Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Airmax Ultraszybki Internet

Airmax Ultraszybki Internet 5.0 (41)

Dunikowskiego 16C
45-631
Opole
71 71 70 530
opinie Airmax Ultraszybki Internet
5.0
41
Opinii

Doskonale

5 / 5
2021-04-22 06:42:25
Marek
Bardzo dobry dostawca. Usługi na wysokim poziomie w rozsądnej cenie. Profesjonalna obsługa. Po zmianie usługodawcy na airmax skończyły się problemy z zajęciami online. Polecam
5 / 5
2021-04-19 08:37:10
FCZ
Korzystaliśmy z usług Airmax ok 8 lat, do momentu kiedy wyjechaliśmy z kraju i umowę trzeba było przerwać. Po powrocie, rok temu, w czasie początków pandemii, potrzebowałam dostępu do internetu jak najszybciej. Dzięki super obsłudze, udało się to załatwić w ciągu niecałego dnia od telefonu. Umowa dostarczona bezkontaktowo pod drzwi mieszkania, fantastyczny kontakt z przedstawicielem firmy i znów miałam dostęp do Internetu. W ciągu tych ok. 9 lat problemy techniczne, przerwy pojawiły się naprawdę rzadko. Nawet nie robiliśmy rozeznania wśród innych dostawców internetu, ale nie mam potrzeby, bo nie można się do niczego przyczepić.
5 / 5
2021-03-10 06:18:05
Janusz
Bardzo dobry dostawca godny polecenia. Prędkość i jakość usługi na najwyższym poziomie, cenowo za tak wysokie prędkości wypada extra. Polecam
5 / 5
2021-02-24 04:29:17
Grzegorz
Potrzebowałem dobre łącze symetryczne do mojej firmy inni dostawcy nie byli w stanie do mojej lokalizacji takie dostarczyć. Dostałem informacje o AirMAX od znajomego, w przeciągu kilku dni mam stabilne łącze 100/100 Mbps w rozsądnej cenie. Zdecydowanie polecam
5 / 5
2020-11-23 04:19:24
Łukasz Matkowiak
Mieszkam pod Wrocławiem i ciężko z dobrym dostępem do sieci. Orange oferuje marną neostrade 8Mb/s. Przypadkiem kolega polecił mi Airmax. Zadzwoniłem i okazało się, że jest darmowy okres testowy, zamówiłem zestaw i zaczeły się testy, stabilna prędkość 900 MB, brak efektu wieczoru i w ten sposób stałem się użytkownikiem ich sieci. Jak dla mnie spełnia oczekiwania, podczas weekendów nie ma problemów. Jest dużo szybsze i dużo stabilniejsze niż lte od Tmobile. Polecam potestować.
5 / 5
2020-11-20 04:34:21
AlicjaW
Serdecznie polecam, jesteśmy zadowoleni z obsługi, szybki i sprawny montaż. 900 Mb/s zupełnie wystarczające do pracy i nauki zdalnej, co teraz jest kluczowe :) no i to wszystko za niską, bardzo przystępną cenę
5 / 5
2020-10-29 16:32:13
Renata
Jak macie problemy z netem do zdalnego nauczania lub pracy ...my mieliśmy ogromne i to u kilku dostawców . To nie ma sie nad czym zastanawiać internet od Airmaxa po prostu działa tak jak trzeba i o to chodzi. Pozdrawiamy
5 / 5
2020-10-20 14:48:23
Marcin
Współpraca z firmą Air MAX jest dla mnie prawdziwą przyjemnością. Sprawna obsługa, dobry kontakt, duża elastyczność i błyskawiczny termin realizacji przyłączenia szybkiego internetu dla mojej firmy, to niewątpliwe zalety dzięki którym chciałabym polecić tego operatora jako godnego partnera w biznesie, dla każdego, kto potrzebuje kompleksowej obsługi w zakresie telekomunikacji i internetu, w szczególności poza centrami dużych miast, gdzie trudno o dobrego dostawcę takich usług.
5 / 5
2020-10-19 13:24:43
IT Center
Profesjonalne rozwiązania dla biznesu z gwarancja szybkości - nie zauważyliśmy spadków mam nawet kilka % wyższą prędkość niż w umowie. Usługe mamy z SLA jak narazie 16mcy nie mieliśmy okazji sprawdzać ponieważ nie było żadnej przerwy. Łącze symetryczne 200/200 mega w bezkonkurencyjnej cenie . Testowaliśmy u kilku innych dostawców wszedzie były jakies problemy.(wysoki ping utrata pakietów, blokowane porty ,NAT). Rzadko piszemy opinie ale że minęło już sporo czasu i nie mamy najmniejszych problemów zdecydowaliśmy że napiszemy.
5 / 5
2020-10-06 17:33:19
Zuzia
Firme Airmax posiadam od 1,5 roku i jestem zadowolony w 100%. Brak jakichkolwiek wahań transferu, oraz niezawodność - brak przerw. Wykorzystuje go głównie do pracy w swojej firmie. Prędkość jaką mam to 24/24 i co najwazniejsze tyle mam. Wspaniałą rzeczą jest to że nie mają limitów. Adres IP zewnętrzny który dają jest bardzo przydatny wykorzysuje do monitoringu. Na początku nie wierzyłem w to co piszą ludzie a opiniach ale przekonałem sie do nich dzieki fachowej obsługi BOK, oraz możliwosci miesięcznego przetestowania łącza. Polecam