Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Aktywny Nadgarstek

Aktywny Nadgarstek Opinie 5.0 (357)

Bema 1 lok. 4
20-045
Lublin
515012234
opinie Aktywny Nadgarstek
speedtest
5.0
357
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-21 20:13:41
Kinga
Super szybka wysyłka, dobra komunikacja.
5 / 5
2020-02-21 11:29:59
Stefania
Jestem bardzo zadowolony z asortymentu jaki mają w ofercie polecam każdemu kto potrzebuje paska lub samego zegarka sportowego
5 / 5
2020-02-21 11:09:13
Maksymilian
Szybko, profesjonalnie, tak jak powinno to być. Towar zapakowany bezpiecznie. Podczas rozmowy telefonicznej przed zakupem, sprzedawca wykazał się fachową wiedzą na temat oferowanego asortymentu. Polecam.
5 / 5
2020-02-20 13:22:02
Arleta
Szybko i sprawnie, towar wysłany natychmiast, zegarka jeszcze nie ocenię bo mam go pierwszy dzień ;)
5 / 5
2020-02-20 13:10:32
Sonia
szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, sprzedawca godny polecenia
5 / 5
2020-02-19 19:45:56
Pola
Profesjonalna obsługa klienta. Ocena 5 w tym konkretnym przypadku jest w pełni zasłużona. Polecam sklep.
5 / 5
2020-02-17 22:21:21
Włodzimierz
Szybka dostawa szybka odpowiedz na zapytanie o inny towar polecam
5 / 5
2020-02-17 11:03:48
Elżbieta
Wszystko zgodne z opisem! Polecam!!!
5 / 5
2020-02-12 22:49:56
Brygida
Jestem bardzo zadowolony, polecam 👍
5 / 5
2020-02-11 14:09:47
Gracjan
Transakcja zrealizowana następnego dnia roboczego po zamówieniu. Przesyłka dotarła bez zastrzeżeń.
5 / 5
2020-02-10 16:20:22
Radosław
Pani z którą rozmawiałem była uprzejma i starała się odpowiedzieć na wszystkie pytania, a także przesłała mi dodatkowe broszurki
5 / 5
2020-02-10 12:10:51
Marlena
Pełny profesjonalizm super obsługa
5 / 5
2020-02-06 15:37:37
Cyprian
Wszystko super, fajnie ekstra. Polecam!
5 / 5
2020-02-04 19:41:22
Ziemowit
Kontakt rewelacja, to już moje kolejne zakupy w tym sklepie. Zawsze moge liczyć na rade i podpowiedz, fachowa wiedza, wrócę tu na pewno 😀
5 / 5
2020-01-30 10:42:56
Michał
Szybko, profesjonalnie, bezpiecznie!
5 / 5
2020-01-28 18:56:45
Wanda
Bardzo dobry kontakt,szybka wysyłka:) polecam
5 / 5
2020-01-28 07:01:14
Nadia
Sprawnie,szybko i bez problemów.Polecam!
5 / 5
2020-01-26 23:44:05
Elżbieta
Jak najbardziej polecam. Szybki i profesjonalnykontakt.
5 / 5
2020-01-24 14:55:00
Cecylia
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2020-01-23 18:22:15
Felicja
Niezawodni jak zawsze. Polecam!!!
5 / 5
2020-01-22 19:32:29
Sonia
Skorzystałam z opcji negocjacji ceny. Pytałam tez o polecenie produktów o podobnych parametrach. Odpowiedzi dostałam bardzo szybko. Ponieważ płaciłam przelewem, towar był wysłany w dniu zaksiegowania przelewu.
5 / 5
2020-01-16 17:20:54
Irena
Przedmiot zgodny z opisem, szybka obsługa
5 / 5
2020-01-15 14:45:55
Wincenty
Dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka i miła obsługa.
5 / 5
2020-01-15 11:39:41
Konstancja
Wszystko zgodnie z zamówieniem i szybka realizacja.
4 / 5
2020-01-14 15:50:43
Stefan
Sklep szybko zareagował na moje zamówienie. Niestety musiałem z moich powodów zrezygnować z zakupu. Anulacja zamówienia przebiegła szybko i bez problemów.
5 / 5
2020-01-10 13:43:37
Antonina
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Szybkie odpowiedzi na zadawane pytanie.
5 / 5
2020-01-10 12:13:57
Sylwester
Dodaje do listy ulubionych sklepów
5 / 5
2020-01-09 12:46:14
Paulina
Transakcja przebiegła bez żadnych problemów:)jak najbardziej polecam sklep:)
5 / 5
2020-01-08 11:18:51
Albert
Tak powinna wyglądać współpracą z każdym sklepem :)
5 / 5
2020-01-07 22:29:49
Nadia
szybko, zwięźle i na temat!!!!
5 / 5
2020-01-03 09:08:29
Sebastian
Rewelka następnego dnia otrzymałem zamowienie
5 / 5
2020-01-02 17:41:44
Karol
Pełen profesjonalizm. Oby więcej takich sprzedawców
5 / 5
2020-01-02 15:36:36
Ludmiła
Szybka wysylka mimo swiatecznego okresu
5 / 5
2020-01-02 12:58:21
Marta
Pierwszy raz korzystam z usług tego sklepu i oceniam go bardzo dobrze.
5 / 5
2019-12-31 18:34:32
Bernadeta
Rzetelna obsługa , bardzo szybka wysyłka.
5 / 5
2019-12-31 14:59:12
Renia
Wszystko zgodne z opisem. Polecam!!!
5 / 5
2019-12-28 12:36:51
Mikołaj
Szybka dostawa, rewelacyjny produkt - Garmin Fenix 5x.
5 / 5
2019-12-27 16:42:53
Karina
Błyskawiczna realizacja, dobre ceny - polecam sklep
5 / 5
2019-12-26 21:58:10
Marta
Zakupy w tym sklepie oceniam pozytywnie
5 / 5
2019-12-23 21:06:03
Marian
Super obsługa, towar na drugi dzień przyszedl pomimo okresu świątecznego.
5 / 5
2019-12-23 14:30:23
Brygida
Fachowa szybka realizacja zakupu
5 / 5
2019-12-19 19:40:33
Mariola
Profesjonaliści, bardzo dziękuję..
5 / 5
2019-12-19 17:35:05
Witold
Sprawnie, szybko, bezproblemowo ;-)
5 / 5
2019-12-18 09:18:19
Ferdynand
Bardzo profesjonalnie, czyli szybko i bezproblemowo. Gorąco polecam :)
5 / 5
2019-12-17 23:55:54
Natasza
Kupuje już od kilku lat, bardzo szybką realizację zamówienia, kiedyś musiałam reklamować towar,Reakcja była równie szybka!
5 / 5
2019-12-13 15:16:13
Bernardeta
Zakup i dostawa zamówionego produktu bez zarzutu, sprawnie i terminowo.
5 / 5
2019-12-11 14:35:49
Amelia
Szybko, sprawnie, zgodnie z rozmową telefoniczna i ustaleniami.
5 / 5
2019-12-11 08:58:20
Władysław
POLECAM - zakupy przebiegły bez zarzutu
5 / 5
2019-12-10 18:45:26
Wojciech
Jedyny oferent orginalnego paska i bardzo sprawna obsługa zamówienia i jego realizacja. Polecam
5 / 5
2019-12-10 15:49:15
Helena
Polecam zakupy w tym sklepie. Wszystko bez zarzutu.
4 / 5
2019-12-10 15:04:12
Kornel
Okej nie mam zastrzeżeń to co zamawiałem otrzymałem polecam
5 / 5
2019-12-10 13:17:22
Eleonora
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Szybko i profesjonalnie. Polecam
5 / 5
2019-12-10 12:36:55
Remigiusz
Przejrzysta strona, łatwość zamówienia produktu, dobry kontakt. Szybko i sprawnie!
5 / 5
2019-12-09 08:16:29
Janusz
szybka realizacja zamówienia, przesyłka zgodna z zamówieniem
5 / 5
2019-12-06 23:31:20
Konstancja
Bardzo rzetelny sklep. Kontakt się sklepem bezproblemowy. Bardzo dobra obsługa. Polecam sklep. Na pewno jeszcze skorzystam z oferty tego sklepu.
5 / 5
2019-12-04 12:27:12
Jędrzej
Genialny sklep! Świetna obsługa, kontakt, szybka wysyłka! Polecam
5 / 5
2019-12-03 15:18:57
Kamila
Zamówiony towar wysłany szybko, 100% zgony z opisem. Polecam
5 / 5
2019-12-03 14:36:19
Olaf
Towar został wysłany zaraz po złożeniu zamówienia. Zamówienie w 100 procentach zgodne z ofertą.
5 / 5
2019-12-02 18:14:23
Donata
Profesjonalny sklep dla wymagającego klienta
5 / 5
2019-11-29 11:54:44
Jolanta
Ekspresowo i fachowo. Jak zwykle. Tak trzymać
5 / 5
2019-11-28 19:09:19
Józef
Rewelacyjny sklep! To już drugi zegarek tutaj kupiony. Fenomenalny kontakt ....na stronie obok produktu można znaleźć wszystko wraz z instrukcją. Uwielbiam I polecam !!!!
5 / 5
2019-11-28 10:52:21
Krystian
profejsonalnie na kazdym etapie kupna
5 / 5
2019-11-26 12:40:40
Norbert
świetni fachowcy, super obsługa a to w dzisiejszych czasach liczy się najbardziej - szczerze polecam !
5 / 5
2019-11-22 11:21:21
Leon
Super współpraca i komunikacja. odpowiedź na maila tego samego dnia. Towar w 100% zgodny z zamówieniem, wszystko oryginalnie zapakowane, przesyłka świetnie zabezpieczona.
5 / 5
2019-11-20 18:48:50
Wanda
Bardzo dobry sklep. Bede do niego wracac.
5 / 5
2019-11-14 13:00:51
Sandra
Dobra cena. Szybka wysylka. Zegarek zakupilem 11.11. 12.11 zostal wyslany a juz 13.11 byl w moich rekach.
5 / 5
2019-11-12 12:58:37
Dawid
Jestem bardzo zadowolona z zakupu
5 / 5
2019-11-09 12:27:22
Bogusława
Rewelacja, jestem bardzo zadowolony👍
5 / 5
2019-11-05 22:37:08
Janusz
Profesjonalna obsługa, natychmiastowa realizacja, szybka wysyłka, opcja bezpłatnych usług dodatkowych (dołączenie życzeń, gdy kupujemy np. na prezent).
5 / 5
2019-10-24 17:29:42
Cyprian
Towar dostarczony w terminie, Wysyłka tego samego dnia co zapłata
5 / 5
2019-10-22 14:43:20
Genowefa
Wszystko w porządku, dobra jakoś paska
5 / 5
2019-10-18 18:54:45
Malwina
Najlepszy sklep z zegarkami sportowymi
5 / 5
2019-10-16 09:32:57
Nadia
bardzo szybka obsługa, towar oferowany zgodny z opisem
5 / 5
2019-10-15 11:38:18
Zenon
Polecam ten sklep - wyjątkowo atrakcyjne ceny, błyskawiczna dostawa, gratisy do zakupu i co najważniejsze - karteczka z życzeniami (zakup był prezentem).
5 / 5
2019-10-07 17:07:13
Greta
Po raz drugi kupuję w tym sklepie .Polecam
5 / 5
2019-10-07 13:27:25
Edyta
Kolejne zamówienie i szybka realizacja, be zarzutów.
5 / 5
2019-10-01 22:06:37
Konstancja
Profesjonalne podejście z możliwością negocjacji ceny polecam .
5 / 5
2019-10-01 21:42:41
Paweł
Bardzo mila i szybka wspolpraca
5 / 5
2019-10-01 19:47:11
Andrzej
Pasek oryginalny. Wszystko zgodnie z zamówieniem. POLECAM!!!
5 / 5
2019-09-27 07:35:22
Marek
Wszystko ok. Polecam firmę i produkt.
4 / 5
2019-09-26 12:23:31
Brunon
Wszystko zrealizowano profesjonalnie
5 / 5
2019-09-26 11:59:17
Wincenty
Ekspresowa realizacja zamówienia
5 / 5
2019-09-25 08:39:45
Anastazja
Wszystko przebiegło bezproblemowo i szybko. Polecam sklep.
5 / 5
2019-09-20 20:40:46
Zdzisław
Bardzo dobra obsługa. Świetne ceny.
4 / 5
2019-09-18 15:35:22
Beata
Zegarek w stu procentach zgodny z opisem. Szybka przesyłka.
5 / 5
2019-09-11 10:06:02
Mieczysława
Rewelacja. Najwyższy standard.
5 / 5
2019-09-04 21:26:33
Leopold
Kontakt ze sklepem telefoniczny polecam - uzyskałem wszystkie potrzebne informacje.
5 / 5
2019-09-02 10:43:52
Sergiusz
Dostawa zgodna z ofertą na stronie, szybko, z informacją na bieżąco - polecam
5 / 5
2019-08-30 11:11:42
Klemens
Profesjonalna i błyskawiczna transakcja. Informują o każdym etapie realizacji zamówienia. Polecam ten sklep!
5 / 5
2019-08-29 16:36:00
Marzena
Szybko i sprawnie serdecznie polecam
5 / 5
2019-08-28 17:32:38
Honorata
Bardzo pozytywna opinia. Szybka realizacja.
5 / 5
2019-08-26 13:13:01
Natasza
w 100% moge polecić sklep aktywnynadgastek.pl
5 / 5
2019-08-23 11:15:50
Lucyna
To już kolejny zakup w tym sklepie. Bez problemów, szybko i towar pełnowartościowy. Polecam.
5 / 5
2019-08-22 09:39:57
Marian
To już kolejny zakup w tym sklepie i nadal z przyjemnością będę dokonywał tutaj zakupów
5 / 5
2019-08-21 09:58:50
Inga
Jestem bardzo zadowolona, Kupiłam zegarek z Outletu w niższej cenie do tego był jeszcze dodatkowo kod rabatowy i kupiłam nowy zegarek w naprawdę super cenie , do tego szybka dostawa . polecam (Zegarek bez żadnych wad , w stanie idealnym :) )
5 / 5
2019-08-15 19:30:17
Otylia
Na czas, zgodnie z zamówieniem i opisem.
5 / 5
2019-08-13 14:56:16
Zdzisław
Uwielbiam zakupy w tym sklepie. Zawsze bezproblemowo i błyskawicznie.
5 / 5
2019-08-13 14:29:35
Mieczysław
Fajny sklep. Zamówienie zostało zrealizowane, bardzo szybko. W dodatku gratisy w postaci dodatkowej bransolety za ok. 250-300 zł. Najbardziej jestem zadowolony, ze swojego zakupu - Suunto Spartan Sport Wrist Hr Baro 👌
5 / 5
2019-08-08 11:51:39
Leszek
Wszystko ok. Szybka realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2019-07-25 13:48:27
Inga
CI LUDZIE SĄ FANTASTYCZNI. SUPER OBSLUGA I NA FB TEZ ODPOWOADAJA JAK SIE DO NICH ZWROCIC Z JAKIMS PYTANIEM
5 / 5
2019-07-24 11:24:30
Eleonora
Ekspresowa i darmowa wysyłka nawet przy zamówieniu do 100 PLN. Natychmiastowa reakcja na zmianę adresu dostawy. Polecam
5 / 5
2019-07-23 21:32:52
Celestyn
rewelacyjny sklep. Szybko i profesjonalnie wysłany towar
5 / 5
2019-07-12 12:15:19
Mariola
Mega szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Super kontakt z dostawcą. Polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2019-07-11 15:30:10
Marzena
Sklep polecam. Towar zamówiony w nocy, przyszedł w drugi dzień roboczy. Dobrze zapakowany, z fakturą.
5 / 5
2019-07-08 18:02:27
Angelika
Sklep profesjonalny szybka wysyłka Polecam
5 / 5
2019-07-08 07:30:28
Natalia
Wysoki poziom profesjonalizmu!!!
5 / 5
2019-07-03 18:33:17
Sergiusz
Bardzo szybka i fachowa obsługa. Odpowiadają na każde pytanie
5 / 5
2019-07-01 08:45:38
Kornel
Wszystko ok, trochę zmyliło mnie to że na stronie napisane jest że wszystkie produkty dostarczane są kurierem - w nawiasie jest dopisek dla kwoty powyżej 200 PLN (czego już nie doczytałem) - w moim przypadku kwota była niższa i musiałem pofatygować się na pocztę, która niestety otwarta jest w tygodniu do 15. Zamawiałem pasek do V800 ... poprzedni chyba miał skazę i pękł po 1,5 roku, więc nowy wydaje mi się lepszy od zakupionego z zegarkiem :)
5 / 5
2019-06-29 21:49:57
Piotr
Rewelacyjny przebieg zakupu i natychmiastowa przesyłka. Polecam w 100% :)
5 / 5
2019-06-28 10:34:44
Joanna
Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-06-26 15:30:43
Bolesław
Szybko i sprawnie dostarczony towar
5 / 5
2019-06-19 09:25:17
Witold
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2019-06-13 13:58:34
Ismena
Profesjonalna firma. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2019-06-12 17:59:52
Szczepan
Bardzo dobry kontakt, super szybką przesyłka Towar zgodny z opisem. POLECAM!!!!!!!!!
5 / 5
2019-06-11 22:34:02
Bogdana
Perfekcja i pełen profesjonalizm ;-) Polecam gorąco :-)
5 / 5
2019-06-11 17:58:27
Franciszek
Szybko, profesjonalnie, bez żadnych kłopotów, towar doręczony, super zapakowany.
5 / 5
2019-06-11 13:10:11
Urszula
Bardzo solidny sklep, miła i pomocna obsługa.
5 / 5
2019-06-11 11:28:09
Izyda
jakby były Oskary dla sklepów internetowych to im się należy :)
5 / 5
2019-06-06 15:00:35
Rudolf
Bardzo solidny sklep,miły kontakt,wszystko na najwyższym poziomie
5 / 5
2019-05-24 14:29:04
Apolonia
Szybko, sprawnie, dobry kontakt, POLECAM
5 / 5
2019-05-22 12:58:12
Iwona
Szyba bezproblemowa dostawa. Polecam
5 / 5
2019-05-20 13:29:34
Wioletta
Duży wybór produktów, wszystko bardzo dobrze opisane. Produk zgodny z opisem i moimi oczekiwaniami. Bardzo szybka wysyłka. Polecam w 100%
5 / 5
2019-05-17 16:04:29
Milena
dokonalem juz 4 zakupow w tym sklepie, 2 zegarki TRi plus osprzet, obsluga zawsze na wysokim poziomie
5 / 5
2019-05-13 21:56:28
Sylwester
Szybko, sprawnie,towar najwyższej jakości.
5 / 5
2019-05-10 12:55:00
Wiktor
wszystko jak najbardziej w porządku
5 / 5
2019-05-07 18:03:50
Michalina
Super szybka dostawa zamówiłam towar w niedzielę po południu i już dziś w południe odebralam. Polecam
5 / 5
2019-05-04 23:10:25
Tadeusz
Szybko, profesjonalnie i bez problemów
5 / 5
2019-04-26 14:11:50
Dorota
Polecam sklep. Świetny kontakt, brak problemów, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-04-25 11:49:53
Tamara
Jestem bardzo zadowolony pełen profesionalizm
5 / 5
2019-04-23 13:44:55
Jarosław
Bardzo szybkie zakupy, produkt zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-04-23 13:18:09
Fabian
Szybko, bez zarzutów. Polecam
5 / 5
2019-04-22 16:23:26
January
Bardzo szybka realizacja. Towar starannie zapakowany.
5 / 5
2019-04-17 12:44:21
Celina
Szybko i solidnie, z informacją na bieżąco, polecam
5 / 5
2019-04-16 11:39:52
Aldona
szybka i sprawna realizacja. Jeszcze tam wrócę.
5 / 5
2019-04-16 10:16:42
Klementyna
Świetny kontakt, duża elastyczność, błyskawiczna dostawa. Wszystko tip top.
5 / 5
2019-04-12 10:21:08
Zygfryd
Mega polecam. Przesyłka na drugi dzień. Express!!!
5 / 5
2019-04-11 13:47:06
Magda
Super.😀 sklep. Miła świetna obsługa. Wysyłka w tym samym dniu 😀
4 / 5
2019-04-11 10:59:00
Iwona
TOWAR ZGODNIE Z OPISEM. DZIALA.
5 / 5
2019-04-05 12:01:35
Greta
jak zwykle super, bo to był kolejny zakup w sklepie
5 / 5
2019-03-26 20:18:13
Marcelina
Zamówienie przebiegło bez problemu. Szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2019-03-26 15:57:18
Wieńczysła
Bardzo przyjemny zakup, sprawnie na każdym etapie, od wyboru do odbioru z paczkomatu.
5 / 5
2019-03-26 11:29:04
Stefan
Wszystko ok super obsluga szybka realizacja
5 / 5
2019-03-20 21:56:09
Emilia
Świetna obsługa. Wszystko zgodne z opisem. Kontakt mailowy i telefoniczny. Pracownicy służą pomocą. Polecam.
5 / 5
2019-03-20 15:58:38
Greta
Polecam. Szybko i sprawnie, terminowo.
5 / 5
2019-03-14 07:45:45
Apolonia
Wszystko przebiegło poprawnie.
5 / 5
2019-03-09 11:10:17
Zygfryd
Dostawa następnego dnia, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam
5 / 5
2019-02-25 10:13:27
Józefina
Niskie ceny. Bardzo dobry kontakt. Szybka wysyłka.
5 / 5
2019-02-23 18:54:09
Renata
Bardzo szybka dostawa, pasek oryginalny. Bardzo serdecznie POLECAM !!! :)
5 / 5
2019-02-21 18:25:54
Łukasz
Profesjonalne podejście, fachowa wiedza i miły kontakt. Polecam!
5 / 5
2019-02-21 10:01:16
Paulina
Obsługa telefoniczna bardzo miła, kompetentna. Zakupy zrobione na raty, cały zakup trwał 15 minut. Przesyłka ekspresowa.
5 / 5
2019-02-15 18:21:43
Daniela
Rzetelna,miła i profesjonalna obsługa.Zegarek zgodny z opisem jestem zadowolony polecam znajomym.
5 / 5
2019-02-15 11:55:08
Stefania
Bardzo miły Pan z obsługi, ekspresowa realizacja, gorąco polecam!
5 / 5
2019-02-15 08:29:03
Sławomir
Nie mam czasu na długie pisanie, więc tylko krótko: polecam !
5 / 5
2019-02-15 08:08:10
Klaudia
Szybko i sprawnie. Nie mam zastrzeżeń, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-02-06 17:03:41
Eryk
Miły kontakt, rzeczowo i profesjonalnie, możliwość negocjacji ceny (przedstawiono mi atrakcyjną ofertę). Towar bezpiecznie zapakowany dotarł do mnie następnego dnia po wysyłce. Polecam!!!
5 / 5
2019-02-05 13:57:04
Alina
świetny kontakt , szybka wysyłka wszystko w najlepszym porządku Polecam :)
5 / 5
2019-01-31 10:52:52
Dalia
Polecam sklep Aktywnynadgarstek.pl Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-01-31 10:09:34
Bolesław
Jestem bardzo zadowolony z zakupu na stronie aktywnynadgarstek.pl. Przed zakupem miałem pytanie do produktu, uzyskałem bardzo szybko konkretną odpowiedź. Zegarek został zakupiony w godzinach popołudniowych, mimo to jeszcze tego samego dnia został wysłany, a następnego dnia kurier go dostarczył. Produkt bezpiecznie zapakowany, zgodny z opisem, gwarancja. Polecam!
5 / 5
2019-01-29 17:26:03
Ismena
Szybkość realizacji zamówienia przedłużona zgodnie z podaną informacją. Transakcja przebiegła bez zarzutu, polecam sklep
4 / 5
2019-01-21 13:52:58
Gustawa
Bardzo dobra obsługa, jedyny minus to brak informacji na mailu o szczegółach zamówienia.
5 / 5
2019-01-16 11:04:33
Malina
Szybko sprawnie i na temat :) pozdrawiam
5 / 5
2019-01-11 10:00:45
Eugeniusz
zamównienie około 12-13, towar na drugi dzień o 9 rano :) Polecam
5 / 5
2019-01-10 11:37:08
Eryka
Wszystko zgodne z opisem. Towar najwyższej jakości. bardzo dobra cena. Wszystko zgodnie z moim oczekiwaniem. Super!!.
5 / 5
2019-01-10 11:01:07
Hanna
Wszystko szybko, sprawnie, bez problemów. Polecam.
5 / 5
2019-01-08 13:38:46
Danuta
Sklep profeska, szybko i jak na Suunto Spartan wrist HR Amber to najtaniej na rynku😊 🏊‍♂️🚴‍♂️🏃‍♂️
5 / 5
2019-01-04 10:07:13
Elwira
Rewelacja! Bogaty asortyment, dostępny od ręki.
5 / 5
2018-12-28 05:10:06
Wera
Na etapie wybierania zegarka sportowego otrzymywałam bardzo szybkie odpowiedzi na wszelkie pytania (a miałam ich sporo). I przede wszystkim konkretne porady, po których było widać, że pracownicy sklepu sami testują i dobrze znają sprzęt, nie bazując tylko na informacjach producenta (jak w innych sklepach, w których pytałam wcześniej). Po zamówieniu - czytelne informacje na każdym etapie wysyłki, szybki czas wysłania (szybszy niż zamawiając na stronie oficjalnej producenta). Ogólnie - pełen profesjonalizm i fajny kontakt. Bardzo polecam!
5 / 5
2018-12-26 10:40:24
Kacper
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, szybka przesyłka.
5 / 5
2018-12-24 13:50:53
Jacek
Bardzo dobra i sprawna obsługa. Fachowa pomoc.
5 / 5
2018-12-20 07:23:54
Walenty
B.dobrze zaopatrzony i zorganizowany sklep
5 / 5
2018-12-19 14:18:53
Michał
Prawdziwy express..... Towar ok zgodnie z oczekiwaniem.....
5 / 5
2018-12-19 12:10:57
Jan
Bardzo szybka wysyłka. Ok. Polecam.
5 / 5
2018-12-18 14:37:14
Mieczysława
Szybko , sprawnie, towar zgodny z opisem.POLECAM
5 / 5
2018-12-18 11:10:35
Sławomira
Obsługa w 100% profesjonalna. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2018-12-17 14:20:53
Cecylia
Bardzo miłe zaskoczenie w niecałe 24 godziny przesyłka trafiła na adres
5 / 5
2018-12-16 18:56:37
Gerard
Towar zgodny z zamówieniem. Kontakt ze sklepem bezproblemowy. Paczka dotarła w bardzo dobrym stanie A zakupiony przedmiot Był bardzo dobrze zabezpieczony na czas transportu.
5 / 5
2018-12-07 17:43:47
Janusz
Zakup i dostawa bez żadnych problemów. Na czas i zgodnie z opisem.
5 / 5
2018-12-07 06:25:25
Alfred
Szybka realizacja. Bieżące info o statusie zamówienia.
5 / 5
2018-11-30 22:32:46
Jarosław
Dziękuję bardzo za szybką transakcję. Gorąco polecam!!! Indywidualne podejście do klienta, doskonały kontakt z personelem sklepu.
5 / 5
2018-11-30 11:25:39
Ludmiła
Bardzo dobry kontakt, szybki zwrot środków po rezygnacji z zakupu.
5 / 5
2018-11-29 21:21:00
Martyna
Szybko, sprawnie, towar zgodny z oczekiwaniem.
5 / 5
2018-11-28 21:15:11
Gustaw
bardzo dobry sklep. to mój pierwszy zakup i jestem w 100% zadowolony.
5 / 5
2018-11-20 20:07:17
Ludwika
Bezproblemowo i szybko. Polecam
5 / 5
2018-11-19 15:35:24
Walentyna
Wszystko sprawnie i bez zarzutu, szybka realizacja. Polecam.
5 / 5
2018-11-19 14:28:46
Brygida
Oryginalny pasek do Polar v800, wszystko pasuje. Polecam.
5 / 5
2018-11-15 10:02:13
Aga
Super. Całość operacji przebiegła szybko i sprawnie 👍polecam
5 / 5
2018-11-09 08:31:19
Antoni
Przyjemny proces zakupowy, strona domyślna, sam wyrób bardzo dobry.
5 / 5
2018-11-07 10:51:19
Leokadia
Szybka dostawa orginalne produkty polecam
5 / 5
2018-11-06 19:49:08
Olaf
Towar zgodny z opisem szybko i bez problemów
5 / 5
2018-10-31 20:02:58
Jacek
Polecam. Wszystko zgodnie z opisem.
5 / 5
2018-10-29 09:33:44
Sara
Profesjonalizm. Prędkość światła
5 / 5
2018-10-23 19:28:57
Juliusz
Superszybka realizacja zamówienia
5 / 5
2018-10-11 07:55:50
Bartłomiej
Super sprzedawca, obsługa na najwyższym poziomie, uczciwie polecam, wszystko OK
5 / 5
2018-10-05 13:31:18
Rudolf
Szybka i profesjonalna obsługa. POLECAM
5 / 5
2018-10-04 09:29:48
Robert
Bardzo dobre ceny w porównaniu do konkurencji, szeroki wybór akcesoriów do mierzenia hr, przydatne opisy produktów, wysyłka zrealizowana od ręki. To mój trzeci pas piersiowy z czujnikiem tętna (najpierw miałem adidasa, później polara), tym razem suunto i z samego produktu jestem zadowolony. Za przemówiły możliwość pływania w pasie, możliwości aplikacji dedykowanej do czujnika oraz niewielki, bardzo lekki rozmiar.
5 / 5
2018-09-26 09:51:48
Wioletta
Sklep 'Aktywny nadgarstek' zawsze staje na wysokości zadania. Towar oferowany jest w korzystnych cenach i przesyłany bardzo szybko. Jestem bardzo zadowolony z usług tego sklepu.
5 / 5
2018-09-23 13:49:39
Konrad
Szybko, profesjonalnie. Jestem bardzo zadowolony z poziomu serwisu i na pewno wrócę z kolejnymi zakupami:)
5 / 5
2018-09-21 16:15:51
Klemens
Zamówiłem zegarek w środę ok. godziny 22. W piątek o 9 rano dostałem przesyłkę. Rewelacja. Polecam
5 / 5
2018-09-21 15:00:49
Grzegorz
Polecam produkt jak i sklep który sprzedaje w dobrych cenach, oferuje darmową wysyłkę przy zakupie droższych produktów i błyskawicznie je wysyła.
5 / 5
2018-09-14 12:38:03
Felicja
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

Rzetelne opinie o Aktywny Nadgarstek