Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Akcesorio.pl

Akcesorio.pl Opinie 4.8 (143)

Miłkowskiego 11a/55
30-349
Kraków
12 444 65 33
opinie Akcesorio.pl
speedtest
4.8
143
Opinii

Doskonale

5 / 5
2014-03-10 12:23:09
Mariola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-28 21:50:11
Ksenia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-09 11:45:56
Zenon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-30 12:24:56
Ludmiła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-04 15:18:13
Henryk
Zakup udany, sklep funkcjonuje w Krakowie. Pomimo małego opóźnienia w dostawie, wszystko było ok. Dostałem pełną informację. Naprawdę godny polecenia.
5 / 5
2013-12-02 21:24:01
Józefina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-13 14:14:07
Zofia
Towar dobrej jakości, zgodny z opisem:)))) w przystępnej cenie. Polecam ten sklep!!!!
5 / 5
2013-11-13 08:30:11
Jagoda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-28 16:49:32
Urszula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-10-25 11:14:12
Paweł
Bardzo słaba komunikacja ze sklepem. Towar nie odebrany od 5dni bo paczkomat ma awarie czytnika kart
5 / 5
2013-10-08 10:47:44
Konrad
Bardzo miła i pomocna obsługa, szybka realizacja zamówienia, Sklep polecam w 100%. Kupowałem klawiaturę, jestem bardzo zadowolony.
3 / 5
2013-09-18 10:49:56
Faustyna
Zamówiłam dwie rzeczy po zapewnieniu przez sklep, że dotrą w ciągu tygodnia. Po upływie tego czasu walizki nie dotarły więc zadzwoniłam do sklepu. Okazało się, że jednej walizki nie ma w magazynie i dlatego opóźnienie. Zrezygnowałam więc z tej walizki i ustaliłam ze sklepem, że natychmiast zwróci mi pieniądze. Po miesiącu nie było wpłaty na moje konto, więc znowu interweniowałam w sklepie i dopiero wtedy otrzymałam zwrot pieniędzy.
5 / 5
2013-09-02 08:43:24
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-26 15:05:42
Malwina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Czas oczekiwania był sporo krótszy niż czas podany na stronie sklepu, ku memu pozytywnemu zaskoczeniu
5 / 5
2013-08-07 09:31:29
Edyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-25 14:10:41
Jerzy
Zamówiłem towar, którego nie było już w magazynie. Dostałem propozycję na zamiennik droższy ale za obniżoną o koszty dostawy cenę. Uczciwa propozycja i transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-04 19:03:57
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-27 16:13:18
Gustawa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-05-16 10:42:34
Zuzanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam, choć mogliby trochę polepszyć komunikację z klientem. Nie dostałam informacji zwrotnej o stanie realizacji zamówienia, dopytywałam się emailem sama i wtedy odpowiedzi udzielili błyskawicznie.
5 / 5
2013-05-09 10:50:46
Manuela
Zamawiałam walizkę, niestety nie było wybranego pzrezemnie koloru. Zadzwoniła do mnie bardzo miła Pani i zaproponowała inny kolor i bardzo cierpliwie wyjaśniła co to jest antracytowy kolor:) Pzresyłka przyszła szybko i w idealnym stanie. Polecam
5 / 5
2013-05-05 14:39:52
Zdzisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-29 13:04:26
Herbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-25 11:03:28
Aleksander
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-20 10:54:30
Alfred
Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-11 11:20:54
Leon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-20 10:47:13
Malwina
Jestem bardzo zadowolona z towaru i szybkości dostawy, kontakt z Panią z tej firmy rewelacja. Jak najbardziej polecam ten sklep
5 / 5
2013-03-06 14:22:07
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-05 08:28:25
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar i realizacja zamówienia bez zarzutu. Polecam.
5 / 5
2013-03-02 09:59:08
Józefina
Walizka titan xenon model 2013 jest rewelacyjna,lekka,ma ładny design.Bardzo miła i profesjonalna obsługa klienta oraz bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą.Z całą pewnością mogę polecić wszystkim kupującym sklep akcesorio.pl na pewno nie był , to mój ostatni zakup w tym sklepie.
5 / 5
2013-02-24 21:50:07
Teodor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-21 20:22:09
Norbert
Sklep nie miał na stanie koloru walizki, który wybrałem. Przy potwierdzeniu zamówienia musiałem wybrać inny kolor lub czekać ponad 2 tygodnie na kolor wybrany poprzednio. Poza tym wszystko ok!
5 / 5
2013-02-18 16:06:56
Beniamin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-15 08:04:59
Bogdana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-09 06:29:38
Andrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo szybka realizacja zamówienia i miły kontakt ze sprzedawcą.Polecam.
5 / 5
2013-02-06 11:53:46
Idzi
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-01 22:56:31
Kinga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-30 23:55:32
Patryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-30 09:07:37
Jacek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-29 08:55:11
Greta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-01-28 11:29:51
Judyta
Sklep zbyt późno poinformował że nie może zrealizować zamówienia.
5 / 5
2013-01-25 20:41:55
Luiza
Fajny sklep, z dobrej klasy towarem, z przemiłą Panią, która telefonicznie udzieliła wszelkich informacji. Pełen profesjonalizm, polecam i serdecznie dziękuję. Walizka - PIĘKNA!!!
5 / 5
2013-01-18 08:03:50
Kalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-18 08:03:50
Julita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-06 18:58:12
Walenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-12-21 17:41:19
Walentyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Dobry kontakt mailowy ze sprzedawcą. Towar (w moim przypadku torba podręczna) zgodny z opisem i zdjęciami. Polecam.
5 / 5
2012-12-19 12:00:19
Dalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2012-12-19 08:28:05
Liza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-18 09:59:57
Zdzisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-16 12:51:15
Anita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-15 07:41:19
Ireneusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-12 21:11:28
Leopold
Gorąco polecam, szczególnie z uwagi na wyjątkowo profesjonalne podejście do klienta.
5 / 5
2012-12-12 13:52:42
Oskar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam.
5 / 5
2012-12-09 07:57:22
Olaf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Uwaga - brak możliwości płacenia kartą.
5 / 5
2012-12-08 13:29:30
Gustaw
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-08 10:38:10
Mariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo miły kontakt ze strony Sklepu, opłaciłem przesyłkę Poczta Polska, a Bardzo Miła Pani zadzwoniła i zaproponowała wysyłkę kurierem bez żadnych dopłat. Polecam.
5 / 5
2012-12-07 19:05:42
Tymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-02 15:58:48
Leon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-26 23:06:48
Ilona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-26 11:23:33
Beata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-20 16:34:01
Zofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-10 19:01:06
Wacław
Transakcja wzorowa.Walizkę otrzymałem bardzo dobrze zapakowaną.Kontakt ze sklepem również idealny.Polecam !
5 / 5
2012-11-07 17:21:32
Mieczysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Niska cena. Szybka realizacja zamówienia. Polecam.
3 / 5
2012-11-06 14:46:47
Natalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-01 13:48:07
Klaudiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-30 11:42:58
Cecylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-29 10:41:48
Jarosława
Sprawnie przeprowadzona transakcja. Przedmiot zgodny z opisem i szybko przesłany.Polecam.
5 / 5
2012-10-22 22:23:31
Lucjan
bardzo dobry wybór , etui Puro sprawca się w 100 % , ładny i funkcjonalny wygląd
3 / 5
2012-10-18 15:33:20
Bartłomiej
Sprzedają coś czego nie mają na stanie, być może taki jest teraz standard.Tłumaczenie, że wysyłka będzie później o tydzień bo dostawa nie doszła, choć towar figuruje jako dostępny a wysyłka max 2 dni.Marne usprawiedliwienie.
4 / 5
2012-10-11 10:24:15
Cezary
Jedyny minus to paragon wysłany osobnym listem.
5 / 5
2012-10-07 14:25:52
Dominika
Najlepszy Towar i najlepsze ceny w Krakowie ps. Tak trzymać
5 / 5
2012-09-28 07:56:50
Ludwik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-25 08:41:23
Mikołaj
Szybka przesyłka, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam
5 / 5
2012-09-24 10:07:28
Nadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-12 20:53:03
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-12 19:02:24
Sara
Krótki czas oczekiwania. Towar zgodny z opisem, bardzo dobrze zabezpieczony do transportu. Polecam zakupy w sklepie.
5 / 5
2012-09-12 15:54:49
Klaudia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Fajnie by było gdyby mozna było się jeszcze dodzwonić do sklepu.
5 / 5
2012-09-09 07:29:24
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo dobry i szybki kontakt ze sklepem. Całość transakcji bez zarzutu
5 / 5
2012-09-07 18:06:57
Krystyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-06 16:28:43
Tamara
Transakcja została przeprowadzona z dnia na dzień. Szybkość dostarczenia produktu mile mnie zaskoczyła :) polecam
5 / 5
2012-09-04 07:20:27
Izabela
Wprost błyskawiczna realizacja zamówienia :)
5 / 5
2012-08-26 10:36:15
Lech
Znakomity kontakt. Błyskawiczna wysyłka. Polecam każdemu !!!!!
5 / 5
2012-08-22 09:36:57
Andrzej
Profesjonalne podejście do klienta. Bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2012-08-18 08:04:06
Klaudiusz
Polecam zakupy w tym sklepie,szybka reakcja obsługi na niespójne informacje czy błędy techniczne nie zawinione przez sklep-świetny kontakt
5 / 5
2012-08-12 10:58:14
Kacper
szybko i sprawnie, a towar dokładnie taki jakiego oczekiwałam
5 / 5
2012-08-07 15:20:27
Patrycja
Serdecznie polecam. Walizkę CIAK RONCATO (świetna nawiasem mówiąc)kupiłam w srodę ok 13. Zapłaciłam przez Transferuj.pl i dostałam ją kurierem następnego dnia ok 10 rano. Faktura dotarła szybko listem poleconym, a uprzedni kontakt telefoniczny był przemiły. Szybka i profesjonalna obsługa. Dziękuję i pozdrawiam:)
5 / 5
2012-08-06 11:17:16
Lech
Jestem bardzo zadowolona z zakupu,towar dotarl szybko ,w idealnym stanie oraz zgodnie zopisem.
4 / 5
2012-08-04 21:25:50
Elwira
Ciekawy asortyment sklepu więc każdy znajdzie coś interesującego.
5 / 5
2012-07-28 15:23:14
Malwina
Szybka dostawa, bardzo dobry kontakt.
5 / 5
2012-07-24 22:12:04
Walenty
Z czystym sumieniem mogę polecić zakupy w sklepie akcesorio.Realizacja zamówienia błyskawiczna, kontakt telefoniczny z obsługą sklepu bardzo dobry,pełen profesjonalizm,jestem pod wrażeniem.Z pewnością kupię w tym sklepie jeszcze nie jeden towar.Mam zaufanie do akcesorio. Szczegółowo:zamówienie złożone w środę ok 13tej- 0 15tej telefon ze sklepu co do szczegółów realizacji zamówienia( co, jak, kiedy dotrze)- w piatek o 9tej kurier z towarem pukał do drzwi.Jestem zadowolona.Walizka duża na kółkach Travelite Madeira za 300zł dotarła w idealnym stanie,towar zgodny z opisem na stronie sklepu.Reasumując : profesjonalny sklep, godny zaufania, towar bardzo dobry.Zakupy na najwyższym poziomie.Pozdrawiam miłą obsługę sklepu.Monika z Gdyni.
5 / 5
2012-07-23 08:44:49
Juliusz
Szybka i sprawna obsługa, polecam
5 / 5
2012-07-10 10:31:44
Oliwia
wszystko odbyło się szybko i sprawnie towar był zgodny z zamówieniem
5 / 5
2012-07-02 17:01:30
Maksymilian
To bardzo dobry, rzetelny sprzedawca. Świetny asortyment w atrakcyjnych cenach, naprawdę sklep godny polecenia!
5 / 5
2012-07-01 09:05:15
Zygfryd
Reakcja bardzo szybka i bardzo skuteczna.Z miłą chęcią bardzo polecam
5 / 5
2012-06-30 10:59:15
Wiktor
Sklep godny polecenia .Bardzo miła obsługa ,szybka dostawa ,dobry towar.
5 / 5
2012-06-29 15:34:24
Violetta
Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonej transakcji. Produkt zgodny z opisem, szybka realizacja i miła obsługa. Polecam!:)
5 / 5
2012-06-15 21:39:09
Mirosław
Produkt zgodny z ofertą.Szybka wysyłka.Kontakt ze sprzedawcą super.Polecam:-)
5 / 5
2012-06-12 22:42:06
Agata
Duży wybór fajnych rzeczy, do tego zakupy przebiegają szybko i sprawnie. Polecam ten sklep.
5 / 5
2012-05-31 14:58:28
Miłosz
Szybko dostałem odpowiedź na pytanie dotyczące produktu, sklep wysłał towar w dniu otrzymania mojego przelewu, jestem zadowolony.
4 / 5
2012-05-21 09:43:33
Aurelia
reakcja szybka,sztbki zwrot wpłaconej kwoty, natomiast nie rozumiem dlaczego wystawia sie towar którego nie ma na stanie
5 / 5
2012-04-26 09:51:47
Ludwik
Mily i przyjemny kontakt.Goraco polecam.
4 / 5
2012-04-21 11:53:52
Elwira
Sklep jest całkowicie w porzadku. Z początku zaczęłam sie zastanawiać czy towar rzeczywiście do mnie zostanie przesłany, ponieważ nie otrzymywałam mailowych informacji na ten temat ale po 4 dniach juz był u mnie, w dobrym stanie i bez zarzutów.
5 / 5
2012-04-13 16:07:47
Irmina
Czas realizacji zamówienia oraz podejście do klienta są wzorowe. Paczka zapakowana bezpiecznie i bez uchybień mogących źle rzutować na stan znajdującego się w środku towaru. Pełny profesjonalizm i kultura!
5 / 5
2012-03-17 16:59:34
Wiktoria
Zamówienie zostało zrealizowane szybko, zakupiony produkt jest zgodny z opisem i fotografiami zamieszczonymi na stronie internetowej sklepu. Mogę polecić ten sklep.
5 / 5
2012-03-11 19:41:42
Tamara
bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia - byłam pod wrażeniem! gorąco polecam!
3 / 5
2012-03-07 08:33:16
Iga
coś dziwnego!!! chciałam zamówić pokrowiec do myszki za 7,5zł. zamówienie poniźżej 10 zł wogóle nie jest realizowane, żeby zwiększyć kwotę zamówienia chciałam zamówić 2 sztuki tych pokrowców, ale wtedy dostawa paczkomatem była niedostępna :/ dziwne!!! Byłam zmuszona wybrać dostawę pocztą polską i tak sobie oczekuję na realizację, bo jak coś to długoś realizacji zamówienia można zawsze zwalić na pocztę :)
5 / 5
2012-02-07 07:57:56
Kacper
Miła, rzetelna obsługa. Na pewno w przyszłości pomyśle o ponownych zakupach w akcesorio.
5 / 5
2012-01-27 08:53:33
Oliwier
Dobry kontakt z klientem, fachowa obsługa służąca radą, polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2012-01-02 08:43:13
Romuald
Co prawda nie było towaru, który chciałem początkowo kupić ale wybrałem podobny tylko w innym kolorze. Zaskoczył mnie pozytywnie bardzo krótki czas dostawy przez pocztę polską (3 dni) tym bardziej, że był to okres pomiędzy świętami. Brawo. Polecam. Tomasz.
5 / 5
2011-12-29 12:47:03
Amelia
Bardzo szybki czas realizacji zamówienia, wręcz błyskawiczny. Towar dobrej jakości w bardzo przystępnej cenie. Sklep niewątpliwie godny polecenia.
5 / 5
2011-12-28 07:34:38
Władysława
SZYBKA REAKCJA, ZAMÓWIENIE POTWIERDZONE TEGO SAMEGO DNIA.
5 / 5
2011-12-27 09:01:37
Tadeusz
Wszystko ok. Indywidualne podejście, dobry kontakt, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2011-12-26 20:15:26
Radomir
szeroki asortyment, a moje zamówienie zostało zrealizowane zaskakująco szybko
5 / 5
2011-12-19 13:51:02
Kazimierz
Bardzo sprawna, szybka obsługa.
5 / 5
2011-12-19 09:11:52
Lilianna
Bezproblemowe zakupy i szybka dostawa.
1 / 5
2011-12-17 14:10:58
Norbert
Nie polecam bo nie mam dobrych doswiadczen.
5 / 5
2011-12-15 08:55:06
Emil
Sklep godny polecenia, szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z oczekiwaniami, 100% satysfakcji.
5 / 5
2011-12-15 08:03:52
Oksana
Gorąco polecam ten sklep!!!. Jeszce nigdy nie spotkałam się z tak uprzejmą obsługą. Pani telefonicznie udzieliła mi wszystkich porad.Z pewnością jeszcze raz dokonam zakupu w tym sklepie. I jeszcze jedno towar spełnił moje oczekiwania. Polecam!!!!
5 / 5
2011-12-14 21:13:19
Klara
Sklep oceniam bardzo wysoko, zlecenie zrealizowano bardzo szybko, a towar był dokładnie taki, jak opisany w ofercie. Szybko i rzetelnie.
5 / 5
2011-12-13 21:10:43
Michał
Super, następnego dnia już dostarczona przesyłka, dokładnie to co chciałam. Pozytyw.
5 / 5
2011-12-12 15:39:21
Jarosław
Wszystko w porządku, bez niespodzianek, czy rozczarowań. Polecam wszystkim.
5 / 5
2011-12-11 13:24:29
Robert
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2011-12-06 13:22:44
Tobiasz
sklep realizuje zamówiony towar,sprawnie, godny polecenia
5 / 5
2011-11-30 10:03:32
Laura
Był to mój pierwszy zakup w tym sklepie. Duży wybór produktów, konkurencyjne ceny, szybka obsługa, ekspresowa dostawa. POLECAM
5 / 5
2011-11-24 06:48:25
Tobiasz
Sklep jest naprawdę rewelacyjny. Działają w ekspresowym tempie, towar najwyższej klasy, przystępne ceny. w skrócie - czegóż chcieć więcej?
5 / 5
2011-11-18 10:28:00
Otylia
Transakcja dokonana błyskawicznie, na drugi dzień po wpłacie miałam towar. Towar również dokładnie taki, jak w opisie i na zdjęciu, idealny z moimi oczekiwaniami. Komunikacja ze sklepem wzorcowa, fachowa i miła obsługa. Na pewno nie raz jeszcze dokonam zakupów w tym sklepie.
4 / 5
2011-11-17 12:47:56
Kamil
towar bardzo fajny troszke smierdzial trmapkami wiec dlugo witrzylismy :)
5 / 5
2011-11-16 17:41:18
Herbert
bardzo dobry sklep, szybka obsługa i co najważniejsze towar zgodny z opisem
5 / 5
2011-11-10 08:06:46
Stefan
Profesjonalne podejście do klienta, ekspresowa dostawa, miły kontakt ze sprzedawcą. Bardzo polecam! Na pewno skorzystam jeszcze raz.
4 / 5
2011-10-29 13:55:11
Krystyna
Towar godny polecenia,obsługa szybka, sprawna i miła.Jednakże w błąd wprowadza informacja" wysyłka gratis", która w mniejszych miejscowościach jest niedostępna.
5 / 5
2011-10-26 09:58:41
Franciszka
Jestem bardzo zadowolona z zakupu internetowego[pierwszy raz kupowałam przez internet],będę dalej tak kupować- polecam ten sklep -szybko i solidnie- miałam zapytanie do sprzedającego- mailem i zaraz dostałam wyczerpującą odpowiedż.
5 / 5
2011-10-25 07:40:11
Stefan
Łatwo, szybko i przyjemnie. POLECAM
4 / 5
2011-10-19 22:38:34
Joachim
Polecam z czystym sercem. Zamówione w piątek, dostarczone do drzwi w poniedziałek z rana pocztą, dobrze zapakowane.
5 / 5
2011-10-19 20:15:43
Matylda
Wszystko szybko i sprawnie, przesyłka była u mnie w 2 dni od zakupu. POLECAM
5 / 5
2011-10-19 11:14:08
Mieczysław
Torba na laptopa choć tania ale ma ładny wygląd i jest równie funkcjonalna jak te 3x droższe. Zdjęcia na stronie dobrze prezentują produkt a opis jest zgodny z rzeczywistością. Szybka przesyłka i dobry system powiadomień o statusie zamówienia. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2011-10-09 08:25:17
Cecylia
Bardzo szybko, sprawnie, rzetelnie. Dobry kontakt.
4 / 5
2011-10-06 12:55:05
Bernadeta
Niestety malo czytelna strona co utrudnia odnalezienie produktu, ale sama komunikacja ze sklepem, czas realizacji zamówienia jak i towr bez zarzutu. Polecam
5 / 5
2011-10-05 15:24:47
Bernardeta
Profesjonalne podejście do klienta!
5 / 5
2011-10-01 15:11:28
Irena
sprawnie, szybko i konkretnie. na drugi dzien po dokonaniu wplaty na konto sklepu towar zostal odstarczony przez kuriera pod drzwi. nareszcie powialo Europa!
5 / 5
2011-09-30 17:24:31
Honorata
Profesjonalizm sklepu należy ocenić bardzo wysoko. Maksymalna dbałość o zadowolenie klienta wymaga pochwały. Co najważniejsze, obsługa sklepu podchodzi do klienta z należytym szacunkiem, co niestety nie jest powszechnym zjawiskiem. Zakupy w tym sklepie polecam, nawet najbardziej wymagającym, internautom.
5 / 5
2011-09-29 19:54:21
Tymon
Sprawnie i bezproblemowo.Polecam!
5 / 5
2011-09-29 09:04:48
Stanisława
Szybka przesyłka, towar tańszy niż w innych miejscach, spory wybór asortymentu.
5 / 5
2011-09-25 10:08:00
Bartosz
Szybka obsługa i szybko otrzymała to, co zamówiłam. POLECAM
5 / 5
2011-09-20 08:09:03
Dominika
Bardzo fajny kontakt, miła i szybka obsługa

Rzetelne opinie o Akcesorio.pl