Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Aktywny Urwis

Aktywny Urwis Opinie 4.8 (360)

Cielmicka 39
43-100
Tychy
518240104
opinie Aktywny Urwis
speedtest
4.8
360
Opinii

Doskonale

5 / 5
2018-08-20 21:06:57
Greta
Dobry asortyment, super obsługa, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-07-21 12:14:38
Wera
Polecam zakupy w tym sklepie, ciekawy asortyment oraz fachowa obsługa
5 / 5
2018-06-06 08:32:23
Karolina
Mega szybka realizacja!!!! POLECAM
1 / 5
2018-05-10 09:30:55
Martyna
Utrudniony kontakt ze sklepem, nie odbieraja telefonu, nie odpisuja na meila, nie polecam tego sklepu
5 / 5
2018-05-07 21:22:09
Aurelia
Sklep ma bardzo ciekawą ofertę produktów dla dzieci, a strona internetowa jest przejrzysta i prosta w nawigacji. Realizacja zamówienia przebiegła również bardzo sprawnie i bezproblemowo. Polecam
5 / 5
2017-04-05 15:24:09
Bogusław
Wszystko w najlepszym porzadku
1 / 5
2016-04-25 15:52:40
Aldona
Nie polecam !Nie polecam! Cały tydzień czekałam na zakupione okularki dla dziecka, model się wyprzedal, wiec zapewne dlatego o mnie zapomnieli. ZERO KONTAKTU !Napisałam ze złością co o tym myślę, ZAPYTALAM retorycznie czy może są [...] to obrazona pani poinformowała mnie ze czuje się urażona moim zdaniem na ten temat i zamówienia nie zrealizuje. Żadnego przepraszam za brak realizacji, żadnego przepraszam za brak kontaktu tylko głupia gadka ze każdy może się pomylić. Owszem każdy może się pomylić co nie zwalnia z tak nieprofesjonalnego podejścia do klienta. Jakie przepraszam chociaż. SAMI ZADAJĄ SZANUNUNKU ALE GO NIE OKAZUJĄ INNYM A TO DZIALA W DWIE STRONY. Łatwiej było odmówić realizacji zamówienia niż ponieść koszty rekompensaty, bo o to chodziło.
5 / 5
2015-07-03 17:31:42
Bernadeta
wszystko super, szybko wysłane, zapakowane, żeby się nic nie uszkodziło. ceny niższe niż na stronie producenta! polecam!
5 / 5
2015-06-18 12:00:23
Zofia
Szybko, tanio super że przesyłka gratis!
5 / 5
2015-06-15 15:28:38
Wiola
Wszystko przebiegło pomyślnie.
5 / 5
2015-06-09 23:27:21
Alfred
Super - szybko i z uwzglednieniem prosby wyslanej w uwagach dodatkowych. Polecam!
5 / 5
2015-06-08 21:10:55
Bożena
szybka dostawa, towar zgodny z opisem i godny polecenia
5 / 5
2015-05-22 11:18:21
Kornelia
Dodatkowo dostałam rabat 10% na zakup - bardzo miły akcent
5 / 5
2015-05-14 14:23:49
Bernardeta
Bardzo szybko i sprawnie, towar b. dobrej jakości.
5 / 5
2015-05-07 03:09:52
Bernard
Bardzo miła obsługa, ekspresowa przesyłka.
5 / 5
2015-05-06 23:34:17
Pola
Oryginalny asortyment, przystępne ceny, świetny kontakt, ekspresowa realizacja zamówienia,
4 / 5
2015-05-06 09:22:00
Radosław
Wszystko ok, jednak kontakt ze strony sklepu ze sprzedającym mógłby być lepszy. Pozdrawiam
1 / 5
2015-05-04 09:41:57
Kamila
Z uwagi na to, że po odesłaniu produktu nie otrzymałam zwrotu pieniędzy (ponad 2 tygodnie od odebrania przesyłki przez sklep) a także brak kontaktu ze sklepem (telefon nie odpowiada, nie otrzymuję odpowiedzi na wiadomości e-mail) nie polecam zakupów w tym sklepie i oceniam go jako bardzo nierzetelny.
5 / 5
2015-04-26 00:30:39
Wacław
Ekspresowa dostawa,towar bardzo dobrej jakości.Sklep godny polecenia.
5 / 5
2015-04-14 20:18:00
Cyprian
Transakcja zakończyła się pomyślnie i bardzo szybko, mimo małych komplikacji. Polecam.
5 / 5
2015-04-12 16:44:34
Karina
Nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2015-04-12 11:28:31
Lidia
Towar zgodny z opisem. Ekspresowa wysyłka.
5 / 5
2015-04-08 10:11:51
Bożena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-04-07 21:42:50
Oleg
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-04-01 09:49:37
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-03-31 09:42:36
Lesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-31 09:31:38
Julianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-27 09:08:50
Kalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-26 21:49:18
Wiktor
Rewelacja, szybka dostawa towar najwyższej jakości. Polecam.
4 / 5
2015-03-25 14:15:29
Marian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-23 19:26:33
Dominika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-23 10:20:43
Józefina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Produkt godny polecenia zgodny z opisem i dodatkowymi informacjami.
5 / 5
2015-03-17 13:03:30
Nina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-11 15:38:22
Arkadiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-03 19:55:20
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie, towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2015-02-27 15:00:45
Natalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2015-02-22 20:50:11
Aleksandra
Nie było towaru oferowanego na stronie, w rezultacie otrzymałam inny kolorystycznie towar (zgodziłam się na to w rozmowie telefonicznej, albowiem zależało mi na czasie), plus za wysłanie wówczas przesyłki kurierem aby szybciej do mnie dotarła
5 / 5
2015-02-22 19:57:53
Paulina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-17 10:46:21
Donata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-17 09:31:24
Kalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-15 23:24:53
Bogdan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-02 19:19:54
Kazimiera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-19 12:00:08
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-19 09:25:28
Wacław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-30 09:41:17
Aleksandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-29 17:26:30
Benedykt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-19 09:36:22
Oskar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-16 10:39:25
Oksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-15 12:23:33
Eligiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-12-08 10:36:30
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-01 10:16:29
Mariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-20 11:30:48
Nina
To najlepszy sklep internetowy jaki znam. Niesłychanie pomocna obsługa. Nie tylko doradza, pomaga dobrać odpowiedni produkt / rozmiar, polecić sklep stacjonarny w Warszawie gdzie towar jest dostępny. Jestem pełna podziwu, szacunku i niezmiernie wdzięczna za możliwość dokonywania zakupów na tak dogodnych (i miłych) warunkach. Dziękuję i gorąco polecam.
5 / 5
2014-11-17 14:30:52
Emanuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-17 10:02:35
Matylda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-15 22:07:20
Brygida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-15 11:55:03
Klara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-14 11:21:52
Kaja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-07 08:36:51
Danuta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-01 13:31:34
Łucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-31 19:34:01
Judyta
Bardzo miła obsługa. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2014-10-25 08:23:59
Lidia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Dobry kontakt ze sprzedającym.
5 / 5
2014-10-25 07:55:21
Rafał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam.
5 / 5
2014-10-15 18:58:04
Gerard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-06 23:12:08
Greta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-02 15:11:23
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-30 10:29:21
Kacper
Zadowolenie w 100% - szybkość realizacji zamówienia, jakość produktu i kontakt z obsługą sklepu!
5 / 5
2014-09-26 15:46:31
Ernest
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-23 13:18:23
Manuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Profesjonalne podejście do klienta. Bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2014-09-23 12:59:34
Alicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-23 12:47:04
Norbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-09-20 10:14:14
Róża
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-16 23:12:03
Patrycja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-09-16 09:49:20
Ireneusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-15 11:01:49
Tymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-12 11:18:02
Jadwiga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-12 10:53:32
Fryderyk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-10 00:04:48
Sonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-09-08 12:50:52
Ludwika
Transakcja przebiegła pomyślnie ale moje dziecko za nic w świecie nie chce korzystać z kupionego towaru (okulary przeciwsłoneczne)
5 / 5
2014-09-06 00:02:03
Violetta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-25 12:22:54
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-22 09:14:42
Albert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-09 19:32:27
Ireneusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Pomocny personel.
5 / 5
2014-08-07 21:31:14
Lesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.mega szybka przesyłka;))
5 / 5
2014-08-05 09:52:00
Grzegorz
Super kontakt ze sklepem, pomocni pracownicy pomogli rozwiązać problem z moim błędem w zamówieniu. Przesyłka doszła szybko!
5 / 5
2014-07-24 10:46:38
Lesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-23 20:03:41
Eliza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybki czas realizacji. Polecam bardzo.
5 / 5
2014-07-23 09:23:27
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-22 21:42:35
Irmina
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam !
5 / 5
2014-07-22 12:47:20
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-21 14:07:05
Ziemowit
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-16 07:55:56
Violetta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-15 11:28:18
Gabriel
Wszystko w porządku, okularki ślczne, polecam.
5 / 5
2014-07-15 10:18:44
Barbara
Błyskawiczna realizacja. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2014-07-14 22:06:47
Diana
Bardzo szybko otrzymałam przesyłkę. Niestety pomylono model zmówionych skarpetek. Niemniej jestem bardzo zadowolona, ponieważ bez problemu udało mi się skontaktować ze sklepem i przesłano mi kurierem wybrany przeze mnie model. Zależało mi na czasie i sprzedający zrobił wszystko, abym otrzymała towar jak najszybciej. Same skarpetki są bardzo fajne. Dziecku się dobrze w nich chodzi. Polecam ten sklep gorąco.
5 / 5
2014-07-11 20:58:12
Aniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-07 12:33:05
Aurelia
Zakupiony towar (buciki dziecięce) zgodne z opisem sklepu, dobra informacja, dobry kontakt mailowy, przesyłka zabezpieczona. Polecam.
5 / 5
2014-07-04 22:04:55
Emanuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-07-03 10:44:23
Renata
Osoby prowadzące sklep nie znają prawa konsumenckiego, albo kombinują. W każdym razie zakupy w tym sklepie polecam jedynie osobom które znają prawo konsumenckie i tym samym nie pozwolą sobie nic wmówić, gdyż wmawianie jest usilne. Sklep zresztą jak większość sklepów w swoim regulaminie stosuje niedozwolone klazule umowne które sa nieważne z mocy prawa.A wiec trzeba uważać.
5 / 5
2014-07-02 16:38:31
Izabela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-01 18:45:26
Otylia
Jestem bardzo zadowolona - towar jak w opisie, bardzo szybka wysyłka i na wielki plus sympatyczny i profesjonalny kontakt mailowy. Zdecydowanie polecam!
4 / 5
2014-06-30 19:20:24
Sofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-30 09:55:20
Marlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2014-06-26 21:43:32
Helena
Otrzymaliśmy towar uszkodzony, zaś sprzedawca stwierdził, że nie podejmie się reklamacji przesyłki. Zgodnie z regulaminem Poczty Polskiej przesyłkę może reklamować adresat lub nadawca, lecz do reklamacji konieczne jest potwierdzenie nadania przesyłki oraz pisemna rezygnacja nadawcy o zrzeczeniu się prawa do reklamacji. Jako adresat w/w dokumentów nie otrzymaliśmy. Sprzedawca zaproponował rabat przy następnym zakupie. Bezczelny czy naiwny?
5 / 5
2014-06-24 19:49:04
Luiza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-24 13:36:50
Antoni
Transakcja przebiegła pomyślnie. Profesjonalne podejście do klienta. Polecam.
5 / 5
2014-06-20 20:04:01
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Jedynym mankamentem było to, że nie dostałam maila z potwierdzeniem wysyłki, na koncie zamówienie miało status "oczekiwanie", a do moich drzwi zapukał kurier (bardzo szybka realizacja). Dobrze, że miałam gotówkę w domu
5 / 5
2014-06-18 11:49:47
Irmina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-17 15:30:08
Oliwier
Wszystko ok, szybka wysyłka i co najważniejsze sprzedają towar który faktycznie posiadają a nie na który trzeba będzie czekać, a o czym klient się dowiaduje po złożeniu zamówienia... polecam!!
5 / 5
2014-06-17 09:23:52
Sabina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-12 01:04:19
Piotr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-06 09:28:04
Wiesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-05 20:32:35
Julianna
Transakcja przebiegła bardzo szybko i pomyślnie. Miła i błyskawiczna obsługa .Polecam.
5 / 5
2014-06-04 07:35:10
Kamila
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-03 11:13:44
Iga
Zawsze wszystko w najleoszym porządku. Szybko i bezproblemowo! Towar zawsze zgodny z opisem, dobrze zapakowany. Kontakt bardzo dobry. Polecam!
5 / 5
2014-06-03 09:14:12
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-30 14:33:32
Alicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-28 08:39:34
Antonina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-20 14:31:14
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-19 13:53:32
Szymon
SUPER SKLEP.WYSYLAJA NATYCHMIAST,A TOWAR PIERWSZA KLASA (BUTKI BOBUX.SPSARWUJA SIE FANTASTYCZNIE!!)
5 / 5
2014-05-15 10:12:41
Arkadiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-05-12 09:26:52
Ryszard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-08 09:17:18
Halina
Wszystko w porządku. Dobry kontakt. Polecam.
5 / 5
2014-05-07 09:20:15
Łucja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-06 11:12:01
Zofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-01 16:34:47
Oliwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam.
5 / 5
2014-04-30 14:26:31
Teresa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-28 19:33:55
Paweł
Bardzo miły kontakt z obsługą sklepu. Natychmiastowa wysyłka. POLECAM
4 / 5
2014-04-28 17:37:58
Wera
Szybkie, łatwe zakupy. Towar zgodny ze zdjęciami, dobrze zapakowany. Polecam.
5 / 5
2014-04-21 20:52:39
Dominika
Bardzo szybka realizacja. Bezproblemowy kontakt. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2014-04-19 08:58:18
Bronisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-14 13:51:23
Jadwiga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-07 20:26:46
Adam
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-07 11:45:50
Aleksander
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-05 12:39:33
Filip
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-04-02 22:14:37
Krzysztof
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-02 14:33:36
Sofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Miły kontakt, Pani cierpliwie odpowiadała na pytania, nie było problemu ze zmianą rozmiaru juz po zamówieniu bez konieczności anulowania transakcji.
5 / 5
2014-03-31 15:01:25
Marek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Wymiana bucików bez problemu, przesyłka błyskawiczna. Kontakt bardzo dobry.
5 / 5
2014-03-31 09:04:38
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-31 08:50:52
Igor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-28 09:15:09
Adam
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-26 12:51:04
Natasza
Transakcja na najwyższym poziomie pod każdym względem! Polecam wszystkim, którzy cenią jakość, wzornictwo i styl:)
5 / 5
2014-03-26 12:40:46
Fryderyka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-03-26 09:22:55
Laura
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2014-03-26 06:06:56
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-24 23:09:40
Radomir
Transakcja przebiegła niezwykle sprawnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-19 09:14:48
Klaudiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Szybka wysyłka. A buty Bobux są rewelacyjne.
4 / 5
2014-03-18 20:49:16
Greta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-13 11:58:45
Julita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-07 21:18:59
Franciszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-07 11:34:56
Krystyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo dobry kontakt Polecam
5 / 5
2014-03-06 13:13:30
Judyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-05 12:16:12
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-05 10:33:32
Rudolf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-01 06:20:47
Brygida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Otrzymałam nawet telefonicznie informacje co do zamawianego towaru, co ułatwiło mi podjęcie ostatecznej decyzji.
5 / 5
2014-02-28 14:30:58
Arkadiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-28 11:15:31
Tadeusz
Wszytko super. Bardzo polecam.
4 / 5
2014-02-27 22:13:35
Honorata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-27 09:49:26
Arleta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Dobra jakość, korzystne ceny. Polecam.
5 / 5
2014-02-26 18:46:31
Bartosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-24 11:36:43
Bolesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-21 09:45:19
Hanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-20 11:55:04
Bożena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-19 12:13:50
Edyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-17 10:14:30
Hubert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-02-12 10:28:01
Jacek
Na stronie internetowej po zalogowaniu nie mozna sprawdzic statusu zamowienia. Sklep rowniez nie wysyla emailem takich informacji Dokonalam platnosci online i nie wiedzialam,co dalej z moja przesylka. Dopiero gdy zadzwonilam, upewnilam sie ze wszystko jest ok. Towar zostal dostarczony w szybko, chyba ok 4 dni ( w tym byl weekend).
5 / 5
2014-02-10 15:06:08
Kajetan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-07 10:53:08
Apoloniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-05 14:51:22
Szymon
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-04 11:34:45
Emanuel
Fachowa i pomocna obsluga. Transakcja przebiegla bez najmniejszych zarzutow. Polecam wszytskim przeszukujacym internet :)
4 / 5
2014-01-26 13:15:25
Sławomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-24 10:03:30
Wiola
Kompetentna i miła obsługa, profesjonalne doradztwo, bezproblemowa wymiana. Polecam serdecznie!!:)
4 / 5
2014-01-24 09:50:46
Jacek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-20 19:20:41
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-16 10:42:15
Wiola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-10 12:02:26
Rafał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-07 21:07:47
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-02 09:43:01
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-02 08:41:41
Roman
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-29 19:30:17
Joachim
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-29 15:31:17
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Jestem zadowolona z zakupu i z przyjemnością wrócę do tego sklepu.
5 / 5
2013-12-29 04:37:58
Diana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-27 12:28:51
Miłosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-21 08:44:24
Irma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-20 21:16:22
Aurelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-16 06:52:21
Renia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-12 12:03:33
Robert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo Polecam.
5 / 5
2013-12-09 23:10:28
Felicjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-05 09:25:11
Edyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-04 09:25:14
Malwina
buty zamówiłam w piątek, w poniedziałek były już u mnie.świetna jakość- byłam zdecydowana na zakup ecco,jednakże postanowiłam kupić buciki Bobux i swteirdzam,że są bardzo dobre i dopasowane do umiejętności chodzenia córki. w doborze odpowiedniego rozmiaru pomogli sprzedający i butki pasują idealnie, nie mam żadnych zastrzeżeń i zdecydowanie mogę polecić!
5 / 5
2013-12-02 12:37:18
Oksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-28 11:53:27
Irena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Planowałam zmienić rozmiar skarpetek, sprzedawca odpowiedział natychmiast na moją prośbę i nie było problemu ze zmianą. Cała transakcja przebiegła bardzo sprawnie.Polecam.
3 / 5
2013-11-27 09:28:39
Iwona
Towar jest źle opisany (skarpetki Sterntaler) i przychodzi absolutnie niezgodnie z zamówieniem. Pomimo tego, że przed zamówieniem upewniałam się, co do opisów skarpetek. Co prawda sklep powiedział, że można odesłać i wymieni źle wysłane skarpetki, ale pomimo znajdujących się na stronie opisów nie posiada zamawianych skarpetek, więc nie ma na co wymienić. Albo po prostu można zwrócić źle wysłane skarpety, ale kupowanie części towaru w innym sklepie robi się drogie ze względu na kolejne koszty przesyłki. W związku z tym nie polecam zamawiania skarpet Sterntaler w tym sklepie.
5 / 5
2013-11-26 08:51:39
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-22 21:52:54
Jolanta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-11-19 10:43:20
Łucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-12 20:07:13
Dalia
Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Przyjemna współpraca. Polecam.
5 / 5
2013-11-04 19:25:46
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-31 11:19:38
Sebastian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-29 11:10:19
Juliusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-23 09:50:08
Diana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o Aktywny Urwis