Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Akcesoria Kuchenne S.C.

Akcesoria Kuchenne S.C. Opinie 4.8 (521)

Okrężna 35
05-082
Stare Babice
697512810
opinie Akcesoria Kuchenne S.C.
speedtest
4.8
521
Opinii

Doskonale

5 / 5
2018-01-04 21:32:30
Mateusz
Jestem bardzo zadowolona - to jest już mój kolejny udany zakup. Polecam i dziękuję
1 / 5
2018-01-03 12:11:38
Małgorzata
Zamówienie złożyłam 13.12.2017 - dostałam informacje o przyjęciu zamówienia, wysłaniu towaru, wszystko świetnie, tylko że towaru do dziś nie ma. Firma GLS twierdzi, ze nie było adresata, co jest nie prawdą, a też nie zostawiła awiza. Nie mam zastrzeżeń do firmy Akcesoria Kuchenne, ale do wyboru firmy kurierskiej, która nie doręcza przesyłki, nie tylko na czas - przed Świętami, ale jak na razie w ogóle
5 / 5
2017-12-12 16:13:16
Tymon
Sprawna realizacja zamówienia
1 / 5
2017-12-12 12:45:17
Benedykt
Nie można sprzedawać towaru którego nie ma.
5 / 5
2017-12-08 19:50:30
Magdalena
Jestem bardzo zadowolony. Towar jak na zdjęciu i szybka wysyłka.
4 / 5
2017-12-06 15:32:44
Mieczysława
Mogłaby być szybsza realizacja zlecenia. Poza tym wszystko o.k.
1 / 5
2017-11-16 10:25:11
Oskar
Ceneo dało ciała po całości.
5 / 5
2017-11-09 20:59:26
Karolina
Sprawnie i szybko, pełna informacja o realizacji zamówienia. Zakupy w tym sklepie to przyjemność.
1 / 5
2017-11-03 15:56:29
Mieczysław
Brak kontaktu ze sprzedającym! Telefon głuchy! Brak informacji na stronie o ewentualnych przerwach w pracy (świeto 1.11), więc sklep realizuje zamówienia. Brak wysyłki zamówionego towaru, mimo, że towar dostępny, a sklep szczyci się informacją o realizacji zamówienia w ciągu 24h przy większości zamówień. Dla przykładu, tego samego dnia robiłem zakupy w innych sklepach internetowych i następnego dnia przesyłki były u mnie.
5 / 5
2017-11-02 17:00:36
Fryderyka
Miła iszybka realizacja złożonego zamówienia - dzięki.
5 / 5
2017-10-31 11:54:11
Franciszek
Szybko, sprawnie i bez opóźnień.
1 / 5
2017-10-23 11:18:31
Iwona
Jak można wysłać prośbę o opinię przed wysłaniem jakiejkolwiek informacji o realizacji zamówienia. Zamówiłam towar tydzień temu. Do tej pory cisza ze str sklepu. Jedyny mail z prośbą o wystawienie oceny.... Brawo!
5 / 5
2017-10-06 19:20:20
Zuzanna
Rzetelna firma. Cenię solidność, szybkość i kulturę w realizacji zamówienia.
5 / 5
2017-10-04 09:17:41
Krzysztof
Jestem zadowolona zarówno z przebiegu transakcji jak i zakupu pozdrawiam Zosia
5 / 5
2017-09-20 21:23:44
Dymitr
Jestem super zadowolony. Miła obsługa, szybkie tempo dostawy. Przyzwoite ceny. Pierwszy raz ( i to przypadkowo ) korzystałem z usług tego sklepu. Moje zadowolenie jest 100%. Zapewnię jeszcze skorzystam z ich usług.
1 / 5
2017-09-14 19:37:29
Sławomir
Zamowilam pokrywke ktora byla fostepna na stronie internetowej po czym sklep napisal mi email ze takiej pokrywy nie maja. Pytanie tylko dlaczego byla dostepna na stronie skoro jej nie mieli ?
5 / 5
2017-09-13 14:44:06
Jakub
Profesjonalna obsluga, produkt identyczny jak na zdjeciu, piekny. Dziekuje.
5 / 5
2017-04-12 18:54:23
Manuela
Dobry towar, dobra informacja, sprawna realizacja.
5 / 5
2017-04-04 14:34:48
Jerzy
spoko polecam wiarygodny dostawca towar zgody z oczekiwaniami
5 / 5
2017-03-31 15:21:53
Kalina
Realizacja szybką i bez uwag. Polecam
5 / 5
2017-03-27 12:48:29
Mariusz
Wszystko jak trzeba. Zgodnie z oczekiwaniami. Informacje na bieżąco.
5 / 5
2017-03-26 10:21:42
Natalia
W pełni zadowolony,pewnie jeszcze coś tak kupię
5 / 5
2017-03-23 10:19:14
Kacper
Super sklep.Dobry kontakt szybka wysyłka.Polecam
5 / 5
2017-03-20 11:51:11
Remigiusz
Polecam ten sklep. Garnki solidne.
5 / 5
2017-03-07 12:43:38
Apolonia
Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam sprzedawcę
5 / 5
2017-03-07 11:01:46
Eryka
Zamówienie zrealizowane szybko, towar zgodny z opisem, bez wad.
5 / 5
2017-03-02 10:13:16
Konstancja
Super wszystko przebiegło bardzo sprawnie
5 / 5
2017-03-01 21:34:59
Teresa
Z zakupu jestem bardzo zadowolona ,duży wybór dobrej jakości,przystępne ceny.
4 / 5
2017-03-01 21:03:11
Magdalena
Otrzymałam towar uszkodzony, reklamację uwzględniono bez problemu, ale na kolejny egzemplarz musiałam czekać dosyć długo (od momentu zamówienia do otrzymania towaru minęło prawie 3 tygodnie)
5 / 5
2017-02-27 19:59:32
Halina
Polecam sklep, profesjonalna transakcja
5 / 5
2017-02-24 12:34:40
Apolonia
Polecam zakupy w tym sklepie. Szybka dostawa zgodna z zamówieniem. Towar dobrze zapakowany, dostarczony bez uszkodzeń.
5 / 5
2017-02-20 14:43:50
Gabriela
szybko zrealizowane - zamówiłam w niedziele we wtorek rano było juz u mnie. Sprzet przyszedł w stanie idealnym.
5 / 5
2017-02-15 10:24:36
Alberta
bardzo udana transakcja polecam sklep
5 / 5
2017-02-13 22:49:52
Dominik
wszystko dorze,a nawet bardzo dobrze,polecam
2 / 5
2017-02-11 15:29:48
Maksymilian
Nie otrzymałem potwierdzenia, że towar jest do odbioru. Po tygodniu zadzwoniłem do sklepu i otrzymałem informację, że towar mogę odebrać tylko w godzinach 18-20??? Zrezygnowałem. Po kilku dniach zadzwoniłem ponownie aby się umówić na odbiór. Niestety po 2 dniach prób i kilku telefonach nikt nie odbierał, nie oddzwonil, nie zainteresował się... Dobrze, że wybrałem opcję płatność przy odbiorze. Nie polecam
5 / 5
2017-02-05 22:04:59
Otylia
Dobry kontakt,towar zgodny z opisem,ok.
5 / 5
2017-02-02 14:54:22
Mikołaj
Zamówienie szybkie i zgodne z opisem.
5 / 5
2017-02-01 13:08:53
Bartłomiej
polecam produkty Berg HOFF są doskonałe!!!
5 / 5
2017-01-31 10:45:55
Violetta
Artykuły zgodne z opisem. Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2017-01-27 09:31:13
Wera
Nazwa e-sklepu adekwatna do oferowanego towaru i jest tu wszystko (no, prawie wszystko). A ceny nie są z kosmosu i na każdą kieszeń.
5 / 5
2017-01-24 14:02:47
Michał
Dobry, bieżący kontakt i szybka wysyłka
5 / 5
2017-01-23 20:50:37
Jan
Zamówiony artykuł spełnił moje oczekiwania a zakupy w tym sklepie to sama przyjemność.
5 / 5
2017-01-19 13:24:45
Wiktoria
Akcesoria zgodne z opisem. Wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo. Polecam
2 / 5
2017-01-18 12:08:32
Wiktor
Niestety sklep oferuje towar, którego nie posiada na stanie.
5 / 5
2017-01-14 16:43:00
Ziemowit
bede robic w tym sklepie zakupy
5 / 5
2017-01-12 16:16:30
Lucjan
Wyglądem sklep nie grzeszy, ale spełnił swoją rolę. Towar bardzo dobrze zapakowany.
5 / 5
2017-01-12 09:39:59
Zofia
Wszystko super, poza kurierem.
1 / 5
2017-01-12 09:27:27
Oksana
Zamówienie złożyłam na kwotę ok 500 zł wiec nie mało. Przesyłka miała być wysłana kurierem. Dopiero w regulaminie znalazłam informację że odbywa sie do 10 dni choć wszystkie produkty były wykazane jako dostępne. Dokładnie po tygodniu od złożenia zamówienia otrzymałam lakonicznego maila, że jeden z produktów jest niedostępny - będzie dostępny za miesiąc i czy mają przesłać resztę zamówienia. Zrezygnowałam z zakupów w tym sklepie i nie polecam.
5 / 5
2017-01-04 16:18:46
Julian
Wszystko tak jak trzeba : Polecam
5 / 5
2016-12-27 14:04:31
Mieczysław
Produkt zgodny z opisem. Super sie sprawdza. Polecam
5 / 5
2016-12-27 12:07:16
Bernard
Sklep godny polecenia.Na pewno skorzystam w przyszłości z ich oferty.
5 / 5
2016-12-27 11:11:28
Sara
Polecam sklep!!! Bardzo miła i fachowa obsługa.
4 / 5
2016-12-25 13:33:43
Szczepan
Szybka dostawa. Towar bez zarzutu.
5 / 5
2016-12-23 13:01:41
Faustyna
Towar zgodny z zamówieniem. Przy źle zamówionym towarze z mojej winy wymiana na właściwy nastąpiła bezproblemowo, Polecam
5 / 5
2016-12-22 12:52:16
Justyna
Solidny, uczciwy sprzedawca, polecam.
5 / 5
2016-12-21 15:54:11
Liza
Wszystko przebiegało bez zastrzeżeń.
5 / 5
2016-12-21 13:52:32
Krystyna
Transakcja przebiegła bez problemów polecam wszystkim.
5 / 5
2016-12-20 11:38:04
Rudolf
Spodobał mi się ten sklep,myślę,że zrobię tam jeszcze nie jedne zakupy :)
5 / 5
2016-12-19 23:30:33
Maciej
Wszystko zgodne z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2016-12-19 20:38:27
Bogna
Bardzo dobry kontakt. Ztowaru jestem bardzo zadowolona. Serdecznie polecam.
5 / 5
2016-12-15 22:45:12
Michał
Zamówiony towar odebrałem osobiście Wszystko zgodnie z opisem i taniej niż na stronie firmowej Berghoffa
5 / 5
2016-12-15 18:33:27
Bernadeta
polecam, zakupy udane, jestem zadowolona.
5 / 5
2016-12-11 13:33:12
Milena
Bezproblemowa obsługa, szybka dostawa
4 / 5
2016-12-08 22:10:49
Renata
Zamówienie zrealizowane szybko i wg specyfikacji.Komunikacja prawidłowa.Skorzystam z usług sklepu w przyszłości.
5 / 5
2016-12-08 16:58:30
Feliks
Duże zadowolenie, a wręcz pełna satysfakcja :)
3 / 5
2016-12-05 14:25:07
Milena
Towar otrzymałam ostatecznie ale po drodze były problemy.. Pierwsza dostawa i trzy sztuki serwisu potłuczone. Paczka słabo zabezpieczona i tak cudem, że reszta była cała. Dosłano i wymieniono dość szybko ale niestety suma sumarum nie mogę dać więcej jak 3 gwiazdki.
5 / 5
2016-12-03 20:00:34
Ludwika
przyjemnie robi sie w takim sklepie zakupy
5 / 5
2016-12-02 19:16:07
Kamil
Szybka i dobra obsługa polecam innym zakupu w tym sklepie.
3 / 5
2016-12-02 09:45:25
Wanda
Zakupy niezrealizowane, na stronie widnieje towar, którego brak na stanie.
5 / 5
2016-11-27 15:24:47
Zdzisława
Sprawnie i szybko. Wszystko zrealizowane ekspresowo, bez żadnych zastrzeżeń. Bardzo dobry kontakt ze sklepem.
5 / 5
2016-11-22 16:01:15
Milena
zakupy przebiegły bez zarzutu
5 / 5
2016-10-26 18:50:28
Sylwester
Jestem zadowolona z zakupu oraz dostawy
5 / 5
2016-10-25 17:53:49
Kacper
Polecam - zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2016-10-24 22:23:00
Marcel
Godni polecenia - na pewno będę tu wracał.
5 / 5
2016-10-21 11:29:59
Weronika
przyslane zgodnie z zamówieniem polecam
4 / 5
2016-10-19 11:44:35
Miłosz
Towar zgodny z opisem, przesyłka dostarczona w przyzwoitym terminie. Polecam
5 / 5
2016-10-13 22:15:58
Karol
szybko i bez problemów. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2016-10-12 20:25:53
Leopold
Polecam sklep, zamówienie OK.
1 / 5
2016-10-10 08:19:46
Dominik
Towar który zamówiłem nie spełnia mojej oczekiwanej adekwatnej do ceny jakości, niestarannie zabezpieczony do transportu, wynikiem czego było uszkodzenie poszczególnych elementów zestawu.Reklamacja przebiegała ślamazarnie i niekompetentnie.Dlatego moja ocena jest BARDZO NEGATYWNA Nie Polecam !!!!!!!!!!!!
5 / 5
2016-10-07 05:57:45
Jolanta
Polecam, zakupy w tym sklepie to przyjemność.
5 / 5
2016-10-05 21:08:35
Patrycja
Szybka dostawa,towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2016-10-04 13:52:49
Eliza
PROFESJONALIŚCI - na pewno będę kontynuować zakupy w tym sklepie
4 / 5
2016-10-04 09:52:58
Ireneusz
Polecam. Jedyny zarzut, to część elementów, opisane jako "dostępne" a później okazuje się, że jednak nie ma, w hurtowniach też nie ma, więc nie można zrealizować. Poza tym ok.
5 / 5
2016-09-30 08:40:09
Eliza
Z chęcią będę polecać dalej :)
3 / 5
2016-09-23 09:31:57
Franciszek
Długi czas realizacji zamówienia.
5 / 5
2016-09-12 14:11:04
Janina
Świetny sklep, realizacja zamówienia mierzona w minutach, kolejnego dnia rano miałam dostałam już paczkę. Wzorcowo, wszystkie sklepy powinny tak działać.
5 / 5
2016-09-06 12:01:19
Ryszard
Bardzo sprawna realizacja zamówienia.
5 / 5
2016-09-06 07:43:39
Brygida
Bardzo szybka obsługa. Akcesoria zapakowane i dostarczone w bardzo dobrym stanie.
5 / 5
2016-09-02 11:40:26
Kajetan
Bardzo dobre ceny, natychmiastowa realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2016-09-02 09:53:54
Błażej
Wszystko w porządku, polecam ten sklep.
5 / 5
2016-09-01 08:05:23
Seweryn
Otzrymałam to co zamawiałam. Szybko, sprawnie. Odsyłałem jeden element zamówienia. Sklep przysłał po niego kuriera toteż operacja przebiegła dla mnie bezkosztowo. Szukając kolejny raz asortymentu oferowanego przez sklep, na pewno sprawdzę tutaj.
5 / 5
2016-08-29 09:59:40
Przemysław
Bardzo sprawna współpraca i ci najlepsze szybka realizacja zamówienia. Produkt zgodny z zamówieniem. Nie mam zarzutów. Polecam:)
5 / 5
2016-08-26 08:29:22
Olaf
Szeroki asortyment, bardzo dobra dostępność towarów, dostawy zgodnie z informacjami na stronie
5 / 5
2016-08-25 21:04:51
Eryk
Transakcja w sklepie przebiegła błyskawicznie, towar na drugi dzień był u mnie w domu, polecam wszystkim sklep i na pewno wrócę tutaj na zakupy z czystą przyjemnością
5 / 5
2016-08-24 20:04:57
Martyna
szybko,zgodnie z zamówieniem,rzetelnie
5 / 5
2016-08-23 11:39:29
Julita
Bardzo duży wybór, atrakcyjne ceny i promocje. Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam!
4 / 5
2016-08-22 21:36:19
Jolanta
Towar zgodny z opisem. Paczka przyszła dobrze zapakowana. Kilka dni musiałam poczekać ale tak zastrzeżeń nie mam.
5 / 5
2016-08-22 12:30:57
Kalina
Zakupy zgodne z zamówieniem, polecam sklep
4 / 5
2016-08-19 11:27:50
Magdalena
Zamawiałam dwie rzeczy ale jednej okazało się nie być. Informacje jednak były jasne i o czasie.
5 / 5
2016-07-26 09:26:29
Kacper
Dobry kontakt ze sklepem, ekspresowa realizacja zamówienia i świetna reakcja na reklamację - błyskawiczna wymiana towaru z przesyłką na koszt sklepu. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z oferty sklepu :)
4 / 5
2016-07-25 13:03:39
Danuta
Zamówienie złożone w niedzielę. Dostawa we wtorek.
5 / 5
2016-07-03 18:03:00
Jarosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka dostawa, towar najwyższej jakości. Polecam robienie zakupów w tym sklepie.
3 / 5
2016-06-23 15:59:02
Krystyna
Czas realizacji zamówienia - tydzień. Tylko i wyłącznie dlatego ocenilem dostatecznie, chociaż uważam ze to zbyt wysoko. Zwalaja wine na ceneo
5 / 5
2016-06-20 21:57:55
Kalina
Korzystam z zakupów już któryś raz i nie mogę narzekać.
5 / 5
2016-06-17 13:45:49
Izydor
realizacja zamówienia bez zarzutu
5 / 5
2016-06-15 21:58:50
Lilianna
wszystko szybko, sprawnie, bez problemu
1 / 5
2016-06-14 15:37:36
Izydor
Brak komunikacji. Telefon nie odpowiada. Od trzech tygodni czekam na realizację zamówienia.
4 / 5
2016-06-11 23:15:54
Klaudia
Bezproblemowa, sprawna obsługa.
5 / 5
2016-05-27 17:10:39
Sylwia
Bardzo dobry kontakt. Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2016-05-26 19:22:20
Radomir
Zakupy przebiegły be zarzutu.
5 / 5
2016-05-07 09:21:51
Celina
Potrzebowałam pewnego artykułu na prezent, jednego dnia zamówiłam nastepnego już miałam u siebie w domu!!! Rewelacja polecam!! Na pewno jeszcze skorzystam z tego sklepu!!! 5/5
1 / 5
2016-04-26 23:27:40
Sławomir
Sklep sprzedaje towar którego nie ma. Kupowałem prezent na ślub, przez ten sklep nie zdążyłem kupić potrzebnego mi towaru. NIE POLECEAM!!!
5 / 5
2016-04-22 14:51:29
Mieczysław
wszystko sprawnie, kontakt ok.
5 / 5
2016-04-20 11:40:53
Brygida
ekspresowa dostawa, niskie ceny
5 / 5
2016-04-16 13:32:50
Arnold
polecam zakupy w sklepie, zamówienie realizowane szybko
5 / 5
2016-04-16 10:03:20
Teodor
Bardzo dobry kontakt i obsługa! Polecam. Sklep dodany do "ulubionych"!
5 / 5
2016-04-08 16:12:17
Ludwik
Sklep wywiązała sie ze swojego zobowiązania. Towar dostarczony w terminie, bez uszkodzeń, dobrze zapakowany.
5 / 5
2016-04-07 17:41:35
Daniel
bardzo sprawny i profesjonalny sklep internetowy
5 / 5
2016-04-05 10:28:52
Stanisław
Wszystko oceniam na bardzo dobrze
2 / 5
2016-03-29 17:21:21
Diana
Zrezygnowałam z zakupu, czas realizacji wynosił ok miesiąca. U konkurencji kilka dni.
5 / 5
2016-03-25 13:49:16
Przemysław
Sklep bardzo profesjonalny. Informuje na każdym etapie wysyłki. To nie pierwsze moje zamówienie z tego sklepu.
5 / 5
2016-03-21 13:51:21
Sofia
Zakupy w tym sklepie robię już od kilku lat.Nigdy nie miałam żadnych problemów z zamówionym towarem.Polecam.
5 / 5
2016-03-17 12:09:59
Stefan
Sprawna obsługa, informacje o realizacji na bieżąco
5 / 5
2016-02-29 12:59:06
Elwira
Od dawna poszukiwałam takiego scyzoryka
4 / 5
2016-02-26 12:38:01
Zofia
Zakup udany,,brak tylko polskiej instrukcji do szybkowara...
5 / 5
2016-02-24 12:54:17
Bogusław
Transakcja przebiegła sprawnie, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2016-02-08 14:19:07
Klara
Kupuję tu już nie pierwszy raz i polecam wszystkim. Rzetelna realizacja, konkurencyjne ceny, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2016-02-01 20:20:20
Jarosława
jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie,polecam
5 / 5
2016-01-27 08:03:44
Jan
Towar- patelnia spełnia moje oczekiwania, mam zaufanie do CENEO
5 / 5
2016-01-20 20:55:23
Kornel
Wybór tego sklepu okazał się bardzo dobrą decyzją.
4 / 5
2016-01-20 20:18:04
Wiola
Plecam...Jednak mam jedną uwagę. Kupiłam szybkowar i nie było dołączonej instrukcji obsługi. Musiałam dzwonić do sklepu i dopiero wtedy przesłano mi na maila.
4 / 5
2016-01-18 15:57:42
Danuta
Dobry towar w przyzwoitych cenach.
5 / 5
2016-01-15 14:48:01
Mieczysława
Jeśli chodzi o wygląd - to przyciągają wzrok.
5 / 5
2016-01-05 19:47:50
Józef
Towar szybko zrealizowany. Garnki polecam
5 / 5
2016-01-04 13:14:17
Kinga
duży wybór ciekawy asortyment
5 / 5
2016-01-01 12:04:54
Alberta
super fajnie i pełna profeska!!! bardzo polecam
5 / 5
2015-12-27 22:24:53
Paula
Mimo iż towaru nie było u sprzedawcy i czas dostarczenie przedłużył się - obsługa sklepu cały czas była z nami w kontakcie, powiadamiała o postępach na bieżąco a w dodatku otrzymaliśmy dodatkowe akcesoria do zamówienia. Polecam :)
5 / 5
2015-12-27 20:12:01
Wieńczysła
Zakupy przebiegły bez problemów,szybka dostawa. Polecam!
5 / 5
2015-12-25 14:06:00
Bogdan
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, szybka przesyłka, bardzo dobra załączona specyfikacja do przesyłki, wszystko porządnie zapakowane
5 / 5
2015-12-23 15:25:26
Wiktor
Sklep jak najbardziej godny polecenia, bardzo dobry kontakt ze sprzedawca! Polecam!
5 / 5
2015-12-23 12:00:44
Jeremiasz
Szyba dostawa i miły kontakt to cechy, które charakteryzują ten sklep :)
5 / 5
2015-12-22 15:44:37
Beata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2015-12-22 10:11:53
Maria
Pomocni, otwarci, sprawnie i szybko. W przypadku trudności ze strony sklepu został zaproponowany rabat. Wrażenia bardzo pozytywne. Polecam
5 / 5
2015-12-21 21:04:46
Marlena
bardzo pozytywne mam zdanie i chętnie polecę znajomym
5 / 5
2015-12-21 20:28:39
Romana
Paczka dotarła bardzo szybko jak na przedświąteczny czas. Wszystko przebiegło sprawnie.
5 / 5
2015-12-21 14:35:37
Eugeniusz
Szybcy, sprawni i zawsze gotowi ! Gratuluje profesjonalizmu na rynku !
5 / 5
2015-12-15 17:11:58
Róża
Sprawnie, szybko, profesjonalnie, bez zarzutu!
2 / 5
2015-12-08 21:10:29
Filip
Nie otrzymałem zamówionego towaru, a pieniądze otrzymałem po kilku dniach i kilku mailach. Sklepów z takim towarem jest bardzo dużo, nie warto tu ryzykować. Szczerze nie polecam.
5 / 5
2015-12-04 15:56:42
Oksana
Z uwagi na brak towaru w zamówionym kolorze zrezygnowałam z zamówienia. Wpłacone wcześniej pieniądze zostały w ciągu 3 dni zwrócone na konto.
5 / 5
2015-11-30 19:58:43
Mieczysław
Wszystko przebiegło pomyślnie
5 / 5
2015-11-30 09:54:10
Anastazja
Polecam sklep,zamowiony towar oddano do wyslania w kilkanascie godzin,resizte czasu zajela dostawa.
5 / 5
2015-11-27 12:21:48
Cyprian
nie znam tej firmy na adres trafiłem przypadkiem ale jest ok.
5 / 5
2015-11-25 22:05:25
Maksymilian
Pomimo małych perturbacji, z których sklep wyszedł z twarzą, uważam cały proces zakupów za prawidłowy i polecam ten sklep.
4 / 5
2015-11-24 21:32:16
Idzi
Opakowania uszkodzone. Towar w porzadku
5 / 5
2015-11-24 10:59:21
Władysław
Jestem bardzo zadowolony zarówno z obsługi jak i z zakupionych produktów.
5 / 5
2015-11-23 17:10:38
Bernardeta
Jak dla mnie super sklep!!! Polecam.
5 / 5
2015-11-22 16:33:06
Kalina
Transakcja prawidłowa bez zastrzeżeń
3 / 5
2015-11-20 18:34:13
Aleksander
Po złożeniu zamówienia i zapłaceniu pani uświadczyła mi że nie ma jednego produktu na stanie choć można było go cały czas zamówić...
5 / 5
2015-11-20 13:01:20
Izyda
Firma solidna można jej zaufać.
3 / 5
2015-11-16 12:23:57
Arnold
anulowano zamowienie z powodu uszkodzenia towaru
5 / 5
2015-11-13 10:00:29
Violetta
Wszystko przebiegło zgodnie z moimi oczekiwaniami. Na każdym etapie byłam informowana mailowo o statusie mojego zamówienia. Towar otrzymałam zgodnie z wcześniejszym potwierdzenie, kurier zmieścił się w podanych widełkach czasowych.
5 / 5
2015-11-10 17:52:18
Danuta
Szybko, sprawnie, bezproblemowo.
4 / 5
2015-11-09 19:52:09
Eugenia
Sklep spełnił moje oczekiwania. Nie był to mój pierwszy zakup w tym sklepie.
4 / 5
2015-11-07 21:59:40
Ludwik
Brak instrukcji w języku polskim źle świadczy o rzetelnym podejściu do Klienta.
5 / 5
2015-11-05 18:36:42
Agnieszka
sprzedawca kontaktuje się z klientem- odpowiada na maile oraz w razie jakiejś zmiany informuje kupującego telefonicznie. paczka dobrze zapakowana
5 / 5
2015-11-03 21:15:01
Rudolf
Zakup przebiegł bez zarzutu. Wszystko przebiegło prawidłowo.
4 / 5
2015-10-28 19:44:49
Eryk
polecam, szybki czas realizacji, towar zgodny z oczekiwaniami
3 / 5
2015-10-27 14:03:23
Edyta
Zamówienie złożone w poniedziałek z płatnością przy odbiorze, wysłane przez sklep w czwartek. Fatalna dostawa - nie polecam firmy kurierskiej obsługującej sklep.
5 / 5
2015-10-27 13:50:47
Roma
Zakupy przebiegły sprawnie, towar zgodny z informacją na stronie, polecam.
5 / 5
2015-10-27 11:29:23
Renia
Błyskawiczna wysyłka - towar zgodny z opisem
5 / 5
2015-10-27 10:00:26
Matylda
Wszystko poszło sprawnie i dostałam towar taki jaki chciałam :)
5 / 5
2015-10-26 21:36:22
Oksana
bardzo dobry sklep, szybka komunikacja, polecam
5 / 5
2015-10-20 17:01:03
Wiktoria
Szybka wysylka, bez zadnych problemow. Polecam
5 / 5
2015-10-20 08:47:57
Helena
Dwa razy zamawiałam towar i jestem zadowolona. Szybko.
5 / 5
2015-10-19 10:17:19
Dorota
Towar zgodny z opisem, błyskawiczna wysyłka. Polecam 😃
3 / 5
2015-10-13 11:50:56
Monika
Dość długi czas realizacji zamówienia
5 / 5
2015-10-12 12:06:25
Karol
Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko i bez problemów .Polecam
3 / 5
2015-09-30 12:11:47
Helena
Towar zamówiony spełnił moje oczekiwania.Jeżeli chodzi o oczekiwanie na zamówiony towar i informację telefoniczną ludzie kompletnie nie zorientowani co się dzieje z towarem
5 / 5
2015-09-29 13:05:05
Jolanta
Swietna firma. Szybka dostawa. Na pewno jeszcze u Państwa zamówie.
5 / 5
2015-09-29 10:29:45
Kalina
Towar i przebieg transakcji bez zarzutu.
5 / 5
2015-09-22 22:55:27
Albert
Szybko, sprawnie, profesjonalnie.
5 / 5
2015-09-16 08:22:41
Izyda
Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam.
5 / 5
2015-09-11 12:51:57
Krystyna
Jestem bardzo zadowolona z zakupów i realizacji zamówienia
5 / 5
2015-09-07 21:29:38
Wiesław
Bez zarzutu, najważniejsze było dla mnie to ze towar ktory sklep oferuje faktycznie był dostępny.
5 / 5
2015-09-02 12:16:43
Kalina
Realizacja zamówienia była ekspresowa.
5 / 5
2015-08-27 13:43:25
Milena
Transakcja przebiegła bezproblemowo i bardzo szybko.
5 / 5
2015-08-26 10:08:08
Karolina
Bardzo sprawna realizacja, sklep bardzo wiarygodny i do polecenia!
5 / 5
2015-08-12 17:09:38
Stefania
Zamówiony towar został zapakowany bardzo starannie co sprawiło, że towar dotarł nieuszkodzony. Zamówienie złożyłam bez problemu i nie było potrzeby ponownego kontaktowania się ze sklepem. Towar dotarł w ciągu 3 dni. Także wszystko było ok.
4 / 5
2015-08-08 17:12:09
Jacek
Zakup w sklepie przebiegł normalnie. Towar był zgodny z zamówieniem. Jednakże musiałem towar zwrócić, bo okazało się, miał ukryte wady. Nie jest to bynajmniej wina sklepu lecz producenta - dlatego sklep oceniam pozytywnie. Zaś zakupy towarów od tego producenta już mnie nie interesują.
1 / 5
2015-08-03 21:26:08
Idzi
Sklep przeciętny. Wystawione produkty mają się nijak do faktycznego stanu. Zamawiasz produkt , zostaje potwierdzony a po dwóch tygodniach okazuje się,że w magazynie już go nie ma i w pośpiechu przesyłają inny. Przepraszają, proponując odesłanie towaru na koszt własny. Z kurierem też się ociągają, gdy klient nie zgadza się na ich warunki. Podsumowując - brak profesjonalizmu, fachowości a przede wszystkim kultury i szacunku do klienta. Odradzam , nie polecam !!!!!!!!!
5 / 5
2015-07-31 11:32:04
Luba
Produkt dobrej jakości, porządnie zapakowany. Obsługa również bardzo miła.
5 / 5
2015-07-23 13:38:35
Barbara
szybko, bardzo dobrze zapakowane
5 / 5
2015-07-14 21:43:30
Leon
Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem. Gorąco polecam.
5 / 5
2015-07-12 22:24:16
Wiktoria
Towar zgodny z opisem , rzetelna informacja o statusie zamówienia , błyskawiczna dostawa , sklep godny polecenia
5 / 5
2015-07-09 18:46:55
Ewelina
Idealny sklep - bardzo szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z zamówieniem
3 / 5
2015-07-01 23:16:10
Faustyna
wpłata we wtorek - wysyłka w piątek - szalone tempo wysyłki
5 / 5
2015-07-01 09:50:49
Jagoda
Jestem bardzo zadowolona. Towar bardzo dobrej jakości i szybka wysyłka
5 / 5
2015-06-22 21:29:16
Pola
Solidny sprzedawca,towar ładnie zapakowany i zabezpieczony,polecam tego sprzedawcy.
3 / 5
2015-06-21 22:08:13
Felicjan
Ograniczone możliwości płatności.
5 / 5
2015-06-19 20:40:43
Brunon
Bardzo polecam, wszystko idealnie :)

Rzetelne opinie o Akcesoria Kuchenne S.C.