Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Airmax Ultraszybki Internet

Airmax Ultraszybki Internet 4.9 (37)

Dunikowskiego 16C
45-631
Opole
71 71 70 530
4.9
37
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-11-23 04:19:24
Łukasz Matkowiak
Mieszkam pod Wrocławiem i ciężko z dobrym dostępem do sieci. Orange oferuje marną neostrade 8Mb/s. Przypadkiem kolega polecił mi Airmax. Zadzwoniłem i okazało się, że jest darmowy okres testowy, zamówiłem zestaw i zaczeły się testy, stabilna prędkość 900 MB, brak efektu wieczoru i w ten sposób stałem się użytkownikiem ich sieci. Jak dla mnie spełnia oczekiwania, podczas weekendów nie ma problemów. Jest dużo szybsze i dużo stabilniejsze niż lte od Tmobile. Polecam potestować.
5 / 5
2020-11-20 04:34:21
AlicjaW
Serdecznie polecam, jesteśmy zadowoleni z obsługi, szybki i sprawny montaż. 900 Mb/s zupełnie wystarczające do pracy i nauki zdalnej, co teraz jest kluczowe :) no i to wszystko za niską, bardzo przystępną cenę
5 / 5
2020-10-29 16:32:13
Renata
Jak macie problemy z netem do zdalnego nauczania lub pracy ...my mieliśmy ogromne i to u kilku dostawców . To nie ma sie nad czym zastanawiać internet od Airmaxa po prostu działa tak jak trzeba i o to chodzi. Pozdrawiamy
5 / 5
2020-10-20 14:48:23
Marcin
Współpraca z firmą Air MAX jest dla mnie prawdziwą przyjemnością. Sprawna obsługa, dobry kontakt, duża elastyczność i błyskawiczny termin realizacji przyłączenia szybkiego internetu dla mojej firmy, to niewątpliwe zalety dzięki którym chciałabym polecić tego operatora jako godnego partnera w biznesie, dla każdego, kto potrzebuje kompleksowej obsługi w zakresie telekomunikacji i internetu, w szczególności poza centrami dużych miast, gdzie trudno o dobrego dostawcę takich usług.
5 / 5
2020-10-19 13:24:43
IT Center
Profesjonalne rozwiązania dla biznesu z gwarancja szybkości - nie zauważyliśmy spadków mam nawet kilka % wyższą prędkość niż w umowie. Usługe mamy z SLA jak narazie 16mcy nie mieliśmy okazji sprawdzać ponieważ nie było żadnej przerwy. Łącze symetryczne 200/200 mega w bezkonkurencyjnej cenie . Testowaliśmy u kilku innych dostawców wszedzie były jakies problemy.(wysoki ping utrata pakietów, blokowane porty ,NAT). Rzadko piszemy opinie ale że minęło już sporo czasu i nie mamy najmniejszych problemów zdecydowaliśmy że napiszemy.
5 / 5
2020-10-06 17:33:19
Zuzia
Firme Airmax posiadam od 1,5 roku i jestem zadowolony w 100%. Brak jakichkolwiek wahań transferu, oraz niezawodność - brak przerw. Wykorzystuje go głównie do pracy w swojej firmie. Prędkość jaką mam to 24/24 i co najwazniejsze tyle mam. Wspaniałą rzeczą jest to że nie mają limitów. Adres IP zewnętrzny który dają jest bardzo przydatny wykorzysuje do monitoringu. Na początku nie wierzyłem w to co piszą ludzie a opiniach ale przekonałem sie do nich dzieki fachowej obsługi BOK, oraz możliwosci miesięcznego przetestowania łącza. Polecam
5 / 5
2020-09-22 16:42:16
Dawid
Najlepszy dostawca jak do tej pory, nic nie zwalnia,żadnych przerw. Szybkie pobieranie na poziomie 300 mega. Serwisy filmowe gry praca nauka wszystko na jednym porządnym internecie . Nawet monitoring a wszystko w rozsądnej cenie . Polecamy
5 / 5
2020-09-18 12:43:38
Lukasz
Bardzo dobry dostawca internetu, zero awarii , stabilny i solidny. Wsparcie techniczne na wysokim poziomie. Cenowo nie jest źle - prędkości mega wysokie. Polecam
5 / 5
2020-09-18 12:08:22
Sabina
Internet do pracy w domu idealny żadnych przerw (tak jak w Gsmach) VPN zdalny pulpit wszystko działa dodatkowo dzieciaki grają sobie ile chcą . A my wieczorkiem mozemy spokojnie obejrzeć każdy film. Wszystko działa znakomicie. Polecma Airmaxa każdemu
5 / 5
2020-09-15 12:58:02
Lucjan
Poczytałem na tej stronie zamówiłem zestaw do testów zakładając, że może być słabo z zasiegiem taka okolica. Patrząc na reklamowane możliwości szybkości Internetu na stronie airmax wybrałem 96 Mb. Niestety najwięcej co mogłem wycisnąć to 80Mb , gdzie nadajnik mam 17 km od anteny. Jednak te 80Mb to jest dla mnie i tak super szybkość wczesniej miałem 1-2Mb. Teraz moge pracowac z domu ,zdalny puplpit ,uruchamiam CDA i wszystko smiga aż miło. Żadnych limitówi i spowolnień . Polecam