Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję aktywny.com.pl - sklep sp

Aktywny.com.pl - sklep sp Opinie 4.8 (502)

Długa 10
31-147
Kraków
12 346 11 03
opinie Aktywny.com.pl - sklep sp
4.8
502
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-10 15:15:35
Aldona
Szybka realizacja i dostawa zamówienia. Jestem bardzo zadowolona 😊
5 / 5
2020-02-10 10:03:53
Marcin
Bardzo sprawnie zrealizowana opcja negocjacji ceny (uzyskałem rabat na podstawie ceny innego sklepu). Błyskawiczna wysyłka. Serwis ze strony sklepu na najwyższym poziomie. Warto korzystać z ich oferty.
1 / 5
2020-02-06 11:51:00
Zdzisława
Anulowano zamówienie z powodu braku towaru. Uwaga na nieaktualne stany magazynowe.
4 / 5
2019-07-31 17:32:22
Irmina
Kostium Speedo w świetnej cenie, produkt pełnowartościowy.
5 / 5
2019-07-30 19:54:47
Oleg
Kurtka zgodna z opisem w atrakcyjnej cenie, do tego wysyłka za darmo. Polecam!
5 / 5
2019-07-30 10:35:32
Julian
Szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-05-18 15:39:18
Marlena
Jetsem bardzo zadowolona, szybka realizacja zamówienia. POLECEM zakupy w aktywny.com.pl
5 / 5
2019-04-29 07:34:11
Henryka
sprawna i szybka obsługa zamówienia, atrakcyjne ceny, dobry kontakt ze sklepem, polecam.
5 / 5
2019-04-26 15:44:58
Władysława
Wszystko przebiegło bez problemów. Polecam
4 / 5
2019-04-25 08:30:52
Urszula
głownym minusem jest niespodziewanie długi okres oczekiwania na zamówienie - 14 dni. Miało byc zrealizowane w ciągu 3-4 dni
3 / 5
2019-04-23 10:15:16
Kornel
obsluga super, towar znalazl sie u mnie blyskawicznie, polecam :)
5 / 5
2019-04-02 14:36:51
Apolonia
Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu. Dobre doradztwo i chęć pomocy. Szybka wysyłka towaru. Z czystym sumieniem polecam ten sklep. Zwrot kosztów załatwiony od ręki. Szybko i uczciwie.
5 / 5
2019-03-15 18:50:03
Brygida
Super sklep. Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-02-25 15:51:19
Wiesław
Zamówienie złożyłem o godz. 14.29. Towar odebrałem następnego dnia. Błyskawiczna wysyłka, towar ok. Polecam sklep.
5 / 5
2019-02-25 11:29:31
Joanna
Rewelacja! Doskonały kontakt, świetna obsługa i błyskawiczna wysyłka - buty dostała na drugi dzień po złożeniu zamówienia!
3 / 5
2019-02-19 14:40:56
Kinga
Na etapie wysyłki i jej otrzymania mogę polecić sklep. Jeżeli chodzi o zwrot pieniędzy po rezygnacji z towaru jest już 1 tydzień po terminie i nie otrzymałam zwrotu- więc nie polecam sklepu.
5 / 5
2019-02-13 18:17:41
Jakub
czysta przyjemność z zakupów
5 / 5
2019-02-12 11:05:37
Jan
Bardzo dobry sklep, wszystko dostarczone i zgodnie z opisem.
5 / 5
2019-02-08 11:55:53
Ewelina
wszystko w najlepszym porządku, świetny kontakt
5 / 5
2019-01-28 11:05:59
Błażej
Błyskawicznie zrealizowane zamówienie, nie mam żadnych zastrzeżeń.

Rzetelne opinie o aktywny.com.pl - sklep sp