Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Airmax Ultraszybki Internet

Airmax Ultraszybki Internet Opinie 5.0 (55)

Xawerego Dunikowskiego 16C
46-020
Opole
71 71 70 530
opinie Airmax Ultraszybki Internet
5.0
55
Opinii

Doskonale

5 / 5
2022-01-20 10:12:43
Damian
2 lata naszej firmy szukaliśmy internetu mówię o sensownym internecie...najpierw przewijały się GSMy (ogólnie tragedia) notoryczne przerwy a tłumaczenie brakiem prądu od Taurona (co tez jest uciążliwe) potem 3 dużych operatorów - też nie za fajnie - fakt jesteśmy w kotlinie i teren ciężki. Ale udało nam się dogadać z lokalnym dostawcą i mamy 200/200Mb w bardzo dobrej cenie. Internet symetryczny to jest zupełnie inna jakość Polecamy
5 / 5
2022-01-13 03:35:34
Adam N.
NA firmę Airmax trafilismy przypadkowo szukajać alternatywy na posiadane łącze od tmobile, na którym niestety nie dało się zdalnie pracować, dzieci nie mogły uczestniczyć w zajęćiac zdalnych, mimo, ze mieszkamy w mieście wojewódzkim internet z tmobile działał dramatycznie, decyzja była szybka, po 2 dniach od zgłoszenia mieliśmy już łącze od airmax, mimo, że byłem sceptycznie nastawiony, jesteśmy bardzo ale to bardzo m ocno pozytywnie zaskoczeni, co skłoniło mnie do napisania tego komentarza, łącze posiadamy juz prawie 2 miesiące, nigdy ale to nigdy nie wystąpiła najmniejsza nawet minutowa przerwa, a łącze użwają dzieci ja i małżonka, tak więc z czystym sumieniem szczerze polecam tego operatora.
5 / 5
2022-01-04 03:03:07
Michał
Moja opinia nt internetu dla firm: podoba mi się, że instalacja jest wykonana przed podpisaniem umowy, bez żadnych warunków umownych, z dość długim okresem testowym (u mnie dwa tygodnie), który pozwala zorientować się co do parametrów internetu w każdych warunkach. Dobre doradztwo w doborze urządzeń sieciowych (routery, switche). Sam internet jest bardzo szybki, i jak do tej pory bezawaryjny, a umowa SLA gwarantuje b. wysoką dostępność. Mam nadzieję że tak profesjonalne parametry utrzymają się w dalszym ciągu.
5 / 5
2021-12-09 15:55:42
darek
Jak dla mnie sieć jest w porządku: dobra prędkość , pingi niskie, nie ma problemu, pracownicy w BOK są ogarnięci, technik infolinii kuma co gada . Aktywacja nie kosztowała mnie nic, zakupiłem tylko wcześniej w sklepie router - i to wszystko. Mam ponad 100Mb/s, stały adres, który pozwala mi podłączyć kamerkę z obrazem wejścia na posesję jak jadę na wczasy. Stabilnie i nie drogo
5 / 5
2021-11-23 14:35:56
Jaca
Jestem klientem od 14 lat i bardzo rzadko mam problemy z internetem. Jak coś jest nie tak można się szybko dodzwonić do technika który chętnie i kompetentnie pomaga, taka pomoc teraz to żadkość. Coś było nie tak z anteną, przyjechali po jednym dniu i założyli nową. Coś było nie tak z prędkością pierwszy raz po długim czasie, zrobili update firmware oraz restart anteny i wszystko śmiga (po zgłoszeniu trwało to jakieś 15 minut) Przez pandemię i home office darmowo bez zapytania zwiększyli prędkość wysyłania do 256mbit/s. do pracodawcy w Czechach mam 200/200mbit i ping 20ms. serdecznie polecam.
5 / 5
2021-10-27 10:12:07
Marcel
Internetu z firmy AirMAX używam od wielu lat, posiadamy go zarówno w do mu jak i w firmie, od początku nie było jakichkolwiek problemów, firma również zapewnia wsparcie techniczne odnoście konfiguracji fotovwoltaiki jak i kamer IP, dzięki adresowi publicznemu sama konfiguracja przy pomocy techników z Airmax, przebiega bardzo sprawnie, cały smart home, sterowanie, wszystko działa super bezpiecznie dzieki zastosowaniu połączeń VPN, serdecznie polecam firmę.
5 / 5
2021-10-11 04:13:03
Marek
Jestem bardzo mile zaskoczony. Podłączyłem sobie u nich na próbę internet, a ponieważ wszystko działało dobrze, więc postanowiłem zawrzeć umowę. Zadzwoniłem, pytam o koszty, a konsultant mi mówi, że mogę negocjować abonament. Trochę mnie to zszokowało na początku, bo pierwszy raz spotkałem się z tak fajnym podejściem. Ogólnie wielki plus za tak indywidualne podejście do klienta, usługa też wysokiej jakości, naprawdę polecam.
5 / 5
2021-10-05 03:41:47
Norbert
Firma bardzo uczciwa, zamówiłem zestaw który dotarł do mnie na drugi dzień. Podłączyłem samemu co było mega proste i testowałem 2 tygodnie. Niestety nie mogłem dać anteny w dogodnym dla sygnału miejscu i było tylko 24 Mb a chciałem 96. Zwrot poszedł bardzo sprawnie i kasę dostałem w moment. Polecam za uczciwość
5 / 5
2021-10-01 03:25:05
Krystian
Mieszkam w małej miejscowości pod Radomskiem. Długo korzystałem z Internetu LTE ale limit kończył mi się w 7 dni i po tym czasie już nic nie dało się zrobić. Firmę AirMAX polecił mi znajmy mieszkający niedaleko. Po szybkiej i bezproblemowej instalacji testowałem łącze 150/12 Mb a umowę podpisałem na opcje 96 Mb więcej mi nie potrzeba. Brak limitów krótkie czasy w grze u dziecka, Netflix, czy CDA wszystko śmiga. Zdecydowanie polecam każdemu kto ma podobne problemy jak ja miałem.
5 / 5
2021-09-09 07:10:03
Anatol
W naszej firmie testowaliśmy internet od wielu dostawców, Airmaxa mamy od 8 mcy i muszę powiedzieć że to chyba jedyny taki dostawca łącze symetryczne 200/200Mb niskie czasy, brak przerw nawet krótkich. Polecam każdemu kto ma problemy ze swoim obecnym dostawcą. My korzystamy również w domach. Pozdrawiamy Airmaxa

Rzetelne opinie o Airmax Ultraszybki Internet