Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Akuku - dla dziecka i dla mamy

Akuku - dla dziecka i dla mamy Opinie 4.6 (76)

Al. Tysiąclecia 151 m 248
03-740
Warszwa
798128709
brak obrazu
speedtest
4.6
76
Opinii

Dobrze

1 / 5
2012-10-19 11:23:49
Marzena
odradzam zakupy w tym sklepie - ponad 2 tygodnie temu zamówiłam towar, do dzisiaj nie ma towaru, a pod podanym nr. tel. nikt nie odpowiada, żadnych wyjaśnień ze strony sklepu co z zamówieniem, zdecydowanie odradzam
1 / 5
2012-10-06 23:17:54
Marian
Do tej pory nie dostałem towaru, nie można nic ustalić, brak osoby kompetentnej. Wpłaciłem pieniądze od razu, a w zamian nic...
5 / 5
2012-08-23 09:18:39
Sofia
szybka obsługa, i dobry kontakt telefoniczny z właścicielką(?chyba) sklepu, jestem zadowolona i polecam
5 / 5
2012-08-15 08:28:53
Cecylia
szybko, sprawnie i bardzo miło, polecamy
5 / 5
2012-06-27 11:56:27
Idzi
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie.
4 / 5
2012-06-12 11:17:11
Gerard
Zakupy udane, choć odbiór towaru kłopotliwy - aż na Pradze. Okres oczekiwania długi, ale zakup zrealizowany.
5 / 5
2012-06-02 11:49:28
Jan
Szybka realizacja zamówienia oraz bardzo dobra komunikacja ze sklepem.
1 / 5
2012-05-21 15:35:30
Bogdana
Słaba organizacja. Długo czekałam na wysyłkę, ponad tydzień. NIe miałam żdnych informacji co się dzieiej z zamówieniem
5 / 5
2012-05-17 05:34:33
Zenon
Dobra i szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2012-05-07 12:50:07
Roksana
Bardzo profesjonalne i uprzejme podejście do klienta.Polecam w 100% zakupy tam są przyjemnością.
3 / 5
2012-04-27 21:01:17
Zofia
Zbyt długi czas realizacji. Poza tym w porządku.
3 / 5
2012-04-27 21:01:17
Bogusław
Zbyt długi czas realizacji. Poza tym w porządku.
5 / 5
2012-04-12 23:30:32
Klementyna
Poniewaz zamawiałam przed Wielkanocą dostawa trwała nieco dłuzej (jest to zrozumiałe), brakowało mi informacji, ze towar został już wysłany - była tylko, że jest gotowy. - to własciwie informacja dla sklepu, pewnia łatwa do skorygowania, pozdrawaim
3 / 5
2012-04-06 23:15:50
Luba
Jest dużo do poprawienia. Po pierwsze - na stronie widzimy możliwość przesyłki listem poleconym za około 5 złotych, nie pamiętam dokładnie. Jednak podczas realizacji zamówienia już jest tylko opcja 7,5 zł (faktyczny koszt przesyłki - 4,20 licząc znaczki pocztowe). Po drugie zapłacono 27 marca, a towar nadano dopiero 30 marca. Po trzecie zawartość koperty była taka, jakby ktoś na niej usiadł. Ogólnie rzecz biorąc - następnym razem kupię gdzie indziej.
5 / 5
2012-04-02 13:26:23
Ludmiła
wszystko w najlepszym porządku; polecam !
5 / 5
2012-03-26 15:33:30
Henryka
Bardzo szybka obsługa - wysyłka tego samego dnia - za dwa dni produkty już w domu.
4 / 5
2012-03-20 21:57:33
Jerzy
dobre podejście i cena, sklep wart polecenia
4 / 5
2012-03-18 11:35:32
Michał
Szybki odbiór osobisty w CH Reduta, konkurencyjna cena
5 / 5
2012-03-16 08:11:13
Krzysztof
SZYBKO I SPRAWNIE:) SZCZERZE POLECAM
5 / 5
2012-03-11 16:45:47
Liza
zamówiłam towar w środę a w czwartek rano kurier już był,przystępne ceny,szybka realizacja,naprawdę polecam
5 / 5
2012-03-10 15:08:08
Oskar
Miło kupować, gdy ma się możliwość zakupów u takiego sprzedawcy. Pełen profesjonalizm!! Takiej współpracy życzę wszystkim kupującym, choć tak wspaniałych sprzedawców chciałoby się zatrzymać tylko dla siebie...
5 / 5
2012-03-07 09:12:52
Juliusz
Realizacja zamówienia zawsze bardzo szybka. W przypadku wszelkich wątpliwości bardzo szybki kontakt zarówno telefoniczny jak i mailowy. Polecam wszystkim ten sklep.
5 / 5
2012-03-05 17:12:16
Jędrzej
Towar zgodny ze złożonym zamówieniem. Miła i konkretna obsługa ze strony sklepu. Polecam zakupy w tym internetowym sklepie.
5 / 5
2012-02-25 18:09:58
Małgorzata
Bardzo szybka realizacja, towary zgodne z opisem, dobry kontakt. Polecam.
4 / 5
2012-02-23 12:03:19
Anna
Towar zgodny z opisem w sklepie, szybka dostawa. polecam!
5 / 5
2012-02-20 12:47:54
Edyta
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, wszystko ok - polecam serdecznie!
5 / 5
2012-02-14 22:48:53
Norbert
Polecam, pracuje tam solidna ekipa.Wrazie jakichkolwiek pytań udzielą rzetelnych odpowiedzi.
3 / 5
2012-02-14 12:44:35
Dominika
komunikacja ze sklepem była bez zarzutu - ale tylko ze strony obsługi zamówień. przy odbiorze zamówienia trafiłam na osobę, która nie wiedziała chyba co sprzedaje, więc odbiór zamówienia zajął mi ze 30 minut. ale poza tym zabawnym zdarzeniem, polecam.
5 / 5
2012-02-13 08:02:44
Angelika
Zamówienie złożyłam w czwartek a paczkę dostarczono mi już następnego dnia. Wszystkie informacje przesyłano mi na maila. Polecam ten sklep
5 / 5
2012-02-11 13:57:25
Aneta
Rano złożyłam zamówienie a wieczorem już było do odebrania. Polecam!
5 / 5
2012-02-10 15:13:02
Klemens
Bardzo udane zakupy. Dobry sprzedawca.Polecam gorąco.
5 / 5
2012-02-10 09:58:27
Piotr
Szybka, profesjonalna i bardzo miła obsługa.
5 / 5
2012-02-07 12:38:17
Violetta
JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z PRODUKTÓW KTÓRE ZAKUPIŁAM.JEŚLI CHODZI O CENY I CZAS REALIZACJI ZAMÓWIENIA JEST BARDZO DOBRY.
5 / 5
2012-02-06 08:11:22
Ludwik
Towar w atrakcyjnych cenach i nie wygłupiają się z kosztami przesyłek. Bo w niektórych sklepach za "pierdułkę" wartą kilka złotych trzeba płacić za kuriera 20zł.
5 / 5
2012-01-30 15:25:22
Dominik
Sklep bez zastrzeżeń. Pełen profesjonalizm. Polecam!
5 / 5
2012-01-25 17:07:59
Oliwia
Wszystkie produkty naprawde bardzo dobrej jakości. Polecam
5 / 5
2012-01-23 08:31:34
Iwo
SKLEP BARDZO PROFESJONALNY, REALIZACJA ZAMÓWIENIA NA NASTĘPNY DZIEŃ
5 / 5
2012-01-19 19:03:38
Szymon
Polecam ten sklep. Atrakcyjne ceny, ciągły kontakt meilowy o etapie na jakim znajduje się zamówienie. Szybka wysyłka, towar dobrze zapakowany a koszt wysyłki bardzo przystępny.
5 / 5
2012-01-18 13:10:31
Sławomira
Miła i profesjonalna obsługa, błyskawiczny czas realizacji i dostawy zamówienia, atrakcyjna oferta cenowa wysokogatunkowych produktów. Polecam!
5 / 5
2012-01-17 18:22:53
Mieczysława
Bardzo sprawna i szybka obsługa. Polecam wszystkim.
5 / 5
2011-12-22 13:57:20
Mariola
Bardzo miła obsługa. Wszystko było w porządku. Polecam ten sklep!
5 / 5
2011-12-21 14:57:56
Arnold
Opinia o sklepie bardzo dobra bez zastrzeżeń
5 / 5
2011-12-16 07:18:02
Mirosław
Bardzo szybka, sprawna obsługa, super kontakt, polecam.
5 / 5
2011-12-12 12:28:09
Julian
Sklep jak najbardziej godny polecenia, kontakt ze sklepem idealny, realizacja zamówienia ekspresowa. POLECAM!
5 / 5
2011-12-12 12:15:01
Pola
Dobry kontakt sklep-klient, szybkie informacje o realizacji zamowienia. Polecam.
5 / 5
2011-12-09 15:33:50
Cezary
jeden z najlepszych sklepów polecam
5 / 5
2011-11-30 13:13:36
Dominika
Bardzo szybka realizacja zamówienia, bardzo dobry kontakt ze sklepem, polecam innym :)
5 / 5
2011-11-29 06:23:09
Benedykt
Jestem zadowolony z zakupow w tym sklepie! , obsluga jet profesjonalna i konkretna .
5 / 5
2011-11-28 19:50:03
Gustaw
Szybki i solidny sklep internetowy
5 / 5
2011-11-28 19:46:25
Longin
Polecam. Produkty zamówione były tańsze niż w innych sklepach.
5 / 5
2011-11-24 22:05:57
Jagoda
Sklep znakomity, obsługa bardzo kompetentna i uprzejma, realizacja zamówienia błyskawiczna - polecam z całą odpowiedzialnością. Potrzebowałam "od ręki" w ciągu weekendu kupić wymarzony zestaw Lego dla wnuka i tylko tu udało mi się to zrealizować. W ciągu niecałej godziny od rozmowy telefonicznej i mojego zamówienia przez Internet, mąż odebrał towar w punkcie odbioru osobistego.
5 / 5
2011-11-24 21:56:12
Arlena
Od razu po złożeniu zamówienia, zadzwonił ktoś do mnie i potwierdził dostępność produktu oraz termin odbioru, otrzymałam informację że jeśli sprawa jest pilna, mogę odebrać zamawiany przedmiot tego samego dnia, którego zamawiałam. Pierwszy raz spotkałam się z tak szybkim serwisem.
5 / 5
2011-11-24 09:45:06
Marta
Błyskawiczny i miły kontakt, bardzo sprawna realizacja. Polecam!
5 / 5
2011-11-21 09:04:45
Alina
Wszystko w porządku, nie mam uwag
5 / 5
2011-11-20 18:09:59
Remigiusz
Zdecydowanie polecam zakupy w akukubaby. Przesympatyczna, profesjonalna obsługa. Pracownicy znają się na produktach, które sprzedają, a jest to bezcenne zwłaszcza dla młodej mamy, która będzie miała pierwsze dziecko. Każdy klient może liczyć na fachową poradę. Towary można odebrać ekspresowo, jeszcze tego samego dnia w Warszawie, towar na zamówienie był dla mnie przygotowany do odbioru następnego dnia. Jeszcze raz gorąco POLECAM! :)
1 / 5
2011-11-17 13:25:05
Sandra
Wszystko ok z wyjątkiem oczekiwania na przesyłkę.
5 / 5
2011-11-17 09:32:29
Helena
Bardzo dobry i szybki kontakt, jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2011-11-14 08:49:38
Kaja
Ekspresowa obsługa, bardzo dobry kontakt. Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Polecam
5 / 5
2011-11-12 17:48:35
Michalina
Szybka realizacja zlecenia, najniższe ceny, nic tylko kupować
5 / 5
2011-11-09 20:14:19
Klaudia
Jestem bardzo zadowolona z zakupow w tym sklepie. Towar byl do odebrania w ekspresowym tempie. Komunikacja ze sklepem rewelacyjna.
5 / 5
2011-11-04 15:04:29
Zenon
Szybko, sprawnie i bez zarzutu:)
5 / 5
2011-11-03 19:14:07
Iga
Kontakt ze sprzedającym bardzo dobry,polecam ten sklep!!!
5 / 5
2011-10-28 18:54:52
Wincenty
bardzo szybka wysyłka, dobry kontakt
5 / 5
2011-10-27 09:30:14
Izolda
Świetna komunikacja, nienaganna obsługa, elastyczność we współpracy z klientem. Gorąco polecam
4 / 5
2011-10-24 21:03:52
Alberta
Oczekiwałam szybszej dostawy poza tym wszystko ok. serdecznie polecam.
5 / 5
2011-10-24 09:24:35
Kamila
Atrakcyjne ceny,dobry kontakt ze sprzedawcą. To był mój 2-gi zakup w tym sklepie i na pewno nie ostatni. Polecam ten sklep.
4 / 5
2011-10-24 08:39:12
Hubert
Polecam, wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2011-10-23 11:25:12
Ryszard
Szybka reakcja sklepu, dobry kontakt, polecam
4 / 5
2011-10-19 09:16:02
Kalina
szybka, pewna i konkretna transakcja
4 / 5
2011-10-18 07:46:29
Róża
znalazłam zabawki, które bardzo chciał mój syn po atrakcyjnej cenie. Jestem zadowolona
5 / 5
2011-09-23 08:31:02
Marzena
Super miła obsługa i profesjonalne podejście do sprzedaży :)
5 / 5
2011-08-29 11:12:28
Dominik
Sama przyjemność:-). Profesjonalnie, błyskawicznie, życzliwie. Polecam wszystkim
5 / 5
2011-08-28 23:33:55
Jagoda
Bardzo miła i profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2011-08-12 22:09:33
Jarosława
Od momentu złożenia zamówienia do odbioru - minęło kilka godzin - uczciwie, z czystym sumieniem mogę polecić :) Ceny tez konkurencyjne.
5 / 5
2011-08-12 22:05:39
Irena
najlepsze ceny i szybki czas realizacji
5 / 5
2011-08-03 22:45:53
Maksymilian
Szybko, solidnie, zgodnie z zamówieniem i do tego jeszcze gratisy. Tak powinno być w każdym sklepie- czy to internetowym czy tym w realu.

Rzetelne opinie o Akuku - dla dziecka i dla mamy