Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Akpol Baby

Akpol Baby Opinie 4.4 (343)

Ul. Jaśkowa Dolina 84
80-286
Gdańsk
505 961 959
opinie Akpol Baby
speedtest
4.4
343
Opinii

Dobrze

4 / 5
2022-04-29 12:40:46
Maciej
Fotelik dotarł bez instrukcji lecz z gratisowym pajączkiem ;)
5 / 5
2020-02-20 20:21:04
Szczepan
Jestem bardzo zadowolona z transakcji
5 / 5
2020-02-19 21:29:33
Julita
Duży wybór sprawna wysyłka towaru
5 / 5
2020-02-18 20:15:04
Wieńczysła
Baaardzo dziękuję za uwzględnienie prośby i ekspresową wysyłkę a poza tym za łatwość w nawiązaniu kontaktu i sprawną korespondencję. Życzę wszystkiego dobrego i gorąco polecam
5 / 5
2020-02-13 12:57:35
Leszek
Szybko i bez problemu. Towar zgodny z opisem, dostarczony następnego dnia. Polecam.
2 / 5
2020-02-13 09:47:39
Weronika
Czas oczekiwania na wysyłkę towaru (14 dni roboczych) jest w dzisiejszych czasach nieporozumieniem.
5 / 5
2020-02-06 17:03:25
Patrycja
Przewijak w promocyjnej cenie, zgodny z opisem, odbiór w wybranym punkcie po kilku dniach bezproblemowy.
5 / 5
2020-01-31 14:23:34
Julianna
Jestem bardzo zadowolona, to moje pierwsze zakupy w tym sklepie napewno będe tu kupowała
5 / 5
2020-01-30 20:21:53
Cecylia
Duży wybór, zawsze dzwonią jak zamówienie jest gotowe do odbioru
5 / 5
2020-01-30 15:11:37
Kornel
Szybkie zakupy i świetny gatunkowo towar.
5 / 5
2020-01-29 20:07:32
Izolda
Na skomplementowanie wyprawki czekałam kilka dni. Wszystko odbyło się bardzo szybko i sprawnie. Ceny przyzwoite. Polecam!
5 / 5
2020-01-22 20:31:05
Jarosława
Korzystne promocje, duży wybór, dobre jakosciowo rzeczy. Myślę że cała potrzebna wyprawkę zrobimy właśnie tu.
1 / 5
2020-01-22 10:10:51
Ksenia
Od poniedziałku zero informacji o paczce. Nie połączenia, chyba ze ktoś ma czas czekać nie wiadomo ile.
5 / 5
2020-01-21 21:48:57
Paula
bardzo dobry kontakt, zawsze dzwonią aby poinformować, że zamówienie jest gotowe do odbioru
5 / 5
2020-01-21 20:15:32
Klaudiusz
Odbieralam towar osobiscie, zamowienie zostalo bardzo szybko zrealizowane. Obsluga sklepu kazdorazowo kontaktuje sie telefonicznie, jak towar czeka juz w sklepie na odbior. Polecam!
5 / 5
2020-01-20 14:14:59
Sara
Przejrzysta strona sklepu, rzeczowe opisy produktów, jasne zasady dostawy, szybka wysyłka, pełna informacja o etapach realizacji zamówienia i brak dodatkowych opłat za pobranie w przypadku minimalnej kwoty do darmowej przesyłki.
1 / 5
2020-01-17 13:48:09
Beata
Zbyt długie oczekiwanie na wysyłkę
4 / 5
2020-01-16 14:50:45
Donata
W sumie ok. Szkoda, że w sklepie stacjonarnym ceny są dużo wyższe niż online.
5 / 5
2020-01-16 11:49:33
Paula
Zakup przebiegl pomyślnie. Produkty bardzo dobrej jakosci.
5 / 5
2020-01-15 11:39:03
Felicjan
Polecam, przesyłka spełniła moje oczekiwania
5 / 5
2020-01-05 06:51:22
Marcin
Super obsługa. Szybkie zakupy. Towar dostępny od ręki.
1 / 5
2019-12-31 14:03:29
Klementyna
Brak informacji o zamówieniu,czy jest realizowane i na jakim etapie. Prezent na święta zamówiony z dużym wyprzedzeniem przed świętami nie został zrealizowany i byłam zmuszona zakupić go w innym sklepie. Natomiast @ o wystawieniu opinie otrzymuje 2 razy na tydzień, żenada
5 / 5
2019-12-29 13:00:01
Bernard
Bardzo dobry sklep. Ma większość produktów potrzebnych do skompletowania wyprawki. Dobre ceny. Polecam
5 / 5
2019-12-27 12:01:04
Róża
Ekspresowa realizacja zamówienia oraz wysyłka w okresie przedświątecznym. Sklep stanął na wysokości zadania. Serdecznie polecam.
5 / 5
2019-12-25 17:35:17
Łucja
Super kontakt ze sprzedającym. Solidna firma
5 / 5
2019-12-20 09:05:32
Teodor
Miła i fachowa obsługa. Pomimo małego „problemu” zamówienie przyszło na czas. Towar zgodny z opisem. Polecam.
1 / 5
2019-12-20 08:42:33
Marian
Kpina, Po 14 dniach zamówienie zostało anulowane , mniej więcej po tygodniu od złożenia zamówienia odwiedziłem sklep na Łukaszewicza i Pani z obsługi poinformowała mnie,"proszę spokojnie poczekać towar będzie w następnym tygodniu" Czekałem 2 tygodnie na wymarzony prezent dla dziecka i się nie doczekałem, Chciałem jeszcze dodać , że w chwili obecnej produkt który zamówiłem jest niedostępny w dystrybucji i u innych sprzedawców. Chciałbym się zapytać obsługi co mam teraz powiedzieć dziecku.
5 / 5
2019-12-19 23:47:26
Ksenia
Szybka i fachowa obsługa klienta. Polecam
5 / 5
2019-12-19 12:22:21
Teresa
Super kontakt ze Sprzedawca 😉 Chociaż zrobiłam przelew dopiero po 6 dniach 🙈 bardzo polecam !!
5 / 5
2019-12-19 07:48:13
Kajetan
Dziękujemy przemiłej Pani - Sklep Akopol Aleje Solidarności. Zamówienie internetowe udało się zrealizować w kilka minut !!!
5 / 5
2019-12-18 00:24:17
Cecyl
Super obsługa, szybka realizacja zamówienia, wszystko zgodne z zamówieniem.
5 / 5
2019-12-17 10:14:32
Bogusław
Ekspresowa dostawa w mniej niz 12 h. Super kontakt :)
5 / 5
2019-12-16 12:43:55
Magda
Polecam ! Sprawnie, na czas, towar zgodny z ofertą. Bardzo pozytywna transakcja.
5 / 5
2019-12-16 12:22:02
Radosław
atrakcyjne ceny, super szybka realizacja zamówienia i kontakt ze sklepem bardzo dobry
3 / 5
2019-12-15 17:42:18
Amelia
Bardzo długo czekałam na informację o stanie zamówienia, żeby ostatecznie się dowiedzieć, że nie ma fotelika samochodowego, który sklep oferował na swojej stronie. Ogólnie wcześniej nie miałam problemów z Akpolem a obsługa była miła.
4 / 5
2019-12-14 15:57:25
Izolda
Sklep bardzo przyjazny dla klienta, wygodne zakupy, dość dobre ceny... Ogólnie polecam wszystkim ten sklep i proponowaną formę zakupów przez internet.
5 / 5
2019-12-11 17:48:48
Oliwier
Dobry wybór w zakresie asortymentu, który mnie interesował, dobrze zorganizowana obsługa internetowa
5 / 5
2019-12-11 13:50:05
Alicja
Wszystko zgodne z opisem. Wszystkie produkty płynne - dodatkowo zabezpieczone. Oczekiwania zostały spełnione. Szybka realizacja zamówienia. Polecam 👍
5 / 5
2019-12-10 18:25:36
Celina
Szybka realizacja zamówienia, zgodnie z oczekiwaniami. Polecam
5 / 5
2019-12-07 17:08:10
Kamila
48 h od zamówienia kurier GLS z dostawą . Wnusia w 7 niebie !!! Wszystko OK !
4 / 5
2019-12-06 11:12:45
Kornelia
Zamówienie przyszło dość szybko jedyne zastrzeżenia to inne kolory artykułów niż w zamówieniu
5 / 5
2019-12-05 10:27:15
Iwona
Ok. Towar odbieralem osobiście. Był gotowy i zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-12-04 22:00:45
Jadwiga
Sprawna realizacja zamówienia, produkt odpowiadał oczekiwaniom.
5 / 5
2019-12-04 16:08:06
Kajetan
Ok, możliwy darmowy odbiór w sklepie stacjonarnym
1 / 5
2019-12-03 15:19:53
Justyna
zamówiłam lego duplo na stronie a okazało się ze nie macie ich na stanie
5 / 5
2019-11-30 22:20:05
Przemysław
Szybko i sprawnie biorąc pod uwagę, że po drodze był "długi weekend"
5 / 5
2019-11-28 19:56:02
Filip
Super obsługa, spieszyło mi się, żeby zdążyć z prezentem na urodziny Wnuczki. Panie z Centrali i ze sklepu w Gdyni spisały się na 6!! Polecam zarówno zakupy on-line jak i w sklepie. Szczególnie podkreślam szybki i skuteczny kontakt telefoniczny - to teraz rzadkość. Maria z Gdyni
5 / 5
2019-11-28 12:59:31
Jan
Szybka wysyłka. Dokładnie spakowane.
5 / 5
2019-11-24 12:19:57
Igor
Paczka bardzo dobrze zapakowana. Artykuły dobrze zabezpieczone.
2 / 5
2019-11-22 12:49:28
Liwia
Sklep deklarował w rozmowie telefonicznej czas 2-3 dni na dostawę towaru z innego sklepu. W rzeczywistości dostawa trwała ponad 9 dni. To stanowczo za długo jak na dzisiejsze standardy. Za to obsługa w sklepie stacjonarnym, bez zarzutu. Miłe i pomocne Panie, odbiór zamówienia bardzo sprawny. Raczej tylko dla cierpliwych, którzy są w stanie czekać nawet 2 tygodnie na przyjazd towaru.
5 / 5
2019-11-16 22:37:30
Bartosz
Sklep godny polecenia, posiada dobre produkty w super cenach
5 / 5
2019-11-15 12:58:20
Judyta
Super sklep,szybka obsługa,polecam
5 / 5
2019-11-14 08:36:42
Barbara
Świetny sklep, wiele produktów, szybka wysyłka polecam!
4 / 5
2019-11-12 11:31:13
Ewelina
Po raz pierwszy składałam zamówienie w tym sklepie, oceniam je na 4/5p., być może jeszcze zrobię tam zakupy :)
3 / 5
2019-11-05 13:07:12
Żaneta
Zbyt długi czas oczekiwania na przesyłkę
3 / 5
2019-11-05 11:23:05
Kalina
Dość długi czas oczekiwania na przesyłkę. Cenowo jest ok jednak przy zakupach za ponad 200 zł, koszt przesyłki stanowczo zawyzony... Niestety zawiodłam się długością wysyłki.
5 / 5
2019-10-31 09:38:39
Nastazja
Zamowienie zrealizowane bardzo sprawnie, polecam!
5 / 5
2019-10-30 13:08:38
Jacek
Możliwość odbioru osobistego bez ponoszenia kosztów wysyłki. W dogodnym czasie. Płatność przy odbiorze też na plus. Polecam sklep
5 / 5
2019-10-29 18:00:03
Agnieszka
Jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepu akpol, towar zgodny z zamówieniem i bardzo dobry gatunkowo. Fajna opcja darmowej wysyłki i odbioru w sklepie stacjonarnym.
4 / 5
2019-10-29 13:59:33
Marian
Towar zgodny z opisem. Ceny jeśli jest promocja też ok. Termin realizacji zamówienia TRAGEDIA. Czekałem na 4 produkty ponad tydzień bez żadnej informacji ze czegoś nie ma i muszę przez to dłużej czekać.
5 / 5
2019-10-25 09:46:38
Marcin
Błyskawiczne skompletowanie zamówienia. Jestem bardzo zadowolona. Regularnie robię zakupy online w tym sklepie.
5 / 5
2019-10-24 12:02:45
Daniela
Szybko, sprawnie i bez problemu.
5 / 5
2019-10-21 11:25:33
Apoloniusz
Sprawnie, profesjonalnie i w przystępnej cenie.
5 / 5
2019-10-17 20:48:58
Celestyna
Szybko, sprawnie..Profesjonalizm w każdym calu:) Bardzo rzeczowy sprzedający mający kontakt z klientem na każdym etapie realizacji zamówienia. GORĄCO POLECAM!!!
5 / 5
2019-10-17 16:13:46
Albert
Drugi raz również kupiłabym w tym sklepie.
5 / 5
2019-10-17 14:23:49
Grażyna
Zakupy udane, zakupiony przedmiot jest w 100% zgodny z opisem, wszystko bardzo szybko. Bezproblemowy i miły kontakt z obsługą. Jedynie dostawa przez kuriera DPD fatalna ale to nie wina akpol baby.
5 / 5
2019-10-17 14:13:30
Aldona
Szybka realizacja zamówienia. Na bieżąco byłam informowana o statusie zamówienia. Polecam!
5 / 5
2019-10-17 13:43:59
Matylda
Produkty super jakości, zgodne z opisami, bezpiecznie spakowane do wysyłki. Na pewno to nie były moje ostatnie zakupy w tym sklepie
5 / 5
2019-10-16 15:09:36
Jonatan
Super, szybko i sprawnie. Polecam
1 / 5
2019-10-16 11:49:37
Sandra
Niestety nie otrzymałam produktu za każdym razem zostało anulowane a produkt widnieje na stronie jako dostępny
2 / 5
2019-10-14 18:18:15
Patryk
9 pazdziernika dokonalam zamowienia i odbior osobisty i do dnia dzisejeszego nie mam towaru ani zadnego powiadomienia kiedy moge odebac towar myslalam ze sprawniej to pojdzie gdybym wiedziala nie zamawiala bym
5 / 5
2019-10-11 11:35:32
Emanuela
Dobry kontakt i szybka wysyłka.
5 / 5
2019-10-10 15:26:42
Izabela
Szybka realizacja zamówienia, bardzo dobre ceny.
5 / 5
2019-10-10 15:26:42
Aleksander
Szybka realizacja zamówienia, bardzo dobre ceny.
5 / 5
2019-10-09 14:36:13
Zygfryd
Wszystko przeszło prawidłowo, polecam
5 / 5
2019-10-04 11:03:23
Mieczysława
Szybka i sprawna obsługa. Info o gotowości zamówienia telefonicznie.
5 / 5
2019-10-03 14:06:10
Sara
Bardzo dobre ceny. Świetny kontakt obsługi sklepu z klientem. Polecam!
5 / 5
2019-10-03 11:14:31
Róża
Atrakcyjne ceny na zakupy w sklepie Akpolbaby online. Polecam!
5 / 5
2019-10-01 17:30:14
Natasza
Zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane i od razu zostałam o nim poinformowana.
5 / 5
2019-09-30 15:34:51
Sylwia
Stały kontakt z klientem, informacje przekazywane na bieżąco, miła i bezproblemowa obsługa.
5 / 5
2019-09-24 10:32:31
Karina
Szybka i sprawna obsługa. Zamowienie zgodne z oczekiwaniami
5 / 5
2019-09-22 21:20:45
Kaja
Transakcja przebiegła szybko i bez problemu - naprawdę polecam!
5 / 5
2019-09-21 15:20:31
Natalia
Sprawna obsługa zamówienie wysłane szybko, zamówione artykuły były bez wad.
5 / 5
2019-09-19 20:23:21
Natasza
Bardzo dobry kontakt. Fachowa obsługa.
5 / 5
2019-09-14 13:36:05
Radosław
Bardzo szybka realizacja, miła obsługa, bardzo dobry kontakt.
5 / 5
2019-09-06 17:21:33
Roman
Wszystko bardzo solidnie spakowane.
5 / 5
2019-09-04 15:22:43
Tobiasz
Bardzo atrakcyjne ceny, a zamówiony towar działa bez zarzutu.
5 / 5
2019-09-03 08:10:05
Józefina
To co zamówiłam spełniło moje oczekiwania. Jestem zadowolona z zakupów.
3 / 5
2019-08-29 12:20:47
Aneta
Brak towaru w magazynie zasługi czas oczekiwania 14 dni
5 / 5
2019-08-28 23:16:53
Mariola
Polecam sklep! Towar w jak najlepszym porządku:) dziękuję!!!!
5 / 5
2019-08-22 18:55:06
Mariola
Wszystko OK, brawo za te same ceny w sklepie internetowym i stacjonarnym!
5 / 5
2019-08-19 12:05:21
Jeremiasz
Zadowolona z zamówienia. Super serwis i swietne produkty.
4 / 5
2019-08-13 10:14:02
Aldona
Sprawnie, zgodnei z zamowieniem
3 / 5
2019-08-08 13:20:48
Wanda
Wśród zamówionych rzeczy był talerzyk, którego brakowało w kolorze jaki zamawiałam. Dostałam tylko informację, że dostępny jest tylko jeden kolor bez możliwości rezygnacji z tej rzeczy. Na szczęście odbioru i płatności dokonywałam w sklepie stacjonarnym, gdzie umożliwiono mi rezygnację z przedmiotu. Powinna być taka możliwość przez Internet.
5 / 5
2019-08-05 15:03:03
Tomasz
Duże promocje na artykuły niemowlęce.
1 / 5
2019-08-02 14:06:52
Edyta
W sklepie stacjonarnym poinformowano mnie, że zwrot możliwy jest jedynie 7 dni po odbiorze towaru (regulamin mówi o 14 dniach). Druga sprawa to największy minus: zwrot tyko na kartę podarunkową - niezgodne z prawem. Towar mogłam wymienić w sklepie tylko na inny, bez możliwości otrzymania gotówki.
5 / 5
2019-07-30 14:19:25
Izabela
Bardzo miła obsługa. Na wszystkie pytania dotyczące towarów otrzymałam wyczerpujace i przydatne odpowiedzi. Polecam
4 / 5
2019-07-26 11:49:37
Sara
Dość długi czas oczekiwania na realizację zamówienia w stosunku do innych tego typu sklepów. Ceny w internecie różnia się od tych na półce w sklepie stacjonarnym.
5 / 5
2019-07-24 22:50:11
Paulina
Wszystko idealnie jeśli chodzi o złożenie zamówienia przez pracowników i dostarczenie jej do sklepu akpol, jednak minusem jest brak możliwości wyboru koloru niektórych produktów na stronie internetowej. Np z trzech kolorów pokrowca na przewijak mozna bylo wybrać tylko przezroczysty co wogóle nie pasuje do produktu.
5 / 5
2019-07-20 09:47:22
Amelia
Zakupy przebiegły bez zarzutu, zostałam poinformowana o przewidywanym dłuższym czasie realizacji zamówienia (7-14 dni).
3 / 5
2019-07-16 22:06:30
Bogusław
towar wg strony dostępny od ręki, a faktycznie czekało się ponad tydzień na realizację zamówienia
2 / 5
2019-07-16 13:04:48
Kaja
Nie przestrzegają praw konsumenta w przypadku odstąpienia od umowy zawartej na odległość.
5 / 5
2019-07-16 12:54:54
Rozalia
super,po otrzymaniu pieniędzy ma konto firmy dostałam paczuszkę po 2 dniach.
4 / 5
2019-07-15 14:07:52
Wioletta
Za długi czas oczekiwania na zamówienie 14 dni :(
5 / 5
2019-07-13 06:54:10
Emanuel
Z pewnością to nie były moje ostatnie zakupy u Państwa ☺ produkty zgodne z opisem, dostawa bardzo szybko. Polecam
5 / 5
2019-07-12 12:25:42
Aldona
Jak zwykle jestem zadowolona z zakupów w Akpolu :)
5 / 5
2019-07-11 21:37:18
Rozalia
Sklep godny polecenia. Trudno sie dodzwonić ale jest ok.
5 / 5
2019-07-11 13:10:53
Julianna
Polecam! Można odebrać i zapłacić za zamówienie w sklepie nie ponosząc kosztów przesyłki. Panie szybko skompletowały moje zamówienie. Fajne promocje na miejscu oczywiście skusilam się na kolejne rzeczy w promocjach :) Możliwość zakupu obejrzenia rzeczy przez internet jest świetnym udogodnieniem gdy jest się już "na ostatnich nogach" :)
1 / 5
2019-07-11 10:18:22
Arkadiusz
Kiepsko,! Towaru nie było na stanie, pomimo, że na stronie wchodziło, miło ze strony Pani, ze sklepu do którego zamówiłam, że jest niedostępny. Przynajmniej nie czekałam. Ale bajzer straszny😔Zawiedziona bardzo, stracony czas
5 / 5
2019-07-09 12:32:39
Cecylia
Zakupy przebiegły bez zarzutu, polecam.
5 / 5
2019-07-08 15:11:24
Tadeusz
Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-07-05 14:39:27
Natasza
Ekspresowe kompletownie zamówienia, szybka realizacja
5 / 5
2019-07-05 09:08:44
Bożena
Zadzwoniłam zapytać o konkretny model wózka. Otrzymałam wszystkie interesujące mnie informacje - Pani do której jest kontakt na stronie jest przesympatyczna i niezwykle kompetentna. Serdecznie polecam
5 / 5
2019-07-04 10:51:25
Lucjan
Jestem zachwycona dostawą szybką wszystko zgodne z zakupami
5 / 5
2019-07-02 12:58:03
Wioletta
Profesjonalnie, sprawnie. Uzyskałam wszystkie informacje jakie potrzebowałam, jeszcze na etapie przed zamówieniem.
5 / 5
2019-07-01 10:49:06
Arnold
Konkurencyjne ceny, szybki czas realizacji, zamówienie zgodne z oczekiwaniami.
3 / 5
2019-06-27 12:51:45
Stefania
Wybrakowany zestaw termometru.
5 / 5
2019-06-26 13:13:13
Wieńczysła
Pozytywnie, szybko, zgodnie z zamówieniem
4 / 5
2019-06-24 12:32:56
Andrzej
Wszystko super. Nie zgadzał się tylko kolor produktu ale miał on drugorzędne znaczenie
4 / 5
2019-06-19 21:52:37
Otylia
Najniższa cena towaru jakiego poszukiwałam.
5 / 5
2019-06-19 14:02:01
Bronisława
Duży asortyment, przystępne ceny, szybka wysyłka.
3 / 5
2019-06-12 16:13:39
Luiza
Ofertę sklepu oceniam bardzo dobrze natomiast słabą stroną jest realizacja, nie wszystkie produkty przyszly do mnie we wlasciwych wariantach kolorystycznych, bez uprzedzenia -odbiegaja od tych zamieszczonych na stronie, np gryzak zamawialam w wariancie jeżyna, a przysłano w paczce wariant malina... na paczkę czekałam dość długo, tu zawinił ewidentnie kurier zatrudniony w firmie kurierskiej GLS, dopiero po zlozeniu reklamacji paczka zostala dostarczona.
3 / 5
2019-06-08 01:08:43
Cecyl
Wszystko ok, ale długi okres oczekiwania.
4 / 5
2019-06-07 11:10:11
Sabina
Bardzo fajny sklep. Szkoda tylko, że czas realizacji trwa tak długo.
2 / 5
2019-06-06 11:56:44
Wojciech
Po dokonaniu transakcji brak towaru w magazynie. Przy danym towarze/asortymencie mógłby wyświetlać się stan magazynowy. Kiepskie zdjęcia. W rzeczywistości lepiej to wygląda.
5 / 5
2019-06-06 11:35:29
Konrad
Wszystko sprawnie. Produkt nowy oryginalnie zapakowany. Polecam.
5 / 5
2019-06-06 08:35:40
Leokadia
Bardzo szybko zrealizowane zamówienie.
5 / 5
2019-05-30 08:49:21
Błażej
Fajna opcja z zamówieniem do sklepu, jednak zwykle jest to kilka dni oczekiwania. Niestety nie zdarzyło mi się, że mogłabym odebrać zamówienie tego samego dnia, a szkoda. Kontakt z klientem super, pani dzwoni i umawia szczegóły zamówienia jeśli jest taka potrzeba, czasem wystarczy tylko zmienić kolor produktu i on jest wtedy dostępny od razu.
1 / 5
2019-05-29 21:50:59
Malina
Brak kontaktu, po zamówieniu nie otrzymałam informacji kiedy zostanie zrealizowane, tylko przedział 2-14 dni, który jest zbyt duży.
5 / 5
2019-05-29 21:40:10
Kajetan
konkurencyjne ceny, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-05-28 16:30:47
Żaneta
Jestem zadowolona z zakupów. Tego samego dnia był towar do odbioru w sklepie.
5 / 5
2019-05-26 14:42:43
Sławomira
Godny polecenia. Towar na czas i bez zarzutu.
3 / 5
2019-05-24 14:38:54
Bogdan
Ogólnie jestem zadowolona z zakupów.
4 / 5
2019-05-23 12:01:06
Dominika
Pomijając fakt iż otrzymałam otulacz muślinowy gładki z innym motywem nadruku (jasmine zamiast eucaliptus..zorientowałam się niestety dopiero w domu )..
5 / 5
2019-05-23 11:43:03
Marcelina
Szybka obsługa i profesjonalna
5 / 5
2019-05-22 16:19:48
Wioletta
Sprostał mym oczekiwaniom, zakupy udane.
5 / 5
2019-05-21 12:51:04
Marzena
Generalnie wszystko Ok. Trochę długi czas oczekiwania.
4 / 5
2019-05-20 23:49:37
Romana
Trudno powiedzieć nie otrzymałam jeszcze zamówionego towaru.
5 / 5
2019-05-16 21:01:24
Aniela
konkurencyjne ceny, dobry asortyment. Dużo kupowałam w tym sklepie dla dziecka.
5 / 5
2019-05-16 18:20:50
Karol
Polecam! Ceny atrakcyjne i obsługa sklepu internetowego profesjonalna i miła. Zakupy szybkie i przyjemne.
5 / 5
2019-05-16 17:41:13
Liliana
Sklep godny polecenia. Towar bez wad, wysyłka następnego dnia roboczego. Jeszcze raz polecam.
2 / 5
2019-05-15 23:44:38
Elwira
Moje zamówienie zostało anulowane mimo, że produkt był dostępny na stronie
5 / 5
2019-05-14 16:50:14
Józef
Szybka i sprawna obsługa. Polecam
5 / 5
2019-05-13 14:40:59
Regina
Ceny przez internet niższe, niż stacjonarnie. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-05-13 11:51:43
Eugenia
Przesyłka sprawnie została dostarczona wszystko co zamówiłam było super
4 / 5
2019-05-12 15:50:31
Ida
Szybka wysyłka, towar w porządku. Tylko przyszedł inny kolor łyżeczek niż zamawiany...
5 / 5
2019-05-09 11:37:39
Patryk
Gorąco polecam, bardzo miła i profesjonalna obsługa. Zamówienie na drugi dzień było gotowe do odbioru w super cenach.
5 / 5
2019-05-08 20:44:23
Emil
Rzetelna firma. Przesyła została nadana już następnego dnia. Duży wybór towarów.
5 / 5
2019-05-07 19:31:31
Zygfryd
Polecam. Towar zamówiony przyszedł bardzo szybko mimo długiego weekendu majowego.
2 / 5
2019-05-06 23:22:45
Łucja
opinia jest taka lalka miała być zapakowana w pięknym pudelku dostałam pogniecione pudelko po zapłaceniu dostawcy przy nim sprawdzałam czy lalka nie jest uszkodzona fatalne zapakowanie lalki masakra
5 / 5
2019-05-06 12:40:34
Bogusław
Super sklep robię już drugie zakupy i jestem zachwycona
5 / 5
2019-05-03 10:04:15
Zofia
Dziękuję za ekspresową wysyłkę :) Towar pierwsza klasa, w najlepszych cenach :) żałuję że nie znalazłam tego sklepu nieco wcześniej gdy rozpoczynałam "wyprawkowe" zakupy.
1 / 5
2019-05-02 19:42:43
Małgorzata
Na stronie był produkt który zamówiłam, jednak kilka dni po zamówieniu otrzymałam informacje, że tego produktu już nie ma. Skoro nie ma to czemu ciągle jest w ofercie internetowej ?
5 / 5
2019-04-30 17:43:22
Aldona
Zamówienie szybko zrealizowane. Wszystko w porządku.
5 / 5
2019-04-30 12:27:49
Teresa
Bardzo polecam, kontakt bardzo dobry, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem
3 / 5
2019-04-30 12:26:47
Natasza
Od dwóch tygodni oczekuje na zamówiony towar.
5 / 5
2019-04-26 09:53:40
Bogdana
Jestem bardzo zadowolona. Produkt był na drugi dzień do odbioru.
5 / 5
2019-04-25 13:13:49
Elżbieta
Wszystko w jak najlepszym porządku
1 / 5
2019-04-19 21:52:56
Sławomira
Zamówienie na smoczki za 19,99 złożone 1 kwietnia, termin realizacji do 14dni roboczych. Minęło dzisiaj, nadal nie zrealizowano zamówienia. Kontakt z mojej strony ze sklepem 3 dni temu i brak informacji kiedy zostanie zrealizowane. Podano mi jedynie nr tel żeby się skontaktować telefonicznie i uzyskać informację kiedy dostarcza zamówienie. Nr telefonu okazał się do osoby prywatnej. Nie polecam. I wciąż nie wiem czy i kiedy otrzymam towar....
5 / 5
2019-04-17 16:05:39
Jarosława
Polecam zakupy w sklepie Akpolbaby.pl
5 / 5
2019-04-16 14:49:09
Remigiusz
Realizacja zamówienia bez zarzutu
5 / 5
2019-04-16 12:24:28
Donata
Polecam mila i profesjonalna obsługa. Zakupy przebiegly szybko i bezproblemowo.
4 / 5
2019-04-12 20:14:23
Konrad
Zamówione artykuły pierwsza klasa. Polecam wszystkim 😊
5 / 5
2019-04-10 13:13:31
Maksym
Super obsluga :-) Bardzo chetnie pomagaja
5 / 5
2019-04-10 12:27:07
Hubert
Bardzo dobra obsługa sklepu szybko i profesjonalnie. Szampony Bubchen polecam wszystkim używam od wielu lat. Anna
5 / 5
2019-04-10 12:01:49
Marta
Dobry kontakt, szeroka oferta.
5 / 5
2019-04-08 03:18:41
Emil
Polecam. Obsługa kompleksowa. Szybka realizacja zamówienia w wybranym punkcie.
5 / 5
2019-04-04 12:09:35
Weronika
Dobra cena, szybka realizacja. Brak problemów przy odbiorze własnym.
5 / 5
2019-04-02 20:13:29
Oleg
Ceny w sklepie internetowym szczególnie na promocji są atrakcyjne
5 / 5
2019-04-02 15:45:54
Kajetan
Sprawnie, ale powoli. Często nie ma rozmiarów ubranek
5 / 5
2019-03-29 07:51:58
Karol
Jestem zadowolona z realizacji zamówienia
4 / 5
2019-03-29 07:34:47
Feliks
Ok, tylko kolor zamówionego produktu był inny
1 / 5
2019-03-28 13:14:52
Bolesław
Niestety reklamowanego towaru nie bylo w sklepie
5 / 5
2019-03-28 12:15:39
Tomasz
Wszystko ok, szybka realizacja, status zamówienia uaktualniany na bieżąco. Jedynie treść maila dotyczącego płatności mogłaby zostać poprawiona - zawiera np. nazwę nieistniejącego już banku, co trochę zbija z tropu.
5 / 5
2019-03-27 13:54:23
Kamil
Polecam, syzbko, sprawnie, towar nowy, dobrej jakości
5 / 5
2019-03-27 12:46:29
Wanda
Profesjonalnie , szybko, dobrze zapakowane, polecam.
5 / 5
2019-03-25 10:32:37
Sergiusz
Polecam! Super szybka realizacja.
4 / 5
2019-03-22 18:46:39
Daniel
Super sklep miła obsuga i fachowa pomoc .
5 / 5
2019-03-22 08:28:04
Gracjan
Zamowienie zrealizowane w 100% szybka wysyłka. Dobre ceny produktow:) polecam
5 / 5
2019-03-21 15:44:53
Sofia
Wszystko w porządku. Czas oczekiwania mógłby być krótszy, ale zostałam wcześniej poinformowana ile czasu trwa realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-03-20 22:39:39
Paweł
Super. Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-03-19 21:53:14
Jadwiga
Bardzo miła i fachowa obsługa
5 / 5
2019-03-15 12:48:03
Helena
Super obsługa, szybkość dostawy wspaniała.
5 / 5
2019-03-15 10:54:50
Marcin
Jestem zadowolona z transakcji
5 / 5
2019-03-08 14:26:54
Witold
Polecam - dostępność towarów, szybkość realizacji zamówienia i proklienckie podejście - zakupy przebiegły sprawnie i przyjemnie, na pewno wrócę po kolejne :)
1 / 5
2019-03-06 15:56:00
Grzegorz
Żadnej informacji co z zamówieniem! !!!
5 / 5
2019-02-27 16:21:01
Kajetan
Profesjonalna, szybka i bardzo miła obsługa.
5 / 5
2019-02-25 15:12:46
Magda
Polecam zakupy w sklepie akpolbaby.pl
5 / 5
2019-02-24 20:00:35
Dawid
Szybka wysylka, kontakt bez zarzutu. Miło i sprawnie tak powinny przebiegać zakupy.
3 / 5
2019-02-22 14:30:36
Julianna
Ok. Można znaleźć fajne artykuły w przystępnych cenach
5 / 5
2019-02-20 21:42:06
Romana
Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem
4 / 5
2019-02-20 20:47:43
Jarosława
Opakowanie jednego z zamówionych przedmiotów było uszkodzone, ale poza tym bez zarzutu.
5 / 5
2019-02-20 12:43:53
Gracjan
Bardzo dobre produkty oferuje sklep, szkoda że na stronie nie wszystko jest o danym produkcie opisane.
2 / 5
2019-02-20 12:25:17
Rafał
Zamówienia przychodzą bardzo długo, czekam ponad 2 tygodnie. Zła obsługa !!!
5 / 5
2019-02-18 10:35:21
Cecyl
Rewelacyjny sklep, zamowienie realizowane jest w bardzo krótkim czasie.
4 / 5
2019-02-14 22:21:57
Weronika
Słaby kontakt ze strony sklepu
5 / 5
2019-02-14 10:48:52
Aleksander
Polecam zakupy przez stronę internetowa.
3 / 5
2019-02-14 10:09:49
Walentyna
Zakupy ok ale dostałam butelkę w innym kolorze niż zamawiałam i miseczkę z innym motywem niż zamawiałam. Powinnam zostać poinformowana o braku wybranego modelu...
4 / 5
2019-02-13 19:11:23
Rozalia
Towar zapakowany szybko i kompletnie. Nic nie brakowało w przesyłce
1 / 5
2019-02-13 16:37:32
Renia
Bardzo długi czas oczekiwania na towar. Jeszcze nie mam zamówienia a już prosicie o opinię

Rzetelne opinie o Akpol Baby