Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AISHA FASHION SYLWIA SAWICKA

AISHA FASHION SYLWIA SAWICKA Opinie 4.3 (26)

Strazacka 6A
66-015
Przylep
722040907
opinie AISHA FASHION SYLWIA SAWICKA
speedtest
4.3
26
Opinii

Dobrze

5 / 5
2013-05-20 12:25:25
Kazimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-16 11:01:23
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-05 16:10:35
Matylda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-01-08 10:52:30
Iga
Nikt sie nie odezwał przez 2 tygodnie .Żadnego maila.Po tym czasie przyszła wiadomość o anulowaniu zamówienia bez przyczyny i tyle.
5 / 5
2012-12-30 12:08:16
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2012-12-26 13:02:12
Danuta
Transakcja przebiegła pomyślnie, lecz odradzam bo materiał z jakiego jest wykonany produkt jest nie adekwatny do ceny mało tego oszukańczy na stronie wygląda inaczej niż w realu.
4 / 5
2012-12-20 10:47:15
Edmund
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-16 23:15:21
Urszula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo miły, profesjonalny kontakt i współpraca ze sprzedającym. Zdecydowanie polecam.
4 / 5
2012-12-16 17:05:28
Renia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-18 22:01:12
Dariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-12 12:05:22
Michał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2012-11-08 07:46:10
Donata
Transakcja przebiegła pomyślnie.ale dostarczony towar nie spełniał moich oczekiwań, rozmiar był bardzo zawyżony , ściągacze (gumki) w ogóle nie ściągały materiału sklep wymiguje się od zwrotu pieniędzy za towar, kwoty tej jeszcze od ich nie dostałam . Towar bardzo odbiegał wyglądem od tego zamieszczonego w internecie nawet jego krój-fason. A. B. Pozdrawiam
5 / 5
2012-11-07 14:44:03
Małgorzata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-07 14:25:33
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-07 07:33:34
Łucja
Jestem bardzo zadowolona z zakupów: duży wybór fajnych produktów, świetny kontakt ze sklepem i monitorowanie stanu zamówienia, przesyłka szybka i dobrze zabezpieczona, towar w stanie bez zarzutu. POLECAM
5 / 5
2012-03-09 09:56:54
Grażyna
Sklep wiarygodny asortyment towarów dobry szybka obsługa towar dostarcany bardzo szybko w idealnym stanie polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2012-02-10 16:00:07
Jarosława
JESTEM ZADOWOLONA Z ZAKUPIONEGO TOWARU I CZASU DOSTAWY. JEST TO MÓJ PIERWSZY ZAKUP W TYM SKLEPIE I WIEM, ŻE NIE OSTATNI. POLECAM.
5 / 5
2012-01-27 14:45:48
Urszula
towar bardzo dobrej jakosci polecam
4 / 5
2012-01-19 15:01:28
Emil
Dobry kontakt ze sklepem. Towar w bardzo dobrym stanie. Polecam.
3 / 5
2012-01-18 10:40:44
Magdalena
Mam jedno zastrzeżenie,że paczka była bardzo wygnieciona jak szmata i koperta w jednym miejscu udarta nie wiem czy to wina poczty czy sklepu.Jedyny plus to cena.To był mój pierwszy zakup w sklepie.
5 / 5
2011-12-24 19:33:16
January
Polecam!Przystępne ceny i dobra jakość zamówionych towarów
5 / 5
2011-12-01 13:40:15
Edyta
Polecam sklep z całego serca!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2011-11-17 15:16:33
Konstancja
szybko, estetycznie doręczono, towar taki jak w opisie w dobrej cenie, polecam
5 / 5
2011-10-29 08:17:20
Maciej
zakupy w tym sklepie internetowym to sama przyjemność!! - towar zgodny ze zdjęciami, opisem - towar dostarczony w bardzo krótkim czasie - komunikację oceniam na 6 :] - zadowolenie z towaru :) gorąco polecam zakupy w tym sklepie! :)
4 / 5
2011-10-08 12:27:26
Magdalena
ZAKUPU DOKONAŁAM PRZEZ INTERNET, CZYLI BEZ KONTAKTU Z OBSŁUGĄ SKLEPU, ALE WSZYSTKO ODBYŁO SIĘ SZYBKO, SPRAWNIE A TOWAR OKAZAŁ SIĘ TAKI JAK OCZEKIWAŁAM I WIEM, ŻE NIE PRZEPŁACIŁAM. POLECAM
5 / 5
2011-08-23 08:35:09
Idzi
Kupowanie w tym sklepie ,to sama przyjemność. Bardzo dobry kontakt z obsługą, bardzo krótki czas oczekiwania na towar, a sam towar dobrej jakości. Jestem bardzo zadowolona z zakupionego towaru. Życzę innym kupującym tak udanej transakcji. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam całą obsługę sklepu.

Rzetelne opinie o AISHA FASHION SYLWIA SAWICKA