Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AkademiaSnu.pl

AkademiaSnu.pl Opinie 4.9 (133)

Przytkowice 553
34-141
Przytkowice
505-424-474
brak obrazu
speedtest
4.9
133
Opinii

Doskonale

5 / 5
2018-04-04 12:27:13
Oliwier
Bezproblemowa realizacja zamówienia. Dobry kontakt. Polecam
5 / 5
2017-08-04 13:47:19
Oskar
Bardzo dobre podejście do sprzedaży, kontakt z inicjatywy sklepu, wyczerpujące informacje o towarze i wysyłce. Zgodziłem się na dostawę w następnym tygodniu, w zamian sprzedawczyni zaoferowała dodatkowy towar. Sklep godny polecenia.
4 / 5
2017-02-22 15:03:52
Bogna
Dobra obsługa i dobra cena. Termin realizacji 14 dni, ale szybko zostałam poinformowana telefonicznie, że producent ma dużo zamówień i stąd wynikają opóźnienia.
5 / 5
2016-10-12 20:55:13
Tomasz
Bardzo miły kontakt ze sprzedającym panie przesympatyczna służące pomocą . Towar z najwyższej półki. Z wielką przyjemnością jeszcze nie raz zrobię w nim zakupy.Serdecznie polecam. Obsługa na najwyższym poziomie pełen profesjonalizm.
5 / 5
2016-02-05 16:50:42
Lech
Zakup szybki i bezproblemowy.Pomyłkę w złożeniu zamówienia załatwiłem telefonicznie.
1 / 5
2016-01-12 16:49:24
Liza
Sklep nie informuje o przebiegu zamówienia. W ciągu dwóch tygodni nie otrzymałam żadnych informacji o terminie dostawy.Pierwszy raz spotkałam się z tym przy zakupach internetowych.
5 / 5
2015-11-06 13:12:45
Igor
zamówienie przyszło jeszcze szybciej niż było to uzgodnione, jestem bardzo zadowolona ze sklepu, gorąco polecam.
3 / 5
2015-11-01 22:28:08
Wiktor
Może następnym razem będzie lepiej.
3 / 5
2015-10-31 17:16:40
Łucja
Sklep w swojej ofercie umieścił towary których nie ma na stanie i których producenci już nie produkują. Czas oczekiwania na wyprodukowanie zamiennika za zamówiony towar wyniósł 5 tygodni co jest chyba niepoważne.
5 / 5
2015-10-08 12:03:53
Kajetan
Wszystko ok, towar spełnia oczekiwania
5 / 5
2015-10-02 09:24:40
Longin
Zakupy przebiegły bardzo pomyślnie
5 / 5
2015-10-01 09:04:31
Waldemar
Wszystko zgodnie z zamówieniem. I szybko :)
5 / 5
2015-09-25 18:40:25
Albert
Zależało mi przede wszystkim na czasie realizacji zamówienia i dostałem dokładnie to, czego oczekiwałem! Bardzo szybka wysyłka i dobry kontakt! Polecam!!
5 / 5
2015-09-23 12:23:42
Ludmiła
Profesjonalna obsługa, która dba o klienta. Produkt zamówiony po południu a juz następnego dnia z rana otrzymałam przesyłkę. Jak najbardziej polecam sklep.
5 / 5
2015-09-21 21:24:02
Zenon
Profesjonalna i kompetentna obsługa, szybko i sprawnie dostarczony towar, bardzo polecam.
5 / 5
2015-05-17 12:52:11
Maria
Kupilam mezowi materac w tym sklepie, bo ma problemy z kregoslupem i ciagle marudzi , ze nie może spac. Odkad przyslali mi ten sprzet, w koncu przestal marudzic i mozeby oboje się wyspac. Wielkie dzieki
5 / 5
2015-05-13 17:35:31
Urszula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
5 / 5
2015-05-12 17:47:22
Ada
Kupilem sobie materac na urodziny, bo na poprzednim to już nie moglem spac. Wszystko mnie bolalo i ciagle chodzilem niewyspany. Nowy materac jest swietny! Jakosc pierwsza klasa, cena tez przystepna. Realizacja zamowienia szybka.
5 / 5
2015-05-11 14:37:38
Dawid
Moja ocena tego sklepu to taka piatka z plusem. Podoba mi się mile i otwarte podejscie do klienta, latwy i szybki kontakt, reszta tez oczywiście w porzadku. Materac zostal wyslany bardzo szybko, jakosc na wysokim poziomie. Super!
5 / 5
2015-05-10 18:27:52
Ignacy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
5 / 5
2015-05-08 19:38:57
Konrad
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
5 / 5
2015-05-05 19:38:38
Natasza
Moja opinia jak najbardziej pozytywna. Zaskoczyla mnie mega szybka przesylka oraz pomoc w wniesieniu materaca na pietro. Wielkie podziekowania dla panow z transportu. Polecam ten sklep z czystym sumieniem.
5 / 5
2015-05-03 18:45:51
Ada
Moja koleżanka poleciła mi zakupy w tym sklepie. Sama tu kupowała materac i była zachwycona. Postanowiłam rónież zainwestować w dobry materac aby móc w końcu wygodnie spać. Materac jest super, w końcu wygodnie śpię za niewielkie pieniądze. Super sklep.
5 / 5
2015-05-02 19:02:36
Julita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
5 / 5
2015-04-19 11:28:18
Apoloniusz
W takim sklepie jak ten zakupy to czysta przyjemnosc. Bardzo mily i szybki kontakt ze sprzedawca, odpowiada na maile blyskawicznie , ceny bardzo atrakcyjne. Mile wrazenie.
4 / 5
2015-04-18 20:30:10
Emil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
5 / 5
2015-04-15 19:42:41
Stanisława
Transakcja przebiegła zdecydowanie pomyślnie. Zamówiłam materac z małą pomocą telefoniczną miłego pana (Grzegorz?).. Materac został mi przywieziony na drugi dzień i wniesiony do mieszkania.. Super firma, naprwawdę polecam ich usługi :)
5 / 5
2015-04-15 19:32:55
Diana
W końcu mam swój wymarzony materac… bardzo długo szukałam odpowiedniego, aż w końcu trafiłam na ten sklep i znalazłam to, czego szukałam. Dzięki!!
5 / 5
2015-04-09 19:35:50
Bartosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
5 / 5
2015-04-08 20:56:53
Wanda
Materac jaki zostal mi przyslany z tego sklepu jest naprawde bardzo bardzo dobrej jakosci, bardzo wygodny, porzadnie wykonany. Obsluga sklepu jest bardzo mila, ulatwia zakupy, szybka przesylka.
5 / 5
2015-04-08 20:48:03
Alfred
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
5 / 5
2015-04-07 13:20:55
Luba
Sklep ten jest bardzo fajny i przyjazny dla klienta. Zamawialem materac do sypialni, bo zona nalegala a na tej stronce znalazlem najlepsza oferte :) Przesylka doszla do nas bardzo szybko i bezproblemowo…Polecam i pozdrawiam :)
5 / 5
2015-04-04 17:41:07
Weronika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
5 / 5
2015-04-04 17:36:35
Piotr
Jeśli chodzi o mnie, to jest to najlepszy sklep, w jakim miałem okazje kupowac. Bardzo mily sprzedajacy, szybki, latwy kontakt, informacja na biezaco o stanie realizacji zamowienia. Polecam serdeczniei pozdrawiam
5 / 5
2015-04-04 17:32:57
Jędrzej
Świetny sklep - naprawdę. Kupowanie tutaj to była dla mnie czysta przyjemnosc!! Super obsluga, bardzo mila i pomocna. Wybor materacy bardzo duzy, wiec każdy cos dla siebie znajdzie. Ceny przystepne. Polecam
5 / 5
2015-04-03 18:08:42
Luba
Bardzo fajny sklep. Moim zdaniem jeden z lepszych jakie ostatnimi czasy miałam okazję "odwiedzic". Pełen profesjonalizm w realizacji zamowienia. Sam materac bardzo dobrej jakosci, wykonany porzadnie, super.
5 / 5
2015-04-03 17:59:17
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
5 / 5
2015-04-01 10:41:15
Lesław
Jestem bardzo zadowolona z zakupow robionych w tym sklepie. Jest to firma bardzo rzetelna i na pewno nikogo nie zawiedzie. Materac kupilam dla mamy, jest idealny, dokladnie taki jaki chcialam. Bardzo dziekuje za transakcje.
5 / 5
2015-04-01 10:34:46
Bolesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
5 / 5
2015-04-01 10:25:27
Lucjan
Ekstra sklep, który spelnil wszystkie moje wymagania odosnie sklepu online. Ceny sa o wiele nizsze niż w sklepie stacjonarnym, wybor olbrzymi po prostu. Bardzo mila obsluga i szybka przesylka to dodatkowe atuty.
5 / 5
2015-04-01 09:46:49
Łucjan
Bardzo pozytywne wrazenie zrobil na mnie ten sprzedawca. Jeśli chodzi o materac, jaki kupowalem to był Hilding , na który akurat mieli promocje, wiec jeszcze mi się udalo trafic rabacik. Materac jest super, naprawde dobra jakosc za rozsadna cene.
5 / 5
2015-03-30 16:52:19
Irena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
5 / 5
2015-03-29 18:40:02
Jędrzej
Z przyjemnoscia wystawiam pozytywna opinie dla tego sklepu. Same superlatywy :) Niskie ceny, duzy wybor produktow, szybka dostawa i mila obsluga. Opinia jak najbardziej zasluzona. Na pewno będę tu wracac.
5 / 5
2015-03-29 18:36:47
Henryka
Sklep, który ma same zalety :) Nie spotkalam się z żadna wada kupujac na mowisz i masz. Obsluga strony prosta, sprzedawca uprzejmy, szybka przesylka i przede wszystkim bardzo niskie ceny. Jeszcze tu wroce :):)
5 / 5
2015-03-29 18:32:17
Jadwiga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
5 / 5
2015-03-29 18:27:48
Eugeniusz
100 procent zadowolenia z zakupow w tym sklepie. Wszystko przebieglo wzorcowo. Skladanie zamowienia bardzo proste , kontakt ze sprzedajacym latwy i mily. Przesylka dotarla w wyznaczonym terminie.
5 / 5
2015-03-28 19:57:01
Malwina
Wszystko wporzasiu! Nie ma czego się obawiac. Pozdrawiam!
5 / 5
2015-03-28 19:51:50
Bożena
Absolutny hit wśród sklepow!! Polecam kazdemu, kto potrzebuje zakupic nowy materac!
5 / 5
2015-03-28 19:46:59
Bernard
Wg mnie - ten e-sklep przebija zakupy w pewnej duzej sieci, która specjalizuje się w akcesoriach do sypialni!! Już tylko tutaj będę robic takie zakupy
5 / 5
2015-03-28 19:40:36
Maciej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
4 / 5
2015-03-27 21:36:00
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
5 / 5
2015-03-27 20:46:36
Teodor
Bardzo polecam wszystkim zakupy w tym sklepie. Kupowalem materac i jestem pod bardzo pozytywnym wrazeniem. Materac jest bardzo dobrej jakosci, porzadna rzecz widac. Bardzo wygodny. Do tego cena była super.
5 / 5
2015-03-27 20:31:20
Cyprian
Sklep jest bardzo fajny. Zastanawialam się dlugo nad kupnem materaca i przegladalam bardzo duzo ofert. Jednak zdecydowalam się tutaj kupic i nie zaluje. Profesjonalna obsluga, sprzed jest swietny no i ceny korzystne.
5 / 5
2015-03-26 16:44:17
Oleg
Kiedy moja zona zaczęła marudzić, że chciałaby materac taki dobry to zacząłem szukać czegoś odpowiedniego i tak trafiłem na tą stronkę. Sklep jest super, bardzo miła obsługa. No i żona zadowolona :):):)
5 / 5
2015-03-26 16:40:51
Karol
Bardzo rzetelna firma, która z czystym sumieniem mogę zaopiniowac pozytywnie. Bardzo mila obsluga, która z checia pomaga dobrac odpowiedni sprzet, szybka wysylka, dobre ceny.
5 / 5
2015-03-26 16:37:55
Anna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
5 / 5
2015-03-26 16:34:50
Julianna
Mój materac jest jednym z najlepszych jakie miałam do tej pory. Musiałam często zmieniać bo się po prostu wygniatały. Teraz kupiłam właśnie tutaj i widzę nieporównywalną różnicę w jakości. Mogę polecić dalej - smiało
5 / 5
2015-03-18 19:38:53
Teresa
Sklep jak najbardziej godny polecenia. Kupowałam tutaj dwa razy materac - jeden do sypialni a drugi do gościnnego. Za każdym razem profesjonalna obsługa, bardzo miła do tego. Polecam
4 / 5
2015-03-18 19:33:20
Miłosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
4 / 5
2015-03-06 17:31:44
Ismena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
2 / 5
2015-01-19 07:50:11
Katarzyna
Sklep po wysłaniu zamówienia zamilkł. Nie otrzymałam obiecanego maila do śledzenia przesyłki. Ustaliłam wcześniej, że dostawa będzie po godzinie 18, sklep potwierdził taką wysyłkę. Okazało się, że przesyłka była wysłana przez pocztę, kurier był o 15:10 z awizo, nie dzwonił. W efekcie musiałam odbierać osobiście z punktu odbioru przesyłek. Dodam, że dwa stelaże ważą 28kg. Sklep polecam tylko dla emerytów, którzy przez cały dzień siedzą w domu. Firma nie dotrzymała warunków dostawy, które obiecała zapewnić.
5 / 5
2015-01-09 12:51:02
Mariusz
Nie wiem, czy jest lepszy sklep internetowy o takiej tematyce!! Bardzo fachowa obsluga, doradzaja klientowi, nawet wybrednemu.
5 / 5
2014-12-19 14:51:31
Eleonora
Nie wiem czy można trafic na lepszy sklep w Internecie! Bardzo polecam! Nic tylko kupowac!!!!!!!!
5 / 5
2014-12-19 14:41:21
Dymitr
Bardzo dobry partner do interesow. Będę na pewno wracala do tego sklepu , bo zakupy tutaj to czysta przyjemnosc.
5 / 5
2014-12-15 21:40:09
Aleksander
Kupowałem kilka rzeczy u tego sprzedawcy i zawsze transakcja przebiega super. Szybko, sprawnie, bezpiecznie i bez oszustwa
5 / 5
2014-12-15 21:24:39
Piotr
Transakcja na najwyższym poziomie. Dobra komunikatywność, sklep naprawde solidny i wiarygodny. POLECAM
5 / 5
2014-12-13 17:30:41
Roma
To jest miejsce, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie. Wszelkiego rodzaju materace dla każdego.
5 / 5
2014-12-13 17:20:12
Wiola
Materac Select Dynamic kupiony w Akademii Snu to najlepszy materac jaki do tej pory miałem.
5 / 5
2014-12-13 17:10:31
Grażyna
Kupiliśmy z żoną materac. Jest to najlepsza inwestycja ostatnich czasów. W końcu możemy wygodnie spać bez żadnych dolegliwości bólowych.
5 / 5
2014-12-13 17:02:42
Sławomir
W końcu mogę się wyspać, dzięki zakupionemu w Akademii snu materacowi
5 / 5
2014-12-09 18:20:56
Przemysław
Dostalem zamowienie na drugi dzien bez zadnego problemu , Tak więc jeśli ktoś mieszka w małym mieście tak, jak ja, to radzę nie tracić czasu i po prostu skorzystać z Internetu
5 / 5
2014-12-09 18:18:24
Eleonora
Pierwzy raz skorzystalem z tego sklepu i juz nie zmienie na inny bo takiej obsluhi nigdzie nie ma. Grzecznie i milo przeprowadzona rozmowa, zamowinie dotarło bardzo szybko do domu.
5 / 5
2014-12-09 18:16:30
Manuela
Bardzo konkretny sklep. Duzy wybór częsci i profesjonalna obsługa. Miło sprawnie szybko - duzy pozytyw!
5 / 5
2014-12-02 17:24:51
Janina
Błyskawicznie i profesjonalnie. Partner godny polecenia. Wszystko zgodnie z zamówieniem .
5 / 5
2014-12-02 17:19:06
Nina
Chyba tylko ten sklep traktuje poważnie klienta bo mimo ze dzwoniłam kilka razy zawsze miło mnie obsłużono. Nigdy więcej nie pójde do konkurencji. Dodac do tego trzeba fakt, iż ceny mają naprawdę konkurencyjne - to po co szukać gdzieś indziej?
5 / 5
2014-12-02 17:15:33
Kamil
Mój piwerszy zakup w tym sklepie i jakie miłe zaskoczenie! Solidnie zapakowaną przesyłke kurier dostarczył pod same drzwi. Nie sadziłem ze to możliwe, ale w tym sklepie naprawdę dba się o klienta!
5 / 5
2014-11-26 21:17:49
Włodzimierz
Dlugo szukalam sklepu który zaspokoi moje materacowe potrzeby. W koncu trafilam na akademie snu. Bardzo duzy wybor, stosunkowo niskie ceny oraz pomocna dlon ze strony personelu. Firma godna polecenia :)))))))
5 / 5
2014-11-26 21:14:54
Mieczysław
Kupilem materac Medivis w akademii snu. Mogę szczerze polecić – komfort spania jest niezwykly.
5 / 5
2014-11-26 21:10:38
Daniela
Jeśli ktoś chce kupić dobry materac to tylko w AkademiiSnu. Najlepszy wybór, przystępne ceny
5 / 5
2014-11-24 17:58:01
Eligiusz
Długo zmagałem się z bólem kręgosłupa lędźwiowego. Lekarz poradził mi zakup odpowiedniego materaca. Kupiłem taki w sklepie akademia snu i mogę powiedzieć, że wreszcie mogę się porządnie wyspać. Tylko materac Select Dynamic!
5 / 5
2014-11-24 17:54:53
Sebastian
Świetny sprzęt! Kupiłem materac i jestem bardzo zadowolony. A obsluga - fachowa.
5 / 5
2014-11-20 21:40:27
Fryderyka
Polecam zakupy w tym sklepie - sprawnie, szybko, tanio, bezpiecznie.
5 / 5
2014-11-17 18:14:05
Antoni
Natrafilam na ten sklep zupelnie przypadkowo, ale musze przyznac, ze jednak zrobilam tutaj zakupy i oczywiście nie zaluje!!:) Szukalam e-sklepu blisko mojej miejscowosci, bo jednak lubie obejrzec towar przed zakupem:) - polecam smialo kazdemu!
5 / 5
2014-11-17 18:11:00
Wioletta
Zakupy w takim sklepie to czysta przyjemnosc:) A mozliwosc zakupu na raty ulatwila mi zdecydowanie się na zakup materaca.
5 / 5
2014-11-17 18:07:00
Teodor
Ciekawe czy obsluga ze sklepu Akademia Snu skonczyla akademie?:> bowiem fachowosc ich obslugi i wiedza - zasluguja na wielki szacunek!
5 / 5
2014-11-13 19:27:13
Mieczysław
Pozytywny glos!! Bez dwoch zdania się należy za taka obsluge, doradztwo no i cene!!
5 / 5
2014-11-11 14:15:22
Honorata
Zakup materaca ze stelazem to powazny wydatek, ale uwazam, ze warto. Dzieki pomocy sprzedawcow ze sklepu internetowego - uzyskalem odpowiedzi na wszystkie moje pytania.
5 / 5
2014-11-11 13:50:22
Fryderyk
W takim sklepie jak ten, robienie zakupow to czysta przyjemnosc. A opcja zakupu ratalnego = fantastyczna!! Skorzystalam z niej:)
5 / 5
2014-11-09 19:48:12
Matylda
Koszt materaca to około 1000 zl, albo i wiecej. Dobrze, ze istnieje mozliwosc zakupu na raty - tak to każdy może sobie pozwolic na komfort wymiany materaca.
5 / 5
2014-11-08 09:12:16
Weronika
Super szybko i bezproblemowo - to przyjemność robić zakupy w takim sklepie jak Akademia Snu. POLECAM!!!
5 / 5
2014-11-06 19:43:38
Roma
Przyznam, ze w stosunku do sklepu 'normalnego', ceny sa nizsze o 20-30% - wiec po co przeplacac?!
5 / 5
2014-11-04 15:00:20
Apolonia
Dzisiaj kurier dostarczyl mi moj nowy materac. Wszystko tak jak przedstawial sprzedawca. Mam nadzieje, ze w koncu sie wyspie. Polecam
5 / 5
2014-11-04 14:49:28
Gustawa
Wielki pozytyw dla tego sprzedawcy. Szybciutko wysylaja towar, rzetelna obsluga, ktora fachowym zdaniem potrafi wesprzec w wyborze idealnego materaca dla kazdej osoby.
5 / 5
2014-11-03 18:59:05
Olaf
Bardzo chwalę sobie produkty z tego sklepu. Jakość gwarantowana. Kupowałem już kilka razy i zawsze super.
5 / 5
2014-11-03 18:45:39
Łucjan
Odkąd śpię na materacu kupionym w Akademii snu naprawdę mogę się porządnie wyspać. Bardzo pomaga w moich dolegliwościach, nie pochłania kurzu.
5 / 5
2014-11-03 18:33:51
Elżbieta
Bardzo szybka przesyłka, super kontakt, naprawdę warto kupować.
5 / 5
2014-10-30 19:46:27
Klaudia
fajnie sie kupuje w sklepie, gdzie ludzie znaja sie na rzeczy, bardzo dziekuje pani Gosi :)
5 / 5
2014-10-30 19:16:31
Marina
Kupowanie w tym sklepie to sama przyjemnosc.
4 / 5
2014-10-28 11:18:32
Pola
Kolezanka polecila mi ten sklep. Bardzo jej za to dziekuje. Kupilam materac i jestem bardzo zadowolona. Polecam dalej.
5 / 5
2014-10-27 11:45:49
Elżbieta
Zdecydowanie najlepszą rzeczą jaką można zrobić dla swojego kręgosłupa jest zakupienie materaca w tym sklepie. Bardzo miła obsługa, która doradzi i odpowiednio pokieruje co kupić w zależności od potrzeb.
5 / 5
2014-10-27 10:48:58
Krystian
Odkąd śpię na materacu kupionym w Akademii snu naprawdę mogę się porządnie wyspać. Bardzo pomaga w moich dolegliwościach, nie pochłania kurzu. Fakt, ze kosztuje 'parę złotych', ale naprawdę warto! Zamówienie zrealizowane prawidłowo.
5 / 5
2014-10-25 13:19:08
Irena
Chcac wybrac najlepszy materac dla swojego maluszka kupilam wlasnie w Akademii Snu! Wszystko co najlepsze dla dzieciaczkow. Polecam goraco.
5 / 5
2014-10-25 12:54:14
Janusz
Długo poszukiwałem materaca, aż trafiłem na osobę w sklepie Akademia Snu, która „dobrała” materac do moich potrzeb. Bardzo dziękuję.
5 / 5
2014-10-24 19:57:38
Grażyna
Jestem bardzo zadowolony z usług świadczonych przez Akademie Snu. Mila i bardzo znajaca się na rzeczy osluga oraz duzy wybor towarow sprawia, ze az chce sie kupowac!
5 / 5
2014-10-24 19:45:52
Michał
Super sklep z wielkim wyborem produktow. Zarowno leczniczych jak i do normalnego uzytku.
5 / 5
2014-10-20 19:08:14
Feliks
Strzałem w dziesiątkę jest wprowadzenia możliwości zakupów na raty! Produkty tego typu nie są tanie i nie każdy ma taką gotówkę. Raty zwiększają dostępność produktów dla niektórych osób. Szkoda, że nie 0%
5 / 5
2014-10-20 18:55:34
Renata
Szybka wysylka, mila obsluga, zdecydowanie moge polecic uslugi tej firmy!!!
5 / 5
2014-10-19 14:10:46
Elżbieta
Kupowanie przez internet to naprawde rewolucyjny wynalazek! Po co mam lazic po jakis szrotach itp itd, jak moge sobie spokojnie w domu zakupic dowolna czesc i dostac ja solidnie zapakowana pod same drzwi?
4 / 5
2014-10-19 13:18:46
Kamila
Zakupy w takim sklepie jak ten, to prawdziwa przyjemnosc. Przyznam, ze mialam troche stresu, bowiem taka kwota za materac to nie jest byle co...ale towar przyszedl zgodnie z zamowieniem, bardzo szybko, starannie zapakowany - wszystko ok.
5 / 5
2014-10-15 17:35:54
Daria
Jestem sennoholiczka:> czy jak to nazwac:) uwielbiam spac i za wszelka cene chce sobie dogodzic:> Dlatego tak waznym jest dla mnie wygodne spanie, a to wlasnie umozliwia dobrze dobrany materac - to podstawa! Sprzedawcy ze sklepu akademiasnu - wsparli mnie fachowa pomoca przy wyborze 'mojego' materaca, za co im serdecznie dziekuje!
5 / 5
2014-10-15 14:34:59
Norbert
Sklep spełnił wszystkie moje oczekiwania co do sklepu internetowego. Bardzo krótki czas oczekiwania na realizacje, rzeczowe informacje od personelu, dobry kontakt.
5 / 5
2014-10-14 17:51:02
Zdzisława
Dlaczego dopiero teraz trafilem na ten sklep?????? Rewelacja! Przesylka prawie natychmiastowa, towar dostępny od reki!! Wszystko ok, moge smialo polecic kazdemu.
4 / 5
2014-10-14 14:37:52
Jowita
Jeden z lepszych tego typu sklepów na rynku. Szeroka gama produktów daje możliwość indywidualnego wyboru każdemu klientowi. Polecam w szczególności dla osób z dolegliwościami kręgosłupa.
5 / 5
2014-10-13 13:58:50
Sabina
Opinie jakie czytałam o Akademii snu są całkowicie prawdziwe. Przekonałam się o tym na własnej skórze kupując stelaż oraz materac. Zaskoczyła mnie możliwość kupienia na raty, co w moim przypadku było zbawienne. Szybko i sprawnie. Firma godna polecenia.
5 / 5
2014-10-13 13:43:15
Gabriel
Kupilem już w tym sklepie dwa materace. Sa naprawde dobrej jakosci. Teraz kupuje materac do lozka dla mojego dziecka – oczywiście również w akademii snu.Obsluga na wysokim poziomie, brak jakichkolwiek problemow - polecam.
5 / 5
2014-10-10 14:53:21
Wiesława
Pragne wyrazic moja opinie o sklepie Akademia Snu. Sklep, a dokladnie jego oferta oraz sprzedawcy - wywarli na mnie naprawde korzystne wrazenie. Takze jakos zapakowania materaca - byla naprawde na wysokim poziomie. Nic sie w podrozy nie rozwalilo.
5 / 5
2014-10-10 14:19:21
Izyda
Od dawna wahalam sie czy kupic materac, ktory kosztuje polowe mojej pensji, czy nie. No ale po kolejnej nieprzespanej nocy, gdzie budzilam sie z bolami plecow - stwierdzilam, ze pora w siebie zainwestowac i skusilam sie na poszukiwania materacow. Tak trafilam tutaj i szczerze - bardzo dobrze trafilam!! Pomoc sprzedawcoc okazala sie nieoceniona - dziekuje!:)
5 / 5
2014-10-09 09:53:30
Marcel
Chciałem ocenić i skomentować sklep internetowy Akademia Snu. Kupowałem ostatnio materace dla rodziny, zostawiając u nich ładne parę tysiaków. I muszę przyznać, że było warto. Materace naprawdę pomagają się wyspać i rzeczywiście - mniej mnie boli kręgosłup. Dziękuję za doradztwo, pozdrawiam - Leszek.
5 / 5
2014-10-04 20:38:09
Romuald
Co tutaj sie rozpisywać - polecam serdecznie każdemu zakupy w sklepie Akademiasnu. Jakość obsługi - fachowość - stoi na naprawdę wysokim poziomie. Zakupy takie - to sama przyjemność.
5 / 5
2014-10-03 14:55:24
Cyprian
Oceniam transakcje pozytywnie. Obsluga sklepu - zna sie na swoim fachu, to musze przyznac. Komunikacja - na poziomie bardzo dobrym. Nie mozna sie do niczego przywalic:) polecam kazdemu kupujacemu.
5 / 5
2014-09-29 19:43:13
Krystyna
Sklep ma w swojej ofercie naprawde wiele ciekawych rzeczy do kazdej sypialni:) Zaluje, ze tak pozno zdecydowalem sie na wymiane materaca - ale lepiej pozno niz wcale:> Super obsluga - nie mam zastrzezen.
5 / 5
2014-08-28 10:40:30
Ada
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam i pozdrawiam :)
5 / 5
2014-08-22 10:50:30
Kinga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
5 / 5
2014-08-19 11:02:07
Rozalia
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam
5 / 5
2014-08-18 11:27:31
Szymon
Wielki pozytyw zarówno co do zakupionego materaca jak i samego sklepu. Bardzo dobry kontakt ze sklepem oraz bardzo dobra obsługa. Szczerze polecam wszystkim kupującym!
5 / 5
2014-08-16 11:11:25
Wincenty
Witam, jestem bardzo zadowolona z obsługi tego sklepu. Fachowa, terminowa oraz zaangażowana w obsługę klienta. Dostawa zamówionych towarów transportem firmowym co było dla mnie miłym zaskoczeniem. Z przyjemnością wrócę do tego sklepu w przyszłości.
5 / 5
2014-05-18 09:32:33
Zdzisław
Kontakt mailowy bardzo dobry. Polecam osobom które odkładają wszystko na ostatnią chwilę. Gdyż potrzebowałem materac na już, i tutaj miałem bardzo duży wybór z stanu magazynowego. Dostawa transportem firmowym dużą zaletą. Polecam
5 / 5
2014-05-16 12:34:57
Rafał
Smiało mogę udzielić rekomendacji dla tego sklepu. Duży wybór produktów. Sympatyczny kontakt mailowy. Dostawa zgodnie z informacją o dostępności towaru. Polecam
5 / 5
2014-05-15 16:02:11
Nina
Zasadniczo wszystko szybko i bez najmniejszych problemów. Odpowiedzialny i poważny kontrahent. Współpraca przebiegła pomyślnie. Stelaż jest bardzo dobrej jakości produktem.
5 / 5
2014-05-14 07:30:57
Bronisława
Konkretna pomoc w wyborze, realizacja ekspresowa, bardzo sympatyczny kontakt telefoniczny. Polecam
5 / 5
2014-05-12 10:06:47
Stefania
Bardzo dziękuje za pomoc w wyborze tego wspaniałego materaca. Teraz naprawdę rozumiem iż warto wydać pieniądze na dobry materac. Dziękuje za udane zakupy.
5 / 5
2014-05-09 17:47:16
Felicja
Bardzo dziękuje za tą owocną transakcję. Fachowa pomoc przy wyborze materaca, dzięki przemiłej Pani. Towar zabezpieczony aż ciężko było rozpakować, aczkolwiek jest to napewno dużą zaletą. Zdecydowanie polecam tego sprzedawcę.
5 / 5
2014-01-03 22:48:21
Joachim
Obsługa w sklepie bardzo przyjemna, która wszystko dobrze doradzi i pomoże oceniam zakup w tym sklepie jako udany. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam wszystkim.

Rzetelne opinie o AkademiaSnu.pl