Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Akcesoria-24.pl

Akcesoria-24.pl Opinie 4.7 (65)

Batalionów Chłopski 14 Budynek 2 Rampa 1
83-000
Pruszcz Gdański
58 741-59-08
opinie Akcesoria-24.pl
speedtest
4.7
65
Opinii

Dobrze

5 / 5
2019-11-22 16:41:21
Hanna
Serdecznie polecam. Profesjonalna obsługa. Szybki rzetelny serwis. Zakupy w tym sklepie to 100% zadowolenia.
5 / 5
2019-05-03 10:09:27
Dorota
Szybko i bezproblemowo przebiegła transakcja
5 / 5
2019-04-01 18:01:11
Ryszard
dobry towar w przystępnej cenie, wzorowy kontakt z klientem, skuteczne i szybkie działanie. POLECAM!
5 / 5
2018-10-12 22:34:35
Oliwia
Kolejny zakup na 100%, Polecam
5 / 5
2018-09-11 12:02:24
Adrian
Polecam. Produkt w dobrej cenie i przyzwoitej jakości. Pozdrawiam
5 / 5
2018-08-22 09:24:04
Przemysław
Błyskawiczna realizacja zamówienia, zarówno przy wyborze odbioru osobistego jak i wysyłki kurierskiej.
5 / 5
2018-08-05 12:55:32
Tomasz
Naprawdę dobry produkt. Kupowałem mocowanie monitora do biurka/parapetu. Ramię solidne, estetyczne, od polskiego producenta i w dodatku dwa razy tańsze od podobnego chińskiego w Saturnie.
5 / 5
2018-07-27 22:27:16
Stanisław
Sklep prowadzi bardzo szeroki wachlarz akcesoriów do sprzętów. Wybór jest ogromny i każdy może znaleźć coś dopasowanego do własnych potrzeb: ceną, wyglądem, zastosowaniem. Profesjonalna obsługa i doradztwo. Bezproblemowy kontakt.
5 / 5
2018-06-29 07:05:31
Gabriel
Towar zgodby z opisem solidnie opakowany.Polecam
5 / 5
2018-06-26 14:31:14
Irena
Wiatraki nie drogie i dzialaja
5 / 5
2018-05-29 05:48:14
Emil
Transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2018-05-22 14:45:53
Filip
Super nie spodziewałem się tak szybko przesyłki.Polecam
5 / 5
2018-05-11 19:01:54
Brygida
Świetny sklep godny polecenia.
4 / 5
2018-05-07 12:48:43
Stanisław
Dostawałem ciągle spam na maila żeby ocenić sklep...
2 / 5
2018-05-02 13:50:07
Konrad
Zapłaciłem od razu i się spodziewałem że do 3 dni roboczych otrzymam przesyłkę a czekałem 8 . Nie wiem kto zawiódł.
5 / 5
2018-04-26 23:00:28
Klementyna
Bardzo dobry sklep. Szybka bezproblemowa realizacja. Polecam
5 / 5
2018-04-20 21:08:59
Nina
przyjazny i rzetelny kontakt z obsługa , fachowe doradztwo, polecam
5 / 5
2018-02-14 12:51:20
Apoloniusz
Jestem zadowolona z świadczonych usług.
5 / 5
2018-02-05 10:39:11
Marina
zakup spełnił moje oczekiwania
4 / 5
2018-02-01 20:06:32
Aniela
Sprzet, ktory zakupilam spelnia moje oczekiwania.Jestem z zakupow zadowolona.
4 / 5
2018-01-16 09:17:39
Marcin
Solidna firma i szybka w działaniu.
5 / 5
2018-01-12 13:14:41
Konrad
Jedno z najlepiej zrealizowanych przeze mnie zamówion polecam !!!!!!!
5 / 5
2017-12-21 22:42:33
Gabriela
Sklep fajny i przystępne ceny. Dostawa też bardzo szybko. Polecam serdecznie
5 / 5
2017-11-27 08:54:15
Walentyna
Polecam w 100% produkt zgodny z opisem szybka realizacja,współpraca z akcesoria -24.pl to czysta przyjemność.
5 / 5
2017-11-17 12:42:03
Tadeusz
super cena i towar wysokiej jakości, jeszce dostałem kupony rabatowe
5 / 5
2017-11-16 10:30:21
Błażej
Sprawnie. Szybko 100 % zadowolenia
5 / 5
2017-10-13 14:25:35
Olaf
Super!! Realizacja w ciągu trzech dni roboczych, ale praktyczne w ciągu 48 godz.
5 / 5
2017-09-19 13:22:07
Juliusz
Bez najmniejszych zastrzeżeń. Błyskawiczna realizacja.
5 / 5
2017-09-11 11:52:38
Emilia
Jestem bardzo zadowolona z towaru jak i obsługi -polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2017-09-08 14:40:48
Kazimierz
Szybko sprawnie i bezproblemowo
5 / 5
2017-08-20 22:08:56
Szczepan
Bardzo profesjonalna obsługa, pełne zaangażowanie, informacje na każdym etapie sprzedaży, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2017-08-10 20:27:26
Zofia
W 100% perfekcjonalnie zostalo zamowienie zrealizowane.Przedstawiony produkt przez wasza firme otrzymalam takim jakim go widzialam w ofercie .
4 / 5
2017-07-20 12:06:18
Ignacy
Realizacja zamówienia przebiegła sprawnie, konieczne było jedynie dosłanie brakujących części sprzętu. Na szczęście komunikacja ze sprzedawcą jest szybka i sprawna.
5 / 5
2017-06-22 22:11:23
Faustyna
Nie chce mi się nic tu pisać
5 / 5
2017-06-12 14:39:33
Zenon
pełna profeska polecam bardzo
5 / 5
2017-06-07 17:29:48
Matylda
Jestem bardzo zadowolony. To już mój drugi zakup w tym sklepie internetowym. Polecam wszystkim.
4 / 5
2017-05-19 11:12:47
Wioletta
Wszystko przebiegło tak jak deklarowano.
5 / 5
2017-05-18 18:39:22
Pola
Firma godna polecenia. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2017-05-12 09:18:28
Agata
Bardzo dobry sklep. Towar dostarczony szybko. Dobre ceny. Towar dobrej jakości.
5 / 5
2017-05-08 07:50:48
Halina
Mega szybka wysyłka przez INPOST. Akcesoria-24.pl informują mailem na każdym etapie realizacji zamówienia! Polecam!
2 / 5
2017-05-06 22:21:07
Gerard
WITAM NIE MAM NIC DO FIRMY SPRZEDAJĄCEJ POD WZGLĘDEM SZYBKOŚCI I CENY DOSTARCZONEGO TOWARU ALE JAKOŚĆ ZAMÓWIONEGO TOWARU JEST FATALNA MOWA O UCHWYTACH TV ŚCIENNYCH WYKONANE SĄ TAK SZAJSOWATO ŻE HEJ WSZYSTKO SIĘ TAK WYGINA JAK CHCE NIEWIEM MOŻE BLACHA Z ŻYLETEK , I PROSZE NIE ODPISYWAĆ WYJAŚNIEŃ TYPU WIDZIAŁY GAŁY CO BRAŁY BO GAŁY WIDZIAŁY ZDJĘCIE A NIE TOWAR PASOWAŁO BY TERAZ ZDEMONTOWAĆ TE UCHWYTY I ODDAĆ NO ALE OCZYWIŚCIE NOSZĄ ŚLADY UŻYWANIA WIĘC MUSZĘ SIĘ Z TYM POGODZIĆ NA PRZYSZŁOŚĆ LEPIEJ DOPŁACIĆ PARĘ ZŁOTYCH I KUPIĆ W SKLEPIE - P.S.DRUGIEGO UCHWYTU NAWET NIE MONTOWAŁEM BO NIEMA SENSU.DROGA FIRMO SPRZEDAJĄCA NA PRZYSZŁOŚĆ ZAINWESTUJCIE TROCHĘ W JAKOŚĆ A NIE TYLKO W CENE OFEROWANYCH PRODUKTÓW
5 / 5
2017-04-23 00:29:14
Lidia
Dobre ceny, szybka realizacja, duża dostępność towaru
4 / 5
2017-03-20 11:40:14
Jan
Bardzo łatwe zamawianie dosyć szybki czas realizacji (nie to co mango. pl że czekam ponad 2 tygodnie na same przyjęcie zamówienia)
5 / 5
2017-03-16 13:17:02
Faustyna
Dobry sklep, fachowo, szybka przesyłka, towar spełnia moje oczekiwania
5 / 5
2017-02-23 16:41:57
Beata
Towar zgodny z opisem. Polecam sklep.
5 / 5
2017-01-30 13:58:20
Magdalena
Słuchawki super jak dla syna jak też dlamnie niczym nie różnią się od droszych a nawet sądze że są bardzo dobre.
5 / 5
2017-01-16 10:31:33
Kacper
Dobrze zapakowane, bardzo szybka wysyłka. POLECAM!
5 / 5
2016-12-14 20:15:59
Łucjan
zamówiony towar zgodny bez zastrzeżeń
5 / 5
2016-12-09 08:05:46
Norbert
Jest ok, pierwszy zakup u tego sprzedawcy ale polecam, jestem zadowolony.
5 / 5
2016-11-11 20:01:22
Gabriel
Polecam serdecznie. Profesjonalna i solidna obsługa
5 / 5
2016-10-24 08:24:56
Celestyn
Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2016-06-23 13:20:39
Sonia
Wszystko ok towar spełnia swoje zadania
5 / 5
2016-02-12 11:19:07
Alina
Szybko sprawnie i zgodnie z opisem na stronie. Polecam.
5 / 5
2016-01-07 10:11:46
Wiesław
Współpraca bardzo dobra POLECAM!!!!!!! sklep.
1 / 5
2015-12-18 10:26:31
Irmina
Pomimo informacji na stronie sklepu (dostawa 2 dni, stan na magazynie 30szt) towaru NIE otrzymałem. Kontakt telefoniczny zerowy. ŻENADA
5 / 5
2015-12-01 13:45:05
Kacper
Szybko,sprawnie,ceny dużo niższe niż u konkurencji,polecam. :)
4 / 5
2015-11-17 12:13:45
Mieczysława
Transakcja przebiegla bez problemów.
5 / 5
2015-11-06 09:48:15
Alfred
Obsługa sklepu stoi na najwyższym poziomie, a towar nie ma sobie równych w tej cenie.
5 / 5
2015-10-29 12:43:00
Oliwier
szybka wysyłka, towar dobrze zabezpieczony
5 / 5
2015-10-08 11:01:50
Olga
Rzetelna pomoc i doradztwo przez telefon i na miejscu (w siedzibie). Duży wybór. Towar spełnia oczekiwania.
5 / 5
2015-09-17 09:24:22
Mikołaj
szybko, sprawnie i profesjonalnie
5 / 5
2015-08-29 20:15:12
Krystyna
Super sprzedawca towar zgodny z opisem polecam
5 / 5
2015-07-23 10:12:31
Gabriela
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2015-06-22 21:26:30
Maciej
O ile świat byłby piękniejszy gdyby wszyscy tak podchodzili do obsługi klienta
5 / 5
2015-06-21 21:41:06
Apoloniusz
Super sklep polecam, rzetelna fachowa obsługa przy tym bardzo dobra cena :)

Rzetelne opinie o Akcesoria-24.pl