Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Akces-Markt

Akces-Markt Opinie 5.0 (39)

Nowa 33
08-108
Korczew
664087888
opinie Akces-Markt
speedtest
5.0
39
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-15 09:37:35
Grzegorz
Profesjonalne podejście, atrakcyjne ceny, tusze współpracują z drukarką polecam.
5 / 5
2020-02-09 17:08:17
Malwina
Bardzo polecam zakupy w tym sklepie internetowym. Zamówienie otrzymałam bardzo szybko i co najważniejsze towar w atrakcyjnej i konkurencyjnej cenie :)
5 / 5
2020-01-24 21:01:54
Roksana
Zakupy szybkie jak pendolino, jakość mucha nie siada. Polecam i jeszcze skorzystam nie jeden raz.
5 / 5
2020-01-24 08:36:08
Elwira
Świetny kontakt, promocje oraz sprzęt (ładowarka dla Osmo action)
5 / 5
2020-01-23 16:54:59
Fryderyk
Wszystko w najlepszym porządku, szybka dostawa, towar zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2020-01-21 17:12:28
Mieczysław
Super kontakt, szybka wysyłka. Konkurencyjne ceny
5 / 5
2020-01-18 09:52:47
Oleg
Długie oczekiwanie na transport
5 / 5
2020-01-10 20:34:52
Sabina
Pełen profesjonalizm. Zakupy przebiegły szybko i rzetelnie. Towar bez zarzutu. Polecam!
4 / 5
2019-12-26 13:25:32
Kacper
Transakcja przebiegła bez problemów. Dobry kontakt ze sprzedającym. Towar i opatowski ok.
5 / 5
2019-12-12 16:43:35
Józefina
Polecam ! Przesyłka z żadnego sklepu nie dotarła do mnie tak szybko ! Zajęło to mniej niż 24h . Jestem w ogromnym szoku . Z towarem wszystko okej :)
5 / 5
2019-12-12 13:24:03
Konstanty
Nie mam żadnych zastrzeżeń, informacji o przesyłce było nawet zbyt dużo. Pozdrawiam
5 / 5
2019-12-12 10:51:05
Zbigniew
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie , łącznie z bezpośrednim kontaktem sms (w sprawie miejsca dostawy) w czasie weekendu - bardzo cenne. Dziękuję
5 / 5
2019-12-10 18:54:23
Faustyna
Sklep wart polecenia ,zakup wysłany błyskawicznie
5 / 5
2019-12-10 14:38:02
Apoloniusz
POLECAM WSZYSTKIM NAPRWDE SZYBKO TANIO I SPRAWNIE
5 / 5
2019-12-03 17:43:21
Celina
Świetna obsługa, szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-12-03 15:53:32
Marian
Wszystko przebiegło pomyślnie. Jestem zadowolonym klientem
5 / 5
2019-12-03 15:53:32
Róża
Wszystko przebiegło pomyślnie. Jestem zadowolonym klientem
5 / 5
2019-11-29 11:52:00
Mikołaj
Polecam sklep bez żadnych zarzutów.
5 / 5
2019-11-08 20:37:17
Daniela
Polecam. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie.
5 / 5
2019-11-04 16:57:53
Maria
Bardzo szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-10-24 11:22:47
Radosław
Szybki sprawny zakup i profesjonalna obsługa
5 / 5
2019-10-18 11:53:45
Feliks
Wszystko szybko i sprawnie. Mega sympatyczny właściciel. Sklep ma dość szeroki asortyment, co pozwala zrobić zakupy w jednym miejscu.
5 / 5
2019-10-12 17:54:25
Ludwika
Witam jestem zadowolona z zakupionego towaru i mile zaskoczona w jakim szybkim tempie został mi doręczony.Polecam i pozdrawiam.
5 / 5
2019-10-12 13:29:40
Bartłomiej
Polecam Sklep, dostałem towar szybko i od razu mogłem zainstalować Toner. Szybko , sprawnie i pasuje. Dobra cena, szybkość , dobra obsługa sklepu. Jednym słowem POLECAM GORĄCO
5 / 5
2019-10-11 14:14:03
Liliana
Bardzo szybka obsługa. Polecam.
5 / 5
2019-09-20 18:57:59
Justyna
Szybko, bezbłędnie, skutecznie
5 / 5
2019-08-13 18:00:48
Amelia
Jestem bardzo zadowolona dziękuję
5 / 5
2019-08-02 13:22:07
Hubert
Pełen profesjonalizm. Bardzo miła i sprawna obsługa. Polecam!!!!!
5 / 5
2019-07-29 12:07:23
Szymon
Polecam. Bardzo sprawna i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-07-23 20:19:57
Zuzanna
Polecam.Wszystko przebiegło pomyślnie.
5 / 5
2019-07-16 11:29:08
Gerard
Bardzo profesjonalny sklep i godny polecenia
5 / 5
2019-07-08 21:50:38
Marian
Profesjonalna szybka obsluga, niehcacy zdublowalam zamowienie, sympatyczny Pan zadzwonil z zapytaniem, czy tak chcialam ?, Skasowal, byl bardzo mily, wszystko naprostowal, zero problemu. Sprzet szybko dostalam. Jeszcze nie naladowaam, wiec tez nie sprawdzilam sprzetu, ale obsluge Polecam :)
5 / 5
2019-07-05 10:45:23
Eugeniusz
Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka.
5 / 5
2019-06-14 12:31:25
Ignacy
Produkt zgodny z opisem, Szybka przesyłka, serdecznie polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-06-12 17:43:44
Felicja
Towar został szybko dostarczony.Miałam pytania dotyczące zamawianego sprzętu, ale obsługa profesjonalnie i szybko wyjaśniła moje wątpliwości. Polecam
5 / 5
2019-05-01 22:14:36
Norbert
Sprawny kontakt ze sprzedającym, szybka realizacja zamówienia, polecam!
5 / 5
2019-04-09 13:57:59
Michał
Polecam bardzo szybka dostawa.Profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-04-07 10:53:27
Alberta
Szybka przesyłka, produkt zgodny z opisem, polecam z czystym sumieniem :)
5 / 5
2019-04-04 14:29:23
Kamila
Świetny kontakt ze sklepem, dbałość o zadowolenie klienta na każdym etapie, polecam

Rzetelne opinie o Akces-Markt