Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję www.AkcesoriaMuzyczne.pl

Www.AkcesoriaMuzyczne.pl Opinie 4.9 (700)

Ul. Kabrioletu 4
03-117
Warszawa
( brak )
opinie Www.AkcesoriaMuzyczne.pl
speedtest
4.9
700
Opinii

Doskonale

5 / 5
2019-01-23 20:45:21
Henryka
Dobry kontakt, bezproblemowa transakcja
1 / 5
2019-01-06 17:35:32
Dominika
możiwość negocjacji to jakaś kpina, oferują marne grosze, w dodatku kontakt jest beznadziejny, zdecydowanie NIE POLECAM Poza tym straszna dywersyfikacja, monitory, sprzęt muzyczny, przy takiej rozbieżności tematów ciężko utrzymać jakość, a tu chyba o jakości nigdy nie byłomowy
1 / 5
2018-09-27 22:37:46
Edward
Chociaż towar jest dostępny w ofercie sklepu i deklaruje on wysyłkę do 24h, towar nie jest już dostępny. Na maila z potwierdzeniem (nie)dostępności produktu musiałem czekać tydzień. Pomimo tego towar nadal nie został usunięty z oferty sklepu i jego dostępność nie została uaktualniona.
3 / 5
2018-01-31 09:01:00
Mateusz
Nie jest dane ocenić mi zamówionego sprzętu ponieważ mimo dostępności w sklepie internetowym i opłaceniu zamówienia, okazało się że nie posiadają go w sprzedaży.
4 / 5
2018-01-14 22:17:16
Iwo
Zamówiłem projektor i go opłaciłem, po czym okazało się, że sklep go nie ma. Na szczęście zaproponowano mi projektor zastępczy o bardzo podobnych parametrach. Wszystko się skończyło dobrze i sprzęt działa.
2 / 5
2017-11-15 10:25:08
Walentyna
Sprzedają towar, którego nie mają na stanie i nie będą mieć.
2 / 5
2017-11-02 16:20:43
Damian
Wystawiono towar którego nie było na stanie.
1 / 5
2017-10-02 13:09:49
Aleksandra
Tragedia nikt nawet nie zadzwonił czy towar jest totalny zlew nie polecam
1 / 5
2017-03-21 14:20:50
Laura
Oferta na stronie internetowej nie zgodna z magazynem. Nikt nie dba o akualizacjie witryny. Ogólnie to nie polecam
5 / 5
2017-01-31 17:19:59
Sylwester
Szybko i sprawnie kupiony sprzęt. Polecam!
5 / 5
2017-01-27 09:33:08
Aleksandra
Sprzętu ostatecznie nie było, ale w kulturalny sposób obsługa sklepu się ze mną skontaktowała i przeprosiła za zaistniałą sytuację. Wszystko ok.
5 / 5
2016-05-15 19:24:20
Kaja
Rzetelna firma, dobry kontakt z klientem. Obsługa pomocna, a w szczególności Pani Honorata - niezawodna! :))) Polecam <3
1 / 5
2016-03-21 13:13:16
Ireneusz
Towar na stronie oznaczony był jako dostępny natomiast po kilku dniach okazało się, że jednak go nie ma i nie wiadomo kiedy będzie. Całe szczęście, że nie wykonałem płatności z góry, bo pewnie odzyskanie pieniędzy byłoby kłopotliwe
5 / 5
2016-02-13 20:04:52
Malina
Polecam, błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem.
1 / 5
2015-12-29 23:17:29
Julianna
Brak zamówionego towaru, brak informacji o braku towaru, brak kontaktu po rozłączeniu się na "pięć minut" (razy dwa), brak jakiegokolwiek rozeznania.
2 / 5
2015-02-23 15:03:47
Danuta
Transakcja nie przebiegła pomyślnie. Nie polecam.
5 / 5
2014-12-29 13:07:56
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-28 11:00:53
Jerzy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-28 08:40:02
Edyta
Błyskawiczna realizacja mojego zamówienia. Kontakt z obsługą bardzo dobry.
5 / 5
2014-12-27 18:32:10
Zenon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-27 15:51:42
Mariola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-27 15:48:46
Oskar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-27 13:00:20
Celestyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-27 12:57:13
Kaja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-27 09:42:02
Edmund
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-27 08:15:36
Janina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo szybka realizacja.
5 / 5
2014-12-26 18:34:29
Joanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-26 15:45:51
Matylda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-26 15:43:02
Tobiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-26 13:20:00
Oliwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-26 13:16:18
Radomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-26 11:36:41
Wiola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-26 08:22:30
Cecyl
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-26 08:10:45
Albert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-25 07:55:52
Sofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-24 07:55:47
Apoloniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-23 09:12:55
Ryszard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-22 15:36:46
Matylda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-22 08:18:32
Celestyn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-21 14:56:07
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-21 14:51:46
Beata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-21 11:28:37
Danuta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-21 11:24:34
Walentyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-21 11:14:44
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-21 09:14:20
Bartłomiej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-21 09:05:58
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-20 17:33:32
Daniel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-20 17:29:27
Edward
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-20 13:26:38
Małgorzata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-20 13:23:39
Donata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-20 10:54:42
Łukasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-20 08:18:31
Karolina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-19 18:57:17
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2014-12-19 18:07:46
Inga
Transakcja całkowicie nieudana. Sklep oferuje projektor ViewSonic PJD7820HD w dobrej cenie, tyle że gdy został zamówiony, to po tygodniu milczenia a następnie telefonicznych monitów z mojej strony, okazuje się, że w tej cenie go nie ma. Może być w znacznie wyższej. Kompletny brak profesjonalizmu.
5 / 5
2014-12-19 14:30:17
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-19 14:25:53
Sławomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-19 08:40:39
Greta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-18 18:46:53
Kaja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-18 12:13:09
Emanuel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-18 11:58:02
Ida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-18 09:29:29
Sylwester
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-16 16:53:39
Felicjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-16 15:07:50
Ludwika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-16 15:02:59
Sławomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-16 13:59:41
Tomasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-16 09:26:59
Cecylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-16 09:23:28
Aleksander
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-15 17:14:04
Maksymilian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-15 14:28:18
Weronika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-15 14:15:28
Wanda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-15 10:22:32
Cyprian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-14 17:05:32
Helena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-14 08:27:48
Feliks
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-14 08:20:09
Izyda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-13 18:21:31
Dominika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-13 15:29:50
Sofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-13 15:26:16
Jadwiga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-13 15:20:13
Longin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-13 13:13:38
Tamara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-13 09:04:50
Jerzy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-13 08:55:36
Emil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-12 16:34:31
Oliwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-12 14:03:19
Agata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-12 13:57:32
Krzysztof
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-12 11:57:59
Antonina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-12 11:51:23
Irmina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2014-12-12 10:29:29
Feliks
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-12 10:22:48
Antonina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-11 17:22:14
Paula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-11 17:15:53
Tobiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-11 13:54:44
Jan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-11 13:46:52
Kamil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-11 09:55:17
Beniamin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-11 09:46:16
Ludwik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-10 14:50:37
Ernest
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-10 13:30:47
Ilona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-10 13:27:19
Szczepan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-10 09:38:45
Irmina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-10 09:32:02
Cecyl
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-10 09:26:45
Krystyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-09 19:16:53
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-09 16:21:25
Leokadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-09 16:17:51
Beniamin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-09 14:25:26
Miłosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-09 12:47:53
Zbyszko
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-09 12:43:30
Manuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-09 09:58:19
Bogna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-09 09:54:18
Eligiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-08 16:56:32
Rozalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-08 16:49:14
Bronisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-08 14:07:09
Dariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-08 12:30:18
Fryderyk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-08 12:24:02
Leokadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-08 12:20:08
Eleonora
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-08 09:36:59
Władysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-08 09:32:19
Krzysztof
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-08 09:29:51
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-07 18:04:29
Celestyn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-07 18:01:53
Damian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-07 16:06:24
Gerard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-07 15:59:40
Kajetan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-07 09:15:51
Monika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-07 09:11:52
Lucyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-06 19:15:36
Marian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-06 18:04:17
Emilia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-06 16:59:21
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-06 15:30:42
Małgorzata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-06 15:26:54
Bogna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-06 12:51:31
Cecylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-06 12:46:43
Klara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-06 08:21:20
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-06 08:18:06
Klementyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-05 16:31:30
Eliza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-05 16:27:10
Dawid
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-05 12:32:54
Karolina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-05 12:29:11
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-04 11:31:11
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-04 09:24:15
Zygfryd
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-03 18:22:46
Edward
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-03 18:19:49
Felicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-03 14:23:52
Wioletta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-03 14:20:37
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-25 11:50:33
Natalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-25 11:32:39
Krystian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-25 09:40:07
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-25 09:20:20
Irma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-24 18:36:17
Roman
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-24 08:46:08
Sylwester
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-23 08:56:23
Patryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-23 08:54:00
Ireneusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-22 17:26:10
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-22 17:19:28
Sylwester
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-22 15:41:45
Władysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-22 15:38:41
Krystian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-22 11:14:57
Apolonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-22 11:11:41
Celestyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-22 09:48:20
Greta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-22 09:42:23
Sonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-22 08:00:06
Sławomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-22 07:56:16
Zdzisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-21 18:40:59
Jagoda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-21 18:37:44
Bolesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-21 14:43:03
Idzi
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-21 14:40:31
Dorota
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-21 13:47:38
Oliwier
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-21 13:44:42
Antonina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-21 10:41:04
Ryszard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-21 10:37:25
Jowita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-20 16:45:00
Roma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-20 14:00:29
Julian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-20 13:16:17
Stanisław
Bardzo dobry sklep! Szybko i pewnie!
5 / 5
2014-11-20 13:12:58
Maciej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-20 11:47:01
Sławomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-20 11:41:58
Anastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-20 09:10:04
Teodor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-20 08:59:09
Tomasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-19 18:55:09
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-19 18:52:13
Edyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-19 13:35:16
Bartosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-19 13:01:55
Lilianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-19 12:05:49
Rafał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-19 12:02:10
Robert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-19 08:48:34
Faustyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-19 08:45:46
Albert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-18 19:33:36
Anastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-18 19:30:47
Katarzyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-18 17:32:04
Paula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-18 17:29:17
Szymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-18 16:14:25
Cecylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-18 14:27:27
Bogdana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-18 14:23:34
Kinga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-18 11:46:19
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-18 10:58:03
Andrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-18 10:55:32
Stefania
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-18 10:52:48
Teodor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-17 19:38:19
Jadwiga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-17 19:35:50
Inga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-17 14:43:38
Greta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-17 14:40:54
Jacek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-17 13:34:32
Bartosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o www.AkcesoriaMuzyczne.pl