Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Akumeo.pl

Akumeo.pl Opinie 4.9 (125)

Ul. Rzemieślnicza 1
58-100
Świdnica
536 587 886
opinie Akumeo.pl
speedtest
4.9
125
Opinii

Doskonale

5 / 5
2021-10-13 08:33:11
Klient zadowolony
Najlepszy sklep internetowy z akumulatorami - polecam fachowa wiedza i szybka wysyłka
5 / 5
2020-02-21 15:23:25
Kornelia
Szybko, dokladnie z opisem produkt był u mnie następnego dnia. Polecam
4 / 5
2020-02-21 07:25:32
Manuela
towar zamówiony w czwartek, otrzymałam w poniedziałek....
5 / 5
2019-11-19 14:16:18
Aurelia
Świetny kontakt bardzo profesjonalna obsługa.Życzył bym sobie trafiać tylko na takie sklepy internetowe.Bardzo polecam ten sklep
5 / 5
2019-11-03 14:43:57
Adrian
W Bydgoszczy nie spełniono moim wymaganiom, w waszej ofercie jest to wszystko czego oczekiwałem.Wszystko sprawnie przebiegło jestem zadowolony a co ważne auto chodzi jak najlepiej.Pozdrawiam
5 / 5
2019-10-25 17:18:55
Ksenia
Super sklep. ZAMÓWIENIE zostało zrealizowane szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-10-23 00:27:24
Ziemowit
Świetny sklep. Bardzo dobry kontakt. Życzliwa i profesjonalna obsługa. Znakomity towar w najlepszej cenie
4 / 5
2019-10-18 07:50:46
Alfred
Ogólnie zakupy przebiegły w porządku. Towar zamówiony otrzymałem dość solidnie zapakowany co uchroniło go przed uszkodzeniami podczas transportu. Zamówiony akumulator był szczelnie zapakowany w worek foliowy zgrzewany i szczelny. Jednak, jak podejrzewam podczas transportu w skutek prawdopodobnie nieostrożnego obchodzenia się z przesyłką, w worku i na obudowie akumulatora były ślady kwasu, który się w niewielkiej ilości wydostał. Poza tym wszystko w porządku. Napięcie na akumulatorze było takie jak potrzeba a sam akumulator jak na razie działa dobrze.
5 / 5
2019-10-10 19:24:27
Leokadia
Świetny profesjonany sklep bardzo szybka realizacja zamówienia doskonały kontakt e-mail i telefoniczny jednym słowem REWELACJA !
5 / 5
2019-10-05 20:00:49
Amelia
Następny akumulator też tam kupię.
5 / 5
2019-09-30 20:00:05
Wiesław
Błyskawiczna przesyłka, pełny profesjonalizm. Akumulator bardzo dobrze zabezpieczony do przesyłki. GORĄCO POLECAM akumeo.pl.
5 / 5
2019-09-23 11:14:07
Elwira
Korzystam drugi raz i jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2019-09-20 12:33:41
Otylia
Sprawna realizacja zamówienia, strona przejrzysta, czytelna, ceny niższe niż w okolicznych sklepach stacjonarnych (nawet 25% wraz z dostawą).
5 / 5
2019-09-16 20:09:07
Izolda
Świetny kontakt i obsługa! Doskonały produkt i cena.
5 / 5
2019-09-15 22:20:04
Marta
Bardzo dobrze, szybko i sprawnie
5 / 5
2019-09-12 17:34:18
Dominika
szybka dostawa towaru dokladnie jaki clhcialem polecam ten sklep
5 / 5
2019-09-12 12:15:10
Angelika
Szybka dostawa i skuteczna cena.
5 / 5
2019-09-09 16:45:36
Bogusława
Błyskawiczna wysyłka. Akumulator z bieżącego roku i gotowy do użytku.
5 / 5
2019-09-02 13:12:23
Aleksandra
Aku extra. Pełna profeska. Polecam.
5 / 5
2019-08-30 12:35:00
Bronisława
Klasa. Dobrze solidnie spakowane. Sprawia dobre wrażenie.
5 / 5
2019-08-27 16:18:38
Lech
Super sklep ...polecam wszystkim
5 / 5
2019-08-15 11:58:00
Mariola
Bardzo dobry sklep, polecam zakupy
5 / 5
2019-08-07 08:08:48
Igor
Bardzo dobre miejsce do zakupu akumulatora, na pewno wrócę tam.
5 / 5
2019-08-02 10:44:22
Bogusław
Bardzo fajnie i czytelnie zrobiona strona.
5 / 5
2019-07-30 21:43:46
Adrian
SZYBKO STARANNIE I BESPIECZNIE ZAPAKOWANY TOWAR
5 / 5
2019-07-29 14:31:35
Jarosława
szybki zakup ,rzretelna realizacja zamówienia ,polecam sklep
5 / 5
2019-07-28 12:39:13
Longin
Sprawnie, towar zgodny z opisem i bardzo dobrze zapakowany
5 / 5
2019-07-24 15:54:50
Lucyna
Profesjonalny sprz\edawca. transakcja przeprowadzona wzorowo.
5 / 5
2019-07-23 22:37:40
Żaneta
Polecam sprzedawcę - bardzo dobry kontakt ze sklepem, szybka realizacja zamówienia, atrakcyjne ceny i niskie koszty wysyłki
5 / 5
2019-07-07 19:26:25
Bernardeta
Profesjonalne podejście do sprawy.
5 / 5
2019-07-05 11:14:07
Antoni
Wszystko super, oprócz dostawy, kurier UPS się niesprawdzil,musiałem interweniować w centrali UPS żeby dostarczyli
5 / 5
2019-07-04 11:34:34
Wiesława
Profesjonalne podejście do klienta, akumulator doszedł uszkodzony sklep został o tym poinformowany i natychmiast wysłał kolejny akumulator.
5 / 5
2019-06-28 17:09:41
Idzi
bez zarzutu, bardzo solidny sprzedawca
5 / 5
2019-06-27 11:58:17
Janina
Polecam jak najbardziej,szybko,tanio i solidnie.
5 / 5
2019-06-21 07:16:30
Regina
zamówienie zostało zrealizowane bez zarzutu
5 / 5
2019-06-19 10:56:07
Aga
Szybko sprawnie Produkt zgodny z opisem Polecam :)
5 / 5
2019-06-17 11:30:57
Michał
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Wszystko zgodne z opisem.
5 / 5
2019-06-14 11:15:06
Bartłomiej
Szybko, sprawnie , bez problemów.
5 / 5
2019-06-06 21:38:41
Władysława
Bardzo dobra obsługa klienta i wszystko zgodne z informacjami zawartymi w ofercie.
5 / 5
2019-05-29 16:54:21
Dawid
Jestem zadowolony z transakcji 😀
5 / 5
2019-05-18 10:52:08
Ferdynand
polecam : super obsługa i ceny,
5 / 5
2019-05-15 15:20:33
Hanna
Akumulator dostatczony nastepnego dnia razem z instrukcja jak przygotować stary akumulator do utylizacji. Kolejnego dnia kurier zjawił sie po stary akumulator i w ten sposob problem z utulizacja zostal rozwiazany. Bardzo polecam.
5 / 5
2019-05-13 11:04:51
Alicja
Obsługa wzorowa. Sprzęt na razie działa, za wcześnie żeby go ocenić. Wygląd bardzo dobry.
5 / 5
2019-05-09 09:07:16
Agnieszka
Super i bezproblemowo, do tego najniższa cena zakupionego akumulatora samochodowego. Polecam. .
5 / 5
2019-05-06 11:09:04
Tamara
Współpraca na bardzo wysokim poziomie , jakby z każdym tak układała się współpraca życie byłoby łatwiejsze :)
5 / 5
2019-05-02 13:17:17
Jolanta
Super, szybko i bez problemów
5 / 5
2019-05-01 12:07:32
Arlena
Dobry kontakt. Akumulator zgodny z opisem. Odbiór starego akumulatora banalny, wszystko wypisane tylko nakleić etykiete. Następny akumulator napewno będzie z akumeo.
5 / 5
2019-04-30 14:41:58
Dawid
Bardzo sprawnie i szybko, w dobrej cenie, zużyty stary akumulator został odebrany przez kuriera pozdrawiam Wittorio.
5 / 5
2019-04-19 07:58:22
Kamil
Solidna firma wszystko sprawnie i na czas .polecam i znowu u nich zamowie.
5 / 5
2019-04-17 11:34:55
Zdzisław
Jestem bardzo zadowolony. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-04-15 15:03:27
Józefina
Szybko sprawnie bez problemów polecam
5 / 5
2019-04-15 07:29:08
Kamil
Najkrótszy czas realizacji zamówienia na jaki kiedykolwiek trafiłem. Zamówiłem towar o 12:34 otrzymałem następnego dnia o 11:57. Towar - zgodny z zamówieniem
5 / 5
2019-04-09 15:46:42
Janina
zakup zgodnie z opisem łacznie z bardzo szybkim terminem dostawy
5 / 5
2019-04-08 12:37:42
Kornelia
Szybko i eleganco zapakowana paczka +1
5 / 5
2019-04-05 10:19:22
Celestyna
Polecam , fachowe doradztwo i obsługa.
5 / 5
2019-03-29 13:53:15
Izabela
The last decade, the best online service I have used so far and I AM doing most of my purchases over the 'net. Perfectly packed battery with ALL pieces for returning the used one, I've never seen such care before. The product so far seems to be as good as it gets, ask me in a year how it keeps up :-) I would _absolutely_ recommend akkumeo.pl to all.
5 / 5
2019-03-22 16:34:16
Małgorzata
Świetny Sprzedawca! Błyskawiczna wysyłka! Super info o transakcji. Wzorowy kontakt z klientem. Polecam!
5 / 5
2019-03-14 12:33:14
Jacek
Wszystko było tak, jak zostało umówione, polecam
5 / 5
2019-03-14 11:56:58
Karol
Sprawna transakcja, bardzo dobry kontakt mailowy. Polecam.
5 / 5
2019-03-13 12:00:46
Jeremiasz
Świetna obsługa, szybka wysyłka (prosiłem o jednodniowe opóźnienie). Sprzedawca czyta uwagi zamieszczone w zamówieniu i co najważniejsze je realizuje. Bezproblemowy zakup, artykuł zgodny z opisem. Towar dobrej jakości. W przypadku zakupu akumulatora mamy zagwarantowanego darmowego kuriera by zwrócić stary akumulator. Pozdrawiam
5 / 5
2019-03-13 08:54:23
Łukasz
Super sprzedawca, dobre ceny, przesyłka świetnie przygotowana! Błyskawiczna obsługa zamówień, świetny kontakt, informacja o stanie zamówienia na każdym etapie. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2019-03-12 10:46:55
Mieczysław
Polecam wszystko przebiegło sprawnie i szybko towar bez zastrzerzeń
5 / 5
2019-03-08 11:41:13
Wieńczysła
Sklep naprawdę super. Dostawca - tragedia.
5 / 5
2019-03-02 18:01:18
Sebastian
Profesjonalna obsługa, polecam!
5 / 5
2019-03-01 14:32:10
Błażej
Bardzo profesjonalny sklep. Polecam.
5 / 5
2019-02-26 09:40:12
Edyta
Bardzo szybko przeprowadzona transakcja.
5 / 5
2019-02-25 09:01:16
Bogdana
Profesjonalna firma, aku pakują solidnie dostarczają specjalny worek + zatyczki na odpowietrzniki na stary + instrukcję jak to zapakować. Następnego dnia odbiór starego przez kuriera. Bardzo dobre wrażenie.
4 / 5
2019-02-23 15:25:01
Wincenty
Wszystko ok, tylko dostałem inny akumulator niż zamawiałem (droższy) ;-)
5 / 5
2019-02-23 12:46:20
Jan
Towar zamówiony, wysłany i odebrany. Otrzymałem to co zamówiłem. Szybko i bezproblemowo. Stanowczo polecam.
5 / 5
2019-02-22 21:47:30
Jarosław
Szybka dostawa I wszystko jak w opisie
5 / 5
2019-02-15 15:01:26
Ludwik
Sprawnie i szybko. Cena dobra.
5 / 5
2019-02-11 11:10:11
Amelia
Super sklep, wszystko sprawnie i bezproblemowo.POLECAM
5 / 5
2019-02-09 10:29:10
Alberta
Jestem bardzo zadowolony. Kontakt na wysokim poziomie. POLECAM!!!
5 / 5
2019-02-08 15:39:48
Przemysław
Super obsługa ,blyskawiczna dotawa.
5 / 5
2019-01-25 11:36:39
Gerard
Opinia bardzo pozytywna towar szybko dostarczony bardzo dobrze zapakowany opis do zwrotu przejrzysty nic tylko polecić
5 / 5
2019-01-18 12:58:14
Dariusz
Zamówienie zostało szybko zrealizowane szybką dostawa. Polecam
5 / 5
2018-12-26 11:34:28
Martyna
Mega sprawnie, towar pewny i w atrakcyjnej cenie POLECAM!
4 / 5
2018-12-21 12:46:05
Teodor
trochę długo czekałem aż 7 dni
5 / 5
2018-12-16 20:18:20
Edward
Towar zgodny z opisem, szybka dostawa - polecam
5 / 5
2018-11-28 18:21:10
Maksymilian
Bardzo profesjonalna firma. Realizacja zamówienia błyskawiczna. Polecam zakupy w akumeo.pl
5 / 5
2018-11-26 19:21:48
Halina
Wszystko OK polecam sprzedającego
5 / 5
2018-11-22 12:05:04
Emanuela
Bardzo szybka i kompetentna obsługa.
5 / 5
2018-11-22 11:32:20
Dominik
Szczerze polecam zakupy ! Bardzo fachowa pomoc w doborze akumulatora . Obsługa rewelacyjna i bardzo pomocna .
3 / 5
2018-11-08 17:53:27
Henryk
Otrzymałem zły akumulator został wymieniony na drugie po dwóch dniach
3 / 5
2018-10-27 01:25:45
Ludwik
zaplacilem rano we czwartek,akumlator otrzymalem we wtorek !
5 / 5
2018-09-28 14:25:21
Halina
Towar zgodny z zamówieniem, terminowa dostawa. Polecam.
5 / 5
2018-09-18 20:32:23
Jakub
Jestem bardzo zadowolony, produkt taki jak zamówiłem, szybka realizacja i dostarczenie produktu.
5 / 5
2018-09-12 13:52:06
January
ok, towar dostarczony, dobrze opakowany, instrukcja w języku polskim, bez zarzutu.
5 / 5
2018-09-05 14:16:23
Izydor
Super cena, wzorowo działający system - zamówienie- dostawa. Polecam
5 / 5
2018-09-04 00:20:09
Marcelina
Wszystko super I fajnie, jedynie mogli by Państwo popracować trochę nad kontaktem z klientem. Wysyłka EXPRESS towar zgodny I sprawny ;-) godne polecenia w 100%
5 / 5
2018-08-31 13:09:43
Alberta
Wszystko jak najlepszym porządku
5 / 5
2018-08-29 22:39:33
Alina
jestem bardzo zadowolony, super akumulator, szybka dostawa
5 / 5
2018-08-27 21:29:53
Stefania
Sklep zachował się wobec mnie klienta bardzo profesjonalnie.Super zapakowany.Polecam wszystkim.O jakości akumulatora napiszę jak zacznę użytkować.
5 / 5
2018-07-20 12:18:48
Halina
Polecam ten sklep. Jestem zadowolony.
5 / 5
2018-06-19 06:26:16
Mariola
Towar pierwszej jakości, dostawa błyskawiczna.
5 / 5
2018-06-18 10:59:53
Igor
Usługa na najwyższym poziomie ! Polecam na 100%
5 / 5
2018-06-04 21:47:36
Ireneusz
Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam wszystkim.
5 / 5
2018-06-04 11:37:20
Lesław
Wszystko w najlepszym porządku polecam.
5 / 5
2018-05-07 14:41:45
Eugeniusz
Bardzo sprawnie na czas i bez żadnych komplikacji z dostawą.
5 / 5
2018-04-26 21:21:28
Łucja
Super kontakt. Towar najwyższej jakości
5 / 5
2018-04-16 17:56:40
Tomasz
Wszystko w idealnym porządku, szybko, tanio i konkretnie, polecam !
5 / 5
2018-04-13 14:10:41
Grażyna
Rzetelnie, zgodnie z umową. Polecam
5 / 5
2018-04-07 13:04:18
Józefina
BARDZO MIŁA OBSŁUGA , ELESTYCZNOŚĆ JEŻELI CHODZI O ODESŁANIE STAREGO AKUMULATORA
5 / 5
2018-04-05 12:34:43
Dymitr
Usługę wykonano błyskawicznie i profesjonalnie. polecam
5 / 5
2018-03-23 20:03:52
Adrian
Super. Pełen profesjonalizm dostawy i odbioru starego akumulatora
4 / 5
2018-03-16 10:27:10
Zygmunt
Towar dostarczony według zamówienia
5 / 5
2018-03-10 20:03:04
Hanna
Towar dotarł szybko i sprawnie. Na drugi dzień roboczy z rana przyjechał też kurier po odbiór starego akumulatora, bez dodatkowego umawiania. Co mi bardzo odpowiadało, gdyż nie musiałam sobie głowy zawracać dodatkowym telefonem. Fajne i sprawne podejście do sprawy. Jednym słowem polecam.
5 / 5
2018-03-08 08:55:08
Maria
Polecam zakupy przebiegły bez zarzutu. Profesjonalnie, terminowo.
5 / 5
2018-03-01 15:38:01
Jonatan
Bdb. Kontakt telefoniczny.Pan na infolinii doradził MOC akumulator do danego auta. Bardzo solidnie spakowane oraz szybko dostarczone.
5 / 5
2018-02-25 09:52:00
Aneta
Rewelacyjny sklep! Szybko, sprawnie, Fachowo! Polecam!
5 / 5
2018-02-22 12:20:33
Emilia
Jestem zadowolony, zamówienie nie uszkodzone, (profesjonalnie zapakowane) Podoba mi się konkretne podejście do klienta, polecam zakupy w akumeo.
5 / 5
2018-02-22 11:29:50
Bogdana
Bardzo dobry kontakt. Miło i uprzejmie.
5 / 5
2018-02-20 10:05:05
Joanna
Sklep dba o klienta bardzo dobrze.Polecam
5 / 5
2018-02-20 09:20:17
Błażej
Szybka rzetelna obsługa, uwzgledniająca wszystkie mankamenty zwiazane z procesem zakupu, dostarczenia oraz zwrotu zakupionych artykułów. Zakupy przebiegaja bezproblemowo z dużą dozą komfotu psychicznego.
5 / 5
2018-02-14 16:06:16
Michalina
Sprzedaż i odbiór starego akumulatora przygotowana i zrealizowana bardzo profesjonalnie. Jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2018-01-30 21:18:43
Agata
wszystko ok na etapie zamówienia i dostarczenia mam nadzieje że w dalszej eksploatacji również wszystko będzie ok
5 / 5
2018-01-30 18:48:18
Agata
Sklep jak najbardziej w prządku. Dobry kontakt z klientem.
5 / 5
2018-01-29 21:43:41
Jędrzej
W akumeo można dobrać akumulator według modelu samochodu - to jest super. Obsługa uprzejma. Akumulator zgodnie z opisem doreczony przez kuriera poczty w drugim dniu roboczym. Polecam.
5 / 5
2018-01-28 20:50:48
Wieńczysła
Zamówienie dotarło do mnie po 2 dobach od złożenia zamówienia. Zadziwiająco szybko. Obsługa kompetentna i profesjonalna. Śledzenie przesyłki bez zarzutu.
5 / 5
2018-01-27 19:01:54
Leokadia
Przesyłka wysłana została niemal natychmiast po zamówieniu. Opóźnienie w dostawie nastąpiło z przyczyn nie zależnych od AKUMEO.
5 / 5
2018-01-15 15:01:10
Marcin
Bardzo szybko i sprawnie - zakupy bez problemów, szczerze polecam zakupy w tym Sklepie.
5 / 5
2018-01-14 12:36:11
Jan
Towar,ktory wybrałem w sklepie otrzymałem w ciągu 24 godzin. Towar dobrze zapakowany, bez uszkodzeń. Cena za kuriera też nie wygórowana (za pobraniem). Jestem zadowolony z obsługi. POLECAM
5 / 5
2018-01-14 10:05:21
Janusz
Spoko biorąc pod uwagę że był to okres świąt:-)
5 / 5
2017-12-30 01:38:38
Julita
Bardzo miło mnie zaskoczyli profesjonalizmem i szybkością działania.
5 / 5
2017-12-28 10:05:06
Edmund
Kupiłem w tym sklepie Akumulator CENTRA Standard CC400 12V 40Ah. Jestem bardzo mile zaskoczony obsługą klienta! Kurier pojawił się już następnego dnia, akumulator świetnie zabezpieczony, w kartonie faktura, PODPISANA karta gwarancyjna z 2-letnią gwarancją producenta, ba, nawet gratis notesik dostałem :D Koszt dostawy tylko 20 zł, niektóre sklepy liczą sobie nawet 50 zł. Jak dla mnie rewelacja. Przed zakupem ceny porównywałem z popularnym serwisem zakupowym i Akumeo mają ceny o 30-50 zł lepsze - bezkonkurencyjne! Dzisiaj przedstawiciel zadzwonił nawet do mnie czy mi pasuje, żeby kurier odebrał dzisiaj stary akumulator za darmo - wow, jestem pod wrażeniem! Stronę internetową też mają bardzo przejrzystą, dobry układ, duże czcionki, łatwe filtrowanie wyników dopasowane do mojego samochodu. Naprawdę polecam!

Rzetelne opinie o Akumeo.pl