola Kuźniewska Wola Przedborska Wolany

Wolbromek Wolenice Wolibórz Wolica Pusta Wolimierz Wolny Wołczyn Wołów Woskowice Małe Wódka Wójcice Wójcin Wólka Wojsławska Wrocław Wrocław (Fabryczna) Wrocław (Klecina) Wrocław (Krzyki) Wrocław (Leśnica) Wrocław (Muchobór) Wrocław (Psie Pole) Wróblew Wróblin Wróblin Głogowski Wróblowice Wróżewy Wrząca Wrzesiny Wrzoski Wrzosowa Wrzosy Wschowa Wszemiłowice Wszemirów Wtórek Wybłyszczów Wydrowice Wydrzynów Wygiełzów Wygoda Wygwizdów Wymysłów Wyskok Wysocko Małe Wysocko Wielkie Wysogotówek Wysoka Wysoka Wysoka Wysoka Wyszanów Wyszanów Wyszki Wyszkowice Wyszków Śląski Zabardowice Zabiele Zabierzów Zabłocie Zabłocie Zabłoto Zabornia Zaborów Zabrodzie Zacharzyce Zachełmie Zacisze Zacisze Zagajew Zagrodno Zagródki Zagwiździe Zajączki Drugie Zajączki Pierwsze Zajączków Zakrzew Zakrzów Zakrzów Zakrzów Zakrzów Turawski Zakrzówek Szlachecki

Zalesie Załęcze Zamienice Zamysłów Zapolice Zapusta Zaręba Zawada Zawadzkie Zawiszów Zawiść Ząbkowice Śląskie Zbica Zborowice Zbrojewsko Zduny Zduńska Wola Zdzieszowice Zębowice Zgorzelec Zielenice Zieleniec Zielęcice Zielina Zielona Góra Zielonkowice Ziemiełowice Ziemnice Ziębice Zimna Brzeźnica Zimnice Małe Zimnice Wielkie Zimnowoda Złoczew Złotniki Złotno Złotoryja Złoty Potok Złoty Stok Zmyślona Zmyślona Słupska Zopowy Zrąbiec Zubrzyce Zwanowice Zwierzyniec Pierwszy Zwrócona Zybiszów Źlinice Żabice Żagań Żarów Żary Żelazna Żelazno Żelisław Żelisław-Kolonia Żeliszów Żelowice Żerniki Małe Żerniki Wielkie Żerniki Wrocławskie Żerzuszyce Żłobizna Żmigród Żmigródek Żołędnica Żórawina Żuchowice Żukowice Żuków Żurawiniec Żydów Żyrowa Żywocice