Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Akumuluj24.pl - Księgarnia giełdowa

Akumuluj24.pl - Księgarnia giełdowa Opinie 4.6 (64)

Nowe Osiedle 22/7
62-040
Puszczykowo
( brak )
opinie Akumuluj24.pl - Księgarnia giełdowa
speedtest
4.6
64
Opinii

Dobrze

5 / 5
2022-05-13 10:17:06
Arek
Fajno fajno fajno
5 / 5
2019-07-10 14:30:30
Malina
Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka.
4 / 5
2019-01-28 11:33:48
Zofia
Dobrze lecz za długi termin realizacji
5 / 5
2019-01-04 09:29:06
Zbyszko
Bardzo szybka dostawa. Towar świetnie zabezpieczony. Polecam
5 / 5
2018-10-15 18:03:40
Irma
Wszystko ok - bez żadnych niemiłych niespodzianek.
5 / 5
2018-10-08 13:48:47
Oliwier
Bardzo kompetent, dostawa do Berlina nastapila szybciej niz na to pozwala policja ;-)
5 / 5
2018-03-15 14:05:25
Ada
Atrakcyjne ceny i sprawna wysyłka zamówienia.
5 / 5
2018-01-02 13:35:32
Stefan
Jestem zadowolona z przebiegu transakcji. Nie mam zastrzeżeń.przesyłka dostarczona bardzo szybko. Polecam
3 / 5
2017-12-20 11:18:00
Violetta
Cena książki ok, ale za dostawę 21zl I to pocztą to lekka przesada, a przesyłki jeszcze nie otrzymałem...
3 / 5
2017-05-22 11:39:31
Elżbieta
Paczka została szybko nadana.
4 / 5
2017-02-05 22:06:13
Anna
Towar zgodny z zamówieniem. Brakowało mi tylko informacji ze sklepu o przyjęciu zamówienia. Ogólnie dostawa i późniejszy kontakt ze sklepem oceniam na dobry.
5 / 5
2017-02-02 13:45:29
Ferdynand
Jestem bardzo zadwowolona, dziękuję. Zostaję Waszym klientem. Z powazaniem, Barbara Goloś
3 / 5
2017-01-31 14:35:17
Karolina
nie mam zdania, anulowałam zamówienie
5 / 5
2017-01-13 16:11:00
Wiktor
rewelacyjnie, jestem bardzo zadowolona;
4 / 5
2016-10-31 21:47:30
Natalia
Zamówiłam dwie książki. Dopiero po kilku dniach dowiedziałam się, że będę mogła otrzymać tylko jedną książkę, a na drugą muszę poczekać ok. tygodnia. Nie mogłam tak długo czekać, dlatego poprosiłam o zwrot pieniędzy za drugą pozycję. Pani konsultantka stwierdziła, że nie może tego odnotować przez telefon i poprosiła mnie, abym wysłała maila. Zrobiłam jak powiedziała, jednak 3 dni później dostałam maila z księgarni, że pieniądze zostały już wysłane, czyli w zasadzie mój mail nie był potrzebny. Dezorganizacja. Nie rozumiem, po co jest informacja na stronie, że towar jest dostępny skoro w rzeczywistości go nie ma. Pomimo niskich cen raczej nie kupię tam ponownie.
5 / 5
2016-09-06 12:11:49
Brunon
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2016-08-26 09:34:55
Irena
Nie zawaham się kupić kolejnej książki.
4 / 5
2016-04-24 13:43:29
Sebastian
Towar otrzymano zgodnie z warunkami złożonego zamówienia
5 / 5
2015-12-31 16:33:33
Faustyna
Zlecenie szybko zrealizowane, bez żadnych problemów. Polecam!
4 / 5
2015-04-16 20:13:36
Michał
Sprawnie, szybko, mogliby robić lepsze paczki.
5 / 5
2015-03-13 09:17:24
Ziemowit
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-12 12:41:31
Włodzimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-23 16:05:38
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-17 09:33:56
Jadwiga
Szybko, sprawnie, tanio, smialo polecam !
2 / 5
2015-02-06 08:36:09
Jędrzej
nie otrzymalem towaru po 3 dniach i zadnej informacji
5 / 5
2015-01-29 12:19:41
Hubert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-01-28 15:47:41
Beata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-20 12:39:08
Aurelia
Bardzo szybka przesyłka, ponad moje oczekiwania, sama książka w idealnym stanie, żadnych zniszczeń. Jak nabardziej polecam!
4 / 5
2015-01-15 11:51:48
Eliza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-12 13:00:07
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-07 20:52:14
Ferdynand
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-07 16:54:22
Kamil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-02 20:52:30
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-28 19:34:04
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-17 23:25:50
Marek
Dostawa była błyskawiczna. Szczerze polecam.
4 / 5
2014-11-14 19:00:28
Rozalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-11 11:13:52
Bartosz
Bardzo dobre podejscie do klienta.Jedna ksiazka mi nie pasowała po zorientowaniu się o tresci ksiazki.Ksiazke odesłałem. Polecam ksiegarnie.
5 / 5
2014-11-10 10:10:21
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-10-27 19:48:55
Konstanty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-26 10:00:25
Izolda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-10-23 19:21:55
Wiesława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Sklep powinien popracować nad procesem zamawiania, ponieważ pojawia zbyt mało informacji.
5 / 5
2014-10-21 09:58:49
Lesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-02 13:22:59
Antoni
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-04 15:05:00
Roksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-09-04 09:17:02
Kamil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar dostarczony w dobrym stanie. Brak problemów. Polecam.
5 / 5
2014-08-27 10:59:29
Adam
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-08-05 14:44:14
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-24 17:50:09
Luiza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-04 21:38:19
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-02 12:59:18
Marcin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-26 13:17:37
Wiktor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-02 09:08:46
Luiza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-20 12:21:53
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-11 15:42:52
Filip
Transakcja przebiegła pomyślnie. Do tego konkurencyjne ceny. Polecam.
5 / 5
2014-03-07 15:46:44
Anita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-27 14:51:26
Przemysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-24 11:35:09
Zofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-14 10:10:41
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-13 22:34:11
Klaudia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-10 19:18:04
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-06 10:16:57
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-02 19:18:53
Zbigniew
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-23 12:44:57
Oleg
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-21 11:15:19
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o Akumuluj24.pl - Księgarnia giełdowa