Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję aktywny.com.pl - sklep sp

Aktywny.com.pl - sklep sp Opinie 4.8 (502)

Długa 10
31-147
Kraków
12 346 11 03
opinie Aktywny.com.pl - sklep sp
speedtest
4.8
502
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-10 15:15:35
Aldona
Szybka realizacja i dostawa zamówienia. Jestem bardzo zadowolona 😊
5 / 5
2020-02-10 10:03:53
Marcin
Bardzo sprawnie zrealizowana opcja negocjacji ceny (uzyskałem rabat na podstawie ceny innego sklepu). Błyskawiczna wysyłka. Serwis ze strony sklepu na najwyższym poziomie. Warto korzystać z ich oferty.
1 / 5
2020-02-06 11:51:00
Zdzisława
Anulowano zamówienie z powodu braku towaru. Uwaga na nieaktualne stany magazynowe.
4 / 5
2019-07-31 17:32:22
Irmina
Kostium Speedo w świetnej cenie, produkt pełnowartościowy.
5 / 5
2019-07-30 19:54:47
Oleg
Kurtka zgodna z opisem w atrakcyjnej cenie, do tego wysyłka za darmo. Polecam!
5 / 5
2019-07-30 10:35:32
Julian
Szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-05-18 15:39:18
Marlena
Jetsem bardzo zadowolona, szybka realizacja zamówienia. POLECEM zakupy w aktywny.com.pl
5 / 5
2019-04-29 07:34:11
Henryka
sprawna i szybka obsługa zamówienia, atrakcyjne ceny, dobry kontakt ze sklepem, polecam.
5 / 5
2019-04-26 15:44:58
Władysława
Wszystko przebiegło bez problemów. Polecam
4 / 5
2019-04-25 08:30:52
Urszula
głownym minusem jest niespodziewanie długi okres oczekiwania na zamówienie - 14 dni. Miało byc zrealizowane w ciągu 3-4 dni
3 / 5
2019-04-23 10:15:16
Kornel
obsluga super, towar znalazl sie u mnie blyskawicznie, polecam :)
5 / 5
2019-04-02 14:36:51
Apolonia
Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu. Dobre doradztwo i chęć pomocy. Szybka wysyłka towaru. Z czystym sumieniem polecam ten sklep. Zwrot kosztów załatwiony od ręki. Szybko i uczciwie.
5 / 5
2019-03-15 18:50:03
Brygida
Super sklep. Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-02-25 15:51:19
Wiesław
Zamówienie złożyłem o godz. 14.29. Towar odebrałem następnego dnia. Błyskawiczna wysyłka, towar ok. Polecam sklep.
5 / 5
2019-02-25 11:29:31
Joanna
Rewelacja! Doskonały kontakt, świetna obsługa i błyskawiczna wysyłka - buty dostała na drugi dzień po złożeniu zamówienia!
3 / 5
2019-02-19 14:40:56
Kinga
Na etapie wysyłki i jej otrzymania mogę polecić sklep. Jeżeli chodzi o zwrot pieniędzy po rezygnacji z towaru jest już 1 tydzień po terminie i nie otrzymałam zwrotu- więc nie polecam sklepu.
5 / 5
2019-02-13 18:17:41
Jakub
czysta przyjemność z zakupów
5 / 5
2019-02-12 11:05:37
Jan
Bardzo dobry sklep, wszystko dostarczone i zgodnie z opisem.
5 / 5
2019-02-08 11:55:53
Ewelina
wszystko w najlepszym porządku, świetny kontakt
5 / 5
2019-01-28 11:05:59
Błażej
Błyskawicznie zrealizowane zamówienie, nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2019-01-17 18:29:31
Karol
Sklep super towar wysłany szybko
5 / 5
2019-01-17 12:27:44
Andrzej
Ponadprzeciętna obsługa klienta, jakość zresztą też :) Polecam!
3 / 5
2019-01-14 12:38:25
Arleta
Nieaktualne dane na stronie w zakresie asortymenyu. Po zamówieniu otrzymałam informacje o braku towaru na magazynie.
5 / 5
2019-01-11 21:09:19
Irmina
Zdecydowanie polecam. Szybka przesyłka, towar dobrej jakości w bardzo dobrej cenie. Lubię robić zakupy u takich sprzedawców i zachęcam pozostałych. Czuję, ze sklep prowadzony przez osoby z pasją.
5 / 5
2019-01-10 17:54:34
Adam
Mega szybka realizacja - zapłaciłem ok. 14.00 a następnego dnia ok. 14.00 miałem towar w domu :o
5 / 5
2018-12-19 12:16:38
Helena
Szybko, sprawnie, bez problemu.
5 / 5
2018-11-23 09:55:40
January
wszystko w porzadku, mimo że towar odesłałem, bo nie pasował i jestem na etapie zwrotu pieniędzy.
5 / 5
2018-11-21 17:31:03
Eugeniusz
szybka i profesjonalna obsługa, polecam
5 / 5
2018-11-10 11:18:43
Daniela
Towar sciągniety z magazynu w mozliwie najszybszym terminie. Strona internetowa jest OK i łatwa/intuicyjna w obsłudze.
5 / 5
2018-10-23 19:50:47
Felicja
Duży wybór dobrze opisanych produktów. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Dla mnie rewelacja :)
5 / 5
2018-10-05 09:28:26
Cyprian
Bardzo dobry sklep. Szybka realizacja zamówienia, niezłe ceny, szybki zwrot pieniędzy za odesłaną (niepasującą) rzecz.
4 / 5
2018-10-03 20:39:26
Luba
Bardzo solidna firma. Przekazywanie informacji przez firmę o statusie zamówienia - OK. Innych kontaktów poza elektronicznym nie było. Zbędne. Towar dotarł zgodny z zamówieniem i opisem. Duużo przed deklarowanym czasem.
5 / 5
2018-09-24 09:49:59
Daria
Szybki, skuteczny, miły kontakt. Szybka dostawa. Zamówiona rzecz zgodna z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2018-09-03 10:59:02
Iwona
Fantastyczna, sympatyczna, bardzo pomocna obsługa. Szybki kontakt. Chętnie ponownie zrobię tu zakupy
5 / 5
2018-08-25 12:47:59
Zygmunt
Super sklep, można negocjować cenę!
5 / 5
2018-08-03 08:52:05
Ferdynand
Świetny sklep. Kupuję tu od wielu lat. Zawsze można liczyć na cenne wskazówki.
5 / 5
2018-06-27 12:01:49
Brunon
Pełen profesjonalizm, doskonały proces składania, realizacji zamówienia
5 / 5
2018-04-26 10:02:02
Lucjan
Szybko i profesjonalnie.Polecam.
5 / 5
2018-04-16 10:03:09
Emanuela
TOWAR PIERWSZA KLASA - PEŁEN PROFESJONALIZM.....
5 / 5
2018-04-14 09:15:55
Apolonia
Polecam. Wszystko zgodnie z ustaleniami
5 / 5
2018-04-06 10:09:34
Maksymilian
Sklep na najwyższym poziomie.Bardzo miła i rzeczowa obsługa.Polecam tym którzy są nie zdecydowani.
5 / 5
2018-03-15 18:17:34
Jolanta
Rewelacyjny kontakt, szybka przesyłka, towar w atrakcyjnej cenie. Polecam:-)
5 / 5
2018-02-27 21:51:35
Dominika
Zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane, towar bardzo dobrej jakości. Podejście do klienta więcej niż wzorowe, wymiana na inny rozmiar nie stanowiła tutaj żadnego problemu i przebiegła błyskawicznie a to rzadko się dzisiaj zdarza. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, polecam aktywny.com.pl w 100 %.
5 / 5
2018-02-19 08:00:11
Eleonora
Wszystko w najlepszym porządku!
5 / 5
2018-02-13 12:46:35
Adrian
Naprawdę rzetelna firma. Polecam zakupy w tym sklepie.
4 / 5
2018-02-09 01:16:35
Emil
ok szybko sprawnie bez komplikacji
5 / 5
2018-02-07 12:11:01
Wiktoria
Bardzo dobrze działająca strona.
5 / 5
2018-02-05 13:15:34
Klaudia
Witam Miło i przyjemnie. Pozdrawiam Marcin
5 / 5
2018-02-03 12:40:37
Urszula
Szybka wysyłka w dzień zamówienia, towar świetnie zapakowany polecam.
4 / 5
2018-01-29 18:42:51
Felicjan
Towar zgodny, zakupy bez zarzitow.Jesyny minusik za oczekiwanie na wysylke ale moze towaru nie bylo na stanie.Ogolnie polecam;)
5 / 5
2018-01-26 10:55:57
Ewelina
Bardzo miła i profesjonalna obsługa,mimo mojej pomyłki odesłano mi towar powtórnie bez problemu.Bardzo polecam.
5 / 5
2018-01-26 10:37:41
Adrian
fantastyczna obsługa, błyskawiczny kontakt mailowy, możliwość negocjacji ceny też na plus
5 / 5
2018-01-20 17:26:59
Bogusław
Pełny automat, powiadomienia i przesyłka na miejscu w 24h od zamówienia.
5 / 5
2018-01-17 10:07:49
Wioletta
100% procent zadowolenia. Zamawiałam tu pierwszy raz i od dziś sklep ten stanie się jednym z moich ulubionych.
5 / 5
2018-01-15 20:38:10
Janusz
komunikacja ze sprzedawcą dobra, szybka wysyłka, nie wiem jak z kwestią ewentualnej reklamacji - mam nadzieję, że nie będzie potrzebna.
5 / 5
2018-01-15 12:44:06
Diana
Jestem mile zaskoczona możliwością negocjowania ceny towaru, którym byłam zainteresowana i który w konsekwencji kupiłam. Pole manewru nie jest duże, ale jest! Z pełną odpowiedzialnością polecam sklep aktywny.com jako godny zaufania i przyjazny dla klienta.
5 / 5
2018-01-12 19:27:10
Ada
Towar zgodny z zamówieniem,realizacja błyskawiczna.
5 / 5
2018-01-09 09:27:55
Olga
Polecam bez zastanowienia. Realizacja błyskawiczna buty w dobrej cenie.
5 / 5
2018-01-04 19:32:07
Natasza
Towar zgodny z oferta,jestem zadowolona
5 / 5
2018-01-03 21:11:37
Rudolf
Najlepsza obsługa z jaką się do tej pory spotkałem! Naprawdę czapki z głów. Jedna rzecz (bez wpływu na całość). Wybrałem GLS, a przyjechał DPD. ;) ;)
5 / 5
2018-01-01 15:25:22
Kacper
transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2018-01-01 13:30:32
Roma
Profesjonalnie i rzeczowo polecam
5 / 5
2017-12-29 11:51:10
Irmina
Konkurencyjne ceny, aktualizowany status zamówienia, przesyłka dotarła na czas bez problemu.
4 / 5
2017-12-28 12:15:54
Kalina
Mimo tego, że zrezygnowałam z zamówienia, kontakt ze sklepem oceniam dobrze. Co prawda sklep nie posiadał na stanie produktu, który zamówiłam, ale w zamian zaproponowano wymianę na inny w bardzo korzystnej cenie. Szybki i miły kontakt i ekspresowy zwrot wpłaconych pieniędzy.
5 / 5
2017-12-26 11:33:01
Bernardeta
Szybko, sprawnie, bez zarzutu...
5 / 5
2017-12-25 22:28:08
Andrzej
Współpraca bez zarzutu, super że była opcja negocjacji ceny.
5 / 5
2017-12-21 17:11:04
Antoni
Fantastyczny sklep , elastyczna obsługa!
5 / 5
2017-12-21 09:28:58
Maksymilian
szybka i profesjonalna przesyłka. polecam
5 / 5
2017-12-15 13:12:16
Grzegorz
realizacja zamówienia wg. opisu,dobry kontakt, produkty b.dobrej jakości, odpowiadające ofercie, dostawa szybka
4 / 5
2017-12-14 23:17:07
Kornel
elastyczni cd ceny, dobre marki w ofercie i całkiem bogaty wybór, choć brak często rozmiarówki, pomimo informacji na stronie, ze dostepna jest. Polecam
5 / 5
2017-12-11 11:51:28
Wacław
Odzież bardzo fajna sprawdza się u młodego człowieka dla którego zostala zakupiona. Pani w sklepie internetowym bardzo miła pomocna potrafi doradzić.polecam gorąco
5 / 5
2017-12-07 18:38:17
Antonina
Mimo braku w magazynie towaru, który był w ofercie, oceniam bardzo dobrze kontakt i dalszy przebieg zakupów.
5 / 5
2017-12-06 10:20:13
Aurelia
Towar zgodny z opisem, obsługa bardzo miła, pojawił sie mały problem z wysyłką do paczkomatu ale wina nie leżała po stronie sklepu. Pracownicy rzetelni i mili szybko rozwiązali problem przesyłając towar kurierem pokrywajac wszelkie koszty. Super!
4 / 5
2017-11-24 15:22:36
Amelia
Towar zgodny z zamówieniem, ale przesyłkę która opłaciłam bardzo mnie rozczarowała. Towar zamówiłam do in post a została przekierowana na drugi koniec miasta, punkt czynny do 17.30 i miejsce parkowania opłacić. Brak słów
5 / 5
2017-11-23 20:08:01
Kazimierz
Polecam Sprawnie fachowo i na temat
5 / 5
2017-11-13 08:58:49
Malwina
Towar otrzymałam już na drugi dzień. Jakoś wyśmienita.
5 / 5
2017-11-10 11:47:23
Miłosz
Bardzo sprawnie działający sklep. Polecam!!
5 / 5
2017-11-09 22:34:40
Patryk
Kompetenie i rzeczowo Zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2017-11-09 16:24:25
January
sprawna obsługa, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2017-11-09 12:09:26
Amelia
Bardzo szybka wysyłka ! Wspaniały kontakt ze sprzedawcą
5 / 5
2017-11-07 09:51:22
Kajetan
Super profesjonalnie i szybko. Polecam.
5 / 5
2017-10-13 12:14:52
Filip
Bardzo dobrej jakości produkty.
3 / 5
2017-10-02 13:18:30
Grzegorz
Okazało się, że sklep nie posiada spodni w rozmiarze który był w ofercie i który zamówiłem. Pieniądze zwrócono,ale niesmak pozostał. Polecam sprawdzić telefonicznie zanim przeleje się pieniądze.
5 / 5
2017-09-29 12:01:01
Ludwik
Solidna firma. Gorąco polecam
5 / 5
2017-09-28 17:15:20
Krystyna
Wszystko git. Opcja negocjacji ceny działa
5 / 5
2017-07-27 22:27:44
Eugeniusz
Szybka realizacja, świetny kontakt ze sklepem. Towar dobrej jakości. Wszystko w porządku. Czuć, że dbają o klienta.
5 / 5
2017-07-27 19:50:01
Fabian
Bardzo rzetelny sklep, duży plus za skłonność do negocjacji!
5 / 5
2017-07-19 13:30:10
Genowefa
Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2017-07-10 11:59:27
Gustaw
Dwa razy robiłem zakupy SUPER
5 / 5
2017-07-07 13:03:37
Dalia
Na moja prosbe bardzo szybko zostalo zrealizowane zamowienie i juz nastepnego dnia dostalam zamowiony towar.
5 / 5
2017-07-05 13:48:24
Damian
W pełni profesionalny. Bardzo życzliwa obsługa, gdy potrzebny jest bezpośredni kontakt
5 / 5
2017-06-29 20:36:55
Leon
Wszystko profesjonalnie, polecam
5 / 5
2017-06-21 10:18:34
Otylia
Polecam z czystym sumieniem. Kompetentni i sprawni.
5 / 5
2017-06-19 09:40:45
Aniela
Sprzedawca idealny! Błyskawiczna wysyłka, wszystko w jak najlepszym porządku. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2017-06-03 11:58:53
Tomasz
Internetowy sklep który pracuje w systemie sklepu stacjonarnego a jego sprzedawca Pan Artek nie zapomniał jak ważna jest fachowa wiedza i dorada. Bardzo polecam:-)
5 / 5
2017-05-31 11:10:11
Ignacy
Kolejny udany zakup. Duzy plus to mozliwosc negocjacji ceny oraz profesjonalne doradztwo
5 / 5
2017-05-26 13:19:40
Bogdan
Polecam ten sklep. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2017-05-25 11:56:00
Roksana
Błyskawiczna realizacja zamowienia!
5 / 5
2017-05-24 22:06:28
Ryszard
Szybko, sprawnie, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam.
4 / 5
2017-05-20 14:55:46
Mariola
szybka wysyłka, zwrot towaru już nie taki szybki. Jednak ostatecznie pozytywnie
5 / 5
2017-05-18 09:43:21
Luiza
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa
5 / 5
2017-05-14 22:41:40
Alina
Transakcja przebiegła bardzo szybko i sprawnie, polecam.
5 / 5
2017-05-03 06:31:29
Ryszard
Bardzo sprawny kontakt z działem obsługi klienta. Błyskawicznie otrzymałam maila, ze brakuje jednego towaru i niezwłocznie otrzymałam zwrot pieniędzy za brakujący produkt. Jakość pozostałych zamówionych produktów jak najbardziej spełnia oczekiwania, zgodnie z opisem na stronie .
5 / 5
2017-04-27 09:36:17
Regina
Jestem bardzo zadowolona z produktu i obsługi
5 / 5
2017-04-21 14:14:22
Agata
Milo i sorawnie. Profesjonalnie
1 / 5
2017-02-09 19:25:43
Justyna
Na stronie wyświetlane są produkty, których nie ma w sklepie- brak informacji od sprzedawcy na temat długiego terminu ewentualnej realizacji . Zwrot kasy na konto w porządku- ale to raczej nie powinno podlegać dyskusji.
5 / 5
2017-02-02 09:08:15
Kornel
rzetelna i sprawna obsługa klienta
5 / 5
2017-02-01 22:06:17
Eliza
Super obsluga i świetny kontakt profesjonalna załoga
4 / 5
2017-01-30 11:17:52
Jowita
Nie często korzystam, trochę długo trwa dostawa ale to dopiero trzeci raz korzystam, zobaczymy co będzie dalej. Pozdrawiam
5 / 5
2017-01-23 12:38:22
Stefania
Wszystko zgodne z zamówienie, profesjonalna obsługa
5 / 5
2017-01-22 19:36:39
Henryk
bardzo szybka realizacja zamowienia
4 / 5
2017-01-19 15:27:57
Beniamin
Proponuję dołożyć większej staranności przy pakowaniu przesyłek.
5 / 5
2017-01-16 15:01:16
Cecylia
Zdecydowanie polecam , miła i sympatyczna obsługa, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2017-01-13 12:58:23
Marcelina
Profesjonalne podejście do klienta. Polecam
5 / 5
2017-01-07 19:37:20
Agata
Polecam Sprzedawcę. Wszystko ok.
5 / 5
2017-01-06 12:05:26
Szymon
Zakupiłem świetną koszulkę Spaio w super cenie. Polecam aktywny.com.pl
3 / 5
2017-01-05 12:21:13
Eliza
Nieaktualny stan bazy spowodował że zamówiony przeze mnie towar nie był już dostępny. Zostałam o tym poinformowana i sprawnie zwrócono mi środki. Jednak konieczność zamówienia towaru w innym sklepie znacząco wydlużyła czas zakupów.
5 / 5
2017-01-05 11:13:30
Maciej
Jestem bardzo zadowolona, udało mi sie wynegocjowac dobrą cene a prezent pod choinkę bardzo sie podobał. Jakość super kontakt super
4 / 5
2016-12-27 10:26:08
Waldemar
Mimo, że towar w konkretnej wersji jest dostępny w chwili zamawiania to okazuje się, że jednak nie. W zamian proponują np. inny kolor, Można się porozumieć, kontakt jest dobry.
5 / 5
2016-12-26 06:05:04
Bogna
Po raz kolejny najlepsza cena i obsługa
5 / 5
2016-12-20 10:05:52
Mikołaj
szybka realizacja, dobre doradztwo
5 / 5
2016-12-13 13:29:49
Zofia
sklep spełnił moje oczekiwania
5 / 5
2016-12-05 13:30:19
Jolanta
jest dodrze dobrze wszystko jest w porządku dobrze robią,pozytywny przekaz niech leci i niech się to dalej kręci
5 / 5
2016-12-04 16:11:00
Witold
Bardzo sprawna realizacja zamówienia jak również telefoniczne doradztwo przed zakupem.
5 / 5
2016-12-03 09:45:56
Izolda
Sklep wart polecenia dla osób szukających dobrej odzieży sportowej.
5 / 5
2016-12-02 18:52:07
Bolesław
Jestem bardzo zadowolony. Polecam sklep.
5 / 5
2016-12-02 16:53:43
Renia
Jestem zadowolony z obsługi i towaru. Dziękuje
5 / 5
2016-11-30 06:52:34
Marzena
Szybko, sprawnie i bez problemu
5 / 5
2016-11-28 19:23:13
Bernadeta
Jestem bardzo zadowolony ze sklepu. Bardzo dobra informacja o statusie zamówienia. Polecam !
5 / 5
2016-11-28 00:17:00
Joachim
Wszystko ok. Polecam. Chociaż- pomimo nadziei - informacja o 14-dniowycm okresie oczekiwania nie była przesadzona.
5 / 5
2016-11-14 14:52:30
Idzi
Życzył bym sobie aby wszyscy handlowcy tak działali jak sklep aktywny.com.pl.
5 / 5
2016-10-28 18:55:01
Genowefa
Będę tu wracał na zakupy. Jest OK
5 / 5
2016-10-21 10:35:07
Hubert
Usługi sklepu mogę z czystym sumieniem polecić innym. Mam zamiar dalej robić zakupy w tym sklepie.
1 / 5
2016-09-27 18:16:32
Róża
dostałam nie ten numer obuwia, który zamawiałam, musiałam odesłać na swój koszt
5 / 5
2016-09-20 20:09:33
Aldona
Szybko i bez problemów. Dodatkowo buty zakupione internetowo kilka dni później wymieniłam w sklepie stacjonarnym na numer mniejsze. Polecam.
5 / 5
2016-09-14 18:32:55
Kornelia
Wszystko tak jak powinno być.
5 / 5
2016-09-13 16:32:38
Aldona
W pelni profesjonalna obsluga, wlasnie tego oczekuje od sprzedawciw specjalistycznego wyposażenia.
5 / 5
2016-08-24 11:12:06
Arkadiusz
Polecam sklep! a skarpetki super, sprawdzone na Orlej Perci ;)
5 / 5
2016-06-21 20:25:02
Weronika
Polecam. Zakupy przebiegły bez zarzutu. Szybka dostawa.
5 / 5
2016-06-11 10:54:08
Gerard
Pozytywny kontakt. Dziękuję.
2 / 5
2016-06-08 09:57:05
Gabriela
Zakupy przebiegły sprawnie ale nie jestem zadowolona z jakości towaru. Nie otrzymałam rabatu za niska jakość. Niestety nie mam czasu na zwrot i ponowny zakup.
5 / 5
2016-06-07 23:09:22
Andrzej
Dbają o klienta.Zero niezgodności.Szybko i zgodnie z opisem
5 / 5
2016-05-30 17:28:47
Dalia
Transakcja przebiegła bez zarzutów.
5 / 5
2016-05-28 10:49:31
Kaja
zakupy u nich to sama przyjemność :)
5 / 5
2016-05-22 21:50:45
Maksymilian
Wszystko ok, mimo pomyłki przy wysyłce bez zbędnej zwłoki wysłano kuriera z prawidłowym zamówieniem.
5 / 5
2016-05-19 15:22:06
Helena
profesjonalna i miła obsługa
5 / 5
2016-05-11 20:59:17
Jowita
Szybko, rzetelnie, bez zarzutu. Polecam!
5 / 5
2016-05-04 16:38:25
Bogusława
Bardzo miła obsługa, szybka wysyłka, jak dla mnie to jeden z najlepszych sklepów
5 / 5
2016-04-25 18:56:41
Felicja
Wszystko poszło sprawnie i bez żadnych problemów, polecam.
5 / 5
2016-04-22 14:57:19
Idzi
Bardzo dobry sklep, wysokiej jakości produkty, doskonały kontakt z obsługą sklepu.
5 / 5
2016-04-21 19:46:01
Kalina
Towar w pełni zgodny z opisem, wysokiej jakości, szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2016-04-14 11:42:49
Walenty
Jestem zadowolony z oferty i z przeprowadzonej transakcji.
5 / 5
2016-04-13 18:09:28
Władysław
Bardzo miła i profesjonalna obsługa, super sklep
5 / 5
2016-04-10 10:52:27
Anastazja
Polecam - zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko. Sklep służył pomocą, gdy była taka potrzeba. Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat.
4 / 5
2016-04-09 13:03:52
Bronisław
Sklep dobrze zaopatrzony w artykuły sportowe.
3 / 5
2016-04-07 09:36:39
Honorata
Nie mam nic do zarzucenia jeśli chodzi o obsługę. Wszystko tu było w porządku, sympatyczny kontakt, negocjacja ceny, sprawna przesyłka. Natomiast towar nie był zgodny z opisem (oczekiwałam akcesoriów konkretnej marki a otrzymałam bliżej nieokreślony zamiennik), dlatego postanowiłam go zwrócić.
5 / 5
2016-04-06 19:48:51
Mirosław
Super sklep. Dobre ceny. Świetna obsługa. Zdecydowanie polecam zakupy na aktywny.com.pl
5 / 5
2016-03-28 22:39:19
Jagoda
Jestem zadowolona napewno skorzystam jeszcze nieraz
5 / 5
2016-03-26 17:28:07
Edyta
Bardzo dobry sklep, szybka realizacja zamówienia i wzorowy kontakt z klientem, polecam!
5 / 5
2016-03-25 09:49:54
Halina
Super expresowo, zgodnie z opisem - polecam!
5 / 5
2016-03-14 09:37:51
Teresa
Polecam ten sklep. Bez problemu wymienili zamówione okulary na inny model.
5 / 5
2016-03-08 12:52:44
Filip
BARDZO SOLIDNY SKLEP; GODNY POLECENIA
5 / 5
2016-03-06 20:59:43
Bernadeta
Zakupy jak w kraju białych ludzi
5 / 5
2016-03-05 17:24:49
Angelika
Towar na zamówienie, czas oczekiwania w normie, polecam
5 / 5
2016-03-04 13:10:16
Emanuela
Szybka obsługa, doskonały kontakt. Opinia zdecydowanie pozytywna, dziękuję i rekomenduję innym...
4 / 5
2016-03-03 12:17:39
Gracjan
dobra komunikacja. Uczciwe podejscie.
5 / 5
2016-02-28 10:04:38
Mariola
Rewelacyjna ,profesjonalna, szybka obsługa.
5 / 5
2016-02-26 11:27:50
Jarosław
Wszystko przebiegło bez problemu :)
5 / 5
2016-02-25 16:58:05
Malwina
Towar i współpraca bez zarzutu.
5 / 5
2016-02-18 12:25:15
Maksymilian
POLECAM sklep!!! zarówno pod kątem przygotowania zamówienia jak i jego dostarczenia!!! produkt również rewelacyjny!!
5 / 5
2016-02-17 14:18:37
Stanisław
Fachowa i miła obsługa klienta
5 / 5
2016-02-12 18:42:43
Romuald
Miła obsługa oraz kompetentna.
4 / 5
2016-02-11 12:15:56
Jolanta
Mimo, iż transakcja nie doszła do skutku, to wszystko (łącznie ze zwrotem pieniędzy) przebiegło pomyślnie.
5 / 5
2016-02-08 14:56:29
Józef
Jestem zadowolony z obsługi i terminu dostawy. Ocena pozytywna - dobra
5 / 5
2016-02-08 12:21:58
Karina
Dobre ceny. Wiele lat rzetelnej wspolpracy
5 / 5
2016-01-26 12:58:54
Jonatan
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, bez problemu nastąpiła wymiana towaru na inny rozmiar. Profesjonalizm , zrozumienie dla klienta, idnywidualne podejście do każdego zamówienia. Polecam.
5 / 5
2016-01-21 20:52:39
Mieczysław
Wszystko na piątkę, polecam!
5 / 5
2016-01-18 15:00:53
Ewelina
Bardzo dobry sklep! Fajnie, że można zmienić cenę fajny pomysł. POLECAM!
5 / 5
2016-01-11 18:18:55
Judyta
Kontakt i realizacja zamówienia - bardzo dobre. Minusem jest mało czytelna strona internetowa.
5 / 5
2016-01-11 09:28:33
Roma
Polecam sklep jak najbardziej!
5 / 5
2016-01-06 14:05:16
Lidia
Wszystko elegancko:) pozytywna transakcja
5 / 5
2016-01-04 17:31:48
Julita
Tanio szybko i solidnie polecam bardzo
4 / 5
2016-01-01 18:15:41
Ismena
sklep solidny, miła obsługa, zamówienie zrealizowane bez pomyłek
5 / 5
2015-12-30 09:49:15
Celestyna
Bardzo odważni w zamówieniach, można zaproponować swoja cenę i negocjować, informacja jest na bieżąco, a czas oczekiwania zależy od możliwości otrzymania przez sklep zamówienia, jeżeli towar jest dopiero zamawiany, czyli nie zależy od pracowników dokonujących zamówienia.Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2015-12-29 22:34:25
Manuela
Super szybka dostawa i towar zgodny z zamówieniem! Swietny sklep i polecam!
5 / 5
2015-12-18 11:23:46
Brygida
Super obsługa przed zakupem (błyskawiczna odpowiedź na maile) i w trakcie procesu. <3 POLECAM!
5 / 5
2015-12-10 09:55:50
Oskar
Bardzo udane zakupy, kupuję nie pierwszy już raz.
5 / 5
2015-12-07 11:48:49
Paula
Kupowałam w tym sklepie wielokrotnie i nigdy się nie zawiodłam. Ani na personelu, który służy doradą, ani na towarze. Gorąco polecam
5 / 5
2015-12-03 21:34:48
Aldona
Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep.
5 / 5
2015-12-03 15:41:25
Juliusz
Transakcja przebiegła prawidłowo, bez zarzutu.
5 / 5
2015-11-11 14:33:40
Mieczysław
Profesjonalizm z Krakowa ;) Świetne ceny , miła i fachowa pomoc..
5 / 5
2015-11-02 11:48:55
Remigiusz
bez zarzutów....sprawny sposób zamówień...
4 / 5
2015-10-20 11:43:38
Bartłomiej
Oferta sklepu nieaktualna, proponują zamienniki
4 / 5
2015-10-15 12:39:10
Lucjan
Jest OK, wybrałem paczkomat jednak nie był możliwy i obsługa sklepu zadzwoniła do mnie (trzecie albo czwarte połączenie doszło dopiero do skutku, bo nie mogłem wcześniej odebrać, więc plus za konsekwencję) z propozycją kuriera bez żadnych dodatkowych kosztów z mojej strony. Towar taki jak zamówiłem, ale to chyba powinien być standard ;)
5 / 5
2015-09-28 16:51:33
Aurelia
Dobrze wspominam kontakt ze sklepem, pracują tam bardzo miłe osoby. Ceny są atrakcyjne, dlatego nie są to ostatnie zakupy poprzez tę stronę.
5 / 5
2015-09-22 12:37:05
Przemysław
Sklep godny polecenia dla szukajacych produktow marki salomon
5 / 5
2015-09-12 09:13:53
Julian
Sklep posiada szeroki asortyment, dopiero w nim znalazłem to, czego poszukiwałem.
4 / 5
2015-09-07 16:58:22
Alfred
Dobry sklep: dobra cena (można ją negocjować) a produkt jest taki, jak widać na stronie. Nie ma przykrych niespodzianek, jak to niekiedy bywa.
5 / 5
2015-08-24 07:36:15
Longin
Gorąco polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2015-08-21 09:16:04
Julita
Z taką szybkością działania przedstawicieli sklepu jeszcze się nie spotkałam...Po 5 minutach od złożenia zamówienia skontaktował się ze mną przedstawiciel sklepu poinformować że mają problem z systemem InPost ale w zamian za to w tej samej cenie wysyłają towar kurierem...Towar dostałam następnego dnia, porządnie zapakowany i zgodny z oczekiwaniami. Gorąco polecam.

Rzetelne opinie o aktywny.com.pl - sklep sp