Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Aksonet

Aksonet Opinie 4.8 (291)

Ul. Marcelińska 92
60-324
Poznań
(61) 862 00 26
opinie Aksonet
speedtest
4.8
291
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-20 21:47:54
Józef
Bardzo dobry kontakt, miły, profesjonalnie i szybko. Polecam!
5 / 5
2020-02-20 11:42:11
Natasza
Polecam, bez problemu, szybko.
5 / 5
2020-02-14 13:58:18
Ada
Transakcja wzorcowa, miła, fachowa rozmowa telefoniczna i bardzo szybko załatwiona wysyłka. Dziękuję serdecznie i polecam
5 / 5
2020-02-13 11:46:40
Remigiusz
Super kontakt. Błyskawiczna obsługa. Polecam
5 / 5
2020-02-11 15:35:24
Anita
Kontakt bardzo dobry. Polecam !!!
5 / 5
2020-02-11 11:52:57
Julita
wszystko ok, polecam, fajne suchary :)
5 / 5
2020-02-07 19:52:24
Oliwier
Ocenia pozytywna. szybka wysyłka.
5 / 5
2020-02-06 12:19:47
Regina
Kontakt ze sprzedawca bardzo dobry wysylka bardzo szybka .Wideodomofon zgodny z opisem ale brak instrukcji po polsku.
5 / 5
2020-02-04 11:10:11
Benedykt
Fachowa porada, szybka dostawa.
5 / 5
2020-02-03 13:36:13
Klaudiusz
Bardzo szybki kontakt, bardzo miła obsługa, zero problemu przy zwrocie mylnie zamówionego towaru, wystawieniu faktury korygującej. Rzadko znajduję czas, by wystawić ocenę, ale za tak miłą obsług, warto się odwdzięczyć.
4 / 5
2020-01-30 08:26:30
Edmund
Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Pomyłka w zawartości przesyłki została niezwłocznie naprawiona bezkosztowo dla kupującego. Będę do tego sklepu wracał, bo wiem że jak coś pójdzie nie tak to nie zostanę bez pomocy.
5 / 5
2020-01-24 12:10:54
Lucjan
Pewne, solidne, profesjonalnie przeprowadzone
5 / 5
2020-01-23 13:37:10
Przemysław
cena w porządku, miła obsługa, bezproblemowo
5 / 5
2020-01-23 11:20:24
Felicjan
Jeszcze nie zamontowałem i nie wiem czy działa, ale towar dotarł i jest ok.
4 / 5
2020-01-22 17:36:03
Roma
Dostawa zgodnie z zamówieniem. Wyjątkowo staranne opakowanie dostarczanego towaru.
5 / 5
2020-01-22 11:47:09
Roman
Bez uwag, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2020-01-21 22:38:14
Bronisław
Obsługa szybka , sprawnie bez uwag. Polecam !
5 / 5
2020-01-21 18:08:23
Violetta
Wszystko zgodnie z zamówieniem, towar dotarł w ustalonym terminie.
5 / 5
2020-01-21 15:03:00
Zygfryd
Polecam. Szybko, miło, bezproblemowo. Świetni ludzie!
4 / 5
2020-01-18 16:17:03
Józefina
Sklep w porządku. Jedyny mankament to wystawianie na stronie towaru, którego nie mieli. Oprócz tego znakomity kontakt i zadowalające rozwiązanie problemu.
5 / 5
2020-01-17 18:19:31
Paulina
Bardzo dobry kontakt, realizacja według uzpodnień, polecam
5 / 5
2020-01-17 13:41:27
Jolanta
Bardzo sprawni, kompetentni i solidni
4 / 5
2020-01-17 12:20:14
Magdalena
Szybko, ale jeden element był uszkodzony. Ogólnie ok.
5 / 5
2020-01-17 11:51:44
Sergiusz
Bardzo pozytywna firma, szybka dostawa tak jak prosilem telefonicznie
5 / 5
2020-01-14 10:47:48
Włodzimierz
Bardzo sprawna obsługa. Polecam.
5 / 5
2020-01-10 14:35:07
Andrzej
Prawdziwą klasę sklepu internetowego poznaje się po tym jak klient jest potraktowany w przypadku wystąpienia problemu z towarem i konieczności jego zwrotu. W moim przypadku Aksonet wykazał najwyższy poziom profesjonalizmu i czułem się cały czas jak Super Klient. Wtajemniczeni będą wiedzieli o co chodzi. Super Sklep.
5 / 5
2020-01-08 17:49:00
Bronisława
Dokładne opisy i szybka realizacja.
5 / 5
2020-01-05 09:12:20
Franciszek
If you sell on the Internet, web sites have to be translated in English at least. Otherwise thank you!
5 / 5
2019-12-31 19:39:12
Wieńczysła
wszystko przebiegło pomyślnie, towar dokładnie spakowany i nie uszkodzony
5 / 5
2019-12-30 12:59:08
Zdzisława
Wszystko bardzo profesjonalnie wraz z trafionym dowcipem.
5 / 5
2019-12-28 15:44:19
Przemysław
Szybka realizacja, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2019-12-27 15:54:15
Kaja
Wszystko ok, szybka wysyłka mimo okresu świątecznego. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam
5 / 5
2019-12-24 12:44:13
Alina
W porządku, wszystko się zgadza
5 / 5
2019-12-23 13:38:18
Wacław
Solidny sklep, zamówienie zrealizowane następnego dnia, choć był to okres przedświąteczny. Nie było miejsca w wybranym przeze mnie paczkomacie, ale Pan ze sklepu zadzwonił i ustaliliśmy inny paczkomat. Polecam!
5 / 5
2019-12-21 18:54:12
Nadia
Moje pierwsze zakupy uwieńczone sukcesem
5 / 5
2019-12-20 11:39:29
Krystian
Zakup oraz wydanie towaru nastąpiło sprawnie z dostępem do informacji o statusie zamówienia. Polecam!
5 / 5
2019-12-17 12:10:07
Zdzisław
Polecam w 100%, wszystko poszło bardzo sprawnie, informacje na bieżąco.
5 / 5
2019-12-15 12:58:31
Arnold
bardzo dobry kontakt, fachowe doradztwo
5 / 5
2019-12-12 22:26:09
Bogdan
Działa sprawnie i użytecznie.
5 / 5
2019-12-12 09:36:30
Gabriela
Great deals, good service and friendly stuff - always again
5 / 5
2019-12-11 19:12:56
Genowefa
Szybkie zakupy,świetna obsługa.POLECAM!
5 / 5
2019-12-11 16:59:03
Fryderyk
Sklep na wysokim poziomie. Produkty zgodne z opisem. Dobry kontakt. polecam
5 / 5
2019-12-07 13:47:04
Malwina
Szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem. Polecam
5 / 5
2019-12-04 15:40:04
Sonia
Polecam wszystko zgodnie z zamówieniem,szybko i bez problemów.
5 / 5
2019-11-27 19:29:50
Alicja
Jestem zadowolony z przebiegu tranzakcji.
5 / 5
2019-11-26 15:00:38
Irena
Perfekt! was my first test, i will order again!
5 / 5
2019-11-25 09:11:39
Igor
Wszystko w porządku. Polecam.
5 / 5
2019-11-22 11:16:58
Kazimierz
Szybka obsługa. Dobry kontakt mailowy. Bez problemów.
5 / 5
2019-11-21 07:38:01
Michał
Polecam, wszystko przebiegło sprawnie, produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2019-11-14 13:52:09
Stanisław
Nie mam uwag co do prawie tygodniowego czasu dostawy przesyłki. Jednak dla innej osoby mogło być to istotne.
5 / 5
2019-11-13 12:49:52
Wanda
Świetna oferta szybką dostawa super towar.polecam
5 / 5
2019-11-13 08:29:39
Marcin
Wszystko w jak najlepszym porządku. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2019-11-11 16:28:19
Leszek
Polecam, cenny bardzo konkurencyjne, kontakt wzorowy z obsługa klienta.
5 / 5
2019-11-09 05:28:24
Izabela
Wszystko sprawnie, dobry kontakt ze sklepem. Polecam
5 / 5
2019-11-06 17:40:29
Bernardeta
Na etapie zamówienia, kontaktu na czacie, płatności i odbioru towaru, oraz jego zgodności z ofertą wszystko było w porządku.
5 / 5
2019-11-06 11:52:08
Donata
Wszystko w najlepszym porządku, profesjonalnie i szybko. POLECAM.
5 / 5
2019-11-01 11:37:39
Elwira
bardzo sprawna obsługa, produkty atrakcyjne cenowo
5 / 5
2019-10-31 13:09:04
Martyna
wszystko w porządku ! polecam !
5 / 5
2019-10-23 10:14:18
Olga
Dobra komunikacja (szybie odpowiedzi na e-mail).
5 / 5
2019-10-22 10:47:09
Agnieszka
Szybko, sprawnie, bezproblemowo
5 / 5
2019-10-20 13:07:33
Malina
Generalnie solidny sklep internetowy.
5 / 5
2019-10-19 09:29:31
Lilianna
Super. Ceny jak takie jak w innych hurtowniach dla instalatorów ale po rabatach.
5 / 5
2019-10-18 16:06:55
Filip
Bez zastrzeżeń jeśli chodzi o realizację zamówienia. Bardzo szybko i sprawnie. Wieczorem złożyłem zamówienie a następnego dnia przed południem towar został wysłany. Polecam.
5 / 5
2019-10-16 08:30:05
Izolda
Zero zastrzeżeń - wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2019-10-07 12:06:13
Elwira
Atrakcyjne ceny, możliwość odbioru osobistego. Polecam.
5 / 5
2019-10-04 11:35:18
Jakub
Very good shopping experience. Good prices en excellent service. Very good advice from the staff what to order. Very fast shipping to Holland. Recommended to order from this shop for everybody in the EU.
5 / 5
2019-09-27 14:06:44
Mateusz
Super obsługa i realizacja zamówienia!polecam!
5 / 5
2019-09-26 06:22:34
Bogusław
Profesjonalne podejście do klienta. Polecam.
5 / 5
2019-09-25 22:24:02
Marta
Bardzo przyjazny sklep dla klienta. W 100% polecam.
5 / 5
2019-09-23 11:27:30
Magda
Super szybko i bardzo profesjonalnie, z humorem ;P
5 / 5
2019-09-21 04:45:19
Oliwia
Szybko, profesjonalnie i z humorem.
5 / 5
2019-09-21 04:45:19
Miłosz
Szybko, profesjonalnie i z humorem.
5 / 5
2019-09-12 18:09:04
Alicja
,Bardzo dobrze szybko isprawnie
5 / 5
2019-09-12 12:17:02
Eryka
Szybka realizacja i wysyłka, dobra cena. Dziękuję i polecam.
1 / 5
2019-09-06 17:07:45
Dominik
Nie poważna firma nie aktualizuje tworów na czas człowiek kupuje podaje swoje dane osobiste po czym dostaje paszkwila że towar wyprzedany i o zgrozo lampa czarna 2700K a Pan z rozbrajającą frywolnością poleca mi 4000K w kolorze srebrnym. Kpina
4 / 5
2019-08-28 00:47:39
Irmina
Brak naklejek firmy Razer w pudełku :((
5 / 5
2019-08-23 13:20:25
Bogdan
Świetny kontakt ze sprzedawcą. Błyskawiczna dostawa.
5 / 5
2019-08-23 11:18:35
Jadwiga
Żeby każda firma tak działała to świat byłby piękny
5 / 5
2019-08-21 17:51:19
Zofia
Zrealizowane zgodnie oczekiwaniami. Lepiej nie można.
5 / 5
2019-08-16 13:31:54
Bartłomiej
Polecam tą firmę. Miła obsługa. Mają profesjonalne podejście do klienta.
5 / 5
2019-08-07 16:25:03
Marek
Wszystko ok, szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-07-31 14:07:02
Kaja
Polecam. Szybko, sprawnie. Świetny kontakt.
5 / 5
2019-07-31 11:21:09
Przemysław
Sklep oceniam bardzo dobrze. Zamówiony towar otrzymałem szybko, i zgodny ze specyfikacją. Natomiast nachalny system "Badania Satysfakcji Klienta" niedługo zacznie odstręczać od robienia zakupów. Przestaje być zabawnym otrzymywanie co kilka dni takich e-maili z różnych instytucji. To podcinanie gałęzi na której siedzicie.
5 / 5
2019-07-29 18:00:37
Aga
Rzetelny i kompetentny sprzedawca.
5 / 5
2019-07-29 12:21:41
Ksenia
Kontrahent godny polecenia. Cała transakcja przebiegła wzorowo.
5 / 5
2019-07-28 21:01:55
Roman
Jak zawsze niezawodnie i najtaniej
5 / 5
2019-07-25 14:39:44
Romana
Szybko, sprawnie, bez problemowo.
5 / 5
2019-07-12 10:36:07
Donata
Polecam zakupy w tym sklepie. Szybko i profesjonie.
5 / 5
2019-07-10 22:20:15
Felicja
Bardzo sprawna komunikacja z klientem.
5 / 5
2019-07-10 16:38:52
Stanisława
Rewelacja, polecam jak najbardziej
5 / 5
2019-07-10 14:13:51
Bernadeta
Atrakcyjne ceny, szybka wysylka, dobry kontakt.
5 / 5
2019-07-10 12:04:33
Wieńczysła
wszsytko ok, produkt oryginalnie opakowany, zgodny z zamówieniem
5 / 5
2019-07-04 12:32:35
Otylia
Wszystko ok ,bez zastrzeżeń,polecam
5 / 5
2019-07-03 07:23:19
Olaf
Zrealizowane odpowiednio szybko. Towar dotarł działający. Oczekiwania spełnione.
5 / 5
2019-07-02 12:06:45
Michał
Sprawna realizacja, przedmiot całkowicie zgodny z ofertą na stronie sklepu
5 / 5
2019-06-30 13:41:47
Wacław
Super sklep. Pomoc online git. Towar w dobrej cenie. Polecam
5 / 5
2019-06-19 19:23:52
Aneta
Sprawnie szybko fachowo w dobrej cenie.
5 / 5
2019-06-17 10:37:00
Kamil
Dobry kontakt tel. i e-mail. Towar zgodny z opisem. POLECAM
5 / 5
2019-06-12 09:07:02
Lucjan
Sklep OK - szkoda tylko, że "zero" opisu produktu w języku polskim - nie każdy zna angielski:(
5 / 5
2019-06-07 10:33:39
Paulina
Dobrze zapakowane, sprawnie,żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2019-06-06 22:06:36
Rozalia
Szybko sprawnie i bez problemów
5 / 5
2019-06-05 19:15:57
Roman
Jestem bardzo zadowolony i polecam
5 / 5
2019-05-30 22:14:20
Cecyl
Wszystko przebiegło pomyślnie. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2019-05-29 19:21:41
Maria
Jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2019-05-28 10:43:44
Hanna
Wszystko w jak najlepszym porządku. Rzetelna informacja o statusie zamówienia, dowcipne komunikaty o zmianach statusu.
5 / 5
2019-05-27 08:29:53
Bogusława
Sprawna obsługa, profesjonalne podejście do klienta. Polecam.
5 / 5
2019-05-25 16:38:30
Emanuela
Polecam sklep - usługa przebiegła szybko i bezproblemowo.
5 / 5
2019-05-24 14:19:24
Zofia
Szybko, sprawnie i na temat. Wszystko działa jak należy. Polecam!
5 / 5
2019-05-21 12:59:05
Amelia
Bardzo dobry sklep. Bardzo szybka realizacja zamówienia w 2 dni. Cena towaru niższa niż u konkurencji. Moje doświadczenie z firmą były bardzo pozytywne i z czystym sumieniem mogę polecić zakupy tutaj.
5 / 5
2019-05-17 12:24:11
Liza
Szybko, tanio i profesjonalnie
5 / 5
2019-05-16 10:36:45
Ludwik
Sklep zdecydowanie polecam. U innych sprzedawców jest drożej, a tu ceny mnie pozytywnie zaskoczyły. Szybka wysyłka i dużo opcji dostarczenia przesyłek. W moim przypadku był to paczkomat. Towar dobrze zapakowany.
5 / 5
2019-05-15 19:28:10
Dominik
Towar dostarczony szybko, zgodnie z zamówieniem. Nie mam się do czego przyczepić :)
5 / 5
2019-05-08 17:07:28
Cecylia
Szybko i bez żadnych problemów. Suchar dołączony do potwierdzenia wysłania :)
5 / 5
2019-05-08 15:00:04
Karina
SZYBKA REALIZACJA, TOWAR ZGODNY
5 / 5
2019-05-06 08:22:10
Wincenty
Bardzo szybka realizacja, tanio i zgodnie z opisem.
5 / 5
2019-05-02 11:59:54
Eleonora
Profesionalne podejscie do klienta. Polecam
5 / 5
2019-05-01 22:25:54
Natasza
Szybko. fachowo i bezproblemowo. Polecam.
5 / 5
2019-05-01 20:08:14
Natalia
Profesjonalne i rzetelne podejście. Polecam zdecydowanie
5 / 5
2019-04-29 16:36:30
Julita
Sprzęt jeszcze nie podłączony ale sama realizacja zamówienia bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-04-23 17:49:11
Eugenia
Bardzo sprawna obsługa. Już lubię ten sklep.
5 / 5
2019-04-22 20:23:43
Arleta
Oby wszyscy tak sprawnie działali:)
5 / 5
2019-04-17 12:40:43
Bolesław
Bardzo pomocna i miła obsługa. Zaistniała potrzeba wymiany produktu z mojej winy, wszystko przebiegło sprawnie i bez zarzutu.
5 / 5
2019-04-15 13:26:11
Alicja
Jestem zadowolony z obsługi w tym sklepie.
5 / 5
2019-04-12 11:46:04
Cecylia
Po zapłacie dużo potwierdzeń elektronicznych,a zapłata wpłynęła i powinno być wysłane.
4 / 5
2019-04-09 20:47:35
Benedykt
Towar zgodny z zamówieniem zawiadomienia o statusie
5 / 5
2019-04-03 10:17:33
Jadwiga
Bezproblemowa i szybka realizacja zamówienia - polecam!
5 / 5
2019-04-02 14:08:45
Bartosz
Wszystko zgodnie z opisem a nawet szybciej. Super !!!
5 / 5
2019-03-29 14:25:31
Bogdan
Wszystko sprawnie i zgodnie z zamówieniem :)
5 / 5
2019-03-28 10:46:03
Jan
To był pierwszy zakup w sklepie i oceniam go bardzo pozytywnie. Produkt otrzymałem zgodnie ze specyfikacją i bez uszkodzeń mechanicznych.
5 / 5
2019-03-27 13:14:15
Dominik
Szybko! Tanio! Solidnie! :) Z chęcią wrócę! :)
5 / 5
2019-03-27 09:22:05
Weronika
Ekspresowa realizacja zamówienia. Bardzo dobry kontakt ze sklepem.
5 / 5
2019-03-26 09:19:51
Ida
Obsługa niesamowicie sprawna i bardzo.. oryginalna forma emaili, haha, po ich przeczytaniu człowiek chce się uśmiechnąć :) Serdecznie polecam.
5 / 5
2019-03-25 12:54:37
Emilia
Szybka wysyłka, dobrze zabezpieczona paczka
5 / 5
2019-03-22 11:57:16
Sławomir
Towar zgodny z opisem. Profesjonalna obsługa! Bardzo dobry kontakt ze Sprzedawcą. Polecam!
5 / 5
2019-03-21 20:10:31
Maciej
Super sprzedawca, zamówiłem antenę pokojowa która zaginęła na poczcie, po złożeniu reklamacji druga dostalem 2 dni później, gorąco polecam
5 / 5
2019-03-18 19:54:06
Marek
Zamawianie i kupowanie w sklepie aksonet.pl jest proste, pewne i dodatkowo wspomagane pomocą ze strony Sklepu o ile uznasz to za niezbędne przy wyborze i zakupie towarów
4 / 5
2019-03-14 18:20:28
Walenty
Nie ma zastrzeżeń do samego produktu , mały problem z tempem realizacji zamówienia . Przelew zrealizowany , na drugi dzień status zamówienia zrealizowany rano , ale paczka dopiero po południu w paczkomacie , więc kurier odebrał paczkę dopiero na drugi dzień. Ale ogólna ocena dobra.
5 / 5
2019-03-12 11:06:05
Gabriel
Wysłali to co zamówiłem za rozsądną cenę, doszło na czas.
5 / 5
2019-03-10 14:54:33
Mariusz
Niska cena, produkt zgodny z opisem... Polecam ;)
5 / 5
2019-03-08 19:13:06
Bogna
Polecam, wszystko ok, pomocny konsultant
5 / 5
2019-03-05 12:22:14
Halina
Transakcja ok. Towar również. Polecam. Grzegorz
5 / 5
2019-03-02 22:15:17
Dominika
Konkurencyjne ceny, natychmiastowa wysyłka, jednym słowem szybko i sprawnie. Polecam wszystkim. Pozdrawiam
3 / 5
2019-02-28 07:10:25
Idzi
W moim przypadku trudno powiedzieć, bo produkt nie współpracuje z urządzeniem, do którego został zamówiony
5 / 5
2019-02-25 13:23:30
Aurelia
Ok. Zgodnie z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2019-02-21 15:21:25
Sara
Szybko, sprawnie, zgodnie z oczekiwaniem. Polecam
5 / 5
2019-02-20 23:55:49
Pola
OK, nie było żadnych problemów.
5 / 5
2019-02-20 11:11:45
Marcin
Sprawna i dokładna realizacja zamówienia. Towar bez zastrzeżeń, całkowicie zgodny z opisem.
5 / 5
2019-02-15 11:34:48
Robert
Szybka dostawa i bardzo miła, kompetentna obsługa.
4 / 5
2019-02-12 21:47:40
Edmund
Wszystko przebiegło zgodnie z opisem. Polecam sklep
4 / 5
2019-02-06 13:45:10
Janina
Produkt zgodny z opisem, Polecam sprzedawcę
4 / 5
2019-02-04 15:17:23
Julianna
Wszystko ok, aczkolwiek dodatkowe opłaty za płatności innego rodzaju niż przelew bankowy są słabe.
5 / 5
2019-01-30 13:41:50
Łucja
Zakupy udane, szybko i w dobrej cenie. Polecam.
5 / 5
2019-01-28 20:52:56
Patryk
Całkowicie profesjonalnie. Polecam.
5 / 5
2019-01-27 19:13:06
Dominik
Usługa zrealizowana szybko i profesjonalnie
5 / 5
2019-01-25 10:53:09
Emil
Bardzo dobrze i polecam ten sklep
5 / 5
2019-01-21 21:46:18
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Jestem zadowolona z produktu. Polecam
4 / 5
2019-01-18 18:39:16
Antonina
Jestem zadowolony z postawy sklepu.
5 / 5
2019-01-10 12:09:16
Faustyna
Szybko i sprawnie. Sprzet wg opisu
5 / 5
2019-01-10 10:58:07
Elżbieta
Profesjonalnie, szybko i bezproblemowo. Polecam!
5 / 5
2019-01-10 10:42:32
Tomasz
Sklep zasługuje na polecenie innym konsumentom. Tak trzymać
5 / 5
2019-01-05 16:56:52
Malina
Bardzo dobry sklep, profesjonalny asortyment
5 / 5
2019-01-02 12:59:35
Iwona
Rewelacja. Szybko i bez kłopotów.
5 / 5
2018-12-31 15:33:17
Marian
Zdecydowanie polecam - bardzo sprawna realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-12-31 10:38:32
Marina
Szybka obsługa, paczka zapakowana profesjonalnie. System działa , jestem zadowolony z obsługi i produktu
5 / 5
2018-12-27 14:59:15
Jan
Czas oczekiwania zgodny dekparacja sklepu towar w ninagannym stanie.Polecam
5 / 5
2018-12-27 09:10:33
Renata
Dobry sklep internetowy z szerokim asortymentem, dobre ceny i szybka realizacja zamówień
5 / 5
2018-12-26 11:41:20
Oliwier
Bardzo pozytywnie, szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-12-25 13:26:27
Sandra
Sklep super. Moznaby zmienić przewoźnika celem skroceniaczasu dostawy.
5 / 5
2018-12-21 11:57:48
Wacław
Szybko. Na drugi dzień otrzymałem towar. Polecam
5 / 5
2018-12-20 20:43:47
Małgorzata
Super obsługa. Bardzo dobry towar. Szybka i fachowa pomoc techniczna. Gorąco polecam
5 / 5
2018-12-20 12:54:04
Kacper
Polecam wszystkim, bardzo dobry kontakt, najtaniej na rynku. Sklep zrobił wszystko, by przesyłka doszła przed świętami i to jeszcze z dużym marginesem ☺️ Dziękuję i pozdrawiam!
5 / 5
2018-12-19 21:28:06
Kajetan
Zamówienie było przez telefon. Wszystko odbyło się szybko i bezproblemowo. Towar bardzo dobrze zapakowany. Sklep warty polecenia.
5 / 5
2018-12-18 14:18:48
Jadwiga
Wszystko w porządku, polecam !
4 / 5
2018-12-18 13:05:06
Beniamin
Niestety "rozjechała" się strona internetowa z zawartością magazynu i nie wszystko co zamówiłem otrzymałem. :) Na pochwałę natomiast zasługuje obsługa tego problemu przez Aksonet. Był telefon i już dalej wszystko sprawnie zgodnie z uzgodnieniami.
5 / 5
2018-12-17 13:59:58
Herbert
Otrzymałem towar za który zapłaciłem, jestem zadowolony
5 / 5
2018-12-14 19:45:54
Bartosz
Profesjonale podejście do załatwiania interesów Expresowa realizacja i wysyłka zamówienia Zdecydowanie Polecam
5 / 5
2018-12-14 17:24:20
Michał
Super. Paczka na czas. Pełny i szybki kontakt ze sklepem. OK :)
5 / 5
2018-12-12 12:56:14
Radomir
Wszystko profesjonalnie i szybko. Bardzo dobry sklep.
5 / 5
2018-12-12 11:31:44
Mariola
Rewelacja. Ekspresowe tempo realizacji zamówienia. Polecam!
5 / 5
2018-12-11 19:44:32
Luiza
Sklep godny polecenia,pomagający również kilka lat po sprzedaży napewno zrobię w nim jeszcze zakupy.
4 / 5
2018-12-11 16:51:56
Adrian
Wszystko sprawnie, w przypadku problemów kontaktują się z kupującym.
5 / 5
2018-12-11 13:54:46
Daria
Wzorowa obsługa klienta , bardzo polecam .
5 / 5
2018-12-11 10:40:56
Oskar
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko i zgodnie z zamówieniem. Polecam aksonet. Z pozdrowieniem Wesołych Świąt dla całego personelu😀😀😀
5 / 5
2018-12-08 10:18:50
Roksana
Kolejne zakupy w tym sklepie i jak zwykle perfekcyjnie.
5 / 5
2018-12-07 17:32:47
Alberta
Fachowa obsługa, szybki kontakt, zamówienie zrealizowane w ciągu 24h, jakieś małe gratisy w przesyłce, co było po prostu miłe. Polecam z pełną odpowiedzialnością.
4 / 5
2018-12-07 14:11:07
Kornel
nie mam zdania , to była 1 sza transakcja
5 / 5
2018-12-06 16:01:11
Witold
Transakcja przebiegała w sposób profesjonalny. Zdecydowanie polecam sklep aksonet.pl
5 / 5
2018-12-05 21:03:44
Beniamin
Bardzo pozytywne doświadczenie. Zamówiony telefon odebrałem osobiście i byłem zmuszony oddać po tygodniu z powodu złej jakości mikrofonu, zrobiłem to również osobiście. Podczas drugiej wizyty zamiast zwrotu gotówki zamieniłem zakupiony telefon na model innego producenta. Niestety również ten telefon nie spełnił oczekiwań, tym razem miał zbyt cichy dzwonek, a ponieważ miał to być telefon dla starszej osoby była to bardzo istotna wada. Wymiana telefonu jak i zwrot drugiego odbyły się bez jakichkolwiek problemów.
5 / 5
2018-11-30 02:06:28
Emanuel
Bardzo sprawna transakcja; towar był dokładnie taki, jakiego oczekiwałam.
5 / 5
2018-11-28 13:15:23
Ksenia
Wszystko w porządku, polecam.
5 / 5
2018-11-23 23:37:47
Lesław
Pierwszy sklep gdzie dostałem sensowną odpowiedź na pytania techniczne, bardzo sprawna realizacja zamwienia
5 / 5
2018-11-23 13:40:04
Jędrzej
Polecam bez dwóch zdań. Świetne listwy zasilające 230V, super cena, obsługa typu "zapłać i czekaj" bez zbędnych korespondencji i dogadywania.
5 / 5
2018-11-22 13:01:33
Marta
Towar zgodny z opisem. Dostawa błyskawiczna - zakup póżnym wieczorem (właściwie w nocy), następnego dnia dostawa przez pracownika firmy pod wskazany przeze mnie adres (po uprzednim kontakcie telefonicznym). Rzadko już można spotkać takie firmy. Gorąco polecam !!!!
5 / 5
2018-11-21 13:32:57
Klara
Profesjonalna obsługa, informacja o wydłużeniu terminu realizacji, wszystko o.k.
5 / 5
2018-11-21 11:28:05
Wiola
Bez zarzutu. Szybko, przedmiot zgodny z opisem, przystępna cena.
5 / 5
2018-11-19 18:44:05
Wacław
Bardzo dobrze, szybko i sprawnie.
5 / 5
2018-11-15 12:21:58
Oliwia
Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Produkt zgodny z opisem. Kamera działa.:)
5 / 5
2018-11-14 20:50:52
Izabela
Sprawnie, szybko i zgodnie z opisem. Przesyłka dobrze zapakowana.
5 / 5
2018-11-12 06:16:50
Kornel
Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Polecam :-)
5 / 5
2018-11-08 19:37:14
Magdalena
Dobrze zaopatrzony sklep z profesjonalną obsługą.

Rzetelne opinie o Aksonet