Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Aktywatory.pl

Aktywatory.pl Opinie 4.9 (262)

Łódzka 176
62-800
Kalisz
62 768 77 06
opinie Aktywatory.pl
speedtest
4.9
262
Opinii

Doskonale

5 / 5
2021-02-16 03:17:51
Mariusz
Powinno być 5 gwiazdek:)
1 / 5
2021-02-16 03:17:17
Mariusz
Od 2 lat korzystam z preparatu NeoBac bakterie do oczka wodnego z sukcesami. Mam spokój z mułem i zapachem. Polecam sklep.
5 / 5
2020-02-20 18:57:23
Mateusz
Dobry kontakt, duży wybór preparatów.
5 / 5
2020-02-14 20:48:45
Weronika
Neobac do oczyszczalni przydomowej jest rewelacyjny, jestem zadowolona i polecam
5 / 5
2020-02-14 09:08:17
Aleksandra
kontakt telefoniczny b,przyjemny, informacje b.wyczerpujące
5 / 5
2020-02-11 12:56:41
Hubert
Jak zwykle szybko i sprawnie! Najtaniej na rynku
5 / 5
2020-02-10 12:07:29
Daniel
Świetny towar, prawdopodobnie najlepszy.
5 / 5
2020-02-08 09:17:32
Klara
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami
5 / 5
2020-02-06 21:49:32
Daria
Asortyment zgodny z zamówieniem
5 / 5
2020-02-06 16:59:15
Kazimierz
Rewelacyjny kontakt i szybka reakcja na nieporozumienie. Nawet nie wnikam kto był winien, Sprzedawca wziął to na siebie i załatwił sprawę w 5 sekund. Gratulacje.
4 / 5
2020-02-05 08:36:18
Stefan
kontakt od wielu miesięcy,wracam do firmy,więc jest OK
5 / 5
2020-02-04 12:20:18
Eryk
Szybko i sprawnie, porządnie zapakowane.
5 / 5
2020-02-04 10:27:45
Jowita
Bardzo szybka obsługa, polecam .
5 / 5
2020-02-03 11:27:17
Iwona
Polecam, bezproblemowo, szybko
5 / 5
2020-01-29 10:41:11
Patryk
wszystko zgodnie z planem. Polecam
5 / 5
2020-01-28 10:02:59
Wacław
Od lat jak zawsze ten sam wysoki poziom. Realizacja zamówienia na bardzo wysokim poziomie. Spakowane bardzo bezpiecznie. P O L E C A M !!
5 / 5
2020-01-27 23:08:43
Jowita
Kontakt na wzorowym poziomie, wszystko bez zarzutu
5 / 5
2020-01-27 10:01:20
Romuald
Bez problemu - szybko, sprawnie.
5 / 5
2020-01-23 13:29:05
Jarosława
Jestem zadowolona ze sklep Kupie preparart do przydomowej oczyszczalni juz od 10 lat
5 / 5
2020-01-23 12:03:58
Alfred
Bardzo dobry sklep miła obsługa i szybka wysyłka
5 / 5
2020-01-21 23:03:18
Celina
Jestem zadowolony z współpracy ze sklepem AKTYWATORY.PL i polecam wszystkim. Dziękuję za profesjonalizm.
5 / 5
2020-01-21 16:34:48
Rozalia
Bardzo sprawna i szybka dostawa. Towar w pełni zgodny z pokazaną ofertą. Polecam ten sklep.
5 / 5
2020-01-21 16:34:41
Joachim
Dostawa na czas jak japońskie koleje, kontakt jak z tajskim customer service innymi słowy wszystko na 5!
5 / 5
2020-01-18 21:07:20
Zdzisława
wszystko ok zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2020-01-18 20:02:32
Róża
B.dobry sklep, dużo towarów, szybka wysyłka.
4 / 5
2020-01-18 00:09:07
Marzena
Zamówienie zostało zrealizowane
5 / 5
2020-01-15 13:14:19
Izabela
Wszystko przebiegło bez uwag polecam
4 / 5
2020-01-15 10:31:05
Lucjan
B. pozytywnie ! Towar zgodny i wg. oczekiwań. Polecam.
5 / 5
2020-01-14 20:23:15
Róża
Polecam, będę dokonywał kolejnych zakupów
5 / 5
2020-01-13 18:48:34
Ignacy
zgodnie z zamowieniem, polecam
5 / 5
2020-01-10 17:31:41
Beniamin
Kupuję tu od dawna, jak zwykle same plusy😀
4 / 5
2020-01-03 14:21:16
Henryk
chetnie kuouje w tym sklepie, bo maja bogaty i ciekawy asortyment
5 / 5
2020-01-02 22:15:45
Bernard
Posiadają bardzo dobre produkty i sprawdzone.
5 / 5
2019-12-27 18:47:15
Zygfryd
Wydłużony czas dostawy spowodowany był świętami.
5 / 5
2019-12-27 09:57:43
Wioletta
Szybko zrealizowane zamówienie. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-12-24 12:22:48
Klemens
Rzetelna i trafna ocena produktu Wyczerpujące informacje o oferowanych produktach i ich sposobach stosowania. Polecam
5 / 5
2019-12-21 13:47:03
Sławomir
Trochę długo czas oczekiwania ,ale po za tym ok
5 / 5
2019-12-17 10:56:04
Kornelia
Sklep sprawdzony. Zakupy robię od trzech lat i nigdy nie było żadnego problemu z towarem i dostawą.
5 / 5
2019-12-16 13:29:53
Błażej
Nie było problemów. Jestem zadowolony.
5 / 5
2019-12-16 11:36:21
Julianna
jestem zadowolona z zakupów w aktywatorach
5 / 5
2019-12-13 12:24:02
Greta
Jest to któryś z rzędu zakup i nie ostatni!
5 / 5
2019-12-11 21:31:34
Kaja
zakupy robilem po raz pierwszy ,transakcja przebiegla bardzo sprawnie, Polecam !!!!
5 / 5
2019-12-09 14:38:19
Malina
bardzo szybka, solidna i profesjonalna obsługa
5 / 5
2019-12-09 12:56:57
Sabina
Szybko i sprawnie zostałam załatwiona
5 / 5
2019-12-09 09:21:03
Mirosław
Szybka przesyłka, dobry kontakt ze sprzedawcą, informacja o postępie zamówienia na każdym etapie realizacji.
4 / 5
2019-12-06 12:14:37
Urszula
Wszystko OK gdyby nie jeden problem - miała być darmowa przesyłka -doliczono 10 zł. Dopiero po dwukrotnej interwencji telefonicznej został towar wysłany za darmo.
5 / 5
2019-12-03 12:32:37
Honorata
Profesjonalnie i szybko. Polecam.
5 / 5
2019-12-02 23:44:35
Wiesław
Szybko i profesjonalnie przeprowadzona transakcja.Polecam.
5 / 5
2019-12-02 20:59:02
Franciszek
Towar zgodnie z zamówieniem. Dostawa terminowa
5 / 5
2019-11-26 19:47:57
Zbigniew
Wszystko przebiegało zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-11-24 11:17:43
Aga
Można otrzymać fachową pomoc w wybraniu odpowiednich produktów. Polecam sklep.
5 / 5
2019-11-20 08:12:36
Jędrzej
Jestem bardzo zadowolony z transakcji. Wszysko OK.
5 / 5
2019-11-19 09:25:32
Oksana
Fachowa pomoc, szybka wysyłka. Bardzo polecam!
5 / 5
2019-11-18 19:59:53
Jacek
Polecam wszystkim i zawsze. Pełna profeska.
5 / 5
2019-11-17 19:22:50
Zbyszko
Towar zamówiłem w piątek wieczorem, a towr dotarł do mnie we wtorek - po drodze sobota, niedziela i święto 11 listopada
5 / 5
2019-11-15 16:43:09
Wincenty
Jestem zadowolona stąd nie pierwsze moje zakupy w sklepie internetowym
5 / 5
2019-11-13 19:11:01
Kamil
Polecam sklep. Wszystko odbyło się sprawnie. Przesyłka była solidnie zapakowana 👍
5 / 5
2019-11-12 15:28:27
Ferdynand
Super sklep szeroki asortyment
5 / 5
2019-11-12 12:40:48
Maria
Zamówienie zrealizowane rewelacyjnie
5 / 5
2019-11-07 10:21:51
Natasza
Kupuję tam od 9 lat.nigdy nie było problemu.polecam!
5 / 5
2019-11-05 19:02:03
Renata
Kaliski sklep to wzór dla wszystkich. Polecam. Pochodzę z Kalisza, ale to nie ma znaczenia.
5 / 5
2019-11-04 19:38:40
Michał
Polecam wszystko szybko i sprawnie
5 / 5
2019-11-04 11:11:39
Amelia
Wszystko w porządku, to nie pierwsze moje zakupy w tej firmie, polecam.
5 / 5
2019-11-02 17:04:53
Konstanty
Od lat kupuję tu bakterie, Zawsze szybko i bez problemu. Polecam
5 / 5
2019-10-31 09:28:50
Marta
Wszystko zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-10-29 23:14:07
Oksana
Polecam. Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Profesjonalna i bardzo dobra obsługa.
5 / 5
2019-10-29 14:00:37
Antonina
Wszystko super. Jestem stałym klientem tego sklepu i pozostanę.
5 / 5
2019-10-29 10:03:02
Agata
Stosuję już 2 rok. Jestem zadowolony.
5 / 5
2019-10-27 20:39:25
Rafał
Profesjonalne podejście do tematu
5 / 5
2019-10-24 20:33:25
Monika
Sprawdzony i solidny sklep. Polecam
5 / 5
2019-10-18 17:05:26
Ferdynand
Sklep działa szybko i profesjonalnie.
5 / 5
2019-10-17 18:19:20
Jadwiga
Polecam zakupy , firma rzetelna, dostawa następnego dnia jestem b, zadowolona z zakupów
5 / 5
2019-10-04 10:32:56
Ireneusz
wszystko ok, sprawnie bezproblemowo,jestem zdowolona
5 / 5
2019-10-03 11:34:46
Andrzej
Bardzo pozytywnie. Polecam sklep
5 / 5
2019-10-02 10:19:26
Maciej
Srodek który otrzymałem jest skuteczny ale żeby dokładniej opisać potrzebujemy jeszcze czasu
5 / 5
2019-09-30 12:05:46
Mariusz
Towar wpełni zgodny z opisem.
5 / 5
2019-09-27 10:09:14
Zdzisław
Bardzo sprawnie działający sklep, polecam
5 / 5
2019-09-26 18:13:15
Idzi
Bez uwag . Realizacja i termin na 6
5 / 5
2019-09-25 20:30:53
Bolesław
jestem bardzo zadowolona z szybkiej dostawy, a także z produktu, który utrzymałam.
5 / 5
2019-09-25 12:35:15
Bogdan
Bardzo szybko i sprawnie dziękuję
5 / 5
2019-09-25 10:50:04
Bartłomiej
Duży wybór, przystępne ceny, sprawna realizacja zamówienia
5 / 5
2019-09-24 10:50:43
Lucjan
Polecam. Korzystałem już wiele razy.
5 / 5
2019-09-23 21:41:53
Kinga
Tam i tylko tam,zakupy zrobię sam.
5 / 5
2019-09-23 10:45:25
Wojciech
bardzo dobry sklep. Błyskawiczna przesyłka.
5 / 5
2019-09-20 11:59:25
Ryszard
POLECAM 100 % Zakupy w tym sklepie sama przyjemność SZYBKO ,SPRAWNIE i BEZ KŁOPOTÓW
5 / 5
2019-09-20 11:21:35
Nastazja
Sprawnie szybka. Dobry kontakt
5 / 5
2019-09-19 09:19:40
Marlena
Szybko,sprawnie,towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-09-11 13:58:37
Michalina
sklep zawsze realizuje moje zamówienia ,jestem zadowolony z dotychczasowej współpracy, polecam
5 / 5
2019-09-11 13:21:41
Przemysław
NIE MAM ŻADNYCH ZASTRZEŻEŃ , ZAWSZE BYŁEM OBSŁUŻONY OK!
4 / 5
2019-09-10 10:33:18
Apoloniusz
dobrze sprawnie, a ilość dni jest uzależniona pewnie od potwierdzenia przelewu.
5 / 5
2019-09-09 15:09:03
Radosław
Szybko,sprawnie i profesjonalnie.Polecam
5 / 5
2019-09-08 15:20:54
Antonina
Pozytywnie towar był na czas opisany na ich stronie polecam
5 / 5
2019-09-06 18:29:54
Grzegorz
Sklep solidny ,szybka dostawa zgodna z zamówieniem.
5 / 5
2019-09-06 11:04:22
Klaudiusz
Zamawiam produkty od kilku lat bo jest to firma, którą polecam każdemu. Produkty nie są przereklamowane. Solidna firma.
5 / 5
2019-09-06 11:03:29
Teodor
Szybko i w konkurencyjnej cenie
5 / 5
2019-09-05 14:31:48
Iga
Wszystko bardzo dobrze .Jestem klientem stałym i "wiernym" Polecam.
5 / 5
2019-09-03 14:47:26
Wioletta
Ekstra transakcja, bez jednej uwagi negatywnej. Tak trzymać!
5 / 5
2019-09-03 13:50:27
Klaudia
Obsługa profesjonalna,Pan doradził mi środek, który wygląda na to że działa - rury się odblokowały po kilku dniach stosowania specyfiku. Polecam sklep.
5 / 5
2019-09-02 14:23:21
Stanisława
Kupuję już długo i nigdy się nie zawiodłam.
5 / 5
2019-08-23 10:27:53
Cecyl
Szybko i bez żadnych problemów.
5 / 5
2019-08-21 10:39:52
Seweryn
Super sklep z którego już korzystałem nie pierwszy raz "POLECAM"
5 / 5
2019-08-20 13:35:02
Elżbieta
Z usług tej firmy korzystam już od lat, nie mam z nią żadnych negatywnych doświadczeń, polecam.
5 / 5
2019-08-19 18:17:21
Agnieszka
Wspaniale, firma godna polecenia. Akurat przelew robiłam w tym samym banku, w którym firma ma rachunek, więc płatność została zaksięgowana od razu a przesyłka wysłana jeszcze tego samego dnia. Polecam szczerze
5 / 5
2019-08-19 12:01:20
Marzena
Godni polecenia, szybka wysyłka
5 / 5
2019-08-17 12:13:00
Ziemowit
Szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-08-16 11:30:08
Apolonia
Jestem bardzo zadowolony. Kupuję tylko w aktywatorach. Polecam.
5 / 5
2019-08-16 11:25:58
Wieńczysła
Polecam ! Wszystko bez problemów
5 / 5
2019-08-16 09:46:13
Szczepan
Obsługa WSPANIALA.Przyjazna i chętnie doradza. Właściwie doradza. Mamieszalam w zamówieniu,odeslalam towar i czekam na właściwy.Kupuje tam kolejny raz i będę kupowała nadal Ta droga dziękuję personelowi za profesjonalizm i przyjazne traktowanie " roztrzepanych" klientów.
5 / 5
2019-08-13 12:56:27
Władysław
Od wielu lat polecam bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-08-12 12:36:17
Liliana
korzystam ze sklepu od lat i zawsze działa on bez najmniejszych uchybień
5 / 5
2019-08-09 16:03:38
Emanuela
Znakomity sklep, Szyko , tanio profesjonalnie.
4 / 5
2019-08-09 13:24:31
Ismena
W porządku, ale oczekiwałabym, że jak zamawiam w niedzielę to w poniedziałek towar jest wysyłany.
5 / 5
2019-08-06 14:34:26
Bronisława
Nie jest to mój pierwszy zakup. Zawsze jest super. polecam Pozdrawiam Waldek
5 / 5
2019-08-05 09:52:46
Antonina
Sumienna dokładna i bardzo szybka obsługa .
5 / 5
2019-08-03 09:43:18
Luba
sprawa załatwiona szybko i bez problemów
5 / 5
2019-07-30 19:16:10
Monika
Dziękuję za sprawną obsługę i szybką przesyłkę - POLECAM.
5 / 5
2019-07-29 14:12:15
Alina
realizacja zmówienia zgodna z oczekiwaniem
5 / 5
2019-07-27 09:39:39
Jędrzej
Duży wybór, dobre jakościowo produkty, szybka dostawa.
4 / 5
2019-07-27 08:49:29
Radomir
Bez zarzutów,wszystko przebiegło dość szybko.
5 / 5
2019-07-26 13:25:41
Romana
Szybka realizacja zamówienia 👍
5 / 5
2019-07-25 16:33:20
Honorata
Jak zawsze profesjonalnie i sprawnie
5 / 5
2019-07-25 10:29:32
Gustawa
Bardzo dobra i profesjonalna obsługa sklepu. Polecam !
5 / 5
2019-07-22 16:54:24
Emil
Profesjonalna obsługa, szybka dostawa - polecam.
5 / 5
2019-07-22 10:40:50
Mieczysława
Zawsze z przyjemnością robię w tym sklepie zakupy
5 / 5
2019-07-21 14:58:02
Matylda
towar zamówiony dotarł bez jakichkolwiek problemów, zgodnie z zamówieniem, solidny sprzedawca, POLECAM!
5 / 5
2019-07-19 16:13:14
Rafał
Bardzo pozytywna reakcja sklepu na prośbę o dodatkową saszetkę z preparatem.
5 / 5
2019-07-16 13:08:58
Laura
Dobry sklep i dobre zakupy. Szybko realizują zamówienie. Zamawiałam bakterie do oczyszczalni z tego sklepu drugi raz i w tym i w poprzednim przypadku wszystko było wporządku
5 / 5
2019-07-15 19:18:36
Izydor
Sklep godny polecenia. Szybka dostawa, możliwość płatności dopasowane do klienta. Towar spełnia swoje zadanie odpowiednio dobrze.
5 / 5
2019-07-13 22:36:03
Rozalia
To był już kolejny zakup i wszystko było w porządku. Jestem ze sklepu bardzo zadowolona, bo nie ma żadnych problemów a przesyłkę dostaję szybko niezależnie czy płatna z góry czy za pobraniem.
5 / 5
2019-07-12 11:05:19
Ignacy
Jestem zadowolony, szybka dostawa, produkt dobrej jakości, taki jakiego oczekiwałem.
5 / 5
2019-07-07 00:16:19
Alina
Wszystko przebiegło pomyślnie i szybko.
5 / 5
2019-06-28 10:10:02
Piotr
Wszystko w najbliższym porządku. Polecam
5 / 5
2019-06-27 13:27:42
Izolda
BEZPROBLEMOWE ZAKUPY JAK ZAWSZE. DOBRE CENY
5 / 5
2019-06-25 18:13:53
Malwina
Towar zgodny zamówieniem, dobrze zapakowany.
5 / 5
2019-06-24 12:30:39
Iwona
Super sklep, bardzo miła i pomocna obsługa na infolinii
5 / 5
2019-06-21 14:18:37
Donata
niekłopotliwe w użyciu i mam nadzieję,że spełni swoje zadanie.pozdrawiam
1 / 5
2019-06-20 22:43:16
Bernard
Sprawa płatność za zamówienie co niego na stronie ,zamówienia powyżej 250 dostawa darmowa sklep nalicza opłatę.
5 / 5
2019-06-19 12:50:21
Laura
Polecam wszystkim ,duży wybór i przystępne ceny na pewno będę robił zakupy w przyszłości
4 / 5
2019-06-19 11:22:09
Błażej
W informacji o artykule Microback brakowało, że dozowanie jest miarką, a nie w saszetkach.
5 / 5
2019-06-19 09:19:42
Dominika
Polecam ten sklep. Szybka dostawa. Super produkty, w dobrych cenach.
5 / 5
2019-06-18 14:22:00
Marlena
Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonej transakcji, bardzo dobry i sprawdzony dostawca, POLECAM!
5 / 5
2019-06-14 23:20:44
Zuzanna
korzystam z produktów tej firmy już od kilku lat i stale jestem zadowolony.
4 / 5
2019-06-13 09:32:50
Tadeusz
Nie mam zarzutów. Jest bardzo dobrze.
5 / 5
2019-06-13 07:48:40
Matylda
Szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2019-06-12 20:36:31
Gabriela
Korzystam z usług firmy aktywatory od kilku lat. Polecam wszystkim gorąco.
5 / 5
2019-06-12 10:38:21
Bogusława
Jak zwykle - bezproblemowo. Towar bardzo dobrze zapakowany, zabezpieczony przed uszkodzeniem. Udalo się skorzystać z fajnych promocji.
5 / 5
2019-06-11 10:46:15
Seweryn
Szybka obsługa, towar doszedł nie uszkodzony i dobrze zapakowany, taki jak trzeba.
5 / 5
2019-06-11 07:33:51
Tomasz
Doradzono mi odpowiednią gaśnicę przeciwko szerszeniom. Sprawdził się doskonale. Z odległości 3 m, z łatwością pozbyłem się niebezpieczeństwa:) Obsługa w sklepie bardzo miła. Polecam.
5 / 5
2019-06-04 21:42:00
Adam
super, szybko ,sprawnie- wzorowo
4 / 5
2019-06-04 14:15:14
Filip
Produkt zgodny z zamówieniem. Należy poprawić informacje o statusie zamówienia. Reszta ok
5 / 5
2019-05-30 07:39:42
Marek
Polecam wszystkim. Skuteczne i wygodne w użyciu tabletki..
5 / 5
2019-05-29 12:26:01
Bronisław
przesyłkę otrzymałem szybko i sprawnie na pewno skorzystam następny raz gdy zajdzie taka potrzeba
4 / 5
2019-05-25 17:06:38
Lidia
Co roku korzystam z tego sklepu
4 / 5
2019-05-24 07:18:41
January
Polecam. Super doradztwo a potem szybka realizacja zamówienia. Może tylko koszty przesyłki ciut drogie.
5 / 5
2019-05-23 13:41:48
Maksymilian
Super sklep zawsze w nim kupuję i będę kupował polecam !!!
5 / 5
2019-05-21 19:46:13
Sylwester
saolidna firma i przyjazna - jak jeszcze kupione produkty będą miały jakość taką jak w opisie - to już bedzie SUPER
5 / 5
2019-05-20 14:57:32
Klaudiusz
nie bede pisał i proszę takich pytań otwartych nie zadawać bo mnie irytują!
5 / 5
2019-05-19 22:40:04
Faustyna
Wszystko ok, jestem zadowolona z produktów. Jedynie wysyłka mogła być nieco szybsza. Pozdrawiam.
5 / 5
2019-05-18 08:33:22
Bronisława
Jestem bardzo zadowolona. Bardzo szybka dostawa.
4 / 5
2019-05-14 21:58:51
Angelika
brak informacji o braku towaru w magazynie i opóźnieniu wysyłki a poza tym ok współpracuje już z tą firmą wiele lat duży wybór asortymentu do szamb i oczyszczalni oraz chemii gospodarczej, zazwyczaj szybka wuysyłka
5 / 5
2019-05-12 15:45:24
Idzi
szybka realizacja i towar bez jakichkolwiek uszkodzeń,polecam
5 / 5
2019-05-10 11:25:27
Henryk
dobry kontakt z klientem, korespondencja e-mailowa o statusie zamówienia na bieżąco, realizacja sprawna i bezproblemowa.
5 / 5
2019-05-10 11:12:15
January
Jak najbardziej w porządku:).
5 / 5
2019-05-09 16:20:47
Edyta
Dobry kontakt, towar zgodny z opisem. Polecam
4 / 5
2019-05-06 15:14:52
Oliwia
Zrealizowane zgodnie z zamówieniem, drobne uwagi do zabezpieczenia opakowań z cieczami (niewielkie wysączenia do opakowania zbiorczego). Ogólnie polecam.
5 / 5
2019-05-06 08:49:34
Benedykt
Jak zawsze wszystko jak nalezy
5 / 5
2019-05-02 21:00:12
Beniamin
szybka dostawa , możliwość wyboru formy dostawy.
5 / 5
2019-04-29 14:03:02
Malina
szybko sprawnie jestem zadowolona
5 / 5
2019-04-29 09:53:59
Brygida
Bardzo dobry sklep Doskonała obsługa wraz z doradztwem
5 / 5
2019-04-28 21:55:36
Anna
jestem zadowolona z zakupów, polecam zakupy w aktywatory.pl
5 / 5
2019-04-25 12:27:58
Luba
Potrafią doradzić, towar dobrze zapakowany, szybka wysyłka.
5 / 5
2019-04-23 14:12:14
Ada
Szybka realizacja zamówienia. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco. Będę stałym klientem sklepu.
5 / 5
2019-04-23 10:25:54
Lilianna
Bardzo szybko moje zamówienie zostało skompletowane i wysłane. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2019-04-22 21:20:05
Felicjan
Kupuję w tym sklepie od kilku lat i nigdy się nie zawiodłem. Polecam.
5 / 5
2019-04-18 21:16:46
Jagoda
Dla stałych klientów mały rabat.
4 / 5
2019-04-18 17:14:59
Emanuela
Wszystko w terminie i zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-04-12 22:26:01
Julita
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, polecam tego sprzedawcę
5 / 5
2019-04-11 12:32:45
Robert
Jak zwykle profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-04-10 20:04:11
Patryk
Polecam sprzedającego wszystko szybko i sprawnie
5 / 5
2019-04-09 14:24:30
Wieńczysła
Wszystko zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-04-09 14:22:43
Julianna
Ma dobra ofertę produktów Dostawa bez problemów
4 / 5
2019-04-07 08:26:51
Jadwiga
duży wybór artykułów ekologicznych
5 / 5
2019-04-04 10:38:36
Karina
Dla mnie spełniają wymagania, a przy okazji maja jeszcze ładny zapach.
5 / 5
2019-04-03 11:36:22
Daria
Jestem klientem od wielu lat. Zawsze realizacja zamówienia bez problemu. Produkty zawsze starannie opakowane. Oferta cenowa też dobra na tle konkurencji. Tak trzymać 🤞
5 / 5
2019-02-22 19:59:49
Longin
Bardzo dobry sklep. Fachowo doradzono rodzaj produktu. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam!
5 / 5
2019-02-19 19:47:15
Eleonora
OK realizacja zgodna z ofertą
5 / 5
2019-02-19 09:47:57
Michał
Jestem zadowolony, miła obsługa.
5 / 5
2019-02-18 12:34:51
Edyta
Super szybka realizacja, następnego dnia po złożeniu zamówienia towar otrzymałam. Gorąco polecam
1 / 5
2019-02-15 20:02:45
Liwia
Tragedia Poczta polska żenada....przesyłka nie dostarczona zero awizo Zero info od sprzedawcy Tylko ocena 😖 Zero kontaktu ze strony kuriera i sprzedawcy mimo ze była chęć na zakup towaru
5 / 5
2019-02-13 17:51:09
Daniela
Zawsze na czas, pełen profesjonalizm. Polecam
5 / 5
2019-02-12 13:26:26
Sławomira
Jestem klientem od kilku lat - sumarycznie aktywatory, oceniam bardzo dobrze. Są tu rozsądne produkty dla wymagających. No może jak miałbym się czegoś czepić, to chwilowe braki ulubionych produktów, ale to jedyny maleńki minusik.
5 / 5
2019-02-08 19:52:05
Magda
Szczerze polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2019-02-08 12:18:47
Liwia
Kupuję od kilku tat w tym sklepie. Nigdy nie miałam problemów z zakupami
5 / 5
2019-02-08 11:47:27
Sandra
Miła obsługa fachowe doradztwo
5 / 5
2019-02-08 09:52:07
Jowita
Od kilku lat kupuje w tym sklepie. Bez żadnych problemów. Zdecydowanie polecam
5 / 5
2019-02-06 16:03:27
Sebastian
szybka i profesjonalna obsługa
5 / 5
2019-02-05 21:59:45
Juliusz
Jestem bardzo zadowolona, jak za każdym razem.
5 / 5
2019-02-05 18:33:39
Angelika
Dobry wybor,dostawa do domu na czas.
4 / 5
2019-02-05 09:29:02
Teodor
Jak zawsze szybko i bez problemów ! dziękuję !
5 / 5
2019-02-02 08:22:52
Liwia
Bardzo przystępna oferta. Zobaczę jak się sprawdzą produkty.

Rzetelne opinie o Aktywatory.pl