Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Akcesorio.pl

Akcesorio.pl Opinie 4.8 (143)

Miłkowskiego 11a/55
30-349
Kraków
12 444 65 33
opinie Akcesorio.pl
4.8
143
Opinii

Doskonale

5 / 5
2014-03-10 12:23:09
Mariola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-28 21:50:11
Ksenia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-09 11:45:56
Zenon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-30 12:24:56
Ludmiła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-04 15:18:13
Henryk
Zakup udany, sklep funkcjonuje w Krakowie. Pomimo małego opóźnienia w dostawie, wszystko było ok. Dostałem pełną informację. Naprawdę godny polecenia.
5 / 5
2013-12-02 21:24:01
Józefina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-13 14:14:07
Zofia
Towar dobrej jakości, zgodny z opisem:)))) w przystępnej cenie. Polecam ten sklep!!!!
5 / 5
2013-11-13 08:30:11
Jagoda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-28 16:49:32
Urszula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-10-25 11:14:12
Paweł
Bardzo słaba komunikacja ze sklepem. Towar nie odebrany od 5dni bo paczkomat ma awarie czytnika kart
5 / 5
2013-10-08 10:47:44
Konrad
Bardzo miła i pomocna obsługa, szybka realizacja zamówienia, Sklep polecam w 100%. Kupowałem klawiaturę, jestem bardzo zadowolony.
3 / 5
2013-09-18 10:49:56
Faustyna
Zamówiłam dwie rzeczy po zapewnieniu przez sklep, że dotrą w ciągu tygodnia. Po upływie tego czasu walizki nie dotarły więc zadzwoniłam do sklepu. Okazało się, że jednej walizki nie ma w magazynie i dlatego opóźnienie. Zrezygnowałam więc z tej walizki i ustaliłam ze sklepem, że natychmiast zwróci mi pieniądze. Po miesiącu nie było wpłaty na moje konto, więc znowu interweniowałam w sklepie i dopiero wtedy otrzymałam zwrot pieniędzy.
5 / 5
2013-09-02 08:43:24
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-26 15:05:42
Malwina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Czas oczekiwania był sporo krótszy niż czas podany na stronie sklepu, ku memu pozytywnemu zaskoczeniu
5 / 5
2013-08-07 09:31:29
Edyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-25 14:10:41
Jerzy
Zamówiłem towar, którego nie było już w magazynie. Dostałem propozycję na zamiennik droższy ale za obniżoną o koszty dostawy cenę. Uczciwa propozycja i transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-04 19:03:57
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-27 16:13:18
Gustawa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-05-16 10:42:34
Zuzanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam, choć mogliby trochę polepszyć komunikację z klientem. Nie dostałam informacji zwrotnej o stanie realizacji zamówienia, dopytywałam się emailem sama i wtedy odpowiedzi udzielili błyskawicznie.
5 / 5
2013-05-09 10:50:46
Manuela
Zamawiałam walizkę, niestety nie było wybranego pzrezemnie koloru. Zadzwoniła do mnie bardzo miła Pani i zaproponowała inny kolor i bardzo cierpliwie wyjaśniła co to jest antracytowy kolor:) Pzresyłka przyszła szybko i w idealnym stanie. Polecam

Rzetelne opinie o Akcesorio.pl