Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Ajmara.pl

Ajmara.pl Opinie 5.0 (306)

Zawiszy czarnego 10/6
41-506
Chorzów
( brak )
opinie Ajmara.pl
speedtest
5.0
306
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-21 17:15:27
Władysława
Szklanki do whisky Bohemia. Bardzo ładne. Szybka wysyłka, dobry kontakt. Zamówienie przejrzyste.
4 / 5
2020-02-21 16:46:22
Gustawa
szybka wysyłka, dobrze zapakowana paczka, dobra informacja dotycząca statusu zamowienia
5 / 5
2020-02-20 04:04:52
Liwia
Bezproblemowy kontakt. Miły Sprzedawca. Szybka realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2020-02-19 20:29:50
Gustawa
Natychmiastowa wysyłka, towar najwyższej jakości.
5 / 5
2020-02-19 17:54:58
Aleksander
Super, zgodnie z oczekiwaniami, bez zarzutu
4 / 5
2020-02-18 23:13:09
Justyna
Dosyć sprawnie, choć z opóźnieniem wysłane. Dobrze zabezpieczone.
5 / 5
2020-02-17 18:09:07
Bogna
Polecam, zestaw z Bohemii piękny, paczka bardzo dobrze zapakowana
5 / 5
2020-02-16 19:46:17
Idzi
Szybko odpowiadają, towar zgodny z opisem, bardzo bezpiecznie zapakowany.
5 / 5
2020-02-15 17:14:35
Leszek
Całość bez zarzutów !! Super !!
5 / 5
2020-02-14 08:54:42
Longin
Zestaw karafka i szklanki - wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2020-02-07 11:17:01
Zofia
Żadnych zastrzeżeń - szybka wysłyka (darmowa!!!), towar zgodny z opisem, info na bieżąco via e-mail!!!
5 / 5
2020-02-01 16:32:41
Wojciech
Bohemia kompet 6 szklanek do wisky guadro
5 / 5
2020-01-30 16:59:32
Michalina
Szybka realizacja, przystępna cena w stosunku do jakości. Co prawda nie mogłam skorzystać z darmowej przesyłki, ale pamiętam, że przy większej kwocie jest to możliwe. Polecam firmę. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2020-01-29 13:17:36
Jowita
Szybko i sprawnie, towar zgody z opisem i zdjęciami, polecam.
5 / 5
2020-01-27 20:25:22
Joanna
Super. Szybko, sprawnie. Produkt dobrze zabezpieczony.
5 / 5
2020-01-27 10:54:39
Franciszka
Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona, odpowiednio do zawartości. Realizacja błyskawiczna, informacja o przesyłce na bardzo dobrym poziomie. Super!!! Polecam.
5 / 5
2020-01-23 17:34:50
Romana
Szybko i sprawnie. Gorąco polecam
5 / 5
2020-01-23 10:16:43
Aniela
Realizacja zamówienia przebiegła bardzo sprawnie. Towar zgodny z opisem. Paczka pancernie zapakowana.
5 / 5
2020-01-21 12:15:24
Lucyna
Szybko, sprawnie, dobrze zapakowane, dotarło w całości :)
5 / 5
2020-01-15 19:10:34
Katarzyna
Klarownie sformułowane informacje, szybka obsługa
5 / 5
2020-01-15 15:30:21
Emilia
Super, szybko i na temat, bez ściemy
5 / 5
2020-01-09 20:17:02
Władysława
Zamówiony przeze mnie zestaw dotarł bardzo szybko. Idealnie zabezpieczony na czas transportu. Filiżanki przepiękne. Już nie długo skorzysta ponownie z zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2020-01-08 07:20:01
Eliza
Polecam bardzo. Nie było żadnych problemów, towar zgodny z zamowieniem. W rzeczywistości szklanki wyglądają jeszcze lepiej
5 / 5
2020-01-06 12:43:13
Albert
Towar i wysyłka wg opisu. Wszystko ok.
5 / 5
2020-01-03 18:05:38
Gerard
Towar piękniejszy niż na zdjęciach jestem zachwycona.
5 / 5
2020-01-02 14:33:28
Ernest
Strona internetowa przejrzysta. Łatwość zamówienia.
5 / 5
2020-01-02 10:08:40
Wera
Zamówienie błyskawicznie zrealizowane.
5 / 5
2019-12-30 11:52:08
Wincenty
Wszystko sprawnie i na czas. Polecam
5 / 5
2019-12-26 20:31:20
Grzegorz
Bardzo dobra opinia. Towar wysokiej jakości, zgodny z opisem
5 / 5
2019-12-26 19:00:10
Emilia
Szybko i sprawnie a przed Świetami to było najważniejsze :)
5 / 5
2019-12-25 21:15:08
Michał
Szybko,sprawnie.Dobrze zapakowane
5 / 5
2019-12-25 18:20:50
Julian
Bardzo sprawna obsługa. Fajny sklep.
5 / 5
2019-12-23 14:44:03
Błażej
Bardzo sumienna firma,przed świętami bardzo szybka wysyłka i towar(szklanki kryształowe) były bardzo starannie zapakowane.:)
5 / 5
2019-12-20 13:42:11
Remigiusz
Szybko sprawnie towar bardzo dobrze zapakowany co jest szczególnie ważne przy szkle ... Polecam!!!
5 / 5
2019-12-18 13:46:02
Eligiusz
Super szybka wysyłka, co szczególnie doceniam w okresie przedświątecznym. Paczka rewelacyjnie zapakowana.
5 / 5
2019-12-18 13:38:24
Ernest
Jestem bardzo zadowolona i polecam.
5 / 5
2019-12-17 18:20:30
Danuta
Bardzo dobry kontakt ze Sprzedawcą. Uwagi zrealizowane bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-12-17 17:05:20
Karolina
Sprawnie zrealizowane zamówienie, bardzo dobre zabezpieczenie przesyłki.
5 / 5
2019-12-16 10:02:28
Sylwester
Polecam, bardzo profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-12-13 14:24:39
Szczepan
Super sklep, wszystko elegancko.
5 / 5
2019-12-12 14:19:56
Kinga
Fantastyczna jakość kieliszków. Świetnie zapakowana paczka, szybka wysyłka. Same plusy.
5 / 5
2019-12-10 18:47:50
Jagoda
Profesjonalna obsługa,towar zgodny z opisem,świetnie zapakowany,szybka dostawa ,gorąco polecam!
5 / 5
2019-12-10 09:44:51
Zenon
Szybka realizacja, doby wybór
5 / 5
2019-12-06 20:59:29
Leopold
Bardzo sprawnie działjący sklep internetowy .
5 / 5
2019-12-06 14:55:03
Pola
Sklep działa bardzo sprawnie. Towar zamówiony super. Dostawa natychmiastowa
5 / 5
2019-12-05 20:37:14
Luiza
szybko , konkretnie, nie było problemów, bardzo dobrze zabezpieczony towar
5 / 5
2019-12-05 08:47:12
Aurelia
Polecam, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-12-04 19:37:25
Renata
Solidnie, szybko, towar bezpiecznie zapakowany, dobrej jakości
5 / 5
2019-12-03 21:37:39
Maksymilian
POLECAM - większość oczekiwań została spełniona
4 / 5
2019-11-28 21:52:11
Nina
Brak orginalnego opakowania do szklanek
5 / 5
2019-11-27 22:11:07
Emanuel
szybka realizacja zamówienia, zakup dotarł w nienaruszonym stanie. Polecam
5 / 5
2019-11-27 07:17:31
Roman
Wszystko było bardzo dobrze ,zamówienie, kontakt telefoniczny , przesyłka. Na piątkę z plusem.
5 / 5
2019-11-26 20:28:56
Żaneta
Mieszkam w innym kraju wiec przesyka potrzebuje wiecej czasu na dotarcie do adresata. Wszystko dobrze zapakowane, zabezpieczone. Szklanki sa piekne. W przyszosci na pewno skorzystam ponownie.
5 / 5
2019-11-22 10:16:18
Lucjan
bezproblemowo i bezzłocznie zrealizowane zamówienie
5 / 5
2019-11-21 14:19:36
Ilona
Bardzo dobra firma godna polecenia
5 / 5
2019-11-18 20:56:08
Krystian
Bardzo dobrze zapakowana przesyłka
5 / 5
2019-11-14 16:54:28
Agata
Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie. Jestem zadowolona z każdego etapu zakupu. Produkt zgodny z opisem. Świetna jakość.
5 / 5
2019-11-14 13:36:29
Hanna
Robiłam w tym sklepie kilka razy zakupy i zawsze wszystko przebiega sprawnie, a szkło dostarczane bardzo dobrze zabezpieczone. Bardzo polecam ten sklep.
5 / 5
2019-11-14 11:23:35
Klementyna
Firma ajmara profesjonalna. Zamówienie zostało zrealizowane zgodnie z informacją jaką otrzymałam. Plus za to, że informują o tym kiedy będzie kurier bo sama firma kurierska nie ma tego w zwyczaju.
5 / 5
2019-11-13 23:47:11
Kamil
Szybko,/zaraz po urlopie-była informacja na stronie sklepu/, sprawnie, kieliszki bardzo dobrze zapakowane, jestem bardzo zadowolona, jeśli jeszcze będę potrzebowała wyroby ze szkła najpierw odwiedzę ten sklep. Polecam wszystkim, którzy szukają pięknych i niepowtarzalnych, subtelnych wyrobów szklanych Wioletta
5 / 5
2019-11-13 22:59:54
Jeremiasz
Bardzo dobry serwis, na piątkę z plusem!
5 / 5
2019-11-02 19:04:49
Elżbieta
Jestem bardzo zadowolona, polecam!
5 / 5
2019-11-01 16:01:52
Eryka
Dobry sklep, towar zgodny z zamówieniem
4 / 5
2019-10-22 11:46:59
Gustawa
Wszystko super nawet był kontakt telefoniczny ze strony sklepu co nie zawsze ma miejsce towar zgodny z opisem polecam
5 / 5
2019-10-18 10:48:02
Krzysztof
Szeroki asortyment, konkurencyjne ceny. Przesyłka była bardzo dokładnie zabezpieczona i dotarła ekspresowo. Jednym słowem- polecam.
5 / 5
2019-10-16 13:38:07
Olga
Za pozytywne uznaję, że w sklepie znalazłam towar niedostępny w innych sklepach
5 / 5
2019-10-15 12:42:14
Kacper
Jestem bardzo zadowolona ze sklepu i z obsługi. Sklep polecam. Towar zgodny z zamówieniem, bardzo dobrze zapakowany i zabezpieczony.
5 / 5
2019-10-14 12:11:41
Hubert
jestem bardzo zadowolona, wszystko odbyło się bez zarzutu.
5 / 5
2019-10-09 14:46:46
Krystian
Znakomity sklep, piękne kryształy
5 / 5
2019-10-02 18:43:19
Jagoda
Jestem bardzo zadowolona. Polecam.
5 / 5
2019-09-21 14:24:25
Ludwika
Same superlatywy. Sprzedawca godny polecenia. Świetny kontakt. Bardzo uczciwe podejście do kupującego. Towar pierwsza klasa. Wyjątkowo dobrze zabezpieczony. Z pewnością wrócę na kolejne zakupy.
5 / 5
2019-09-19 12:44:59
Pola
Sprawnie i szybka czyli b. dobrze. Towar dobrze zabezpieczony.
5 / 5
2019-09-18 17:17:01
Izyda
Sklep sprawnie zrealizował zamówienie
5 / 5
2019-09-17 10:56:04
Marta
wszystko zgodne z opisem, bardzo dobrze zapakowane!!!!!!!
5 / 5
2019-09-09 13:09:41
Sandra
Sklep rewelacyjny, świetny kontakt, profesjonalizm.
5 / 5
2019-09-09 11:11:36
Renata
Piękny wazon, obsługa błyskawiczna! Polecam!
5 / 5
2019-09-06 22:14:14
Lesław
Rewelacja. Potrzebowałem nabyć zestaw powiększony, po kontakcie i wyartykułowaniu prośby, została ona bezzwłocznie spełniona. Polecam tę firmę ze spokojnym sumieniem. Szkło, już drugi nabyty zestaw, jest bardzo ładne i oba prezenty bardzo się spodobały. Wybór jest duży i każdy coś dla siebie znajdzie. POLECAM!!!!!!!!!
5 / 5
2019-09-04 08:19:55
Mieczysław
Wszystko bardzo sprawnie i bardzo szybka wysyłka na czym mi najbardziej zależało.
5 / 5
2019-08-31 05:43:39
Violetta
Sklep godny polecenia jak i towar który sprzedaje.
5 / 5
2019-08-26 19:53:59
Agnieszka
Bardzo szybko i sprawnie, polecam.
5 / 5
2019-08-26 12:41:54
Dominika
Towar b.dobrej jakości, bardzo szybka dostawa. Jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2019-08-23 12:57:54
Natasza
I want to thank you specially for the quality of packaging : the articles were well packed to avoid them from breaking. I was totally satisfied by the treatment of my order. Best regards,
5 / 5
2019-08-18 21:43:55
Eugeniusz
Jestem zadowolona super sklep i świetny towar .POLECAM wszystkim ten sklep.
5 / 5
2019-08-13 11:09:20
Zenon
Odbiór osobisty, bardzo sprawnie, rzeczowo i fachowo.
5 / 5
2019-08-12 15:44:48
Ilona
Otrzymałam towar expresowo, jestem b.zadowolona. Opakowanie towaru bardzo bezpieczne, było super.
5 / 5
2019-08-09 11:18:56
Radosław
Szybka wysylka, dobrze zabezpieczone, same plusy
5 / 5
2019-08-08 11:15:50
Beata
Towar zgodny z opisem, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Czas wysyłki zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-08-07 20:53:56
Kinga
Super. Dostawa szybką. Jedna szklanka dojechał lekko uszczerbiona i sklep bez problemu natychmiast wysłał nowa szklankę. Każdemu może coś nie wyjść ale ważne jak w tej sytuacji się zachowa. Ten sklep zachował się wzorców.
5 / 5
2019-08-02 15:50:49
Arleta
Szybka wysyłka, dobrze zapakowany towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-07-29 12:44:29
Michalina
Bardzo sprawny kontakt, szybka wysyłka w bezpiecznym opakowaniu. Jedyny minus to niezgodność informacji na stronie z opisem producenta - na stronie - Materiał : Szkło kryształowe bezołowiowe + Można myć w zmywarce, natomiast producent na każdym kroku podkreśla 24% zawartość ołowiu i przestrzega przed zmywarką. To jedyne co mogę powiedzieć negatywnego, ogólnie doświadczenie ze sklepem bardzo pozytywne, mam nadzieję, że będę mieć okazję kupić coś tutaj ponownie.
5 / 5
2019-07-26 09:53:50
Zbyszko
Zdecydowanie polecam! Produkt bardzo dobrze zabezpieczony - nie było szans, aby cokolwiek mogło się uszkodzić podczas transportu.
5 / 5
2019-07-25 14:28:22
Danuta
Polecam, wszystko szybko sprawnie.
5 / 5
2019-07-24 10:23:03
Nadia
Błyskawiczny czas realizacji, szklane przedmioty starannie zapakowane.
5 / 5
2019-07-18 21:48:41
Damian
Sklep perfekcyjny . Moje pierwsze zakupy na pewno wrócę jeszcze raz
5 / 5
2019-07-18 10:21:14
Violetta
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Szybka i sprawna obsługa. Polecam
5 / 5
2019-07-17 22:38:27
Sebastian
Rewelacja!!! Serdecznie polecam. Oby każdy sprzedawca tak działał na rynku . Super!
5 / 5
2019-07-16 11:39:10
Ksenia
Zamawiałam po raz drugi i tym razem również wszystko bardzo sprawnie. Mogę szczerze polecić. Do tego towar najwyższej klasy.
5 / 5
2019-06-27 07:49:00
Wanda
zakupy przebiegły sprawnie, towar piękny.
5 / 5
2019-06-26 19:39:40
Benedykt
Szybka prosta obsługa. Dobry kontakt ze sprzedawcą.
5 / 5
2019-06-26 13:43:22
Gabriel
W 100% polecam tego Dostawcę. Fantastyczny i błyskawiczny kontakt, bardzo sympatyczna, profesjonalna i pomocna obsługa, dostawa zrealizowana ekspresowo, towar doskonałej jakości, zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-06-26 09:06:53
Michał
To moje drugie zamówienie. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-06-24 13:07:53
Cyprian
Profesjonalna obsługa. Szybko, sprawnie. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona .Polecam!
5 / 5
2019-06-22 20:40:13
Paulina
szybka realizacja, towar dobrze zabezpieczony
5 / 5
2019-06-19 23:01:42
Bogdan
Wszystko ok. Produit piekny jak na zdjeciu. Polecam
5 / 5
2019-06-19 19:30:46
Alina
Szybka obsługa, otrzymany produkt był jak w opisie i na zdjęciu. Polecam
5 / 5
2019-06-19 14:08:25
Zbigniew
Bardzo szybka dostawa, zamówienie dotarło w idealnym stanie.
3 / 5
2019-06-19 11:57:35
Filip
Zakupiłem zestaw szkliwa QUADRO i większość naczyń jest super. Sprzedawca zapewniał że szkliwo jest dostosowane do zmywarek do naczyń. Niestety dzbanek na wodę pękł podczas pierwszego zmywania niemal na pół. Powstało pękniecie bez żadnych odprysków przez środek dna i prawie do samej góry naczynia z obu stron. Sprzedawca nie poczuwa się do wymiany wadliwego produktu. :[
5 / 5
2019-06-19 11:21:59
Stefan
Szybka dostawa zamówienia, produkt bardzo dobrze zapakowany,aby nie został uszkodzony podczas transportu .
5 / 5
2019-06-18 18:26:41
Malina
Naprawdę polecam, jestem zaskoczona profesjonalizmem oraz wyjątkowo przejrzystą strona internetowa. Dodatkowy plus za możliwość wysłania prezentu z dedykacją wprost do osoby obdarowanej.
5 / 5
2019-06-18 11:27:54
Tymon
Przesyłka dotarła ekspresowo! Kieliszki bardzo ładne, wygląd zgodny z tym zaprezentowanym na zdjęciach. Mimo moich obaw, dotarły w stanie nienaruszonym. Bardzo polecam🙂
5 / 5
2019-06-17 07:05:50
Robert
Jaki towar taka obsługa... czyli najwyższa jakość. Poza tym bardzo dobrze opisana forma dostawy wraz z możliwością obejrzenia przesyłki.
5 / 5
2019-06-16 07:38:29
Antonina
Czytelna strona internetowa, profesjonalna obsługa
5 / 5
2019-06-07 15:30:09
Aga
Piękne kieliszki z kryształkami Swarovskiego - idealne na prezent ślubny. Bardzo eleganckie opakowanie. Odbierałam osobiście - sympatyczny właściciel. Polecam.
5 / 5
2019-06-07 09:07:23
Arnold
Sklep bardzo dobry. Szybki kontakt telefoniczny, konkretne pytania i konkretne odpowiedzi. Szklanki i karafka z serii Hornfrost po prostu sztos. Z zawartością whisky w słońcu mienią się pięknie a zatyczka karafki robi dyskotekę na stole i scianie gdy tylko słońce na nią spojrzy. Polecam!!!
5 / 5
2019-06-06 11:57:18
Celestyn
Polecam - obsługa bez zarzutu, dobry kontakt.
5 / 5
2019-06-05 15:30:24
Maksymilian
Pełny profesjonalizm. Gorąco Polecam!!!!!!!
5 / 5
2019-06-05 14:42:57
Aleksandra
Pełen profesjonalizm. Super kontakt. Transakcja przebiegła bardzo szybko i bez zastrzeżeń. Firma godna polecenia
5 / 5
2019-06-03 14:22:59
Juliusz
Towar zgodny z oczekiwaniami. Bardzo szybkie dostarczenie przesyłki.
5 / 5
2019-05-27 20:13:28
Olaf
Szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem i bardzo dobrze zabezpieczony (szkło).POLECAM !
5 / 5
2019-05-27 13:38:40
Eryka
Jestem bardzo zadowolony zarówno z obsługi jak i z towaru.
5 / 5
2019-05-25 13:53:38
Brunon
Towar zgodny z zamówieniem, szybka wysyłka. Gorąco polecam
5 / 5
2019-05-23 07:05:04
Ksenia
Szybka i prosta transakcja. Towar bardzo dobrze zapakowany i zabezpieczony.
5 / 5
2019-05-22 12:41:39
Władysława
B. FAJNY SKLEP, DUŻY WYBÓR , SZYBKA DOSTAWA -POLECAM!
5 / 5
2019-05-22 10:27:28
Feliks
Bez zarzutu. Polecam. To mój kolejny zakup w tym sklepie. I zawsze ok.
5 / 5
2019-05-16 20:04:16
Franciszka
Wspanialy i profesjonalny serwis. Towar zabezpieczony idealnie. Polecam!!!!
5 / 5
2019-05-14 17:50:41
Sonia
Pełen profesjonalizm , towar zamówiony pierwsza klasa Z czystym sumieniem polecam
5 / 5
2019-05-13 13:14:58
Emilia
Produkt zgodny z opisem. Prezentuje się bardzo dobrze. Naprawdę polecam :)
5 / 5
2019-05-10 14:14:11
Zofia
Szybka obsługa, towar bardzo dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniami w czasie transportu.
5 / 5
2019-05-06 13:44:59
Idzi
Szybka dostawa, produkty rewelacyjne.
5 / 5
2019-05-06 13:10:41
Aurelia
Serdecznie polecam. Transakcja przebiegłą bez zarzutu.
5 / 5
2019-05-06 10:56:23
Juliusz
Polecam. Szybka dostawa nawet w majówkę, czego się nie spodziewałam. Towar bardzo dobrze zapakowany.
5 / 5
2019-05-04 12:00:50
Maria
ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2019-05-01 11:13:25
Waldemar
Bardzo szybko, bardzo profesjonalnie.
5 / 5
2019-04-26 22:14:41
Amelia
Okazało się, że zamówiony przeze mnie towar jest uszkodzony i został odesłany do producenta. Wówczas miły pan zaproponował mi inny produkt, który spełnił moje wymagania. Tego samego dnia otrzymałam zwrot różnice cenowej, a w dniu następnym kurier dostarczył towar. Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej obsługi. Na pewno jeszcze skorzystam.
5 / 5
2019-04-25 19:25:00
Józefina
Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu. Polecam
5 / 5
2019-04-22 12:06:43
Jan
Naprawdę polecam, pięknie i bardzo solidnie zapakowane. Szkło pięknie i dobrze wykonane, starczy na lata.
5 / 5
2019-04-18 23:50:27
Dariusz
to moje drugie zakupy w ajmara.pl i z pewnością nie ostatnie. Megazadowolenie polecam
5 / 5
2019-04-18 07:47:34
Ernest
towar bardzo dobrze zabezpieczony, szybka wysyłka, polecam
5 / 5
2019-04-17 11:19:07
Kornelia
Zamówienie zapakowane bardzo dobrze , pomimo ogromnej ilości przewalonych paczek na aucie kuriera , wszystkie kieliszki całe :)
5 / 5
2019-04-13 14:35:28
Sofia
ZAKUPU ROBIŁAM W TYM SKLEPIE KOLEJNY RAZ I JAK NAJBARDZIEJ POLECAM.
5 / 5
2019-04-13 00:30:22
Aldona
bardzo udany zakup solidny sklep
5 / 5
2019-04-10 07:20:32
Iga
Profesjonalna i miła obsługa telefoniczna, możliwość złożenia zamówienia podczas rozmowy - klient nie został odesłany na stronę internetową, pełna skrupulatność w zapakowaniu zakupionego towaru.
5 / 5
2019-04-05 20:38:37
Inga
Przesylka blyskawiczna a kieliszki jeszcze ladniejsze niz na zdjeciu. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2019-03-29 16:39:15
Emanuela
Świetny sklep! Szybka wysyłka, towar bardzo dobrze zapakowany. Polecam wszystkim. O
5 / 5
2019-03-29 13:24:39
Rozalia
Ekspresowa wysyłka, towar bardzo dobrze zapakowany.
5 / 5
2019-03-29 11:11:23
Aniela
Szybka sprawna obsługa. Polecam.
5 / 5
2019-03-29 11:04:36
Oleg
Zdecydowanie polecam ten sklep i z pewnością zrobię następne zakupy u nich.
5 / 5
2019-03-29 10:16:06
Apoloniusz
Ekspresowa dostawa, towar zgodny z zamówieniem- polecam.
5 / 5
2019-03-28 18:25:32
Iga
Błyskawiczna wysyłka zamowienia, towar rewelacyjnie zapakowany, tak.aby.nie uległ uszkodzeniu
5 / 5
2019-03-27 11:43:05
Teresa
Wszystko szybko, sprawnie, towar dobrze zabezpieczony w dostawie, polecam.
5 / 5
2019-03-22 14:13:13
Sylwia
Super sklep, polecam to mój nie pierwszy zakup:)
5 / 5
2019-03-22 10:47:49
Joanna
Bardzo profesjonalnie podejście do klienta. Polecam.
5 / 5
2019-03-22 08:09:36
Radosław
Thay sell very good products, the team is very friendly, organized and fast! I ordered the package on Monday and on Thursday at 12 it was already at my doorstep in Slovenia.
5 / 5
2019-03-21 09:36:30
Manuela
w zasadzie wszystko w porządku, tylko strona internetowa kusi artykułami archiwalnymi (niedostępnymi lub wycofanymi z produkcji) nie wiem po co, człowiek się tylko irytuje
5 / 5
2019-03-19 08:03:33
Weronika
Świetny kontakt ze sprzedającym.
5 / 5
2019-03-15 22:15:19
Lilianna
Pełna profesja widać ze sprzedawca zajmuje się tym długo towar idealnie zapakowany zero szans na stłuczkę polecam
5 / 5
2019-03-15 12:20:16
Leopold
Produkt wysokiej jakości. Szybka obsługa, Profesjonalnie zapakowane.
5 / 5
2019-03-15 08:40:29
Kinga
Towar zgodny z opisem, bardzo szybka i sprawna obsluga
5 / 5
2019-03-13 15:51:51
Apoloniusz
Sprawnie. Przesyłka dotarła bezpiecznie.
4 / 5
2019-03-11 19:31:24
Oksana
Zamówiony towar dotarł w idealnym stanie,choc troszke to trwało. Ogólnie wszystko ok,polecam
5 / 5
2019-03-10 16:14:05
Sara
Bardzo dobry sklep, towar bardzo dobrej jakości
5 / 5
2019-03-09 12:37:30
Filip
poprawna prezentacja przedmiotu zakupu, komunikatywność.
5 / 5
2019-03-08 16:31:42
Hubert
Sklep i towar szklany - pierwsza klasa. Polecam
5 / 5
2019-03-07 16:35:28
Teresa
Polecam serdecznie. Na początku obawiałam się, czy otrzymam zamówione szkło w całości i zostałam miło zaskoczona. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona, nie było możliwości, żeby cokolwiek się uszkodziło.
5 / 5
2019-03-07 11:35:49
Paula
Piękne produkty, dobry kontakt, szybka i bezpieczna wysyłka. Pełen profesjonalizm.
3 / 5
2019-03-07 10:10:05
Zbyszko
Jestem bardzo zadowolona. Polecam na 100%
5 / 5
2019-03-06 11:01:33
Barbara
Miła obsługa.Polecam bo warto. Perfekcja!
5 / 5
2019-03-02 14:04:45
Bogna
Bardzo dobre produkty, dobre opakowania, błyskawiczna dostawa
5 / 5
2019-03-01 13:51:25
Anna
Towar zgodny z opisem. Dobrze zapakowany. Szybko wysłany. Polecam.
5 / 5
2019-03-01 12:58:17
Tamara
Wzorowa obsługa klienta i piękny towar. Po otrzymaniu przesyłki mam ochotę wykupić jeszcze pół asortymentu:)
5 / 5
2019-02-26 21:53:15
Patryk
Wszystko w najlepszym porządku. Sympatyczny kontakt sprawna obsługa . Gorąco polecam
5 / 5
2019-02-21 13:06:14
Cecylia
Jestem bardzo zadowolona z jakości i szybkości obsługi. Dziwią mnie słabe komentarze bo moje doświadczenie w zakupach z Ajmara są bardzo pozytywne. Zaznaczę, ze nie jestem nikim zaprzyjaźnionym z firmą, by wystawiać bochlebną opinie. Kontakt ze sprzedawcą miły i rzeczowy. Zakupiony towar idealny zgodny z opisem, przygotowanie szkła do wysyłki mistrzowskie. Paczkę dostałam na drugi dzień! Ja z czystym sumieniem polecam. Na pewno wrócę do tego sklepu. Ania K Pucharki do lodów Bohemia
5 / 5
2019-02-18 12:11:32
Kinga
Super szybki serwis:) Kryształy zapakowane profesjonalnie nie ma praktycznie szans stłuczenia podczas transportu. POLECAM!!!
5 / 5
2019-02-18 10:50:34
Żaneta
Przesyłka przyjechała uszkodzona (z zestawu 6 zbita jedna szklanka). Po jednym telefonie do sklepu uzyskałam informację co mam zrobić w takim przypadku. Dostałam również informację iż zbita szklanka zostanie do mnie przesłana i faktycznie dostała na następny dzień roboczy. Super podejście do Klienta i ekspresowe załatwienie sytuacji. Polecam, bardzo dobra obsługa Klienta, na pewno wrócę do tego sklepu.
5 / 5
2019-02-18 08:50:56
Sebastian
Polecam,wszystko było bez żadnych zarzutów
5 / 5
2019-02-15 12:32:13
Damian
Serdecznie polecam zakupy towar pierwsza klasa
5 / 5
2019-02-14 22:48:23
Dawid
sprawnie, szybko zgodnie z opisem
5 / 5
2019-02-14 11:20:23
Ludmiła
Szybko sprawnie pięknie zapakowane.
5 / 5
2019-02-09 14:12:36
Iwona
Dobry kontakt, szybka wysyłka
5 / 5
2019-02-08 10:42:28
Olaf
Wszystko w jak najlepszym porządku!
5 / 5
2019-02-08 10:15:06
Tobiasz
Rewelacja! polecam wszystkim- kontakt z klientem na najwyzszym poziomie. Paczka dostarczona zgodnie z planem nastepnego dnia, super bezpiecznie zapakowana. same pozytywy
5 / 5
2019-02-06 12:15:34
Wiktor
Wszystko sprawnie, kieliszki i szklanki bardzo dobrze zabezpieczone.
5 / 5
2019-02-06 11:07:44
Aniela
Wszystko przebiegło jak należy. Polecam.
5 / 5
2019-02-06 10:58:39
Żaneta
Zamówiłam w niedziele a w poniedziałek towar został już wysłany. szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-02-06 08:15:45
Tadeusz
Przesympatyczny i rzetelny kontakt
5 / 5
2019-02-05 15:57:10
Malina
Szybko i profesjonalnie. Informacja dla klienta na każdym etapie realizacji zamówienia.
5 / 5
2019-02-04 16:12:00
Oskar
Wszystko przebiegło sprawnie, produkt dodatkowo był bardzo bezpiecznie zapakowany
5 / 5
2019-02-01 19:38:26
Hubert
Bardzo dobrze, kolejny, kolejny raz, spakowane bez zarzutu
5 / 5
2019-02-01 10:24:19
Eryk
Świetny wybór. Miła obsługa. Błyskawiczna realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-01-31 16:17:37
Otylia
Kryształowy dzwonek dotarł kurierem na następny dzień po wysłaniu w stanie idealnym - i to mówi samo za siebie. Można zamawiać bez strachu, bo bardzo dobrze zapakowany towar przyjdzie w całości. Szybko.
5 / 5
2019-01-29 12:12:05
Marzena
Très bonne. J'ai trouvé chez eux ce que je cherchais. Le prix était correct et j'ai apprécié la possibilité donnée de payer par Paypal .La commande est arrivée rapidement et sans casse car les verres étaient soigneusement emballés. Je leur ferai d'autres commandes à l'occasion.
5 / 5
2019-01-25 22:56:34
Zygmunt
Wspaniale , szybko bardzo wyrozumialy mily Pan dba o klijentow polecam bardzo
5 / 5
2019-01-25 14:02:36
Gabriel
Szybka, sprawna i wiarygodna transakcja. Towar bardzo dobrze zabezpieczony przed stłuczeniem. Polecam!
5 / 5
2019-01-25 09:41:04
Iwo
Bardzo profesjonalny sklep. Kupowałam karafke i szklanki, trochę obawiałem się o dostawę, ale paczka była świetnie zabezpieczona a produkt świetnie wykonany. Jestem bardzo zadowolona :)
5 / 5
2019-01-24 20:48:55
Wiola
Dobrzeście sie synki z Chorzowa spisali
5 / 5
2019-01-24 11:52:28
Patrycja
Szybko, sprawnie realizowane zamówienia. Polecam.
5 / 5
2019-01-23 09:40:08
Cecylia
Świetna jakość w dobrej cenie
5 / 5
2017-12-07 10:24:18
Iga
Tak profesjonalnego podejścia do tematu sprzedaży i obsługi klienta dawno nie doświadczyłem. A w sklepie internetowym to raczej nigdy. Nie dość że przesyłka dotarła błyskawicznie, zapakowana solidnie, to byłe mna bieżąco informowany. Po odebraniu okazało się że jeden z kieliszków ma niewielką skazę. Sklep błyskawicznie zareagował na mojego maila, wysyłając mi nowy produkt bez zbędnych pytań. 200% i 5 gwiazdek to za mało żeby oddać przyjemność z zakupów w Ajmara.pl/ POLECAM
5 / 5
2015-10-13 21:05:09
Kalina
Współpraca ze sklepem Ajmara przebiegła pomyślnie. Produkt okazał się jeszcze bardziej efektowny niż przedstawiony na zdjęciach - osobliwe, czarne kieliszki ze zdobieniami Swarovskiego sprawdziły się w zupełności jako osiemnastkowy prezent dla siostry ;) Nienaruszone, dobrze zabezpieczone - trochę to trwało, zanim przedarłam się przez warstwy folii, styropianu itp. :)) Kontakt ze sprzedawcą był w porządku, rozmawiałam z miłym Panem, który rozwiał wątpliwości związane z dostawą - drobny problem, szybko rozwiązany. Gdybym potrzebowała w przyszłości czegoś z podobnego asortymentu, pomyślałabym o Ajmarze. Pozdrawiam i dzięki!
5 / 5
2015-09-07 14:36:22
Jakub
Super sprzedawca. Błyskawiczna przesyłka. Towar godny polecenia.

Rzetelne opinie o Ajmara.pl