Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję akcesoriasamochodowe24

Akcesoriasamochodowe24 Opinie 4.8 (35)

Potocka 14 lok. 14
01-652
Warszawa
22 464 87 77
brak obrazu
speedtest
4.8
35
Opinii

Doskonale

5 / 5
2015-02-14 09:21:24
Jagoda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-30 09:21:24
Joachim
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Pełen profesjonalizm !
5 / 5
2015-01-08 10:35:14
Wiktor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-30 12:30:01
Aleksandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-20 09:09:30
Otylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-17 17:33:59
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-10 14:40:17
Krystyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-01 10:10:41
Bronisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-01 22:42:27
Patryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-21 20:37:51
Alicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-23 10:23:24
Wojciech
CO do samej transakcji nie mam zastrzeżeń. bardzo dobry kontakt ze sprzedającym i szybka wysyłka to na plus. Natomiast sama jakość gałki znacznie odbiega od zdjęć ze sklepu poza tym miały być 4 śrubki montażowe a w opakowaniu były tylko 2. Sklep mogę polecić jako sklep ale towar nie specjalnie.
4 / 5
2014-05-08 12:04:50
Halina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-02 14:21:08
Wioletta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-10 13:54:10
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie i bardzo szybko.Towar dostarczony według najwyższych standardów.Szeroki i zróżnicowany cenowo asortyment w sklepie.Polecam.
5 / 5
2014-04-10 13:27:06
Antoni
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-09 09:27:43
Aga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-28 13:57:54
Lidia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-10 14:42:57
Anna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-08 17:38:30
Sara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-05 11:35:04
Fabian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-28 09:20:32
Jadwiga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-25 08:52:28
Stanisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-24 09:12:55
Roma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-01 19:39:36
Honorata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-16 22:34:13
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-11-27 22:28:04
Gabriela
zakup nieudany , myląca informacja
5 / 5
2013-11-05 18:38:22
Stanisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-30 18:15:42
Eligiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-13 13:05:16
Sławomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-09-10 21:56:28
Michał
Zostałem oszukany. Dostałem towar niezgodny z opisem, konkretnie rzecz biorąc wybrakowany. Właściel przeprosił i przesłał brakujące części - niestety okazały się od innego modelu i nie pasowały. Cała akcja trwała miesiąc czasu, na dowidzenia usłyszałem, że pieniędzy nie odda bo nie mam oryginalnego opakowania!!! [...] i marny człowiek, bo część kosztowała 35zł..
5 / 5
2013-08-20 21:34:06
Jagoda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-07-02 15:58:33
Konstancja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-24 13:35:58
Leokadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-22 17:03:28
Rudolf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka wysyłka oraz bardzo dobrze zapakowana. Polecam wszystkim w 100%.
5 / 5
2013-03-26 19:49:55
Iwo
Towar sprawny i oryginalny! Super cena! Profesjonalny kontakt z kupującym. Jestem już stałym klientem tego sklepu! Polecam!!!

Rzetelne opinie o akcesoriasamochodowe24