Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Airmax Ultraszybki Internet

Airmax Ultraszybki Internet Opinie 5.0 (51)

Dunikowskiego 16C
45-631
Opole
71 71 70 530
opinie Airmax Ultraszybki Internet
5.0
51
Opinii

Doskonale

5 / 5
2021-11-23 14:35:56
Jaca
Jestem klientem od 14 lat i bardzo rzadko mam problemy z internetem. Jak coś jest nie tak można się szybko dodzwonić do technika który chętnie i kompetentnie pomaga, taka pomoc teraz to żadkość. Coś było nie tak z anteną, przyjechali po jednym dniu i założyli nową. Coś było nie tak z prędkością pierwszy raz po długim czasie, zrobili update firmware oraz restart anteny i wszystko śmiga (po zgłoszeniu trwało to jakieś 15 minut) Przez pandemię i home office darmowo bez zapytania zwiększyli prędkość wysyłania do 256mbit/s. do pracodawcy w Czechach mam 200/200mbit i ping 20ms. serdecznie polecam.
5 / 5
2021-10-27 10:12:07
Marcel
Internetu z firmy AirMAX używam od wielu lat, posiadamy go zarówno w do mu jak i w firmie, od początku nie było jakichkolwiek problemów, firma również zapewnia wsparcie techniczne odnoście konfiguracji fotovwoltaiki jak i kamer IP, dzięki adresowi publicznemu sama konfiguracja przy pomocy techników z Airmax, przebiega bardzo sprawnie, cały smart home, sterowanie, wszystko działa super bezpiecznie dzieki zastosowaniu połączeń VPN, serdecznie polecam firmę.
5 / 5
2021-10-11 04:13:03
Marek
Jestem bardzo mile zaskoczony. Podłączyłem sobie u nich na próbę internet, a ponieważ wszystko działało dobrze, więc postanowiłem zawrzeć umowę. Zadzwoniłem, pytam o koszty, a konsultant mi mówi, że mogę negocjować abonament. Trochę mnie to zszokowało na początku, bo pierwszy raz spotkałem się z tak fajnym podejściem. Ogólnie wielki plus za tak indywidualne podejście do klienta, usługa też wysokiej jakości, naprawdę polecam.
5 / 5
2021-10-05 03:41:47
Norbert
Firma bardzo uczciwa, zamówiłem zestaw który dotarł do mnie na drugi dzień. Podłączyłem samemu co było mega proste i testowałem 2 tygodnie. Niestety nie mogłem dać anteny w dogodnym dla sygnału miejscu i było tylko 24 Mb a chciałem 96. Zwrot poszedł bardzo sprawnie i kasę dostałem w moment. Polecam za uczciwość
5 / 5
2021-10-01 03:25:05
Krystian
Mieszkam w małej miejscowości pod Radomskiem. Długo korzystałem z Internetu LTE ale limit kończył mi się w 7 dni i po tym czasie już nic nie dało się zrobić. Firmę AirMAX polecił mi znajmy mieszkający niedaleko. Po szybkiej i bezproblemowej instalacji testowałem łącze 150/12 Mb a umowę podpisałem na opcje 96 Mb więcej mi nie potrzeba. Brak limitów krótkie czasy w grze u dziecka, Netflix, czy CDA wszystko śmiga. Zdecydowanie polecam każdemu kto ma podobne problemy jak ja miałem.
5 / 5
2021-09-09 07:10:03
Anatol
W naszej firmie testowaliśmy internet od wielu dostawców, Airmaxa mamy od 8 mcy i muszę powiedzieć że to chyba jedyny taki dostawca łącze symetryczne 200/200Mb niskie czasy, brak przerw nawet krótkich. Polecam każdemu kto ma problemy ze swoim obecnym dostawcą. My korzystamy również w domach. Pozdrawiamy Airmaxa
5 / 5
2021-08-16 08:44:14
Marcin
Jako osoba często zmieniająca miejsce zamieszkania na terenie Polski, usługa prepaida z www.airmax.pl okazała się dla mnie najlepszym rozwiązaniem, płacę kiedy chcę korzystać, nie musi być ciągłości, brak limitów danych, mam bardzo stabilne łącze niezbędne do mojej pracy, a co najważniejsze mam publiczny adres IP a do tego wszystkiego doskonałą cenę! Serdecznie polecam!
5 / 5
2021-08-10 04:26:04
Tadeusz
Długo szukałem dobrego dostawcy Internetu w mojej miejscowości. Wcześniejszy wielki operator mógł dostarczyć tylko 10/2 Mbps. To była tragedia żeby zobaczyć podgląd z kamer, czy wysłać większy załącznik z dokumentami. Od momentu telefonu do instalacji szybkiego łącza 100/100 Mbps w AirMAX-ie trwało 7 dni. Wszystko działa szybko i bezproblemowo kamery, Internet , telefony voip, niezależnie od pogody. Zdecydowanie polecam tą firmę zwłaszcza ze inni nie byli w stanie dostarczyć takiego łącza w mojej lokalizacji.
5 / 5
2021-06-08 06:48:48
Szymon
Najlepszy internet w okolicy 100/100 symetryczne od roku stabilnie bez żadnych przerw i strat. Działa wszystko zdalne pulpity, szkoła, kamery, vod. Także jak ktos ma problem z obecnym dostawcą polecam sprawdzić. My długo szukaliśmy i teraz wszyscy zadowoleni. Pozdrawiamy
5 / 5
2021-05-12 05:01:04
Adam
Najlepszy internet jaki do tej pory mieliśmy. Nauka zdalna, praca ,filmy wszystko działa znakomicie. Żadnych przerw ani spowolnień. Z innymi dostawcami były cały czas różne problemy . Z Airmaxem jesteśmy ponad rok i żadnych problemów nie ma. Polecamy

Rzetelne opinie o Airmax Ultraszybki Internet