Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Akcesoria meblowe PHU GRAL

Akcesoria meblowe PHU GRAL Opinie 4.8 (625)

Ul. Stanisława Mikołajczyka 32
15-772
Białystok
856530063
opinie Akcesoria meblowe PHU GRAL
speedtest
4.8
625
Opinii

Doskonale

1 / 5
2021-09-02 08:11:44
Marcin
Niestety nie polecam, brak kontaktu.
4 / 5
2016-10-08 04:32:11
Kornelia
doskonały zakup, jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2016-09-26 09:15:01
Dominika
WSPÓŁPRACA NA 5 Z PLUSEM- OTWARTOŚĆ NA KLIENTA.
1 / 5
2016-09-12 14:50:23
Grzegorz
zero kontaktu, zero towaru, zero informacji, oczywiscie zwrotu kasy takze brak
4 / 5
2016-08-24 11:02:32
Małgorzata
Zakupy szybkie, towar tani, bardzo dobre ceny ale brak odpowiedzi na 2 maile jakie wysłałem.
5 / 5
2016-08-17 22:17:24
Edyta
zakupy przebiegły bez zarzutu
5 / 5
2016-05-28 15:40:32
Dariusz
Więcej takich sklepów ponieważ obsługa jest na najwyższym poziomie. Gratulacje
5 / 5
2016-05-28 15:24:46
Oliwia
Godny polecenia. Ceny przystępne, duży wybór asortymentu.
5 / 5
2016-05-28 11:39:45
Błażej
Pełen profesjonalizm. Szczerze polecam.
5 / 5
2016-05-22 10:40:23
Amelia
super -zgodnie z oczekiwaniami
5 / 5
2016-05-18 11:57:53
Józef
szybko sprawnie i bez problemów, kontakt w porządku
5 / 5
2016-05-18 11:35:25
Marcelina
Transakcja przebiegła pomyśnie, polecam
5 / 5
2016-05-04 12:56:54
Angelika
Jestem zadowolony z świadczonych przez tą firmę usług. Proponuje jednak zastanowić się nad lepszą formą płatności, bo dostępne szybkie płatności nie obejmują popularnych banków, przez co mój przelew dość długo czekał na realizacje i potwierdzenie od tej firmy. Po za tym długim czasem oczekiwania (spowodowanym płatnościami w sklepie internetowym) jestem bardzo zadowolony
5 / 5
2016-04-26 09:52:17
Łucja
Sklep na najwyższym poziomie. Obsługa bardzo kompetentna. Jest to mój kolejny zakup w tym sklepie i w przyszłości też będę korzystał z jego usług. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2016-04-05 21:20:43
Brunon
Bardzo dobrze funkcjonujący sklep. Dobry kontakt z klientem oraz życzliwe podejscie do ewentualnych problemów. Polecam zdecydowanie.
4 / 5
2016-03-03 10:50:09
Izolda
trochę za długo trwa nadanie przesyłki.
5 / 5
2016-02-05 11:33:53
Aniela
Bardzo fajny sklep, kontakt ze sprzedającym bez zarzutu, błyskawiczna wysyłka.
5 / 5
2016-02-05 09:21:53
Eryka
OBSŁUGA BEZ ZARZUTU, PERFEKCYJNIE ZABEZPIECZONY TOWAR.
5 / 5
2016-02-04 11:41:42
Michalina
łatwy kontakt, rzeczowy, sprzedawca elastyczny - współpraca godna polecenia
5 / 5
2016-01-27 09:51:51
Ziemowit
Zwykle nie biore udziału w ocenie posprzedażnej, ale tym razem zrobie wyjątek. Sklep wywiązał się wzorowo z zamowienia. Kontakt telefoniczny był bardzo miły, fajne osoby tam pracują. Ogólnie polecam!
5 / 5
2016-01-04 12:25:56
Marian
Super sklep i bardzo dobry kontakt. Polecam
5 / 5
2015-12-18 17:15:17
Lucjan
/ sklep godny polecenia ;miła obsłuda nic nie można zarzucić PILECAM Piotr
4 / 5
2015-12-12 02:55:53
Kacper
Zakupy przebiegły bezproblemowo. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2015-12-11 19:49:08
Gustaw
super sklep na pewno jeszcze raz będę robił zakupy
5 / 5
2015-12-03 10:25:43
Sandra
Towar dostarczony zgodnie z opisem, dobrze zabezpieczony, bez zbędnej zwłoki.Pełna informacja na temat statusu zamówiena. Sklep polecam
4 / 5
2015-12-01 20:35:47
Iwona
Pozytywnie, choć trzeba było trochę poczekac
5 / 5
2015-11-17 08:53:47
Fryderyk
Miła obsługa i sprawna wysyłka .. kontakt ze sprzedawcą b. dobry ..Polecam!
5 / 5
2015-11-04 22:19:11
Regina
Szybko i sprawnie. Miły kontakt i fachowe doradztwo. Jestem zadowolony z zakupów w sklepie.
5 / 5
2015-10-20 11:06:58
Zbyszko
Rewalacyjna obsługa, szybka dostępność towaru i bardzo dobre ceny
5 / 5
2015-09-21 15:20:44
Lucjan
Bardzo miły kontakt. Obsługa na wysokim poziomie.
5 / 5
2015-09-15 11:38:44
Inga
Solidna firma. Bez problemów. Bez dodatkowych utrudnień dla klienta.
5 / 5
2015-09-04 10:50:06
Benedykt
Wszystko w jak najlepszym porządku
3 / 5
2015-08-29 01:24:42
Alicja
Bardzo atrakcyjne ceny, szeroki asortyment. Niestety długi czas realizacji popsuł ogólną ocenę.
4 / 5
2015-08-20 09:14:20
Aneta
Stały kontakt, niestety zbyt długi czas oczekiwania na przesyłkę.
5 / 5
2015-08-07 22:19:10
Ida
Łatwy kontakt miła obsługa rzetelna firma oddzwania do klienta z informacją o produkcie
4 / 5
2015-08-04 07:34:36
Lidia
Wszystko co zamówiłam otrzymałam, ale przydała by się instrukcja montażu.
5 / 5
2015-08-02 23:58:59
Radomir
zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko. Sklep służył pomocą, gdy była taka potrzeba. Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat.
5 / 5
2015-07-30 08:24:16
Jędrzej
Doskonała obsługa. Świetny towar.
4 / 5
2015-07-29 10:20:26
Krystian
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2015-07-23 15:23:53
Ksenia
Zdecydowanie polecam, bardzo dobra obsługa, nawet w przypadkach problematycznych ;)
5 / 5
2015-07-14 22:40:29
Gracjan
Zamówiłem dość dużo produktów, które raczej nie są zbyt popularne, więc nie spodziewałem się przesyłki z dnia na dzień. Następnego dnia był telefon ze sklepu z informacja o spodziewanej dacie wysyłki, przed wysyłką jeszcze jeden telefon. Towar doszedł zgodnie z pierwszą zapowiedzią. Potem okazało się, że zamówiłem błędny rodzaj jednego z towarów. Wymiana przebiegła bez żadnych problemów.
5 / 5
2015-06-12 10:03:29
Łucja
Bardzo dobra obsługa. Towar przyjechał na czas.
3 / 5
2015-06-10 13:54:42
Irena
Moze mam pecha ale ostatnio dostaje trefny towar. Wygięte tory powodują kłopoty w eksploatacji i użytkowaniu.
4 / 5
2015-06-08 09:57:44
Oksana
Sklep OK ale wysyłka kiepską firmą kurierską ( 7 )
5 / 5
2015-06-05 22:26:25
Mariusz
Szybko, dobrze i profesjonalnie
4 / 5
2015-06-04 13:37:15
Eryk
Szybko,solidnie,profesjonalnie
5 / 5
2015-06-03 13:38:43
Celina
Wszystko tak jak w dobrym sklepie i tak powinno być.
5 / 5
2015-05-28 13:53:50
Janina
Bardzo pozytywnie! Profesjonalna, pomocna i bardzo uprzejma obsługa :)
5 / 5
2015-05-28 09:13:32
Ireneusz
duży wybór towarów w bardzo dobrej cenie
5 / 5
2015-05-26 23:00:39
Aneta
Zakup udany a sklep godny polecenia pomimo drobnej pomyłki dostarczeniu jednego z elementow niezgodnego z zamowieniem. Bez żadnych wykrętów przyznano sie do pomyłki i już na drugi dzień dosłano brakujący element odbierajac jednocześnie ten wysłany omyłkowo. Za uczciwość i przyznanie sie do bĺędu duży plus :)
5 / 5
2015-05-26 13:46:58
Marcel
Zamówiony towar został doręczony, ale przez zaniedbanie KURIERA cały pogięty. Sklep załatwił sprawę profesjonalnie. Przysłał nam nowy towar. Co prawda musieliśmy znów poczekać na przesyłkę, ale jesteśmy zadowoleni ze sposobu poradzenia z problemem oraz profesjonalnym podejściem. Polecam sklep!!!!!!!
4 / 5
2015-05-20 21:21:19
Sara
w skali 1 do 10 to 8 Pozdrawiam
5 / 5
2015-05-19 11:16:29
Bogdan
Jeśli będzie potrzeba zakupu takich rzeczy, na pewno wrócę do tego sklepu.
5 / 5
2015-05-08 09:17:57
Igor
Super, doskonały kontakt. Polecam.
5 / 5
2015-05-06 18:34:11
Klaudia
Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Pełne zadowolenie Serdecznie polecam.
5 / 5
2015-04-30 12:30:20
Kalina
Sklep godny zaufania,.szybka dostawa,.towarzgodny z opisem na stronie
5 / 5
2015-04-25 10:42:18
Paula
urządzenie Karuzela REVO 90 Arena Style do 900 jak dla mnie znakomite poleciłabym na 1000%:) jedyny mankament to instrukcja szkoda ze nie jest po polsku to utrudnienie jeżeli ktoś nie zakładał-ale sklep godny polecenia szybko profesjonalnie pozdrawiam
5 / 5
2015-04-09 11:47:26
Katarzyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-04-09 09:57:24
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-04-03 12:50:56
Kornelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-30 11:48:36
Cecyl
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-28 06:42:50
Kazimiera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-23 13:44:28
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-19 16:00:04
Milena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Dodatkowo w ramach zakupu wykonali dla mnie dodatkowo darmową usługę. Naprawdę polecam.
5 / 5
2015-03-19 14:32:50
Ludwik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-02 10:26:12
Marlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-22 21:59:10
Olaf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-20 12:31:14
Krzysztof
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-18 15:02:12
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-14 16:31:57
Beata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-13 18:29:36
Miłosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-13 14:59:25
Miłosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-02-08 14:43:34
Kamil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-06 06:39:57
Mariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-05 23:13:53
Bolesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-02 14:56:24
Wiktor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-29 11:27:47
Lucyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Świetny kontakt, szybko, sprawnie -POLECAM!!!
5 / 5
2015-01-26 22:01:46
Dymitr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-26 11:30:22
Dalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-25 15:35:09
Jarosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-24 16:44:23
Daniela
Jestem bardzo zadowolony zarówno z obsługi jak i samego towaru. Dziękuję i polecam.
4 / 5
2015-01-20 10:07:38
Henryka
Generalnie dobrze. Jak na okres przejsciowy 2014/2015, święta i nowy rok to poszło sprawnie
5 / 5
2015-01-16 11:04:44
Piotr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-09 12:01:05
Zofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-09 11:11:41
Gracjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-07 08:42:47
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-06 18:53:12
Violetta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Niskie cenyPolecam.
5 / 5
2015-01-06 18:18:42
Łucja
Świetny sklep , super obsługa ..... POLECAM !!!!!
5 / 5
2015-01-05 13:21:54
Herbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-31 14:32:11
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Swietny kontakt przez telefon - zero problemow z dogadaniem sie. Polecam.
5 / 5
2014-12-24 09:51:37
Sebastian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo dobry kontakt ze sklepem i bardzo miła obsługa klienta. Polecam.
4 / 5
2014-12-22 11:30:10
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-19 23:22:29
Daniel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. wyjątkowo miła i profesjonalna obsługa.
2 / 5
2014-12-19 12:10:16
Magdalena
Niestety towar uszkodzony, niekompletne zamówienie, bez odpowiedniej informacji ze strony sklepu, Panie Pawle, tak nie można sprzedawać.
3 / 5
2014-12-18 13:35:12
Kornelia
Transakcja przebiegła bez zarzutów Polecam.
5 / 5
2014-12-13 10:58:06
Wera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-12-11 16:52:20
Piotr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-11 09:29:18
Benedykt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-09 18:16:48
Ida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-05 11:34:36
Stanisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-04 09:29:32
Agata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-04 09:26:37
Bogusława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-12-02 15:25:43
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-02 11:00:53
Konrad
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-01 14:10:39
Jacek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-01 10:22:19
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-29 10:36:58
Roma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Sprzedający kontaktował się ze mną w sprawie dostawy, pomimo, że wartość zakupu nie była wielka. Fachowość w każdym calu. Dziękuję i pozdrawiam
5 / 5
2014-11-28 19:32:49
Iwona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-28 14:25:46
Władysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu. Gorąco polecam.
5 / 5
2014-11-27 09:17:21
Elwira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-25 15:23:16
Hubert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-25 14:59:25
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-24 14:31:07
Bernard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Szybciej niż w opisie :)
5 / 5
2014-11-20 12:19:52
Piotr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-19 11:41:11
Agnieszka
Transakcja przebiegła pomyślnie - szybko, sprawnie, fachowo. Polecam.
4 / 5
2014-11-17 19:22:38
Henryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-14 16:51:00
Szczepan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-30 07:27:23
Dymitr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-28 21:55:00
Cyprian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-27 18:47:02
Jeremiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-26 20:39:56
Rudolf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-17 09:34:44
Milena
Bezproblemowe zakupy, bardzo szybka przesyłka. Polecam.
5 / 5
2014-10-14 18:39:53
Liza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-10-13 11:48:09
Jan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-10-13 11:08:47
Joanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-10 13:45:59
Idzi
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-06 11:44:36
Roksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-04 19:34:25
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar oraz czas realizacji zgodny z informacjami przekazywanymi przez sprzedawcę. Polecam.
5 / 5
2014-10-02 23:28:24
Konstanty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-29 09:46:58
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-25 22:05:48
Apolonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-25 12:38:01
Bogna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-25 10:10:22
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-23 20:12:50
Julian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-23 19:44:16
Jonatan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-23 13:40:36
Violetta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-09-18 13:00:33
Celestyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-17 13:23:05
Mikołaj
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-14 12:16:15
January
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-01 11:00:00
Donata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Zadzwoniłam do sklepu, by poprosić o szybką wysyłkę. Pani była bardzo zaangażowana, sprawdziła, oddzwoniła. Przesyłka przyszła już za 2 dni z Białegostoku do Łodzi:-). Dziękuję i polecam.
5 / 5
2014-08-28 10:15:37
Wiesława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-21 22:05:49
January
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-20 12:13:07
Irma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-19 11:19:04
Leszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-08-09 07:31:18
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-07 22:55:20
Kazimiera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-04 16:01:40
Longin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-31 11:14:12
Leokadia
Rewelacyjny kontakt, pomyslna transakcja. Polecam
5 / 5
2014-07-30 09:24:08
Michał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-28 19:42:09
Lilianna
Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2014-07-24 07:50:20
Lilianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-07-21 22:10:53
Honorata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-21 18:25:11
Ismena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-07 23:58:46
Weronika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-07 12:08:36
Eryka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-07 10:56:55
Ignacy
Zakupiłem SERVO-DRIVE jednostka napędu do TANDEM , bez problemów szybka obsługa. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-05 20:52:41
Emanuel
Super kontakt ze sklepem. Przesylka dostarczona 3 dni wczesniej niz sie spodziewalam. Polecam.
5 / 5
2014-07-04 16:44:12
Przemysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-01 18:25:23
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-27 15:04:44
Greta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-06-25 18:00:34
Weronika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-23 22:20:05
Adrian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-23 15:23:23
Ignacy
Transakcja przebiegła naprawde extra. Polecam.
5 / 5
2014-06-20 09:55:32
Ada
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-19 20:07:32
Ludmiła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-18 09:19:47
Olaf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-13 15:41:04
Agnieszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-12 11:33:26
Szymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-12 09:44:34
Marek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-10 11:18:46
Gustawa
Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Miły kontakt bezpośredni i chęć doradzenia oraz pomocy. Polecam.
5 / 5
2014-06-09 17:36:42
Bożena
Nie mam zastrzezen, wszystko sprawnie i tak jak nalezy.
5 / 5
2014-06-04 21:12:19
Łukasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-02 11:23:43
Karol
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-30 12:12:13
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-05-22 20:04:52
Honorata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-20 21:00:10
January
Transakcja przebiegła pomyślnie. Został dotrzymany dokładny termin dostawy o który prosiłam. Polecam.
5 / 5
2014-05-20 20:36:52
Oskar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-19 16:28:43
Karina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-05-19 12:41:14
Bolesław
Transakcja przebiegła pomyślnie.Jedyna prośba na przyszłość to "lepsze" pakowanie - np. folia bąbelkowa. Cena rewelacja, kupiłem zestaw do szafy przesuwnej - najtańsza oferta w internecie i sklepach "realnych" Polecam.
5 / 5
2014-05-14 20:24:41
Małgorzata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-13 19:49:02
Nina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-08 09:40:53
Danuta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo dobry kontakt, profesjonalna obsługa.
5 / 5
2014-05-06 23:56:01
Malina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-06 20:43:06
Gabriel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-06 08:03:54
Wiktor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-04 12:10:58
Paulina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-03 12:25:43
Igor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-01 00:27:54
Błażej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-04-30 14:24:48
Irma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Pomijam fakt, że wysyłając na adres firmowy nie napisali tam mojego nazwiska i magazyn rozpakował paczkę, żeby zidentyfikować adresata po zawartości.
5 / 5
2014-04-30 14:14:31
Wiesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-30 12:46:44
Wiesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-30 11:51:19
Barbara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-30 09:43:03
Łucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-27 21:51:34
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-27 10:41:27
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-24 17:29:31
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-14 11:57:53
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-14 11:16:26
Agata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-13 12:34:54
Jeremiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-11 09:21:35
Damian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o Akcesoria meblowe PHU GRAL