Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję akcesoriadotelefonow.pl

Akcesoriadotelefonow.pl Opinie 4.4 (282)

Kuchy 1A
05-816
Reguły
534-753-999
opinie Akcesoriadotelefonow.pl
speedtest
4.4
282
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-22 21:30:02
Honorata
Bardzo dobry kontakt mailowy i telefoniczny bardzo dobra jakość wyświetlacza lecz mógłby być lepiej zapakowany
1 / 5
2020-02-16 11:00:21
Eugenia
do mementu dostarczenia produktu wszystko b. sprawnie... po otrzymaniu i zgłoszeniu problemu od trzech dni cisza (weekendu nie liczę; )
5 / 5
2020-01-28 10:14:50
Wioletta
Zamówienie bez zakłóceń Wszystko ok
5 / 5
2020-01-15 19:54:58
Bogusław
Świetne profesjonalne podejście. Bardzo dobra komunikacja.
5 / 5
2020-01-06 22:44:22
Norbert
Naprawdę profesjonalna obsługa. Case oryginalny i w super kolorze.
5 / 5
2020-01-01 16:31:14
Jarosław
Dziękuję za ekspresową realizację w czasie świątecznym.
5 / 5
2019-12-27 09:13:31
Natasza
Transakcja ok. Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Polecam.
1 / 5
2019-12-19 13:00:13
Sergiusz
Towar nie zgidny z zamówieniem. Zamówilem etiu koloru czarnego dostałem szare !!!
1 / 5
2019-12-16 12:00:46
Anna
jednym słowem dno , napierw problemy z wysyłką (brak adresów paczkomatów ) następnie zakup anulowany przez sklep z powodu braku towaru
5 / 5
2019-11-21 09:50:25
Marina
SUPER SKLEP. ZAWSZE PODPOWIEDZĄ CO WYBRAĆ. BRAK PROBLEMU Z KONTAKTEM
5 / 5
2019-10-10 10:39:56
Konstanty
bardzo szybka realizacja, szybka do telefonu zgodna z opisem
5 / 5
2019-09-11 16:20:46
Oliwia
Szybka, profesjonalna obsługa.
3 / 5
2019-09-11 15:19:46
Emil
Transakcja przebiegła pomyślnie, ale niestety nie jestem zadowolony z towaru a raczej z jakości. Niestety cena nie adekwatna do jakości towaru!!
5 / 5
2019-08-21 13:30:13
Wioletta
Transakcja przebiegła bez zarzutu, produkt dotarł do mnie następnego dnia po dniu, w którym złożyłam zamówienie. Polecam.
3 / 5
2019-08-13 14:41:08
Michał
Wysyłka towaru powinna być realizowana szybciej.
5 / 5
2019-08-10 08:25:16
Honorata
Bardzo chętnie bede kontynuować zakupy. Polecam
5 / 5
2019-08-01 17:03:21
Ida
Wszystko OK. Towar zgodny z opisem. Ekspresowa wysyłka. Dobra cena.
5 / 5
2019-06-23 08:04:03
Lidia
błyskawiczna wysyłka, gorąco polecam
5 / 5
2019-05-27 12:31:12
Żaneta
Zaraz po mojej wpłacie zamówienie zostało zrealizowane
5 / 5
2019-05-16 12:14:05
Lucyna
Zgodnie z opisem. Szybka dostawa. Produkt dobrej jakości.
5 / 5
2019-05-14 19:42:30
Paweł
Takiej obslugi jako osoba zwiazana ze sprzedaza moge tylko pozazdrościć. Personel ideał.
5 / 5
2019-05-03 21:50:28
Wiktoria
bardzo sprawnie,schludnie zapakowana paczka bardzo zadowolona z towaru i zakupow.
5 / 5
2019-04-08 15:36:58
Mikołaj
Błyskawiczna dostawa,jestem bardzo zadowolony i goraco polecam
5 / 5
2019-03-12 18:51:01
Jonatan
Dobrze zapakowane, zgodne z opisem, wszystko się zgadza.
5 / 5
2019-03-04 17:07:53
Hanna
Super produkt, oryginalne i za mała cene
5 / 5
2019-02-27 10:10:15
Leszek
dobry kontakt ze sprzedającym - szczególnie że musiała nastapić podmiana jednego zamówionego produktu
2 / 5
2019-02-21 10:36:29
Igor
Brak informacji o statusie zamówienia, jak również o czasie przekazania zamówienia.
5 / 5
2019-02-21 08:54:51
Ernest
Polecam zakupy w sklepie. Szybka i profesjonalna obsługa.
4 / 5
2019-02-20 20:39:22
Zbyszko
Szkoda że pod link towaur został podpięty inny uchwyt bez ładowarki indukcyjnej😐
1 / 5
2019-02-20 16:31:56
Kacper
Witam,sklep przysłał bubel a nie wyświetlacz i nie uznał gwarancji
5 / 5
2019-02-19 14:29:53
Ziemowit
Bardzo dobry kontakt ze sklepem.
5 / 5
2019-02-18 20:57:47
Eligiusz
Wszystko w najlepszym Porządku
5 / 5
2019-02-14 11:11:32
Witold
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam!
5 / 5
2019-02-14 10:18:03
Leon
Polecam. Zakupy przebiegły bez zarzutu i szybko.
5 / 5
2019-01-24 13:10:41
Konstancja
Polecam. Towar zgodny, bez zastrzeżeń.
4 / 5
2019-01-23 13:02:00
Cezary
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie jedyny minus to że nie otrzymałem numeru do śledzenia przesyłki.
5 / 5
2019-01-22 11:52:40
Otylia
Pełen profesjonalizm, kontakt z firmą wzorowy .Polecam
5 / 5
2018-12-20 15:13:12
Marian
Jeden z najlepszych sklepów dla GADŻECIARZY. Korzystne ceny
5 / 5
2018-11-27 14:47:28
Manuela
Jestem bardzo zadowolona. Polecam
5 / 5
2018-11-20 12:24:21
Paula
Dobrze zapakowana paczka. Dokładnie zaadresowana.
5 / 5
2018-11-18 18:06:10
Ksenia
Ok. Dostawa trochę dłuższa ale spowodowane to było wyborem dostawcy.
5 / 5
2018-11-16 22:43:46
Bernadeta
Etui super. Bardzo solidne 👌 przesyłka bardzo szybka. Polecam 😊😊😊
5 / 5
2018-10-18 13:32:28
Lesław
Realizacja zamówienia przebiegła bez zarzutu, szybka wysyłka. Sklep godny polecenia.
4 / 5
2018-10-09 09:10:04
Celestyna
jest OK, ale pytanie o opinię przed otrzymaniem zamówienia jest trochę nie na miejscu
1 / 5
2018-10-08 21:02:46
Klaudiusz
Fatalnie - nie polecam, NIGDY. Zakup niewielki - kilka łączników (przejściówek) z micro usb na lighting do iPhona6. Przyszły trzy, w tym dwa niesprawne, trzeci rozleciał się po 4 dniach. Niesprawne odesłałem do firmy akcesoriadotelefonow.pl , zadzwoniłem do nich że przysyłam i jak dziecko czekałem na przysłanie sprawnych i / lub telefon /e-mail z informacją zwrotną, że np. nie uznają reklamacji albo skończył im się towar - tak dla zamydlenia oczu choćby - nic z tych rzeczy. Nie spodziewajcie się ani sprawnego towaru ani reakcji akcesoriadotelefonow.pl na odesłany bubel. Ostrzegam wszystkich przed tandetą. Co prawda tanią, ale bezużyteczną. W MediaExpert to samo 2 zł drożej, z dostawą za 0zł do wybranego, pobliskiego sklepu. To jest INFO a nie reklama
5 / 5
2018-10-08 10:22:29
Mateusz
Fachowa obsługa i bardzo szybka wysyłka towaru.
5 / 5
2018-10-04 14:43:50
Laura
Bardzo szybko, i przede wszystkim jestem zadowolony z produktu G Shock.
5 / 5
2018-10-02 18:42:04
Olaf
Wszystko przebiegło sprawnie. Słuchawki jakościowo są porównywalne do moich poprzednich BOSE więc jestem bardzo zadowolony.
1 / 5
2018-09-22 09:28:32
Mariusz
Słuchawki Marshall Major II Bluetooth przyszły rozklekotane, joystick nie działał poprawnie, kabel był przedarty w kilku miejscach i miał całkiem sporą dziurę przy wtyku jack. Wysłałem je z powrotem prosząc o wymianę kompletu. Kolejne słuchawki dostałem trochę mniej rozklekotane, joystick nie działał ponownie, a kabel dostałem dziurawy w tym samym miejscu... Może to kwestia pecha, ale sklep może dysponować trefnymi modelami albo jest niepoważny. Na odpowiedzi mailowe czekałem czasem chwilę za długo. Na plus - dostałem bezproblemowy zwrot nie tylko za słuchawki, ale też za w sumie 3 przesyłki. Nie straciłem niczego oprócz nerwów i czasu.
5 / 5
2018-09-07 11:30:30
Roma
Super szybka wysyłka, bardzo dobra cena.
5 / 5
2018-09-05 12:21:35
Beniamin
Bardzo szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2018-08-25 20:45:07
Grażyna
sklep z wieloma akcesoriami, obsługa rewelacyjna
5 / 5
2018-08-10 09:05:34
Andrzej
Bardzo sprawnie i szybko zrealizowane zamówienie. Towar w 100% zgodny z opisem. Polecam !
2 / 5
2018-08-08 21:16:07
Piotr
Witam- zamówiłem etui na lg g6 koloru czarnego - otrzymałem koloru szarego, zadrapane na przedniej części obudowy. Czy jestem zadowolony z otrzymanego towaru, proszę sobie odpowiedzieć samemu. Z poważaniem Leszek W.
5 / 5
2018-07-25 20:33:36
Sergiusz
Miłe zaskoczenie – po złożeniu zamówienia, otrzymałem dokładne informacje o parametrach zamówionego sprzętu.
1 / 5
2018-07-22 12:13:14
Karolina
Pierwsze zamowione etui przyszlo do innego telefonu. Po rozmowie ze sklepem dostalem inne etui niz zamawialem ale tym razem do mojego telefonu.
5 / 5
2018-07-20 10:30:41
Monika
Szybkie zakupy, szybka dostawa. Bezproblemowa współpraca.
4 / 5
2018-07-19 13:31:41
Zuzanna
Zamówiony towar jak się okazało był niedostępny. Informacja o tym fakcie dotarła po 3 dniach. Zaproponowano inny towar. Ogólnie jestem zadowolony. Trochę słaba komunikacja, ale końcowy efekt zadowalający.
5 / 5
2018-07-16 13:22:21
Oskar
Bardzo dobra obsługa, szybka dostawa i pełna informacja. Plecam.
2 / 5
2018-07-13 16:05:50
Felicja
Received damaged Phone Back Cover, was promissed to get new one, but nothing came.
5 / 5
2018-07-13 12:36:20
Juliusz
Byłem miło zaskoczony szybkością realizacji zamówienia, o ile dobrze pamiętam zamówienie zostało złożony w poniedziałek wieczorem, a w środe już mogłem cieszyć się nowym sprzętem. Gorąco polecam.
5 / 5
2018-07-12 16:21:32
Fryderyk
Szybko, bardzo dobry kontakt, towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2018-07-04 12:25:31
Zofia
Uprzejmy i profesjonalny kontakt, błyskawiczna realizacja zamówienia, produkt zgodny z opisem. Pooooooolecam :)
5 / 5
2018-07-04 11:44:41
Władysława
Szybka realizacja, duży wybór asortymentów, dobra jakość produktów.
5 / 5
2018-07-03 10:51:54
Eligiusz
Szybka realizacja, jestem zadowolony ze sprzętu, napewno skorzystam z oferty sklepu kolejny raz :)
1 / 5
2018-06-28 19:42:11
Mirosław
Nie polecam zlozylam zamowienie w piatek i jutro minie tydzien i dalej nic. Wybralam kurierem bo mialo byc do 3 dni roboczych i za to sie placi. Zrezygnowalam z zamowienia bomilz mozna czekac.
5 / 5
2018-06-21 10:27:25
Magdalena
Bardzo profesjonalna i szybka obsługa.
5 / 5
2018-06-08 10:32:20
Zdzisława
Rewelacja, strona przejrzysta, realizacja natychmiastowa, polecam.
5 / 5
2018-05-31 12:09:26
Łucjan
Jestem bardzo zadowolony, towar przyszedł szybko
5 / 5
2018-05-28 10:06:58
Jolanta
100%- zadwolony. Przedmiot zgodny z oczekiwaniami. Jak najbardziej duży POZYTYW!!!!. Dzięki 😀
5 / 5
2018-05-25 06:30:22
Gabriela
Polecam, towar zgodny z opisem, atrakcyjna cena, szybka wysyłka.
1 / 5
2018-05-24 10:41:56
Teodor
Nic się nie dzieje nie otrzymałem towaru
4 / 5
2018-05-23 12:42:54
Helena
Polecam ten sklep. Mam tylko jeden zarzut - przy zakupie bez rejestracji brak jest jakiejkolwiek informacji przesyłanej na emaila o przebiegu zamówienia.
4 / 5
2018-05-21 14:59:14
Waldemar
generalnie ok. Towar 100% org czas dostawy z pewnych wzgledow sie wydluzyl. Ogolnie polecam
5 / 5
2018-05-21 14:49:27
Celestyn
Towar nie spełniał moich oczekiwań ( to był czajnik japoński) , ale to nie wina sprzedającego. Zakupiony przedmiot zwróciłem i natychmiast otrzymałem zwrot należności. Firma jest rzetelna.
3 / 5
2018-05-15 11:58:19
Łucja
Niestety nie otrzymałam nadal mojego zamówienia.
3 / 5
2018-04-26 11:18:42
Feliks
Zamówienie dość szybko zostało zrealizowane przez sklep, niestety chyba poczta coś nawala, bo na przesyłkę czekam już 3 dni.
5 / 5
2018-04-24 12:28:57
Oliwier
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, szybka wysyłka i towar zgodny z oczekiwaniami.
5 / 5
2018-04-24 11:38:54
Rudolf
Profesjonalnie,szybko,bez zastrzeżeń
5 / 5
2018-04-19 12:03:33
Józef
Polecam, dobra cena i jakość
5 / 5
2018-04-17 23:13:21
Łucja
Bardzo dobra obsługa klienta, mogę polecić.
5 / 5
2018-04-17 09:44:30
Krystian
Absolutnie godny polecenia sklep, będę z niego korzystał
5 / 5
2018-04-11 10:33:17
Aga
Zakupy w tym sklepie robiłam po raz kolejny. Za każdym razem zakupy przebiegły bez zastrzeżeń. Szybki a nawet bardzo szybki kontakt ze sprzedawca. Na każdym kroku zamówienia kontakt ze strony sprzedawcy błyskawiczny. Polecam bardzo bo jakość obsługi i towaru rewelacyjna.
5 / 5
2018-04-05 11:20:15
Jagoda
Dostawa sprawna i zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2018-04-04 21:14:01
Danuta
Świetny sklep. Polecam serdecznie.
2 / 5
2018-03-30 12:45:05
Jan
Etui silicone do iphona x w cenie 160zl rozklejony wśrodku i na moje oko (miałem już 4 takie do poprzednich modeli) lepiej wykonana podróbka. Zareklamowałem i odesłałem w tym samym dniu a potem czekałem 2 tygodnie na zwrot pieniędzy bo: - sklep nie zwróci kosztów wysyłki innej niż list ekonomiczny - przelewy realizują tylko w piątki NIE POLECAM!
5 / 5
2018-03-20 18:45:57
Marcin
Wszystko ok. Szybko. Profesjonalnie. Polecam.
5 / 5
2018-03-14 11:58:08
Luba
Git wypas wszystko na miejscu. Traking przesyleczki - tylko opcja platnosc przy odbiorze- ta opcja wychowuje sprzedawce na ludzi.
5 / 5
2018-03-09 16:34:26
Tamara
Jestem zachwycona przebiegiem całego procesu i poziomem obsługi klienta. Wszystko przebiegło bez zarzutu. Towar otrzymałam nastepnego dnia po złożeniu zamówienia, a warto zaznaczyć, że zamówienie złożyłam po 22:00 poprzedniego dnia. Omyłkowo zamówiłam o jedno urządzenie za dużo, z którego zrezygnowałam, a sklep zwrócił mi pieniądze w ciągu 3 dni roboczych. Polecam bez wahania.
4 / 5
2018-03-09 12:49:57
Wiesława
Sprawnie, szybko i zgodnie z opisem w ofercie
4 / 5
2018-03-07 10:52:26
Paula
WSZYSTKO PRZEBIEGŁO BARDZO DOBRZE .POLECAM
4 / 5
2018-02-21 12:37:45
Otylia
Długie oczekiwanie na przesyłkę się opłaciło, dostałam dodatkowy upominek - bardzo miły gest. Dziękuję
5 / 5
2018-02-09 11:49:28
Eliza
Firma godna zaufania, mimo braku 1 szt towaru został dosłany bez żadnego problemu na ich koszt.
2 / 5
2018-02-08 09:34:21
Violetta
Bardzo długo czekam na moje zamówienie.
3 / 5
2018-01-25 20:50:50
Herbert
Szybka dostawa, jednak opis produktu nie odpowiadał rzeczywistości. W opisie było, że kupuje ramkę + digitizer + LCD do Lenovo S6000. W rzeczywistości dostałem wszystko, oprócz ramki.
5 / 5
2018-01-03 15:15:57
Eryk
Jak zwykle super. Nie pierwszy i nie ostatni zakup. Polecam.
4 / 5
2017-12-29 16:29:22
Seweryn
Wszystko troszkę się opóźniło ale raczej było to spowodowane okresem przed świątecznym poza tym wszystko ok. Polecam.
1 / 5
2017-12-08 16:03:40
Jeremiasz
Fatalna. Nie oddali nawet pieniedzy od 5dni. Utrudniony kontakt
4 / 5
2017-12-08 11:45:23
Leokadia
Polecam sklep. Jeżeli można po jednym zakupie...Mój zakup był udany, szybka wysyłka wszystko pozytywnie.
5 / 5
2017-11-20 12:57:50
Genowefa
Szybko, sprawnie i towar zgodny z opisem. Polecam!
5 / 5
2017-10-23 10:44:59
January
Kupiłem TV-Boxa w tym sklepie, paczkę dostałem następnego dnia. Dzięki wspaniałej obsłudze, kupiłem to co chciałem. Pozdrowienia z Koszalina ;)
5 / 5
2017-10-20 15:37:40
Judyta
Sprawnie i szybko (termin wynika z usług Poczty Polskiej), polecam.
5 / 5
2017-10-20 10:55:38
Marzena
Zamówienie zgodne z opisem i oczekiwaniami. Produkt dotarł na czas, błyskawiczna komunikacja ze sklepem. Polecam
5 / 5
2017-10-19 13:03:10
Karina
Jestem bardzo zadowolony.polecam
5 / 5
2017-10-18 11:46:48
Milena
Profesjonalne podejście do klienta.
5 / 5
2017-10-14 23:53:59
Karina
Zamówiony produkt zgodny z opisem.sklep godny polecenia
5 / 5
2017-10-02 13:26:41
Zdzisław
Towar okazał się wadliwy, więc poprosiłem o zwrot gotówki. Kontakt ze sklepem był szybki i miły. Towar zwróciłem i wkrótce otrzymałem przelew zwrotny z cała poniesioną kwotą. Solidna i odpowiedzialna firma!
5 / 5
2017-09-19 21:10:33
Jacek
Zgodność przedmiotu z informacją w sklepie. Etui idealnie pasuje na telefon. Dobra jakość materiałów.
5 / 5
2017-09-12 15:33:14
Bogdan
Bardzo szybka obsługa. Towar oryginalny i w niskiej cenie.
5 / 5
2017-08-31 13:45:05
Zygmunt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
5 / 5
2017-08-25 20:16:52
Dominik
Jestem bardzo zadowolony.Polecamy zakupy w akcesoriadotelefonow.pl.
5 / 5
2017-08-22 16:39:48
Alberta
Jestem bardzo zadowolony z szybkości oraz jakości obsługi.
4 / 5
2017-08-19 12:20:44
Magda
Zamówienie zostało wysłane tego samego dnia. Niestety sklep nie dostarcza numeru przesyłki. Status zamówienia wydaje mi się niezgodny z prawdą, gdyż zamówienie dostało status "Przesyłka wysłana" już 5 minut po jego złożeniu, godzina nadania przesyłki nie zgadza się z godziną podawaną przez system śledzenia Poczty Polskiej. Przesyłka była dobrze zapakowana. Produkt jest zgodny z opisem lecz nie w pełni zgodny ze zdjęciami, gdyż napisy na baterii w rzeczywistości różnią się trochę od tych, które są na zdjęciach.
5 / 5
2017-08-07 08:37:41
Leokadia
Polecamy zakupy w akcesoriadotelefonow.pl, towar zgodny z opisem, dobra jakość.
4 / 5
2017-07-28 19:13:56
Wacław
Byłoby wszystko ok ale mały problem. Ładowarke dostarczno na rynek angielski,dla nas bezużyteczna!
4 / 5
2017-07-25 18:27:15
Bronisława
Dygitizer do Samsung Xcover 3 działa tak jak powinien kontakt przed zakupem dobry. wszystko bez problemów .
5 / 5
2017-07-13 10:55:25
Szymon
Świetna obsługa jak i szybkość wysłania zakupionych rzeczy
4 / 5
2017-07-11 19:37:10
Marek
Dobry kontakt telefoniczny. Ogólnie O.K.
5 / 5
2017-06-29 11:12:26
Albert
Jestem bardzo zadowolony z szybkości oraz jakości obsługi. Wszystkie kwestie były wyjaśniane na bieżąco, gorąco polecam tego sprzedawcę i firmę.
5 / 5
2017-06-28 09:41:17
Daniela
Jestem zadowolony z szybkiej realizacji zamówienia
5 / 5
2017-06-26 10:20:40
Danuta
Szybko i sprawnie towar zgodny z opisem
4 / 5
2017-06-23 14:20:52
Izyda
Niestety czekam w dalszym ciągu na towar, już 4 dzień. Polecałbym sklepowi zrezygnowanie z usług Poczty Polskiej. Gdyż sklep jak najlepiej wywiązał się ze swoich obowiązków wysyłając przesyłkę pierwszego dnia. Niestety ta jeszcze nie dotarła. Dodam, że od miejsca wysyłki dzieli mnie jedynie 100 km, dlatego uważam że przesyłka powinna dotrzeć maksymalnie w ciągu 2 dni roboczych.
1 / 5
2017-06-21 13:03:10
Agata
Niestety nie moge dac pozytywnej oceny. Zakupiony artykul nie moze byc oryginalny (Microsoft/Nokia), jak mnie zapewniono. Po zamontowaniu do telefonu w zakupionym wyswietlaczu odkleja sie w roznych miejscach szybka. Towar jest wadliwy. Niestety nie zauwazylem tego przed montazem.
4 / 5
2017-06-08 11:26:11
Błażej
Wszystko w porządku. Towar dobrze zapakowany, dobra cena.
5 / 5
2017-06-07 09:29:53
Dymitr
Świetnie. Szkoda tylko że nie ma natychmiastowych płatności, ale to nie jest problemem.
5 / 5
2017-05-10 19:05:10
Jerzy
Wszystko w porządku, bez zarzutów
5 / 5
2017-05-04 14:19:06
Antoni
Szybko i sprawnie.Dobry kontakt ze sprzedawcą
5 / 5
2017-05-03 15:52:12
Felicjan
Dobra i miła obsługa, również przy reklamacji.
5 / 5
2017-04-19 21:58:23
Elwira
Kontakt ze sklepem bez zarzutu :) Nie mam żadnych uwag.
5 / 5
2017-04-19 11:15:30
Teodor
Korzystam z zakupów po raz pierwszy. Polecam
1 / 5
2017-04-18 16:30:48
Roma
Nie polecam, towar nie zgodny z opisem, podróba
5 / 5
2017-04-14 23:04:00
Klaudiusz
Szybko dostałem telefon i działa :)
5 / 5
2017-04-13 11:44:22
Karolina
Bardzo szybka dostawa. Paczka przyjechała do mnie następnego dnia. Towar zapakowany profesjonalnie w bardzo dobrym stanie.
5 / 5
2017-04-11 13:29:29
Cyprian
Naprawdę polecam. Mimo obaw - bez problemu.
5 / 5
2017-04-11 13:20:43
Lucjan
Zamówienia dokonałem bez najmniejszych problemów, sam sprzęt przyszedł szybko i działa bez najmniejszych problemów
1 / 5
2017-04-06 13:58:09
Lidia
po kilku dniach oczekiwania na zamówiony towar, dostałam maila, że akurat tego co zamówiłam nie mają na stanie.
5 / 5
2017-04-06 10:42:56
Kajetan
Bardzo dobre wykonianie, było to moje 2 zamówienie.
5 / 5
2017-03-30 15:19:48
Agata
Produkt spełnia oczekiwania i zgodny z opisem i specyfikacja. Polecam
5 / 5
2017-03-30 10:02:09
Laura
Złożyłam zamówienie na etui do iPhonów 7 dla pracowników firmy, każdy był zachwycony wykonaniem. :) Inne osoby, które wcześniej się nie zdeklarowały od razu złożyły zamówienia. Gorąco polecam!
1 / 5
2017-03-25 11:04:04
Kacper
Miala to byc paczka kurierska, a nie list polecony. Dziekuje serdecznie za latanie kilka razy na poczte, dzwonienie do Poczty Polskiej i szukanie gdzie moje zamowienie jest.
4 / 5
2017-03-24 13:08:45
Bogusław
Jestem bardzo zadowolona z jakości usług. Polecam każdemu.
4 / 5
2017-03-23 15:14:53
Iga
Towar zgodny z oczekiwaniem.. mieć dłuższy czas oczekiwania niż spodziewany
4 / 5
2017-03-23 14:37:01
Klemens
Szybka realizacja,towar zgodnie z zamówieniem.Polecam.
5 / 5
2017-03-16 12:51:58
Daria
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka
5 / 5
2017-03-16 09:31:52
Sergiusz
szybko, sprawnie. towar zgodny, sprawny i wysokiej jakości
5 / 5
2017-03-08 20:20:57
Sara
Wadliwy Produkt - zdarza się ale za to szybki kontakt i rozpatrzenie reklamacji , wymiana poszła bardzo sprawnie . Na pewno skorzystam jeszcze z usług tego sklepu.
5 / 5
2017-03-03 16:02:56
Klemens
Bardzo dobra profesjonalna i szybka obsługa
1 / 5
2017-03-03 13:12:10
Pola
wystawiają towar którego nie maja
5 / 5
2017-03-02 19:36:58
Kazimierz
Towar zgodny z opisem,super sklep.Sperzedawca godny zaufania.
5 / 5
2017-03-02 14:25:21
Anastazja
Szybka realizacja zamówienia. Jestem bardzo zadowolona. Strona godna polecenia! :)
5 / 5
2017-03-02 12:14:14
Sylwester
Krótko- pewnie przez silnego kuriera otrzymałem zgniecioną ładowarkę-wysłałem zdjęcia do sklepy-już następnego dnia otrzymałem nową a zniszczoną odebrał kurier! Rewelacja! Nie musiałem bujać się z nadawaniem itd.Absolutny profesjonalizm!
5 / 5
2017-02-28 08:32:30
Ryszard
Duży wybór towarów, szybka wysyłka i bardzo dobra obsługa posprzedażowa. Polecam!
5 / 5
2017-02-27 21:20:52
Pola
Po co widnieje opcja za pobraniem skoro jak paczka znajdzie się w paczkomacie to i tak trzeba zrobić przelew?
5 / 5
2017-02-24 11:23:41
Ernest
doskonały sprzedawca, szybko i sprawnie. Bez zastrzeżeń
5 / 5
2017-02-22 10:06:26
Herbert
Proces zamawiania i dostawy bez zarzutu.
5 / 5
2017-02-15 11:46:57
Łukasz
Szybka realizacja zamówienia. Bezproblemowy kontakt. Wyświetlacz oryginalny oczywiście.
4 / 5
2017-02-15 11:46:55
Rudolf
Nie otrzymałem potwierdzenia, że zapłacony towar został/zostanie do mnie wysłany. Ale dotarł błyskawicznie więc niepewność nie trwała długo ;-)
5 / 5
2017-02-15 11:06:33
Oliwier
Dostawa w około 24h, serdecznie polecam. Nowa bateria, nowa jakość życia ;-)
5 / 5
2017-02-12 10:44:09
Klaudia
Jestem bardzo zadowolona z szybkości realizacji zamówienia
2 / 5
2017-02-10 12:49:31
Miłosz
Gorąco nie polecam Towar niby jest oryginalny, ale różni się o wiele od oryginalnych ze sklepu producenta. Jest wykonany ze słabych materiałów. Ogólnie wielkie G.
4 / 5
2017-02-10 06:27:07
Łucja
Nie było żadnych problemów przy zakupie, jedynie czas oczekiwania na przesyłkę był długi ale pewnie dlatego, że z oszczędności wybrałam list polecony.
5 / 5
2017-02-08 11:30:31
Edyta
szybko , sprawnie i bezpiecznie
5 / 5
2017-02-07 20:10:45
Wioletta
Szybko,sprawnie,po prostu profesjonalnie i na najwyższym poziomie.
5 / 5
2017-02-06 11:45:19
Eugenia
Firma godna polecenia. Jeden dzień po zamówieniu paczka już została doręczona, więc super szybko. Jedyne o co można się przyczepić, to że przy informacji że towar został wysłany zabrakło numeru przesyłki (nie mogłam śledzić paczki za pomocą stronki InPostu).
5 / 5
2017-02-06 00:29:32
Wieńczysła
Polecam sklep, miła obsługa, szybka realizacja.
5 / 5
2017-02-02 20:40:38
Leon
bardzo szybka wysyłka i najwyższa jakość obsługi
5 / 5
2017-02-02 14:22:23
Antonina
Szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja. Serdecznie polecam!
5 / 5
2017-01-31 14:07:39
Marcel
Profesjonalny i wiarygodny sklep.
5 / 5
2017-01-30 10:15:04
Martyna
Sprawnie i szybko. W 100% polecam!
4 / 5
2017-01-28 15:13:54
Daria
Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia, przy problemach z dostawa została udzielona wyczerpująca informacja. Jedyna mała uwaga, przy zamawiania produktu pocztą Polską warto jest od razu przekazać nr przesyłki aby klient mogl śledzić jej przebieg
5 / 5
2017-01-27 14:42:03
Bogusława
super. nie spodziewałam się tak szybkiego wysłania. Dodatkowo obsługa odpowiada na maile w ciągu kilku minut. IDEAŁ
5 / 5
2017-01-27 09:57:12
Fryderyk
Polecam. Szukałem baterii oryginalnej bo dużo podróbek na rynku. Tu ją znalazłem. Cena również bardzo dobra.
3 / 5
2017-01-26 11:04:14
Anastazja
W ogłoszeniu było napisane oryginalne słuchawki i ze są kompatybilne z iPhone 5, okazalo się ze nie są oryginale i nie działa pilot od słuchawek jedyne co to grały chodź jeszcze nie dobrze jak bym tego oczekiwał.
4 / 5
2017-01-25 17:24:43
Zuzanna
Sklep zrealizował zamówienie sprawnie i bez problemów.
5 / 5
2017-01-25 16:31:47
Leopold
Szybka dostawa przed samymi świętami.
5 / 5
2017-01-25 14:09:30
Kalina
Fantastyczna obsługa I wyśmienity kontakt. Ogrom towaru.
5 / 5
2017-01-25 09:42:17
Eryka
Jestem bardzo zadowolona z bardzo szybkiej przesyłki, towar zgodny z zamówieniem, bardzo pomocny kontakt ze sklepem
5 / 5
2017-01-23 08:41:06
Anastazja
Wszystko przebiegło pomyślnie, polecam.
2 / 5
2017-01-21 00:03:26
Cyprian
Nie mogę opiniować skoro nie otrzymałem przesyłki
5 / 5
2017-01-20 15:18:31
Edyta
miło, szybko i przyjemnie. towar zgodny z opisem
5 / 5
2017-01-19 20:38:05
Marina
Polecam slep gdyż sprzedają tanio i dobry towar 🙂👍
5 / 5
2017-01-19 11:58:44
Łucjan
Bardzo szybka realizacja zamówienia, a towar dostarczony bez uszkodzeń w firmowych opakowaniach
4 / 5
2017-01-18 13:20:01
Kacper
oczekiwania zostały spełnione.
2 / 5
2017-01-18 09:50:58
Przemysław
Etui mimo ze piszą na stronie ze jest oryginalne to różni się od prawdziwego oryginału kupionego w sklepie Apple... obudowa nie dokładnie przylega do telefonu, jest zrobiona z gorszego materiału i ma za wysoką cenę jak na podróbę, nie polecam.
5 / 5
2017-01-16 10:25:44
Rozalia
Sklep super, kontakt rewelacyjny, Polecam i to bardzo.
4 / 5
2017-01-12 14:56:18
Remigiusz
Dostarczony towar i sama dostawa zgodna z ofertą zamieszczoną na stronie.
5 / 5
2017-01-11 16:25:08
Jakub
jestem zadowolona towar dotarł na czas
5 / 5
2017-01-09 21:04:32
Tobiasz
Super, zamówienie zrealizowane blyskawicznie, wszystko się zgadza.
5 / 5
2017-01-05 13:58:42
Zdzisława
Musiałam zwrócić towar. Nie bylo problemów ze zwrotem kosztów
5 / 5
2017-01-05 10:27:46
Mirosław
Polecam, towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, etui oryginalne, super wykonanie😉
5 / 5
2017-01-04 11:17:41
Paweł
Szybko sprawnie i zgodnie z opisem ... i o to w końcu chodzi :)
5 / 5
2017-01-03 09:43:34
Luba
Dokładnie tak jak miało być - szybko i treściwie.
5 / 5
2016-12-29 15:57:59
Ada
jestem bardzo zadowolona z zakupu, dziekuje
5 / 5
2016-12-28 13:40:28
Emanuel
Wszystko ok, wysyłka błyskawiczna, polecam
5 / 5
2016-12-28 06:50:01
Elwira
W zasadzie opinię o sklepie mam bardzo dobrą, jednak zważając na fakt, że zamówiona przeze mnie opaska Mi Band 2, była zamawiana z przeznaczeniem na prezent, bardzo zależało mi na tym, że opakowanie doszło do mnie nieuszkodzone. Oczywiście doszło nieuszkodzone, ale to wyłącznie dzięki dobremu traktowaniu paczki przez kuriera inpost, bo paczka sama w sobie była marnie zabezpieczona. Opaska w oryginalnym pudełku została wyłącznie włożona w kopertę inpost, bez jakiejkolwiek folii bąbelkowej czy czegokolwiek co mogłoby ochronić produkt przed ewentualnym zgnieceniem (co się zdarza). W każdym razie polecam sklep.
3 / 5
2016-12-27 22:22:16
Matylda
Sklepowi zaksięgowanie wpłaty do zamówienia zajęło aż 3 dni
5 / 5
2016-12-27 10:36:54
Zygfryd
Sklep bez zarzutu, szybka dostawa zgodnie z zamówieniem
4 / 5
2016-12-27 08:25:08
Eliza
Nie z winy sklepu tylko inpostu przesyłka trafiła do innego odbiorcy, ponadto bardzo drogie koszty wysyłki.
5 / 5
2016-12-25 12:44:41
Ilona
Sprawnie, bezproblemowo, polecam !
5 / 5
2016-12-25 11:51:47
Daniela
Dobry kontakt , sprawnie , szybko. Towar zgodny z opisem i oryginalny. Polecam.

Rzetelne opinie o akcesoriadotelefonow.pl