Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Akcesoria do tańca

Akcesoria do tańca Opinie 4.7 (66)

Szyperska 13c/2
61-754
Poznań
510027471
opinie Akcesoria do tańca
speedtest
4.7
66
Opinii

Dobrze

5 / 5
2022-12-27 12:02:01
Natalia
Buty wyglądają tak, jak na zdjęciu i są niezwykle wygodne. Gorąco polecam!
5 / 5
2022-12-22 08:52:09
Anna
Świetne buty!
1 / 5
2022-12-22 08:51:44
Anna
Świetne buty!
5 / 5
2022-11-06 03:43:52
Basia
Bardzo piękne i wygodne buty. Bardzo dobrze skrojone i wykończone. Polecam ten sklep.
5 / 5
2022-10-21 04:18:32
Marta
Niesamowicie przepiękne i wygodne buty. Polecam wybrać buty na wymiar. Roznica w cenie jest niewielka, a buty pasują idealnie. Bardzo fajne rozwiazanie.
5 / 5
2022-10-17 04:33:58
Świetne szpilki
Uwielbiam te buty. Noszę je od kilku miesięcy. Są solidnie wykonane i trzymają się bardzo dobrze na nogach. Moje nogi wyglądają na długie, a styl butów jest bardzo seksowny!
5 / 5
2022-10-06 14:35:11
Klientka
Polecam. Bardzo fajne buty i miła obsługa. Polecam kontakt z pracownikami, którzy chetnie pomagają wybrac odpowiedni rozmiar butów.
5 / 5
2022-09-24 07:27:49
Magda
Jestem bardzo zadowolona z butów. Polecam
5 / 5
2022-09-23 05:00:57
Klientka
szczerze polecam buty z tego sklepu. buty starannie wykonane i bardzo wygodne . duzy plus za wkladke w butach, ktora zapewnia duzy komfort podczas tanca i chodzenia.
5 / 5
2022-09-14 08:38:03
Ola
Jestem bardzo zadowolona z tych butów. Miałam je na swoim ślubie i sprawdziły sie w 100%. Polecam wszystkim Pannom młodym.
5 / 5
2022-09-04 04:08:58
uwielbiam te buty!
Po tym, jak wcześniej kupiłam buty z innego sklepu, które były niewygodne i nie dało się w nich tańczyć, byłam nieco zaniepokojona wypróbowaniem kolejnej pary butow do tańca. Ale nie mogę uwierzyć, jak wygodne są te buty (za pierwszym razem udało mi się w nich ćwiczyć kilka godzin bez żadnego dyskomfortu), są fantastyczne do tańca i świetnie wyglądają! Jestem tak zadowolona z tych butów, że właśnie kupiłam inną parę. Dziękuję!!
5 / 5
2022-09-03 14:34:05
Kaś
Bardzo fajne buty, mięciutkie, super wygodne. Kryształki świecą się obłędnie. Bywa, że wychodzę w nich na zewnątrz i póki co dają radę ;-)
5 / 5
2022-09-01 09:37:58
Ania
Są to moje ulubione buty taneczne. Buty są bardzo dobrej jakości, pięknie się mienią i są bardzo wytrzymałe. Pracownicy sklepu są bardzo pomocni i życzliwi. Warto pytać ich o rozmiar, który powinno się wybrać. Dzięki temu buty będą dobrze dobrane do stopy. Jedyny minus, że nie ma już sklepu stacjonarnego i nie można przymierzyć butów na miejscu.
5 / 5
2022-09-01 04:16:46
Zuza
Buty są przepiękne, leżą idealnie. Wysyłka jest również ekspresowa :)
5 / 5
2022-09-01 03:36:28
Dominika
Buciki są cudowne, kamyczki cały czas się świecą. Na parkiecie robią furorę. Wybrałam obcas 8,5 cm i jest bardzo wygodny. Nie czuć butów na stopach.
5 / 5
2022-08-31 17:09:57
Gośka
Buty wykonane bardzo starannie. Bardzo wygodne . Szybka dostawa! Mega polecam!
5 / 5
2022-08-31 15:06:56
Aneta
Miałam robione na miarę i polecam z pełną stanowczością!!
5 / 5
2022-08-31 14:48:28
Marta
Piekne i bardzo wygodne. Polecam serdecznie;)
1 / 5
2022-08-31 13:29:10
Mał Go
polecam!!! Miałam obcas 7,5 na codzien w obcasach nie chodzę a w tych całą noc przetanczylam i są bardzo wygodne.
5 / 5
2022-08-31 11:47:50
Hanna
Miały być jako nr 2 na ślubie, a będą nr 1! Niesamowicie wygodne i piękne buty
5 / 5
2022-08-30 13:39:26
Iwona
Mam złote , piękne i wygodne ❤️
5 / 5
2022-08-30 11:19:50
Ann
Tańczę w nich non stop! Uwielbiam najbardziej kolor nude z kryształkami 😍 pięknie błyszczą na parkiecie i najwygodniejsze ze wszystkich jakie posiadam 😁 właśnie czekam na kolejną parę
5 / 5
2022-08-30 07:37:05
Agnieszka
Potwierdzam. Kupiłam na swój ślub i wesele. Odpowiednio dobrane buty sprawdzą się przez całe wesele jak było w moim przypadku. Poza tym obskakuje w nich większość imprez.
5 / 5
2022-08-30 05:53:46
Kamila
Buty przepiękne ❤️❤️❤️ a czy wygodne, to jeszcze sie sprawdzi ❤️
5 / 5
2022-08-30 03:34:25
Katarzyna
Polecam z całego serca buty piękne i wygodne
5 / 5
2022-08-29 17:51:05
Monika
Nigdy nie spotkałam się z tak pięknymi butami. Buty są wykonane bardzo starannie,widać ,że jest to produkt wysokiej jakości. Pięknie się mienia, zarówno w świetle naturalnym jak i przy sztucznym oświetleniu. Są bardzo wygodne . Na plus oceniam również możliwość dostosowania wysokości obcasa. Polecam w 100%. Już niebawem będą mi towarzyszyły w dniu ślubu
5 / 5
2022-08-29 09:11:37
Magda
Buty założyłam na festiwal bachaturo, na którym sprawdziły się znakomicie. Wykonanie bardzo dobre. Buty wygodne, idealnie wyprofilowane. Cena butów jest bardzo rozsądna w porównaniu do butów innych firm, gdzie ceny potrafią być dwukrotnie wyższe. Polecam wybrać rozmiar według podanej tabeli. Na pewno będzie to mój sklep pierwszego wyboru, jeśli chodzi o buty taneczne - jakość, cena i wygląd na plus.
5 / 5
2022-08-29 05:12:21
idealne
Buty przeszły moje oczekiwania! Są przepiękne i niesamowicie wygodne. Przymierzałam wiele modelów w innych sklepach i każde albo mnie uwierały albo były niestabilne. Te buty maja bardzo mięciutką wkładkę wiec w ogóle nie czujesz ze masz je na nogach. Mam rozmiar 39/40 i 40 jest idealna. Zamówiłam obcas 7.5 bo bałam się wysokości ale 9 tez byłby idealny. Gorąca wszystkim polecam
5 / 5
2022-08-29 03:49:47
Natalia
Super szybka wysyłka. Buty zamówiłam w czwartek o 17 i dostałam w piątek rano. Same buty przepiękne. Bardzo starannie zrobione, pięknie wykończone detale. Szczerze polecam
5 / 5
2022-08-29 02:32:57
Anna
Rewelacja! Buty dobrej jakości, solidnie wykonane, pięknie błyszczą. :) Rozmiar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2022-08-28 18:06:43
Roksana
Piękne, błyszczące, mięciutkie i co najważniejsze wygodne. Polecam!
5 / 5
2022-08-28 16:18:02
Stasia
Polecam, na swoim ślubie przetańczyłam całą noc, są mega
5 / 5
2022-08-28 15:08:28
Ewelina
Buty przepiękne i mega wygodne. Wytrzymałam w nich całe wesele (12 godzin) gdzie zawsze po paru godzinach musialam zmieniać buty na płaskie.
5 / 5
2022-08-28 14:18:39
Aga
Buty są piękne. Bardzo fajnie, że można dobierać rozmiar i wysokość obcasa. Wygodne, pięknie wykonane. Kontakt z obsługą również na plus.
5 / 5
2022-08-28 12:48:27
Aleksandra
Butki taneczne od Państwa pozwoliły przetańczyć mi całą noc bez bólu, niewygody czy obtarć, a przy tym wyglądały przepięknie😍 to był najlepszy wybór❤️‍🔥✨
5 / 5
2022-08-28 12:23:49
Marcelina
super, polecam. bardzo wygodne
1 / 5
2022-08-27 16:30:28
Klient
Niestety sklep najpierw obiecuje i później nie spełnia obietnic- chodzi o taśmę ochronną, która miała zostać dodana do obuwia. Większość osób wystawia buty na sprzedaż, gdyż nie potrafią doradzić odpowiedniego rozmiaru obuwia. Buty są drogie i chińskie. Można je znaleźć na aliexpress w lepszej cenie.
5 / 5
2022-08-26 05:20:46
Ania
Buty idealne. Wygodne, śliczne . Gorąco polecam!
5 / 5
2022-08-25 12:19:37
Paula
Buty sa piekne niesamowicie dopasowane do stopy, lekkie. Najlepsze jakie mialam. Polecam bardzo. Pani w obsludze klienta przemila i pomocna. Super
5 / 5
2022-08-25 10:02:55
@[email protected]
Najwygodniejsze buty świata! do tego piękne. Serdecznie polecam
5 / 5
2022-08-25 08:03:25
Ula
Polecam wszystkim Pannom Młodym. Właśnie jesteśmy kilka dni po weselu i buciki spisały się świetnie. Przetańczyłam w nich całą noc i nie czułam w ogóle że mam buty na obcasie. Dodatkowo na żywo wyglądają ślicznie. Najlepszy zakup. Rozmiar również idealnie z tabelą a zamówienie dotarło szybko. Polecam.
5 / 5
2022-08-25 06:01:07
Klientka
Jestem zachwycona. Buty są lekkie, a na stopie układają się idealnie. Szybka obsługa oraz dostawa. Naprawdę polecam z czystym sumieniem ❤️
5 / 5
2022-08-23 04:12:29
LucynaK
Zamówione buciki na wymiar przerosły moje oczekiwania. Na zdjęciach wyglądają pięknie, ale na żywo są po prostu obłędne. Wykonanie pierwsza klasa. Wygodne , idealnie dopasowały się do stopy. Przetańczyłam w nich całe wesele, a buty i moje stopy były w idealnym stanie :-)
5 / 5
2022-08-22 13:29:13
Klaudia
Buty są piękne i bardzo wygodne, nie chodzę w butach na obcasie a w nich czuje się jak bym w ogóle nie miała butów na stopie. Są rewelacyjne.
5 / 5
2022-08-21 11:45:12
Aleksandra
Buty dotarły bardzo szybko, były dobrze zapakowane, a dzięki dodatkowej zawartości w paczce było mi bardzo miło po jej otwarciu :) Buciki były bardzo wygodne, mięciutkie i śliczne - jak na zdjęciach. Zamówiłam je jednak bez personalizacji (w obawie, że nieprawidłowo zmierzę stopy) i niestety standardowe 38 okazało się dla mnie za luźne w palcach. Zwrot został bardzo szybko zrealizowany.
5 / 5
2022-08-20 12:35:50
Patrycja
Sprawna, ekspresowa przesyłka. Buty zamówiłam z myślą o ślubie i jestem zachwycona. Mimo 8,5 cm są bardzo wygodne i ślicznie wykonane :)
5 / 5
2022-08-19 06:22:17
Iwona S
10/10 Buty śliczne , miękkie, lekkie , wygodne ... Suuuper, petarda , polecam ... Na ten wyjątkowy dzień będą idealne . Realizacja ... Szybko sprawnie idealnie ❤️
5 / 5
2022-08-19 04:17:58
Anna Poznań
to juz druga para z tego sklepu. polecam wszystkim komu zalezy na jakosci. mam niestandarowy rozmiar stopy, wszystkie sa na mnie za duze a tutaj zostaly idealnie dopasowane do mojej stopy. dziekuje za bardzo mila osbluge
5 / 5
2022-08-17 03:55:49
Wioletta
Najwygodniejsze buty jakie miałam na nogach! Dosłownie mięciutkie jak kapcie ;) polecam z całego serca. Na żywo pięknie się mienia.
5 / 5
2022-08-13 12:46:51
Kinga
Buty po 2 dniach u mnie, bez żadnych problemów, a w dodatku słodki dodatek w środku paczki^^ Buciki prezentują się przepięknie i po pierwszej przymiarce wydają się również niesamowicie wygodne! Polecam serdecznie :)
5 / 5
2022-08-11 12:09:11
Patrycja
Buty są jeszcze piękniejsze na żywo wygodne brać trochę większe zamówię coś napewno jeszcze z tego sklepu
5 / 5
2022-08-08 11:29:19
Katarzyna
Kupiłam pierwszy raz buty przez internet specjalnie na mój ślub. Przesyłka dotarła na czas, buty były przepiękne, solidnie wykonane, dużo dodatkowych cekinów. MEGA WYGODNE. POLECAM wszystkim pannom młodym :))
5 / 5
2022-08-08 03:44:25
Monika
Przepięknie wykonane buty, jakość pierwsza klasa. Bardzo miękkie i wygodne dodatkowo w rzeczywistości wyglądają jeszcze atrakcyjniej , niesamowicie błyszczą.Polecam serdecznie i z pewnością wrócę po kolejną parę. :)
5 / 5
2022-08-07 09:13:40
Sandra
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Pracownicy pomocni, życzliwi. Przesyłkę otrzymałam następnego dnia. Dziekuję bardzo za doradztwo. Buty są przepiękne i bardzo wygodne.
5 / 5
2022-08-07 04:00:27
ACH
Te buty są przefantastyczne! Kupiłam na je na wesele, na stopie wyglądają dużo lepiej niż na zdjęciu, a komfort noszenia jest taki że za każdym razem jak je zakładam zadaje sobie pytanie 'jak to możliwe że buty na obcasie mogą być tak wygodne?!' polecam!
5 / 5
2022-08-05 11:52:30
Maja
Buty bardzo dobrze wykonane, kryształki się nie odklejają, dobrze leżą na stopie. Zamszowa wkładka sprawia, że same buty są bardzo wygodne, a stopa jest stabilniejsza. Po za tym pięknie wyglądają. Polecam
5 / 5
2022-08-05 03:32:54
Justyna
Buty wygodne i takie jak na zdjęciu. To już mój drugi zakup z tego sklepu i nigdy nie zawodzą. Martwiłam się że obcas 7.5 cm może być za wysoki ale jest w sam raz. But jest bardzo stabilny w sam raz do tańca latynoskiego. Mój rozmiar to 40/41 plus szeroka stop. But w rozmiarze 41 pasuje bardzo dobrze.
5 / 5
2022-08-04 07:03:42
Alicja
Buty idą, ale chcialam napisac o bardzo kompetentej obsludze na czcie przy wyborze, obsludze platnosci - bardzo profesjonalnie pomagaja dobrac buty i odpowiadaja na kazde watliwosci i problemy - Dzieki czemu moglam szybko i sprawnie podjąć decyzje :)
5 / 5
2022-08-04 03:19:28
Justyna
Kupilam buty z myślą o własnym weselu, ale wypróbowałam już na innych uroczystościach i powiem jedno - żałuję że wcześniej nie wiedziałam że można mieć tak wygodne buty, dodatkowo nie ślizgają się po parkiecie czy płytkach. Od razu lepiej się tańczy kiedy nie trzeba myśleć o bolących stopach czy przewróceniu w tańcu. Polecam wszystkim niezdecydowanym. Moje już czekają na następne imprezy :)
5 / 5
2022-08-03 11:38:40
Marta
Jestem zachwycona wykonaniem. Bardzo starannie wykończone elementy, chodziłam w nich tylko po domu, ale są prze prze przewygodne ! Pięknie się mienią. Cielista wyściółka jest idealna. Nic się nie odznacza. Warto było czekać. Moje wymarzone buty ślubne ❤️
5 / 5
2022-08-03 03:24:12
Magda
Buty cudowne! Idealne i wymarzone dla panny młodej. Od razu jak założyłam to wiedziałam ze przetańcze w nich cała noc. niestety musiałam zwęzić paski ale wszystko przebiegło bez problemu i teraz mogę cieszyć się przepięknymi butami, dopasowanymi idealnie
5 / 5
2022-08-02 18:13:57
Kasia
To moje pierwsze buty do tańca! ☺️ Zawsze chciałam takie mieć. Są dobrze dopasowane do kształtu stopy. Super pomysł z kryształkami. Zobaczymy jak będą się spisywały podczas weselnych tańców Dam znać. na razie jestem z nich bardzo zadowolona!
5 / 5
2022-08-02 07:41:46
Nela
Buty idealne :-)
5 / 5
2022-08-02 07:32:31
Kasia
Buty są piękne i wygodne. Porządnie wykonane. Czekają na wielki dzień.
1 / 5
2022-07-29 23:35:33
Magda
Nie polecam. Zwrot butów nie został przyjęty ze względu na ślady użytkowania, z tym że jak ja je otrzymałam to już było widać, że ktoś przede mną je nosił, później się dowiedziałam, że te buty przychodzą z metką a przy moich już jej nie było.
1 / 5
2022-07-28 11:01:24
Aneta
Uważajcie na ten sklep, zwróciłam buty , bo rozumiał był za duży , minęły ponad 2 tygodnie od przyjęcia zwróconej praczki przez sklep a pieniędzy brak, brak odpowiedzi na maila, przy kontakcie telefonicznym info odpiszemy na maila lub brak odebrania telefonu ( mimo , że dzwoniłam w godzinach pracy) UWAŻAJCIE

Rzetelne opinie o Akcesoria do tańca