Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Aksonet

Aksonet Opinie 4.8 (291)

Ul. Marcelińska 92
60-324
Poznań
(61) 862 00 26
opinie Aksonet
4.8
291
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-20 21:47:54
Józef
Bardzo dobry kontakt, miły, profesjonalnie i szybko. Polecam!
5 / 5
2020-02-20 11:42:11
Natasza
Polecam, bez problemu, szybko.
5 / 5
2020-02-14 13:58:18
Ada
Transakcja wzorcowa, miła, fachowa rozmowa telefoniczna i bardzo szybko załatwiona wysyłka. Dziękuję serdecznie i polecam
5 / 5
2020-02-13 11:46:40
Remigiusz
Super kontakt. Błyskawiczna obsługa. Polecam
5 / 5
2020-02-11 15:35:24
Anita
Kontakt bardzo dobry. Polecam !!!
5 / 5
2020-02-11 11:52:57
Julita
wszystko ok, polecam, fajne suchary :)
5 / 5
2020-02-07 19:52:24
Oliwier
Ocenia pozytywna. szybka wysyłka.
5 / 5
2020-02-06 12:19:47
Regina
Kontakt ze sprzedawca bardzo dobry wysylka bardzo szybka .Wideodomofon zgodny z opisem ale brak instrukcji po polsku.
5 / 5
2020-02-04 11:10:11
Benedykt
Fachowa porada, szybka dostawa.
5 / 5
2020-02-03 13:36:13
Klaudiusz
Bardzo szybki kontakt, bardzo miła obsługa, zero problemu przy zwrocie mylnie zamówionego towaru, wystawieniu faktury korygującej. Rzadko znajduję czas, by wystawić ocenę, ale za tak miłą obsług, warto się odwdzięczyć.
4 / 5
2020-01-30 08:26:30
Edmund
Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Pomyłka w zawartości przesyłki została niezwłocznie naprawiona bezkosztowo dla kupującego. Będę do tego sklepu wracał, bo wiem że jak coś pójdzie nie tak to nie zostanę bez pomocy.
5 / 5
2020-01-24 12:10:54
Lucjan
Pewne, solidne, profesjonalnie przeprowadzone
5 / 5
2020-01-23 13:37:10
Przemysław
cena w porządku, miła obsługa, bezproblemowo
5 / 5
2020-01-23 11:20:24
Felicjan
Jeszcze nie zamontowałem i nie wiem czy działa, ale towar dotarł i jest ok.
4 / 5
2020-01-22 17:36:03
Roma
Dostawa zgodnie z zamówieniem. Wyjątkowo staranne opakowanie dostarczanego towaru.
5 / 5
2020-01-22 11:47:09
Roman
Bez uwag, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2020-01-21 22:38:14
Bronisław
Obsługa szybka , sprawnie bez uwag. Polecam !
5 / 5
2020-01-21 18:08:23
Violetta
Wszystko zgodnie z zamówieniem, towar dotarł w ustalonym terminie.
5 / 5
2020-01-21 15:03:00
Zygfryd
Polecam. Szybko, miło, bezproblemowo. Świetni ludzie!
4 / 5
2020-01-18 16:17:03
Józefina
Sklep w porządku. Jedyny mankament to wystawianie na stronie towaru, którego nie mieli. Oprócz tego znakomity kontakt i zadowalające rozwiązanie problemu.

Rzetelne opinie o Aksonet