Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AJKOMP.PL

AJKOMP.PL Opinie 3.5 (57)

Mokotowska 4/6
00-641
Warszawa
22 185 51 56
opinie AJKOMP.PL
speedtest
3.5
57
Opinii

Umiarkowanie

1 / 5
2017-08-25 14:20:40
Julianna
Skłamali na ceneo.pl (komentarz usunęli) O co chodzi? Kupilem uszkodzony telewizor, zaproponowali wymiane na inny, na wolnym rynku tanszy o 250zl, na co przystalem. Nie proponowali jak twierdza na ceneo.pl zwrotu gotówki, na co chetnie bym przystal, straciwszy do nich zaufanie. Na dowód zalaczam skany: ich klamstwa na ceneo.pl i odpowiedz na reklamacje jakiej mi udzielili, w której proponowali jedynie wymiane tv na inny, a nie zwrot gotówki. To, ze mnie nie przeprosili, jak twierdza, pomine milczeniem... Taki komentarz jak ten post umiescilem na ich profilu na fejsie, zdjeli go a mi zablokowali mozliwosc dodawania komentarzy u nich. Najśmieszniejsze jest to, że ich własne dokumenty świadczą, że kłamią. Link do skanu z ceneo.pl ***** Link do odpowiedzi na reklamacje: *****
1 / 5
2017-01-25 14:39:16
Rafał
UWAGA OSZUŚCI!!! Kupiłem telefon bezpośrednio poprzez opcję "Kup na Ceneo" a wysłali mi telefon bez polskiego języka. Nie było o tym nic w opisie produktu! Od 3 tygodnie próbuję go zwrócić i ZERO odpowiedzi. Telefon na ich stronie nie odpowiada. Interwencja CENEO nie pomogła, podobno wysłali im wiadomość i umywają ręce.
1 / 5
2016-12-02 19:13:08
Bartłomiej
Po przedpłacie zamówienie nie zostało zrealizowane (zamówienie złożone w Październiku 1610510MLI). Po kontakcie telefonicznym i mailowym nie uzyskałem żadnej informacji czy i kiedy zamówienie będzie zrealizowane.
5 / 5
2016-11-27 23:47:57
Oskar
Zamówienie dokonane (i opłacone) w piątek ok. 15:30. Towar odebrałem następnego dnia (tj. w sobotę) przed 15-tą w paczkomacie InPost. Szybko, sprawnie i niedrogo!
5 / 5
2016-11-27 19:02:35
Jarosława
Bez zastrzeżeń, jestem zadowolony.
5 / 5
2016-11-20 16:08:37
Ferdynand
szybko , sprawnie , rzetelnie , polecam
1 / 5
2016-11-19 21:39:51
Janusz
Niestety, gdy produkt miał być dostarczony miałem być o tym poinformowany komórkowo, niestety jakiś wredny pan akurat wiózł paczkę, nie było mnie w domu gdy już zadzwoniłem do pana był bardzo wredny :) ZWALNIAĆ TAKICH LUDZI A NIE! Oczywiście odesłał paczkę i skłamał, że kontaktował się.
5 / 5
2016-11-08 18:50:44
Patrycja
Wszystko sprawnie, bez problemowo.
5 / 5
2016-11-07 10:56:56
Małgorzata
zakupy przebiegły bez zarzutu
1 / 5
2016-10-29 17:26:25
Klaudiusz
Otrzymałam inny towar niż zamawiałam, ale współpraca z działem reklamacji była poprawna. Szybka odpowiedź Działu Reklamacji oraz profesjonalna obsługa w pełni mnie usatysfakcjonowały.
4 / 5
2016-10-26 11:24:32
Adam
Niestety power bank dostałem porysowany w niektórych miejscach co ddo reszty nie mam zastrzeżeń.
1 / 5
2016-10-25 10:40:27
Oleg
Od dwóch tygodni od zakupu nie otrzymałem przesyłki. Po interwencji mailowej otrzymałem odpowiedź, że powinna być dostarczona. od dwóch dni sprawdzają status przesyłki.
5 / 5
2016-10-24 20:15:22
Marta
Szybka i profesjonalna obsługa polecam!!!
5 / 5
2016-10-23 14:01:00
Jolanta
Wszystko sprawnie i bezproblemowo.Polecam:)
5 / 5
2016-10-22 13:46:44
Walenty
Rzetelny kontrahent. Nie był to mój pierwszy zakup w tym Sklepie. Jestem bardzo zadowolony
1 / 5
2016-10-18 18:58:56
Stanisława
do dzisiaj nie otrzymałam zamówionego towaru próbowałam się telefonicznie skontaktować ze sklepem , okazało się to niemożliwe, automat telefoniczny cały czas informował, że jestem druga w kolejce za chwilę, że pierwsza potem znowu druga i tak cały czas,
4 / 5
2016-10-16 13:19:41
Walenty
dobre podejście do klienta dobry kontakt \ocena tylko dobra ponieważ mailowo przypomniałem o zakupie i przewidywanym terminie dostawy za to odpowiedź prawie ekspresowa :)
1 / 5
2016-10-13 20:04:40
Oliwier
Fatalnie. Zamówienie nie dotarło. Przez 4 dni słuchałem zapewnień, że przesyłka wyjdzie. Finalnie dostawałem potwierdzenie nadania, które okazało się fejkiem... Rozumiem problemy z dostawą, ale nie kłamanie do końca wykłuwając się z Klientem. Finalnie przyznali się do kłamstwa.
1 / 5
2016-10-11 14:45:15
Feliks
Brak kontaktu telefonicznego, brak kontaktu mailowego. Towar nie jest z Polskiego kanału dystrybucyjnego. Jeden plus, bardzo dobrze zapakowana, zabezpieczona paczka.
1 / 5
2016-09-26 23:21:30
Leopold
Niedotrzymany termin dostawy towaru,brak informacji
3 / 5
2016-09-26 22:05:40
Karol
Słaby kontakt, dostałem nie swoją zawartość przesyłki,przysłano kuriera, który zabrał przesyłkę a ja od połowy tamtego tygodnia ani kontaktu ani zamówionego towaru
5 / 5
2016-09-24 20:30:23
Wera
Wszystko ok, szybkie zamówienie szybka wysyłka. Towar dobrze zapakowany.
2 / 5
2016-09-23 23:39:28
Longin
I've bought two pc displays, one of the displays has wrong gamma, I wrote several requests in order to figure out whether there is some guarantee on it, but had no answer.
5 / 5
2016-09-21 13:19:15
Andrzej
Rewelacja wszystko sprawnie i szybko. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam ten sklep.
5 / 5
2016-09-20 22:36:59
Izydor
Wszytko tak jak powinno być. Sprawnie, telefon super, tanio, oryginalne folie, jednym słowem polecam wszystkim, miałem obawy co do zakupu przez internet, ale tacy sprzedawcy jak aj komp przyczynia się do częstrzych zakupów w sieci
5 / 5
2016-09-20 12:14:31
Izyda
Szybko bez żadnych problemów
1 / 5
2016-09-18 18:24:06
Klementyna
Brak towaru w sklepie, dobrze że odebrali telefon. Brak kontroli nad wsytawionymi produktami na ceneo.
1 / 5
2016-09-15 13:23:09
Zdzisława
Wprowadzenie klienta w błąd co do czasu realizacji, piszą na stronie że dostępne (zamawiają produkt u producenta dopiero po złożeniu zamówienia w sklepie, na magazynie raczej nic nie mają) ale jak się okazuje nie do końca bo nadal czekam na przesyłkę, więc jak się komuś spieszy to odradzam tego sprzedawcy!!!!
5 / 5
2016-09-09 22:19:59
Apolonia
Polecam świetny profesjonalny sklep faktura wystawiona ładnie zabezpieczona produkt również Polecam ten sklep!!!
5 / 5
2016-09-09 12:36:44
Magda
Wszystko ok. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2016-09-08 20:30:28
Alina
Szybko i sprawnie. Bez żadnych problemów
5 / 5
2016-09-04 18:35:58
Jarosława
Bardzo wyrozumiali wyjechałem.Niestety przesyłka przepadła,ale telefonowano.Chyba transport zawinił
5 / 5
2016-08-30 22:42:12
Lesław
dobry towar w atrakcyjnej cenie
5 / 5
2016-08-26 08:13:03
Franciszek
Bardzo dobry kontrahent godny polecenia/
4 / 5
2016-08-24 15:44:50
Paulina
Firma rzetelna,szybka realizacja zamówienia,polecam
1 / 5
2016-08-24 11:49:17
Bronisław
Fatalnie dostałem nie ten produkt co zamówiłem, dzisiaj dopiero ogarnąłem, że to nie ten mikrofon. Dostałem Mikrofon Samson Go Mic Direct, a zamówiłem Samson Go Mic. Czy jest możliwość odzyskania pieniędzy.
1 / 5
2016-08-22 11:18:32
Jonatan
Za pomyłkę sklepu musiałem zapłacić 2500zł więcej za zakupione przedmioty za co sklep jakoś nie ma zamiaru mi oddać. Mogłem nie odbierać przesyłki i miałbym sprawę z głowy, ale poszedłem im na rękę i jednak zapłaciłem i wychodzi na to że dałem się oszukać.... Już więcej takiego błędu nie popełnię...
5 / 5
2016-08-21 09:48:57
Arnold
Zaryzykowałem bo nie znałem, ale zostałem miło zaskoczony - profesjonalną i szybką obsługą zamówienia, jak najbardziej polecam.
4 / 5
2016-08-19 19:52:49
Wiesław
Działania poprawne ale nie całkowicie dopracowane.
5 / 5
2016-08-19 11:35:09
Celina
Wszystko w najlepszym porządku !
5 / 5
2016-08-19 11:29:53
Agata
Kontakt ze sklepem był bardzo dobry ,na bieżąco można było śledzić czas realizacji zamówienia 100%polecam
5 / 5
2016-08-18 15:06:54
Aurelia
Szybko, profesjonalne. Godny polecenia
5 / 5
2016-08-16 21:09:12
Jagoda
zakupy przebiegły bez problemu ,chodż nie było możliwości śledzenia przesyłki ,kontakt ze sklepem był bardzo dobry
5 / 5
2016-08-11 21:58:21
Lesław
Bardzo solidnie i szybko wykonana transakcja.
4 / 5
2016-08-11 17:23:53
Stanisława
polecam, duzym plusem byla darmowa wysylka
5 / 5
2016-08-09 09:00:41
Tymon
Niesamowite!!! Pralka pierze jak szalona! Szał!
1 / 5
2016-08-05 12:38:17
Justyna
Nie polecam. Szukasz towaru, wchodzisz na ceneo, wybierasz ofertę a ta wirtualna tzn, sklep by być najtańszym robi cenę z kosmosu za towar, którego nie ma stanie w hurtowni tylko po to by co, za kilka dni anulować zamówienie? No bo chyba nie wrócić w przyszłości.
2 / 5
2016-08-05 12:09:42
Marcel
DO CHWILI OBECNEJ NIE OTRZYMAŁEM ŻADNEJ INFORMACJI O PRZESYŁCE A MAMY 5.08.16
5 / 5
2016-08-05 12:04:24
Arkadiusz
Szybko, sprawnie, bezproblemowa transakcja.
5 / 5
2016-08-03 22:22:25
Karolina
to moje pierwsze zakupy,jestem bardzo mile zaskoczona,napewno nie bede kupowala w marketach,tyko skorzystam ze sprzedazy internetowej.
1 / 5
2016-08-02 19:42:48
Maksym
Fatalny sklep, problem ze zwrotem. Zwrot na własną kieszeń
2 / 5
2016-08-02 17:27:11
Gustaw
Niestety otrzymałem nie ten towar który zamawiałem, zamiast powerbanku o pojemności 10000 mAh otrzymałem o połowę mniejszej pojemności. Dlatego nie jestem zadowolony.
1 / 5
2016-07-26 20:10:36
Liza
Zamówiłam 24 czerwca aparat Panasonic Lumix czarny miał przywieść go kurier i miałam zapłacić przy odbiorze bo tak zaznaczyłam w zamówieniu. Jest już 26 lipiec a oni nie odezwali się nawet nie zadzwonili a numer tel był podany i wszystkie niezbędne dane. Więcej niczego nie będę tutaj zamawiała. Nie polecam.
5 / 5
2016-07-23 08:29:50
Miłosz
Błyskawiczna realizacja zamówienia.
5 / 5
2016-07-21 18:44:11
Józef
Solidne zabezpieczenie produktu, szybko i bardzo dobry kontakt. Polecam
5 / 5
2016-07-12 11:25:50
Gracjan
wszystko w idealnym porządku :)
5 / 5
2016-07-02 21:16:24
Eliza
Sprawnie, szybko, towar zgodny z opisem. Polecam

Rzetelne opinie o AJKOMP.PL