Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AiT BHP hurtownia odzieży art. BHP

AiT BHP hurtownia odzieży art. BHP Opinie 4.9 (253)

Alberta Schweitzera 11
30-695
Kraków
12 362 43 98
opinie AiT BHP hurtownia odzieży art. BHP
speedtest
4.9
253
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-20 21:10:22
Magda
Przesyłka dotarła bardzo szybko, towar był zgodny z opisem. Gorąco polecam.
5 / 5
2020-02-20 12:18:41
Idzi
Szybka realizacja, towar w 100% zgodny z opisem.
5 / 5
2020-02-17 20:18:46
Karolina
Polecam, duży wybór i niskie ceny.
5 / 5
2020-02-14 10:28:47
Oksana
Towar zgodny ze zdjęciem, dobrze zapakowany, przyszedł po dwóch dniach.
5 / 5
2020-02-12 21:19:15
Herbert
Kontakt bardzo dobry asortyment taki jak na stronie
5 / 5
2020-02-12 09:39:25
Zenon
Polecam.Szybka wysyłka towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-02-11 09:41:18
Kamila
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i bezproblemowo.
5 / 5
2020-02-09 19:56:57
Paulina
Super kontakt,bogaty asortyment. Polecam!
5 / 5
2020-02-09 08:47:18
Magda
Kolejny zakup i znowu 100% zadowolenia. Wszystko na czas, produkty najwyższej jakości. Polecam i będę korzystać nadal.
5 / 5
2020-02-05 13:04:43
Julita
Szybko i bez problemów.Polecam!
3 / 5
2020-02-05 12:15:15
Renia
Towar doszedł, ale apteczka była mocno pęknięta (jest plastikowa), podobnie stojak na gaśnicę - jest pęknięty.
5 / 5
2020-01-30 07:38:50
Bogdana
Błyskawiczna dostawa zamówienie złożone po 12 jednego dnia , a towar ok 15 następnego dnia. Polecam
5 / 5
2020-01-29 15:02:04
Fryderyka
Konkretne, szybkie wykonanie usługi.
5 / 5
2020-01-28 14:38:27
Łucjan
Sprawny kontakt, szybka wysyłka towar zgodny z opisem
4 / 5
2020-01-17 13:55:25
Arnold
produkty zgodne z opisem, realizacja w okresie świątecznym czas dłuższy ale to było do przewidzenia
5 / 5
2020-01-17 10:53:54
Herbert
Super firma. Miła obsługa - gorąco polecam.
5 / 5
2020-01-14 18:16:41
Marta
Transakcja przebiegła pomyslnie. Towar zamówiony błyskawicznie został wysłany i dostarczony. Na pewno jeszcze wrócę do tego sklepu.
5 / 5
2020-01-13 11:19:31
Laura
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam
5 / 5
2020-01-10 14:13:48
Władysław
Bardzo sprawnie. Polecam współpracę z tą firmą.
5 / 5
2020-01-07 17:00:55
Ryszard
nie mam uwag do realizacji zamowienia
4 / 5
2020-01-06 13:27:51
Marian
Sklep spełnił moje oczekiwanie polecam
5 / 5
2020-01-03 15:09:02
Jacek
Zakup odbył się sprawnie, bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-12-31 10:25:37
Lech
Dostawa nastąpiła bardzo szybko od zamówienia. Towar zgodny z oczekiwaniami. Dziekuję.
5 / 5
2019-12-24 13:44:39
Kajetan
Myślę, że firma warta zaufania. Towar jakościowo bardzo dobry.
5 / 5
2019-12-18 08:21:01
Feliks
Konkretny sklep. Miła obsługa.
5 / 5
2019-12-17 23:35:58
Gabriela
bardzo solidny sklep i towar dobrej jakosci
5 / 5
2019-12-17 08:18:53
Daria
Wszystko przebiegło sprawnie. Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka. Wszystkie oczekiwania zostały spełnione.
5 / 5
2019-12-13 13:39:14
Dalia
super sklep . Błyskawiczna wysyłka.
5 / 5
2019-12-12 13:04:58
Zenon
Jak zwykle szybka i sprawna wysyłka, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-12-12 08:22:12
Oliwier
powiedział bym krutko. profeska. pomimo mojego błędu w zamuwieniu telefonicznie ustaliliśmy zmianę zamówienia obsługa perfekto
5 / 5
2019-12-06 09:59:14
Leokadia
Towar zgodny z opisem. Jestem zadowolony.
5 / 5
2019-12-05 18:11:55
Krystian
Tylko polecać szybko sprawnie dobrze zapakowane.Piotr
5 / 5
2019-12-05 09:18:21
Żaneta
Sklep solidny, godny polecenia zainteresowanym!
5 / 5
2019-12-04 13:45:52
Marek
To już kolejne zamówienie i zawsze współpraca układa się dobrze.
5 / 5
2019-12-03 19:01:09
Nastazja
Polecam z czystym sumieniem. Artykuły zgodne z opisem, wysokiej jakości w dobrych cenach. Przesyłka dotarła szybciutko, nie było również problemu z wymianą rzeczy nietrafionych z rozmiarem. Sklep zorganizował wysyłkę nowych rękawic i odbiór niepasujących już następnego dnia. Jesteśmy zadowoleni i na pewno będziemy wracać!
5 / 5
2019-11-30 11:59:15
Klaudia
Szczerze polecam szybka realizacja zamowienia
5 / 5
2019-11-27 06:15:15
Herbert
Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, Polecam
5 / 5
2019-11-26 09:10:47
Iwona
bardzo dobra obsługa,świetny kontakt z klientem. duży asortyment pozwalający swobodnie wybrać potrzebny towar
5 / 5
2019-11-19 18:54:39
Marta
Polecam . Szybko sprawnie towar super.
5 / 5
2019-11-14 15:46:16
Włodzimierz
Produkt adekwatny do zamówienia szybko i sprawnie
5 / 5
2019-11-14 10:59:39
Radomir
Polecam szybka dostawa super jakość
5 / 5
2019-11-14 10:51:29
Lidia
Rzetelna i sprawna obsługa i szybka dostawa. Towar zgodny z opisem i bardzo wysoka jakość.
4 / 5
2019-11-13 21:07:57
Robert
Na 42 pary rękawic - dwie pary uszkodzone w znacznym stopniu
5 / 5
2019-11-07 08:45:15
Edward
Wszystko w porządku. Polecam.
5 / 5
2019-10-24 12:51:17
Eryk
Szybka transakcja, dobry towar. Polecam
5 / 5
2019-10-19 14:53:04
Tamara
Bardzo rzetelna firma zamawiam i odbieram nic dodać nic ująć:)
5 / 5
2019-10-19 08:24:39
Oskar
Wszystko zostało załatwione bardzo dobrze
5 / 5
2019-10-18 11:46:40
Kamila
Świetna obsługa i szybkość. Dziękuję.
5 / 5
2019-10-16 18:13:14
Józef
Wszystko przebiegło bez problemu. Dziękuję
5 / 5
2019-10-14 08:26:27
Jolanta
Towar zgodny z opisem. Szybko i sprawnie polecam
5 / 5
2019-10-11 08:22:43
Patryk
Bardzo miła i kompetentna obsługa. Towar taki jak w opisie. Bardzo dobra jakość materiału. Ekspresowa przesyłka. Serdecznie polecam!!
5 / 5
2019-10-10 12:31:10
Stanisława
Bardzo solidna firma. Towar został wysłany w dniu zamówienia. Nastepnego dnia był do odbioru. Bez zarzutu.
5 / 5
2019-10-10 12:16:10
Arlena
Jestem bardzo zadowolony z jakości towaru i czasu realizacji
5 / 5
2019-10-10 12:13:20
Aleksandra
Zdecydowanie polecam sklep !!!!
5 / 5
2019-10-10 12:11:29
Genowefa
błyskawiczna realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-10-08 21:14:56
Szczepan
Szybko, sprawnie, konkretnie gdy niejasności jakiekolwiek to jest szybki kontakt .Polecam oczywiście
5 / 5
2019-10-05 13:49:51
Juliusz
Rzetelna i profesjonalna firma. Wysyłka produktów, które zamówiłem odbyła się kolejnego dnia. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.
5 / 5
2019-10-03 11:57:56
Emanuela
Zamówienie szybkie i bezproblemowe, paczka dobrze zapakowana, produkt dobry!
5 / 5
2019-09-23 15:02:19
Martyna
Szybko ,sprawnie ,miło.Trochę zarzutu miałabym do zapakowania towaru.
5 / 5
2019-09-20 17:35:39
Żaneta
Super Sklep Błyskawiczna dostawa POLECAM
5 / 5
2019-09-20 15:33:26
Agnieszka
Polecam - transakcja i jej przebieg bez zarzutu!
5 / 5
2019-09-09 18:32:39
Ignacy
Bardzo zadowolony. Solidna firma.
5 / 5
2019-09-05 17:27:52
Józef
Bardzo szybka dostawa, towar bardzo dobrej jakości.
5 / 5
2019-09-04 15:16:32
Dymitr
Zamówienie przyszło bardzo szybko jestem bardzo zadowolona.Dziekuje.Ola
5 / 5
2019-09-02 12:42:50
Romuald
wszystko sprawnie . Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje.
5 / 5
2019-08-21 12:51:36
Jagoda
Nie mam żadnych uwag. Jestem zadowolona z zakupów. Polecam Sprzedającego
5 / 5
2019-08-19 12:11:58
Benedykt
Polecam wszystko przebiegło bez zarzutu
5 / 5
2019-08-10 09:14:15
Donata
Szybka i profesjonalna obsługa. Dobry kontakt z klientem. Jestem zadowolony.
5 / 5
2019-08-09 09:22:09
Iwo
Paczka spakowana tego samego dnia , take towar miałem po 24h od zamówienia.
5 / 5
2019-08-06 09:08:48
Remigiusz
Z pewnością znowu skorzystam z usług sklepu.
3 / 5
2019-08-02 13:28:22
Leopold
Przyjemna obsługa. Produkt, niestety przyszedł uszkodzony, gdyż był słabo zabezpieczony. Wymiana przebiegła bardzo sprawnie.
5 / 5
2019-07-24 13:17:54
Anastazja
Obsługa i towar bardzo dobre. Polecam!
5 / 5
2019-07-19 12:27:32
Kacper
opinia pozytywna - dostarczono na czas
5 / 5
2019-07-16 21:18:43
Franciszek
Jestem zadowolony z towaru i chętnie wkrótce skorzystam z tego dostawcy.
5 / 5
2019-07-11 12:39:19
Renia
Szybko.Zrealizowane wg.zamówienia.
5 / 5
2019-07-10 16:55:42
Antoni
Dobry sklep, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-07-10 12:29:49
Paula
Szybko sprawnie, profesjonalny sprzęt.
5 / 5
2019-07-09 13:26:16
Seweryn
wszystko ok towar jak na zdjęciu szybka realizacja
5 / 5
2019-07-08 09:54:51
Zygmunt
Jet to apteczka, która długo szukałem i wreszcie mam. A co najważniejsze jest zgodna z przepisami Unijnymi. Dziękuję i polecam wszystkim kierowcom.
5 / 5
2019-07-08 09:27:44
Irena
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-07-05 11:19:33
Zenon
wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2019-07-05 09:55:29
Marcelina
Super, serdecznie polecam ten sklep.
5 / 5
2019-07-04 08:38:11
Apolonia
Polecę tą firmę moim znajomym
5 / 5
2019-07-02 16:57:49
Manuela
Wszystko super. Profesjonalnie. Polecam
5 / 5
2019-06-27 13:42:42
Remigiusz
Jestem bardzo zadowolona. POLECAM!!!
5 / 5
2019-06-26 10:04:19
Jacek
Bardzo sprawnie zrealizowane zamówienie.
5 / 5
2019-06-21 21:32:43
Ireneusz
Super współpraca. Wszystko można ustalić, niedociągnięcia z mojej strony (brak rozmiaru) natychmiast były skonsultowane. polecam
5 / 5
2019-06-18 13:10:59
Zbigniew
Super, dziękuję i pozdrawiam.
5 / 5
2019-06-15 09:25:28
Roman
Wszystko przebiegło sprawnie. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą.
5 / 5
2019-06-12 18:01:32
Władysława
SERDECZNIE POLECAM TOWAR ZGODNY Z OPISEM
5 / 5
2019-06-12 11:31:22
Aniela
Bardzo miła obsługa. Natychmiastowa pomoc.
2 / 5
2019-06-12 11:04:48
Kamila
Fatalnie zapakowane gaśnice. Pakowacz do zwolnienia.
5 / 5
2019-06-11 13:58:25
Franciszek
Polecam, obsługa i towar na wysokim poziomie.
5 / 5
2019-06-07 20:26:23
Julian
Jedyna uwaga to brak mozliwosci zaznaczenia rozmiaru i koloru trzeba to wpisywac w komentarzu
5 / 5
2019-06-07 15:19:26
Eliza
ok-polecam . Już drugie zamówienie i będziemy zamawiać nadal.
5 / 5
2019-06-06 09:57:12
Kazimierz
Brak uwag. Współpraca jak zwykle na najwyższym poziomie.
5 / 5
2019-06-04 10:41:29
Wieńczysła
Szybko...sprawnie ...profesjonalnie...
5 / 5
2019-06-03 12:34:46
Eugeniusz
Super firma - działa błyskawicznie
5 / 5
2019-06-03 10:39:22
Sławomir
Polecam. Szybko i prawidłowo zrealizowane zamówienie. Na bieżąco informacje na jakim etapie realizacji jest zamówienie
5 / 5
2019-05-27 12:39:03
Władysław
POLECAM W 100% BARDZO MIŁA I FACHOWA OBSŁUGA - PEŁNE ZADOWOLENIE
5 / 5
2019-05-27 10:48:25
Daria
Pełna satysfakcja. Towar w dobrej cenie i dobrej jakosci.
5 / 5
2019-05-25 09:10:50
Lech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
5 / 5
2019-05-23 17:19:47
Diana
Szybko i tanio czyli idealnie.
5 / 5
2019-05-21 08:01:54
Kalina
Wszystko bezproblemowo i szybko! Polecam!
5 / 5
2019-05-20 11:10:42
Mikołaj
Szybka miła obsługa .w razie niejasności dzwoniono i konkretne informacje .
5 / 5
2019-05-17 13:24:19
Dymitr
Sklep internetowy godny polecenia. Wszystko super i sprawnie!
4 / 5
2019-05-17 09:01:54
Klementyna
Polecam. Zamówienie przebiegło sprawnie. Otrzymany towar spełnił oczekiwania.
5 / 5
2019-05-16 12:36:18
Mikołaj
Cały proces od zamówienia do realizacji i odbioru, bez zakłóceń. Polecam.
5 / 5
2019-05-16 08:01:43
Wieńczysła
Zakupy przebiegały bez zarzutu, na bieżąco byłam i formowana o etapie realizacji.
5 / 5
2019-05-15 12:58:32
Sara
Bardzo sprawna realizacja zamowienia.
5 / 5
2019-05-15 10:41:48
Malwina
zamówiłem, przyjechało, wszystko sprawnie i bez problemów
5 / 5
2019-05-13 14:58:05
Arnold
Polecam zakupy, miło, szybko i profesjonalnie!!!
5 / 5
2019-05-09 14:20:41
Andrzej
szybko, sprawnie i zgodnie z zamówieniem
4 / 5
2019-05-09 13:38:54
Waldemar
Będę korzystać z usług tej firmy
5 / 5
2019-05-02 01:46:24
Wiesław
szybko i sprawnie, bez żadnych problemów
5 / 5
2019-04-25 16:59:14
Marzena
Po raz kolejny wszystko bez zarzutu.
5 / 5
2019-04-23 12:15:49
Julita
Bardzo profesjonalny produkt i za bardzo niska cene
5 / 5
2019-04-18 21:59:45
Robert
Sklep ok. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-04-18 11:52:39
Grażyna
WSZYSTKO SZYBKO I SPRAWNIE DZIEKUJE
5 / 5
2019-04-16 11:42:01
Kamil
Kontakt z firmą bardzo dobry. Wystarczy wysłać potwierdzenie przelewu i towar jest wysyłany.
5 / 5
2019-04-15 10:18:32
Iwona
Dobry kontakt, dobry towar, szybka dostawa
5 / 5
2019-04-13 07:30:18
Grażyna
Polecam serdecznie, bardzo szybka dostawa, towar zgodny z zamowieniem
5 / 5
2019-04-11 09:45:42
Celestyna
Szybko, sprawnie i solidnie. Polecam
5 / 5
2019-04-04 10:10:16
Waldemar
Sprawna obsługa , wyjaśniono mi wszystkie moje wątpliwości w sposób jasny i zrozumiały , towar dobrze zapakowany.
1 / 5
2019-04-03 08:29:36
Violetta
cos sie stalo. do tej pory bylo dobrze.
5 / 5
2019-04-02 19:05:22
Emanuel
W pełni jestem usatysfakcjonowany.
5 / 5
2019-04-01 13:55:08
Jarosława
Bardzo dobra, fachowa i miła obsługa w skali od 1 do 10 daje 10
5 / 5
2019-03-29 09:20:50
Szczepan
Towar zgodny z zamówieniem.Polecam
5 / 5
2019-03-27 18:49:04
Robert
Noo dawno tak szybko nie kupowałem,bardzo sprawnie,polecam.
5 / 5
2019-03-27 10:55:22
Adam
Bardzo pozytywnie,bez żadnych zarzutów jestem zadowolony
5 / 5
2019-03-26 10:49:04
Zbigniew
Polecam, dostawa towaru na następny dzień.
5 / 5
2019-03-23 08:19:24
Robert
Szybka wysyłka, bardzo dobra obsługa, polecam.
5 / 5
2019-03-21 16:44:55
Maria
BARDZO SZYBKA SATYSFAKCJONUJĄCA OBSŁUGA
1 / 5
2019-03-21 09:51:15
Tamara
DWA RAZY ZAMÓWIŁAM TOWAR W TYM SKLEPIE I ZA DRUGIM RAZEM TAK SAMO JAK ZA PIERWSZYM RZECZYWISTA ILOŚĆ TOWARU NIE ZGADZAŁA SIĘ Z TĄ PRZEZE MNIE ZAMÓWIONĄ, TOWARU PRZYJECHAŁO MNIEJ A ZAPŁACIŁAM ZA WIĘCEJ (PŁATNOŚĆ Z GÓRY). NIE ZROBIĘ JUŻ ZAKUPÓW W TYM SKLEPIE BO OSZUKUJĄ LUDZI. NIE POLECAM.
5 / 5
2019-03-19 12:22:38
Wieńczysła
Zawsze szybko i bez problemów .
5 / 5
2019-03-19 12:11:39
Olga
Bardzo sprawnie i solidnie zostaliśmy obsłużeni
5 / 5
2019-03-11 20:51:41
Gustaw
Bardzo szybka dostawa, wszystko zgodne z opisem.
5 / 5
2019-03-11 14:09:47
Krystyna
Polecam, wszystko odbyło się szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-02-22 09:40:24
Aldona
EKSPRESOWA REALIZACJA ZAMÓWIENIA.POLECAM SERDECZNIE
5 / 5
2019-02-21 11:03:51
Edyta
Bardzo szybko zrealizowano zamówienie jestem mile zaskoczony
5 / 5
2019-02-20 12:53:10
Olaf
Super sprzedawca godny polecenia , towar pierwsza klasa.
5 / 5
2019-02-15 11:00:06
Brygida
Polecam wszystkim. Szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-02-11 13:29:19
Jadwiga
sprawne zamówienie, towar otrzymany zgodny z oczekiwaniem dziękuję
5 / 5
2019-02-09 15:15:46
Malina
Szybko i sprawnie. Dobry kontakt z firmą bardzo pomaga :)
5 / 5
2019-02-07 09:18:28
Jakub
Bardzo szybkie załatwienie zamówienia, towar dobrze zapakowany i odpowiadający opisowi ze strony sklepu. Polecam
5 / 5
2019-02-06 10:34:56
Franciszka
Super sprzedawca,super towar,po prostu super
5 / 5
2019-02-04 16:48:38
Konstanty
szybka i sprawna obsługa , towar dobrze zapakowany.Polecam
5 / 5
2019-02-03 22:43:35
Bogdan
Super, jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2019-01-31 14:41:52
Weronika
Bardzo rzetelna firma, jestem zadowolona z jakości oferowanych produktów, jak i z szybkości dostarczenia.
5 / 5
2019-01-31 10:36:17
Agata
Super szybko. Towar zapakowany idealnie, jakość apteczki bdb
5 / 5
2019-01-31 10:07:28
Laura
Bardzo dobry sklep, towar niedrogi oraz bardzo wysokiej jakości. Polecam.
5 / 5
2019-01-30 14:16:00
Zuzanna
Wszystko zgodnie z zamówieniem.Polecam.
5 / 5
2019-01-30 09:52:49
Klementyna
Profesionalna obsługa, wszystko OK
5 / 5
2019-01-29 15:43:13
Kornel
Super dziś zamawiasz jutro masz
5 / 5
2019-01-28 21:03:39
Apoloniusz
Mimo pomyłki w zamówieniu sprawa została bardzo szybko wyjaśniona. Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Jestem bardzo zadowolona. Będę wracać.
5 / 5
2019-01-27 20:26:03
Edmund
Buty bardzo dobrej jakości. Szybka i sprawna realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-01-22 16:50:02
Malwina
Bardzo dobry sklep. Fajne ceny, szybka realizacja zamówień, towar zawsze zgodny z opisem i solidnie zapakowany.
5 / 5
2019-01-21 17:57:16
Malwina
Szybka dostawa, towar spełnia oczekiwania
5 / 5
2019-01-18 18:53:57
Konstancja
kupujcie a będziecie zadowoleni
5 / 5
2019-01-17 14:17:26
Nina
Pełen profesjonalizm, doskonały i szybki kontakt, super obsługa reklamacji. Polecam zakupy w tym sklepie!
1 / 5
2019-01-17 08:06:25
Tobiasz
Tragedia, zamawiam rękawice w rozmiarze 10 a przychodzą w rozmiarze 9. Brak słów i nerwów ....... NIE POLECAM, SPRZEDAJĄ CO MAJĄ NA STANIE !!!!!!
2 / 5
2019-01-16 20:41:39
Kamil
Towar który zakupiłem jest bardzo słabej jakości.
5 / 5
2019-01-10 02:38:44
Eliza
Bardzo polecam, wszystko załatwione szybko i profesjonalnie
5 / 5
2019-01-09 17:17:53
Celestyna
Najszybszy sklep ever! Bardzo dobrze zapakowany towar. Dobra jakość towaru. Niedrogo.
5 / 5
2019-01-04 10:35:23
Szczepan
Bardzo sprawna obsługa,polecam.
5 / 5
2018-12-28 13:38:29
Inga
Świetny kontakt, szybka realizacja
5 / 5
2018-12-25 22:43:44
Damian
Kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry. Polecam kupowanie.
5 / 5
2018-12-20 21:03:34
Zbigniew
Super produkty, kontakt, czas realizacji zamówienia. Polecam
5 / 5
2018-12-20 13:16:01
Łucjan
Profesjonalna i szybka obsługa, kontakt telefoniczny w celu ustalenia szczegółów.
5 / 5
2018-12-19 16:30:31
Bogna
Ubrania robocze, buty dobrej jakości, polecam
5 / 5
2018-12-14 21:08:39
Eliza
Szybko, sprawnie profesjonalnie.
5 / 5
2018-12-14 09:18:53
Seweryn
Towar dostarczono zgodnie z zamówieniem. Sklep godny polecenia
5 / 5
2018-12-12 14:36:06
Jadwiga
Polecam z całego serca. Przemiła obsługa, bezproblemowo zwrot i szybka wysyłka.
5 / 5
2018-12-12 13:53:29
Honorata
Szybka wysyłka i wzorowy opis.
5 / 5
2018-12-12 12:32:18
Alfred
Super sklep, bardzo szybka miła i sprawna obsługa.
5 / 5
2018-12-07 12:07:17
Apoloniusz
bardzo szybka, sprawna transakcja
5 / 5
2018-12-06 10:37:59
Sylwia
szybko i sprawnie, produkt zgodny z opisem
5 / 5
2018-12-05 12:15:48
Cyprian
Wszystko szybko i sprawnie, towar zgodny z oczekiwaniem.
5 / 5
2018-12-05 10:31:54
Dalia
Szybko sprawnie i dobry kontakt.
5 / 5
2018-12-03 18:35:19
Oskar
Pierwszy zakup i miłe zaskoczenie. Przesyłka ekspresowa, towar ok. Polecam
5 / 5
2018-12-02 23:40:17
Katarzyna
bardzo dobre gatunkowo rzeczy. nie zawiodłam się. Polecam
5 / 5
2018-11-29 12:27:57
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2018-11-26 11:11:16
Ilona
Jestem bardzo zadowolona, informacje były przesylane do mnie na bieżąco i na towar nie musiałam długo czekać. POLECAM! :)
5 / 5
2018-11-20 12:41:46
Radomir
Polecam, sprawnie, szybko i rzetelnie.
5 / 5
2018-11-19 13:12:08
Łucjan
Zakup i realizacja przebiegły sprawnie. Polecam
5 / 5
2018-11-19 11:10:50
Matylda
SUPER firma, doskonały towar. Polecam.
5 / 5
2018-11-19 08:29:33
Zuzanna
Doskonała obsługa i towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-11-16 12:04:09
Kornel
Super sprzedawca - świetny kontakt - POLECAM !!!
5 / 5
2018-11-15 16:19:31
Roksana
Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam.
3 / 5
2018-11-14 18:26:25
Fabian
Kompletny brak informacji ze nie maja towaru na stanie. Sam dzwoniłem i mi powiedziano że za tydzień będzie więc mam spokojnie czekać!! Paranoja!! A w informacji jak byk napisane że wysyłają w ciągu 24 godzin!!
5 / 5
2018-11-14 11:58:18
Eugeniusz
Szybka realizacja zlecenia. Skorzystam ponownie.
5 / 5
2018-11-09 11:52:39
Wiola
Bardzo szybko i sprawnie !!! Polecam i na pewno skorzystamy jeszcze z usług AiTBhp.
5 / 5
2018-11-07 13:05:29
Aurelia
Wszystko poszło jak po maśle.
5 / 5
2018-11-06 21:14:04
Julita
Bardzo dobry sklep szczerze polecam bardzo szybki kontakt szybkie zamówienie i co najważniejsze szybka bez problemowa wysyłka polecam bardzo serdecznie mają dobry towar i nie wygórowane ceny
5 / 5
2018-11-05 18:37:34
Grażyna
Szybko, sprawnie, bez problemów
5 / 5
2018-11-02 14:02:42
Diana
Super Expressowo Polecam ! Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-11-02 13:50:51
Włodzimierz
Miła i bardzo pomocna obsługa
3 / 5
2018-11-01 01:30:34
Oleg
Sklep fajny ciekawy asortyment, duży wybór produktów, ale najgorszy dostawca na rynku. Proponowałbym zmianę dostawcy, ta firma jest śmieszna i jak zwykle nie potrafi znaleźć adresu, wysyła sms, że nie mogła się ze mną skontaktować, mimo że nie było próby kontaktu.
5 / 5
2018-10-30 13:41:42
Herbert
Polecam zakupy w tym sklepie. Otrzymałem szybką informację zwrotną dotyczącą towaru który mnie interesował. Polecam
5 / 5
2018-10-29 11:32:01
Aniela
Sprzedawca godny polecenia. Towar zgodny z oczekiwaniem.

Rzetelne opinie o AiT BHP hurtownia odzieży art. BHP