Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Akumulatory i baterie

Akumulatory i baterie Opinie 4.7 (112)

Powstańców Śląskich 8/7
01-381
Warszawa
781 03 02 01
opinie Akumulatory i baterie
speedtest
4.7
112
Opinii

Dobrze

1 / 5
2018-03-21 11:16:09
Roman
Przestrzegam wszystkich przed zakupami w 4444.com.pl. Sklep wprowadza klientów w błąd nt. dostępności towaru. W moim przypadku - kupując akumulator do elektrycznej szczoteczki sklep informował o posiadaniu 2 szt., dokonałem zakupu jednego z nich, wybrałem szybki przelew, szybką przesyłkę, ponieważ zależało mi na czasie. Dodatkowo poprosiłem w wiadomości do sklepu o szybką przesyłkę.....a co zrobił sklep przez kolejną dobę - nic, zupełnie nic. Łaskawie, następnego dnia wysłali mi maila z informacją o odrzuceniu zamówienia z powodu braku towaru. !!!!!!!!!!!!!!!!!!ŻENADA pisana wielkimi literami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 / 5
2017-10-18 11:48:21
Gracjan
Fatalny sprzedawca- nie polecam.
1 / 5
2017-04-18 10:08:20
Sylwia
Zdecydowanie nie polecam, brak możliwości zwrotu zakupionego towaru.
5 / 5
2013-12-03 22:03:09
Ismena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-28 14:32:35
Iwo
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-11-26 12:46:38
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-23 16:34:11
Martyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-22 13:27:14
Edyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-21 17:18:00
Arnold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-21 14:40:37
Patrycja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-21 08:52:30
Żaneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-20 15:12:31
Dymitr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-20 10:11:37
Diana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-20 09:26:49
Ferdynand
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-19 17:29:30
Mieczysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-19 10:32:35
Celestyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-18 18:37:46
Ludwika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-11-18 16:08:05
Daniel
Sklep [...] klientów, zamiast oferowanego i zamówionego blistra baterii przesyła jedną sztukę baterii. Opis na stronie jest dość jednoznaczny: "P23GA Varta Powerone 12V blister 5 szt.",jest też zdjęcie jednej sztuki blistra z pięcioma bateriami by nie było wątpliwości. Zdecydowanie odradzam sklep, [...]ów powinno się solidarnie rugować z handlu by nie naruszali niezbędnego zaufania między klientem a sprzedawcą
5 / 5
2013-11-18 11:50:46
Norbert
Transakcja przebiegła pomyślnie , solidnie i szybko-niebawem ponownie skorzystam. Polecam.
3 / 5
2013-11-16 16:53:48
Jarosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-16 16:39:16
Emil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-15 18:02:23
Stefania
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-15 14:08:49
Arleta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-15 13:20:26
Leon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-15 10:53:06
Manuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-15 08:13:44
Edyta
Kolejna transakcja przebiegła pomyślnie. Ceny OK, jakość obsługi (fakturowanie,opakowanie,dostawa) bez zastrzeżeń. Polecam.
5 / 5
2013-11-14 14:50:01
Laura
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-11-13 16:01:21
Cezary
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-11-13 14:15:18
Anita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-12 19:49:52
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-12 19:23:49
Arnold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-12 09:53:34
Jolanta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-08 09:11:14
Jerzy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-07 16:16:48
Celestyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-11-07 01:23:40
Jarosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-06 10:25:16
Apoloniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-06 09:25:39
Renia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-06 09:23:48
Arkadiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-06 08:55:02
Olaf
Transakcja przebiegła pomyślnie, towar zgody ze specyfikacją. Cena atrakcyjna. Polecam.
5 / 5
2013-11-06 08:38:35
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-05 20:21:04
Wiola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-05 14:23:54
Dorota
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-05 13:33:52
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-05 08:37:44
Cecylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-04 20:42:23
Emanuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-04 09:12:57
Jeremiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-31 15:25:21
Herbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-31 08:03:04
Józefina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Wszystko sprawne.
5 / 5
2013-10-30 17:06:19
Bolesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-29 15:16:42
Malwina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-29 08:46:42
Leokadia
Transakcja przebiegła super pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-26 12:54:53
Gracjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-25 15:46:36
Katarzyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-25 15:04:16
Karol
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-25 10:30:54
Bożena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-24 11:35:21
Liza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-24 00:01:04
Mikołaj
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-23 21:26:36
Nadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-23 10:34:12
Adrian
Polecam. Szybko potrzebowałem baterię do pilota w aucie. Trudno latać i szukać niestandardowej baterii - tu znalazłem bez problemu.
5 / 5
2013-10-22 16:33:46
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-22 11:57:12
Ada
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-21 10:20:07
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-21 09:46:52
Sabina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-20 12:27:45
Alfred
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-19 13:15:24
Sara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-18 14:01:12
Agnieszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-17 13:56:43
Oliwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-17 10:16:12
Andrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-16 20:48:44
Dominika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-16 10:59:50
Liza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-15 09:19:26
Zuzanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-12 19:49:57
Halina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-08 11:28:01
Jowita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-06 14:58:22
Eligiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-05 20:42:05
Daniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-04 21:41:28
Róża
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-04 10:43:58
Martyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-04 09:31:04
Milena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-03 20:24:20
Błażej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-03 17:09:16
Marcin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-03 11:13:45
Zdzisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-09-28 15:57:01
Martyna
Fatalna i bardzo słaba obsługa, kontakt ze sprzedawcą tragiczny. Osoba obsługująca całkowicie nie kontaktowa i nie kompetentna, dla klienta nie miłą i cwana.
5 / 5
2013-09-28 00:12:47
Klara
Szybko, sprawnie i solidnie! Zdecydowanie POLECAM !!!!!Czarna6541
5 / 5
2013-09-27 20:00:29
Kajetan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-27 19:50:23
Janusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-27 13:33:17
Daniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-27 11:14:04
Bronisław
Sprawna wysyłka, dobra jakość towaru. Polecam.
5 / 5
2013-09-24 08:04:47
Janina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-24 00:24:51
Ernest
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-23 15:23:43
Mieczysław
Profesjonalna i fachowa obsługa
5 / 5
2013-09-23 13:08:00
Janina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-23 06:21:58
Rudolf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-20 16:53:36
Oksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-20 12:45:13
Damian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-19 12:56:06
Kinga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-19 11:42:47
Grzegorz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-09-19 10:25:28
Rozalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-18 23:17:26
Grzegorz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-09-18 13:39:00
Franciszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-17 12:31:50
Jeremiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-17 10:08:39
Julianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-14 07:19:19
Albert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-13 18:16:58
Romana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-09-11 20:26:20
Zuzanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-11 12:46:02
Celestyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Dobra jakość towaru.
5 / 5
2013-09-10 21:50:22
Seweryn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-10 20:42:06
Gustawa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-10 14:43:32
Klara
Mega szybko i perfekcyjnie zdecydowanie polecam ten sklep.
4 / 5
2013-09-10 10:59:23
Łucjan
Bardzo szybko zrealizowana transakcja. Produkt (zasilacz) lepszy, niż się spodziewałem. Jestem pozytywnie zaskoczony i zadowolony z zakupu.
5 / 5
2013-09-06 12:01:14
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-06 10:38:12
Ada
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-06 10:29:00
Tamara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o Akumulatory i baterie