Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AkcesoriaDomowe

AkcesoriaDomowe Opinie 4.9 (136)

Związku Walki Młodych 12
63-500
Ostrzeszów
781786449
opinie AkcesoriaDomowe
speedtest
4.9
136
Opinii

Doskonale

5 / 5
2016-01-17 15:11:17
Franciszka
Transakcja udana - polecam sklep
5 / 5
2015-12-18 22:10:31
Sofia
Dobrej jakości pojemniki na kawe i cukier i niskie ceny polecam.
4 / 5
2015-11-25 12:47:04
Mariusz
Jestem zadowolona :) po mimo pewnych trudności z dostępnością woka sklep koniec końców stanął na wysokości zadania.
5 / 5
2015-11-17 23:33:19
Krzysztof
Zakup perfekcyjny. Zakupione przedmioty wysokiej jakości, dobrze zapakowane. Polecam
5 / 5
2015-11-02 11:54:47
Karol
Towar zgodny z polecanym w sklepie.
3 / 5
2015-09-01 22:09:51
Jadwiga
Zamówiłam brytfannę z marmurem dostałam z ceramiką, wysłałam dwa zapytania odnośnie pomyłki ale nie uzyskałam ani odpowiedzi mailowej ani telefonu. Nie wiem, czy jeszcze skorzystam z usług tej firmy......
1 / 5
2015-08-10 12:22:55
Aga
Nie polecam tego sklepu, ponieważ towar który zakupiłam i zapłaciłam -nie otrzymałam. Sprzedający po kilku dniach stwierdził ,że nie posiada jednego z towaru( zaznaczam , że wysyłka 24 godz,) zamieniłam na inny będący ponoć na stanie . Następnego dnia usłyszałam ,że kolejny zakupiony towar jest uszkodzony i misi mi anulować całe moje zamówienie ( zakupiłam 4 przedmioty u tego sprzedającego).Totalna porażka , straciłam tydzień a towar zakupiłam na prezent więc musiałam znaleźć coś innego.Zaznaczę fakt , że gdy zażądałam zwrotu gotówki należność zwrócono.
5 / 5
2015-08-06 12:45:51
Liza
towar lekko zarysowana powierzchnia marmurku w kilku garnkach . Towar nie całkiem zgodny z opisem,garnki nie mają 14 cm.
5 / 5
2015-06-02 10:00:42
Irma
Jestem bardzo zadowolona zarówno ze sklepu, jak i z zakupionego produktu. Polecam
5 / 5
2015-04-01 12:01:52
Tadeusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-02 20:32:52
Ilona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-05 10:59:47
Marcelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-01 13:31:06
Arnold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-01-30 13:40:32
Zygfryd
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-01-30 12:54:30
Felicja
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2015-01-26 14:21:33
Jagoda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Super! :)
5 / 5
2015-01-25 15:41:11
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-23 12:01:42
Herbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-19 18:14:47
Honorata
Na drugi dzień po zamówieniu sprzedawca zadzwonił z informacją i przeprosinami ,że towar wyśle pod koniec tygodnia z powodu chwilowego jego braku. Przesyłka przyszła wcześniej niż zapowiedź - miłe zaskoczenie. Towar jak najbardziej ok tak jak i sklep z obsługą.Gorąco polecam.
5 / 5
2015-01-13 16:43:40
Sara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-08 10:31:21
Krystian
Z nieznanego mi powodu towar musiałem odebrać w zupełnie innym paczkomacie, niż zaznaczyłem to w zamówieniu. Pół miasta dalej (zamiast na Widzewie w Łodzi, dostałem smsa że przesyłka czeka w paczkomacie na Teofilowie... mimo ze zamawiałem na widzew).
5 / 5
2014-12-30 11:28:06
Luba
Błyskawiczna wysyłka nawet w przedświątecznym okresie. Towar wygląda dokładnie jak na zdjęciach. Polecam wszystkim.
5 / 5
2014-12-30 10:21:10
Norbert
Transakcja przebiegła ekspresowo. Bardzo polecam !
5 / 5
2014-12-27 18:45:16
Krystyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-27 09:45:01
Iwona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-24 12:46:51
Leopold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-22 09:49:06
Hanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-18 15:39:26
Aneta
Super sklep i sprzedawca, Polecam!
4 / 5
2014-12-12 11:45:19
Jowita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-11 14:56:40
Adrian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-10 23:05:41
Bolesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-09 14:41:12
Rozalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-20 09:33:22
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-12 09:16:15
Magda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-23 09:32:10
Genowefa
Bardzo szybka i świetna obsługa. Zamówiony towar bardzo dobrej jakości, tak jak oczekiwałam. Profesjonalny sklep. Bardzo polecam. Sama również skorzystam w przyszłości. Dziękuję za udaną transakcję i pozdrawiam serdecznie
5 / 5
2014-10-21 11:54:23
Seweryn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-17 20:16:28
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-17 01:23:08
Herbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-13 16:01:22
Zofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-10 21:13:10
Stanisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-07 20:16:20
Tymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-07 11:20:58
Cezary
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-07 09:38:20
Gustawa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-06 19:42:26
Tomasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-30 19:59:42
Filip
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-30 13:29:21
Judyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-14 21:31:16
Sonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-12 16:50:52
Julian
Polecam ze względu na atrakcyjny towar i ceny.
5 / 5
2014-09-12 10:14:18
Ludmiła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-10 11:05:39
Julian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-09 17:36:26
Lesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-29 21:38:30
Katarzyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Jestem zadowolona z zakupu
4 / 5
2014-08-29 13:07:38
Bartłomiej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-27 11:35:35
Kornel
Szybko, tanio, zgodnie z opisem i ofertą
5 / 5
2014-08-25 15:16:28
Edmund
Witam ... Zamawialam sporo rzeczy i wszystkie sa suuuuper .... Polecam goraco ...bardzo miły kontakt telefoniczny kilka razy ..ponieważ moje zamowienie ciagle podlegało zmianie a mimo to zakupy odbyły sie bezproblemowo ....... Polecam Jeszcze Raz ..... : )
5 / 5
2014-08-22 15:55:54
Gabriela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Noże bardzo fajne , polecam zakup.
5 / 5
2014-08-19 18:28:02
Joachim
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-14 10:44:52
Luiza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-01 09:19:07
Barbara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-07-26 15:12:12
Klara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-21 20:21:23
Filip
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-16 14:54:04
Kajetan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-11 09:23:54
Eryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-07 12:51:54
Zdzisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-23 15:12:22
Janina
Przed złożeniem zamówienia otrzymałam pełną informację o dostępności towaru, który mnie interesował. Przemiła kompetentna obsługa. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-05 19:34:10
Tobiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-02 21:06:22
Leopold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-02 20:49:08
Klementyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-09 14:24:50
Klara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-06 20:53:20
Irma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-30 16:50:31
Mariola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Towar na drugi dzień dostarczony. Rewelka
4 / 5
2014-04-30 10:53:20
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-29 11:45:05
Wiesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-24 16:20:49
Andrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-22 10:44:53
January
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-04-22 09:39:22
Ida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-18 21:55:17
Sebastian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-14 10:51:51
Patrycja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-11 10:25:20
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-10 10:14:54
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-03-30 20:41:04
Leszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-03-29 16:19:30
Arleta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-23 10:33:11
Sabina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-21 15:27:47
Kalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-18 13:46:32
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-13 14:28:28
Marzena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-07 09:30:39
Luiza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-06 18:36:03
Sara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-03 12:09:30
Stanisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-03 11:14:59
Joachim
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-27 21:30:32
Malwina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-20 11:54:43
Aleksander
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-02-18 19:21:01
Violetta
Obiecano mi dosłanie gwarancji (dostałam na 12 m-cy a miała być na 24) czekam już 4 tydzień i nic. Ale chyba nie będę jej już potrzebować bo powłoka ceramiczna już się odkrusza (po jakiś 2 tyg użytkowania). Sklep jest niby ok, ale jako że sprzedają tylko produkty jednej firmy które to produkty są badziewiem, to nie poleciłabym go, bo nie polecam tych produktów.
5 / 5
2014-02-16 19:39:24
Krystyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-15 00:47:30
Henryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-14 11:07:24
Idzi
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-14 11:00:32
Maciej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-12 13:40:08
Lidia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-12 09:26:53
Wincenty
Transakcja przebiegła szybko. Wszystko względem kontaktu, przesyłki bez zastrzeżeń - noże ceramiczne zwróciłem bo nie były one w 100% powlekane ceramiką - inne oczekiwania z zestawieniem w rzeczywistym ujęciu. Mimo to brak sporów - kulturalny kontrahent - polecam - sam chętnie w przyszłości będę korzystał z ciekawej oferty. Polecam.
5 / 5
2014-02-06 19:46:36
Teresa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-06 13:41:00
Bronisława
Bardzo dobry sklep. Posiada bardzo dobry markowy towar. Ja miałam dobry kontakt telefoniczny ze sklepem i jestem mega zadowolona. Towar zamawiałam 2 razy i otrzymałam pięknie zapakowany. To bardzo dobry sklep a ja będę do niego wracać. Pozdrawiam i życzę udanego biznesu.
5 / 5
2014-01-29 18:33:58
Malwina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-24 11:18:40
Barbara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-18 18:20:24
Marek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-17 19:56:38
Maria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-17 10:16:09
Zuzanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-10 16:19:13
Lucyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-10 09:39:41
Antoni
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-08 22:01:30
Brygida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-08 16:59:41
Michał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-03 22:08:44
Alina
Sklep polecam z czystym sumieniem. Niska ocena przesyłki, ale to moja wina, że postawiłam na pocztę. Kurier niby nie zastał nikogo w domu, a nawet awizo nie zostawił. Jednak po interwencji w sklepie, sprawa została szybko załatwiona. Kontakt ze sklepem bardzo dobry, profesjonalne i uprzejme podejście do klienta.
5 / 5
2013-12-26 19:39:50
Felicjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-24 11:35:09
Waldemar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-21 21:45:46
Herbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-20 22:55:03
Oskar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-20 12:31:51
Robert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-18 13:49:16
Jonatan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-17 09:08:17
Jeremiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-16 16:04:50
Bogdan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-16 10:34:54
Ryszard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-15 08:14:06
Paulina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-14 17:52:39
Beniamin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-13 15:55:52
Mariola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-12 11:13:30
Arleta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-11 22:27:15
Andrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-09 15:56:39
Stanisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-07 07:28:33
Judyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-06 13:49:17
Michał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-29 16:01:46
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Obsługa sklepu dotrzymuje słowa. Polecam.
4 / 5
2013-11-22 12:04:29
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-21 12:35:34
Olga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-20 19:37:10
Igor
Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność, polecam z pełnym przekonaniem.
5 / 5
2013-11-20 15:22:07
Sara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-19 18:49:36
Patryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Wszystkie moje dodatkowe prośby dotyczące zamówienia zostały zrealizowane.
5 / 5
2013-11-19 09:24:08
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-14 21:50:30
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o AkcesoriaDomowe